Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstaklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
kris15j
CYTAT(Facemaker @ Dec 13 2008, 10:36) *
no powracając to tematu piractwa ja mam orginalnego PESa ale patch pojdzie także na piratach ;] np. mój kuzyn miał PESa 2008 Skullptura ( ham wielki z niego ;( ) i szedł mu OE patch v. 2.0 wasz ;] Więc ten chyba też pójdzie na piratach pesa 2009 cya ;]

patch chodzi jeżeli jest dodawany do kry, przez podmianę lub dodanie plików, ale jeżeli wymaga zainstalowanej gry to na ripach nie pójdzie, ale na pełnych piratach nie ripach powinno działać, oprócz patchy konami, które nie chodzą na piratach
GułA
moze wloz plyte pesa do napedu ? ;>

w GA patchu bedzie takie cos ze nawet z Others B druzynami bedzie mozna grac w ML i Bal, czy w tym patchu tez daloby rade takie cos zrobic ? smile.gif
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(Flaku @ Dec 13 2008, 13:49) *
Panowie pomóżcie mianowicie nie moge zainstalować patcha oto problem:

przy instalowaniu patcha (do Pes 2009) wyskakuje mi taki oto komunikat

"Poprawka nie może być zainstalowana przez usługę Instalatora Windows,ponieważ uaktualniany program nie został odnaleziony lub poprawka uaktualniająca dotyczy innej wersji tego programu. Sprawdż, czy uaktualniany program znajduje sie na tym komputerze i czy posiadasz odpowiednia poprawke uakualniajaca" instaluje patch 110

prosze pomóżcie !

Może znajdziesz właściwy temat i tam napiszesz swój problem, a nie w tym temacie.
19on08
Czy zdąrzycie wypuścić patcha na wigilję???Byłby to Super Prezent?
scyzor183
było przecież mówione że na święta powinno być...

czyli że chyba za ok 2 tygodnie
lewyy
Właśnie czy nie dało by się zrobić czegoś takiego jak w GA Patch ?
tomaj
CYTAT(lewyy @ Dec 13 2008, 16:02) *
Właśnie czy nie dało by się zrobić czegoś takiego jak w GA Patch ?

czyli czego?
Graczyk
chodzi ci o to ze mozna grac kariele Bal LM itp. others B? Jeśli tak to tez sie dokladam do tego pytania.
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(tomaj @ Dec 13 2008, 17:22) *
czyli czego?

zeby moglo sie grac z zespolamy i z Others B w Master League smile.gif
Jabol7
Siemka tutaj macie stadion Widzewa Łódź z pesa 6 do pesa 2009.
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
tomaj stadiony w patchu nie bedom zmieniany ? Lepjej zeby byly te ktore som z gry bo te konwertowane to nie som dobre prosze o odpowiedz biggrin.gif
Graczyk
dokladnie. te co sa w grze sa dobre, chyba ze bedzie kitserver to polskie stadiony moga byc tongue.gif
m.e.t.h.o.d. man
CYTAT(Graczyk @ Dec 13 2008, 17:54) *
dokladnie. te co sa w grze sa dobre, chyba ze bedzie kitserver to polskie stadiony moga byc tongue.gif

Nawet, gdyby był taki kitserver, to szybciej wyjdzie pes 2010, niż zrobi ktoś wszystkie stadiony i to jeszcze dobrze dopracowane.
Graczyk
Nie mowie o wszystkich ale np. tych najlepszych w polsce np. w poznaniu, chorzowie, warszawie, krakowie,...
Ramzik
No to by było dobra, ale jak na razie chyba nie ma co liczyć na takiego kitservera, gdyż Juce z tego co wiem zaprzestał prac nad nim...
tomaj
Jak już będziemy zmieniać stadiony to tylko na te, które są naprawdę dobre. Pozatym każdy sam może sobie je później podmienić.
robak76
ciezko bedzie. szczegolnie z koparkami. biggrin.gif
Graczyk
xD dobre xD a propo patch ponawiam pytanie:
Jak bedzie spakowany patch? W formie instalacji tak jak OE 2008 do pesa 2008 czy innaczej?
zomek
po obejrzeniu wielkich derbów Hiszpanii zauważyłem dwie rzeczy które w patchu powinny być:

1. Leo Messi ściął włosy więc fryzurke trzeba mu poprawić.

2. I jakieś nowe logo na strojach barcy, pomiędzy nike,a herbem.

Pozdro:)
robien92
bo przydałby sie szczegolnie ten messi
CYTAT(zomek @ Dec 13 2008, 23:54) *
po obejrzeniu wielkich derbów Hiszpanii zauważyłem dwie rzeczy które w patchu powinny być:

1. Leo Messi ściął włosy więc fryzurke trzeba mu poprawić.

2. I jakieś nowe logo na strojach barcy, pomiędzy nike,a herbem.

Pozdro:)
zomek
tu możecie zobaczyć nowy fryz Messiego: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21329/Par2314806.jpeg
a tu pobrac stroje barcy: http://uploaded.to/?id=3nq43v
19on08
Do tych co tworzą patcha...: Jak chcecie to mogę wam pomóc w tworzeniu patcha...ale musicie mi dac znac co potrzeba jeszcze zrobic...
Norbi91
CYTAT(19on08 @ Dec 14 2008, 11:16) *
Do tych co tworzą patcha...: Jak chcecie to mogę wam pomóc w tworzeniu patcha...ale musicie mi dac znac co potrzeba jeszcze zrobic...

