Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstaklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
mcl
CYTAT
najlepszy torrent

moj isp przydziela polowe lacza na torrenty wiec pobieralbym 2 razy dluzej, zreszta neostrada ma chyba upload 32kbps wiec czy to wystarczy zeby utrzymac pobierajacych przy najmniejszej ilosci wku.wienia ? tongue.gif
Credt
Skoro już przy typie uploadu jesteście, to proponowałbym taki serwer, który jest dostępny dla wielu. Widzę kilka takich, a głównym jest Sendspace - wysoka prędkość, limitów brak. Podobnie jest z Odsiebie. Ewentualnie z Filefrontem.
Rapidshare odpada na starcie, bo w nim tylko upload jest łatwy, szybki i przyjemny. A ściąganie to inna historia, bo to pod tragedię zakrawa momentami wink.gif
Torrent też w sumie może być. Mówię w sumie, bo u mnie torrenty ciągną maksymalnie 5-7 KB/s... Ale wiem, że u innych jest OK, więc torrent też good.
Do Megauploada mam już uprzedzenia (limity i żałosna prędkość), ale wypróbuję sposób z Rapgetem.
zomek
Ja tam jestem za rapidem smile.gif dajesz tylko 20zł na miecha i ciągniesz az miło a to nie duże pieniądze.
MaTiX89
To powinna powstać osobna sonda. Ja jestem za tym, aby patch został umieszczony, na którymś z tych serwerów: Sendspace, OdSiebie, WyślijTo, Filesfront, FileFactory.

Pozdrawiam.
Kamlot
Ja proponuję Odsiebie. Może też być Przeklej, pliczek.net i Hostuje. Są to darmowe hostingi plików. Zawsze leci full łączem wink.gif Mam nadzieję, że nie wybierzecie hostingów typu RS, ponieważ nie każdy posiada tam konto premium, a bez konta premium idzie strasznie wolno. Pozdro
kamil1801
Jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosze, proponuje www.netload.in - można wrzucać pliki po 400 MB a transfer jest świetny. Przynajmniej u mnie wink.gif
kris15j
skoro już taki temat to odsiebie lub filefront lub sendspace i to tyle biggrin.gif
smock1983
torrent torrent i jeszcze raz torrent
m.e.t.h.o.d. man
Torrent? To chyba on tego torrenta musiałby umieścić na polishsource.org. Przecież z tych darmowych torrentów, bądź torrenty.org korzystają same pijawy. Ściąganie ustawione na maxa, a wysyłanie na minimum. Najlpiej na jakiś serw wrzucić patcha.
Bracia tashibana
rapid rapid rapid laugh.gif
mcl
CYTAT
Do Megauploada mam już uprzedzenia (limity i żałosna prędkość), ale wypróbuję sposób z Rapgetem.

stary mit :] . Masz ograniczenie na ilosc downloadu, ale ponad 1gb, po 2 godzinach mozesz dalej sciagac( u mnie pc chodzi 24/7, wiec 10gb moge pobrac w dzien). Predkosc mi akurat leci max lacza, czyli 120kbps. A rapid ma do 52kbps ograniczenie. Co do innych hostow ew. ok, byleby nie polskie smile.gif
krzychu117
A co odsiebie.com czy sendspace.pl masz złe??;/
CYTAT(mcl @ Nov 25 2008, 12:03) *
stary mit :] . Masz ograniczenie na ilosc downloadu, ale ponad 1gb, po 2 godzinach mozesz dalej sciagac( u mnie pc chodzi 24/7, wiec 10gb moge pobrac w dzien). Predkosc mi akurat leci max lacza, czyli 120kbps. A rapid ma do 52kbps ograniczenie. Co do innych hostow ew. ok, byleby nie polskie smile.gif
mcl
Ta, bo ja pobieram nie jeden plik zazwyczaj tylko 20,30. I nie miałbym czym zakolejkowac np na noc, pozatym w dzien caly czas na kompie nie siedze. A nie mow mi ze to bedzie w 2,3 partach, bo evopatch mial 1,7gb, a poprawil w sumie murawy, kitsy, licencje, wyglad menu i pare pomniejszych badziewi. No chyba ze napiszesz mi program do kolejkowania to z checia zmienie zdanie biggrin.gif
kris15j
z rapida możesz pobierać programem jdownloader i on sam wlącza kolejne party
sayek
Ja polecam torrent, plik pewnie dużo nie będzie ważył więc spokojnie można zrobić torrent. Po co dzielić ?
manio3
jeśli do 3 giga to torrent
powyżej 3 giga części na netload
Tari
manio ale netload i patch powyzej 3gb to co najmniej 8-9h sciagania wink.gif 400mb i godzina czekania ...
mcl
CYTAT
z rapida możesz pobierać programem jdownloader i on sam wlącza kolejne party

