Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstaklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
oposq3
ggs
game grapihc studio
CYTAT(Grodzioo @ Oct 29 2008, 18:23) *
a jeszcze jak bys mogl powiedziec jak wyedytowac plik bin, jakim programem tak zeby mozna bylo wrzucic inna teksture
brtek00
fajnie by bylo jak byscie zrobili STAL SANOK do other A to ona wyelimnowala 2 lata temu legie Warszawa z pucharu polski teraz widzew ludz czy stal stalowa wole druzyna z 4 ligi jest w 1/4 pucharu polski fajnie by bylo biggrin.gif
tomaj
Dzięki Grodzioo.

Teraz potrzebuje same numery dla Glika, Radzewicza i Koczona z Piasta.

Sory, że Was co chwile zadręczam takimi prośbami, ale nie wszystkie informacje są dostępne na oficjalnych stronach klubowych i innych stronach ze składami.
kamil1801
Jeśli chodzi o Odrę Wodzisław to polecam link poniżej, znajdziecie wszystko czego potrzebujecie.

http://mksodra.com/odrawodzislaw
costly94
czy patch jest już skończony ?
Grodzioo
Glik 25
Radzewicz 30
Koczon 16
costly94
ja mógłbym pomóc, bo na pesleague.pl nam nie idzie coś ;p nie wiem czy damy rade tam cos zrobic... moge pomoc w ofie, ale tez nie jestem w tym mistrzem... dopiero sie ucze smile.gif

ps. bna tym screenie http://img234.imageshack.us/my.php?image=snap18xc2.png jest błąd, nie wiem czy poprawiony, w Arce gra Łabędzki a nie Łabądzki o ile się nie mylę.
brtek00
Tylko jak juz robicie ofa to rubcie staty pilkazy z tej strony http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Database
a nie tak jak kiedys wyszedl patch do pes 2008 orange eklstraklasa to musialem sam sobie ofa poprawiac bo gks belchatow byl lepszy od arsenalu londyn i wogle cala polska liga najlepsza na swiecie ...

a i jeszcze cos moge wam pomoc w tworzeniu ofa dosyc dobrze sie znam na tym jak by co to gg - 340747
tomaj
Costly94 dzięki, to taka mała literówka.
Co do OF: to statystyk nie bierzemy z podanej strony tylko z innego źródła, równie dobrego i realistycznego. Z Sebą w trakcie robienia składów sprawdzamy co jakiś czas jak się gra i uwieżcie mi jest duża różnica w grze GKS'em a Arsenalem. Dla ścisłości dodam tylko, że i tak nie będzie idealnego OF. W PES2008 grałem na kilku patchach i były takie kwiatuszki jak Almeira lepsza od Realu Madryt czy Portsmouth lepsze od Liverpoolu.
costly94
almeria wygrala z realem w poprzednim sezonie 2;0 wiec byla zasluzenie lepsza XD

ps. nie zapomnijcie o Janocie w Feyenoordzie wink.gif
tomaj
CYTAT(costly94 @ Oct 29 2008, 20:37) *
almeria wygrala z realem w poprzednim sezonie 2;0 wiec byla zasluzenie lepsza XD

ps. nie zapomnijcie o Janocie w Feyenoordzie wink.gif

yyy, Janota będzie, ale raczej nie w Feyenoordzie
costly94
a gdzie ?:]
tomaj
we FREE AGENTS czy jak się to nazywa.
costly94
Ekstraklasa zamiast Eredivisie ?
zomek
Potrzebujecie coś o Widzewie? Skład ,numery piłkarze? Czy wszystko macie?
tomaj
CYTAT(costly94 @ Oct 29 2008, 21:50) *
Ekstraklasa zamiast Eredivisie ?

