Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch 2008 Vol. 2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
rangiz
Seba wgralem te przyspiewki ale jest problem bo praktycznie ich w grze nie slychac i sa zagluszane przez wszystkie inne. Co moge z tym zrobic? Chodzi o te co przygotowales dla Lecha ktore Ci wyslalem.
Sobiek
a aj mam takie pytanie
jak chce zagac master lige to tam trzeba wybrac 18 druzyn
polskich jest 16
i teraz pytanie
czy da sie grac tylko 16 druzynami czy musze dobierac te 4 inne?????
seba
Cytat(rangiz @ Mar 25 2008, 00:49:03) *
Seba wgralem te przyspiewki ale jest problem bo praktycznie ich w grze nie slychac i sa zagluszane przez wszystkie inne. Co moge z tym zrobic? Chodzi o te co przygotowales dla Lecha ktore Ci wyslalem.

Rozumiem, że wgrałeś te swoje przyśpiewki Lecha , które Ci przygotowałem do gry i słabo je słychac?
Ja ich nie testowałem, ale widocznie są za ciche skoro ich nie słychać.
W pes 2008 ten cały zgiełk w tle na trybunach jest jednak o wiele głośniejszy niż w pes 6 i w tym problem.
Znajdz jakiś głośniejszy doping Lecha to Ci przygotuje jeszcze raz.
seba
Cytat(Sobiek @ Mar 25 2008, 10:26:02) *
a aj mam takie pytanie
jak chce zagac master lige to tam trzeba wybrac 18 druzyn
polskich jest 16
i teraz pytanie
czy da sie grac tylko 16 druzynami czy musze dobierac te 4 inne?????

Trzeba dobierać
seba
Cytat(Dawidek098 @ Mar 24 2008, 23:58:09) *
A ja sie pozwole spytac:P Bo tak : Gram lige mistrzow Wisla Krakow i gdy wgram te przyspiewki do dalej bede mogl grac kariere czy od nowa musze zaczynac?

Dalej będziesz mógł grać
rangiz
Cytat(seba @ Mar 25 2008, 10:49:28) *
Rozumiem, że wgrałeś te swoje przyśpiewki Lecha , które Ci przygotowałem do gry i słabo je słychac?
Ja ich nie testowałem, ale widocznie są za ciche skoro ich nie słychać.
W pes 2008 ten cały zgiełk w tle na trybunach jest jednak o wiele głośniejszy niż w pes 6 i w tym problem.
Znajdz jakiś głośniejszy doping Lecha to Ci przygotuje jeszcze raz.

Rozumiem ze musze podglosnic je jakims edytorem, ale nie wiem o ile. Slyszalny jest tylko beben dopingu i zagluszaja je wszystkie inne z gry.
Dawidek098
To gdy teraz wgram te przyspiewki z pierwszego posta to normalnie bedzie dzialalo??Wszytkie bledy ktore zostaly wykryte sa oprawione tam juz??
marcin_p
Cytat(Dawidek098 @ Mar 25 2008, 12:31:48) *
To gdy teraz wgram te przyspiewki z pierwszego posta to normalnie bedzie dzialalo??Wszytkie bledy ktore zostaly wykryte sa oprawione tam juz??

Tak wszystkie błedy zostaly poprawione. pozdrawiam
Dawidek098
A czemu te przyspiewki takie ciche sa?Slabo je slychac prawie wcale:/ Cos zle wgralem?? A w wisle krakow caly czas jest tylko jedna przyspiewka: Dalej,Dalej Biala Gwiazda i tak w kolko:|
Sobiek
jak grałęm z ŁKS to przyspiewki korony bylo slychac:/
i z Lechem jeszcze
Dawidek098
Czemu np do Wisly jest tylko jedna przyspiewka??
seba
Cytat(Sobiek @ Mar 25 2008, 18:57:40) *
jak grałęm z ŁKS to przyspiewki korony bylo slychac:/
i z Lechem jeszcze

Niemożliwe.
Zainstalowaleś wsszystko?
Plik unnamed_25 w folderze cv_1.img jest kluczowy, bo odpowiada za sloty. Bez niego doping będzie wymieszany.
seba
Cytat(Dawidek098 @ Mar 25 2008, 19:24:02) *
Czemu np do Wisly jest tylko jedna przyspiewka??

