Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstaklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Biker17
MAM PYTANKO NA KIEDY JEST JUZ PLANOWANE WYDANIE TEGO PATCHA??

I JESZCZE JEDNO CZY DAŁO BY RADE ZROBIC BUTY DLA KAZDEGO ZAWODNIKA TAK JAK BYO NP W PES 6 BEDE BARDZO WDZIECZNY ZA SZYBKA ODPOWIEDZ:)

I NIE ZŁOSCIE SIE NA MNIE BO JESTEM TU NOWY tongue.gif tongue.gif tongue.gif

POZDRAWIAM WSZYSTKICH tongue.gif tongue.gif tongue.gif

To, że jesteś tutaj nowy nie oznacza, że możesz nie przestrzegać regulaminu.///Orange_91
Pr3z3s
no własnie Juskowiak, Wandzik może jeszcze Woźniak lub Kowalczyk?
tomaj
Mógłby ktoś mi napisać jakiego koloru numery na koszulkach ma Motor Lublin. Bo szukam zdjęć z tego sezonu i nie mogę znaleźć.
krzychu117
na żółtych niebieskie , a na niebieskich żółte
tomaj
CYTAT(krzychu117 @ Nov 20 2008, 12:30) *
na żółtych niebieskie , a na niebieskich żółte

Dzięki. Ja co prawda znalazłem jedno zdjęcie, i na niebieskich kitsach mieli białe numery, ale to mi nie pasowało, więc wolałem się spytać.
Biker17
to napisze ktos na kiedy jest planowane wydanie tego patcha????
komarr0
a czytałeś temat od początku?? chyba nie to odsyłam do lektury na pierwszyh stronach tego tematu biggrin.gif
mcl
Po wydaniu pacza zróbcie podsumowanie tematu : zapewne z 10 stron zajmą pytania o date wydania pacza tongue.gif
pawlos12
pamientajcie o instrukci do zaistalowania patcha bo co patch to inaczej a instrukci niema
kris15j
zcy w patchu będą zaktualizowane ogólne transfery i umiejętności i stroje czy tylko naszej rodzimej ligi, proszę mnie nie odsyłać do strony tytuowej jak i do nazwy patcha
tomaj
Zgodnie z twoją prośbą nie odeśle Cie do strony tytułowej tylko do następnych stron, począwszy od 2.
A instrukcja na pewno się pojawi i nawet laik według niej poprawnie powinien zainstalować tego patcha.
mf1986
Trzymam za słowo autorów odnośnie tej instrukcji i prostoty instalacji biggrin.gif
pel1906
a propos statystyk tych graczy, mozecie podac program ktory ma importowac staty zawodnikow z fm'a ? musi byc jakis wzor na te staty ,bo watpie aby mnozylo sie je przez 5 , bo jesli tak jest to slabo bedzie sie gralo zawodnikami ze speedem 50 ohmy.gif tak wiec raz jeszcze prosze o nazwe tego programu.
tomaj
Edytor OF
JnR
z tego co wiem to w FM jest do wybrou chyba system do 20 i do 100( a raczej tak było jak grałem w FM parę lat temu..)... więc dało by się zrobić
tomaj
Potrzebuje abyście podali aktualną formacje poszczególnych drużyn (sama formacja bez składów!).
Jeżeli drużyna gra inną formacją na wyjeździe i inna u siebie, to piszcie tą domową.
Poniżej lista drużyn, którą będę edytował:

Arka Gdynia 4-4-2
Cracovia Kraków 4-3-3
GKS Bełchatów 4-5-1
Górnik Zabrze 4-4-2
Jagiellonia Białystok 4-4-1-1
Lech Poznań 4-3-2-1
Lechia Gdańsk 4-4-2
Legia Warszawa 4-5-1 z SS za CF
ŁKS Łódź 4-5-1
Odra Wodzisław Śląski 4-4-2
Piast Gliwice 4-4-2
Polonia Bytom 4-4-2
Polonia Warszawa 4-5-1
Ruch Chorzów 4-4-2
Śląsk Wrocław 4-1-3-1-1
Wisła Kraków 4-4-1-1

Dolcan Ząbki 4-5-1
Flota Świnoujście 4-4-2
GKP Gorzów Wlkp. 4-4-2
GKS Jastrzębie 5-4-1
GKS Katowice 4-4-2
Górnik Łęczna 4-2-2-2
Kmita Zabierzów 4-5-1
Korona Kielce 4-42
Motor Lublin 4-3-3
Odra Opole 4-4-2
Podbeskidzie Bielsko Biała 4-4-2
Stal Stalowa Wola 4-4-2
Tur Turek 4-4-2
Warta Poznań 4-5-1
Widzew Łódź 4-5-1
Wisła Płock 4-4-2
Zagłębie Lubin 4-4-2
Znicz Pruszków 4-4-2

