Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstaklasa Patch 2009
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
bartosch94
CYTAT(Jabol7 @ Nov 4 2008, 16:19) *
To są stroje do pesa 2008.

przecież zmieniłem rozmiar
Forza_Michal
Chciałbym przypomniec organizatorom że w Herbie Lechii powinno widnieć BKS a nie KS..Jesli natomiast mógłbym jakoś w czymś pomóc to chętnie służe pomocą..tylko dać znać!!
tomaj
CYTAT(Remi29 @ Nov 4 2008, 15:59) *
tomaj byc moze jest w jpg ten stroj. zmien na png rozszerzenie w 256 kolorach indexowanych
nie przerabialem ich do formatu PESa bo nie ma mnie w chacie.... wink.gif

Dzięki.
Był on coprawda jako png zrobiony, wystarczyło te kolory zmienic.
KaKa (c7r7i7s)
Mam do was wielka prosbe ..

Moge pomoc we wszystkim.. Co moge zrobic dla was?
Napiszcie tutaj na forum.

Prosze was o wstawienie Hetmana Zamość..
Bardzo prosze
Pomoge we wszystkim
zrobie stroje,herb dam,sklady

tomaj
Potrzebuje numery do następujących zawidników Kmity:
Bagnicki
Bebenek
Borovcanin
Cebula
Cios
Dettlaff
Fabianowski
Gawecki
Laskowski
Makuch
Mladenovic
Cheikh Tidiane Niane
Paknys
Powroznik
Romuzga
Rozalski
Stronka
Szalek

Nie dla wszystkich na 90minut są numery
manio3
Bagnicki -27
Gawecki -22
enek95
ja moge dac numery i druzyny innej bo KMITY niema jakos numerów na necie ...
zomek
Bębenek nr 7
Borovcanin - nie ma na 90 minut w skladzie
Cios nr 5
Dettlaff juz chyba nie gra w Kmicie tylko w rezerwach wisły płock
Cebula nr 16
Fabianowski nr 20
Gawecki nr 9
Laskowski nie ma w skladzie na 90 minuy
Makuch nr 19
Mladenovic nie ma na 90 minut w skladzie
Ali Ibrahim nr 4
Paknys nr 18
Powroznik nr 13
Romuzga nr 8
Rozalski nr 1
Stronka nie ma wskladzie na 90 minut
Szalek nie ma na 90minut w skladzie

JAK WZIĄŁEŚ NIEKTÓRYCH Z OFICALJNEJ STRONY TO NIE RADZE biggrin.gif TAK PISZE ŻE ŹRÓDŁO 90 MINUT WIOSNA 2008:P
tomaj
zomek: dzięki
P1u70_WZL
musze przyzna że kawał dobrej roboty z tymi strojami,
ale mam małe ale..

otóż..

stroje Zagłębia te białe równiez mają dwa odcienie dzielone na pół tak jak te miedziane i zielone.
i jeden mały taki szczegół, nad herbem gwiazdeczka ;p

Pozdrawiam mega mi się podoba smile.gif
MaTiX89
Po pierwsze to Szałek gra w KP Police.

Obecny (nie wiem czy pełny) skład Kmity Zabierzów wraz z numerami.

(1) Mariusz Różalski - BR
(19) Marcin Makuch - OP
(8) Dariusz Romuzga - OŚ
(5) Jan Cios - OŚ
(13) Piotr Powroźnik - OL
(7) Maciej Bębenek - PP
(6) Dariusz Zawadzki - PŚ
(17) Hubert Kościukiewicz - PŚ
(9) Dariusz Gawęcki - PL
(15) Piotr Bagnicki - N
(20) Wojciech Fabianowski - N

a rezerwa to:
(11) Wojciech Krauze - N
(10) Paweł Wasilewski - N
(16) Konrad Cebula - P
(12)Tomasz Wróbel - BR
Przemysław Łapiński - OŚ
(4)Ali Ibrahim - OP
Paweł Szwajdych - P skrzydłowy
(18)Paulius Paknys - PŚ
Sebastian Sepioł - PL

Co do pozycji nie jestem pewien.
damianLBN
CYTAT(KaKa (c7r7i7s) @ Nov 4 2008, 19:18) *
Mam do was wielka prosbe ..

Prosze was o wstawienie Hetmana Zamość..

No i po co wstawiac takie druzyny.Dolna czesc tabeli 2 ligi gr. wschodniej...

