Nie mogąc doczekać się na waszą produkcję dorobiłem sobie Kolejorza do akonami patch, mam już staty, twarze, no i koszulki, ale nie mam do nich odpowiednich numerów i czcionki. Tomaj mógłbyś napisać skąd je wzięliście, bo widziałem na screenach, że są takie same jak w rzeczywistości ? :D
bartosch94
Dec 4 2008, 15:46
jak masz jakies fajne twarze kolejorza to sie podziel
Nie niestety niee :( coś tam się bawiłem w edit mode ale wiadomo co z tego wychodzi. Jakby ktoś wiedział skąd te fonty to niech napisze
CYTAT(potter @ Dec 4 2008, 14:57)

22 12 chyba z tego co pamietam
A co do tego Kuby co wy tak wszyscyy przesadzacie, jakie wiecje jak 82?! To ile maja dac, 97, spokojnie Kuba to nie ctborg i gra tylko w BVB
czyli jak gra tylko w bvb to nie moze miec speeda 88 ? aff =.+
kris15j
Dec 4 2008, 17:30
no, takie realia gry, słabszy klub nie może mieć szybkich graczy, a mocny nader wolnych wielu, mnie to też denerwuje
CYTAT(Kamilbialego @ Dec 4 2008, 15:30)

Parę stron wcześniej można wyczytać że robicie klasyczną Polskę za klasyczne Włochy. No to może przenieść Makaroniarzy na puste w tym patchu sloty Others B?
Źle czytałeś, bo klasyczne Włochy nie będą usunięte. Co do Błaszcza, to: po pierwsze jak się komuś jego statsy nie podobają to niech sobie je sam poprawi po ukazaniu się patcha, po drugie on nie jest taki dobry i boski jak co niektorym się wydaje. A porównanie go z Riberim to byś świetny dowcip

A co do dat, które podawaliście (22.12 i 31.12) to mam pytanie: SKĄD WY JE WOGÓLE WZIELIŚCI??? Nie przypominam sobie żeby Seba (autor tego patcha jakby ktoś zapomniał), albo ja podawał konkretną datę premiery. Na pewno wyjdzie ten patch w grudniu 2008, a którego tego jeszcze nie wiemy.
Kamilbialego
Dec 4 2008, 17:46
Czyli z tego wynika że bęzie 8 klasycznych drużyn? Żadna nie usunięta?
Nie, przeczytaj dokładnie.
omg klasyczna Polska zastepuje klasyczna Francje...
Norbi91
Dec 4 2008, 17:59
Tak sobie przegladalem temat i znalazlem cos takiego:
CYTAT(Kamilbialego @ Nov 9 2008, 18:50)

a przy okazji dobrze aby polska repra miała logo kadry a nie PZPN
No i tu pytanie, bedzie logo pzpn'u czy zwykly bialy orzelek?
CYTAT(Norbi91 @ Dec 4 2008, 18:03)

Oby nie PZPN bo wiadomo co trzeba z nim robic (J......) xD
Kamiloxx
Dec 4 2008, 18:02
prawdopodobnie logo PZPN ;]
Norbi91
Dec 4 2008, 18:11
To juz bardziej bym wolal flagi zamiast loga pzpn :/
CYTAT(Norbi91 @ Dec 4 2008, 18:15)

To juz bardziej bym wolal flagi zamiast loga pzpn :/
Mogliby wstawic Godlo ;>
CYTAT(Facemaker @ Dec 4 2008, 18:06)

prawdopodobnie logo PZPN ;]
Ludzie skąd Wy macie takie informacje. Przestańcie plotkować!
paprzybylski
Dec 4 2008, 18:28
CYTAT(tomaj @ Dec 4 2008, 17:43)

A co do dat, które podawaliście (22.12 i 31.12) to mam pytanie: SKĄD WY JE WOGÓLE WZIELIŚCI???
Datę 31.12 podał Remi29 na Pes League, myślałem, ze on z wami współpracuje
Współpracuje, ale po pierwsze tam jest tylko wzmianka o patchu a wychodzi on tu. Po drugi Remi napisał tak, aby wiara się odczepiła i nie pytała co chwila kiedy patch będzie.
Sa ludzie ktorzy wierza we wszystko a z reguly nazywa sie ich nawiniakami ;D
CYTAT(tomaj @ Dec 4 2008, 18:49)

