Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch 2008 Vol. 2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Tomo93
Ja mam nastepujacy problem. Kiedy na stadionie jest malo kibicow to wtedy zawsze slysze doping Korony Kielce. Co zrobic?

PS. W pozostalych meczach jest OK. Super patch.
krzysiek7
ok seba dzieki wink.gif wiec czekam na niebiesko - czerwona Odre biggrin.gif
Zelman
Znalazłem błąd w fladze Warty Poznań zamiast 1912 jest 1219, czyli na odwrót. Mam nadzieję, że zostanie to poprawione smile.gif
tomaj
Seba dodaj jeszcze Larssona bo widze, że go nie ma a na EURO pojechał.
Wo(L)aN
Panowie co to jest to "zachowanie kibicow". Mam taka opcje, narazie nieaktywna (zaciemniona) w ustawieniach druzyny -> edycja druzyny w ML. Co ona "robi" ? Jak ja odblokowac ?
WKS
CYTAT(WKS&RKS @ wto, 03 cze 2008 - 15:24) *
Seba mam pytanie czy jak zrobisz ten reupload i dasz go na serwer i jak zainstaluje i skopjuje plik KONAMI z tymi poprawkami to czy jak zostawie ML(save) z tej wersji to czy nie bedzie przy nowej wersji wywalac do windowsa czy normalnie bedzie chodziło ?
matiz
nie moze mi wysiwetlic tematu tylko jest jakaś kropka. co mam zrobic?
WKS
Seba robi reupoload takze narazie patcha nie ma bedzie kiedys wink.gif
damianLBN
CYTAT(matiz @ czw, 05 cze 2008 - 17:23) *
nie moze mi wysiwetlic tematu tylko jest jakaś kropka. co mam zrobic?

ja ci moge poczta przeslac,beda jakies 20 wiadomosci i zajmie mi to kilka godzin ale dam rade
WKS
Seba Kubie Błaszczykowskiemu odnowila sie kontuzja nie bedzie gral na euro a w jego miejse Piszczek bedzie wiec dodaj piszczka
Chrapo
Witam mam mały problem z patchem OE ale wersja 1 ta od Czarka. Mianowicie mecz nie chce mi się załadować, cały proces trwa bardzo długo i dopiero kiedy wciśne alt+tab i wyjde do windowsa gra włącza sie normalnie i można grać. Zauważyłem że to może być wina kitservera, bo gdy go wyłączyłem gra normalnie się ładowała ale nie mam wtedy orginalnych koszulek. Co mam robić ????
tomaj
Seba jakbyś mógł poprawić numery bramkarzy w Zenicie (Mealfev jest w grze z 7, a kerzakhov z 9). Z tego co pamiętam to w 2 lidze kilku bramkarzy gra z numerami typu 9 czy 10.
Do poprawienia jest również nazwisko tymoszczuka z zenita
devilart
kolejna zmiana w kadrze !!! zamiast Kuszczaka jedzie Kowalewski
Veit
Euro nie ma meczu o 3 miejsce a w grze jest ;/
Janczyk jest za dobry a Boruc jest za słaby, dajcie aktualny skład biggrin.gif
Stadiony małe tez chce biggrin.gif
Kiedy zostaną wydane poprawki?
seba
CYTAT(tomaj @ pią, 06 cze 2008 - 18:52) *
Seba jakbyś mógł poprawić numery bramkarzy w Zenicie (Mealfev jest w grze z 7, a kerzakhov z 9). Z tego co pamiętam to w 2 lidze kilku bramkarzy gra z numerami typu 9 czy 10.
Do poprawienia jest również nazwisko tymoszczuka z zenita

Poprawi się
Veit
Po patrzyłem na statystyki i pozycje i moim z daniem są dziwne np. jak dobrze pamiętam Zahorski jest pomocnikiem a nie
napastnikiem, Boruc jest za słaby, Janczyk jest lepszy od Smolarka, Saganowskiego brakuje w reprezentacji, Kuszczak tez jest za dobry ogólnie nasi mają źle statystyki.
seba
CYTAT(Veit @ sob, 07 cze 2008 - 10:42) *
Po patrzyłem na statystyki i pozycje i moim z daniem są dziwne np. jak dobrze pamiętam Zahorski jest pomocnikiem a nie
napastnikiem, Boruc jest za słaby, Janczyk jest lepszy od Smolarka, Saganowskiego brakuje w reprezentacji, Kuszczak tez jest za dobry ogólnie nasi mają źle statystyki.

to se kurwa popraw
Orange_91
CYTAT(seba @ sob, 07 cze 2008 - 12:15) *
to se kurwa popraw

Umiesz przyjąć coś takiego jak krytyka?
k-ten
CYTAT
Poprawi się

CYTAT
to se kurwa popraw

Gorszy moment, huh?