Proszę aby podawali te informacje kibice danej drużyny, a nie osoby, które widziały, że taka drużyna grała w tym meczu w takiej formacji. Mógłbym sam sprawdzać te ustawienia, ale bym stracił na to za dużo czasu, tym bardziej, że niektóre drużyny zmieniają często ustawienie. Z góry dzięki.
nomalas
Ruch Chorzów 4-4-2
Kamiloxx
Cracovia 4-3-3 lub czasami grają też 4-4-2 ;] Jak bylem na meczu z Arką byłem to 4-3-3 było smile.gif
szolik
Sląsk Wrocław 4-1-3-1-1.
zomek
Widzew 4-5-1 , ale ostatnio często graja 4-4-2
krzychu117
Motor Lublin 4-3-3
m.e.t.h.o.d. man
Legia Warszawa - dom: 4-4-2 wyjazd: 4-5-1
żółwias
Gdańska Lechia -> 4-4-2. Kowalczyk gra podczepiony za Buzałą, a Trałka i Piątek to raczej defensywni pomocnicy, z tym że Łukasz gra trochę bardziej ofensywnie.
robien92
Wisła Kraków: 4-4-1-1
m.e.t.h.o.d. man
Zagłębie Lubin: 4-4-2
Kamilbialego
Jagiellonia Białystok 1-4-4-1-1. Ostatnio w ataku grał sam Pesir, ale teraz myślę że będzie grać Arifović, bo ten pierwszy nie jest już graczem Jagi.
misiek64
Podbeskidzie Bielsko-Biała 4-4-2
m.e.t.h.o.d. man
Piast Gliwice: 4-4-2
Polonia Warszawa: 4-5-1
ŁKS: 4-5-1
Polonia Bytom: 4-4-2
Odra Wodzisław: 4-4-2
Górnik Zabrze: 4-4-2
GKS Bełchatów: 4-5-1
Arka Gdynia: 4-4-2
Hitmanek
ARKA GDYNIA

Większość meczy 4-4-2. W poszczególnych meczach było trochę kombinowania 3-5-2 (xD) czy inne Czesławowe wynalazki ale ogólnym punktem wyjścia jest 4-4-2. Ława raczej w środku pola i dość mocno rozsunięci boczni pomocnicy. Mam nadzieję, że pomogłem.
m.e.t.h.o.d. man
No to dobre formacje znajduje ;]
Norbi91
Flota Świnoujście
Bywalo roznie, ale ostatnio juz raczej 4-4-2 smile.gif
potter
Legia gra zawsze 451 a nie 442 bo nawet jak gra Grzelak to gra za Chinim takiego ofensywnego pomocnika.
19on08
Kiedy patch?pytam bo nie mogę sie doczekać ...powiedzcie konkrtną datę
zomek
1.06.2012 pasuje ;/ ??
krew zalewa;/
tomaj
CYTAT(19on08 @ Nov 21 2008, 22:11) *
Kiedy patch?pytam bo nie mogę sie doczekać ...powiedzcie konkrtną datę

29 luty 2009

Czy legia nie gra czasami 4-4-1-1 ?
Kamilbialego
Oj konkretnej daty ci nikt nie poda. Wiadomo tylko że ma być w ..., albo nie poszukaj w temacie jest miesiąc w którym ma wyjść.
19on08
kamilbialego powiedz....szukam ale nie widze...pelno stron...powiedz..
żółwias
Połowa Grudnia, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem twórców.
pawlos12
na mój gust to pod koniec
mcl
Pawlos12, no dissrespect, ale czy ty robisz tego pacza żeby używać słów " na mój gust" ? :/ Bedzie kiedy bedzie. i tyle w temacie. Na kazdej stronie musicie sie pytac kiedy bedzie pacz? To sie robi nudne -,-
nylon
Flota Świnoujście 4-4-2 ;] i zwróćcie uwagę na Kamila Gołębiewskiego ;] świetnie rokujący zawodnik ;]
potter
CYTAT(tomaj @ Nov 21 2008, 22:16) *
Czy legia nie gra czasami 4-4-1-1 ?

Legia np dzis grala 1451 przynajmniej tak to narysowal Canal Plus przed meczem czyli:

-------- Chini-----------

Ryba---Grzelu----Rocky

-----Vuko----Ajwen----

itd
Norbi91
CYTAT(nylon @ Nov 21 2008, 23:59) *
Flota Świnoujście 4-4-2 ;] i zwróćcie uwagę na Kamila Gołębiewskiego ;] świetnie rokujący zawodnik ;]

Do tego mozna dodac jeszcze ze bardzo dobrze wykonuja Dziuba i Skwara (glownie strzelaja) oraz Pietruszka, ktory raczej dosrodkowuje z wolnych. O ile oczywiscie juz tego nie uwzgledniliscie ;P
WKS
Motor bez zmian 4-3-3

A prace nad patchem ida szybciej niz myslalem niedawno seba napisal na 1 stronie te kitsy które nie sa zrobione a dzisiaj wchodze pusciutko biggrin.gif
enek95
Znicz Pruszków 4-4-2 na 90%
GKS Jastrzebie najczesciej 5-4-1 o ile mi wiadomo
pozrowionia i widze ze juz kitsy gotowe formacje teraz i potem tylko FACJATY ...tongue.gif
pawlos12
a czy ja sie spytałem kiedy będzie nie niespytalem sie to siedz z dupom i niepisz bredni
JnR
ja mam takie pytanie:

Jak robicie dopingi( bo chyba będą??)
Zaglebiak1906
Zauważyłem, że nie ma już listy kitsów do zrobienia czy to oznacza, że patch jest gotowy? A jeśli nie to jeśli mogę spytać co jest jeszcze do zrobienia? Zależy mi na tym patchu tongue.gif. Pozdrawiam.
tomaj
CYTAT(JnR @ Nov 22 2008, 12:58) *
ja mam takie pytanie:

Jak robicie dopingi( bo chyba będą??)

Chodzimy z dyktafonem na stadion i tam go nagrywamy tongue.gif

Kitsy gotowe, ale jeszcze dużo jest do zrobienia.
19on08
Pamiętajcie o Kamilu Bartosiewiczu z ŁKS...bardzo go lubie...i chciałbym nim popykać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.