nie kazdy ma zmienne ip. W mojej sieci dostac slota na pobieranie w rs to jak trafic 6 w lotka.
CYTAT
Ja polecam torrent, plik pewnie dużo nie będzie ważył więc spokojnie można zrobić torrent. Po co dzielić ?

CYTAT
jeśli do 3 giga to torrent

Bedziesz uploadowal, utrzymywal ratio ? Szczerze watpie, nawet jesli nie w ciebie, to w paruset innych ktorzy beda pobierac tego pacza :>
CYTAT
powyżej 3 giga części na netload

CYTAT
manio ale netload i patch powyzej 3gb to co najmniej 8-9h sciagania 400mb i godzina czekania ...

Dlatego chce mu, tam pobierasz 1,5gb około i czekasz 2 godziny, i dalej pobierasz tongue.gif

PS: Nie słyszałem jeszcze opini osób odpowiedzialnych za pacza ;]
Remi29
bedziemy rozsyłać pocztą polską na nośnikach DVD biggrin.gif laugh.gif
mcl
Jesli za free nie mam nic przeciwko laugh.gif happy.gif
kostek
Netload ssie, zawsze mi stamtąd idzie po 10kb/s...
Megaupload jak dla mnie optymalnie...
Albo filefront ewentualnie.
tomaj
Odrazu pisze, że filefront odpada. Powód tzw. privat policy. Kiedyć umieszczałem tam stroje, które po około 2 lub 3 tygodzniach były przez serwer blokowane.
Wydaje mi się też, że zapomnieliście o serwisie 4shared, na którym OEP był umieszczony.
Tomaszzz
A polskie serwery? odsiebie.com? wyslijto.pl? itp
kostek
Na wyślijto.pl pliki po 7 dniach od ostatniego pobrania wygasają.
Bez sensu.
4shared? Może...
manio3
na sendspace.pl też po 7 dniach
Tari
eh moze to i malo odkrywcze ale nie mozna wrzucic na poczatku tego patcha na jakis szybki serwer obojetnie jak szybko wygasaja, ludzie sie nasciagaja, minie pierwsza fala i wtedy zuplodowac go na rapidzie,filefroncie czy czyms takim? ;> kto sledzi rozwoj tego patcha bedzie mial mozliwosc szybkiego pobrania a kto nie - tez jakas mozliwosc bedzie mial wink.gif wilk syty i owca cala biggrin.gif
potter
odsiebie rapid albo 4shared , reszta moim zdaniem odpada
enek95
no widze ze juz sa dyskusje o wydaniu patcha na jakimś servie... czyli zostały tylko mordki ???

PS:. jak sie myle to mnie popraw Tomaj...
artis1990
Jesli moge sie wtraciac... to bym proponował rapidshare.com ze wzgledu na: Wam bedzie łatwiej i szybciej, komu zalezy to i tak sciagnie... a potem kazdy moze zrobic cos dobrego i wrzucic na inny host!... Ja sciagam z rapida bez konta jakies 150-200kb/s takze mi to nie przeszkadza... limitów niemalże nie ma... wydaje mi sie najlepszym wyjsciem... ewentualnie megaupload lub filefactory... ale jestem za rapidem ;D!
tomaj
CYTAT(enek95 @ Nov 25 2008, 18:55) *
no widze ze juz sa dyskusje o wydaniu patcha na jakimś servie... czyli zostały tylko mordki ???

PS:. jak sie myle to mnie popraw Tomaj...

