Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch 2008 Vol. 2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
damianLBN
z tego co wiem to w tym miesiacu
Katalonczyk10
Czemu nie da sie wlaczyc tego ADX converter od Widzewiaka??Chcialbym te przyspiewki zainstalowac:/ a nie da sie wlaczyc
krzysiek7
Cytat(Katalonczyk10 @ Apr 6 2008, 20:57:52) *
Czemu nie da sie wlaczyc tego ADX converter od Widzewiaka??Chcialbym te przyspiewki zainstalowac:/ a nie da sie wlaczyc

Nie musisz scagac convertera od widzewiaka on nie dziala....ale scagnij se po prstu DKZ Studio tam masz opcje przerabiania wav na adx i po bolu trwa okolo 1minuty =) musisz potem pozmieniac wszystkie nazwy w unnamed_450 na przyklad itd... i juz.
A co do roboty widzewiaka to musze powiedziec ze dobra robota, przyspiewki sa glosniejesze :-P

Pozdro
krzysiek7
Tutaj zrobilem przyspiewki ODRY OPOLE bardzo dobrej jakosci ! Wgrze prezentuja sie bardzo dobrze, jezeli ktos jest zainteresowany o to link do scagnieca.

http://www.4shared.com/file/43246041/6a103...NTS_PES_08.html

mam nadzieje ze przyda sie rownierz w 2 Liga Patch !
damianLBN
Zrobione juz kitsy?Mozna o screny jak sa?
seba
Kitsy wykonane dotychczas (by Dorin)
ARKA

MOTOR

PELIKAN

TUR

WISŁA

POLONIA już była pokazywana.
Taka jest ilość kitsów na dzień dzisiejszy.

Druzyny dołączone do 2 Liga Patch (ŁKS Łomża, Kmita, Flota Świnoujście, Ruch Wysokie Mazowieckie, Górnik Łęczna, Hetman Zamość, Raków Częstochowa, KSZO) - zastąpią 8 drużyn ligi francuskiej. Da nam to razem z OE 40 polskich klubów i możliwość gry w trybie ML, liga złożoną wyłącznie z polskich zespołów. Taka zresztą jest główna koncepcja 2 Liga Patch.

DODANE DRUŻYNY - FLAGI, LOGA W GRZE

Prawie wszystkie drużyny mają już dodane przyśpiewki. Wyjątkiem jest Kmita i Ruch (Freskovita) Wysokie Mazowieckie, ponieważ nie udało mi się jak dotąd nic godnego uwagi znaleźć - pomoc mile widziana.
Orejlik
A co z tymi przyśpiewkami do OE??
Katalonczyk10
mam rozumiem ze niema jescze skladow do druzyn 2 ligi?Bo z tego co patrze po srceenach to chyba nie ,ale niewiem:P
krzychu117
zrobione sa dla 5 druzyn.
seba
Cytat(Orejlik @ Apr 8 2008, 23:14:07) *
A co z tymi przyśpiewkami do OE??

To znaczy?
krzysiek7
to znaczy ze druzyny 2 Liga maja rownierz sloty dzwiekowe :-)
damianLBN
Cytat(krzysiek7 @ Apr 9 2008, 13:27:20) *
to znaczy ze druzyny 2 Liga maja rownierz sloty dzwiekowe :-)