Ludzie czytajcie pierwszy post. Ekstraklasa za lige francuską (bo tam jest 20 drużyn, więc swobodnie bęzie można grać ML lub BaL)
, Bundesliga w miejsce Eredivisie, natomiast pozostale polskie kluby z 1. ligi będą w other A. Tam też będzie kilka innych ważniejszych drużyn europejskich plus dwie drużyny z 2. Bundesligi, więc razem będzie można grać w trybie ML lub BaL 5 całych lig (angielska, polska, hiszpańska, włoska i niemiecka).

CYTAT(zomek @ Oct 29 2008, 22:05) *
Potrzebujecie coś o Widzewie? Skład ,numery piłkarze? Czy wszystko macie?

Jeżeli mógłbyś to napisz mi proszę cały skład w następujący sposób:
numer, nazwisko imie, wiek (data urodzenia), wzrost/waga.
Napisz też prosze formacje jaką gra Widzew, a zawodników z pierwszej jedenastki daj na początku.

Oczywiście forma nie musi być taka, ale gdyby byla to by mi bardzo ulatwila prace.
Za Widzewa biore się jutro.

Z góry dzięki.

Jgby ktoś podał numer na koszulce Wojtasiewicza z Ruchu Chorzów, to byłbym bardzo wdzięczny.
zomek
A będą w tym patchu stadiony?

Br - Bartosz Fabiniak nr 21 197/85 (wzrost i waga) 17.09.1982
Br - Jakub Hładowczak nr 1 195/99 06.06.1987
Br - Maciej Mielcarz nr 13 194/93 15.10.1980
Br - Bartosz Kaniecki nr 23 196 cm / 91 kg 11.07.1988
LO,ŚO,PO Radosław Kursa nr 30 191/81 12.01.1989
LO,PO,LP,PP,N Vladimir Bednar nr 7 174/70 08.12.1979
ŚO,PO Jakub Kisiel nr 3 191/76 12.01.1988
ŚO,PO Ugochukwu Ukah nr 4 183/80 18.01.1984
ŚO Wojciech Szymanek nr 29 185/79 01.03.1982
ŚO,PO Piotr Stawarczyk nr 19 190/83 29.09.1983
LO,LP Wojciech Jarmuż nr 6 190/80 05.01.1984
LO.PO Łukasz Broź nr 28 179/69 17.12.1985
LO Tomasz Lisowski nr 17 180/79 04.04.1985
ŚP Mindaugas Panka nr 18 185/78 01.05.1984
ŚP - Łukasz Juszkiewicz nr 8 181/69 09.03.1983
LP, N Stefano Napoleoni nr 10 177/65 26.06.1986
LP,PP,OP,N Łukasz Masłowski nr 14 183/79 31.05.1981
LP,PP,N Robert Kowalczyk nr 27 180/74 31.10.1989
LP,N Marcin Rackiewicz nr 18 173/70 04.02.1987
PP - Adrian Budka (Kapitan) nr 16 174/70 26.01.1980
PP,ŚP,LP Mateusz Broź nr 11 184/72 02.07.1988
N - Marcin Robak nr 22 182/78 29.11.1982
N - Przemysław Oziębała nr 20 182/77 24.08.1986
N - Łukasz Mierzejewski nr 9 182/80 31.08.1982

MŁODZI WCHODZĄCY DO KADRY:
N Mikołaj Zwoliński nr40 18 października 1991 183 cm / 75 kg
ŚO Arkadiusz Noga nr39 18 kwietnia 1988
N Damian Knera 19 lipca 1990 178 cm / 72 kg

To co wiedziałem smile.gif

SKŁAD:

1 USTAWIENIE 4-5-1
2 USTAWIENIE 4-4-2

1
BR - Maciej Mielcarz
LO - Tomasz Lisowski
ŚO - Ugochukwu Ukah
ŚO - Piotr Stawarczyk (Wraca Szymanek po kontuzji możliwe że on wskoczy)
PO - Łukasz Broź
LP - Stefano Napoleoni
PP - Adrian Budka
ŚP - Łukasz Juszkiewicz
ŚP - Mindaugas Panka
ŚPO - Łukasz Masłowski
N - Marcin Robak

