bartosch94
Dec 7 2008, 17:02
CYTAT(Jablonka10 @ Dec 7 2008, 12:24)

Mam pytanie. Czy w patchu na koszulkach będą numery i trzcionka ekstraklasy czy takie jak na scenerach?
ja sie pytałem i powiedział że będą a tak wogóle ile masz lat ???
niepisze sie trzcionka tylko czcionka
To da ktoś ten screen ze składu ŁKS-u Łódź??bardzo mi zalezy...z góry dzięki
http://forum.pesleague.pl/index.php?topic=38266.0 patch godny polecenia facesy supper naprawde zobaczcie ... moze sie przyda:D
wiem ze z konkurencyjnej stronki ale pomyslałem ze sie moze przyda ..
m.e.t.h.o.d. man
Dec 7 2008, 20:46
CYTAT(19on08 @ Dec 7 2008, 17:16)

To da ktoś ten screen ze składu ŁKS-u Łódź??bardzo mi zalezy...z góry dzięki
http://www.lkslodz.pl/pilka.php?s=kadra Prosze, tu masz screen składu łks... A teraz, za przeproszeniem, przestań pisać niepotrzebne gówna...
Wyjdzie patch, to zobaczysz...
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Dec 7 2008, 21:13
Chcem spytac autorow patcha czy bedom jakiesz nowe screeny z patcha bym chcial zobaczyc reprezentacij Bulgarii i ktorych zespolow z Ekstraklasy

Narazie

Czekamy na patcha
Po co Ci reprezentacja Bułgarii?!?! ;]
paprzybylski
Dec 8 2008, 13:49
Ja dolanczam sie do prosby o nowe screeny. Zwłaszcza
Polonii Warszawa i
Lecha Poznań.
CYTAT(Japa95 @ Dec 8 2008, 11:12)

Po co Ci reprezentacja Bułgarii?!?! ;]
Serio jestes takim kiepem? Popatrz na jego avatar, to nie jest czasem Godlo Bulgarskie ? Skoro tak to zapewne jest bulgarem i chce miec swoja reprezentacje dobrze odwzorowana... Odnosi sie to do wszystkich. Czy wszyscy na forum są takimi takimi kiepami ? Zauwazcie ze gosc jest z Bulgarii... a nie cwaniakujecie do niego zeby zapoznal sie ze slownikiem czy cos w tym stylu, nie raz widzialem te jego posty. Wrrrrr wiekszosc ludzi tak mu odpowiada zamiast konkretnej odpowiedzi... Ale to tak nawiasem mowiac

------------------
Wiem ze gdzies juz bylo to pytanie ale niechce mi sie szukac ;p Czy w patchu bedzie pelne spolszczenie czy tylko menu ?
m.e.t.h.o.d. man
Dec 8 2008, 14:51
CYTAT(paprzybylski @ Dec 8 2008, 13:53)

Ja dolanczam sie do prosby o nowe screeny. Zwłaszcza
Polonii Warszawa i
Lecha Poznań.

Ty, to lepiej spłyń z tego forum, otwórz słowniczek i poucz się. Wyjdzie Ci na dobre.
CYTAT(GułA @ Dec 8 2008, 14:52)

