Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch 2008 Vol. 2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
arti142
witam, mam prośbę może ktoś wrzucić całego patrza na torenta plees
tomaj
biniu 5152 wejdź sobie na stronę www.dll-files.com i ściągnij sobie tego dll.Co do nazw drużyn to:
1) sprawdź czy of ma w nazwie podkreślenie lub czy nie masz 2 of
2) wejdź w edytu i wybierz wczytaj dane
Jabol7
Witam, czy w tym patchu da się jakoś edytować stroje drużyn w grze? Chciałbym sobie zrobić drużynę z niższej ligi np. za Olympiacos, ale nie mogę edytować stroju, a do kitservera nie umiem robić strojów. Z góry dzięki za pomoc.
reyty
Witam, czytając całe to forum rozumiem, że wystarczy ściągnąć wszystko z pierwszego posta tak? Bo widziałem jakieś linki do map.txt, ofów itp
Jabol7
Tak wystarczy ściągnąć dziesięć partów z pierwszego posta.
Luku
Mini update do OE Patcha vol 2.

Składy na dzień 22.07.2008 (Mile widziane poprawki)

3 brakujące twarze dla graczy Arsenalu (Song, Djorou, Denilson)

Linki do pobrania
Rapidshare
Speedy Share
zdeco
mam pytanie kiedy powstanie patch 2008/2009 V 1.0 ?
tomaj
Jak powstanie to się dowiesz kiedy biggrin.gif
dudi011
Witam!!!
Twórcą patcha gratuluję świetnej roboty!!!
Jednakże znalazłem malutki błąd tylko nie wiem czy to tylko u mnie. Mianowicie w ustawieniu sterowania tam gdzie jest wybór czy przełączanie zawodników ma być ręczne czy półautomatyczne przy wybraniu półautomatyczne wogóle nie widać tego paska wyboru szybkości zmiany. Tak więc trzeba próbować na czuja i nieraz zdaża się że wogóle nie chcą się przełączać zawodnicy:-(To tyle co znalazłem reszta wszystko jest genialne!!!!
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH FANÓW PRO EVO!!!!!
dudzinho
Mam ten sam problen co bieniu 5152 mianowicie ""wszystko zainstalowałem jak należy zgodnie z instrukcja ale wyskakuje mi błąd że nie można odnaleźć pliku d3dx9_27.dll po czym gra się uruchamia lecz intro jest bez dźwięku i tylko drużyny maja zmienione nazwy reszta czyli cała szata graficzna kitsy są takie jak w podstawowej wersji. Ma ktoś jakiś pomysł jak rozwiązać ten problem. Przeinstalowywałem grę dwa razy i ten błąd wyskakuje mi dopiero po spatchowaniu""

Jak mam to naprawic?

tomaj jak mam sciaga tego dll i co mam z nim zrobic ??
Jak mam sprawdzic z tym of ??

Jestem w tym zielony, wiec prosze o Pomoc
tomaj
Wejdź sobie na strone www.dll-files.com i ściągnij tego dll. umieść go w fo;derze z grą. tam brakuje chyba 2 dll więc je ściągnij. Co do of'a. On ma nazwe PES2008_EDIT01. Sprawdź czy w jego nazwie masz to podkreślenie między PES2008 a EDIT01. Sprawdź też czy nie masz czasem 2 of'ów. Jeżeli to nie pomoże to musisz za każdym razem wchodzić w opcje edit i zrobić wczytaj. To nie jest wina patcha, bo obojętnie jakiego ja miałem patcha musiałem tak robić grająca na klawiaturze. problemu z tym nie mam jak gram na padzie.
seba
Plik d3dx9_27.dll należy umiescić w folderze system 32 (C:\WINDOWS\system32) - problem musi wyparować. Pozdrawiam.

Luku
CYTAT(seba @ Jul 24 2008, 09:57) *
Plik d3dx9_27.dll należy umiescić w folderze system 32 (C:\WINDOWS\system32) - problem musi wyparować. Pozdrawiam.

Siemka Seba.

