Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch 2008 Vol. 2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
krzychu117
to bedzie jako vol.2 z updatem ekstraklasy. czyli raczej calosc. jeszcze sie zobaczy
robien92
jak zainstalowac te przyspiewki widzewiaka przez dkz studio???
krzysiek7
na kiedy sie mozna spodziewac patcha :-)
robien92
powie mi ktos jak wgrac te przyspiewy?????????????????????
krzysiek7
Cytat(robben92 @ Apr 29 2008, 14:27:03) *
powie mi ktos jak wgrac te przyspiewy?????????????????????

normalnie przez AFS Explorer nie ma wtym nic trundego....zamienic przyspiewy z orginala na te nowe...instukcji jest kupe na necie. Instukcja tez powinna sie znajdowac w README.txt......musi byc po prostu format adx, jezeli masz format wav to z convertuj najpierw w DKZ studio na adx i juz
czamian
w końcu znalazłem i ten Widzew mi działa. za ML odpowiadają sloty 250-254
seba
Cytat(czamian @ Apr 30 2008, 00:47:01) *
w końcu znalazłem i ten Widzew mi działa. za ML odpowiadają sloty 250-254

Nie wiem coś ty tam znalazł i jakim cudem ci to działa , bo sloty 250-254 to Chile,Columbia,Equador,Paraguay,Peru,Urugay,River Plate,SC International.
Natomiast sloty dla trybu ML to:
370-374, 375-379 Little fans slot (used in "League and Master-League")
Jeśłi komuś sypią sie śpiewy w trybie ML to może próbować podmieniać za te numery. NIe testowałem jak to działa, bo u mnie i znajomych doping w ML idzie na podstawowych slotach.
czamian
Cytat(seba @ Apr 30 2008, 06:54:26) *
Nie wiem coś ty tam znalazł i jakim cudem ci to działa , bo sloty 250-254 to Chile,Columbia,Equador,Paraguay,Peru,Urugay,River Plate,SC International.
Natomiast sloty dla trybu ML to:
370-374, 375-379 Little fans slot (used in "League and Master-League")
Jeśłi komuś sypią sie śpiewy w trybie ML to może próbować podmieniać za te numery. NIe testowałem jak to działa, bo u mnie i znajomych doping w ML idzie na podstawowych slotach.

no to najwyraźniej mam coś pomieszane, w każdym razie u mnie po tej zmianie działa ok
robien92
wiem ze przez dkz tylko nie wiem jak zmienic format z wav do adx???
Szlachtus
witam. Ja mam problem z tym patchem...otóż ogólnie patch działa w porządku..choć czasem mi przed meczem potrafi się zwiesić (nie wiem czemu) ale moim głównym problemem jest iż ostatnio gra mi bardzo wolno chodzi :/ W ogóle jak mam w pełnej rozdzielczości 1440x900 gra się bardzo wolno włącza, już nie mówiąc o samym menu/meczu etc. muszę czekać nie wiem 5-10 minut zanim się mecz uruchomi...co ciekawe jak zrobię tak iż będę miał grę w trybie okienkowym a nie w pełnej rodziałce to giera chodzi właściwie jak dawniej, ale wiadomo nie będę grać w tym trybie ponieważ to traci na jakości grafiki etc....może mi ktoś powiedzieć w czym rzecz? Kompa mam bez przechwałki wystarczającego, mogę powiedzieć że jest nawet ponad wymagania gry, więc jeśli chodzi o slaby sprzęt to wykluczam taką opcję...proszę o pomoc.
robien92
odpowie mi ktos???? , szlachtus w settings musisz miec wyłaczona opcje "wait for Vsync"
herubq3
Cytat(robben92 @ May 1 2008, 17:29:10) *
odpowie mi ktos???? , szlachtus w settings musisz miec wyłaczona opcje "wait for Vsync"

Jak otworzysz dkz studio to wcisinij Ctrl+M
pózniej jest bardzo łatwo
Szlachtus
"szlachtus w settings musisz miec wyłaczona opcje "wait for Vsync"" - dzięki gra śmiga...ale jest problem :/ jak mam wyłączone "wait for Vsync" to wtedy zawodnicy się poruszają jak słonie...bardzo wolno, tak wręcz zamulająco momentami a i gra przez to jakby straciła na grafice... jak mam tą opcję włączoną to wszystko wraca do normy, z tym że wtedy wracają starę błędy :/ Jest na to jakieś lekarstwo? dodam że inne gry działają w porządku, a patcha instalowałem oczywiście na świeżą grę...
herubq3
Cytat(Szlachtus @ May 2 2008, 14:23:51) *
"szlachtus w settings musisz miec wyłaczona opcje "wait for Vsync"" - dzięki gra śmiga...ale jest problem :/ jak mam wyłączone "wait for Vsync" to wtedy zawodnicy się poruszają jak słonie...bardzo wolno, tak wręcz zamulająco momentami a i gra przez to jakby straciła na grafice... jak mam tą opcję włączoną to wszystko wraca do normy, z tym że wtedy wracają starę błędy :/ Jest na to jakieś lekarstwo? dodam że inne gry działają w porządku, a patcha instalowałem oczywiście na świeżą grę...