W pore oferujesz pomoc... Jak juz prawie wszystko gotowe i premiera zbliza sie wielkimi krokami...
glowathc
Czekałem czekałem ale się nie doczekałem ani Orange Ekstraklasa 5.0 ani Ekstraklasa Patcha 2009... . Teraz gdy już zamówiłem sobie xboxa360 i nowa FIFE2009 to szczerze wątpię żeby jakiś patch oderwał mnie od niej biggrin.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(glowathc @ Dec 14 2008, 12:39) *
Czekałem czekałem ale się nie doczekałem ani Orange Ekstraklasa 5.0 ani Ekstraklasa Patcha 2009... . Teraz gdy już zamówiłem sobie xboxa360 i nowa FIFE2009 to szczerze wątpię żeby jakiś patch oderwał mnie od niej biggrin.gif

Graj sobie w tak dobra fifke biggrin.gif Ani zadna fifa mnie nie otdzieli od PES-a nawet bez paczow ale chetnie wszyscy czekamy na Ekstraklasa Patcha tak ze jak nie czekasz na nim to nie pisz niczego wink.gif
kardinho00
po co człowieku zaśmiecasz forum?jak cie pes nie interesuje to idz graj sobie w badziewiastą fife
CYTAT(glowathc @ Dec 14 2008, 11:39) *
19on08
Co jeszcze zostało do zrobienia?

W patchu...?
Graczyk
A mi nadal nikt nie odpowiedział na pytanie sad.gif ale nic mam inną sprawę a mianowicie czy staty zawodnikow opieraliscie na jakich statach ze stron czy sami robiliscie? nie zapomnijcie ze niektorzy graja o wile lepiej niz miesiac temu np. arboleda, stilic, lewndowski ...
zomek
no bez przesady jakby mieli za każdym razem poprawiać staty, bo jakiś piłkarz w ostatnim meczu grał lepiej to ten patch by w ogóle nie wyszedł
JnR
Mam pytanie
Mianowicie czy stworzycie takiego piłkarza jak Palanca?? wczoraj pokazał się z bardzo dobrej strony w GD... wiem że to nie jest proste ale byłbym bardzo wdzięczyny. I inni fani Realu zapewne też

Gratulacje dla fanów Barcy... zagrali wczoraj super mecz lecz niestety braki kadrowe Realu zmusiły trenera do skorzystania z defensywnej taktyki i pięknego meczu nie widzieliśmy.. ale był dobry smile.gif
tomaj
Dzięki za przypomnieniu o nim. Już mamy kilku młdych graczy w Barcelonie, Arsenalu czy ManU. A Palence dodam.

Graczyk: co do twojego pytania to już odpowiadam: patch będzie spakowany w piękne białe pudełko z czerwona kokardką tongue.gif
wanted92
No właśnie ja też prosiłbym o kilka talentów zarówno z Barcelony jak i Realu bo gra w karierze byłaby ciekawsza.

A co do wczorajszego GD to cieszy mnie fakt ,że Raul z Eto'o wymienili się koszulkami wink.gif

Pozdrawiam

Edit: Wielkie dzięki tomaj
kris15j
CYTAT(kardinho00 @ Dec 14 2008, 11:58) *
po co człowieku zaśmiecasz forum?jak cie pes nie interesuje to idz graj sobie w badziewiastą fife

fifa na konsole to inna gra niż na peceta, nie ma porównania

CYTAT(tomaj @ Dec 14 2008, 12:35) *
Dzięki za przypomnieniu o nim. Już mamy kilku młdych graczy w Barcelonie, Arsenalu czy ManU. A Palence dodam.

Graczyk: co do twojego pytania to już odpowiadam: patch będzie spakowany w piękne białe pudełko z czerwona kokardką tongue.gif

