Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch 2008 Vol. 2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
krzychu117
Damian nie będzie płatny bo guzik na nim zarobimy ,ponieważ większość ludzi nie wyda kasy na moda. Zresztą jakby był płatny to zagrałaby może ze 3 osoby. A tak zagra 100 może więcej. Więc patch będzie darmowy.
damianLBN
900zl wygralem w zakladach bkmch. i stad mi ten pomysl ale nie to nie...
krzychu117
jak chcesz to nam mozesz troche podarowaćbiggrin.gif
damianLBN
Krzychu masz konto w banku?
krzychu117
nie. pocztą prześlij:P. Chciałbym poinformować wszem i wobec ,że właśnie skończyłem ofa. ;]
damianLBN
Krzychu do daj adres na pw.GRATULUJE OFA oby tylko Dorin te kitsy szybko wykonczyl.
krzychu117
Z tą kasą to był żart. Wydasz napewno na coś fajniejszego. np. Na prezent dla dziewczyny. Też mam nadzieje ,że Dorin szybko skończy kitsy. pozdrawiam
krzysiek7
nooo to juz jestesmy blizej niz dalej ^^ Dorin trzymamy za ciebie kcuki =)
damianLBN
Wiem wiem tez sobie zartowalem no ale jakby bylo placic smsem niewielka sume to bez problemu bym dal.
__SaNd1__
CYTAT(damianLBN @ May 10 2008, 21:42:31) *
Wiem wiem tez sobie zartowalem no ale jakby bylo placic smsem niewielka sume to bez problemu bym dal.

tak ja tez ale ja jestem z Bulgarii i jak zaplace za tego sms-a ??? takze lepjei ze jest darmowe tak te ktorze som za granice to sobie go sciognom bez problemow P.S. Lokomotiv Sofia Forever cool.gif
Katalonczyk10
CYTAT(__SaNd1__ @ May 10 2008, 21:42:37) *
tak ja tez ale ja jestem z Bulgarii i jak zaplace za tego sms-a ??? takze lepjei ze jest darmowe tak te ktorze som za granice to sobie go sciognom bez problemow P.S. Lokomotiv Sofia Forever cool.gif

Bez obrazy ,ale widac ze Nie ,,czysty'' Polak:]
__SaNd1__
CYTAT(Katalonczyk10 @ May 10 2008, 22:45:52) *
Bez obrazy ,ale widac ze Nie ,,czysty'' Polak:]

napol polak napol bulgar smile.gif
damianLBN
Co sie tu wypowiadasz?Jak jestes taki wielki fan lokomotywki to sciagnij sobie bulgarska lige.
__SaNd1__
CYTAT(damianLBN @ May 11 2008, 11:17:32) *
Co sie tu wypowiadasz?Jak jestes taki wielki fan lokomotywki to sciagnij sobie bulgarska lige.

nie wiem co cie podraznilo smile.gif niestety w tym roki bulgarzy nic nie zrobili tak ze czekam OEP tongue.gif nadzjeje sie ze bedzie dobry gratulacie dla patchmekerow i pozdrowienia do wszystkich polakow smile.gif
damianLBN
To ty jestes Bułgarem czy Polakiem czy 50/50 bo juz nic nie rozumiem
__SaNd1__
50/50 smile.gif
Katalonczyk10
A widzisz mellow.gif
krzychu117
Jesteście rasistami czy co??!!;/ Ten temat jest nie od tego.
damianLBN
CYTAT(krzychu117 @ May 10 2008, 18:57:59) *
Chciałbym poinformować wszem i wobec ,że właśnie skończyłem ofa. ;]

To rozumiem ze juz jest skonczony i czekamy na Dorina?Czy ktos musi cos przy ofie jeszcze zrobic?
seba
W oczekiwaniu na resztę kitsów przebudowałem znacząco patcha.
Orange Ekstraklasa wskoczy teraz za lige francuską (16 klubów OE + 4 obecnej 2 ligi), 2 liga polska (14 klubów 2 ligi + 6 klubów 3 ligi) wejdzie na miejsce others A. W others B będą: Lion, Marsylia, Monaco, Benfica, Porto, Sporting, Fenerbache, Zenit, Szachtar, Olimpiakos, Larisa i Celtic.
W związku z tymi zmianami będzie można grać polską ligą złozona z 20 drużyn w trybie LIGA.

