Hitmanek
Nov 29 2008, 09:14
Oby nie jak ostatnio bo trochę to niemrawo wygląda u nas ostatnimi czasy. A stroje można prosić do wglądu? ;P Jeśli nie było by problemu. :]
Witam ! Można wiedzieć jak będzie wyglądał doping LECHA POZNAŃ ??
Tak jak na stadionie. Jak chcecie wiedzieć jaki będzie doping to przejrzyjcie sobie youtube lub serwisy jakieś gdzie są przyśpiewki. Co do kitsów. jeżeli chcecie wiedzieć jak będą wyglądać to popatrzcie po galeriach meczowych.
WYKAŻCIE TEŻ TROCHĘ CIERPLIWOŚCI I POCZEKAJCIE NA TEGO PATCHA!
Hitmanek
Nov 29 2008, 13:15
Ty się powinieneś cieszyć, ze robisz coś przez co inni robią z podniecenia w gacie

(to taki żart tylko, bo się na forum ostatnio dużo sztywniaków zleciało...).
Tak btw. Myślałem, że sobie Tomaj robi jaja pisząc jak będzie wyglądał doping Lecha Poznań, avatar mnie zmylił xD
Kamilbialego
Nov 29 2008, 22:29
Można wiedzieć na jakim etapie jest ukończony patch (wiem że są wszystkie stroje) a jak rzecz ma się z przyśpiewkami, ofem i innymi?
m.e.t.h.o.d. man
Nov 29 2008, 22:45
CYTAT(Kamilbialego @ Nov 29 2008, 22:33)

Można wiedzieć na jakim etapie jest ukończony patch (wiem że są wszystkie stroje) a jak rzecz ma się z przyśpiewkami, ofem i innymi?
Wszystko git,majonez,malina,cacy. Wyjedzie patch to sie dowiesz.
Wow, wow, to ja też zaszpanuję i napiszę suck ma ballz, niiiiiiiiiiiga !
Ostatnia strona posprzątana z problematycznych postów, jeszcze raz zdarzy się taka sytuacja i będzie niezbyt miło. Was się pobanuje, temat się zamknie po to, aby twórcy mogli w spokoju robić swoje i nie przejmować się błazenadą odstawianą przez Was, drodzy Użytkownicy.
Co mamy:
- praktycznie wszystkie twarze (w edit mode, jak się znajdą jakieś w OEDIT to dodamy)
- kitsy
- menu
- polskie przyśpiewki
- zrobione drużyny polskie
Co jest jeszcze do zrobienia:
- dopracowanie scorebordu
- poprawienie bundesligi i zrobienie zespołów w others B
- część grafiki
- zagraniczne przyśpiewki
I dajcie nam w spokoju pracować i nie wypytujcie się co mamy, a czego jeszcze nie i kiedy wyjdzie patch.
nie bardzo znam sie na pracy patchmakerow i nie wiem czy tak sie da ale jesli chodzi o bundeslige moglibyscie cos sprobowac wykorzystac z GA patch ;P
Osecik14
Nov 30 2008, 14:32
pewnie patch bedzie w grudniu tak mi sie zdaje w sumie duzo a nawet bardzo duzo zrobiliscie i macie tez duzo do zrobienia;p mysle ze na gwiazdke wyrobicie sie

ale to chyba pewne ;]
patch zapowiada sie swietnie xd;p napewno bedzie dobry!! pozdro ;]
Kamiloxx
Nov 30 2008, 15:05
dobra super patch będzie i koniec kropka. oni dają nam to za darmo ;] a poza tym my chcemy jeszcze więcej ... no jaj sobie nie róbcie ...
Cieszę sie ze bedzie ten patch juz niedlugo ;> Juz sie doczekac nie moge BaLu w GKSie ;D
PS.
Mogę zapytac jaka bedzie taktyka GKSu w tym Patchu ? Chodzi oczywiscie o GKS Bełchatów ;>
Jabol7
Nov 30 2008, 15:19
W poście nr 716 masz wszystkie taktyki dla polskich drużyn.
no tak ale chodzilo mi bardziej o rozstawienie zawodnikow...
m.e.t.h.o.d. man
Nov 30 2008, 16:48
CYTAT(GułA @ Nov 30 2008, 15:28)

no tak ale chodzilo mi bardziej o rozstawienie zawodnikow...
O tym już się dowiesz jak wyjdzie patch.
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Nov 30 2008, 16:52)

