Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch 2008 Vol. 2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
on1908
ŻAL...te co na 1 str to jest inny patch....a ten o ktorym piszemy , rozmawiamy to będzie nowy z 2 liga...ŻAL.PL
on1908
a właśnie bym się zapomniał zapytać kiedy będzie patch bo nie mogę sie doczekać xD blush.gif biggrin.gif laugh.gif
FIFINHO9393
Jak dorin zrobi kitsy.Wejdź na jego temat to się może dowiesz.
__SaNd1__
jakiesz Info okol patcha rolleyes.gif
seba
CYTAT(WKS&RKS @ pon, 19 maj 2008 - 12:45) *
Seba wiesz może jak w patchu zaradzic zeby np w karjerze gram przeciwko Tur Turkowi i zeby on niekupił np.C.Ronaldo oprócz oczywscie zeby wogole niebrac opcji zeby transferów nie było.Bo to jest troche głupie bede grał z 3-ligową drużyną a ona kupi sobie MESSIEGO ;/

Ja sobie radzę w ten sposób, ze przy ustawianiu trybu ML wybieram małą częstotliwość transferów.
Chyba zdaje to egzamin.
on1908
nikt mi nie może powiedzieć kiedy będzie patch z 2 liga...bo nie mogę sie doczekać już...czekam na odpowiedz...
seba
Zatem sytuacja jest taka.
Dorin nie będzie robić kitsów - trudno.
Badyl13 w temacie dorina prosił o templates kits do pes 2008
Proszę bardzo i czekam na jakiś efekt.
http://www.speedyshare.com/637183355.html
__SaNd1__
no chyba duzo czasa jescze nie bedzie patcha sad.gif
herubq3
CYTAT(__SaNd1__ @ śro, 21 maj 2008 - 19:39) *
no chyba duzo czasa jescze nie bedzie patcha sad.gif

A jeśli nie bedzie kitsów przez dłuszy czas to bedziesz wydawał tego patcha ?
są kitsy dla stal stalowej woli ?
krzysiek7
CYTAT(seba @ śro, 21 maj 2008 - 19:37) *
Zatem sytuacja jest taka.
Dorin nie będzie robić kitsów - trudno.
Badyl13 w temacie dorina prosił o templates kits do pes 2008
Proszę bardzo i czekam na jakiś efekt.
http://www.speedyshare.com/637183355.html

wiec nie bedzie kitsow dla 2 Liga Patch i zatem nie bedzie patcha juz wogole czy jak?
robien92
mysle ze robienie drugiej ligi jest niepotrzebne(jak patch jest robiony po to zeby w karierze grac całą polską ligą to trzeba było zrobić tam z 5 czołowych drużyn 2 ligi i tyle),wydaje mi sie że korzystniejsze było by jeszcze dopracowanie oryginalnego OE patcha.Takie jest moje zdanie.
Swiezak
a jakich drużyn jeszcze nie ma zrobionych ?? bo jak będę wiedział jakie to może zrobie brakujace kitsy smile.gif
seba
CYTAT(robben92 @ czw, 22 maj 2008 - 09:20) *
mysle ze robienie drugiej ligi jest niepotrzebne(jak patch jest robiony po to zeby w karierze grac całą polską ligą to trzeba było zrobić tam z 5 czołowych drużyn 2 ligi i tyle),wydaje mi sie że korzystniejsze było by jeszcze dopracowanie oryginalnego OE patcha.Takie jest moje zdanie.

16 drużyn OE + 5 czołowych druzyn 2 ligi daje nam 21 drużyn. W karierze gra się 40 dryżynami...
Nie wypowiadaj się więcej w tym temacie chłopaku. Na grzyby pojedź, taką mam koncepcję.
seba
CYTAT(Swiezak @ czw, 22 maj 2008 - 09:21) *
a jakich drużyn jeszcze nie ma zrobionych ?? bo jak będę wiedział jakie to może zrobie brakujace kitsy smile.gif

Stal Stalowa Wola, Kmita Zabierzów, Odra Opole, Raków Częstochowa, Górnik Łęczna., Hetman Zamość, Flota Świnoujście, KSZO, Ruch Wysokie Mazowieckei
WKS
Bez kitu jak ty masz wspaniałe kluby w OE jak wisła kraków legła warszawa to naprawde moze ktos chce pograc 2 liga jak seba Stalą albo ja Motorem a przeciez nikt nie kaze ci tego sciagac bez kitu jedz z rodzicami na grzyby albo na piknik i sie nie odzywaj
gizmo321
Witam ja mam taki błąd przy włączeniu gry,
"Either the file is damaged or was not correctil installed.Pleas uninstal before installing it again."
instalowałem na czysta gre i na patch konami 1.20 i spolszeczenie al nic nie dalo
instalowane pliki ściągałem z tego tematu .
prosze o pomoc pozdrawiam
seba
CYTAT(gizmo321 @ czw, 22 maj 2008 - 10:37) *
Witam ja mam taki błąd przy włączeniu gry,
"Either the file is damaged or was not correctil installed.Pleas uninstal before installing it again."
instalowałem na czysta gre i na patch konami 1.20 i spolszeczenie al nic nie dalo
instalowane pliki ściągałem z tego tematu .
prosze o pomoc pozdrawiam

W patchu z linków w tym temacie nie trzeba instalowac ani spolszczenia ani patcha konami 1.2.
Zreszta mniejsza z tym, bo za chwile ściągam z serwera linki do patcha i przyspiewek.
__SaNd1__
cierpliwie poczekamy na patcha ... rolleyes.gif
herubq3
CYTAT(__SaNd1__ @ czw, 22 maj 2008 - 11:01) *
cierpliwie poczekamy na patcha ... rolleyes.gif

