Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstaklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
tomaj
CYTAT(Piter123 @ Nov 2 2008, 16:53) *

Takie dane jak wiek, wzrost czy waga to nie problem. Największym problemem jest znalezienie numerów. I nie pytajcie się czemu ich się tak czepiam, bo pamiętam co było przy OEP do PES2008. Co chwile któś miał pretensje czemu kowalski gra z 12 a nie z 5 lub Nowak z 6 zamiast 2
costly94
Seba, padła padła. Chyba wlasnie dlatego ze kitsmakerow i facemakerow nie bylo xD

macie juz stroje GKSu bełchatów ?

Co do numerów i ustawienia, jezeli nie masz to:
27. Krzysztof Kozik
12. Łukasz Sapela
1. Rafa Misztal
6. Edward Cecot
28. Marcin Drzymont
15. Dariusz Pietrasiak
22. Grzegorz Fonfara
33. Paweł Magdoń
4. Jacek Popek
17. Jhoel Herrera

8. Tomasz Jarzębowski
5. Janusz Gol
2. Piotr Klepczarek

10. Łukasz Garguła
23. Tomasz Wróbel
30. Bartłomiej Chwalibogowski
32. Piotr Kuklis
20. Patryk Rachwał
18. Mateusz Cetnarski

11. Janusz Dziedzic
19. Kamil Pozniak
21. Krzysztof Janus

13. Carlo Costly
9. Dawid Nowak
25. Mariusz Ujek

------------------------------Kozik(27)------------------
Jarzębowski(8)--Drzymont(28)-Pietrasiak(15[c])-Popek(4)
--------------------------------Gol(5)-----------------------------------------
------------------Rachwał(20)----Kuklis(32)---------------------------
Nowak(9)---------------------------------------------------Garguła(10)
-------------------------------Costly(13)----------------------------------------

To tak gdyby brakło, bo nie czytałem wszystkich stron, a z racji iz jestem Bełchatowianinem to wszystko jest dokładne i jak trza ;D Pozdrawiam ;P

PS. Dajcie do soundtracka "Najnowsze" Jebac PZPN z meczu ze słowacją biggrin.gif
Jabol7
Jeśli chodzi o zawodników Wisły Płock to macie tutaj wszystko numery też.
seba
CYTAT(bartosch94 @ Nov 2 2008, 21:07) *

Te stroje akurat mamy. Z tego samego źródła zresztą
tomaj
Powinienem przeklnąć w tym momencie, bo troche mnie to irytuje. Prosiłem o info dotyczące 1. polskiej ligii, co większość zrozumiała i podała. Wielkie dzięki im za to.
A ty costly94 nie wiem czy czytć nie umiesz czy myślisz, że GKS jest w 1. lidze dajesz jego skład tymbardziej, że ktoś już kilka stron wcześniej podawał skład i firmacje GKS'u. To samo dotyczy się osób pytających się czy coś do Ekstraklasy jest potrzebne lub kiedy patch wyjdzie.
kamil1801
tomaj: Nie wiem jak tam z przyśpiewkami Odry Wodzisław, wiem że w poprzednich edycjach było krucho dlatego przygotowałem kilka mp3 które można wykorzystać.

http://www.sendspace.pl/file/I8BJaX2s/ - Przyśpiewki Odry.

A pierwszy skład wygląda tak: Stachowiak - Szary (OL) Kowalczyk (OŚ) Dymkowski (OŚ) Kłos (OP) - Małkowski (PL), Kuranty (PŚ), Malinowski (PŚ), Woś (PP) - Aleksander (NŚ) Korzym (NŚ).
tomaj
CYTAT(seba @ Nov 2 2008, 20:12) *
Własnie zaaplikowałem przyśpiewki 24 drużynom polskim, zostalo jeszcze 10 klubów I. ligi. Myślę że jutro zamkne sprawe przyśpiewek.

kamil1801: przyśpiewki to nie moja brożka. Co do składu Odry, to przeczytaj to co w poprzednim poście napisałem.
robien92
ile slotow dla przyspiewek ma kazda druzyna w pesie09?????
bartosch94

Stroje lechii Gdańsk

Stroje Śląska Wrocław

Stroje polonii warszawa

stroje warty poznan
tomaj
CYTAT(bartosch94 @ Nov 2 2008, 21:27) *

Stroje lechii Gdańsk

Stroje Śląska Wrocław

Stroje polonii warszawa

stroje warty poznan

Wielkie dzięki, czy z resztą też coś pokombinujesz??
bartosch94
stal Stalowa Wola
zagłębie lubin
znicz pruszków
tomaj
bartosch94: małe ale.
Dlaczego na stroju Zagłębia jest logo Orange Ekstraklasy?? I czy nie możesz dorobić loga Estraklasy do koszulki Lechii i Śląska??
zomek
i jak będzie z tym komentarzem?? Zostanie taki jaki jest w czystej grze? ;/
plny
Ludzie stroje do PES'a 2009 musza być wielkości 1024 na 512 a tu widze kolega wyskakuje z kitsami do Pesa 6 czy 2008