O tym już się dowiesz jak wyjdzie patch.

heh, nie pozostaje nic tylko czekac ;>
Mozna zobaczyc kits ŁKSu Łódź, mam dziwne przeczucie ze nie jest kompletny ;]
CYTAT(tomaj @ Nov 30 2008, 13:54)

Co mamy:
- praktycznie wszystkie twarze (w edit mode, jak się znajdą jakieś w OEDIT to dodamy)
- kitsy
- menu
- polskie przyśpiewki
- zrobione drużyny polskie
Co jest jeszcze do zrobienia:
- dopracowanie scorebordu
- poprawienie bundesligi i zrobienie zespołów w others B
- część grafiki
- zagraniczne przyśpiewki
I dajcie nam w spokoju pracować i nie wypytujcie się co mamy, a czego jeszcze nie i kiedy wyjdzie patch.
Jakich drużyn doping potrzebujecie? to ja zarzucić moge.
CYTAT(gavi @ Nov 30 2008, 20:58)

Jakich drużyn doping potrzebujecie? to ja zarzucić moge.
Hoffenhein
Armina
Wolfsburg
TSV Munchen
Leverkusen
Hannover
michalvcf
Nov 30 2008, 21:17
Kmity Zabierzów możecie nawet nie robić bo Kmita z Zabierzowa przechodzi do Sandecji Nowy Sącz
kris15j
Dec 1 2008, 00:09
mam dość ważne pytanie, czy patch będzie spolonizowany w menu czy taż pozostałe napisy będą pl?
ja sie z góry spytam czy takowa polonizację będzie można wyłączyć ;]
na chwile obecną spolonizowane będzie tylko główne menu.
kris15j
Dec 1 2008, 19:23
dzięki za odpowiedź
CYTAT(seba @ Nov 30 2008, 21:03)

Hoffenhein
Armina
Wolfsburg
TSV Munchen
Leverkusen
Hannover
To nie pomoge, nie posiadam takich.
JagielloniaFan
Dec 2 2008, 08:22
Jest już dokładny termin wyjścia patcha na światło dzienne? A będą też stadiony polskich klubów?
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Dec 2 2008, 08:35
CYTAT(wujek @ Dec 2 2008, 09:26)

Jest już dokładny termin wyjścia patcha na światło dzienne? A będą też stadiony polskich klubów?
1 - sze nie 2 - tez nie narazie

EDIT: Mam pytanie do autorzow patcha czy patch bedzie pod KONAMI Patch 1.10 albo 1.20 bo zastanawiam sie czy zainstalowac 1.20 dzieki za odpowiedz i jescze 1 pytanie czy bandy bedom w porzadku bo w gamingaccess community patch v 1 jak gralem w Bundeslidze byly adboardy - Eredivisie czy wszystkie bandy bedom aktualne dla wszystkich league v patchu jescze raz dzieki za odpowiedz
JustMe1987
Dec 2 2008, 11:54
CYTAT(___ChEvRoLeT^CaRmArO___ @ Dec 2 2008, 08:39)

1 - sze nie 2 - tez nie narazie

EDIT: Mam pytanie do
autorzow patcha czy patch bedzie pod KONAMI Patch 1.10 albo 1.20 bo zastanawiam sie czy zainstalowac 1.20 dzieki za odpowiedz i jescze 1 pytanie czy bandy
bedom w porzadku bo w gamingaccess community patch v 1 jak gralem w Bundeslidze byly adboardy - Eredivisie czy wszystkie bandy
bedom aktualne dla
wszystkich league v patchu jescze raz dzieki za odpowiedz