to wspaniały prezent, lepszego nie mogłem sobie wymarzyć biggrin.gif
Serkowskipes6
Fifa na konsole to całkiem inna gra ? kolego chyba za dużo sie nasłuchałeś opowiadań smile.gif całkiem inna to jest grafika , sam model gry jest do D... i może być nawet na Xboxa 999393347560 smile.gif ale nadal to będzie fifa , po kilku meczach człowiek będzie oczekiwał czegoś więcej jak fajnej grafiki , i co w tedy ? Pes pozostaje ,wiec proszę nie pisać że Fifa na konsole to inna gra , bo dla mnie jest to nie wielkie nieporozumienie .... Wesołych Świąt .....
mcl
Serkowskipes6, grales wogole... ?
glowathc
Serkowskipes6 ty chyba nie wiesz co piszesz... FIFA09 na xboxa360 czy ps3 to obecnie najlepsza gra piłkarska pod każdym względem i każdy kto się nie zgodzi ze mną nie ma racji. Choćby dlatego że ludzie którzy tworzyli PES6 i wcześniejsze wersje PES'a teraz pracują dla Electronic Arts... zagraj bo warto. Na PC bez konkurencji rządzi od lat PES prócz wersji 08. 6 to klasyk dla mnie dalej w nią gram z OE v4.0, bez patchów to nie to samo. Zobaczymy co zobaczymy w v5.0 ale myślę, że i tak już nie przekonam się do PES'a.
Graczyk
Jak chcecie pogadac co lepsze to zalozcie se nowy temat i podyskutujcie.

Pes i tak rządzi... Na pc i na konsole tongue.gif
manio3
CYTAT(Graczyk @ Dec 14 2008, 14:59) *
Jak chcecie pogadac co lepsze to zalozcie se nowy temat i podyskutujcie.

Pes i tak rządzi... Na pc i na konsole tongue.gif

Pes rządzi na konsole dawno się tak nie uśmiałem
pokażcie twarz R.Lewandowskiego i Lukasiewicza
19on08
Ludzie mozecie wkoncu zamknac ryje?To jest temat o patchu do pesa a nie ktora gra jest lepsza...zrobcie se inny temat i tam se dyskutujcie...
oposq3
wy macie coś z łebami po co komuś wiedzieć że niby fifa na xbox jest lepsza
jak chce to niech gra bo to wiadomo że jakiś Fifa maniak ten glowathc
tak inni koledzy mówili za dużo opowieści czytałeś
Orange_91
Skończcie te rozmowy na temat przewagi PESa nad FIFA i odwrotnie. Temat nazywa się Ekstraklasa Patch 2009 i o tym dyskutujcie.
tomaj
Już pisałem, że do premiery żadne screeny już więcej się nie ukarzą, a pozostało już niewiele.
gavi
CYTAT(19on08 @ Dec 14 2008, 22:03) *
tomaj a mozesz konkretnie powiedziec co?i czy na wigilje wyjdzie patch?czy wczesniej ??bo juz poprostu nie moge sie doczekac zeby zagrac ŁKS...

Ile Ty masz lat 10? 12? Jest powiedziane patch niedługo wyjdzie ! Każdy nie może się doczekać ale jakby każdy pisał, że nie może się doczekać grać to by tu serwer się zje*ał.
Graczyk
Mam pytanie czy jest taka możliwość zamienić stadion na hale w pes 2009? nie mowie ze teraz bo za dużo czasu by to zajęło ale np. w tej aktualizacji po zimowych transferach? co wy na to? pograć na hali jak za dawnych czasów w fife 97 o ile pamiętam smile.gif
Graczyk
Spokojnie jak bedzie to bedzie i lepiej nie piszcie co chwile kiedy bo po 1 ich to denerwuje i nie moga sie skupic a po 2 zamkna ten temat jak bedziemy pisac co chwile bez sensu kiedy bedzie patch. Jak wyjdzie to napewno sie dowiecie.
Norbi91
CYTAT(robak76 @ Dec 15 2008, 13:27) *
z tego co wyczytalem to patch ma wyjsc w polowie grudnia. to nie dzis biggrin.gif ?

Jak taki "mondry" jestes to sam se zrob patcha. Ci ludzie poswiecaja wlasny czas abysmy my mieli fajnego patcha, a wy jeszcze kurde narzekacie...

@Biker
Jak nie bedzie Tosic'a to zaden problem samemu go zrobic... Sciagasz "PES_2009_Editor_v1.5" i tam mozesz sobie wziasc jego staty z FM'a.
Biker17
mam pyatnko czy bedzie partizan belgrad??szczegulnie mi chodzi o "Zoran Tošić" i jeszcze taki młodszy chłopak ale nie pamietam jego nazwiska...
Norbi91
CYTAT(manio3 @ Dec 15 2008, 14:35) *
Tosić jest już na Old Trafford ...

Ta, ale z tego co mowi tworcy patcha, to transfery takie jak wlasnie Tosic nie beda jeszcze uwzglednione w patchu;P
tomaj
Będzie Partizan, będzie w nim Tosić, ale nie wiem czy będzie ten ktoś którego nazwiska nie pamietasz.
Jeszcze co do Tosića, to jakieś 2 tygodnie temu na oficjalnej stronie ManU było napisane, że nie przejdzie no raczej do tego klubu.

I jeszcze jedno. Pisaliśmy, że patch ukaże się w grudniu a nie w jego połowie.
Hitmanek
Jak tam z Classic Polska? W końcu, które legendy zrobiliście? i jak wyszło? (nie kwestionuje niczyich umiejętności bo odpierd...taki kawał roboty, ze ja sobie dałem spokój po zrobieniu koszulki Arki Gdynia- pytam z ciekawości)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.