Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstaklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
UnRA
Nie mogąc doczekać się na waszą produkcję dorobiłem sobie Kolejorza do akonami patch, mam już staty, twarze, no i koszulki, ale nie mam do nich odpowiednich numerów i czcionki. Tomaj mógłbyś napisać skąd je wzięliście, bo widziałem na screenach, że są takie same jak w rzeczywistości ? :D
bartosch94
jak masz jakies fajne twarze kolejorza to sie podziel
UnRA
Nie niestety niee :( coś tam się bawiłem w edit mode ale wiadomo co z tego wychodzi. Jakby ktoś wiedział skąd te fonty to niech napisze
GułA
CYTAT(potter @ Dec 4 2008, 14:57) *
22 12 chyba z tego co pamietam
A co do tego Kuby co wy tak wszyscyy przesadzacie, jakie wiecje jak 82?! To ile maja dac, 97, spokojnie Kuba to nie ctborg i gra tylko w BVB

czyli jak gra tylko w bvb to nie moze miec speeda 88 ? aff =.+

kris15j
no, takie realia gry, słabszy klub nie może mieć szybkich graczy, a mocny nader wolnych wielu, mnie to też denerwuje
tomaj
CYTAT(Kamilbialego @ Dec 4 2008, 15:30) *
Parę stron wcześniej można wyczytać że robicie klasyczną Polskę za klasyczne Włochy. No to może przenieść Makaroniarzy na puste w tym patchu sloty Others B?

Źle czytałeś, bo klasyczne Włochy nie będą usunięte. Co do Błaszcza, to: po pierwsze jak się komuś jego statsy nie podobają to niech sobie je sam poprawi po ukazaniu się patcha, po drugie on nie jest taki dobry i boski jak co niektorym się wydaje. A porównanie go z Riberim to byś świetny dowcip laugh.gif
A co do dat, które podawaliście (22.12 i 31.12) to mam pytanie: SKĄD WY JE WOGÓLE WZIELIŚCI??? Nie przypominam sobie żeby Seba (autor tego patcha jakby ktoś zapomniał), albo ja podawał konkretną datę premiery. Na pewno wyjdzie ten patch w grudniu 2008, a którego tego jeszcze nie wiemy.
Kamilbialego
Czyli z tego wynika że bęzie 8 klasycznych drużyn? Żadna nie usunięta?
tomaj
Nie, przeczytaj dokładnie.
GułA
omg klasyczna Polska zastepuje klasyczna Francje...
Norbi91
Tak sobie przegladalem temat i znalazlem cos takiego:
CYTAT(Kamilbialego @ Nov 9 2008, 18:50) *
a przy okazji dobrze aby polska repra miała logo kadry a nie PZPN

No i tu pytanie, bedzie logo pzpn'u czy zwykly bialy orzelek?
GułA
CYTAT(Norbi91 @ Dec 4 2008, 18:03) *

Oby nie PZPN bo wiadomo co trzeba z nim robic (J......) xD
Kamiloxx
prawdopodobnie logo PZPN ;]
Norbi91
To juz bardziej bym wolal flagi zamiast loga pzpn :/
GułA
CYTAT(Norbi91 @ Dec 4 2008, 18:15) *
To juz bardziej bym wolal flagi zamiast loga pzpn :/

Mogliby wstawic Godlo ;>
tomaj
CYTAT(Facemaker @ Dec 4 2008, 18:06) *
prawdopodobnie logo PZPN ;]

Ludzie skąd Wy macie takie informacje. Przestańcie plotkować!
paprzybylski
CYTAT(tomaj @ Dec 4 2008, 17:43) *
A co do dat, które podawaliście (22.12 i 31.12) to mam pytanie: SKĄD WY JE WOGÓLE WZIELIŚCI???