Współpracuje, ale po pierwsze tam jest tylko wzmianka o patchu a wychodzi on tu. Po drugi Remi napisał tak, aby wiara się odczepiła i nie pytała co chwila kiedy patch będzie.
---
Czy w patchu beda 2 pilki Ekstraklasy? Biala i Zolta ?
m.e.t.h.o.d. man
Dec 4 2008, 19:01
CYTAT(GułA @ Dec 4 2008, 18:54)

Czy w patchu beda 2 pilki Ekstraklasy? Biala i Zolta ?
No przecież miałeś w zdjęciach wstawionych przez Tomaja... Także radzę się cofnąć o te kilka stron, a będziesz miał odpowiedź na swoje pytanie...
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Dec 4 2008, 19:05)

No przecież miałeś w zdjęciach wstawionych przez Tomaja... Także radzę się cofnąć o te kilka stron, a będziesz miał odpowiedź na swoje pytanie...

Nie zwrocilem uwagi srry.
Kamilbialego
Dec 4 2008, 19:18
ja bym chciał by kadra w menu przy polskiej reprze było takie logo kadry:http://www.reprezentacja.com.pl/images/logo_reprezentacja.gif
CYTAT(Norbi91 @ Dec 4 2008, 18:03)

paprzybylski
Dec 4 2008, 19:32
CYTAT(GułA @ Dec 4 2008, 18:54)

Sa ludzie ktorzy wierza we wszystko a z reguly nazywa sie ich nawiniakami ;D
Ja tylko zapytałem, a nie mówiłem, że w to wierzę, więc nie pisz o naiwniakach ale swoją drogą zgadzam się, że jest ich dużo

Pozdro
CYTAT(paprzybylski @ Dec 4 2008, 19:36)

Ja tylko zapytałem, a nie mówiłem, że w to wierzę, więc nie pisz o naiwniakach ale swoją drogą zgadzam się, że jest ich dużo
Pozdro
Nie było to kierowane tylko do Ciebie aczkolwiek nie powiem ze byles jednym z wielu do ktorych slowa te byly powiedziane ;> Rowniez pozdrawiam.
CYTAT(Kamilbialego @ Dec 4 2008, 19:22)

ja bym chciał by kadra w menu przy polskiej reprze było takie logo kadry:http://www.reprezentacja.com.pl/images/logo_reprezentacja.gif
noo to jest fajne ! jestem za jakby sie dalo to wstawcie je ;> Chyba ze jest juz wstawione ;D
paprzybylski
Dec 4 2008, 19:42
CYTAT(GułA @ Dec 4 2008, 19:42)

Nie było to kierowane tylko do Ciebie aczkolwiek nie powiem ze byles jednym z wielu do ktorych slowa te byly powiedziane ;> Rowniez pozdrawiam.
Ja proponuje zakończyć temat tego kiedy patch wyjdzie bo mnie to nie robi różnicy, byle by wogóle był bo zapowiada się naprawde fajnie, i ponownie pozdrawiam.
kris15j
Dec 4 2008, 20:41
CYTAT(tomaj @ Dec 2 2008, 21:36)

Ogólnie to od wczoraj o tym wiadomo w polskich mediach. A transfer ten nie zostanie uwzględniony, jako że okienko transferowe zaczyna się 1. stycznia a nie w grudniu. Zostanie to poprawione w updatcie po zamknięciu okienka transferowego.
Cóż, Huntelaar już po prezentacji (ma nr 19), więc raczej powinniście go wrzucić, a "czepiam się" nie dlatego, że nie chce mi się go przerzucić, tylko liczę na to, że zrobicie go dobrze, bo w obecnej wersji to nie jest dobrze zrobiony.
Hunter nie jest taki dobry jak się o nim mówi ( sorka z Off Top) według mnie ma staty akurat, co do Realu wole zobaczyć Silve