Ja też miałem takie podobne problemy typu że pes właczał sie 5 min
zainstalowałem od nowa patcha i była gitara smile.gif
robien92
dzieki herubq , szlachtus dziwne ze gra ci zwalnia bo mi chodzi tak jak z właczoną opcją(tylko efekty graf. spadły).
damianLBN
Szkoda ze path bedzie za darmo.Fajnie jakby kosztowal jakies 7.32 smsem .Byle kto by w niego nie gral ja bym nie zalowal ani grosza biggrin.gif A tego ofka zrobiliscie?Sory ze sie tak zachowuje ale 900zl w STSach wygralem i mam taki dobry humor tongue.gif
krzysiek7
no to extra 900 zeta tez nie rosnie na dzewie ^^ (niestety)
A do patcha to na kiedy planowana Premiera?
krzychu117
Jezu ludzie skończcie o to pytać kiedy premiera kiedy premiera. Jak Dorin zrobi stroje;/. Co do ofa został twarze co już robię.
pozdro
damianLBN
Cytat(krzychu117 @ May 2 2008, 19:50:22) *
Jezu ludzie skończcie o to pytać kiedy premiera kiedy premiera. Jak Dorin zrobi stroje;/. Co do ofa został twarze co już robię.
pozdro

A robisz wszystkie mordy,wiekszosc czy tylko niektore?Jakbys mial czas to wrzuc kogos z Motoru to wtedy zobacze jak sa podobni a jak ci sie nie chce to nie wrzucaj.Nie obraze sie
krzychu117
heh ja nie wrzucam ja je edytuje w edytorze:D. Ale powiem ,żę są wmiare podobni.

Skończyłem Ci Koczona . Jedyne czego mi w nim brakuje to dobrych włosów ,ale takowych pes nie posiada.

dla porównania:P
Zelman
Dałoby się zamieścić jakieś screen'y z meczy, najlepiej Warty?
Pozdro smile.gif
damianLBN
Bravo Krzychu Koczon super wykonany
seba
Ktos zapewne zassał przyśpiewki udosptępnione w tym temacie przez widzewiaka (dużo postów), Jesłi tak to proszę o udostępnienie na dowolnym serwerze całości.
krzychu117

koczon vol.2

DamianLBN ten Koczon nie jest lepszy bo nie wiem którego zostawić??biggrin.gif
damianLBN
Ten 2 ma lepsza fryzure to zostaw tego drugiego
FIFINHO9393
A ile bedzie twarzyczek Cracovi???
artysta germanista
CYTAT(krzychu117 @ May 3 2008, 21:08:25) *

koczon vol.2

DamianLBN ten Koczon nie jest lepszy bo nie wiem którego zostawić??biggrin.gif

to ma być Koczon? wub.gif widze, że nie warto będzie ściągać patcha xD
krzychu117
Zrób mondralinski lepiej to pogadamy. zreszta to nie jest final version...

edit.

Nawet wam sie nie chciało patcha dokończyć do pes 6 to po co sie mieszasz??
robien92
ma ktos pomysł jak umiescic polski face pack do patcha OE??? bo jak wiemy polacy nie maja swoich slotow do twarzy , oto link polish faces pack
herubq3
chodzi ci o twarze polaków w OE czy repezentacji ?
robien92
chodzi mi o twarze reprezentantów
herubq3
ja tam wgrywam spokojnie
Youbo
I jak panowie z tym patchem ? Temat ucichł, od dłuższego czasu nic się nie pojawia o co chodzi, czyżby o te stroje które miał wykonać Dorin ?
seba
CYTAT(Youbo @ May 8 2008, 17:20:07) *
I jak panowie z tym patchem ? Temat ucichł, od dłuższego czasu nic się nie pojawia o co chodzi, czyżby o te stroje które miał wykonać Dorin ?

Zgadza się niestety.
Dorin nie daje znaku życia, a bez kompletu kitsów patcha nie wypuszczę.
krzysiek7
tzn. ze macie juz wszystko zrobione tylko brakuje wam tych kitsow? wszystkich czy tylko poszczegolnych ?
seba
CYTAT(krzysiek7 @ May 8 2008, 19:52:24) *
tzn. ze macie juz wszystko zrobione tylko brakuje wam tych kitsow? wszystkich czy tylko poszczegolnych ?

Wszystko juz własciwie zrobione.
Statsy i fizycznośc graczy skończyłem robić ponad tydzień temu
Teraz krzychu007 bawi się w upodabnianie twarzy drugoligowców - w niedziele ma skończyć.
Z nudów przerobiłem ligę francuską. Zostawiłem Lyon, Marsylię i Monaco, a w zamian za resztę francuskich drużyn dodałem Benfice, Porto, Sporting, Celtic, Larise, Zenit, Fenerbache, Olimpiakos i Shahtar. Pozostałe osiem drużyn w tej grupie to kluby polskie (2 drugoligowe i 6 trzecioligowych) - tak jak było zresztą zapowiadane.
W niedzielę ofa dostanie czarekb do aktualizacji OE i koniec.