Jakby producenci wstawiali druzyny z II LIGI to z gory tabeli.
plny
własnie jak juz mowa o druzynach II ligi ma byc ich 4 ? jakie to będą druzyny ? slyszalem cos ze Pogoń Szczecin ma być
tomaj
CYTAT(plny @ Nov 4 2008, 22:04) *
własnie jak juz mowa o druzynach II ligi ma byc ich 4 ? jakie to będą druzyny ? slyszalem cos ze Pogoń Szczecin ma być

yyy. Ja robie Of i jakoś pierwsze słysze , że jakieś drużyny z ligii niższej niż pierwsza w patchu będą.
plny
coś mi sie wkręciło tongue.gif
tomaj
Ja rozumiem, że chcielibyści widzieć swoje nawet 2,3 i 4 ligowe druzyny w tym patchu, ale zgodzenie na jedną lub dwie drużyny spowodowałoby lawine próśb aby była drużyna x czy y.
Jutro skończe robić 1 polską lige. Potrzebowałbym tylko formacje do kilku drużyn, które prędzej nie zostały wymienione. Jutro napisze dokładnie o jakie drużyny mi chodzi.
Remi29
CYTAT(P1u70_WZL @ Nov 4 2008, 20:45) *
musze przyzna że kawał dobrej roboty z tymi strojami,
ale mam małe ale..

otóż..

stroje Zagłębia te białe równiez mają dwa odcienie dzielone na pół tak jak te miedziane i zielone.
i jeden mały taki szczegół, nad herbem gwiazdeczka ;p

Pozdrawiam mega mi się podoba smile.gif

te białe tez są zrobione z odcieniami smile.gif
gwiazdeczkę juz dodaje i jeszcze logo na spodenkach musze zmienic na przód. pzdr i dzieki

tomaj
CYTAT(Remi29 @ Nov 5 2008, 08:27) *

Tam nie ma wszystkich potrzebnych danych do Ekstraklasy nie mówiąc już o pierwszej lidze. Ale dzięki. Ze statsami poradziliśmy sobie w inny sposób. Wzrost i wage nie jest trudno zdobyć. Gorzej z dokładnymi składami pierwszoligowców no i z numerami zawodników.

P.S. dzisiaj kończe 1 polską lige co oznacza, że wszystkie polskie drużyny będą skończone co do OF
Remi29
za dużo się nie napracowałem ale w każdej wolnej chwili próbuje coś zrobić.smile.gif

Panowie i Panie (być może smile.gif ) potrzebne zdjęcie bramkarskiego Kielc tongue.gif

mati_910
czemu stroje jagielloni mają taki dziwny wyblakły żółty? wink.gif
WKS
Może jakies screeny byscie dali ? zobaczylibysmy postep tongue.gif taka mala nadzieja-propozycja biggrin.gif
Jabol7
Tutaj macie stroje Wisły Płock stroje domowe i wyjazdowe są takie same jak poprzednim sezonie więc można ściągnąć z patcha do pesa 2008.
KreeS
Mozecie mnie zjechac za to co zaraz napisze, ale mam pytanie do tworcow patcha. Moglibyscie dokladnie napisac ile juz zrobiliscie, i co jeszcze musicie zrobic aby ukonczyc jakze oczekiwanego przez wszystkich patcha wink.gif? albo napisac za ile mniej wiecej wyjdzie patch, czy jutro, czy za tydzien, czy za miesiac, czy pod koniec roku (tongue.gif) wybaczcie ale nie moglem sie powtrzymac smile.gif
tomaj
Wyjdzie kiedy skończymy tongue.gif
Co mamy zrobione:
- logosy
- większość grafiki
- polskie przyśpiewki
- OF ma już wszystkie drużyny (chociaż 2 zostały mi do dokończenia)
Co jest jeszcze do zrobienia:
- stroje
- stroje
- stroje
- stroje
- stroje
- ...
- stroje
- fonty
- twarze
- flagi
- dokończyć OF (poprawić pisownie i uaktualnić składy)
no i oczywiście stroje smile.gif
zomek
czyli nie zamierzacie sie brać za zmienianie komentarza??
mati_910
jeszcze stroje do tego:) hehe.

No to już duży postęp.
Forza_Michal
Komentarz jest robiony na tym samym forum ale w innym temacie..poszukaj może oni coś już zrobili:)
enek95
ja mam pytanie co do twarzy piłkazy ... a mianowicie czy bedą one wmiare dokładne (chodzi mi oczywiscie o Ekstraklase poniewaz jak by 1 liga tez miała mieć dokładne twarze to gy to strasznie długo twrawło) chodzi mi np. o Wisłe, lecha, legie itp. znaczy te lepsze...
tomaj
CYTAT(enek95 @ Nov 5 2008, 19:50) *
chodzi mi np. o Wisłe, lecha, legie itp. znaczy te lepsze...