) mam nadzieje że dobiją ten transfer w styczniu
co do PAtch... SUPER ROBOTA PANOWIe... mam motywacje zeby szybko skonczyc GTA i wrocic do PESA
maxx304
Dec 6 2008, 13:52
Screeny zaostrzają apetyt... Mam nadzieję, że ten patch to będzie hit dla tej odsłony PESa. Podziękowania dla twórców, dobra robota
kardinho00
Dec 6 2008, 14:35
coś wam powiem,jak wyjdzie patch z ekstraklasą do PES 2009 to już będę miał gdzieś patch v5.0 do PES 6,szczerze wam mówię
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Dec 6 2008, 14:40
CYTAT(kardinho00 @ Dec 6 2008, 15:39)

coś wam powiem,jak wyjdzie patch z ekstraklasą do PES 2009 to już będę miał gdzieś patch v5.0 do PES 6,szczerze wam mówię
I odkad jestesz taki pewny EP V 5 jescze nie wyszedl... ja tez czekam na nim z niecierpliwosica ... Narazie
CYTAT(kardinho00 @ Dec 6 2008, 14:39)

fajnie wiedziec o_O
Ja tam bede pocinal i w tego i w tego ;> Mam taki terminarz
Poniedzialek Sroda Piatek - PES 2009
Wtorek Czwartek Sobota - PES 6
Niedziela - Inne Gry
Ja tam bede pocinał w EP2009 do czasu kiedy nie dostane x0 i nie bede loil dupy hamburgerom w pesie/fifie/halo/doa :>
Mozecie wkoncu powiedziec konkretna date patcha?bo troche owijacie w bawełne....my juz nie mozemy sie doczekac....a wy to olewacie za przeproszeniem
kardinho00
Dec 6 2008, 15:12
napewno będzie w grudniu,trochę cierpliwości
CYTAT(19on08 @ Dec 6 2008, 15:11)

Mozecie wkoncu powiedziec konkretna date patcha?bo troche owijacie w bawełne....my juz nie mozemy sie doczekac....a wy to olewacie za przeproszeniem
CYTAT(19on08 @ Dec 6 2008, 15:11)

bo moze nie wiedza na kiedy skoncza wszystko robic i zanim z uploadują itd, mysle ze sami nie sa pewni...
Silent Killer
Dec 6 2008, 15:36
CYTAT(GułA @ Dec 6 2008, 14:51)

fajnie wiedziec o_O
Ja tam bede pocinal i w tego i w tego ;> Mam taki terminarz
Poniedzialek Sroda Piatek - PES 2009
Wtorek Czwartek Sobota - PES 6
Niedziela - Inne Gry

Proponuje czasem odejść od komputera.
skotar(L)
Dec 6 2008, 19:16
A czy beda aktualne herby stroje dla innych druzyn angielskich, hiszpanskich itp. ?
CYTAT(Silent Killer @ Dec 6 2008, 06:40)

swiete slowa, zycie to nie tylko komputer i PES

na szczescie sam to juz dawno zrozumialem
CYTAT(olo @ Dec 6 2008, 20:28)

swiete slowa, zycie to nie tylko komputer i PES

na szczescie sam to juz dawno zrozumialem

CYTAT(Silent Killer @ Dec 6 2008, 15:40)

nie chodzi o to ze gram caly dzien tylko np, 3h dziennie to te 3h jezeli gram w gry to poswiecam na przypisana do danego dnia gre...
kris15j
Dec 6 2008, 21:12
na przyszłość nie pisz takich rzeczy to nie będziesz musiał się tłumaczyć
Silent Killer
Dec 6 2008, 21:21
Rozumiem Cię chłopie , ja byłem uzależniony przez jakieś 2 lata i też mi się wydawało , że to tylko 3h dziennie , więc wydawało się to bardzo mało

mam nadzieję , że się otrząśniesz tak jak ja i przejrzysz na oczy.
Pozdro , odwalacie kawał dobrej roboty

