Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch 2008 Vol. 2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Veit
W reprezentacji Polski jest 3 piłkarzy których w wymianie zawodników nie ma wiec jak ich usunąć albo zmienić?
seba
CYTAT(Veit @ czw, 12 cze 2008 - 16:08) *
W reprezentacji Polski jest 3 piłkarzy których w wymianie zawodników nie ma wiec jak ich usunąć albo zmienić?

Napisz jeszcze raz dokładnie co mam ci zmienić, to wrzuce tu ofa z nieoficjalna poprawką. Tylko o małych stadionach nie rozmawiamy OK?

A tutaj propozycja nowych logosów do aktualizacji OEP 2008

tomaj
CYTAT(seba @ czw, 12 cze 2008 - 17:17) *
Napisz jeszcze raz dokładnie co mam ci zmienić, to wrzuce tu ofa z nieoficjalna poprawką. Tylko o małych stadionach nie rozmawiamy OK?

Logosy super. A kiedy będzie update of'a i czy będzie on na tym forum?
seba
Update będzie na tym forum. Chyba, że wcześniej osiągnę setkę (na razie jest 40% smile.gif.
Poza tym FOCHY NA BOK - DZIŚ POLSKA MUSI WYGRAĆ i to jest najważniejsze.

Tutaj plik zmieniający barwy kibiców Odry Opole na niebiesko czerwone.
http://www.speedyshare.com/674867162.html
Tylko dla uzytkownika krzysiek7, o kóry prosił. Plik zmienia barwy, ale także slot flag Odry więc po jego zainstalowaniu Odra będzie miała flagi innej drużyny.
Krzysiek7 prosił o tą szybką zmianą, bo uzywa stadionow bez flag, więc dla niego i tak to bez znaczenia.

Plik wrzucamy dowolną metodą do folderu cv_1.img.
Veit
Aktualny skład Reprezentacji Polski:D O i ktos by mogl sie zajac wyglądem piłkarzy bo są nie którzy nie podobni, Cech ma czapke;/
ScOuT
CYTAT(seba @ czw, 12 cze 2008 - 16:17) *

Loga kapitalne... Mi się bardzo podobają smile.gif Pozdro happy.gif
k-ten
Wisła przesadzona...dziwnie wygląda...motor lublin : troche za duzy blysk...reszta naprawde znakomita (;

Czekam na vol dwa.
WKS
CYTAT(seba @ czw, 12 cze 2008 - 17:17) *

PLiss Seba zostaw je tongue.gif acha apropos transferów Kołodziejski na 100% wraca do Arki ;( a z Płotką jeszcze gadają smile.gif
devilart
Seba ... Loga rewela, poprostu respect !!!
tomaj
Z tego co czytam to w nowym OF'ie będą dokonane aktualne transfery, więc mam pytanie czy do Lecha zostanie dodany najnowszy nabytek Semir Stilic?
Kiedy można się spodziewać tego OF'a oraz czy jest przy nim potrzebana jakaś pomoc?
seba
CYTAT(tomaj @ czw, 12 cze 2008 - 19:17) *
Z tego co czytam to w nowym OF'ie będą dokonane aktualne transfery, więc mam pytanie czy do Lecha zostanie dodany najnowszy nabytek Semir Stilic?
Kiedy można się spodziewać tego OF'a oraz czy jest przy nim potrzebana jakaś pomoc?

Pomoc bardzo mile widziana.
Odezwij się na gg jak chcesz pomóc 3727177
Veit
Jak usunąć tych trzech piłkarzy z kadry (między innymi Janczyk) bo w rejestracji piłkarzy się nie da;/
tomaj
CYTAT(Veit @ pią, 13 cze 2008 - 16:07) *
Jak usunąć tych trzech piłkarzy z kadry (między innymi Janczyk) bo w rejestracji piłkarzy się nie da;/

Przez pro evo editora
krzysiek7
CYTAT(seba @ czw, 12 cze 2008 - 17:40) *
Update będzie na tym forum. Chyba, że wcześniej osiągnę setkę (na razie jest 40% smile.gif .
Poza tym FOCHY NA BOK - DZIŚ POLSKA MUSI WYGRAĆ i to jest najważniejsze.

Tutaj plik zmieniający barwy kibiców Odry Opole na niebiesko czerwone.
http://www.speedyshare.com/674867162.html
Tylko dla uzytkownika krzysiek7, o kóry prosił. Plik zmienia barwy, ale także slot flag Odry więc po jego zainstalowaniu Odra będzie miała flagi innej drużyny.
Krzysiek7 prosił o tą szybką zmianą, bo uzywa stadionow bez flag, więc dla niego i tak to bez znaczenia.