Datę 31.12 podał Remi29 na Pes League, myślałem, ze on z wami współpracuje smile.gif
tomaj
Współpracuje, ale po pierwsze tam jest tylko wzmianka o patchu a wychodzi on tu. Po drugi Remi napisał tak, aby wiara się odczepiła i nie pytała co chwila kiedy patch będzie.
GułA
Sa ludzie ktorzy wierza we wszystko a z reguly nazywa sie ich nawiniakami ;D

CYTAT(tomaj @ Dec 4 2008, 18:49) *
Współpracuje, ale po pierwsze tam jest tylko wzmianka o patchu a wychodzi on tu. Po drugi Remi napisał tak, aby wiara się odczepiła i nie pytała co chwila kiedy patch będzie.

---
Czy w patchu beda 2 pilki Ekstraklasy? Biala i Zolta ?
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(GułA @ Dec 4 2008, 18:54) *
Czy w patchu beda 2 pilki Ekstraklasy? Biala i Zolta ?

No przecież miałeś w zdjęciach wstawionych przez Tomaja... Także radzę się cofnąć o te kilka stron, a będziesz miał odpowiedź na swoje pytanie... smile.gif
GułA
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Dec 4 2008, 19:05) *
No przecież miałeś w zdjęciach wstawionych przez Tomaja... Także radzę się cofnąć o te kilka stron, a będziesz miał odpowiedź na swoje pytanie... smile.gif

Nie zwrocilem uwagi srry.
Kamilbialego
ja bym chciał by kadra w menu przy polskiej reprze było takie logo kadry:http://www.reprezentacja.com.pl/images/logo_reprezentacja.gif
CYTAT(Norbi91 @ Dec 4 2008, 18:03) *

paprzybylski
CYTAT(GułA @ Dec 4 2008, 18:54) *
Sa ludzie ktorzy wierza we wszystko a z reguly nazywa sie ich nawiniakami ;D

Ja tylko zapytałem, a nie mówiłem, że w to wierzę, więc nie pisz o naiwniakach ale swoją drogą zgadzam się, że jest ich dużo wink.gif
Pozdro
GułA
CYTAT(paprzybylski @ Dec 4 2008, 19:36) *
Ja tylko zapytałem, a nie mówiłem, że w to wierzę, więc nie pisz o naiwniakach ale swoją drogą zgadzam się, że jest ich dużo wink.gif
Pozdro

Nie było to kierowane tylko do Ciebie aczkolwiek nie powiem ze byles jednym z wielu do ktorych slowa te byly powiedziane ;> Rowniez pozdrawiam.

CYTAT(Kamilbialego @ Dec 4 2008, 19:22) *
ja bym chciał by kadra w menu przy polskiej reprze było takie logo kadry:http://www.reprezentacja.com.pl/images/logo_reprezentacja.gif

noo to jest fajne ! jestem za jakby sie dalo to wstawcie je ;> Chyba ze jest juz wstawione ;D
paprzybylski
CYTAT(GułA @ Dec 4 2008, 19:42) *
Nie było to kierowane tylko do Ciebie aczkolwiek nie powiem ze byles jednym z wielu do ktorych slowa te byly powiedziane ;> Rowniez pozdrawiam.

Ja proponuje zakończyć temat tego kiedy patch wyjdzie bo mnie to nie robi różnicy, byle by wogóle był bo zapowiada się naprawde fajnie, i ponownie pozdrawiam. biggrin.gif
kris15j
CYTAT(tomaj @ Dec 2 2008, 21:36) *
Ogólnie to od wczoraj o tym wiadomo w polskich mediach. A transfer ten nie zostanie uwzględniony, jako że okienko transferowe zaczyna się 1. stycznia a nie w grudniu. Zostanie to poprawione w updatcie po zamknięciu okienka transferowego.