Tak maja.A co twarze juz macie zrobione?Chodzi mi tylko o te Motoru bo reszta mnie nie interesuje.Prosze o screny
norbertLBN
Mam pytanie do Twórców patcha czy nie lepiej złozyc Orange Extraklase i 2 lige w jeden Instalator nie byłoby tłumaczenie typu "MAM Błąd bo cos nie zrobiłem" a 20 postów pózniej o "nie skopiowałem OF-a "bardzo bym prosił o rozważenie tej propozycji. Mi i jak wielu użytkownikom bardzo by się to przydało
Katalonczyk10
Jak sa twarze do moglbym takze prosic o screeny z twarzami LKS-u Lomza??
krzysiek7
poczekajcie lepiej az bedzie patch , jak kazdy kibic jakies druzyny bedzie chcial jakies screeny to patchmakarzy nigdy nie skoncza patcha bo beda uajeci screenami
Katalonczyk10
Pewnie to glupie pytanie ale zadam bo niewiem:P Czy Patch 6.5 v2 i wkrotce v3 to to samo co ten [b] Orange Ekstraklasa v4.0 i v3??[/b]
Katalonczyk10
Dobra juz nie odpowiadac na te gorne pytanie tongue.gif Juz wiem... A mam pytanie do Facemakerow ktorzy robia patch 2 liga.Beda twarze dla Lks-u Lomza?? I wogole innych ligowych druzyn?
seba
Katalonczyk pytał mnie w innym temacie o twarze w 2 Liga Patch.
Zatem, jak ta sprawa wygląda.
Nie mam osoby, która zrobiłaby twarze. Ja nigdy tego nie robiłem i musiałbym uczyć się od podstaw - dużo pracy, malo czasu, odpada.
Krzychu edytuje twarze w ofie i nawet nieźle mu to wychodzi. Jasne, że to nie to samo co oedit, ale w tej sytacji musi wystarczyć.
Chciałbym żeby patch ukazał się w miarę szybko, zwłaszcza ze mam juz zrobione wszystkie przyspiewki, flagi, herby, kolory kibiców, a Dorin zrobił polowę kitsów 2 ligi. W związku z tym taka mała propozycja z mojej strony...
Mogę udosptępnic ofa fanom do edycji twarzy pilkarzy swoich drużyn. Chętni niech się odzywają w tym temacie. Nie ukrywam, że przyspieszy to znacznie premierę patcha i poprawi jego jakość.
Katalonczyk10
A w oddzielnym dodatku np 2 liga patch v2:P Beda twarzE??(oczywiscie jak zamierzacie cos takiego robic:) Byloby fajnie
artysta germanista
na jaki serwer będziecie wrzucać patcha? zależy mi na 2lidze wink.gif

aha ta flaga: "Motor koziolek na srodku Lublin" to nie jest flaga kibiców piłkarskiego Motoru wink.gif

http://motorlublin.com/flagi.php te wrzućcie będą świetne
seba
Cytat(e.adrian @ Apr 12 2008, 15:59:42) *
na jaki serwer będziecie wrzucać patcha? zależy mi na 2lidze wink.gif

aha ta flaga: "Motor koziolek na srodku Lublin" to nie jest flaga kibiców piłkarskiego Motoru wink.gif

http://motorlublin.com/flagi.php te wrzućcie będą świetne

O serwerach pogadamy znacznie poźniej.
Nieproszonych nie wrzucę, bo jakby to u siebie wygladało, reszta ok.
Ten koziołek to żużel?? Tak z ciekawości pytam
artysta germanista
CYTAT(seba @ Apr 12 2008, 18:31:36) *
O serwerach pogadamy znacznie poźniej.
Nieproszonych nie wrzucę, bo jakby to u siebie wygladało, reszta ok.
Ten koziołek to żużel?? Tak z ciekawości pytam

tak żuzel zarzuc "TYLKO MOTOR" lub "śLąśK & MOTOR"
krzysiek7
skasowalem niechcaco MAP.txt w kitserverze do OE teraz nie mam orginalnych koszulek zamiast legi mam np panatinaikos itd.....mogl by ktos wrzucic MAP.txt z kitservera na jakis server do scagniecia?
chraps
witam.... mam przyspiewki kibicow gornika zabrze w dobrej jakosci...mozna by bylo zrobic podmianke
"grac na calego i walczyc do upadlego" 0:30
"gornicy tylko zwyciestwo" 0:20
"bialo niebiesko czerwoni" 0:38
"zagraj jak za dawnych lat" 0:34
"k s ksg ks gornik zabrze" 0:49
"gornik zabrze lolo" 1:17 (zdecydowanie najlepszy ;-) )
przyspiewki sa w formacie wav
jak zrobic samemu podmianki tzn zrobic konwersje z wav do bin?