Wisła ma 5 przyśpiewek, tak jak każda z drużyn
Dawidek098
Cytat(seba @ Mar 25 2008, 22:27:56) *
Wisła ma 5 przyśpiewek, tak jak każda z drużyn

No niewiem ja tylko slysze Dalej Dalej Biala Gwiazda jakos tak:/i nic wiecej.
Sobiek
Cytat(seba @ Mar 25 2008, 22:18:35) *
Niemożliwe.
Zainstalowaleś wsszystko?
Plik unnamed_25 w folderze cv_1.img jest kluczowy, bo odpowiada za sloty. Bez niego doping będzie wymieszany.

normalnie wszystko powgrywalem itak bylo.moze wezme jeszcze raz poinstalujeinapisze jak bylo
reksio74
czy to jest normalne że podczs meczu np.ruch-lech sluchac doping kibicow obu drużyn ale tak jakby były zagluszane przez inne dzwięki stadionowe?
Sobiek
Cytat(reksio74 @ Mar 26 2008, 12:14:05) *
czy to jest normalne że podczs meczu np.ruch-lech sluchac doping kibicow obu drużyn ale tak jakby były zagluszane przez inne dzwięki stadionowe?

tak tez tak mam.mozliwe ze tak jest zrobione i tyle...
Dawidek098
He czemu gdy gralem Wisla Krakow Na Besiktas Stambul slychac bylo przyspiewke legi : Cos tam Ja i tak kocham cie ,w moim sercu Legia jest i na dobre i na zle:P
damianLBN
Prosze zamieście to na rapida mi tu nie działa na tym i pewnie wielu ludziom też
fanbarcy1926
Nie wiem jak Wam dziala przez wrzucenie do kitservera - mi nie dzialało. Zainstalowalem sobie spokojnie przez GGS (nawet trwało to krotko) i teraz już są. Przyśpiewki sa ekstra! Gratuluję i dziękuję. Choc gralem dopiero 1 mecz to juz uslyszalem "Widzew ole" "(klaskanie) Widzew". Super gra teraz jest ekstra - flagi, nowy kitsrever i sklady tylko tego chcialem smile.gif Pozdro!
artii18
Witam przyśpiewki są zarąbiste jednym słowem ale mam kilka uwag może jestem tu nowy nie umiem zrobić sam dodatków (zrobiłeś świetną robotę) ale chciałbym coś zaproponować jestem fanem Widzewa a więc osobista sprawa: miło mi było i nie tylko mnie zapewne usłyszeć przyśpiewkę "Naszym Klubem RTS..." a na dodatek mam kilka uwag
1.Dlaczego słynna przyśpiewka Liverpoolu oraz Celticu jest za krótka nie dałoby radę tego przedłużyć?Przyjemnie słuyszeć You'll never walk alone w trakcie meczu od razu lepiej się gra.
2.Reprezentacja Polski ma trochę sztywne i za malo przyśpiewek a Belgia natomiast ma długą piękna przyśpiewkę(właśnie można prosić o tytuł tej przyśpiewki?)
3.Dziękuję za resztę przyśpiewek i za tą wspaniałą robotę.Liczę na odpis i mam nadzieję że to żaden kłopot.smile.gif
seba
Cytat(artii18 @ Mar 29 2008, 11:52:33) *
Witam przyśpiewki są zarąbiste jednym słowem ale mam kilka uwag może jestem tu nowy nie umiem zrobić sam dodatków (zrobiłeś świetną robotę) ale chciałbym coś zaproponować jestem fanem Widzewa a więc osobista sprawa: miło mi było i nie tylko mnie zapewne usłyszeć przyśpiewkę "Naszym Klubem RTS..." a na dodatek mam kilka uwag
1.Dlaczego słynna przyśpiewka Liverpoolu oraz Celticu jest za krótka nie dałoby radę tego przedłużyć?Przyjemnie słuyszeć You'll never walk alone w trakcie meczu od razu lepiej się gra.
2.Reprezentacja Polski ma trochę sztywne i za malo przyśpiewek a Belgia natomiast ma długą piękna przyśpiewkę(właśnie można prosić o tytuł tej przyśpiewki?)
3.Dziękuję za resztę przyśpiewek i za tą wspaniałą robotę.Liczę na odpis i mam nadzieję że to żaden kłopot.smile.gif

Ad.1. Dałoby się, ale musiałbym mieć jakis plik audio lub video z taką właśnie wersją (dłuższą) You'll never walk alone
Ad.2 Każdą lepszą przyśpiewke reprezentacji Polski mogę wrzucić do gry, pod warunkiem, że ktoś mi da do niej link (audio, video)

Jestem teraz zajęty pracą nad patchem z 2 ligą i nie mam czasu na wyszukiwanie lepszej jakości dopingu, ale tak jak pisałem, jeśli dostanę link do lepszych przyśpiewek to z chęcią je wrzucę do gry.

