Kawałek to se możesz ciasta ukroić. Też bym chciał jak najszybciej tego pacza, ale uzbroiłem się w cierpliwość. Tobie i innym którzy ciągle pytają też to radzę
Elzvis
Nov 18 2008, 14:57
Ja mam takie pytanko : Macie już jakichś facemakerów? A jeśli macie to nie potrzebowalibyście jeszcze jednego?

Nie mam żadnego doświadczenia z tym związanego, ale zamiast siedzieć i czekać na patcha może mógłbym jakoś pomóc. Przykładowa mordka zrobiona przeze mnie Rogera znajduje się powyżej. I prosiłbym też o jakieś oceny, porady.
Kamiloxx
Nov 18 2008, 14:59
ja mam cierpliwosc i czekam i zdecydowanie widac ze prace ida pelna para

pozdro chlopaki!
bartosch94
Nov 18 2008, 15:54
aa
bartosch94
Nov 18 2008, 15:56
CYTAT(Elzvis @ Nov 17 2008, 20:50)

A jak Wam się podoba ta twarz Rogera?

troche nie podobny
aquas92
Nov 18 2008, 16:20
To już ten bardziej przypomina Rogera:
bartosch94
Nov 18 2008, 17:02
CYTAT(aquas92 @ Nov 18 2008, 16:24)

To już ten bardziej przypomina Rogera:

no o wiele tylko inne włosy
m.e.t.h.o.d. man
Nov 18 2008, 17:43
Nie widzisz różnicy? Na twoim widać prześwit jak jest łączenie twarzy Rogera z resztą twarzy.
A na tym zdjęciu widać, że nie jest robione przez scana.
Kamilbialego
Nov 18 2008, 18:22
http://www.speedyshare.com/402166680.html tu link do ofa od patcha z klasycznymi teamami. Na tym forum nie wszyscy polscy gracze mają staty więc postanowiłem się podzielić tym co mam. Patch co prawda do Pesa 6, ale myślę że staty są dobre i pierwsza 11 również.
CYTAT(manio3 @ Nov 17 2008, 17:52)

CYTAT(JnR @ Nov 17 2008, 20:27)

Zidane,Platini,Cantona,Deshamp,Djorkajef... to są piłkarze którymi się super gra... ja wolałbym PL zamiast Włochów.
Zgadzam się w 100% Francuzi powinni zostać
Jabol7
Nov 18 2008, 20:00
Siemka zrobiłem twarze 2 bramkarzy i obrońców Wisły Płock

Twarze robiłem w edit.

siwers99
Nov 18 2008, 20:00
no to zamiast u-21 stworzyc u-19 i gracze by sie nie zdublowali
CYTAT(sivus09 @ Nov 18 2008, 20:04)

no to zamiast u-21 stworzyc u-19 i gracze by sie nie zdublowali
A może odrazu zrobimy U16??
Powstanie Classic Poland na 100% i nie ma co na ten temat dalej dyskutować.
Pozostaje tylko kwesta za kogo: Włochów czy Francuzów, bo Brazylii, Argentyny, Niemców, Anglii i Holendrów na pewno nie usunę. A porównując te dwie pierwsze ekipy to Italia mi się wydaje bardziej atrakcyjna, gdyż nie ma tak dużo zawodników z ostatniego dziesięciolecia. Jednakże decyzja jeszcze nie została podjęta.
Kamilbialego
Nov 18 2008, 20:59
Ja wolę Francję. W ostateczności można by usunąć Emiraty Arabskie czy Tajlandię. Ale wtedy Polska All-Stars grałaby w Mistrzostwach Azji...
wanted92
Nov 18 2008, 21:00
ja także wolałbym Francję

ale decyzja należy do was0
Edit : (post niżej) ja właśnie mówię ,że wolę pograć francją
pzdr.
Ja na przekor bym wywalil wlochow, akurat ich nie lubie i nie znam za wielu ich pilkarzy emerytowanych

EDIT: Choroba mnie chycila i stad ta tresc posta

Nie do konca pojmuje co sie wokol mnie dzieje, sry dla wszystkich urazonych
oliwer
Nov 18 2008, 21:24
Popieram. Wolalbym pograc classic Francja niz Wlochami.