Wiem ze gdzies juz bylo to pytanie ale niechce mi sie szukac ;p Czy w patchu bedzie pelne spolszczenie czy tylko menu ?
Będzie tylko spolszczone menu.
Screenów więcej już nie będzie. Do świąt już niedaleko, więc poczekajcie troche.
Ja mam 2 pytania:
1. Poniewaz w styczniu jak wszystkim wiadomo jest otwarte okno transferowe to nachodzi mnie pytanie. Czy wydacie w lutym patcha z aktualizacja skladow???
2.Czy jest mozliwosc zrobienia pewnej poprawki... Gdy strzelimy bramke i zaczynamy od srodka pokazywany jest wynik.... czy mozna zrobic tak, zeby byli pokazani rowniez strzelcy???
Z gory dzieki za odpowiedz
kris15j
Dec 8 2008, 15:32
na pierwsze mogę ci odpowiedzieć ja, tak będzie aktualizacja, kilka razy została już zapowiedziana
Pixmanek
Dec 8 2008, 16:07
CYTAT
Serio jestes takim kiepem? Popatrz na jego avatar, to nie jest czasem Godlo Bulgarskie ? Skoro tak to zapewne jest bulgarem i chce miec swoja reprezentacje dobrze odwzorowana... Odnosi sie to do wszystkich. Czy wszyscy na forum są takimi takimi kiepami ? Zauwazcie ze gosc jest z Bulgarii... a nie cwaniakujecie do niego zeby zapoznal sie ze slownikiem czy cos w tym stylu, nie raz widzialem te jego posty. Wrrrrr wiekszosc ludzi tak mu odpowiada zamiast konkretnej odpowiedzi... Ale to tak nawiasem mowiac
Twój tok rozumowania jest na poziomie dziecka z przedszkola, które dopiero się uczy gdzie wpychać kwadratowe, a gdzie trójkątne przedmioty.
No i co, że ma Bułgarię w avatarze... to od razu musi być Bułgarem?! Człowieku skończ flamować na forum, bo widocznie nic Ci się tutaj nie podoba.
CYTAT
2.Czy jest mozliwosc zrobienia pewnej poprawki... Gdy strzelimy bramke i zaczynamy od srodka pokazywany jest wynik.... czy mozna zrobic tak, zeby byli pokazani rowniez strzelcy???
Też chciałbym się o to zapytać.
CYTAT(Pixmanek @ Dec 8 2008, 16:11)

Twój tok rozumowania jest na poziomie dziecka z przedszkola, które dopiero się uczy gdzie wpychać kwadratowe, a gdzie trójkątne przedmioty.
No i co, że ma Bułgarię w avatarze... to od razu musi być Bułgarem?! Człowieku skończ flamować na forum, bo widocznie nic Ci się tutaj nie podoba.
Panownie Panowie spokój nie róbmy Oft topica ale skoro tak bardzo jestescie napaleni to na PW
I mam pytanie Jak stocie z robota chłopaki , cos poszukac cos znalezc piszcie pomozemy
paprzybylski
Dec 8 2008, 16:35
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Dec 8 2008, 14:55)

Ty, to lepiej spłyń z tego forum, otwórz słowniczek i poucz się. Wyjdzie Ci na dobre.
Sam spłyń i nie pisz głupot. Nigdy się nie pomyliłeś?!

Zanim zaczniesz krytykować pomyśl czy warto...
Proponuje rozejm.

Pozdro.
robien92
Dec 8 2008, 16:41
guła dobrze powiedział
czy w scoreboardzie bedzie 90.00 czy 89.59???
CYTAT(GułA @ Dec 8 2008, 14:52)

------------------
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Dec 8 2008, 17:38
CYTAT(Pixmanek @ Dec 8 2008, 17:11)

Tak jestem napol Bulgarem,napol Polakiem dlatemu chcem zobaczyc reprezentacje Bulgarii

Narazie i czekamy na swietnego patcha
Kamiloxx
Dec 8 2008, 17:43
CYTAT(robben92 @ Dec 8 2008, 18:45)

guła dobrze powiedział
czy w scoreboardzie bedzie 90.00 czy 89.59???
Może być różnie ... np. u mnie niektóre scoreboardy idą normalnie a te same u kolegi zatrzymują się przy 89.59 więc trzeba poczekać na patcha i sprawdzić ... ;]
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Dec 8 2008, 17:44
CYTAT(Facemaker @ Dec 8 2008, 18:47)

