Cytat(artii18 @ Mar 29 2008, 11:52:33)

Witam przyśpiewki są zarąbiste jednym słowem ale mam kilka uwag może jestem tu nowy nie umiem zrobić sam dodatków (zrobiłeś świetną robotę) ale chciałbym coś zaproponować jestem fanem Widzewa a więc osobista sprawa: miło mi było i nie tylko mnie zapewne usłyszeć przyśpiewkę "Naszym Klubem RTS..." a na dodatek mam kilka uwag
1.Dlaczego słynna przyśpiewka Liverpoolu oraz Celticu jest za krótka nie dałoby radę tego przedłużyć?Przyjemnie słuyszeć You'll never walk alone w trakcie meczu od razu lepiej się gra.
2.Reprezentacja Polski ma trochę sztywne i za malo przyśpiewek a Belgia natomiast ma długą piękna przyśpiewkę(właśnie można prosić o tytuł tej przyśpiewki?)
3.Dziękuję za resztę przyśpiewek i za tą wspaniałą robotę.Liczę na odpis i mam nadzieję że to żaden kłopot.

Ad.1. Dałoby się, ale musiałbym mieć jakis plik audio lub video z taką właśnie wersją (dłuższą) You'll never walk alone
Ad.2 Każdą lepszą przyśpiewke reprezentacji Polski mogę wrzucić do gry, pod warunkiem, że ktoś mi da do niej link (audio, video)
Jestem teraz zajęty pracą nad patchem z 2 ligą i nie mam czasu na wyszukiwanie lepszej jakości dopingu, ale tak jak pisałem, jeśli dostanę link do lepszych przyśpiewek to z chęcią je wrzucę do gry.
Jeszcze jedno..
W paru drużynach z Others B, jest bład. Np. Besiktas ma przyspiewki Legii (pamiętam, że ktos to zgłaszał)
Nie mam możliwości sprawdzenie tego, bo wyedytowałem już sloty dla drużyn 2 ligi polskiej, a chciałbym ten bug zlikwidować.
Stąd moja prośba o sprawdzenie przyśpiewek w drużynach
Inne ligi B i napisanie, które jeszcze mają polski doping.