CYTAT(mcl @ Nov 18 2008, 21:20)

Ja na przekor bym wywalil wlochow, akurat ich nie lubie i nie znam za wielu ich pilkarzy emerytowanych

Pelajs
Nov 18 2008, 22:04
Ja tez wolalbym Francje
brtek00
Nov 18 2008, 22:28
Tak jak i ja wolał bym Francje niz Włochy jakos tak nie lubie Makaroniarzy

i pewnie wiekszosc ludzi wolało by CLASSIC FRANCJE niz Włochy i jak usuniecie Francje to bedzie duzy bląd moim zdaniem wole grac Wielkim ZIZU CZY PLATINIM niz jakimis Wloskimi Makaronami ktorych nawet nazwisk nie znam
Hitmanek
Nov 18 2008, 22:31
Hmm, o wiele bardziej wolę Włochów niż Francuzów, ale chyba mniej zależy mi na nich niż na Zizou czy Platinim. W sumie nie wiem czemu aż tak wielkim sentymentem darzysz Anglików, no ale nie wnikam, każdy ma swoich ulubionych

Tak więc mój głos jest taki: Italia wyjazd!

A co się tyczy Polski, życzę powodzenia przy tworzeniu "Bońków" czy innych "Deyn" i nie wiem w czym problem widzą inni użytkownicy, wiadomo, że piłka się zmieniła i Pes to symulacja nowoczesnej kopaniny a nie tej z lat 70', do czego pije, wiadomo, że nie uświadczymy tu pewnych "momentów" charakterystycznych dla tamtych lat, choćby innych bramek czy, krótkich spodenek piłkarzy. Jednak nie trzeba oglądać całego youtube by rozdzielając punkciki w tabelce "Drybling" dać Gorgońowi 57, Deynie 75 a Domarskiemu dla przykładu 72.
Poza tym co to za frajda grać lalusiami U-19, którzy za kasą jadą na zachód a później za życiowy sukces uznają wejście w ostatnich 15 minutach w meczu wygranym z Władywostokiem Ciepłe Gołce? (Pozdrowienia dla Dawida Janczyka...) Nie lepiej powtórzyć sobie półfinał 74'?
Pozdrawiam.
kris15j
Nov 18 2008, 22:43
wywalić włochów, a z kadrami u-xx to róbcie jak uważacie, mi to obojętne, ale liczę na dobrą classic polskę
ja bym żabojadów wypieprzył
CYTAT(Hitmanek @ Nov 18 2008, 22:35)

W sumie nie wiem czemu aż tak wielkim sentymentem darzysz Anglików...
Nie chodzi tu o sympatie, ale o historie. Przecież kto by nie chciał powtórki z Wembley???
Co do tych Francuzów to ja jestem gotów przychylić się do opinii forumowiczów i usunę Włochów.
I odrazu napisze, żę nie darze ich jakąś wielką sympatią, tylko ja poprostu żabojadów zbytnio nie lubię. Powód prosty: jest to sklejka piłkarzy nie pamiętających o swoich korzeniach, typu Zidan, Lama czy Desailly.
EDIT: przed chwilą ustaliliśmy z Sebą, że NIEODWOŁALNIE klasyczna reprezentacja Polski zastąpi klasyczną reprezentację Francji. I koniec dyskusji w tym temacie.
ManCityFan
Nov 18 2008, 23:10
tak ale ja naprzyklad chcialbym se pograc takim zidanem platinim i innymi a nie jakimis tam włochami
brtek00
Nov 19 2008, 00:57
we francji jest duzo znanych pilkazy zizu platini lizarazu itp a we wloszech?? nikogo nie znam nie wiem jak wy moze z jednego......... poco wlochow FRANCJA THE BEST!
klamka zapadła skończcie już te jałowe dyskusje ! zaśmiecacie temat
Remi29
Nov 19 2008, 08:06
widzę żę nikt tu się nie liczy z opinią publiczną i robi po swojemu...
no ale cóż to nie mój patch.
FRANCJA FOREVER
Barthez
thuram desailly blanc lizarazu
djorkaeff deschamps petit
zidane
henry trezeguet
Ludzie koniec dyskusji w tym temacie.
Remi29: spójrz na nazwe Clsaaic! Więc czemu dajesz Henrego, Trezege, którzy jszecze grają, albo Lizarazu, Bartheza, Thurama czy Zidana, któzy od niedawna są na piłkarskiej emeryturze.
Co do nazwiska znanych Włochów: Rossi, Baggio, Zolla, Zoff, Trapatoni, Capello...
Pozatym zachowujecie się tak jakby była to najważniejsze rzecz w patchu, którego głównym celem jest gra polskimi ligowcami.
To jest na 100% ostatnia moja odpowiedź w tym temacie i dalsze protesty nic nie dadzą
Tomaj w Pes 08 był Batrthez,Zidane,Lizarazu...
Mówiac szczerze to mam w du*pie Classic zespoly ja wole grac Ligami wiec dla mnie obojetne to jest mozecie nawet wstawic Classic Uzbekistan