Jeszcze jedno..
W paru drużynach z Others B, jest bład. Np. Besiktas ma przyspiewki Legii (pamiętam, że ktos to zgłaszał)
Nie mam możliwości sprawdzenie tego, bo wyedytowałem już sloty dla drużyn 2 ligi polskiej, a chciałbym ten bug zlikwidować.
Stąd moja prośba o sprawdzenie przyśpiewek w drużynach Inne ligi B i napisanie, które jeszcze mają polski doping.
fanbarcy1926
A ja mam jeszcze pytanko a propos OE Patch. Ponieważ wgrywałęm go w wiekszości recznie przez GGS (i stad mam kłopoty np. EURO CUP mi nie działa...) to czy przy wgrywaniu przez AFSExplorera jak zaladuje pierwotny plik cv_0 (i wszystkie pliki od 1 do 8093 maja nazwe unnamed_) to jak zaimportuje caly plik z Waszego patcha i zapamietam go to bedzie ok? Pytam gdyż jak jest "uploading" to napisane jest not found (gdyz w grze sa pliki faces_ itp.) Zatem importować do AFSExplorera należy juz nazwane pliki czy moga byc unnamed i pomimo "not found" beda chodzily w PESie? Z góry dzieki za odpowiedz. Pytam tutaj gdyz tak zrobilem z przyspiwskami i komentarzem ale tam juz pierwotnie pliki są unnamed i stad moja wątpliwość. Pozdrówki
Katalonczyk10
Eh.. Wgralem OE patch + przyspiewki.Patch jest super ,wszystko dziala jest ok ,ale przyspiewek niema:/ Robie tak jak jest w instrukcji a przyspiewek niema:/Pomozecie??

Ps: Czemu w beta komentarzu Szpaka gadaja mi po francusku i niema szpaka??
Katalonczyk10
Zauwazylem blad w przyspiewkach ,gdy gralem KKS LECH POZNAN z Anderlechtem to bylo slychac przyspiewke legii..Za legia przemierzamy caly swiat....

ps: Jeszcze grajac Lechem z Besiktasem byly przyspiewki Korony:/
rangiz
Legia nie ma takiej przyspiewki, wszystko jest ok.

Seba-moge podeslac podglosnione spiewki?
trojan.exe
Opanowałeś forum widzę...

Wydaję mi się i jestem prawie pewien , że nie ma takiej przyśpiewki bo Legia takiego czegoś nie śpiewa , a przyśpiewki są brane chyba z PES 6 i jest normalnie za Lechem więc umyj uszy.

W 4 dni tyle postów ....
fanbarcy1926
Czy może ktoś mi odpowiedzieć na wyżej zadane pytanie???
chodzi mi o sam uploading w drzewku i "not found" i "importing". trzeba miec nazwane te pliki? czy nie? ODP.
Katalonczyk10
No bez kitu seryjnie gdy gram lechem to slysze przyspiewki legi! Np: Bo legia nasz gra lala la la jakos tak:/
rangiz
Zacytuj dokladnie...
Katalonczyk10
Cytat(rangiz @ Mar 30 2008, 21:08:22) *
Zacytuj dokladnie...

No mowie jakos tak to lecialo: Bo legia nasz gra la la la la .Leeegia Lal la lala al
seba
rangiz wrzucaj te chanty.
Za głośne mogą nienaturalnie brzmieć na tle trybun, ale nieszkodzi - najwyżej wycisze trochę

Katalończyk...
Za legia przemierzamy cały świat...smile.gif bez komentarza
Katalonczyk10
Cytat(seba @ Mar 30 2008, 21:18:45) *
rangiz wrzucaj te chanty.
Za głośne mogą nienaturalnie brzmieć na tle trybun, ale nieszkodzi - najwyżej wycisze trochę

Katalończyk...
Za legia przemierzamy cały świat... smile.gif bez komentarza

No jakos tak to lecialo:P Ale w kazdym badz razie to nie byly przyspiewki Lecha a Legi!
Katalonczyk10
I Wogole jakos tak na moj gust malo tych przyspiewek ,a wszystko dobrze wgralem(przez kitservera) A jak slychac to slabo, Byla taka przyspiewka jak gralem Lechem cos tam bylo: kilkanascie lat..jakos tak:/ Nie pamietam dobrze
seba
Cytat(Katalonczyk10 @ Mar 30 2008, 20:21:05) *
No jakos tak to lecialo:P Ale w kazdym badz razie to nie byly przyspiewki Lecha a Legi!