Bez komentarza.

See ya.
krzychu117
reprezentacje robił czarek także bez komentarza veit...

edit.

Zresztą Veit jak jestes taki mądry to sam coś zrób. Wtedy pogadamy.
seba
CYTAT(Orange_91 @ sob, 07 cze 2008 - 12:52) *
Umiesz przyjąć coś takiego jak krytyka?

Nie twoja sprawa leszczu.
plny
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...p?showtopic=534

statystyki 23 osobowej kadry na euro (z Piszczkiem i Kowalewskim)
Veit
Ja sobie poprawiłem, ja robie patcha nie, więc kto go robi to niech choć reprezentacja polski będzie ok a nie na szybko.
Co mam robić, sam sobie rób (Jak bym robił to porządne) MAM PRAWO DO WŁASNEGO ZDANIA!!!!!!!!!!!!

CZY JA TO PISZE DO SEBY NIE JA TO PISZE DO ZESPOŁU!!!!!!!!!!!!! A ON NA MNIE Z KUR... ZERO KULTURY!!!
krzychu117
Bo ma racje bo juz wkurzasz. Mówię Ci ,że repre robił czarek a jego statsy są podobne świetne:D. Żal takich jak ty co tylko wymagają.

A tak wogóle to do jakiej ekipy? Jak tylko Seba i ja i Dorin robiliśmy patcha.
Orange_91
CYTAT(seba @ sob, 07 cze 2008 - 19:39) *
Nie twoja sprawa leszczu.

Tylko nie tym tonem drogi kolego. smile.gif Jak coś zrobisz to rób to dobrze a nie na odwal sie.
Leszczem to prędzej jesteś Ty. smile.gif Zanim zrobisz takiego patcha, który choćby zbliży sie do poziomu patcha mojego i ekipy Pol-Evo to minie baaaardzo długi czas a jest nawet większe prawdopodobieństwo, że takie coś w ogóle nie nastąpi. Więc zastanów sie zanim coś napiszesz. smile.gif
PS. Nie odpowiadaj, masz jakieś problemy albo coś to na PW albo gg.
seba
CYTAT(Orange_91 @ nie, 08 cze 2008 - 09:08) *
Tylko nie tym tonem drogi kolego. smile.gif Jak coś zrobisz to rób to dobrze a nie na odwal sie.
Leszczem to prędzej jesteś Ty. smile.gif Zanim zrobisz takiego patcha, który choćby zbliży sie do poziomu patcha mojego i ekipy Pol-Evo to minie baaaardzo długi czas a jest nawet większe prawdopodobieństwo, że takie coś w ogóle nie nastąpi. Więc zastanów sie zanim coś napiszesz. smile.gif
PS. Nie odpowiadaj, masz jakieś problemy albo coś to na PW albo gg.

Nie pouczaj mnie pajacu.
Nie masz naszego patcha i nie masz o nim zielonego pojęcia.
OEP 2008 v. 2 z updatami nie odstaje w żadnym wypadku od patcha POL EVO (wszyscy co mają obydwa patche wiedza o tym doskonale). Do statystyk kazdy się może przyczepiać. Mozna je poprawiac w nieskończoność, a i tak znajdą się tacy, którym cos nie będzie pasować.
Poza tym POL EVO to Timak i torin, a nie ty. Pracę tych dwóch szanuję i podziwiam od czasów Power Patcha i OEP do PES 5 (wtedy udzialał sie jeszcze norek). Bez Timaka i torina POL EVO nie istnieje, a twoja rola w tej grupie ogranicza sie do odpowiadania na idiotyczne pytania użytkowników na forum - bo tylko do tego się nadajesz i od tego w POL EVO jesteś (no podobno jakis tam dźwięk do patcha robiłeś biggrin.gif).
Tak na marginesie, to bardzo dobrze pamietam w pełni twojego OEP v. 1 do pes 6 (ściana płaczu), który spłodziliście jeszcze na Pro Evo.
To jest faktycznie twoje "dzieło" i z nim sie możesz śmiało identyfikować, a nie z pracami POLEVO chłopaczku.