Dyskusja trwa bo ktoś podrzucił taki temat, ale na to jest jeszcze czas. Co do PS. to sie mylisz tongue.gif
enek95
wiec co zostało jesli mozna wiedziec
CYTAT(tomaj @ Nov 25 2008, 19:28) *
Dyskusja trwa bo ktoś podrzucił taki temat, ale na to jest jeszcze czas. Co do PS. to sie mylisz tongue.gif
Pelas
Panowie polecam ADRIVE:)
leci full łączem:)
Wo(L)aN
rapid.

potem przeciez mozna przerzucic na inne serwery, kto sciagnal moze wrzucic jedna czesc i pojdzie szybciej. A rapid na poczatku, z tego wzgledu ze wlasnie on jest najbardziej popularny
Norbi91
CYTAT(Wo(L)aN @ Nov 25 2008, 19:39) *
rapid.

potem przeciez mozna przerzucic na inne serwery, kto sciagnal moze wrzucic jedna czesc i pojdzie szybciej. A rapid na poczatku, z tego wzgledu ze wlasnie on jest najbardziej popularny

Ale jesli patch bedzie podzielony na czesci to ja dziekuje za rapida -.- a tak poza tym, to co z tego ze jest popularny, tu chodzi o jakosc a nie popularnosc.
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Najlepjej na 4shared bo ten rapid muszi sie czekac po 15 min sad.gif I tak nie scioga sie szybko ... dlatemu polecam na 4shared albo filefront wink.gif tongue.gif
ShockER
Moim zdaniem naljepiej wrzucić na odsiebie.com. Darmowy polski, szybki serwer w dodatku bez limitów:) Cód.miód i orzeszki ;d
seba
Patch będzie uploadowany na 4shared. Jest to szybki server, bez limitów i bardzo dobrze sie sprawdził przy uploadziei downloadzie OEP v2 - decyzja ostateczna.
Do zrobienia zostało jeszcze sporo, ale chyba już wychodzimy na prostą i jest bardzo duza szansa na to, że patch ukaże sie przed świętami.
Obecnie trwają jeszcze prace nad ofem, zagranicznym dopingiem i pierwsze przymiarki do oflagowania wszystkich druzyn.
Pozdrawiam.
Credt
CYTAT(mcl @ Nov 25 2008, 15:36) *
nie kazdy ma zmienne ip. W mojej sieci dostac slota na pobieranie w rs to jak trafic 6 w lotka.

Popieram Cię w całej rozciągłości. Ja mam podobnie - raz na ruski rok trafi się wolny slot to się ściągnie plik z żałosną zresztą prędkością 56 KB/s i potem znowu lipa. Dla osób ze zmiennym IP i kontem Premium R$ to wybór świetny, tylko że takie osoby stanowią może 20% ściągających.
Nawet z Premium kontem i np. Neostradą Rapid wcale nie jest taki czadowy. Cholernie popularny - fakt, 98% linków w sieci to właśnie Rapid, ale jeśli chodzi o jakość, to już niższa liga. Dużo niższa.
kozilee
Robię polski komentarz .Chętni tłumacze mile widziani http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry257806 Moge zrobic wersje do tego patcha osobno z polskimi ligowcami!!!! Dostosuje koment do ofa Ekstraklasa Patch tak aby wszystko grało .Dajcie znać zanim sie rozmyślę!!!!He!He! : ph34r.gif
mcl
CYTAT
Robię polski komentarz .Chętni tłumacze mile widziani http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry257806 Moge zrobic wersje do tego patcha osobno z polskimi ligowcami!!!! Dostosuje koment do ofa Ekstraklasa Patch tak aby wszystko grało .Dajcie znać zanim sie rozmyślę!!!!He!He!

Chciałeś chyba powiedzieć polskie menu/napisy; komentarz dobre sobie biggrin.gif Dopoki nie usłyszę twoje głosu w jakimkolwiek meczu transmitowanym przez tvp/polsat/eurosport/itd nawet nie zajrze do linka ktory podeslales.

CYTAT
Popieram Cię w całej rozciągłości. Ja mam podobnie - raz na ruski rok trafi się wolny slot to się ściągnie plik z żałosną zresztą prędkością 56 KB/s i potem znowu lipa. Dla osób ze zmiennym IP i kontem Premium R$ to wybór świetny, tylko że takie osoby stanowią może 20% ściągających.
Nawet z Premium kontem i np. Neostradą Rapid wcale nie jest taki czadowy. Cholernie popularny - fakt, 98% linków w sieci to właśnie Rapid, ale jeśli chodzi o jakość, to już niższa liga. Dużo niższa.