Czemu napisałeś Lech z małej litery?!

A co do twarzy, to będą one robione w edit mode i będą one w miare naszych możliwoście jak podobne do rzeczywistych. Oczywiście jak się uda.
Hitmanek
To macie od chu... roboty : o Życzę powodzenia, byle mi Arkowcy byli dobrze zrobieni!! wink.gif
Wojtax
Tomaj po avatarze widze że jestes kibicem Lecha mam nadzieje ze nie przesadziles z jego statami smile.gif
enek95
[quote name='tomaj' date='Nov 5 2008, 19:56' post='253847']
Czemu napisałeś Lech z małej litery?!

sorki tak jakos śpieszyłem sie ... biggrin.gif a tak pozatym to sam kibicuje KOLEJORZOWI wiec to nie miało nic wspólnego biggrin.gif:P heh
tomaj
CYTAT(Wojtax @ Nov 5 2008, 20:34) *
Tomaj po avatarze widze że jestes kibicem Lecha mam nadzieje ze nie przesadziles z jego statami smile.gif

Seba potwierdzi, że zawodnicy Lecha i Stalówki mają wszystkie statsy na 99 tongue.gif
zomek
CYTAT(Forza_Michal @ Nov 5 2008, 19:40) *
Komentarz jest robiony na tym samym forum ale w innym temacie..poszukaj może oni coś już zrobili:)

Tylko ze ten patch bedzie mial innego Ofa niz tez na ktorym jest robione spolszczenie pewnie. :/
brtek00
ehe co do statow pilkazy wezcie korzystajcie z tej strony biggrin.gif

http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Database
tomaj
Jestes kolejną osobą, która daje ten link. Ja już wspominałem prędzej, że korzystamy z innego źródła chociażby dlatego, że tam nie ma statsów do pierwszoligowców. te statsy, które używamy sprawdziły się w innych warunkach. Z Sebą na bierząco monitujemy je w grze i w miare potrzeb poprawiamy.
Odrazu też napisze, że i tak pewnie będą osoby, które będą miały pretensje, więc odrazu im powiem, aby zamiast ględzić zrobiły od poddstaw własnego OF.

To tyle w tym temacie.
brtek00
a mozesz mi podac jakie to inne zrodlo??
tomaj
Jakiś czas temu ukazała się nowa wersja PesCompleteEditor, która daje możliwość importowania drużyn z gry Footbal Manager. Jest to chyba najlepszy menager piłkarski z ogromną bazą danych. Wraz z nazwiskami i pozycjami graczy importują się również ich statystyki. Odrazu pisze, że w FM statystyki są bardzo realistyczne, tzn. marne szanse ma Wisła w meczu z Man United.
mf1986
Jako nowy użytkownik tego forum miałbym tylko jedną, skromną prośbę do twórców...proszę gdy już ukończycie tego patcha napiszcie do niego rzetelną i dokładną instrukcję jego instalacji bo nie każdy jednak ma pojęcie jak to zrobić a najlepiej jak taka instrukcja wyjdzie od autorów dodatku...
Wo(L)aN
Jezeli zrobicie juz calego OFa to moglibyscie go wrzucic ? Wiem ze to nie koniec, ze duzo roboty, ale mozna juz zaczac grac we wlasnym zakresie.
tomaj
OF będzie gotowy razem z całym patchem.
Wo(L)aN
ok ,ale skoro sa juz ligi, nazwy i zawodnicy (nazwiska) to czemu nie mozecie wrzucic ?
BombeL1946
Pewnie dlatego, że patch ma być wydany jako całość a nie po trochu. Spokojnie kolego wszyscy czekamy z niecierpliwością ale damy radę.
Remi29
Jest mały problem. Jak będę robił stroje tylko z mikim to patch wyjdzie za 2-3 miesiące blink.gif
O ile w będzie jeszcze sens to robić.To moja opinia......
zomek
jak nie macie logosow HD to lapcie http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32524
enek95

Remi wiec nie chcesz konczyc tego patcha...???
CYTAT(Remi29 @ Nov 6 2008, 13:29) *
Jest mały problem. Jak będę robił stroje tylko z mikim to patch wyjdzie za 2-3 miesiące blink.gif
O ile w będzie jeszcze sens to robić.To moja opinia......
Remi29
CYTAT(enek95 @ Nov 6 2008, 15:01) *

Remi wiec nie chcesz konczyc tego patcha...???

jak myślisz ile nam zajmie zrobienie 100 kompletów strojów?? mi wydaję się ze długo a wy chcecie już patcha smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.