PS
Nie życze sobie z tobą żadnego kontaktu, ani tu, ani na PW, ani na gg.
Aha i przestac wreszcie pruć po całym forum posty z pouczeniami, bo zachowujesz się jak kundel spuszczony z łańcucha i wszyscy juz maja tego serdecznie dość
Orange_91
CYTAT(seba @ nie, 08 cze 2008 - 10:16) *
Nie pouczaj mnie pajacu.
OEP 2008 v. 2 z updatami nie odstaje w żadnym wypadku od patcha POL EVO (wszyscy co mają obydwa patche wiedza o tym doskonale). Do statystyk kazdy się może przyczepiać. Mozna je poprawiac w nieskończoność, a i tak znajdą się tacy, którym cos nie będzie pasować.
Poza tym POL EVO to Timak i torin, a nie ty. Pracę tych dwóch szanuję i podziwiam od czasów Power Patcha i OEP do PES 5 (wtedy udzialał sie jeszcze norek). Bez Timaka i torina POL EVO nie istnieje, a twoja rola w tej grupie ogranicza sie do odpowiadania na idiotyczne pytania użytkowników na forum - bo tylko do tego się nadajesz i od tego w POL EVO jesteś (no podobno jakis tam dźwięk do patcha robiłeś biggrin.gif).
Tak na marginesie, to bardzo dobrze pamietam w pełni twojego OEP v. 1 do pes 6 (ściana płaczu), który spłodziliście jeszcze na Pro Evo.
To jest faktycznie twoje "dzieło" i z nim sie możesz śmiało identyfikować, a nie z pracami POLEVO chłopaczku.

PS
Aha i przestac wreszcie pruć po całym forum posty z pouczeniami, bo zachowujesz się jak kundel spuszczony z łańcucha i wszyscy juz maja tego serdecznie dość

Drogie dziecko neostady nie oburzaj sie tak. smile.gif Robiłem tylko dźwięk? Przeczytaj może dokładniej readme z patcha? No chyba, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. No ale trudno. A Ty do czego sie nadajesz? Zrobisz coś źle i potem nie pasuje Ci, że ktoś Cię krytykuje. Widzisz ja nadaje sie do odpowiadania na pytania a Ty to już nie za bardzo bo nawet kultury nie masz. smile.gif Z OE v1.0 faktycznie mogę się identyfikować ale nie mniej niż z OE v2.0, 3.0, 4.0. smile.gif A dlaczego do tego twojego jakże genialnego patcha nie ujrzałem newsa na stronie głównej? Może sam sobie odpowiedz na to pytanie. Czyżby nie był wart uwagi? wink.gif
Miałem już sobie darować odpowiedź w tym temacie ale jeśli już pokusiłeś sie o taki referat to szkoda było nie odpowiedzieć. Ale teraz proszę Cię jeśli masz zamiar jeszcze podyskutować i pokazać jakim to jesteś wielkim patchmakerem i jaki jesteś mądry to zapraszam mimo wszystko na gg albo PW.
seba
CYTAT(Orange_91 @ nie, 08 cze 2008 - 10:40) *
Drogie dziecko neostady nie oburzaj sie tak. smile.gif Robiłem tylko dźwięk? Przeczytaj może dokładniej readme z patcha? No chyba, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. No ale trudno. A Ty do czego sie nadajesz? Zrobisz coś źle i potem nie pasuje Ci, że ktoś Cię krytykuje. Widzisz ja nadaje sie do odpowiadania na pytania a Ty to już nie za bardzo bo nawet kultury nie masz. smile.gif Z OE v1.0 faktycznie mogę się identyfikować ale nie mniej niż z OE v2.0, 3.0, 4.0. smile.gif A dlaczego do tego twojego jakże genialnego patcha nie ujrzałem newsa na stronie głównej? Może sam sobie odpowiedz na to pytanie. Czyżby nie był wart uwagi? wink.gif
Miałeś już sobie darować odpowiedź w tym temacie ale jeśli już pokusiłeś sie o taki referat to szkoda było nie odpowiedzieć. Ale teraz proszę Cię jeśli masz zamiar jeszcze podyskutować i pokazać jakim to jesteś wielkim patchmakerem i jaki jesteś mądry to zapraszam mimo wszystko na gg albo PW.

