Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch 2008 Vol. 2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
ScOuT
CYTAT(tomaj @ Aug 7 2008, 11:36) *
Raczej nie bo przecież sloty są inne. Pozatym jakiego komentarza używasz: tego z KONAMI czy przekonwertowanego szpaka z fify?

Tak właśnie tego...
tomaj
CYTAT(ScOuT @ Aug 7 2008, 12:37) *
Tak właśnie tego...

KONAMI czy FIFA?
ScOuT
CYTAT(tomaj @ Aug 7 2008, 11:40) *
KONAMI czy FIFA?

No FIFA... Szpakowski und Szaranowicz wink.gif
tomaj
Podejrzewam, że tylko częściowo ten komentarz się pokrywa. Z tego co mi wiadomo to był on robiony pod wersję tylko z jedną ligą polską w PES. Natomias w OEP 2008 vol. 2 nie ma m.in. ligi francuskiej oraz liga polska ma inny slot przez co komentarz może być niewłaściwy. Chyba, że ktoś już pokusił się do przystosowania komentarza pod tego patcha. Ja bym Ci proponował włączyć mecz jakiś polskich drużyn i sprawdzić czy nie są ich nazwiska wymawiane jako francuzi.
Odrazu piszę, że mogę się mylić.

ScOuT
CYTAT(tomaj @ Aug 7 2008, 11:49) *
Podejrzewam, że tylko częściowo ten komentarz się pokrywa. Z tego co mi wiadomo to był on robiony pod wersję tylko z jedną ligą polską w PES. Natomias w OEP 2008 vol. 2 nie ma m.in. ligi francuskiej oraz liga polska ma inny slot przez co komentarz może być niewłaściwy. Chyba, że ktoś już pokusił się do przystosowania komentarza pod tego patcha. Ja bym Ci proponował włączyć mecz jakiś polskich drużyn i sprawdzić czy nie są ich nazwiska wymawiane jako francuzi.
Odrazu piszę, że mogę się mylić.

Ale samemu sobie umiem zmienić jakie nazwisko jest wymawiane.... mellow.gif
tomaj
CYTAT(ScOuT @ Aug 7 2008, 12:55) *
Ale samemu sobie umiem zmienić jakie nazwisko jest wymawiane.... mellow.gif

To spróbuj zrobić aby wymawiano nazwisko np. zawodnika Wary Poznań Ngamayamy lub Magdziarza.
skotar(L)
Bez zmiany cracka moge włączyć gre, jest nowe intro wygląd, koszulki, herby, ale zawodnicy i nazwy klubów. Gdy podmienie cracka gra nie chce sie włączyć, wyskakuje ten błąd. Coś da się zrobić aby wszystko działało dobrze ?
Ramzik
Ponawiam prośbę. Zna ktoś stronkę, gdzie można znaleźć wiele strojów do PES 2008? Obchodzi mnie konkretnie Beitar Jerozolima :] P.S. - sorki za off-top.
skotar(L)
Po:

1. W reprezentacji Portugali nie da sie wstawić Bosingwe i Pepe.
2. W reprezentacji Francji nie da sie wstawić Benzeme i Nasri.
BombeL1946
Siema. Miałem długą przerwę z PES'em ze względu na awarię sprzętu i przez to dopiero wczoraj ściągnąłem patch. Mam w związku z tym pytanie, czy są prowadzone jakieś prace nad nowymi zawodnikami, którzy przyszli do polskich klubów lub czy jest chociaż jakiś OF z transferami po letnim oknie? Chyba mnie rozumiecie, że nie chce mi sie czytać tych 40-stu kilku stron wstecz.
ScOuT
CYTAT(BombeL1946 @ Aug 8 2008, 13:32) *
Siema. Miałem długą przerwę z PES'em ze względu na awarię sprzętu i przez to dopiero wczoraj ściągnąłem patch. Mam w związku z tym pytanie, czy są prowadzone jakieś prace nad nowymi zawodnikami, którzy przyszli do polskich klubów lub czy jest chociaż jakiś OF z transferami po letnim oknie? Chyba mnie rozumiecie, że nie chce mi sie czytać tych 40-stu kilku stron wstecz.