i tak pobiore patcha bo bedzie zajefajny
Remi29
Nov 19 2008, 12:27
CYTAT(tomaj @ Nov 19 2008, 08:32)

Ludzie koniec dyskusji w tym temacie.
Remi29: spójrz na nazwe Clsaaic! Więc czemu dajesz Henrego, Trezege, którzy jszecze grają, albo Lizarazu, Bartheza, Thurama czy Zidana, któzy od niedawna są na piłkarskiej emeryturze.
Co do nazwiska znanych Włochów: Rossi, Baggio, Zolla, Zoff, Trapatoni, Capello...
Pozatym zachowujecie się tak jakby była to najważniejsze rzecz w patchu, którego głównym celem jest gra polskimi ligowcami.
To jest na 100% ostatnia moja odpowiedź w tym temacie i dalsze protesty nic nie dadzą

dla mnie francja 98' to klasyka
powodzenia w robieniu patcha. ja odpadam bo mi komp siadł :/
CYTAT(Remi29 @ Nov 19 2008, 12:31)

dla mnie francja 98' to klasyka
powodzenia w robieniu patcha. ja odpadam bo mi komp siadł :/
Czy to znaczy, że kitsów Gieksy nie dokończysz?
palacio
Nov 19 2008, 16:01
Ja bym proponował aby w druyzynach klasycznych wstawic gornik zabrze lata 60-70 ,widzew łodz z bonkiem , wisla krakow co grala z schalke i lazio w uefa ,itd
albo zrobic all stars ligi polskiej sposzczegolnych okresow np lata od 2000,lata 90.80,70,60
oliwer
Nov 19 2008, 16:09
Juz ktos podawal na tym forum chyba ten link. Stad mozna wziac staty Polski z tamtego okresu.
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...?showtopic=5251
Jabol7
Nov 19 2008, 16:10
Mają być klasyczne reprezentacje a nie klasyczne kluby ligi polskiej z dawnych lat
palacio
Nov 19 2008, 16:38
Lepiej by chyba do patcha pasowaly klasyki naszej ligi ale jak maja byc reprezentacje to powinna byc cos z tych reprezentacji BRAZYLIA ARGENTYNA URUGWAJ WLOCHY NIEMCY ANGLIA HISZPANIA FRANCJA WEGRY ROSJA (ZSRR)
Hitmanek
Nov 19 2008, 16:45
Ale wydaje mi się, ze to działa na zasadzie podmieniania więc skoro mamy np. 6 klasycznych drużyn, to możemy np. wywalić francję i dać ZSRR ale dodać raczej się nie da. Jeżeli źle to powiedziałem to sprostujcie. A klasyki z naszej ligi- fakt, fajnie by było nimi zagrać, ale w sumie nie mieliśmy aż takich sukcesów (sporadycznie, co parę lat, trafiało się jakieś objawienie- Widzew, Legia)
palacio
Nov 19 2008, 16:50
to nawet lepiej ze nie mielismy za dzuo sukcesow bo wiesz jaka druzybe wybrac nie trzeba sie meczyc z odrzucaniem jakiegos teamu

a jesli chodzi o podmienianie klasykow to wiem ze dodac sie nie da wypisalem tylko propozycje jakie druzyny mozna uzyc jako klasyczne
Norbi91
Nov 19 2008, 17:03
Tomaj powiedzial juz, jaki bedzie sklad Classics, wiec chyba nie ma sensu dalej sie nad tym rozczulac. Tym bardziej ze najwazniejsze sa teamy ekstraklasy i 1.ligi a nie old boye
m.e.t.h.o.d. man
Nov 19 2008, 17:09
CYTAT(Norbi91 @ Nov 19 2008, 17:07)