A jak nie bedzie tych kitsów to nie wyjdzie patch
Avaddy
Ściągam tego Patcha, ściągam, aż tu nagle przy końcu post został zedytowany - będzie jeszcze możliwość ściągnięcia? ;-(
robien92
grzyb zes sie miał nazywac:p takie jest moje zdanie i kit ci do tego
krzychu117
To nie pisz w tym temacie jak nie chcesz patcha. zal
Avaddy
O, a może ktoś skopiował sobie treść 1. postu wraz z linkami, i by mi podesłał na Priva? biggrin.gif
ScOuT
Zapowiada sie super patch smile.gif smile.gif
Luck_1973
Co się stało z linkami na pierwszej stronie??? dry.gif
__SaNd1__
CYTAT(MJ23 @ czw, 22 maj 2008 - 13:14) *
Zapowiada sie super patch smile.gif smile.gif

no tak to na pewno czekamy zeby wyszedl ... rolleyes.gif
Youbo
CYTAT(WKS&RKS @ czw, 22 maj 2008 - 10:32) *
Bez kitu jak ty masz wspaniałe kluby w OE jak wisła kraków legła warszawa to naprawde moze ktos chce pograc 2 liga jak seba Stalą albo ja Motorem a przeciez nikt nie kaze ci tego sciagac bez kitu jedz z rodzicami na grzyby albo na piknik i sie nie odzywaj

Trochę szacunku baranie dla klubów.
WKS
Zamknij morde cioto nie twoja sprawa wiec sie nie wtrocaj jedno postowcu

PS. Sorry za OFTTOPA ale mnie wkurzyl
krzychu117
Dobra spokój panowie:D.
Luck_1973
CYTAT(WKS&RKS @ pią, 23 maj 2008 - 10:33) *
Zamknij morde cioto nie twoja sprawa wiec sie nie wtrocaj jedno postowcu

PS. Sorry za OFTTOPA ale mnie wkurzyl

Ja tak radze uspokuj się, ochłoń. I się nie flustruj!!!
__SaNd1__
jakiesz nowe informacije o OEP v 2.0 rolleyes.gif
seba
CYTAT(__SaNd1__ @ pią, 23 maj 2008 - 20:09) *
jakiesz nowe informacije o OEP v 2.0 rolleyes.gif

Cały czas czekamy na kitsy od dorina.
__SaNd1__
aha na ile kitsow czekasz jescze seba ? rolleyes.gif
seba
Osiem
__SaNd1__
CYTAT(seba @ pią, 23 maj 2008 - 21:31) *
Osiem

ok smile.gif no dalej czekamy smile.gif tongue.gif
__SaNd1__
eh te kitsy zbawjajom wypusczanie patcha wacko.gif
Katalonczyk10
CYTAT(__SaNd1__ @ sob, 24 maj 2008 - 10:23) *
eh te kitsy zbawjajom wypusczanie patcha wacko.gif

A Jak masz zamiar grac bez kitsów? ph34r.gif
Dorin Podobniez ma teraz jakies problemy;/ Wiec troche poczekamy jeszcze;/
Pozdr
seba
Jesli chcecie to mogę udostępnić patch, powiedzmy w wersji beta, bez tych 8 kompletów kitsów. Z czasem, jak Dorin stworzy resztę to zrobimy update.
matiz
CYTAT(seba @ sob, 24 maj 2008 - 12:54) *
Jesli chcecie to mogę udostępnić patch, powiedzmy w wersji beta, bez tych 8 kompletów kitsów. Z czasem, jak Dorin stworzy resztę to zrobimy update.

to dawaj. ale kogo nie ma kitsów. Widzewa i ŁKSu sa?
__SaNd1__
CYTAT(seba @ sob, 24 maj 2008 - 13:54) *

dobry pomysl seba wink.gif czekamy smile.gif a po co to muszi byc beta preciez tylko 8 kitsow nie ma jak wyjda te kitsy tylko sie wlozom do kitserwera i gotovo rolleyes.gif
seba
CYTAT(matiz @ sob, 24 maj 2008 - 12:57) *
to dawaj. ale kogo nie ma kitsów. Widzewa i ŁKSu sa?

Na razie nie ma kitsów Kmity Zabierzów, Odry Opole, Stali Stalowa Wola (kitsy Stali moge dorzucic, ale zrobiłem je na własne potrzeby i nie są takie jak bym chciał żeby były), Rakowa Częstochowa, KSZO, Floty Swinoujście, Ruchu Wysokie Mazowieckie, Hetmana Zamość.
mafioso
Bardzo dobry pomysł! - jestem w pełni za smile.gif
__SaNd1__
no za teraz moze i bez tych kitsow kiedy beda to beda wink.gif czekamy na "beta" rolleyes.gif
WKS
rózniez za tym jestem smile.gif
matiz
to Seba dawaj tego patcha jak cos to dacie update rolleyes.gif
seba
Patch wazy 1,1 gb. Dzis zacznę upload, więc jutro powinniście juz pograć
matiz
jaka wersja instalacji? Kopiowanie, instalacja zwykła czy przez AFS Explorer
seba
CYTAT(matiz @ sob, 24 maj 2008 - 14:04) *
jaka wersja instalacji? Kopiowanie, instalacja zwykła czy przez AFS Explorer

Kopiuj, wklej, ale mozna asf i ggs jak ktos lubi
__SaNd1__
CYTAT(seba @ sob, 24 maj 2008 - 14:54) *
Patch wazy 1,1 gb. Dzis zacznę upload, więc jutro powinniście juz pograć

czekamy seba kiedy beda linki rolleyes.gif
seba
CYTAT(__SaNd1__ @ sob, 24 maj 2008 - 14:17) *
czekamy seba kiedy beda linki rolleyes.gif

Jutro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.