Może być różnie ... np. u mnie niektóre scoreboardy idą normalnie a te same u kolegi zatrzymują się przy 89.59 więc trzeba poczekać ... ;]
poczekamy i zobaczymy
kris15j
Dec 8 2008, 18:52
spolszczone ma być na razie tylko menu, potem może coś więcej
Planujecie wsadzić jakieś intro z akcjami z OE?
Jeżeli tak to pamiętam, że na allgoals.com gościu robił świetne kompilacje z masą sztuczek technicznych i bramek z naszej ligi.
Myślę, że fajna opcja by to była...
Intra z akcjami z OE na pewno nie będzie.
Będzie za to intro powiązane z Ekstraklasą
Vespa64
Dec 8 2008, 20:36
CYTAT(kostek @ Dec 8 2008, 19:49)

Planujecie wsadzić jakieś intro z akcjami z OE?
Jeżeli tak to pamiętam, że na allgoals.com gościu robił świetne kompilacje z masą sztuczek technicznych i bramek z naszej ligi.
Myślę, że fajna opcja by to była...
serwis allgoals nie działa.
Działa.http://allgoals.pl/
kris15j
Dec 8 2008, 21:03
CYTAT(tomaj @ Dec 8 2008, 20:17)

Intra z akcjami z OE na pewno nie będzie.
Będzie za to intro powiązane z Ekstraklasą

wierzę, że będzie to hit, tak jak i cały patch
desek91
Dec 9 2008, 11:02
A ja mam takie pytanie czy do każdej polskiej drużyny będzie jak zawsze po 5 przyśpiewek czy więcej i czy jest taka możliwość dodanie np. 10 przyśpiewek do drużyny ?
Jablonka10
Dec 9 2008, 13:43
Czy jest możliwość zrobienie czegoś takiego że gdy piłkarze wychodzą na murawę to słychać hymn ich klubu?
CYTAT(Jablonka10 @ Dec 9 2008, 13:47)

Czy jest możliwość zrobienie czegoś takiego że gdy piłkarze wychodzą na murawę to słychać hymn ich klubu? np. Legia Sen o Warszawie
Hymnem (nieoficjalnym) Legii Warszawa jest "Mistrzem Polski jest Legia" i śpiewany jest na wyjście piłkarzyków na boisko.
"Sen o Warszawie" śpiewany jest przed wyjściem na boisko.
Jablonka10
Dec 9 2008, 16:17
Nie jestem kibicem Legii więc nie wiem jaki mają hymn. Myślałem że ich hymnem jest Sen o Warszawie . Podałem tylko taki przykład.
palacio
Dec 9 2008, 17:43
Wo(L)aN
Dec 9 2008, 19:10
CYTAT(palacio @ Dec 9 2008, 18:47)

Zastanow sie pajacu co piszesz
kris15j
Dec 9 2008, 19:51
powinieneś walnąć głową w klawiaturę i wysłać to co wyszło, niż takie głupoty dawać
CYTAT(palacio @ Dec 9 2008, 17:47)

Jesli zrobia "Hooligans Patch" to bez problemu
Seba i co znalazles te przyspiewki do klubów Bundesligi ja próbowalem ale lipa
Siemano
Mam pytanie a w zasadzie prośbę do twórców
Czy dało by sie strworzyć Frankowskiego jako wolnego piłkarza?? Bo z tego co wiem to być może przejdzie do KSP bądź do Jagi.
CYTAT(palacio @ Dec 9 2008, 17:47)

Moim zdaniem to nie jest za dobry pomysł, zaś z drugiej strony doping to nie tylko " nasi gola"

Moim zdaniem może być, w szczególności podczas meczu z Lechią czy... KSP
kongo93
Dec 9 2008, 20:09
ja tez mam pytanie. czy vuko bedzie w (L) bojuz oficjalne rozwiazal kontrakt
Frankowskiego dodamy. A co do Vukovica to tak: na pewno nie będzie transferów, które mają się dopiero odbyć; a jeżeli chodzi o piłkarzy co rozwiązali już kontrakt to się zastanowimy, ale raczej też nie, bo:
1) zbiorcze dane ukazują się na koniec okna transferowego
2) nie mamy czasu śledzić czy kto rozwiązał gdzie kontrakt (jeżeli uwzględnilibyśmy Vukovica, to musielibyśmy sprawdzić czy np. ktoś z Dolcanem czy Kmitą nie rozwiązał kontraktu a to trwa)
Ale na pewno będzie update, który wydamy po zakończeniu okienka transferowego.
kris15j
Dec 9 2008, 21:05
czekam na patch z niecierpliwością i chwalę wasze poświęcenie
juventino
Dec 9 2008, 23:29
czy ten patch bedzie przed Swietami... Wielkanocnymi? zartuje:p do konca roku zdazycie? z gory dzieki i szacunek:)
CYTAT(juventino @ Dec 9 2008, 23:33)