TU
BombeL1946
Dzięki wielkie za pomoc.
oposq3
Możesz mi przesłać stroje gks bechatów proszę ten folder
PROSZĘ
tomaj
CYTAT(oposq3 @ Aug 10 2008, 21:55) *
Możesz mi przesłać stroje gks bechatów proszę ten folder
PROSZĘ

Tu masz: http://www.speedyshare.com/168781343.html
oposq3
dzięki koleś
t_4_killer
Mam 2 pytania:)

1.Czy w tym patchu jest tylko angielski komentator? Zmienilem na polskiego, jednak dalej jest ten sam.
2.Czy patch zawiera polskie stadiony? bo nie moge znalezc zadnego ojczystego...;/

pozd
tomaj
1. brak polskiego komentarza
2. nie ma wogóle stadionów polskich do PES 2008
ScOuT
CYTAT(seba @ Mar 18 2008, 19:23) *
ORANGE EKSTRAKLASA PATCH 2008 vol. 2

by seba

&Dorin, krzychu117

Podziękowania za wkład dla: agiga, czarekb, oes, pawelli, SG, tomaj,
oraz dla wielu patchmakerów różnych scen, fanów PESa, życzliwych i mniej życzliwych userów tego forum, którzy świadomie lub nieświadomie wpłynęli na ostateczny kształt OEP 2008 vol. 2.

Zawartość

1. 40 polskich klubów, w tym:
- 16 drużyn OE;
- 18 druzyn 2 ligi polskiej;
- 6 drużyn 3 ligi polskiej.
2. Bundesliga w miejsce Eredivisie
3. Eredivisie w miejsce Others C
4. Orange Ekstraklasa oraz cztery kluby aktualnej 2 ligi polskiej (Lechia Gdańsk, Piast Gliwice, Śląsk Wrocław, Znicz Pruszków) w miejsce ligi francuskiej.
5. 14 klubów aktualnej 2 ligi oraz 6 klubów 3 ligi polskiej (Flota Świnoujście, Górnik Łęczna, Hetman Zamość, KSZO Ostrowiec Św., Raków Częstochowa, Ruch-Freskovita Wysokie Mazowieckie) w miejsce Others A.
6. Olympiqe Lyon, Olimpiqe Marseille, AS Monaco, Benfica Lizbona. FC Porto, Sporting Lizbona, Olimpiakos Pireus, AE Larisa, Szakhtar Donieck, Zenit St. Petersburg, Fenerbache, Celtic Glasgow w Others B.
8. Przyśpiewki dla 38 polskich klubów i reprezentacji Polski (brak dopingu dla Kmity Zabierzów i Ruchu Wysokie Maz.)
9. Flagi dla wszystkich polskich klubów.
10. Barwy kibiców dla wszystkich polskich klubów
11. Prawidłowy team locator dla wszystkich dodanych drużyn.
12. Polskie bandy.
13. Przyśpiewki dla następujących klubów: Arsenal, Chelsea, Liverpool, Man Utd., Bayern Monachium, Borussia Dortmund, HSV, Werder, AC Milan, Inter Mediolan, Juventus, AS Roma, Barcelona, Real Madryt, Sevilla, Valencia, Olympiqe Lyon, Olimpiqe Marseille, AS Monaco.
14. Nowy wygląd gry i ścieżka dżwiękowa.
15. Twarze reprezentantów Polski

SCREENS

LINKI

PART 1
PART 2
PART 3
PART 4
PART 5
PART 6
PART 7
PART 8
PART 9
PART 10

Rozpakowujemy archiwum klikając na dowolny part. Otrzymujemy folder "OEP 2008 vol.2". Zawartość folderu instalujemy zgodnie z instrukcją.