Plik wrzucamy dowolną metodą do folderu cv_1.img.

hej Seba stokrotne dzieki !

Widzieliscie wczoraj Polske? Boruc i Roger the best ale jesli chodzi o reszte druzyny to katastrofa xD Seba powinienes z aktualizowac Of´a Rep Polski biggrin.gif wszystkich na 50 oprucz Boruca i Rogera^^
Veit
Robi ktoś aktualna reprezentację?
Bo jak nie to ja zrobię na podstawie http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...p?showtopic=534
matiz
Mam wielką prośbe. Mogłby ktos wrzucic aktualizacje i ich opis (same linki) do tego patcha bo ja na pierwszej stronie widze tylko kropke. Z góry dziękuje
tomaj
CYTAT(matiz @ sob, 14 cze 2008 - 14:56) *
Mam wielką prośbe. Mogłby ktos wrzucic aktualizacje i ich opis (same linki) do tego patcha bo ja na pierwszej stronie widze tylko kropke. Z góry dziękuje

Aktualizacja (chodzi chyba Ci o of'a) właśnie się robi.
matiz
CYTAT(tomaj @ sob, 14 cze 2008 - 15:05) *
Aktualizacja (chodzi chyba Ci o of'a) właśnie się robi.

wiem że były dawane jakieś poprawki graficzne typu kitserver. o of`a tez mi chodzi
tomaj
CYTAT(matiz @ sob, 14 cze 2008 - 16:57) *
wiem że były dawane jakieś poprawki graficzne typu kitserver. o of`a tez mi chodzi

podejrzewam, że of wyjdzie na dniach
seba
OEP 2008 v.2 pokaże się za 2 -3 dni (faza testów) z wszytkimi updatami graficznymi i ofa, ktore byly wrzucane po kawalku.
Wlasnie, skończyliśmy z tomajem ostatni updat ofa. Usunęliśmy dublujących sie graczy i dodaliśmy Sagana do Polski otaz Larssona do Szwecji, popełnilśmy jeszcze kilka niewielkich zabiegów na ofie. Będzie to osteczna wersja OEP v.2.
W sierpniu (mam nadzieję) wyjdzie nowy patch do pes 2008 ze zreformowanymi ligami polskimi.
prem71
czy ktoś mógłby być tak miły i wrzucić dla mnie przyśpiewki dla Reprezentacji, najlepiej już w formacie adx.(skasowałem patcha, i zapomniałem o przyśpiewkach). dzięki
seba
Wrzuciłem spowrotem patcha na stronę.
Zawiera wszystkie updaty, które w między czasie były udostępniane.
Z najnowszych spraw to poprawiony został bug z powtarzającymi sie nazwiskami niektórych graczy (tomaj).
Dodałem też logosy reprezentacji w stylu euro 2008 dla druzyn występujących na misrzostwach oraz twarze reprezentatów Polski od agigi. Skład reprezentacji Polski został uaktualniony pod kątem cudownego dla nas ojro.
Veit
Czyli mam ściągać od nowa? Nie lepiej dać poprawek oddzielnie? Dla ludzi którzy już kiedyś sciagli.
matiz
CYTAT(Veit @ czw, 19 cze 2008 - 17:48) *
Czyli mam ściągać od nowa? Nie lepiej dać poprawek oddzielnie? Dla ludzi którzy już kiedyś sciagli.

Popieram Veita xD. Po co ściągać jeszcze raz tego patcha skoro to już mamy. W imieniu wszystkich tych co mają patche prosimy o oddzielne zamieszczenie akutualizacji biggrin.gif
tomaj
Co to za problem ściągnąć sobie patcha od nowa? W związku z tym, że do pierwotnej wersji zostało wprowadzonych sporo poprawek patch został wydany od nowa, aby ktoś nie ściągnął tylko samego patcha bez poprawek i mówił potem, że jest kiepsko zrobiony.
Kolno1967
CYTAT(tomaj @ czw, 19 cze 2008 - 19:42) *
Co to za problem ściągnąć sobie patcha od nowa? W związku z tym, że do pierwotnej wersji zostało wprowadzonych sporo poprawek patch został wydany od nowa, aby ktoś nie ściągnął tylko samego patcha bez poprawek i mówił potem, że jest kiepsko zrobiony.

Dobrze powiedziane.
Warto było czekać tak długo bo jest można powiedzieć rewelacyjny dodatek.Twarze,składy i reszta.

Ale zauważyłem że czasem się zawiesza.

Podam 2 przykłady:
Wchodzę w mecz i gdy chcę wybrać zespół miałem zawiechę.
Raz podczas meczu przez chwilkę gdy zawodnicy wracali na środek boiska po strzeleniu rzutu rożnego przez około 10 sek. miałem stopklatkę.