Tomaj powiedzial juz, jaki bedzie sklad Classics, wiec chyba nie ma sensu dalej sie nad tym rozczulac. Tym bardziej ze najwazniejsze sa teamy ekstraklasy i 1.ligi a nie old boye

Dokładnie, własnie to chciałem napisać.
bartosch94
Nov 19 2008, 17:23
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...?showtopic=5251na tej stronie jest kilka błędów np krzynówek , Ebi smolarek , J .Dudek, m.żewłakow
brakuje mi mirosława szynkowiaka
Mogę napisać tylko tych co na 100% będą:
- Piotr Mowlik
- Tomaszewski
- Pohl
- Deyna
- Boniek
- Lato
- Wilimowski
- Żmuda
- Cieślik
- Brychczy
- Lubański
- Gadoha
- Gorgoń
- Kasperczak
- Domarski
- Szymański
- Ćmikiewicz
- Szarmach
- Młynarczyk
- Włodzimierz Smolarek
Do tego grona mogą dołączyć:
- Kosecki
- Kowalczyk
- Piotr Nowak
- Krzysztof Nowak
- Andrzej Iwan
- Nawałka
- Janas
- Masztaler
- Kazimierz Kmiecik
- Kulesza
- Rudy
- Buncol
- Terlecki
- Stanisław Majewski
- Wdowczyk
- Kubicki
- Furtok
Kto na pewno się tam nie znajdzie: Wałdoch, Bąk, Hajto, Trzeciak, Citko, Siadaczka.
Jeżeli macie jakieś propozycje to podawajcie. Myślę, że nikogo ważniejszego nie pominąłem
Hitmanek
Nov 19 2008, 17:42
Dobra literówka- Sranisław Majewski xD
Dobre nazwiska są tylko brakuje mi Leo Bennhakkera xd Poza tym, mimo wszystko Kowalczyk chyba jednak powinien znaleźć się w Classic, coś tam jednak dla nas ugrał.
"Kto na pewno się tam nie znajdzie: Wałdoch, Bąk, Hajto, Trzeciak, Citko, Siadaczka." Całe szczęście, bez obrazy ale to są łamagi w porównaniu z Bońkiem czy Domarskim ;P
P1u70_WZL
Nov 19 2008, 18:20
a może Tomasz Iwan i Łapiński jeszcze?
To są gracze, którch rzeczywiście zapomniałem wymienić....w tych co się napewno nie pojawią

Są to może znaczący gracze dla naszej reprezentacji, ale jednak za młodzi. Sie zastanawiam nad Kowalczykiem i wydaje mi się, że do tego towarzystwa nie pasuje, a co dopiero Łapiński i T. Iwan. Zresztą zachwile mi ktoś może jeszcze wypali z Matyskiem czy Dudkiem <heh>
Proponuje pierwszą jedenastkę i numery
4-3-3
Tomaszewski BR 1
Żmuda OP 2 Majewski ŚO 3 Szczepaniak 4 Gorgoń OL 5
Kasperczak PP 6 Deyna ŚP 10 Gadocha LP 7
Lato NŚ 11 Szarmach NŚ 9 Boniek NŚ 20
pawlos12
Nov 19 2008, 22:18
a czemu nie Hajto
a Juskowiak??
król strzelców i srebrny medalista Olimpiady powienien moim skromnym zdaniem znaleźć się w tym gronie. Na pewno ma do tego wieksze prawo niż Kowalczyk, nie wspominając o takich zawodnikach jak P. i K.Nowak.
merdek60641
Nov 20 2008, 01:14
A Jasiu Furtok reka boga z San Marino
robak76
Nov 20 2008, 08:22
dziekanowski
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.