Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch 2008 Vol. 2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
zembi
CYTAT(rangiz @ nie, 22 cze 2008 - 22:09) *
Jak coś się robi to porządnie, albo wcale, patch mocno odstaje od produkcji do pesa6.

Kolego powstrzymaj się od takich uwag, bo nawet nie wiesz ile pracy włożyli w tego patcha ci, co go robili. Ja nie mam takich problemów jak ty i myślę że większość użytkowników, którzy umieją patcha zainstalować też.
Take it easy... rolleyes.gif
Szlachtus
ja na razie na patch nie narzekam, choć rzeczywiście po jego zainstalowaniu gra się wiesza w najbardziej nieodpowiednich do tego momentach :/ Zainstalowalem oczywiście na czystą grę, zawsze zresztą tak robię smile.gif A patche instalować potrafię bo już od pes6 instalowałem także z tym nie ma problemu :] Przyczepić się mogę jak na razie do Option File...np. reprezentacja Włoch, czemu jest jakiś Inzaghi? a nie ma np. Alexa Del Piero? Dodam że takich smaczków jest jeszcze wiele. Mam nadzieję że wyjdzie niebawem jakiś konkretnie poprawiony OF. Pozdrawiam
rangiz
CYTAT(WKS&RKS @ pon, 23 cze 2008 - 10:42) *
Czy instalowales tego patcha na czysta gre ?

Jasne, usunąłem cały folder kitservera, a innych rzeczy nie miałem.
Xelin1908
elo noobowskie pytanie moze odpowiedz jest prosta mianowicie mam czystego pesa wrzucam zawartosc patcha do folderu glownego i ofa do ofa tongue.gif i jak uruchamiam mam napisane ze plik moze byc uszkodzony lub zle zainstalowany a czysty pes dziala.... prosze o pomoc biggrin.gif

/Jakbyś pisał nieco bardziej po polsku i zaczął używać znaków interpunkcyjnych, znacznie łatwiej by się nam czytało.
tomaj
Ja jakoś z przyśpiewkami nie mam problemów, taksamo jak z wieszaniem się gry. Wszystko działa poprawnie.
Co do aktualnych składów: są takie a nie inne, gdyż albo robić patcha ze wszystkimi transferami (co jest bardzo trudne, bo większość transferów właśnie teraz jest przeprowadzana) albo bez. Co z tego, że dalibyśmy Peszke do Lecha i Flaminiego i Zambrotte do Milanu jak za pare dni okarze się, że zostały przeprowadzone dodatkowe transfery i by było pomieszanie z poplątaniem. Składy aktualne pokażą się napewno na początku nowego sezonu. W między czasie pewnie (ALE NI NA PEWNO) będzie jakiś ich update.
cialo7
Patch dobry, a wiadomo przecież, że wszystkim się nie dogodzi. Polska reprezentacja była bardzo dokładnie dopracowywana, inne nie, dlatego są teraz nieco nieaktualne składy. Co do wieszania to kilka razy mi się zdarzyło przy wyborze strojów, ale jednak da się to przeżyć. (bez patcha Pesa miałem z 2-3tygodnie i nie miałem zawieszek).
Ogólnie na duży + zasługuje ten patch. btw. jeśli ktoś chce mieć aktualną reprezentacją oprócz polskiej, to przecież sam może pozmieniać zawodników, nawet w edytorze, który jest w grze...
rangiz
Patche instaluje od lat do różnych części PESa ale nie spotkałem się jeszcze z pomieszaniem przyśpiewek, a tu nie ma nic do instalowania, tylko przegrywa się foldery. Tak więc nie wiem co sie dzieje.
tomaj
U mnie przyśpiewki zarówno w meczach towarzyskich, lidze mistrzów oraz pucharach są dobre a mam tego samego patcha (pod warunkiem że wrzuciłeś pliki z pierwszego postu w tym temacie)
rangiz
Nie wierze ze cos zle wgralem bo sie nie da, ale powiedzmy, ze zaraz przeinstaluje calosc.

WGRALEM WSZYSTKO NA CZYSTO WLACZNIE Z USUNIECIEM FOLDEROW I NADAL JEST ZLE... ZAMIAST WIDZEWA MAM NP. BIALYSTOK, KOMENTATORZY WYMAWIAJA NIE ZGADZAJACE SIE NAZWISKA ITP
krzychu117
w img jest taki plik odpowiedzialny za sloty. Nie wiem jaki Seba ci powie. Może ,źle ściągnąłeś ,albo źle wgrałeś. Pozdrawiam
rangiz
Sciagnalem z pierwszego posta te party, tam sie nie da nic zle wgrac, probowalem 2 razy...
WKS
Seba bedziesz cos jeszcze robił na sezon 08/09 ? taka OE PATCH vol 3 ?
Luku
Siemka. (Nadal Warn :/)