Miałem nie odpisywać, ale ujęła mnie twoja prostotota.
1. Gdybym miał cię w zasięgu ręki to byśmy inaczej porozmawiali na temat dzieci neostrady, tudzież o innych sprawach (chociaż może kiedyś..świat jest mały)
2. Readme z OEP 4 czytali wszyscy, którzy mają patcha i wszyscy wiedzą jaki tam masz "wkład" i nie pisz mi tu czytaniu ze zrozumieniem kmiocie.
3. Stwierdzenie że możesz się identyfikować OE 3, 4 Timaka i torina w takim samym stopniu jak ze swoim pożałowania godnym i dziadowskim OE 1 jest zwykłą bezczelnością i za takie brednie w niektórych kręgach dostaje sie w ryj bez ostrzeżenia.
4. O krytyce pod swoim adresem pisałem już kilka razy, ale specjalnie dla ciebie napiszę jeszcze raz, bo widzę że Ułomny masz na drugie. Cytat:"Na każdą konstruktywną krytykę jestem otwarty. W updatach do patcha wziąłem pod uwagę wszystkie rozsądne wypowiedzi użytkowników" koniec cytatu. Nie raz i nie dwa to podkreslałem i podtrzymuję.
Dlaczego odpisałem użytkownikowi Veit właśnie tak a nie inaczej? (wokół tego przeciez rozpętała się ta burza) - kto chce poznac moje motywy niech prześledzi jego posty w tym temacie i zrozumie wszystko.
5. Nie wiem dlaczego OEP 2008 2 nie ma stronie głownej i nie wcale mnie to nie interesuje. Nie robiłem tego patcha po to żeby pojawił sie na stronie głownej, tylko dla fanów polskiej piłki i dla siebie. Poza tym jeśli dla ciebe miarą jakości patcha jest to czy pokaże się na stronie czy nie, to szczerze gratuluję dedukcji. OEP 2008 v1 nie sięga OEP v 2 do pięt, a jednak pokazał sie na głownej. Dlaczego? Nie wiem, nie znam się zarobiony jestem - wali mnie to.

Ostatni raz powtarzam, że nie mam zamiaru pisac do ciebie na PW, ani tym bardziej na twoje zasrane gg. Nie chcę tez żebyś wtrącał się w nie swoje sprawy i tematy. Jeśli inni w swoich tematach jakimś cudem tolerują twoje uwagi to ich sprawa, ja sobie twojej obecności i komentarzy tu nie życzę.
Nie jesteś moderatorem tego tematu, ani żadnego innego na tym forum, więc swoje pouczenia wklepuj w tematach, które sam załozyłeś, a stąd po prostu spieprzaj. Zrozumiano?

PS.
Niech wpisze się, chociaż jeden użytkownik, którego sensownych uwag nie wziałem pod uwagę przy wydawaniu updates do OEP 2008 v.2.
Veit, napisz może czwarty raz prośbe o małe stadiony do pes 2008, co?

Pozdro dla normalnych.
rangiz
Gdzie sie podzialy linki do patcha?
k-ten
CYTAT(seba @ nie, 08 cze 2008 - 10:16) *
Nie pouczaj mnie pajacu.
Poza tym POL EVO to Timak i torin, a nie ty. Pracę tych dwóch szanuję i podziwiam od czasów Power Patcha i OEP do PES 5 (wtedy udzialał sie jeszcze norek). Bez Timaka i torina POL EVO nie istnieje, a twoja rola w tej grupie ogranicza sie do odpowiadania na idiotyczne pytania użytkowników na forum - bo tylko do tego się nadajesz i od tego w POL EVO jesteś (no podobno jakis tam dźwięk do patcha robiłeś biggrin.gif ).

PS

A ty jesteś po prostu głupi smile.gif

tomaj
CYTAT(rangiz @ nie, 08 cze 2008 - 15:03) *
Gdzie sie podzialy linki do patcha?

Po raz któryś w tym temacie (ni tylko ja) odpowiadam, że linki zostały usunięte z pierwszego postu do edycji i poprawek.
rangiz
To mniej więcej kiedy będę mógł ściągnąć coś polskiego do pesa 08?
tomaj
CYTAT(rangiz @ nie, 08 cze 2008 - 15:20) *
To mniej więcej kiedy będę mógł ściągnąć coś polskiego do pesa 08?

Wtedy, gdy seba skończy poprawiać patch
krzychu117
żal.pl jak tak Seba jest głupi to zrób coś lepszego. eh 12 postowy noob nie będzie tu nikogo pouczał.
Orange_91
CYTAT(seba @ nie, 08 cze 2008 - 13:39) *
Miałem nie odpisywać, ale ujęła mnie twoja prostotota.

