CYTAT(seba @ nie, 08 cze 2008 - 13:39)

Miałem nie odpisywać, ale ujęła mnie twoja prostotota.
Wspaniale.

1. Gdybym miał cię w zasięgu ręki to byśmy inaczej porozmawiali na temat dzieci neostrady, tudzież o innych sprawach (chociaż może kiedyś..świat jest mały)
Już sie boję.

2. Readme z OEP 4 czytali wszyscy, którzy mają patcha i wszyscy wiedzą jaki tam masz "wkład" i nie pisz mi tu czytaniu ze zrozumieniem kmiocie.
Nie nazywaj mnie kmiotem. Nie pozwolę sie obrażać jakiemuś rozwydrzonemu dzieciakowi. Jeszcze jedno zdanie w którym mnie obrażasz a sprawą zajmą sie moderatorzy.

3. Stwierdzenie że możesz się identyfikować OE 3, 4 Timaka i torina w takim samym stopniu jak ze swoim pożałowania godnym i dziadowskim OE 1 jest zwykłą bezczelnością i za takie brednie w niektórych kręgach dostaje sie w ryj bez ostrzeżenia.
Haha. Twierdzeniem, że nie mam prawie żadnego wkładu w OE (którakolwiek wersja) rozbawiłeś mnie konkretnie. Może ty masz większe? Nie wiesz kto co robił w jakim stopniu i sie wymądrzasz. Gówno wiesz ile zrobiłem dla OE i nie zabieraj w tej sprawie głosu może Timak albo torin Ci to uświadomią? To, że mój nick w readme pojawia się pięciokrotnie to faktycznie nic. Nie masz żadnych argumentów na to żeby udowodnić, że rzekomo nic nie robiłem i dlatego wyskakujesz ze swoimi chamskimi odzywkami. Założę się, że połowa statystyk i przyśpiewek jest z OE pod PES 6(co do przyśpiewek to nawet znalazłem odpowiedni post) które były naszą pracą. Piszesz, że OE v1.0 był dziadowski itp a ten twój OE? Nie oszukujmy sie szału nie robi. Poza tym bazujesz na pracy czarkab więc ja tak samo mogę napisać, że nie w nim nie zrobiłeś i tylko prezentujesz ze sobą swoje superinteligentne odzywki.

4. O krytyce pod swoim adresem pisałem już kilka razy, ale specjalnie dla ciebie napiszę jeszcze raz, bo widzę że Ułomny masz na drugie. Cytat:"Na każdą konstruktywną krytykę jestem otwarty. W updatach do patcha wziąłem pod uwagę wszystkie rozsądne wypowiedzi użytkowników" koniec cytatu. Nie raz i nie dwa to podkreslałem i podtrzymuję.
Dlaczego odpisałem użytkownikowi Veit właśnie tak a nie inaczej? (wokół tego przeciez rozpętała się ta burza) - kto chce poznac moje motywy niech prześledzi jego posty w tym temacie i zrozumie wszystko.
Jeśli użytkownik Veit zraził Cię do siebie wcześniej mogłeś zignorować jego wypowiedź a nie odpowiadać w chamski sposób zresztą nie pierwszy raz w tym temacie starasz sie udowodnić, że to Ty masz zawsze rację.

5. Nie wiem dlaczego OEP 2008 2 nie ma stronie głownej i nie wcale mnie to nie interesuje. Nie robiłem tego patcha po to żeby pojawił sie na stronie głownej, tylko dla fanów polskiej piłki i dla siebie. Poza tym jeśli dla ciebe miarą jakości patcha jest to czy pokaże się na stronie czy nie, to szczerze gratuluję dedukcji. OEP 2008 v1 nie sięga OEP v 2 do pięt, a jednak pokazał sie na głownej. Dlaczego? Nie wiem, nie znam się zarobiony jestem - wali mnie to.
Ostatni raz powtarzam, że nie mam zamiaru pisac do ciebie na PW, ani tym bardziej na twoje zasrane gg. Nie chcę tez żebyś wtrącał się w nie swoje sprawy i tematy. Jeśli inni w swoich tematach jakimś cudem tolerują twoje uwagi to ich sprawa, ja sobie twojej obecności i komentarzy tu nie życzę.
Nie jesteś moderatorem tego tematu, ani żadnego innego na tym forum, więc swoje pouczenia wklepuj w tematach, które sam załozyłeś, a stąd po prostu spieprzaj. Zrozumiano?
O moderator sie znalazł. Będę zabierał głos gdzie chcę i na pewno Ty mi nie zabronisz. Zwróciłem tylko uwagę na twoje nieodpowiednie zachowanie i nie miałem zamiaru Cię obrażać ale Ty jak widzę bardzo lubisz sie wyzywać. Nie pozwolę sie obrażać jakiemuś ,,super patchmakerowi" który myśli, że jeśli zrobił przeciętny dodatek to wszystko mu wolno. Niby takie cudo ten patch? Spójrz i oceń realnie a nie przez swoje różowe okulary. Obejrzałem screeny i uwierz mi nie ma się czym zachwycać. Czepiałeś sie, że ja nie robiłem w OE twarzy czy też stroi, a Ty robiłeś coś takiego? W tym patchu jest ledwie parę twarzy graczy OE. To już na pewno mój ostatni post w tym temacie i nie mam zamiaru odpisywać już na twoje zaczepki.