Kurcze mam problemik- wszystko jest prawidłowo wgrane. Jednak gdy gram ML a raczej LM :-) Wisełką, to nie słyszę śpiewu "moich" kibiców. Tamci spiewają, a moi nie xD sad.gif. Może to zależeć od poziomu trudności kariery lub miejsca w tabeli? Please odpisz smile.gif

pozdro
dudzinho
Sciągnołem tego dll wrzuciłem do system 32 i działa!!!! laugh.gif biggrin.gif

Dzięki wielkie seba i tomaj. Patch wyrąbany w kosmos. Pozdrawiam i czekam na aktualizacje xD tongue.gif
damianLBN
Luku,jak umiesz to wykonaj jeszcze oficjalna pilke ekstraklasy.Tu ja masz: http://www.ekstraklasa.org/info/infid/188318
Luku
CYTAT(damianLBN @ Jul 24 2008, 15:14) *
Luku,jak umiesz to wykonaj jeszcze oficjalna pilke ekstraklasy.Tu ja masz: http://www.ekstraklasa.org/info/infid/188318

Sorki, ale nie umiem. Też chciałbym tą piłę to gry smile.gif.

pozdro
arti142
witam zainstalowałem patcha i niby ok tylko mam problem z flagami na trybunach zamiast np wisły kraków mam z innego zespołu z innej ligi i po 2 przyśpiewki ciągle te same i zamiast wisły mam przyspiewki legii lub łks prodze o pomoc o wstawienie plików z flagami oraz przyspiewkami na rapide np dzięki,pozdrawiam
Bracia tashibana
co ze strojami na sezon 2008/2009 interesują mnie zwłaszcza Legii Warszawa z góry dzięki za odpowiedz
cialo7
Takie trochę pytanie nieco na offtopie: Istnieje możliwość wgrania jakiegoś update'u, tak, aby wgrany na nowo plik PES2008_EDIT01.bin nie kasował danych zmienionych przeze mnie. (buty, zmiany w wyglądzie zawodników, etc...)
tomaj
Wszystkie zmiany, które są zapisane w pliku PES2008_EDIT01 po jego podmienienu lub skasowaniu zostają usunięte.
Gebels
Niestety po instalacji nie moge zagrac :/Przy uruchamianiu wyskakuje mi taki blad jak tutaj
http://i37.tinypic.com/2hi55dd.jpg
ktoś coś pomoze?
Luku
CYTAT(Gebels @ Jul 26 2008, 17:27) *
Niestety po instalacji nie moge zagrac :/Przy uruchamianiu wyskakuje mi taki blad jak tutaj
http://i37.tinypic.com/2hi55dd.jpg
ktoś coś pomoze?

Masz coś takiego jak "wpisy rejestru"- registry seetup czy jakoś tak? Kliknij w to, dak tak i powinno już działać smile.gif.

pozdro
tomaj
Żeczywiście też miałem z tym problem. Jeżeli nie masz takiego pliku co podał Luku to musisz dodać grę do rejestru ręcznie jakimś programem. Polecam Easy Cleaner'a.
DAKO
Patch jest fajny szkoda ze sklady nie sa aktualne nawet z Update. Troche mi sie nie podoba grafika menu. Kitsy sa bardzo fajne biggrin.gif 

Mam pytanie do tworcow OE vol 2 wzasadzie to nawet propozycje. Kto zwas gra w pesie Krajami z Afryki lub Azji ?? raczej nikt a jak by zamiast tego zrobic kolejne ligi a zostawic tylko europe A, B.

WKS
To bedziesz grał np Puchar afryki jakims 2 ligowym zespolem (dawniej 3) biggrin.gif
DAKO
CYTAT(WKS&RKS @ Aug 2 2008, 13:24) *
To bedziesz grał np Puchar afryki jakims 2 ligowym zespolem (dawniej 3) biggrin.gif

no fakt nie pomyslalem o tym, bo ja niegram pucharow gram tylko z ziomkami jak wpadna 
Ramzik
Moglibyście zarzucić same stroje Lech Poznań? Bo sam edytuję całe drużyny, jak mi przyjdzie ochota, a nigdzie nie mogę znaleźć kitsów dla tego teamu :/ Najlepiej żeby był to GDB folder z gotowym configiem, font'ami itd. Z góry dzięki.
herubq3
tez potrzebuje
Ramzik
Pofatyguje się ktoś? Bardzo proszę, stroje potrzebne tongue.gif
skotar(L)
Mam pytanie czy ten patch V.2 to ten sam co ten tutaj http://pes2008.ovh.org/index.php?subaction...amp;ucat=2& ? ? ?
tomaj
herubq3 i Ramzik oto link do strojów Lecha Poznań http://www.speedyshare.com/659846719.html.
skotar(L) wystarczy spojrzeć na screeny(i opisy), aby zobaczyć, że to nie są te same patche
skotar(L)
Czyli tamten to starsza wersja biggrin.gif ? A V.2 wgrywa sie tak samo jak tamte instrukcje przy starszej ?
tomaj
Nie wiem jak się wgrywa tamten bo go nie używałem. Co do Orange Ekstraklasa Patch 2008 Vol. 2, Final wszystko jest napisane w pierwszym poście.
skotar(L) mała prośba: zanim zapytasz przeczytaj!!!
skotar(L)
Jestem nowy i zielony w patchowaniu PES. I potem na tem patch V.2 wgrać uaktualnienie na 22.07 ?
ScOuT
CYTAT(skotar(L) @ Aug 6 2008, 16:22) *
Jestem nowy i zielony w patchowaniu PES. I potem na tem patch V.2 wgrać uaktualnienie na 22.07 ?