Rapid został popularny, teraz zostaje bojkotowany. I dobrze, ich glupie zmiany doprowadzily do tego. Ale koniec OT, pacz bedzie na 4shared :]
Jabol7
No fajnie by było z tym komentarzem smile.gif

Do mcl to raczej będzie komentarz z fify wrzucony do pes biggrin.gif
kozilee
CYTAT(mcl @ Nov 25 2008, 22:26) *
Chciałeś chyba powiedzieć polskie menu/napisy; komentarz dobre sobie biggrin.gif Dopoki nie usłyszę twoje głosu w jakimkolwiek meczu transmitowanym przez tvp/polsat/eurosport/itd nawet nie zajrze do linka ktory podeslales.

Rapid został popularny, teraz zostaje bojkotowany. I dobrze, ich glupie zmiany doprowadzily do tego. Ale koniec OT, pacz bedzie na 4shared :]

mcl czy Ty nie chcesz zrozumieć co robię? To jasne ,że robię koment przy pomocy sampli panów SZ. z fify.Pozdrawiam!
m.e.t.h.o.d. man
No, ciekawe jak masz to zamiar zrobić, jak nawet nie masz pliku OF od powstającego patcha ;]
kozilee
CYTAT(m.e.t.h.o.d. man @ Nov 25 2008, 23:01) *
No, ciekawe jak masz to zamiar zrobić, jak nawet nie masz pliku OF od powstającego patcha ;]

Jak zrobią ofa o E. patcha to koment dostosuje.Co w tym trudnego?
mcl
Hm, tak to wykombinowaliscie( nie chce cytowac ale wiadomo do kogo mowie wink.gif ).. co nie oznacza ze i tak to uznaje za bezsens, nie wiem jak reszta smile.gif
Norbi91
CYTAT(mcl @ Nov 26 2008, 11:38) *
Hm, tak to wykombinowaliscie( nie chce cytowac ale wiadomo do kogo mowie wink.gif ).. co nie oznacza ze i tak to uznaje za bezsens, nie wiem jak reszta smile.gif

No mi sie wydaje, ze jednak komentarz by sie przydal, bo tak grajac polska liga nie uslyszysz zadnego nazwiska...
JnR
ja gram bez komentarza bo komentarz jest zupelnie nie potrzebny.. jakby ktos z was ogarnial ang by widzial jaki jest tragiczny :| ja go wyłączyłem i gram bez.. o wiele lepiej się gra.. słychać lepiej kibicow i atmosfera jest inna
ronaldo_9
CYTAT(JnR @ Nov 26 2008, 16:28) *
ja gram bez komentarza bo komentarz jest zupelnie nie potrzebny.. jakby ktos z was ogarnial ang by widzial jaki jest tragiczny :| ja go wyłączyłem i gram bez.. o wiele lepiej się gra.. słychać lepiej kibicow i atmosfera jest inna

Zgadzam się, komentarz w pes 2009 jest daremny, zresztą jak inne dźwięki w grze ale na przyśpiewki to już są patche.
Pozdrawiam twórców patcha i życzę im powodzenia bo chyba na stałe przerzucam się na pes 2009.
Norbi91
Mimo slabego poziomu komentarza w pesie to ja tam lubie jak cos tam sobie koles gada, czasem nawet cos zabawnego wychodzi z tego.

CYTAT(JnR @ Nov 26 2008, 15:28) *
jakby ktos z was ogarnial ang by widzial jaki jest tragiczny :|

No oczywiscie Ty jedyny ogarniasz angielski.
mcl
JnR, glupoty pleciesz i klotnie powodujesz wiec chill. Jak szpaku w tvp2 leci to tez wylaczasz go i puszczasz muze z kompa ? To sobie odpowiedziałeś ;] . Prawda o komencie w pesie jest taka ze nie zmienia sie od pesa 3 czy 4, jak sie zmienia to paroma slowami, lub jak ostatnio komentatorami. Czy to zle , i tak i nie; po komenatrzu mozna powiedziec ze nie zmienili gry od paru edycji, ale zas jak dla mnie to wysoki poziom
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.