INSTALACJA
Zalecana instalacja na "czystego" Pesa

1.Foldery: "img" i "kitserver" oraz plik PES2008.exe kopiujemy/podmieniamy do głownego folderu gry.
2.Folder "KONAMI" kopiujemy/podmieniamy do folderu "Moje Dokumenty" na partycji C.
3.Instalujemy Kitserver klikając na plik setup w kitserverze (setup->instal)
4.KONIEC

UWAGA
Kitsy dla Stali Stalowa Wola, Kmity Zabierzów, Flloty Świnoujście, Hetmana Zamość, Ruchu Wysokie Maz., Rakowa Częstochowa i KSZO są tymczasowe.
Będą na bieżąco podmieniane w miarę postępów prac Dorina nad właściwymi kompletami
.

t_4_killer, kto Ci nagadał, że są polskie stadiony ? huh.gif
skotar(L)
szkoda że nie ma chociaż stadionu w Chorzowie sad.gif
t_4_killer
nikt nic nie pisal o stadionach, ale jak pacz wazy 1GB to myslalem, ze znajduja sie w nim rowniez stadiony:P
Jabol7
W tej paczce stadionów jest stadion Śląski

1 part http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=28776

2 part http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=28777

3 part http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=28778

Te stadiony możecie wgrać przez stadiumserver
skotar(L)
Miałem w kadrze Wasilewskiego, wymieniłem go ze składu, a teraz na liście go nie ma :/ co robić ?
Aurek
Witam.. mam taki problem... zainstalowalem pacha zrobilem wszystko tak jak nalezy ( oprocz tego cracka o czym pisze post nizej) i nie mam przyspiewek ani dźwieku w menu...
jak trwa mecz jest sam głos komenatora angielskiego i jak dochodze do sytuacji to sie tylko odzywaja trybuny ale tak jak z gry naturalnie... tak to cisza... nie wie moze ktos jak zrobic z przyspiewkami ?
Aurek
CYTAT(skotar(L) @ Aug 7 2008, 13:22) *
Bez zmiany cracka moge włączyć gre, jest nowe intro wygląd, koszulki, herby, ale zawodnicy i nazwy klubów. Gdy podmienie cracka gra nie chce sie włączyć, wyskakuje ten błąd. Coś da się zrobić aby wszystko działało dobrze ?

mam ten sam problem...
skotar(L)
CYTAT(Aurek @ Aug 11 2008, 22:12) *
mam ten sam problem...

Wgraj update powinno być dobrze.
Aurek
CYTAT(skotar(L) @ Aug 11 2008, 22:24) *
Wgraj update powinno być dobrze.

ale ja nie wiem co to jest ten update i gdzie to sie znajduje,jak to wgrac ?
Aurek

skotar(L)
CYTAT(Aurek @ Aug 11 2008, 22:45) *
ale ja nie wiem co to jest ten update i gdzie to sie znajduje,jak to wgrac ?

TU http://board.issonline.pl/index.php?showto...60&start=60
Aurek
zrobilem wszystko tak jak trzeba i dalej ten crack nie działa... wgrałem update i nic..
Aurek
mogłby ktos podac jakies przyspiewki do Polskiej ligi bo te mi nie chodza :/
skotar(L)
CYTAT(Aurek @ Aug 12 2008, 12:36) *
zrobilem wszystko tak jak trzeba i dalej ten crack nie działa... wgrałem update i nic..

znaczy gra sie nie wlacza i wyskakuje blad ? to nie podmieniaj cracka
Ma106
Witam mam problem gdzie umiesci folder img czy kopiowac caly i podmienic czy co mam z nim zrobic jestem nowicjuszem prosze pomoc moze ktos mi to najporsciej wytlumaczyc co gdzie wklejic itd Bardzo prosze pozdro !!!
skotar(L)
CYTAT(seba @ Mar 18 2008, 20:23) *
INSTALACJA
Zalecana instalacja na "czystego" Pesa

1.Foldery: "img" i "kitserver" oraz plik PES2008.exe kopiujemy/podmieniamy do głownego folderu gry.
2.Folder "KONAMI" kopiujemy/podmieniamy do folderu "Moje Dokumenty" na partycji C.
3.Instalujemy Kitserver klikając na plik setup w kitserverze (setup->instal)
4.KONIEC

Ma106
ok ale img podmieniam za img caly folder czy tylko te pliki ???
skotar(L)
KOD
Foldery: "img" i "kitserver" oraz plik PES2008.exe kopiujemy/podmieniamy do głownego folderu gry.

