Cytat(czamian @ Apr 24 2008, 20:12:36)

Nie wiem jak wam ale mi w ML przyśpiewki Widzewa którym gram nie działają, wszystkie inne zespoły są ok. jeśli gram sparing przyśpiewki działają bez problemów. Podejrzewam ze tak jak w PES 6 za ML odpowiadają inne sloty i dlatego nie mam przyśpiewek Widzewa. Wiec mam pytanie czy ktoś wie które to sloty do ML ?
Pisałem już kiedyś, ze w pes 2008 nie ma tego problemu co w pes 6. Nie trzeba przestawiać przyśpiewek na sloty ML, żeby je słyszeć grając swoim klubem w tym trybiie. Są co prawda sloty dla dryżyn ML, ale dotyczą one znanych i lubianych ivarowów itp.
Mimo to, właśnie przed chwilą sprawdziłem Widzew w trybie ML i przyśpiewki najnormalniej w świecie pracują. Więc nie wiem do kuxwy nędzy skąd znow problem z przyśpiewkami, kóre były juz testowane setki razy.
No chyba, że wybrałeś Widzew w ML, ale w klasycznym trybie z ivarovem i resztą ekipy w składzie. Wtedy faktycznie nie będziesz miał dopingu Widzewa (przyczyny juz omówiłem). Sprawdź to.
Teraz stan prac nad 2 liga patch.
Wszystko juz jest gotowe oprócz ofa. Myslę, że go skończę do niedzieli. Potem ofa dostanie krzychu127, żeby upodobnić facjaty. Następnie ofa przejmuje czarekb i bedzie uaktualniał orange ekstraklasę.
Uzgodniłem z czarkiem, ze ptach wyjdzie w jednym kawałku zawierającym orange ekstalasę, 2 lige polska i 6 zespołow 3 ligi. Wszystko będzie pod szyldem ORANGE EKSTRAKLAS PATCH 2008 vol.2. Aha i zostają jeszcze kitsy, które sa kluczowe dla patcha. Robi je Dorin i mozna je oglądac w jego temacie.
Na zakończenie powiem tak:
OEP 2008 vol. 2 ujrzy światło dzienne w momencie kiedy Dorin wypusci ze swojego warsztatu ostatni potrzebny do patcha kits.Parę obrazków z OEP 2008 vol. 2 i naprawdę nie marudzić tylko pomagać Dorinowi w kompletowaniu fotek do kitsów.