__SaNd1__
brawo patch bedzie cudowny napewno sciogne rolleyes.gif
krzysiek7
no widze ze duze postepy :-) juz sie nie moge doczekac tego patcha tongue.gif
WKS
CYTAT(seba @ May 13 2008, 18:45:03) *
W oczekiwaniu na resztę kitsów przebudowałem znacząco patcha.
Orange Ekstraklasa wskoczy teraz za lige francuską (16 klubów OE + 4 obecnej 2 ligi), 2 liga polska (14 klubów 2 ligi + 6 klubów 3 ligi) wejdzie na miejsce others A. W others B będą: Lion, Marsylia, Monaco, Benfica, Porto, Sporting, Fenerbache, Zenit, Szachtar, Olimpiakos, Larisa i Celtic.
W związku z tymi zmianami będzie można grać polską ligą złozona z 20 drużyn w trybie LIGA.

Bardzo bym prosił o 2 ligowe druzyny tak jak zrobiłes to w 4 screenie co pokazałes OE i te 4 z 2 ligi chciałbym zobaczyc te 2 ligowe druzyny co jest tam MOTOR Łomża GKS J i GKS K itd 
Youbo
Seba mam pytanie, to znaczy że w ML nie będzie można grać drugą ligą ?
__SaNd1__
CYTAT(Youbo @ May 13 2008, 21:26:05) *

bedzie moglo bo zespoly z 2 ligi som v others A smile.gif
herubq3
Ja tam nie narzekam kiedy będzie ale to mój pierwszy post w tym temacie i mam jedno pytanie
Kiedy ma być premiera tego patcha ?
seba
CYTAT(Youbo @ May 13 2008, 20:26:05) *

W trybie ML będzie można grać wszystkimi 40 klubami polskimi.
seba
CYTAT(WKS&RKS @ May 13 2008, 20:17:33) *
Bardzo bym prosił o 2 ligowe druzyny tak jak zrobiłes to w 4 screenie co pokazałes OE i te 4 z 2 ligi chciałbym zobaczyc te 2 ligowe druzyny co jest tam MOTOR Łomża GKS J i GKS K itd 

A takie bym proponował menusy w edycji. Zmieniam je średnio co trzy dni i za każdym razem wydaje mi się, że sa coraz gorsze - może ktos z dystansu oceni...)
WKS
Dla mnie spoko są wink.gif pomyślane jest ze z mapą Polski mi sie podoba

PS.dzieki za screena
Youbo
No mi też się podoba, a jak tam Seba z Legią bo mam takie małe pytanie, w poprzednim patchu była słabo wykonana (nawet nie wiem czy nie najsłabiej), zmienialiście coś z tym ?
seba
CYTAT(Youbo @ May 13 2008, 21:50:00) *
No mi też się podoba, a jak tam Seba z Legią bo mam takie małe pytanie, w poprzednim patchu była słabo wykonana (nawet nie wiem czy nie najsłabiej), zmienialiście coś z tym ?

A co trzeba poprawic w Legii?
Od razu zastrzegam, że w statsach OE nic nie zmieniałem.
krzysiek7
hej pomysl z Mapa Polski jest Mega ! Bardzo mi sie podoba ! Cherby wygladaja super i wogle juz sie nie moge doczekac tego patcha jak sie bedzie prezentowal w calosci ! :-)
robien92
moglbys pokazac screny zawodników wisły krakow.
__SaNd1__
wszystko wyglada fainie ale bym wolal logo Ekstraklasy zeby bylo zamiast mapy Polski z cherbami ale jak zrobicie tongue.gif smile.gif nie zle wyglada ale mnie wiecei sie podoba z logosem Ekstraklasy smile.gif
damianLBN
CYTAT(__SaNd1__ @ May 14 2008, 04:52:12) *
wszystko wyglada fainie ale bym wolal logo Ekstraklasy zeby bylo zamiast mapy Polski z cherbami ale jak zrobicie tongue.gif smile.gif nie zle wyglada ale mnie wiecei sie podoba z logosem Ekstraklasy smile.gif

NIE!Z ta mapa Polski to super pomysl i niech tak zostanie.
robien92
dasz te screeny??????
__SaNd1__
CYTAT(damianLBN @ May 14 2008, 07:53:26) *
NIE!Z ta mapa Polski to super pomysl i niech tak zostanie.