Wspaniale.
1. Gdybym miał cię w zasięgu ręki to byśmy inaczej porozmawiali na temat dzieci neostrady, tudzież o innych sprawach (chociaż może kiedyś..świat jest mały)

Już sie boję.
2. Readme z OEP 4 czytali wszyscy, którzy mają patcha i wszyscy wiedzą jaki tam masz "wkład" i nie pisz mi tu czytaniu ze zrozumieniem kmiocie.

Nie nazywaj mnie kmiotem. Nie pozwolę sie obrażać jakiemuś rozwydrzonemu dzieciakowi. Jeszcze jedno zdanie w którym mnie obrażasz a sprawą zajmą sie moderatorzy.
3. Stwierdzenie że możesz się identyfikować OE 3, 4 Timaka i torina w takim samym stopniu jak ze swoim pożałowania godnym i dziadowskim OE 1 jest zwykłą bezczelnością i za takie brednie w niektórych kręgach dostaje sie w ryj bez ostrzeżenia.

Haha. Twierdzeniem, że nie mam prawie żadnego wkładu w OE (którakolwiek wersja) rozbawiłeś mnie konkretnie. Może ty masz większe? Nie wiesz kto co robił w jakim stopniu i sie wymądrzasz. Gówno wiesz ile zrobiłem dla OE i nie zabieraj w tej sprawie głosu może Timak albo torin Ci to uświadomią? To, że mój nick w readme pojawia się pięciokrotnie to faktycznie nic. Nie masz żadnych argumentów na to żeby udowodnić, że rzekomo nic nie robiłem i dlatego wyskakujesz ze swoimi chamskimi odzywkami. Założę się, że połowa statystyk i przyśpiewek jest z OE pod PES 6(co do przyśpiewek to nawet znalazłem odpowiedni post) które były naszą pracą. Piszesz, że OE v1.0 był dziadowski itp a ten twój OE? Nie oszukujmy sie szału nie robi. Poza tym bazujesz na pracy czarkab więc ja tak samo mogę napisać, że nie w nim nie zrobiłeś i tylko prezentujesz ze sobą swoje superinteligentne odzywki.
4. O krytyce pod swoim adresem pisałem już kilka razy, ale specjalnie dla ciebie napiszę jeszcze raz, bo widzę że Ułomny masz na drugie. Cytat:"Na każdą konstruktywną krytykę jestem otwarty. W updatach do patcha wziąłem pod uwagę wszystkie rozsądne wypowiedzi użytkowników" koniec cytatu. Nie raz i nie dwa to podkreslałem i podtrzymuję.
Dlaczego odpisałem użytkownikowi Veit właśnie tak a nie inaczej? (wokół tego przeciez rozpętała się ta burza) - kto chce poznac moje motywy niech prześledzi jego posty w tym temacie i zrozumie wszystko.

Jeśli użytkownik Veit zraził Cię do siebie wcześniej mogłeś zignorować jego wypowiedź a nie odpowiadać w chamski sposób zresztą nie pierwszy raz w tym temacie starasz sie udowodnić, że to Ty masz zawsze rację.
5. Nie wiem dlaczego OEP 2008 2 nie ma stronie głownej i nie wcale mnie to nie interesuje. Nie robiłem tego patcha po to żeby pojawił sie na stronie głownej, tylko dla fanów polskiej piłki i dla siebie. Poza tym jeśli dla ciebe miarą jakości patcha jest to czy pokaże się na stronie czy nie, to szczerze gratuluję dedukcji. OEP 2008 v1 nie sięga OEP v 2 do pięt, a jednak pokazał sie na głownej. Dlaczego? Nie wiem, nie znam się zarobiony jestem - wali mnie to.

Ostatni raz powtarzam, że nie mam zamiaru pisac do ciebie na PW, ani tym bardziej na twoje zasrane gg. Nie chcę tez żebyś wtrącał się w nie swoje sprawy i tematy. Jeśli inni w swoich tematach jakimś cudem tolerują twoje uwagi to ich sprawa, ja sobie twojej obecności i komentarzy tu nie życzę.
Nie jesteś moderatorem tego tematu, ani żadnego innego na tym forum, więc swoje pouczenia wklepuj w tematach, które sam załozyłeś, a stąd po prostu spieprzaj. Zrozumiano?