Cóż, Huntelaar już po prezentacji (ma nr 19), więc raczej powinniście go wrzucić, a "czepiam się" nie dlatego, że nie chce mi się go przerzucić, tylko liczę na to, że zrobicie go dobrze, bo w obecnej wersji to nie jest dobrze zrobiony.
JnR
Hunter nie jest taki dobry jak się o nim mówi ( sorka z Off Top) według mnie ma staty akurat, co do Realu wole zobaczyć Silve wink.gif) mam nadzieje że dobiją ten transfer w styczniu

co do PAtch... SUPER ROBOTA PANOWIe... mam motywacje zeby szybko skonczyc GTA i wrocic do PESA smile.gif
maxx304
Screeny zaostrzają apetyt... Mam nadzieję, że ten patch to będzie hit dla tej odsłony PESa. Podziękowania dla twórców, dobra robota smile.gif
kardinho00
coś wam powiem,jak wyjdzie patch z ekstraklasą do PES 2009 to już będę miał gdzieś patch v5.0 do PES 6,szczerze wam mówię
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(kardinho00 @ Dec 6 2008, 15:39) *
coś wam powiem,jak wyjdzie patch z ekstraklasą do PES 2009 to już będę miał gdzieś patch v5.0 do PES 6,szczerze wam mówię

I odkad jestesz taki pewny EP V 5 jescze nie wyszedl... ja tez czekam na nim z niecierpliwosica ... Narazie wink.gif
GułA
CYTAT(kardinho00 @ Dec 6 2008, 14:39) *

fajnie wiedziec o_O

Ja tam bede pocinal i w tego i w tego ;> Mam taki terminarz
Poniedzialek Sroda Piatek - PES 2009
Wtorek Czwartek Sobota - PES 6
Niedziela - Inne Gry biggrin.gif
mcl
Ja tam bede pocinał w EP2009 do czasu kiedy nie dostane x0 i nie bede loil dupy hamburgerom w pesie/fifie/halo/doa :>
19on08
Mozecie wkoncu powiedziec konkretna date patcha?bo troche owijacie w bawełne....my juz nie mozemy sie doczekac....a wy to olewacie za przeproszeniem
kardinho00
napewno będzie w grudniu,trochę cierpliwości biggrin.gif
CYTAT(19on08 @ Dec 6 2008, 15:11) *
Mozecie wkoncu powiedziec konkretna date patcha?bo troche owijacie w bawełne....my juz nie mozemy sie doczekac....a wy to olewacie za przeproszeniem
GułA
CYTAT(19on08 @ Dec 6 2008, 15:11) *

bo moze nie wiedza na kiedy skoncza wszystko robic i zanim z uploadują itd, mysle ze sami nie sa pewni...
Silent Killer
CYTAT(GułA @ Dec 6 2008, 14:51) *
fajnie wiedziec o_O

Ja tam bede pocinal i w tego i w tego ;> Mam taki terminarz
Poniedzialek Sroda Piatek - PES 2009
Wtorek Czwartek Sobota - PES 6
Niedziela - Inne Gry biggrin.gif

Proponuje czasem odejść od komputera.
skotar(L)
A czy beda aktualne herby stroje dla innych druzyn angielskich, hiszpanskich itp. ?
olo
CYTAT(Silent Killer @ Dec 6 2008, 06:40) *

swiete slowa, zycie to nie tylko komputer i PES tongue.gif na szczescie sam to juz dawno zrozumialem tongue.gif
GułA
CYTAT(olo @ Dec 6 2008, 20:28) *
swiete slowa, zycie to nie tylko komputer i PES tongue.gif na szczescie sam to juz dawno zrozumialem tongue.gif

CYTAT(Silent Killer @ Dec 6 2008, 15:40) *

nie chodzi o to ze gram caly dzien tylko np, 3h dziennie to te 3h jezeli gram w gry to poswiecam na przypisana do danego dnia gre...
kris15j
na przyszłość nie pisz takich rzeczy to nie będziesz musiał się tłumaczyć
Silent Killer
Rozumiem Cię chłopie , ja byłem uzależniony przez jakieś 2 lata i też mi się wydawało , że to tylko 3h dziennie , więc wydawało się to bardzo mało wink.gif
mam nadzieję , że się otrząśniesz tak jak ja i przejrzysz na oczy.
Pozdro , odwalacie kawał dobrej roboty wink.gif