http://www.speedyshare.com/512231827.html
artysta germanista
CYTAT(chraps @ Apr 16 2008, 06:51:50) *
witam.... mam przyspiewki kibicow gornika zabrze w dobrej jakosci...mozna by bylo zrobic podmianke
"grac na calego i walczyc do upadlego" 0:30
"gornicy tylko zwyciestwo" 0:20
"bialo niebiesko czerwoni" 0:38
"zagraj jak za dawnych lat" 0:34
"k s ksg ks gornik zabrze" 0:49
"gornik zabrze lolo" 1:17 (zdecydowanie najlepszy ;-) )
przyspiewki sa w formacie wav
jak zrobic samemu podmianki tzn zrobic konwersje z wav do bin?

http://www.speedyshare.com/512231827.html

przyspiewki to nie bin tylko adk mozesz w dkz studio zrobic konwert
chraps
mam dkz studio...wlaczam swoj *.wav......ale nie da sie skonwertowac na adx gdyz opcja ta nie jest podswietlona

http://img239.imageshack.us/my.php?image=spiewyd9.jpg

nie wiecie o co moze biegac?

juz wyczailem..wav musi mies 24000 freq a mialem 44100 :-)

wgralem wszystko ale nic nie slychac podczas gry meczu :/ moze trzeba zglosnic wavea zanim sie zrobi konwerta :/
Katalonczyk10
Jak tam postepy z 2 liga??o.O
Longd
zrobiłem wszystko tak jak pisze, a nie dziala mi dobrze patch. na poczatku intro, potem wszystko jest tak jak bylo tylko zamienily sie nazwy klubow, nazwy pilkazy i wyglad pilkarzy a interface, herby i stroje takie same jak byly. co zrobilem zle? niektore druzyny maja stroj chelsi i niektorzy pilkrze nie maja swoich twarzy, np boruc ma jakiegos chinczyka biggrin.gif co mam zrobic? plis
yerodin
@seba wub.gif na rękach Cię będę nosił za to, że Raków stworzyłeś, cała Częstochowa również, jak coś jeszcze potrzebujesz dla Rakowa to pisz, chętnie dostarczę materiały smile.gif
seba
Cytat(yerodin @ Apr 20 2008, 11:58:57) *
@seba wub.gif na rękach Cię będę nosił za to, że Raków stworzyłeś, cała Częstochowa również, jak coś jeszcze potrzebujesz dla Rakowa to pisz, chętnie dostarczę materiały smile.gif

CO NAS ŁĄCZY? PRZYJAŹŃ, KTÓRA NIGDY SIĘ NIE SKOŃCZY RACOVIA - STALÓWKA

Raków był w planach od początku.
Co do materiałow to flagi, barwy kibiców i przyśpiewki juz działają w grze. Dorin robi kitsy więc za jakiś czas na pewno będzie potrzebował dobrych fotek. Oczywiście jak masz jakieś dobre foty flag, albo przyśpiewki dobrej jakości to zarzucaj - jeśli da się z tego zrobic cos lepszego od tego co juz zrobiłem to podmienimy.

Longd
wszystko jest w porządku oprócz ligi orange ekstaklasy. wszystkie drużyny z OE mają nie swoje koszulki, a od poprzednich klubów... jak to naprawić?
yerodin
Cytat(Longd @ Apr 21 2008, 17:55:14) *
wszystko jest w porządku oprócz ligi orange ekstaklasy. wszystkie drużyny z OE mają nie swoje koszulki, a od poprzednich klubów... jak to naprawić?

zaaplikuj patcha na czysta gre, widocznie cos nie tak zrobiles.
Katalonczyk10
Jak tam prace?Ile juz % patcha jest??biggrin.gif
damianLBN
Cytat(Katalonczyk10 @ Apr 21 2008, 18:52:21) *
Jak tam prace?Ile juz % patcha jest?? biggrin.gif

No powinni juz konczyc czekam juz miesiac i o terminie zakonczenia nic nie slychac
yerodin
Cytat(damianLBN @ Apr 21 2008, 19:42:05) *
No powinni juz konczyc czekam juz miesiac i o terminie zakonczenia nic nie slychac