Stary rozpocznij edukacje od nowa...
PS Jak bedzie z tym tlem przy ustawianiu formacji (4 raz zadaje to samo pytanie)? Da sie je podmienic na ciemniejsze niz te standardowe?
Patch w tym momencie nie jest kompatybilny z konami patch 1.2 i nie wiem czy jest sens żeby w ogóle to robić.
A co do tła przy wyborze formacji to musze sprawdzić o co konkretnie chodzi, bo w tej chwili nie rozumiem do końca problemu. Więcej szczegółów proszę.
niewiem czy dobrze zrozumiałem 'nie wiem czy jest sens żeby w ogóle to robić.' czyli ty po tylu godzinach waszej pracy nie chcesz nam udostepnic patcha ??
CYTAT(seba @ Dec 2 2008, 12:23)

Patch w tym momencie nie jest kompatybilny z konami patch 1.2 i nie wiem czy jest sens żeby w ogóle to robić.
A co do tła przy wyborze formacji to musze sprawdzić o co konkretnie chodzi, bo w tej chwili nie rozumiem do końca problemu. Więcej szczegółów proszę.
bartosch94
Dec 2 2008, 14:26
CYTAT(enek95 @ Dec 2 2008, 14:09)

niewiem czy dobrze zrozumiałem 'nie wiem czy jest sens żeby w ogóle to robić.' czyli ty po tylu godzinach waszej pracy nie chcesz nam udostepnic patcha ??
żal mi takich ludzi jak ty to nie chodzi o udostępnienie patcha tylko seba napisał czy jest sens robić tak
aby ten patch był kompatybilny z łatką konami 1,2
paprzybylski
Dec 2 2008, 14:40
A ja mam pytanie, pisaliście że sprawdzicie czy działają twarze z PES 08 OE, I jeśli można spytać to są te z dodatku do pes 08 czy nowe? Jak się pojawi dodatek to sobie pesa kupie
JustMe1987
Dec 2 2008, 15:06
CYTAT(seba @ Dec 2 2008, 12:23)

Bylbym wdzieczny. Mianowicie chodzi o to ze np na dobrych jasnych monitorach (sprawdzalem u siebie na dwoch, na lapku i u kolegi) to jasne tlo kiedy ustawiamy cala taktyke i podswietlenie nazwiska zawodnika proponowanego za tego ktorego chcemy zmienic sa strasznie jasne przez co bardzo oczy bola po kilku meczach no i nie widac roznicy miedzy zwykla lista pilkarzy a tymi ktorzy mogliby wejsc na dana pozycje ktora akurat badamy..

Poprostu milo by bylo gdybyscie przyciemnili caly ten uklad i zrobili cos zeby byla wieksza roznica w podswietleniu niz tak ktora jest na screenie pomiedzy obroncami Barcy a reszta ktora ich nie moze zastapic
Mam nadzieje ze teraz jasne jest co mialem na mysli. Jesli nie mielibyscie zamiaru tego zmieniac to chociaz daj namiar na lokalizacje tekstur to zmienie to sobie sam
CYTAT(JustMe1987 @ Dec 2 2008, 15:10)

Bylbym wdzieczny. Mianowicie chodzi o to ze np na dobrych jasnych monitorach (sprawdzalem u siebie na dwoch, na lapku i u kolegi) to jasne tlo kiedy ustawiamy cala taktyke i podswietlenie nazwiska zawodnika proponowanego za tego ktorego chcemy zmienic sa strasznie jasne przez co bardzo oczy bola po kilku meczach no i nie widac roznicy miedzy zwykla lista pilkarzy a tymi ktorzy mogliby wejsc na dana pozycje ktora akurat badamy..

Poprostu milo by bylo gdybyscie przyciemnili caly ten uklad i zrobili cos zeby byla wieksza roznica w podswietleniu niz tak ktora jest na screenie pomiedzy obroncami Barcy a reszta ktora ich nie moze zastapic
Mam nadzieje ze teraz jasne jest co mialem na mysli. Jesli nie mielibyscie zamiaru tego zmieniac to chociaz daj namiar na lokalizacje tekstur to zmienie to sobie sam

Rozumiem.
cv05.img, unnamed_16
Mam nadzieję, że o to chodziło.
JustMe1987
Dec 2 2008, 15:34
CYTAT(seba @ Dec 2 2008, 15:29)