Edit : Slask Wrocław (proba "skonwertowania stroju z Pesa 2008 na 2009 tongue.gif )

mogłby ktos zapodać screena z gry ? nie mam na tym kompie Pesa 2009
P1u70_WZL
kolego tylko stroje Zagłebie nie jako mamy nowe Nike!!
plny
CYTAT(P1u70_WZL @ Nov 2 2008, 23:07) *
kolego tylko stroje Zagłebie nie jako mamy nowe Nike!!

ludzie czy wy naprawde tacy ciemni ? przeciez te stroje Zaglebia nie pójdą w Pesie 2009 za chugona są do Pesa 6 jeszcze pewnie ze starego OE Patcha tongue.gif
Dorin
o ja, ale ciemnota w narodzie biggrin.gif:D:D
bartosch94
te stroje robiłem do pesa 08 bo tam zaczelismy robic ekstraklase na sezon 08/09 na pesleague ale wyszedł pes 09 i niedokończyliśmy tego patcha więc daje moze kots cos poprzerabia zeby diałały w pesie 09
Remi29
Panowie ja i miki proponujemy pomoc. to tylko próbka możliwości smile.gif

Niech ktoś spróbuje zrobic bramkarski LECHA jestem ciekaw ile posiedzi tongue.gif
MIKI MISTRZU!!!!!!!! biggrin.gif
WKS
CYTAT(Remi29 @ Nov 3 2008, 12:54) *
Panowie ja i miki proponujemy pomoc. to tylko próbka możliwości smile.gif

Niech ktoś spróbuje zrobic bramkarski LECHA jestem ciekaw ile posiedzi tongue.gif
MIKI MISTRZU!!!!!!!! biggrin.gif

eee to teraz patch ruszy pełna para biggrin.gif Bardzo dobrze mysle ze Remi i Miki to wplywowe osoby w rozwój patcha i niedosc ze wyjdzie szybko to jeszcze bardzo dobry.
tomaj
Remi29: storje naprawde super. Szczególnie ten bramkarski Lecha. Czy zrobicie coś więcej? Bo kitsów dla polskich drużyn jak wiecie brakuje.
Remi29
zrobiłem logo ekstraklasy jakby ktoś potrzebował smile.gif
jakość 300 dpi
rozdzielczość ogromna smile.gif

http://img120.imageshack.us/img120/1584/ekstraklasafc8.jpg
Roberthinio
panowie tylko nie dawajcie tych stroi lechii co dal bartosh 94 bo to są stroje z przed 2 lat jak chcecie moge wam wyslac foty gdzie sa nowe stroje lechii
Rusek_ZGR
Sorki za lekkiego offtopa w ilu % już jest patch?
bartosch94
CYTAT(Roberthinio @ Nov 3 2008, 15:40) *
panowie tylko nie dawajcie tych stroi lechii co dal bartosh 94 bo to są stroje z przed 2 lat jak chcecie moge wam wyslac foty gdzie sa nowe stroje lechii

przecież to są aktualne stroje lechii
manio3
co na stroju Zagłębiu robi OE? to ORANGE powróciło za sponsora czy te kitsy są stare?
Beblas
CYTAT(Remi29 @ Nov 3 2008, 12:54) *

Gratulacje za świetną bluzę bramkarską Kolejorza smile.gif Ale jest jedno małe "ale"! Naprawdę małe i nie zauważalnie pewnie w grze, ale Lech ma srebrną gwiazdke, a nie złotą nad herbem biggrin.gif Wiem ze teraz wszyscy mnie zjadą, ale musiałem to napisaćwink.gif
potter
Odra Opole - sprawdzilem liczbe minut danego gracza i wyszlo ze najwiecej grali:

1. Feć [br]
18. Orłowicz
3. Ganowicz [-k.]
13. Monasterski
20. Samba Ba
8. Rogowski
7. Tracz
5. Copik
21. Surowiak
23. Piegzik
10. Józefowicz

Ponadto w kadrze:
29. Bella [br]
55. Telecki [br]
17. Kowalczyk
19. Odrzywolski
22. Filipe
4. Wodniok
15. Jaskólski
16. Filipowicz
11. Uchenna
24. Szwagra
. Szymczyszyn

seba
Cieszę się, że ruszyła sprawa kitsów i mam nadzieję, że bedzie sfinalizowana pomyślnie.