Nie musisz we wszystkich tematach o tym patchu pisać z tym problemem :/ dry.gif
tomaj
Tja, a to że jesteś "nowy" nie zwalnia Cie z obowiązku czytania tego co było na forum aby nie pytać o coś na co już jest odpowiedż.
skotar(L)
Gdy chce uruchomić gre pojawia sie komunikat błędu:

Either the file is damaged or was not correctly installed. Please uninstall before installing it again.

Co robić ?
ScOuT
CYTAT(skotar(L) @ Aug 7 2008, 10:43) *
Gdy chce uruchomić gre pojawia sie komunikat błędu:

Either the file is damaged or was not correctly installed. Please uninstall before installing it again.

Co robić ?

To co jest napisane najlepiej tongue.gif laugh.gif
skotar(L)
Czyli ?
tomaj
Sprawdź czy PES jest zainstalowany w rejestrze, jeżeli tak to spróbuj z innym crackiem (tak w ogóle to kup se oryginał tongue.gif)
skotar(L)
CYTAT(tomaj @ Aug 7 2008, 12:02) *
Sprawdź czy PES jest zainstalowany w rejestrze, jeżeli tak to spróbuj z innym crackiem (tak w ogóle to kup se oryginał tongue.gif )

A jak sie sprawdza w rejestrze ? ?
tomaj
CYTAT(skotar(L) @ Aug 7 2008, 12:02) *
A jak sie sprawdza w rejestrze ? ?

Propomuje lekture książki pt. "Windows - podstawowe informacje"
k-ten
CYTAT(tomaj @ Aug 7 2008, 12:14) *
Propomuje lekture książki pt. "Windows - podstawowe informacje"

Ale Pan jest zajebiście zabawny.

Sorki chłopaki za za rozmycie.
Ramzik
CYTAT(tomaj @ Aug 6 2008, 17:08) *
herubq3 i Ramzik oto link do strojów Lecha Poznań http://www.speedyshare.com/659846719.html.
skotar(L) wystarczy spojrzeć na screeny(i opisy), aby zobaczyć, że to nie są te same patche

Tomaj - wielkie dzięki, szukałem tych strojów po pare godzin smile.gif Thx. Teraz mały off-top - znacie jakąś stronkę, gdzie będę mógł znaleźć kitsy Beitaru Jerozolima?;>
tomaj
CYTAT(Jack @ Aug 7 2008, 12:16) *
Ale Ty jesteś zajebiście zabawny.

Sorki chłopaki za za rozmycie.

Sory ale uważam, że ten kto obsługuje (używa) komputer, powinien mieć chociażby podstawowe informacje dotyczące jego działanie i obsługi. Poza tym niektórzy pytają się o rzeczy, na które odpowiedź jest w pierwszym poście.
Wiem, że może troche chamsko (prześmiewnie) odpowiadam, ale wystarczy troche poczytać zamiast pytać w kółko o to samo.

Koniec tamatu.

skotar(L)
czy patch i polski komenatrz beda sie ,,gryzly" ze soba ? ?
ScOuT
CYTAT(skotar(L) @ Aug 7 2008, 11:26) *
czy patch i polski komenatrz beda sie ,,gryzly" ze soba ? ?

Ja gram na OEP v.2 i z polskim komentarzem jest wszystko OK smile.gif biggrin.gif
tomaj
CYTAT(ScOuT @ Aug 7 2008, 12:31) *
Ja gram na OEP v.2 i z polskim komentarzem jest wszystko OK smile.gif biggrin.gif

nawet grając klubami z drugiej ligii??
ScOuT
CYTAT(tomaj @ Aug 7 2008, 11:32) *
nawet grając klubami z drugiej ligii??

Chyba tak wink.gif Ale wiesz jeszcze nie ma full wersji więc od czasu do czasu odzywa się komentator angielski...

P.S. Mój 800 post na IO cool.gif
tomaj
CYTAT(ScOuT @ Aug 7 2008, 12:35) *
Chyba tak wink.gif

P.S. Mój 800 post na IO cool.gif

Raczej nie bo przecież sloty są inne. Pozatym jakiego komentarza używasz: tego z KONAMI czy przekonwertowanego szpaka z fify?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.