Wiem , że macie kupę roboty ale mógłbym prosić o kawałek filmiku z udziałem Górnika Zabrze? , naprawdę niesamowicie nie mogę się tego doczekać

Najlepiej mecz u siebie co kibiców będzie słychać , PLZ !
CYTAT(Silent Killer @ Dec 6 2008, 21:25)

Rozumiem Cię chłopie , ja byłem uzależniony przez jakieś 2 lata i też mi się wydawało , że to tylko 3h dziennie , więc wydawało się to bardzo mało
mam nadzieję , że się otrząśniesz tak jak ja i przejrzysz na oczy.
Pozdro , odwalacie kawał dobrej roboty
Wiem , że macie kupę roboty ale mógłbym prosić o kawałek filmiku z udziałem Górnika Zabrze? , naprawdę niesamowicie nie mogę się tego doczekać
Najlepiej mecz u siebie co kibiców będzie słychać , PLZ !
Stary nie wiesz nawet kim jestem wiesz tylko że GułA i domyslasz sie ze z Bełchatowa po avatarze wiec jakim prawem mozesz komentowac to ile ja gram na kompie ? W Gry gram dziennie najwiecej 3h mozesz mi uwierzyc na slowo. Nie jestem takim maniakiem

W Sumie to nie mam na to zaduzo czasu wiec wiesz... treningi szkola.... wroce o 14;30 zjem cos i troche posiedze na gadu potem trening od 16 do 19 wroce zjem cos wykape sie posiedze z 3h na kompie i ide spac ;> Pozdrawiam ;P
Zeby nie bylo offtopu to zapytam :
-------------------------
Buty tez beda nowe w patchu ?

:D
Heh, to już wiem jak możemy uzasadnić późne wyjście patcha: siedzenie nad nim dziennie góra koło 2h bo więcej to nie zdrowo.
Co do butów to jakieś laczki tam dodamy.
CYTAT(tomaj @ Dec 7 2008, 00:55)

Heh, to już wiem jak możemy uzasadnić późne wyjście patcha: siedzenie nad nim dziennie góra koło 2h bo więcej to nie zdrowo.
czy to aby odnosi się do mnie? ;/
Jablonka10
Dec 7 2008, 12:20
Mam pytanie. Czy w patchu na koszulkach będą numery i trzcionka ekstraklasy czy takie jak na scenerach?
ktos zadawal juz to pytanie jakies 2 strony wczesniej o ile sie nie myle.. :/ poszukaj
czy moze ktos z was wrzucic screen ze skladu ŁKS-u Łódź?bardzo mi zalezy...
Guła to co napisałeś to nie jest normalne.. ja własnie pisze maturę w tym roku i nie spędzam ani nie spędzałem tyle czasu na grach PC... zresztą nie znam wielu osob co tak jak ty nawalaja w gry... ja trenowalem przez 10 lat chodzilem do szkoly sportwoej z klubu i jak wracalem to nawet nie mialem sily odpalic PC wiec cos tam sobie powtarzalem na nastepny dzien , odpalalem tv i lulu... a jak ja widze co ty napisales to normalnie nie wiem co myslec:|
to nie mysl :>
Skończ wreszcie to bezsensowne nabijanie. Wszędzie piszesz posty mające niewiele wspólnego z tematem i tworzysz przez to śmietnik na całym forum. Radzę Ci się opanować i pisać wtedy kiedy masz coś sensownego do napisania.///Orange_91
Jablonka10
Dec 7 2008, 14:20
CYTAT(olo @ Dec 7 2008, 12:26)

ktos zadawal juz to pytanie jakies 2 strony wczesniej o ile sie nie myle.. :/ poszukaj
Ktoś poszukiwał czcionki ale nikt nie zadał takiego pytania. Proszę o odpowiedź
m.e.t.h.o.d. man
Dec 7 2008, 15:34
CYTAT(Jablonka10 @ Dec 7 2008, 14:24)

Ktoś poszukiwał czcionki ale nikt nie zadał takiego pytania. Proszę o odpowiedź
Dżizazzz... Przecież Tomaj pisał... TAK, będą...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.