2
BR - Maciej Mielcarz
LO - Tomasz Lisowski
ŚO - Ugochukwu Ukah
ŚO - Piotr Stawarczyk (Wraca Szymanek po kontuzji możliwe że on wskoczy)
PO - Łukasz Broź
LP - Łukasz Masłowski (Stefano Napoleoni)
PP - Adrian Budka
ŚP - Łukasz Juszkiewicz
ŚP - Mindaugas Panka
N- Stefano Napoleoni ( Przemysław Oziębała)
N - Marcin Robak

UAKTUALNIŁEM NUMERY TYLKO BRAKUJE NUMERU KNERY smile.gif
Grodzioo
hehe a o wisle krakow cos dac ? tongue.gif
zomek
Wojtasiewicz w 5 kolejce ME grał z numerem 21 ;/ ale teraz jak gra nie wiem smile.gif moze cały czas tak samo smile.gif
tomaj
Dzięki Zommek. Co do stadionów to daleka przyszłość. Jeszcze nie ma kitserwera z odpowiednim modem.

Co do Wisły to już ktoś ją podawał.
zomek
Luzik. Jak czegoś brakuje to napisz to postaram się jutro wrzucić tego co nie masz wink.gif Dodałem tam jeszcze numerki do Widzewa:)
DavinhO
co do Widzewa to Juszkiewicz to bardziej DMF niz CMF,a Panka moze grac na CMF i AMF pozdro
costly94
to powinno wam pomóc ;>

http://www.gamingaccess.com/welcome.php?ne...anguage=english
Wojtax
A czy w tym patchu beda zmienione nazwiska klasycznych zawodników?
Kamiloxx
nie moge sie doczekać zajebisty patch będzie wink.gif mam nadzieje ze bedzie juz kilka dni po wszystkich św. (dla mnie autorzy tego patcha są św. smile.gif bo robią kawał świetnej roboty wink.gif )
zomek
chyba sobie żartujesz że tak szybko wyjdzie xD wiesz to troche roboty jest smile.gif
Po drugie to są święta to ludzie nie będą się patchem zajmować tylko poświęcą czas na cmentarzach
WKS
MOze macie moze nie biggrin.gif ale podrzucam bo znalazlem

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32125

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32131

Ps. Tomaj jak postepy z OF ? poszukac nr jakiegos klubu czy cos ?
lewyy
O właśnie można by było zrobić taką liste klubów których brakuje danych biggrin.gif
tomaj
Ta lista powstaje na bierząco. Sprawdzać zawsze zaczynam na oficjalnych stronach, potem w google, jak to nie pomorze to pisze na forum
esbeer
Potrzeba cos o Polonii Warszawa ?
enek95
mam pytanie w ilu % jest ten patch gotowy...
lewyy
CYTAT(enek95 @ Oct 31 2008, 14:52) *
mam pytanie w ilu % jest ten patch gotowy...
Narazie robią ofa. Potem (chyba) będą przyśpiewki itd. Troche to roboty jest także szybko pewnie nie wyjdzie ;D
tomaj
Wszystkie druzyny z ekstraklasy plus Korona, Widzew, Zagłębie i Podbeskidzie są zrobione. teraz potrzebuje pomocy przy tworzeniu 1. ligi. Proszę o podawanie skladów (numer, najlepiej nazwisko i ime, wzrost, waga). Mam problemy ze znalezieniem tych informacji. Wiele stron klubowych nie jest uaktualniona więc liczę na Waszą pomoc
costly94
wyślij ofa, posprawdzam biggrin.gif
tomaj
Jak narazie do OF mam dostęp tylko ja i Seba. I raczej do premiery to się nie zmieni biggrin.gif

costly94 jak tam ten drugi patch?
lokwenc
ale Panie Majster herb Śląska Wrocław jest inny niż ten co go wrzuciłeś http://img227.imageshack.us/img227/4900/snap16do5.png