Wiem , że macie kupę roboty ale mógłbym prosić o kawałek filmiku z udziałem Górnika Zabrze? , naprawdę niesamowicie nie mogę się tego doczekać smile.gif
Najlepiej mecz u siebie co kibiców będzie słychać , PLZ !
GułA
CYTAT(Silent Killer @ Dec 6 2008, 21:25) *
Rozumiem Cię chłopie , ja byłem uzależniony przez jakieś 2 lata i też mi się wydawało , że to tylko 3h dziennie , więc wydawało się to bardzo mało wink.gif
mam nadzieję , że się otrząśniesz tak jak ja i przejrzysz na oczy.
Pozdro , odwalacie kawał dobrej roboty wink.gif

Wiem , że macie kupę roboty ale mógłbym prosić o kawałek filmiku z udziałem Górnika Zabrze? , naprawdę niesamowicie nie mogę się tego doczekać smile.gif
Najlepiej mecz u siebie co kibiców będzie słychać , PLZ !

Stary nie wiesz nawet kim jestem wiesz tylko że GułA i domyslasz sie ze z Bełchatowa po avatarze wiec jakim prawem mozesz komentowac to ile ja gram na kompie ? W Gry gram dziennie najwiecej 3h mozesz mi uwierzyc na slowo. Nie jestem takim maniakiem wink.gif W Sumie to nie mam na to zaduzo czasu wiec wiesz... treningi szkola.... wroce o 14;30 zjem cos i troche posiedze na gadu potem trening od 16 do 19 wroce zjem cos wykape sie posiedze z 3h na kompie i ide spac ;> Pozdrawiam ;P

Zeby nie bylo offtopu to zapytam :
-------------------------
Buty tez beda nowe w patchu ?biggrin.gif:D
tomaj
Heh, to już wiem jak możemy uzasadnić późne wyjście patcha: siedzenie nad nim dziennie góra koło 2h bo więcej to nie zdrowo.
Co do butów to jakieś laczki tam dodamy.
GułA
CYTAT(tomaj @ Dec 7 2008, 00:55) *
Heh, to już wiem jak możemy uzasadnić późne wyjście patcha: siedzenie nad nim dziennie góra koło 2h bo więcej to nie zdrowo.

czy to aby odnosi się do mnie? ;/
Jablonka10
Mam pytanie. Czy w patchu na koszulkach będą numery i trzcionka ekstraklasy czy takie jak na scenerach?
olo
ktos zadawal juz to pytanie jakies 2 strony wczesniej o ile sie nie myle.. :/ poszukaj
19on08
czy moze ktos z was wrzucic screen ze skladu ŁKS-u Łódź?bardzo mi zalezy...
JnR
Guła to co napisałeś to nie jest normalne.. ja własnie pisze maturę w tym roku i nie spędzam ani nie spędzałem tyle czasu na grach PC... zresztą nie znam wielu osob co tak jak ty nawalaja w gry... ja trenowalem przez 10 lat chodzilem do szkoly sportwoej z klubu i jak wracalem to nawet nie mialem sily odpalic PC wiec cos tam sobie powtarzalem na nastepny dzien , odpalalem tv i lulu... a jak ja widze co ty napisales to normalnie nie wiem co myslec:|
GułA
to nie mysl :>

Skończ wreszcie to bezsensowne nabijanie. Wszędzie piszesz posty mające niewiele wspólnego z tematem i tworzysz przez to śmietnik na całym forum. Radzę Ci się opanować i pisać wtedy kiedy masz coś sensownego do napisania.///Orange_91
Jablonka10
CYTAT(olo @ Dec 7 2008, 12:26) *
ktos zadawal juz to pytanie jakies 2 strony wczesniej o ile sie nie myle.. :/ poszukaj

Ktoś poszukiwał czcionki ale nikt nie zadał takiego pytania. Proszę o odpowiedź
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(Jablonka10 @ Dec 7 2008, 14:24) *
Ktoś poszukiwał czcionki ale nikt nie zadał takiego pytania. Proszę o odpowiedź

Dżizazzz... Przecież Tomaj pisał... TAK, będą...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.