Dorin zrobił 14 kompletów dla drugoligowców, brakuje zatem czterech: Stal Stalowa Wola, Kmita Zabierzów, Odra Opole, Podbeskidzie Bielsko Biała
Ponadto brakuje kitsów dla 6 trzecioligowców: Flota Świnoujście, KSZO, Hetman Zamość, Raków Częstochowa, Ruch Wysokie Mazowieckie, Górnik Łęczna.

Tak sytuacja z OEP 2008 v. 2 wygląda na dzień dzisiejszy.
Jesłi Dorin (przepadł bez wieści), lub inny z kitsmakerów nie dokończy kitsów to sprawa z patchem sie poważnie rypnie.
Youbo
No to patrze że już dużo roboty zrobiliście, no szkoda że Dorin przepadł. Teraz pozostaje tylko czekać aż się zjawi i zrobi stroje albo ktoś inny kto się na tym zna się za to zabierze.
damianLBN
To po co ten dorin sie tego podejmowal
krzychu117
Dorin był chory. Teraz sie bierze do roboty. Zresztą to chyba dobrze bo czarekb będzie miał czas zeby uaktualnić oe.
Grzegorzu
kiedy będzie 2 liga OEP?
krzychu117
Przeczytaj temat i posty......
krzysiek7
CYTAT(seba @ May 8 2008, 20:36:11) *
Dorin zrobił 14 kompletów dla drugoligowców, brakuje zatem czterech: Stal Stalowa Wola, Kmita Zabierzów, Odra Opole, Podbeskidzie Bielsko Biała
Ponadto brakuje kitsów dla 6 trzecioligowców: Flota Świnoujście, KSZO, Hetman Zamość, Raków Częstochowa, Ruch Wysokie Mazowieckie, Górnik Łęczna.

Jak wam brakuja jeszcze kitsy Odry Opole to tu macie podkaldke na kitsy Odry :-)

http://www.sklep.masita.pl/galerie/9bb3adc...a0f602b7619.jpg <-------- Dom
http://www.sklep.masita.pl/galerie/df3da7f...f8dde615828.jpg <-------- 2 Dom
http://www.sklep.masita.pl/galerie/a3ec4a1...fa9a7219917.jpg <-------- wyjazd
http://www.sklep.masita.pl/galerie/0f6e22e...c205ad31319.jpg <--------- 2 wyjazd
http://www.sklep.masita.pl/galerie/36082e3...03abcf24027.jpg <--------- 3 wyjazd

http://www.sklep.masita.pl/galerie/6fe14fa...dc92dd12636.jpg <- spodenki
http://www.sklep.masita.pl/show.php?p=167a...28efe73fc813531 <- spodenki
http://www.sklep.masita.pl/galerie/5f9432f...04434713533.jpg <- spodenki
__SaNd1__
Czy w tym Patchu OEP v 2 bedom prawdziwe loga ligow i pucharow bo w OEP Final Version loga v ehibition byly takie jak potzebne ekstraklasy etc a jak si wchodzilo do league to byly default loga z originalnej gry tak jak na samym poczatku bez patchow etc jak to bedzie jak potzebnie to patch bedzie ok smile.gif
seba
CYTAT(__SaNd1__ @ May 10 2008, 09:08:31) *
Czy w tym Patchu OEP v 2 bedom prawdziwe loga ligow i pucharow bo w OEP Final Version loga v ehibition byly takie jak potzebne ekstraklasy etc a jak si wchodzilo do league to byly default loga z originalnej gry tak jak na samym poczatku bez patchow etc jak to bedzie jak potzebnie to patch bedzie ok smile.gif

Już są.
Ten mankamencik poprawiłem na samym początku.
seba
CYTAT(krzysiek7 @ May 10 2008, 08:58:45) *

Dzięki, ale proponuję to zamieścić w temacie Dorina - on kręci kitsy.
__SaNd1__
a prepraszam wiem ze to jest pytane 1 000 000 000 razow ale jak juz jest dorin to kiedy mozemy sie spodziewac patcha bo go czekam z niecerpliwoscia rolleyes.gif
krzychu117
No jak je skończy. hehehehehehe.
damianLBN
Chłopaki ale ja ponawiam moja propozycje zeby patch byl platny.
WKS
gratulacje pomysłu moze bys zauwazył ze jak ty masz kase to ktos nie ma co ? Dobra ok dajmy na to ze jest płatny to ty z łaski swojej go kupisz ja go kupie i nie bede miał pozytku bo pes mi sie zacina i tylko strace kase
Youbo
Jak tyle masz pieniędzy to im zapłać za ten patch rolleyes.gif źle mówie ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.