Powiedz to kibicom z bulgarskiej i szybko uciekaj smile.gif
Katalonczyk10
Hehe to co jakos tak zle zainstalowalem??Jak wgralem przez kitservera i skopiowalem te dwa foldery to nic nie moze byc zle??wszystko musi byc ok??Czy to tylko sie wydaje ze innej druzyny:P??
seba
Cytat(Katalonczyk10 @ Mar 30 2008, 20:26:16) *
Hehe to co jakos tak zle zainstalowalem??Jak wgralem przez kitservera i skopiowalem te dwa foldery to nic nie moze byc zle??wszystko musi byc ok??Czy to tylko sie wydaje ze innej druzyny:P??

To jest doping Lecha na 100%. Tylklo Ci się wydaje, że to Legia
Adamigos
Ja wypakowalem te part w folderze kitserver zrobilem folder "img" tam skopiowalem te dwa foldery co wypakowalem a w img w plikach gry usunalem te dwa pliki i nic nie chodzi :| Gdy wlaczam mecz pokazuje cos takiego

Tak mam to zrobione, mysle ze da sie to poskladac po kolei biggrin.gif

Natomiast gdy probuje zainstalowac przez GGS to nie slychac zadnych nowych przyspiewek :/
seba
Cytat(Adamigos @ Mar 30 2008, 20:50:53) *
Ja wypakowalem te part w folderze kitserver zrobilem folder "img" tam skopiowalem te dwa foldery co wypakowalem a w img w plikach gry usunalem te dwa pliki i nic nie chodzi :| Gdy wlaczam mecz pokazuje cos takiego

Tak mam to zrobione, mysle ze da sie to poskladac po kolei biggrin.gif

Natomiast gdy probuje zainstalowac przez GGS to nie slychac zadnych nowych przyspiewek :/

Na screenach widać, że wszystko jest ok.
Ja, co prawda wszystko mam wrzucone przez kitserver (nie tylko przyśiewki - cv1. cv0 i inne także ), ale to nie powinno mieć nic do rzeczy.
Zanim udostępniłem ten patch, to instalowałem go na wszystkie możliwe kombinacje - asf, kitserver, cześc kitserver, część asf itp. i za każdym razem działało bez zarzutu.
Naprawdę nie wiem dlaczego u Ciebie nie działa.
Widzewiak21
witam mam nowe przyśpiewki dla wszystkich drużyn do oe patcha oprócz Groclinu przyśpiewki będą po 22 (testuje)Przyśpiewki są głośnejsze i wyraźniejsze
seba
Cytat(Widzewiak21 @ Mar 31 2008, 14:03:43) *
witam mam nowe przyśpiewki dla wszystkich drużyn do oe patcha oprócz Groclinu przyśpiewki będą po 22 (testuje)Przyśpiewki są głośnejsze i wyraźniejsze

Dobra wiadomość.

Mam jeszcze jedną.
Zamieściłem łatkę do OEP CHANTS 2008 likwidującą bug polegający na pojawianiu się polskich przyśpiewek w niektórych drużynach INNE LIGI B.
Link w pierwszym poście (waga 13 kb). Proszę przetestować.
Widzewiak21
cracovia http://odsiebie.com/pokaz/88734---0a8f.html
Ziutek
Witam. Po zainstalowaniu przyśpiewek do OE Patch mam 2 (póki co tylko tyle wykryłem) problemy.

1. Po wybraniu drużyn przechodzę do wyboru strojów. Te jednak przez dłuższy czas (2-3 min) nie wyświetlają się i muszę wybierać w ciemno.

2. Po ustaleniu składów, przechodzę do wczytywania meczu (ekran, gdzie widać podstawowe "11" obu teamów). Mecz wczytuje mi się, ale dopiero po kilku minutach... dry.gif

Da się te problemy jakoś usunąć ?

PS. Te przyśpiewki trochę niewyraźne i ciche, ale to w następnej kolejności... póki co proszę o radę w w. wym. problemach.
Widzewiak21
przyśpiewki jeszcze nie są wrzócone na forum dopiero podałem link do programu który ma pomóc w ich instalacji przyśpiewki bedą za kilkanaście minut dokładny opiś jak instalować też napisze
Widzewiak21
oto linki dla poszczególnych drużyn Bełchatów http://odsiebie.com/pokaz/88706---9fd1.html
Widzewiak21
Polonia bytom http://odsiebie.com/pokaz/88713---9566.html
Widzewiak21
Jagielonia http://odsiebie.com/pokaz/88747---5cf1.html
Widzewiak21
Górnikhttp://odsiebie.com/pokaz/88752---f768.html
Widzewiak21
Korona http://odsiebie.com/pokaz/88753---3895.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.