Seba, podaj mi proszę numery slotów reprezentacji polski... Updatne te przyśpiewki na "bardziej jadalne" :-).

pozdro
xsas7
Witam

Byłby ktoś tak miły i podał plik map.txt do kitservera z >TEGO< patcha ? smile.gif Byłbym wdzięczny smile.gif
przem885
POMOCY ! ZAINSTALOWALEM ,W SZYSTKO GRA, ALE NIE MAM STROI, PRZYKLADOWO W MIEJSCU OE MAM NADAL STROJE LIGUE 1 CO MAM ZROBIĆ ?
Luku
CYTAT(przem885 @ Jun 30 2008, 19:56) *
POMOCY ! ZAINSTALOWALEM ,W SZYSTKO GRA, ALE NIE MAM STROI, PRZYKLADOWO W MIEJSCU OE MAM NADAL STROJE LIGUE 1 CO MAM ZROBIĆ ?

Wejdz do kit servera, daj setup, a potem install.
przem885
robiłem wszystko, mam zainstalowanego, powgrywałem nowe kitservery ( ten 1.20 ) bo na tym co był w tym patchu nic nie miałem, a na tym tlyko nie mam stroi. Zeby działaly stroje trza miec jakies map.txt czy coś?
przem885
Kurde ludziee, ten patch jest zajebisty, che se pograc a mi nie działa sad.gif weim ze to dziwne , ale czy ktoś mógłby napisac caluśka instalację od nowa ? byłbym bardzo wdzięczny, bo moze coś pominąłem albo już sam nie wiem, nowicjuszem w patchach nie jestem, a stroi jak nie było tak nie ma..
krzychu117
kliknij install w kitserverze^^
tomaj
LUDZIE! W pierwszym poście jest wszystko napisane co i jak. Jak dotąd nikt nie miał z tym problemu. Prościej chyba nie da się tego zapisać.

map.txt oczywiście musisz mieć. Dodatkowo nazwy w nim wypisane (i "ścieżki") muszą się zgadzać z nazwami folderów w kitserwerze. Natomiast co do wersji kitservera: ten w patchu jest dobry. Wyszła nowa wersja, która umożliwia zmiane stroii w meczu towarzyskim, ale mi ona jakoś nie działa i używam tej w patchu. I JEŻELI GO PRZEKOPIOWAŁEŚ I ZROBIŁEŚ SETUP->INSTAL TO NIE MA BATA, MUSI CHODZIĆ.
Zresztą nie rozumiem jednego jak 9 osób na 10 może nie mieć problemów z tym patchem a jedna ma (bez obrazy, ale troche mnie to irytuje)
cialo7
A ja mam takie pytanie odnośnie Pesa 2008.
Jest w nim możliwość zmiany oddzielnie każdej części strojów, tak jak w poprzednich pesach? (koszulki, spodenki i getry oddzielnie...)
Chciałbym wiedzieć, bo czasem dobrze jest zmienić. Taki mały szczegół...
tomaj
W tym problem, że nie ma takiej możliwości.
krach
Mam takie pytanie, od kiedy mam tego OF chciałem sobie zrobić aktualne składy w reprezentacjach i np. nie mogę wrzucić Benzemy do reprezentacji Francji chce go wymienic za Trezegueta i nie ma go na liście, tak samo jest z Bosingwą, Nasrim itd.
tomaj
A próbowałeś przez edytora?
krach
Nie znam się za bardzo, ale którym mógłbym to zrobić?
tomaj
PRO EVO Editor
krach
Hmmm jakoś nie widzę możliwości wymieniania piłkarzy w reprezentacji... huh.gif
boleq
moglibyście mi powiedzieć który bin odpowiada za twarz błaszczykowskiego ???
Swiezak
witam kiedyś się deklarowałem że może zorbie brakujące kitsy do patcha korzystajac z chwili wolnego czasu zrobiłem narazie jeden strój Floty Świnoujście oto screeny smile.gif

jeśli kogoś zainteresuje to go gdzieś wrzuce smile.gif
krzychu117
wydaje mi się ,że nie widać szyć. ale lepsze takie niz zadne
seba
CYTAT(Swiezak @ Jul 3 2008, 18:54) *
witam kiedyś się deklarowałem że może zorbie brakujące kitsy do patcha korzystajac z chwili wolnego czasu zrobiłem narazie jeden strój Floty Świnoujście oto screeny smile.gif

jeśli kogoś zainteresuje to go gdzieś wrzuce smile.gif

Wg mnie stroje sa bardzo fajne. Wrzuć je w tym temacie i jak możesz to szyj następne smile.gif
Swiezak
CYTAT(seba @ Jul 4 2008, 10:05) *
Wg mnie stroje sa bardzo fajne. Wrzuć je w tym temacie i jak możesz to szyj następne smile.gif

w weekend postaram sie zrobic pozostałe stroje Floty i wrzucę całego gdb, tylko mam takie pytanie jeśli jest tu jakiś kibic Floty bo jak tak oglądałem zdjęcia to zazwyczaj na nich bramkarz Floty ma strój z Pumy, czyli co piłkarze grają w Legea a bramkarze Puma, proszę o jakąś wskazówkę bo nie wiem jakie bramkarzowi zrobić sad.gif
krzychu117
jak motor mial domowe mass a wyjzadowe mwsport^^ zrób tak jak jest na fotkach...
Swiezak
CYTAT(krzychu117 @ Jul 5 2008, 11:00) *
jak motor mial domowe mass a wyjzadowe mwsport^^ zrób tak jak jest na fotkach...