Właśnie zakończyłem prace nad relinkiem i aplikacją przyśpiewek.
Zatem 31 na 34 polskich drużyn ma już swój doping w grze.
Na razie bez dopingu pozostają Dolcan Ząbki, GKP Gorzów i Kmita Zabierzów, ponieważ nie znalazłem w sieci dobrego materiału na zrobienie tym ekipom przyśpiewek. Jesli ktos ma taki material to niech linkuje.
P1u70_WZL
http://www.zaglebie-lubin.pl/www/galeria/c...g_3.11.07/5.jpg
http://www.zaglebie-lubin.pl/www/galeria/c..._3.11.07/10.jpg

To trzeci komplet stroi Zagłębia.

Więcej już nie ma.

Potrzebujecie czegoś jeszcze?
P1u70_WZL
CYTAT(seba @ Nov 3 2008, 19:06) *
Na razie bez dopingu pozostają Dolcan Ząbki, GKP Gorzów i Kmita Zabierzów, ponieważ nie znalazłem w sieci dobrego materiału na zrobienie tym ekipom przyśpiewek. Jesli ktos ma taki material to niech linkuje.

wystarczy wyciąc:
Stilon Gorzów; http://pl.youtube.com/watch?v=BcV-b8_TQt4
http://pl.youtube.com/watch?v=_GpBWvrLd00&...feature=related

Kmita: tam obecnie nie ma grupy która prowadziła by doping na ich boisku.

Dolcan: to samo j.w
zomek
sorry ze pytam już po raz 3 ale nikt nie raczy mi odpowiedzieć ;/ jak z tym komentarzem ;/ będzie z fifki czy nie zabieracie się kompletnie za to i zostawiacie z podstawowej wersji Pesa

born2july
witam
powodzenia w robieniu patcha, codziennie będe tutaj zagladał bo doczekac sie nie moge
by zagrac moim GKS Jastrzebie w LM smile.gif
pozdro
Norbi91
Jesli potrzebne jeszcze cos o Flocie, to sluze pomoca wink.gif (niestety ale twarzy, strojow itp. nie potrafie robic:/ ale jesli ktos potrafi mi w jakis prosty sposob wytlumaczyc jak sie robi to byloby fajnie)
Remi29
Panowie bardzo miło że dajecie linki do strojów co jest dużym plusem, ułatwia nam to robotę...Z dumą mogę powiedzieć że do naszej pracy dołączył wczoraj Goofy, kto go zna ten wie że odwala zawsze kawał dobrej roboty smile.gif
A na temat komentarza to jakby co to mam listę tekstów komentarza. Tylko zebrać ekipę przynajmniej 10 osób a pójdzie wszystko sprawnie.Piszę 10 osób bo jest tam 10 tysięcy plików do podmiany. Tysiąc na osobę to chyba wystarczająco. biggrin.gif
Remi29
Kolejna porcja strojów. Jeżeli jakieś zmiany to proszę o komentarz smile.gif

mati_910
kitsy super:)
może next Lechia? ;D
mavachi
Remi w czym robisz te stroje bo tez chcialbym poprobowac biggrin.gif
Remi29
a to od Mikiego biggrin.gif

tomaj
CYTAT(Remi29 @ Nov 4 2008, 12:39) *

Instaluje ten strój przez GGS i ukazuje się czarna tekstura. Pozostałe podmieniłem i jest ok, tylko z tym jednym mam problem. Co z tym zrobić Remi?

Swoą drogą stroje zarąbiste.
zomek
ja tak samo zrobiłbym jakieś kitsy tylko mi powiedzcie jak ;P - jakis tutorial
Remi29
tomaj byc moze jest w jpg ten stroj. zmien na png rozszerzenie w 256 kolorach indexowanych
nie przerabialem ich do formatu PESa bo nie ma mnie w chacie.... wink.gif
bartosch94
http://img185.imageshack.us/my.php?image=turgo2.png
to są stroje tura turek .
ps:/nie wiem czy sie spodobają tongue.gif .A jak coś jest inaczej niz aktualne to prosze powiedziec bo nie wiem czy
kombinować cos z innymi
Jabol7
To są stroje do pesa 2008.
bartosch94
CYTAT(Remi29 @ Nov 4 2008, 15:59) *
tomaj byc moze jest w jpg ten stroj. zmien na png rozszerzenie w 256 kolorach indexowanych
nie przerabialem ich do formatu PESa bo nie ma mnie w chacie.... wink.gif

nie wiem co jest grane bo sprawdziłem i jest w png
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.