O moderator sie znalazł. Będę zabierał głos gdzie chcę i na pewno Ty mi nie zabronisz. Zwróciłem tylko uwagę na twoje nieodpowiednie zachowanie i nie miałem zamiaru Cię obrażać ale Ty jak widzę bardzo lubisz sie wyzywać. Nie pozwolę sie obrażać jakiemuś ,,super patchmakerowi" który myśli, że jeśli zrobił przeciętny dodatek to wszystko mu wolno. Niby takie cudo ten patch? Spójrz i oceń realnie a nie przez swoje różowe okulary. Obejrzałem screeny i uwierz mi nie ma się czym zachwycać. Czepiałeś sie, że ja nie robiłem w OE twarzy czy też stroi, a Ty robiłeś coś takiego? W tym patchu jest ledwie parę twarzy graczy OE. To już na pewno mój ostatni post w tym temacie i nie mam zamiaru odpisywać już na twoje zaczepki.
k-ten
Przestan lizac dupe.

CYTAT
CYTAT
eh 12 postowy noob nie będzie tu nikogo pouczał.

Ty masz aż 130 w tym 129 bezmyślnych
12 postów....żebyś nie wiedział ile miałem wcześniej... Zresztą dla takich ludzi jak ty liczą się tylko posty.

Kończę dyskusję. Ide pojeździc na motorze.

Aha...jeszcze jedno... sądząc po tym jak piszesz. Znaki interpunkcyjne, ortografia, składnia....to chyba cholernie trudne pojęcia dla ciebie.

Żegnam kinderboj.

P.s - Wszyscy z Lublina tacy są? Należysz do stowarzyszenia MotorowiKiboleInternetowi S.A..? Nie odpowiadam na twoje dalsze posty, będące wynikiem frustracji w czasie wieku podstawówki.

CYTAT
Ile i co zrobiłem dla OEP 2008 v2 wiedzą najlepiej krzychu 117, pawelli i czarekb i tylko ich wypowiedzi w tym temacie sa godne uwagi.

W takim razie będzie hardkorowy PACZ

CYTAT
4. Jestes dla mnie leszczem i kmiotem i niech sprawą zajmuja sie moderatorzy.

Oby. Może już tu nie wejdziesz smile.gif
seba
CYTAT(Orange_91 @ nie, 08 cze 2008 - 15:43) *
Wspaniale.

Już sie boję.

Nie nazywaj mnie kmiotem. Nie pozwolę sie obrażać jakiemuś rozwydrzonemu dzieciakowi. Jeszcze jedno zdanie w którym mnie obrażasz a sprawą zajmą sie moderatorzy.

Haha. Twierdzeniem, że nie mam prawie żadnego wkładu w OE (którakolwiek wersja) rozbawiłeś mnie konkretnie. Może ty masz większe? Nie wiesz kto co robił w jakim stopniu i sie wymądrzasz. Gówno wiesz ile zrobiłem dla OE i nie zabieraj w tej sprawie głosu może Timak albo torin Ci to uświadomią? To, że mój nick w readme pojawia się pięciokrotnie to faktycznie nic. Nie masz żadnych argumentów na to żeby udowodnić, że rzekomo nic nie robiłem i dlatego wyskakujesz ze swoimi chamskimi odzywkami. Założę się, że połowa statystyk i przyśpiewek jest z OE pod PES 6(co do przyśpiewek to nawet znalazłem odpowiedni post) które były naszą pracą. Piszesz, że OE v1.0 był dziadowski itp a ten twój OE? Nie oszukujmy sie szału nie robi. Poza tym bazujesz na pracy czarkab więc ja tak samo mogę napisać, że nie w nim nie zrobiłeś i tylko prezentujesz ze sobą swoje superinteligentne odzywki.

O moderator sie znalazł. Będę zabierał głos gdzie chcę i na pewno Ty mi nie zabronisz. Zwróciłem tylko uwagę na twoje nieodpowiednie zachowanie i nie miałem zamiaru Cię obrażać ale Ty jak widzę bardzo lubisz sie wyzywać. Nie pozwolę sie obrażać jakiemuś ,,super patchmakerowi" który myśli, że jeśli zrobił przeciętny dodatek to wszystko mu wolno. Niby takie cudo ten patch? Spójrz i oceń realnie a nie przez swoje różowe okulary. Obejrzałem screeny i uwierz mi nie ma się czym zachwycać. Czepiałeś sie, że ja nie robiłem w OE twarzy czy też stroi, a Ty robiłeś coś takiego? W tym patchu jest ledwie parę twarzy graczy OE. To już na pewno mój ostatni post w tym temacie i nie mam zamiaru odpisywać już na twoje zaczepki.