ok to zrobie te z pumy bo to jedyne jakie tam widzę na fotkach, jutro powinien być komplet, a tu załączam screena z drugiego kompletu smile.gif

Saviola 94
Gdy już zainstalowałem ten patch podniecony włączałem PESIKA nagle ohmy.gif ...pojawił mi się czarny ekran i nic nie dało się zrobić mad.gif

HELPPPPPPPPPP !!!!!
Bartek10
Saviola a jakiego masz kompa może to być przyczyną słabszej karty graficznej
tomaj
Saviola czy na pewno zrobiłeś wszystko zgodnie z instrukcją? Jeżeli zrobiłeś to na "czystą" wersje PES to musi działać. Sprawdź jeszcze czy na pewno masz wszystkie party.
krissu
glupie pytanie z mojej strony: czy jak kupie PS3 i PES-a to bede mogl jakos wgrac ten patch czy on tylko dziala na PC-cie ?
Jacmen
nie
Saviola 94
CYTAT(Bartek10 @ Jul 5 2008, 21:59) *
Saviola a jakiego masz kompa może to być przyczyną słabszej karty graficznej

Komp jest dobry tylko jak włącze i sie pojawaia czarny ekran to dalej ani rusz
zduniec
Witam,
Mam pytanie. Czy jest jakaś możliwość przekonwertowania tego OF z polską ligą na option file na PS2?
WKS
CYTAT(WKS&RKS @ Jun 29 2008, 15:31) *
Seba bedziesz cos jeszcze robił na sezon 08/09 ? taka OE PATCH vol 3 ?
seba
Myślę, że coś zadziałamy. Choć ostatnio jakoś nie kręci mnie edycja pesa.
TeLo
Witam smile.gif mam pewien problem wszystko wgralo mi sie ladnie pieknie bez zadnych problemow sa herby przyspiewki koszulki, niestety jest jedno ale ... nie zmienily mi sie nazwy druzyn oraz nazwiska zawodnikow... moglby ktos cos na to zaradzic??smile.gif
tomaj
Po pierwsze to sprawdź nazwe pliku OF. Prawidłowa to PES2008_EDIT01.
Dodatkowo zależy to chyba od tego na czym grasz: na padzie czy klawiaturze. U mnie jak gram przez klawiature jako 1 pleyer to też to samo mi się dzieje. Ale to nie wina patcha tylko już od początku tak miałem. Jeżeli to nie pomoże to po włączeniu gry musisz za każdym razem wejść w edytuj i wybrac opcje wczytaj.
kacper_
Na pewno nie wgrał dobrze OF'a jak tak samo zrobiłem w OE Patch 4,0 na PES 6, i od razu pomogło. wink.gif

-----------------------------

Piszę poprawnie po Polsku...przynjamniej staram się tongue.gif

Olimpia Elbląg
damianLBN
Ja dopiero tera sciagam ta wersje FINAL bo przez miesiac mialem strasznie wolny internet a teraz to juz SPEEDa mam.

Za jakis czas go ocenie wersje final biggrin.gif
Dzialasz cos teraz seba czy odpoczywasz po pracy ?
WKS
CYTAT(seba @ Jul 9 2008, 19:31) *
Myślę, że coś zadziałamy. Choć ostatnio jakoś nie kręci mnie edycja pesa.
mati_910
witam. Czy mógłby ktoś zapodać listę przyśpiewek z tego patcha, bowiem jestem zainteresowany zrobieniem patcha z lepszą jakością przyśpiewek dla polskich drużyn. Wielkie dzięki za jakąkolwiek pomoc wink.gif
biniu5152
mam pewien problem wszystko zainstalowałem jak należy zgodnie z instrukcja ale wyskakuje mi błąd że nie można odnaleźć pliku d3dx9_27.dll po czym gra się uruchamia lecz intro jest bez dźwięku i tylko drużyny maja zmienione nazwy reszta czyli cała szata graficzna kitsy są takie jak w podstawowej wersji. Ma ktoś jakiś pomysł jak rozwiązać ten problem. Przeinstalowywałem grę dwa razy i ten błąd wyskakuje mi dopiero po spatchowaniu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.