Tyle na razie moich uwag po około godzinie grania.

Mój komp to :
Intel Core Duo 8500,4 gb ram,GForce 9800 GTX 512 ram,Płyta główna Gigabyte P35-DS4,monitor Benq FP 222W H 22 cale 1680/1050
tomaj
Wątpie aby było to spowodowane przez patcha. Seba i ja przed jego wydaniem testowaliśmy go i było wszystko ok.

Zresztą swojego czasu tez miałem problem z PES 2008 przy innych patchach i wystarczyło tylko zainstalować dodatkowe kodeki.
Swiezak
CYTAT(tomaj @ pią, 20 cze 2008 - 09:30) *
Wątpie aby było to spowodowane przez patcha. Seba i ja przed jego wydaniem testowaliśmy go i było wszystko ok.

Zresztą swojego czasu tez miałem problem z PES 2008 przy innych patchach i wystarczyło tylko zainstalować dodatkowe kodeki.

co do kodeków muszę przyznać racje bo od czasu jak po formacie zainstalowałem tylko jeden kodek pack obrazu gra zaczęła lepiej trybić biggrin.gif

Robsson
mam jedno pytanie odnoscie patcha-wszstko zainstalowalem jak nalezy i menu mam oczywiscie orange lacznie z muzyka itp. tyle że brakuje mi jednego - nie mam żadnego kitsu z polskiej ligi...czy ogolnie nie ma ich w grze czy poprostu ja ich nie mam z jakiegos dziwnego powodu?
WKS
Ja mam wink.gif wogóle gram EURO i jak uslyszalem "Polacy gramy u siebie " i te znakomite ryje to mnie zmotywowało i wygralem 4-0 z niemcami wink.gif dzieki za wszystko patch wysmienity szczere gratulacje.

PS. Seba planujesz jakis update ze składami na 08/09 sezon ?
seba
CYTAT(Robsson @ pią, 20 cze 2008 - 16:03) *
mam jedno pytanie odnoscie patcha-wszstko zainstalowalem jak nalezy i menu mam oczywiscie orange lacznie z muzyka itp. tyle że brakuje mi jednego - nie mam żadnego kitsu z polskiej ligi...czy ogolnie nie ma ich w grze czy poprostu ja ich nie mam z jakiegos dziwnego powodu?

Kitsy są.
Może kitservera nie zainstalowałeś?
seba
CYTAT(WKS&RKS @ pią, 20 cze 2008 - 16:37) *
Ja mam wink.gif wogóle gram EURO i jak uslyszalem "Polacy gramy u siebie " i te znakomite ryje to mnie zmotywowało i wygralem 4-0 z niemcami wink.gif dzieki za wszystko patch wysmienity szczere gratulacje.

PS. Seba planujesz jakis update ze składami na 08/09 sezon ?

Tak jest. Juz sie powoli składam to tego od strony graficznej.
Esee
Hey, mam takie pytanie odnośnie tego patcha. Wgrałem go dziś, wszystko śmiga idealnie, filmiki, stroje, przyśpiewki itd. Ale mam problem od strony graficznej. Mianowicie podczas meczu loga drużyn oraz wynik znajdują się obok "tabelki" do tego przeznaczonej (tej pomarańczowej). Czy można to jakoś naprawić ?
seba
CYTAT(Esee @ pią, 20 cze 2008 - 17:46) *
Hey, mam takie pytanie odnośnie tego patcha. Wgrałem go dziś, wszystko śmiga idealnie, filmiki, stroje, przyśpiewki itd. Ale mam problem od strony graficznej. Mianowicie podczas meczu loga drużyn oraz wynik znajdują się obok "tabelki" do tego przeznaczonej (tej pomarańczowej). Czy można to jakoś naprawić ?

Jeśli loga i wynik masz poza scorebardem to na pewno grasz na baardzo wysokiej rozdzielczości. Ktoś w tym temacie na 100% podejmował tą sprawę i dawał linka do scorebardu pod wysoką rozdzielczość. Musisz poszukać.