To w takim razie króciutko 4 sprawy.
1. Rzeczywiście w OEP 2008 bazowałem częsciowo na ofie czarka (składy i staty graczy OE i reprezentacji Polski) i głupio zrobiłem bo zbieram teraz za to po głowie.
2. Część polskich przyśpiewek jest z OE v 3 pes 6, nigdy tego nie ukrywałem. Zagraniczne są od Tommsena, podobnie jak we wszystkich patchach POL EVO.
3. Ile i co zrobiłem dla OEP 2008 v2 wiedzą najlepiej krzychu 117, pawelli i czarekb i tylko ich wypowiedzi w tym temacie sa godne uwagi.
4. Jestes dla mnie leszczem i kmiotem i niech sprawą zajmuja sie moderatorzy.

Pozdrawiam normalnych.
krzychu117
Seba jak tu są tacy mądrzy ludzie nie wrzucaj już patcha na stronę. Co do pana Jacka mam 24 lata i nie pozwolę się obrażać jakiemuś pryszczatemu nastolatkowi. To ,że nie chce mi się stawiać przecinków i polskich znaków za wiele nie oznacza panie wyrocznia. Myślałem ,że scena pesa zawiera mądrych ludzi ,a nie samych wszystko wiedzących co nic nie robią ,a sami wymagają. Posty typu:,,Dajcie jakieś mniejsze stadiony" same temu dowodzą. Nikt nie zrobił II liga patcha do pesa. Tylko my. Żegnam wszystkie dzieci neo. Możecie mnie banować ile chcecie. Motorowi Kibole Internetowi powiadasz he?? A ty należysz do stowarzyszenia dzieci neo na świecie. Jak nie wiesz to nie mów. Good Bye
seba
CYTAT(Jack @ nie, 08 cze 2008 - 15:45) *
Przestan lizac dupe.

12 postów....żebyś nie wiedział ile miałem wcześniej... Zresztą dla takich ludzi jak ty liczą się tylko posty.

Aha...jeszcze jedno... sądząc po tym jak piszesz. Znaki interpunkcyjne, ortografia, składnia....to chyba cholernie trudne pojęcia dla ciebie.

Żegnam kinderboj.

P.s - Wszyscy z Lublina tacy są? Należysz do stowarzyszenia MotorowiKiboleInternetowi S.A..? Nie odpowiadam na twoje dalsze posty, będące wynikiem frustracji w czasie wieku podstawówki.

Widzę, ze za jednym kundlem przyplątał sie drugi...biggrin.gif:D

W takim razie będzie hardkorowy PACZ...

A ten drugi szczekacz obeznany w temacie że hej biggrin.gif:D
krzychu117
mogę się założyć ,że to drugie konto Orange;/ wiele ludzi tak robi dla uznania.
seba
CYTAT(krzychu117 @ nie, 08 cze 2008 - 16:30) *
Seba jak tu są tacy mądrzy ludzie nie wrzucaj już patcha na stronę. Co do pana Jacka mam 24 lata i nie pozwolę się obrażać jakiemuś pryszczatemu nastolatkowi. To ,że nie chce mi się stawiać przecinków i polskich znaków za wiele nie oznacza panie wyrocznia. Myślałem ,że scena pesa zawiera mądrych ludzi ,a nie samych wszystko wiedzących co nic nie robią ,a sami wymagają. Posty typu:,,Dajcie jakieś mniejsze stadiony" same temu dowodzą. Nikt nie zrobił II liga patcha do pesa. Tylko my. Żegnam wszystkie dzieci neo. Możecie mnie banować ile chcecie. Motorowi Kibole Internetowi powiadasz he?? A ty należysz do stowarzyszenia dzieci neo na świecie. Jak nie wiesz to nie mów. Good Bye

Masz rację.
Aktualizacja patcha ukaże sie po tym jak jasnym będzie ostateczny kształ lig przed runda jesienną, ale nie na tej stronie.
Miejsca w sieci jest duuuużo.
Żegnam i pozdrawiam wszystkich, a zwłaszcza tych z którymi miałem przyjemność normalnie pogadać o pesie i popatchować smile.gif
Badyl13
CYTAT(Jack @ nie, 08 cze 2008 - 15:45) *
Przestan lizac dupe.

Żegnam kinderboj.

Ja tu zostałem zwyzywany od lam, dzieci, i zer, więc nie jesteś pierwszy do którego "pan seba" się uczepił.
Chciałem zaprezentować alternatywną graficznie wersję menu, która WEDŁUG MNIE (co uwzględniłem gdy grafiki umieszczałem) była lepsza.
Trochę dobrej woli, i chęć pomocy, a człowiek został zwyzywany od Bóg wie czego...