Dobrze ja tylko powiedzalem swoje opinie jak mi sie podoba a jak zostawiom tak niema problemow rolleyes.gif tongue.gif smile.gif
WKS
Teraz niestety mam mniej miłe pytanie na jaki serwer wrzucacie ja proponuje na rapidshare ktos szybko sciagnie party i bedzie rozsyłał na filefront czy send space czy jak masz zamiar to zrobic Seba ? Bo filefront jest bez limitów ale zato transfer lipny
seba
CYTAT(WKS&RKS @ May 14 2008, 12:27:37) *
Teraz niestety mam mniej miłe pytanie na jaki serwer wrzucacie ja proponuje na rapidshare ktos szybko sciagnie party i bedzie rozsyłał na filefront czy send space czy jak masz zamiar to zrobic Seba ? Bo filefront jest bez limitów ale zato transfer lipny

Spokojnie Panowie, jeszcze nie mam wszystkich kitsów...
No ale jak patch będzie w pełni gotowy to zdecydowanie wstawię go na 4shared.com (dobry transfer i bral limitów).
__SaNd1__
CYTAT(seba @ May 14 2008, 14:14:58) *
Spokojnie Panowie, jeszcze nie mam wszystkich kitsów...
No ale jak patch będzie w pełni gotowy to zdecydowanie wstawię go na 4shared.com (dobry transfer i bral limitów).

no to dobrze seba co jescze zostaje do premiery tylko kitsy czy jescze cos brakuje do wypusczania patcha rolleyes.gif
__SaNd1__
mam nadzjeje ze Dorin dostawi kitsy do patcha co raz szybciej rolleyes.gif
Youbo
CYTAT(seba @ May 13 2008, 22:52:32) *
A co trzeba poprawic w Legii?
Od razu zastrzegam, że w statsach OE nic nie zmieniałem.

Chodzi mi np. o stroje, strój wyjazdowy Legii nie był do końca dobrze wykonany, i nie było Smolińskiego. Nie wiesz czy Dorin robił nowy strój dla Legii ?
seba
Do wykończenia patcha barkuje jeszcze 9 kompletów kitsów - reszta prac juz została wykonana.
Dorin nie publikował żadnych nowych kitsów Legii, a Smolińskiego dodam.
herubq3
CYTAT(seba @ May 14 2008, 14:38:29) *
Do wykończenia patcha barkuje jeszcze 9 kompletów kitsów - reszta prac juz została wykonana.
Dorin nie publikował żadnych nowych kitsów Legii, a Smolińskiego dodam.

ile bedzie ten patch zajmował ?
i seba napisz do mnie na PW czy to dobry pomysł o którym ci mowiłem
seba
CYTAT(herubq3 @ May 14 2008, 15:24:29) *
ile bedzie ten patch zajmował ?
i seba napisz do mnie na PW czy to dobry pomysł o którym ci mowiłem

Niewiele ponad 1 GB.
A na temat twojego pomysłu, to chyba jasno sie wyraziłem na pw.
__SaNd1__
dobrze sie prezentuje wszystko smile.gif
damianLBN
A sa zaaktualizowane reprezentacje?Chodzi mi o stroje i sklady na euro?

...Co tu tak cicho 1 post na dzien...
krzysiek7
mjejmy nadzieje ze nastepny post bedzie z linkiem na 4shared :-)
ile brakuje nam jeszcze kitsow do szczescia ? :-P
kksm
Ja bardzo, ale to bardzo prosił bym o zmiane logosów bo są bardzo poszrapane. Wiem, że ten efekt nadany był celowo, ale jest on bardzo dla mnie nieestetyczny. Wrazie co możecie wstawić 2 do wyboru i każdy se pobierze i wybierze to co będzie chcial(poszarpane lub gładkie). Moim zdaniem moze to zrazić pare osób.
P.S Mapa Polski gites.
WKS
Jeszcze mam małą prosbe czy ktos mogłby mi pokazac składy SLĄSKA i MOTORU ? Dzieki z góry
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.