Nie poganiac, nie poganiac, na to warto czekac smile.gif bynajmniej do premiery PESA 2009 wink.gif
krzysiek7
juz sie tego patcha nie moge doczekac, mam jeszcze pytanie....pisaliscie ze Druzyny 2 Ligi beda mialy rownierz sloty dzwiekowe..to znaczy ze inen druzyny typu ManU albo Bayern lub Milan itd nie beda mieli przyspiwewek, i przyspiewki sie ogranicza tylko na OE? czy sloty zostana dla innych druzyn a dla 2 Ligi zostana dodane jakies nowe?
seba
Cytat(krzysiek7 @ Apr 22 2008, 15:14:17) *
juz sie tego patcha nie moge doczekac, mam jeszcze pytanie....pisaliscie ze Druzyny 2 Ligi beda mialy rownierz sloty dzwiekowe..to znaczy ze inen druzyny typu ManU albo Bayern lub Milan itd nie beda mieli przyspiwewek, i przyspiewki sie ogranicza tylko na OE? czy sloty zostana dla innych druzyn a dla 2 Ligi zostana dodane jakies nowe?

Sloty będa dla oe dla 2 ligi i dla 6 zespołow 3 ligi. NIe zrobiłem slotów dla kmity i ruchu wysokie mazowieckie, bo nie mogę znlaźć dla nich nigdzie dopingu. Zagraniczne kluby, którym zrobiłem sloty w oe chants 2008 również zachowają swój doping.
krzysiek7
mam jeszcze prosbe, moglibyscie w nowym Option File odblokowac zawodnikow i klasyczne zespoly ?
Longd
Cytat(yerodin @ Apr 21 2008, 18:23:32) *
zaaplikuj patcha na czysta gre, widocznie cos nie tak zrobiles.

instaluje na czystej grze i nic... co mam zrobic???
damianLBN
Ile mozna czekac?Liga konczy sie za miesiac a wy jeszcze tego nie wykonaliscie mad.gif
marcin_p
Cytat(damianLBN @ Apr 24 2008, 15:32:10) *
Ile mozna czekac?Liga konczy sie za miesiac a wy jeszcze tego nie wykonaliscie mad.gif

Boze co za typ.. nie rozumisz ze w 2 lidze gra 18 zespołow dla ktorych trzeba zrobic: zawodnikow,kitsy,herby,flagi,przyspiewki,statsy itd. Lepiej juz poczekac i miec bardziej dopracowany patch. Jak patch wyjdzie to wszyscy sie dowiemy
krzychu117
Cytat(damianLBN @ Apr 24 2008, 15:32:10) *

jak sie nie znasz to nie mow. myslisz ze tak patch sie wykonuje w tydzien?? załosne.
damianLBN
Cytat(krzychu117 @ Apr 24 2008, 16:22:28) *
jak sie nie znasz to nie mow. myslisz ze tak patch sie wykonuje w tydzien?? załosne.

No spoko wiem ze tydzien sie nie robi ,ale dlatego jestem wkurzony bo bym w to zagral no i przepraszam za agresywne zachowanie.Róbcie swoje
czamian
Nie wiem jak wam ale mi w ML przyśpiewki Widzewa którym gram nie działają, wszystkie inne zespoły są ok. jeśli gram sparing przyśpiewki działają bez problemów. Podejrzewam ze tak jak w PES 6 za ML odpowiadają inne sloty i dlatego nie mam przyśpiewek Widzewa. Wiec mam pytanie czy ktoś wie które to sloty do ML ?
seba
Cytat(czamian @ Apr 24 2008, 20:12:36) *
Nie wiem jak wam ale mi w ML przyśpiewki Widzewa którym gram nie działają, wszystkie inne zespoły są ok. jeśli gram sparing przyśpiewki działają bez problemów. Podejrzewam ze tak jak w PES 6 za ML odpowiadają inne sloty i dlatego nie mam przyśpiewek Widzewa. Wiec mam pytanie czy ktoś wie które to sloty do ML ?