herb Śląska Wrocław http://www.szlachta.wroclaw.pl/infopage.php?id=58
zomek
przecież jest pod spodem Śląśk i ten herb jest taki sam jak ty wysłałeś ;/
lokwenc
przyjrzyj się jeszcze raz i dopiero później płacz
WKS
Widze tempo w tworzeniu patcha niezwykle szybkie co mnie cieszy bardzo biggrin.gif Tomaj jak cos nie wiesz pisz to pomozemy smile.gif i informacje na bierzaca tak jak teraz napisales ze skonczyles Ekstraklase . Po prostu miód na oczy tongue.gif
tomaj
To też napisałem. Na chwile obecną potrzebowałbym Dolcan Ząbki. Mam tylko taką uwagę, że jak już piszecie nazwiska zawodników to piszcie je poprawnie, bo niektórzy wymieniali zawodników z małymi literówkami.
Co do tego Dolcana to jak ktoś zna ich stronę internetową to prosze o link bo jak szukałem to wyskoczyła mi strona jakiejś firmy.
Odrazu pisze, że większość składów biore z oficjalnych stron klubowych, więc większych braków nie powinno być, a nawet troche młodzieży sie w patchu znajdzie.
enek95
no to widziałem na obrazku że herby itd. sa juz zrobione ...
na kiedy planujecie wydac patch??
potter
Na 90minut.pl masz kadry zespolow, aktualne
WKS
CYTAT(potter @ Nov 1 2008, 12:03) *
Na 90minut.pl masz kadry zespolow, aktualne

Ale numerów zawodników nie ma sam szukam od ponad Pół godziny i nic nie znalazlem 
tomaj
poza tym strona 90minut.pl ma to do siebie, że czasami się dość mocno tnie (i długo ładuje), bodajże pare dni temu tak było
enek95
zobacz na igol.pl tam jest skład ale niema numerów
potter
Ja wchodze przez:
http://90minut.pl:5555/ i nigdy sie nie tnie, bez tych 5 zawsze mialem problemy ale teraz jest ok
enek95
mam pytanie przez co robicie twarze do pesa... przez jaki program bo chce Roberta Lewandowskiego a w edit mode sie nieda... powiedzcie przez jaki program sie robi...
bizon112
Słuchajcie, mam prośbę, rozumiem że, robicie Ekstraklasę i I ligę, ale zostanie chyba miejsca na cztery zespoły z II ligi. Chciałem was prosić żebyście zrobili Zagłębie Sosnowiec. To klub z tradycjami i mam nadzieję że, w przyszłym sezonie powróci do I ligi. Jesli się zgodzicie to wyślę zdjęcia strojów i skład i formacje.

Zagłębiak
tomaj
Jak zrobimy Zagłębie Sosnowiec to byśmy musieli się zgodzić na Pogoń, o którą ktoś prosił. Potem pojawiłyby się kolejne prośby. Coś takiego jest jak już możliwe dopiero po wydaniu patcha, ale te drużyny byłyby tak czy inaczej w others b, więc w ML nie możnaby było nimi grać. W others A zostają 22 miejsca po dodaniu pierwszoligowów, zarezerwowane dla bardziej znanych klubów. Typu Ajax, Celtic czy Porto.

Dodm tylko tyle, że w tym patchu będzie można rozegrać w ML czy BaL aż 5 całych lig (Eredyvisie czy Bundesliga miały po 18 drużyn, więc można było grać tylko 4 pełne w tych trybach). Do ligi angielskiej, polskiej, włoskiej i hiszpańskiej dołączy Bundesliga, która normalnie liczy 18 zespołów ale 2 zostaną dodane w others A.

I prosze o jedno. Nie zadawajcie pytań kiedy patch będzie. Zrobienie OF, herbów i flag jest czasochłonne, ale prace idą w dobrym tempie. Może się zdażyć tak, że wszystko będzie gotowe ale patch jeszcze się nie ukaże, bo kitsów nie będzie. Jak dotąd do PES2009 znaleźliśmy 1 komplet dla Lecha, i kitsy graczy z pola dla Wisły i Legii.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.