czy ten patch bedzie przed Swietami... Wielkanocnymi? zartuje:p do konca roku zdazycie? z gory dzieki i szacunek:)
Z tego co wiem to po Sylwestrze jest styczeń, a napisaliśmy, że patch w grudniu wyjdzie. Odpowiedz sobie więc samm
P.S: nie mamy też zamiaru w czasie świąt siedzieć nad tym patchem
palacio
Dec 10 2008, 10:26
CYTAT(WKS&RKS @ Dec 9 2008, 19:58)

ej jak chcecie to moge wam dac przyspiewki bundesligi stuttgartu,schalke,bayernu,bayeru i werderu.A dałem propozycje na taki doping ,gdyz bardziej prawdopodobne jest to ze w gdyni takie rzeczy spiewaja niz arka gola
jc2007
Dec 10 2008, 10:43
A właśnie co do przyspiewek będą niecenzuralne np PZPN PZNP Je...... ? Czy raczej nie bo ja byłbym za tym żeby były tylko kulturalne.
Jak ktoś już o to pytał to przepraszam za kłopot.
manio3
Dec 10 2008, 11:31
trzeba być idiotą, żeby to wsadzić do patcha..
CYTAT(WKS&RKS @ Dec 9 2008, 19:58)

Tak, wszystkie przyspiewki już mam. Dziś kończę relinkowanie slotów. Powiem tylko, ze patch będzie gruuuubo obłożony dopingiem.
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Dec 10 2008, 12:34
CYTAT(seba @ Dec 10 2008, 13:15)

Tak, wszystkie przyspiewki już mam. Dziś kończę relinkowanie slotów. Powiem tylko, ze patch będzie gruuuubo obłożony dopingiem.
Super Seba

Czekamy
kris15j
Dec 10 2008, 14:44
już nie mogę się doczekać
z tego co powiedział tomaj można wywnioskować że patch ukaże się za około 10-15 dni

bo tyle mniej więcej jest do świąt

super wiadomość
kardinho00
Dec 10 2008, 15:07
ile patch będzie ważył,gdzieś tak z 2 gb?
P.S czekamy na patcha
ronaldo_9
Dec 10 2008, 15:19
CYTAT(jc2007 @ Dec 10 2008, 10:47)

A właśnie co do przyspiewek będą niecenzuralne np PZPN PZNP Je...... ? Czy raczej nie bo ja byłbym za tym żeby były tylko kulturalne.
Jak ktoś już o to pytał to przepraszam za kłopot.
To najbardziej powtarzająca się kwestia na polskich stadionach.
Każdy kto pragnie takich przyśpiewek zawsze może sobie podmienić.
Fajnie by to wyglądało, 10-letni grasz pes'a, mama wchodzi do pokoju a tam "J**** PZPN!"
Przestańcie też zasypywać pytaniami o datę albo rozmiar bo to trochę debilne, kardinho00: i tak go ściągniesz.
Kamiloxx
Dec 10 2008, 15:26
a czego jeszcze nie zrobiliście?
chyba że już upacie patcha ;]
Tak dla odmiany to ja mam małe pytanko, głównie do kibiców Areczki.
Jest jesda taka fajna, dźwięczna przyśpiewka, gdzie się przewija motyw stadiony z Eismonda. Prosiłbym o podanie tytułu tej przyśpiewki.
P.S. jeżeli znajdę będę znał tytuł i znajdę jakąś dobrą wersję audia lub video to namówię Sebę aby dał ją do patcha.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.