Pisałem już kiedyś, ze w pes 2008 nie ma tego problemu co w pes 6. Nie trzeba przestawiać przyśpiewek na sloty ML, żeby je słyszeć grając swoim klubem w tym trybiie. Są co prawda sloty dla dryżyn ML, ale dotyczą one znanych i lubianych ivarowów itp.
Mimo to, właśnie przed chwilą sprawdziłem Widzew w trybie ML i przyśpiewki najnormalniej w świecie pracują. Więc nie wiem do kuxwy nędzy skąd znow problem z przyśpiewkami, kóre były juz testowane setki razy.
No chyba, że wybrałeś Widzew w ML, ale w klasycznym trybie z ivarovem i resztą ekipy w składzie. Wtedy faktycznie nie będziesz miał dopingu Widzewa (przyczyny juz omówiłem). Sprawdź to.

Teraz stan prac nad 2 liga patch.
Wszystko juz jest gotowe oprócz ofa. Myslę, że go skończę do niedzieli. Potem ofa dostanie krzychu127, żeby upodobnić facjaty. Następnie ofa przejmuje czarekb i bedzie uaktualniał orange ekstraklasę.
Uzgodniłem z czarkiem, ze ptach wyjdzie w jednym kawałku zawierającym orange ekstalasę, 2 lige polska i 6 zespołow 3 ligi. Wszystko będzie pod szyldem ORANGE EKSTRAKLAS PATCH 2008 vol.2. Aha i zostają jeszcze kitsy, które sa kluczowe dla patcha. Robi je Dorin i mozna je oglądac w jego temacie.
Na zakończenie powiem tak: OEP 2008 vol. 2 ujrzy światło dzienne w momencie kiedy Dorin wypusci ze swojego warsztatu ostatni potrzebny do patcha kits.

Parę obrazków z OEP 2008 vol. 2 i naprawdę nie marudzić tylko pomagać Dorinowi w kompletowaniu fotek do kitsów.
czarekb
Tak jest! Dołączyłem do projektu.
Patch będzie wydane po szyldem Orange Ekstraklasa Patch vol 2.0.

Patch dla fanów polskiej piłki obowiązkowy!
czamian
Cytat
Pisałem już kiedyś, ze w pes 2008 nie ma tego problemu co w pes 6. Nie trzeba przestawiać przyśpiewek na sloty ML, żeby je słyszeć grając swoim klubem w tym trybiie. Są co prawda sloty dla dryżyn ML, ale dotyczą one znanych i lubianych ivarowów itp.
Mimo to, właśnie przed chwilą sprawdziłem Widzew w trybie ML i przyśpiewki najnormalniej w świecie pracują. Więc nie wiem do kuxwy nędzy skąd znow problem z przyśpiewkami, kóre były juz testowane setki razy.
No chyba, że wybrałeś Widzew w ML, ale w klasycznym trybie z ivarovem i resztą ekipy w składzie. Wtedy faktycznie nie będziesz miał dopingu Widzewa (przyczyny juz omówiłem). Sprawdź to.

Nie wybralem normalny z wszystkim graczami z patcha. Tez pro walem przed chwila i rzeczywiście jak zaczyna sie tryb ML to działałają przyśpiewki ale juz w drugim meczu nie było niestety nic. Trzeciego nie zdążyłem sprawdzić bo mi grę wywaliło niestety (zdąża sie). Pytam bo pamiętam ze w tamtym PES-ie było dokładnie to samo, przeczytałem cały watek i nie znalazłem nic na ten temat. Moze problem jest w tym ze save-a mam już z 18 spotkaniami , a zaczynałem zanim wgrałem patcha z przyśpiewkami. Z reszta sam już nie wiem, po prostu nie działa, ma jakieś śpiewy z wysp. Zawsze jest możliwość ze coś zle wgrałem, ale z drugiej strony czemu mi działa jak zaczynam ML ?
mafioso
A inne ligi też będą miały nowe twarze, zostaną poprawione składy?

Pozdrawiam wink.gif
krzychu117
nie 127 tylko 117:D Kiedyś ja robiłem ofa no ale zacząłem głupieć i został mi twarze;-)
damianLBN
Mam zainstalowany patch OE2008.Bede mogl sciagnac sama 2lige czy bede musial calosc?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.