Pisze foldery, a nie pliki.
Ma106
ale ja sie tobie pytam zrobilem wszystko jak kazales i wlanczam gre a tam tylko nazwy mam polskich klubów i nic no i pilkarzy nie mam ani tla , druzyn itd ja mam ten plik img w kitserwerze juz i tam zostawic go ??? ;( pomocy !!
Jacmen
CYTAT(Ma106 @ Aug 13 2008, 19:46) *
ale ja sie tobie pytam zrobilem wszystko jak kazales i wlanczam gre a tam tylko nazwy mam polskich klubów i nic no i pilkarzy nie mam ani tla , druzyn itd ja mam ten plik img w kitserwerze juz i tam zostawic go ??? ;( pomocy !!

Wgraj ofa mistrzu
Ma106
CYTAT(Jacmen @ Aug 13 2008, 19:51) *
Wgraj ofa mistrzu

Możesz mi luknąć linka do OF-A smile.gif
jan17
( po wgraniu update ) Wie ktoś jak naprawić następujący błąd : Składy uległy pomieszania np. bramkarze zamiast grać w bramce to grają w polu ?
skotar(L)
CYTAT(jan17 @ Aug 13 2008, 21:34) *
( po wgraniu update ) Wie ktoś jak naprawić następujący błąd : Składy uległy pomieszania np. bramkarze zamiast grać w bramce to grają w polu ?

Ile razy mam Ci powtarzać, że samemu musisz se ich ustawić ?
jan17
Czyli mam ustawiać wszystkie drużyny w grze ? Chyba coś jest nie tak ! To już wole czekać na OE 2008/2009 niż wgrywać update.
ScOuT
CYTAT(jan17 @ Aug 14 2008, 12:17) *
Czyli mam ustawiać wszystkie drużyny w grze ? Chyba coś jest nie tak ! To już wole czekać na OE 2008/2009 niż wgrywać update.

Takie trudne ? Wejdź se w edycje i formacje jakiejś drużyny i wybierz automatyczne ustawienie formacji i już.... dry.gif
jan17
Możesz mi dać screena gdzie masz to "Automatyczne ustawienie formacji" ?
ScOuT
Ja je*ie... jak masz ustawienia formacji to nacisnij A... dry.gif dry.gif ŻAL !!
Ma106
Siema !! mam jeden mały proglem z OE patch 2008 vol .2 wszystko jest ok tylko ze druzyny OE i 2 ligi naszej i z 3 ligi nie maja swoich stroji sa te co byly przedtem czyli np Wisła kraków ma strój PsG .. ITD co zrobic aby miec orginalne stroje polskich klubów ??? pozdro
plny
zainstaluj kitserver ---> *\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver >>> setup>>> Game executalbe - PES2008.exe Settings executalbe - settings.exe >>> INSTALL
Ma106
niestety nic to nie pomogło dalnej nie mam stroji do OE i II ligi polskiej i 3 ligi tez ale ja w kitserwerze wogule nie mam folderu GBD z strojami nic jest tylko folder name i to wszystko ;(
Ma106
Siema !! mam jeden mały proglem z OE patch 2008 vol .2 wszystko jest ok tylko ze druzyny OE i 2 ligi naszej i z 3 ligi nie maja swoich stroji sa te co byly przedtem czyli np Wisła kraków ma strój PsG .. ITD co zrobic aby miec orginalne stroje polskich klubów ??? pozdro a mój kitserver wyglada tak ze nie mam tak folderu GDB a nia stroji nic jest folder tylko names i to wszystko wiec jak moge zrobic aby miec stroje do maszej OE i II Ligi polskiej pomocy !!
tomaj
Ludzie, przecież w patchu jest zawarty kitserver wraz ze strojami (czyli z pełnym folderem GDB). Jeżeli ściągneliście ten patch to wystarczy folder kitserver skopiować do głównego folderu z grą i go zainstalować.
jeżeli folder GDB macie pusty to znaczy, że jakiegoś innego kitservera macie.
Ma106
CYTAT(tomaj @ Aug 15 2008, 14:28) *
Ludzie, przecież w patchu jest zawarty kitserver wraz ze strojami (czyli z pełnym folderem GDB). Jeżeli ściągneliście ten patch to wystarczy folder kitserver skopiować do głównego folderu z grą i go zainstalować.
jeżeli folder GDB macie pusty to znaczy, że jakiegoś innego kitservera macie.

to może zapodaj linka z tym dobrym Kitserverem hmm co ??? dzieki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.