PS
Miłego wieczoru dziewczyny - ja pędzę na piwo wink.gif
Esee
Ciężko znaleźć, szczególnie, że ten temat ma kilkadziesiąt stron.. a w opcji szukaj wpisanie "scoreboard" niestety nie pomaga. Jeśli byłby ktoś tak uprzejmy i mógłby chociaż przypomnieć ten link dla wysokiej rozdzielczości to byłbym wdzięczny.
tomaj
Esse temt ten był poruszany nie dalej jak jakieś 8 czy 10 stron temu, więc możesz sobie tego poszukać.
Veit
W następnej wersji będą polskie stadiony? ( jeden duzy wystarczy:D)
Dajcie linka do jakiś kodeków dzięki którym gra przyspiesza
tomaj
Ja używam kodeków DivX oraz KLite Codec Pack i gra dobrze chodzi.
Co do małych stadionów to ja np. jestem ich przeciwnikiem. Lepiej się gra jak jest więcej przestrzeni.
Veit
Ale mi chodzi o małe stadiony czyli: boisko takie same ale mniej kiboli:D
Gra czysta chodzi szybko a jak dodam patcha to zwalnia:( moim zdaniem wina stadionów:(.
Proszę o usunięcie z prawego górnego rogu napisu, ponieważ on tylko przeszkadza.
jakub1991
Może ktoś wrzucić samego of. Nie chce mi sie ściągać całego patcha od nowa unsure.gif
tomaj
http://www.speedyshare.com/911435143.html tu masz of'a. Tylko, do patcha zostały wrzucone twarze Polaków, które działają z tym of'em.
Veit
"Polacy gramy u siebie" jest za głośno, przez co grać nie mozna i jets spiewane za często.
Proponuje zmienić Lige mistrzów na Karierę.
Kraje z euro mają teraz fajne loga dajcie takie wszystkim reprezentacja.
Boruc nadal słaby, i co robi Matusiak w reprezentacji?
Piszczek jest pomocnikiem, duzo kwiatków .
Sam sobie naprawię:D

Naprawiłem jak ktoś chce to nich da znać.
Dodałem za Matusiaka Kokoszkę.
Zmieniłem umiejętności bramkarzy.
Naprawy pozycji.
Naprawy ogólne naszej reprezentacji:D
Dalsze zmiany możliwe.

Oto moja poprawka.
http://files.filefront.com/PES2008+EDIT01b...;/fileinfo.html
Uwagi mile widziane:D
cialo7
A u mnie Saganowski jest czarny, a Roger biały... Taka zamiana
ScOuT
Mogę prosić o same twarze Polaków ? rolleyes.gif
zembi
a czy ja mógłbym prosić o upload samego pliku map.txt do kitservera w patchu? z góry dzięki.
Aha i jeśli ktoś złoży jakąś dobrą paczkę twarzy reprezentacji Polski to też proszę o wrzucenie w postaci GDB wraz z mapem;)
seba
CYTAT(zembi @ sob, 21 cze 2008 - 18:07) *
a czy ja mógłbym prosić o upload samego pliku map.txt do kitservera w patchu? z góry dzięki.
Aha i jeśli ktoś złoży jakąś dobrą paczkę twarzy reprezentacji Polski to też proszę o wrzucenie w postaci GDB wraz z mapem;)

Masz tu map o ltóry prosiłeś http://www.speedyshare.com/123571567.html
Poza tym...zembi, miło Cię tu znowu widziec stary! smile.gif. Gdzie się podziewałeś?
Veit
Może nikt nie gra Polską ale jak mówiłem wcześniej przez "Polacy gramy u siebie" jest za głośno, przez co grać nie można i jest śpiewane za często.
Nie ma przyśpiewek dla reprezentacji;/
zembi
CYTAT(seba @ nie, 22 cze 2008 - 06:53) *
Masz tu map o ltóry prosiłeś http://www.speedyshare.com/123571567.html

Dzięki serdeczne.

CYTAT(seba @ nie, 22 cze 2008 - 06:53) *
Gdzie się podziewałeś?

U Zbyszka na brydżu tongue.gif
rangiz
Pierwsze uruchomienie: włączam grę i zanim włączy się intro...długi okres oczekiwania. Myślę sobie:trudno, poczekam, menu też jakoś wolniej, natomiast na załadowanie meczu okno ze składami wisi przez jakąś minutę, albo wywala error albo się włącza. Kadry są nieaktualne(np. Inzaghi we Włoszech) na Euro, a co dopiero inne kadry, myśle sobie trudno, ale OE też słabo zrobiona, braki transferów, gdy gram Polską, to mam przyśpiewki Lechii Gdańsk, to już jest nie do zniesienia... pałka się przegina i patch ląduje w koszu. Tyle ode mnie.

Jak coś się robi to porządnie, albo wcale, patch mocno odstaje od produkcji do pesa6. Zawodników z I i II ligi dzieli przepaść, a przecież taki Peszko, czy Lewandowski to wyrózniające się postacie, które już niedługo będą stanowiły o sile zespołu pierwszoligowego(dodam raz jeszcze, że składy kadr i klubów nieaktualne, nie ma nawet Flaminiego w Milanie).

Lech też nie ma swoich przyśpiewek tylko jakieś zagraniczne :|
WKS
Czy instalowales tego patcha na czysta gre ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.