CYTAT(Badyl13 @ pią, 30 maj 2008 - 21:34)

Ja z kolei ubawiłem się oglądając postrzępione menusy, i inne elementy graficzne, z jakimiś kawałkami białej obwódki. Po za tym "Jak śmiesz wyrażać sie krytycznie na temat mojej grafiki prezentując przy tym takie gówno?" tym mnie rozwaliłeś. Tekst miesiąca, sorx, ale te twoje napisy wyglądały fatalnie, po prostu wyraziłem swoją opinię, a ty tu się na mnie rzucasz... patch jest fajny, po prostu nie spodobało mi się parę elementów, więc poprawiłem to tak aby MI się podobało, i zaprezentowałem to tu, a nóż komuś innemu się przyda. Ale nie, pan seba nie umie rozmawiać kulturalnie, nazywając mnie zerem, co jest ewidentną obrazą użytkownika, zobacz sobie regulamin, zanim zaczniesz się wywyższać, i wyzywać. Swoim postem po prostu się ośmieszyłeś, ktoś próbował wykazać choć trochę inicjatywy, a ty każdego z błotem mieszasz -.-
Nazwałem cie zerem, bo dla mnie jesteś zerem - co udowodniłeś swoimi tekstami i screenem. Nie mieszam każdego z błotem, a wyłącznie półmózgów, którzy tu sie wypowiadają - nie lubię głupich ludzi po prostu.
Na każdą konstruktywną krytykę jestem otwarty. W updatach do patcha wziąłem pod uwagę wszystkie rozsądne wypowiedzi użytkowników.
Ale wypowiedzi półgłówków zaczynają mnie powoli wkurwiać.
A jak już jakiś idiota pokazuje swoje gówniane przeróbki, nazywając oryginała fatalnym, to kurwa ręce opadają.
Ale do konkretów, bo sie rozgadałem...
Jeszcze raz zobaczę
jakikolwiek wpis użytkownika Badyl13 w tym temacie, to ściągam patch z serwera i zamykam temat.