Rozumiem.
cv05.img, unnamed_16
Mam nadzieję, że o to chodziło.
Nie wiem to chyba nie to.. chyba ze wiesz ktora czesc tej tekstruy jest odpowiedzialna za cale to tlo i za podswietlenie nazwiska na niebiesko?
Kamilbialego
Dec 2 2008, 17:55
dla mnie może nawet ten patch byś do wersji 1.1 aby był
kris15j
Dec 2 2008, 21:07
Najnowszy news!!!
Klaas-Jan Huntelaar piłkarzem Realu Madryt!
proszę o uwzględnienie tego w patchu, który wyjdzie chwilę przed okienkiem transferowym, a od pierwszego dnia Hunter będzie w Madrycie!
nie taki nowy:) juz ponad godzine temu o tym wiadomo było

.. a tak ogolnie na Realmadrid.com troche wiecej nawet
Ogólnie to od wczoraj o tym wiadomo w polskich mediach. A transfer ten nie zostanie uwzględniony, jako że okienko transferowe zaczyna się 1. stycznia a nie w grudniu. Zostanie to poprawione w updatcie po zamknięciu okienka transferowego.
Tomaj ale jemu chodzi o potwierdzenie które miało miejsce dziś około godziny 18.30 na RM.com napisano o tym po 19 a na Rm.pl o 20

Co do tego transferu można go sobie samemu przeprowadzić co za problem :|.. Patch jest wydawany pod koniec Grudnia wiec nie ma jak byc tego transferu
szwaczu
Dec 2 2008, 21:49
w tym patchu bedzie moze Stal Rzeszów i Resovia Rzeszów ?

kibice z podkarpacia ucieszyliby sie
CYTAT(szwaczu @ Dec 2 2008, 21:53)

w tym patchu bedzie moze Stal Rzeszów i Resovia Rzeszów ?

kibice z podkarpacia ucieszyliby sie

A może frytki to tego ? Po co zadajesz głupie pytania jak pisze, że będzie Ekstraklasa i 1 liga.
szwaczu
Dec 2 2008, 22:00
ej stary wyluzuj !! Zpytac sie nie mozna?? Jak masz tak hujowo odpowiadac to wogole nic nie mow. Odpowiedziec normalnie nie mozesz??
Norbi91
Dec 2 2008, 22:24
CYTAT(szwaczu @ Dec 2 2008, 22:04)

ej stary wyluzuj !! Zpytac sie nie mozna?? Jak masz tak hujowo odpowiadac to wogole nic nie mow. Odpowiedziec normalnie nie mozesz??
A Ty jak masz zadawac takie glupie pytania to tez nic nie mow. Ma byc Ekstraklasa i 1. liga i tak bedzie. A argument, ze kibice by sie ucieszyli jest po prostu swietny
CYTAT(Norbi91 @ Dec 2 2008, 22:28)

A Ty jak masz zadawac takie glupie pytania to tez nic nie mow. Ma byc Ekstraklasa i 1. liga i tak bedzie. A argument, ze kibice by sie ucieszyli jest po prostu swietny

z jednej strony macie rację ale z drugiej strony Szwaczu tylko pytal... na pesleague dostał odpowiedz ze Nie bedzie ich a tutaj odrazu wrzuty leca...
robak76
Dec 2 2008, 22:44
jasne ze ich nie bedzie bo za ciency sa
Tak, tylko tutej w pierwszym poście jest to napisane, a jak już chcesz się o coś w temacie zapytać to wypadałoby chociaż pierwszą i ostatnią strone przeczytać.
robak76: nie to, że za ciency są, ale robimy patch z Ekstraklasą i I ligą i zostawiamy resztę zagranicznych drużyna, aby można było grać nie tylko w polskich realiach.
szwaczu
Dec 2 2008, 22:48
Wiem ze sa ciency, ale za to bardzo przezywa sie na trybunach te derby podkarpacia stal vs resovia...

Ale dziwi nie taka rekacja: Jak ktos sie o cos pyta to od razu ktos inny z morda leci do niego... To jest smieszne jak dla mnie, uczmy sie troche szacunku

"Kto pyta, nie błądzi" pozdrawiam

tomaj : czytalem nwet i wiecej, poprostu mialem cicha nadzieje ze jest jakis fajn tych druzyn i poprostu przyczyni sie do powstania tych zespołow
a "kto czyta, jest mądrzejszy" (czyt. doinformowany)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.