Co do tego, że posty krzycha 117 są w tym temacie nielicznymi sensownymi... no comments.
Z tego co widzę, to z ciebie niezły podlizuch krzychu, i robisz wszystko, byle by się przypodobać sebie. Kiedy on zaczyna kogoś wyzywać, ty dokańczasz. Zero indywidualności. I ta twoja "super reguła" -
kto ma więcej postów na tym forum, jest ważniejszy. Guzik prawda, liczy się nie ilość, a to, co te posty ze sobą reprezentują. A twoje obelgi reprezentują okragłe zero.

Obrażając Orange poniżasz się jeszcze bardziej, nie sięgasz mu do pięt zarówno w kulturze osobistej, jak i w patch makingu. Nabrałbyś trochę szacunku do jednej z najsłynniejszych osób polskiego patchmakingu.
Mówiąc, że twój patch jest na równi z tym od PolEvo nieźle się uśmiałem, bo chyba jesteś za bardzo zapatrzony w siebie, i nie widzisz żadnych wad ani w sobie, ani w swoich tworach. Nie umiesz też przyjmować krytyki.
WKS
CYTAT(seba @ nie, 08 cze 2008 - 17:10) *
Masz rację.
Aktualizacja patcha ukaże sie po tym jak jasnym będzie ostateczny kształ lig przed runda jesienną, ale nie na tej stronie.
Miejsca w sieci jest duuuużo.
Żegnam i pozdrawiam wszystkich, a zwłaszcza tych z którymi miałem przyjemność normalnie pogadać o pesie i popatchować smile.gif

Ale podasz strone normalnym na pw(np.mi wink.gif xD) bo ja tu sie nie bede kłócił mozna powiedziec ze jestem i z Wrocka(rodzice) i Lublina(dziadkowie,wujkowie itd) ale do wypowiedzi Jacka to naprawde usmilem sie biggrin.gif. Wszyscy sa na tej stronie bo Euro jest i za Neostrade nie trzeba płacic smile.gif

marcin_p
CYTAT(krzychu117 @ nie, 08 cze 2008 - 16:40) *
mogę się założyć ,że to drugie konto Orange;/ wiele ludzi tak robi dla uznania.

hahaha moge sobie dać ręke uciąć, że to nie jest jego drugie konto. Wy to od Orange i od całej ekipy polevo sie powinniście uczyć, a nie wyzywać ich na forum. Myslisz, ze on ma 12 lat i ze robi sobie drugie konto tak dla zabawy. Ty jestes tutaj nowicjueszem razem z sebą(oczywsice duze brawea za patcha,ktorego zrobilsiscie) i lepiej zebyscie zajęli sie poprawianiem waszego patcha niż wyzywaniem najbardziej zasłyżonych uzytkownikow tego forum. Pozdrowienia
k-ten
Żeby nie było wątpliwości. Ja to HAL, z tym że zapomniałem hasła, a opcja ' przypomnij hasło' coś mi nie działa. Moje poprzednie konto zostało (specjalnie) zbanowane.

Od Orange łapy z dala.

Szczała.
kostek
Każdy kolejny post nie traktujący bezpośrednio o OE Patch będzie sowicie nagradzany.
Dziękuję.
krzychu117
Przepraszam za moje oszczerstwo. Co do mich bezsensownych postów to mam inne zdanie ,ale cóż. Co do patcha myślę ,że nie jest taki zły. Nikomu sie nie podlizuję;/. Jak będą już znane składy lig to (chyba) będzie jakaś aktualizacja. Strzała
zdeco
square.gif kiedy powstenie do cholery kurwo jebany ty huju pierdolony kiedy dasz patcha 2v spowrotem wkurwuiasz juz powoli wszytkich square.gif
plny
CYTAT(zdeco @ wto, 10 cze 2008 - 13:59) *
square.gif kiedy powstenie do cholery kurwo jebany ty huju pierdolony kiedy dasz patcha 2v spowrotem wkurwuiasz juz powoli wszytkich square.gif

Gimbus pewnie ze szkoły wrócił i ma chujowe oceny na koniec podstawówki ,test chujowo wypadł sad.gif( współczuje sad.gif((
zdeco
CYTAT(plny @ wto, 10 cze 2008 - 14:09) *
Gimbus pewnie ze szkoły wrócił i ma chujowe oceny na koniec podstawówki ,test chujowo wypadł sad.gif ( współczuje sad.gif ((

ty ja jestem w 3 gim wlasnie koncze ty ................. square.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.