Czy można na tym patchu używać bootservera ?
CYTAT(Ma106 @ Aug 15 2008, 14:58)

to może zapodaj linka z tym dobrym Kitserverem hmm co ??? dzieki
Ściągnąłeś cały patch??? Jeżeli tak to kitserver tam jest. Jeżeli nie to nie jest Ci on potrzebny bo zawiera on stroje oraz plik map pod tego patcha . Nie wrzuce go ponieważ ze strojami jest on zbyt duży, więc upload też by długo trwał.
CYTAT(Ma106 @ Aug 15 2008, 14:58)

to może zapodaj linka z tym dobrym Kitserverem hmm co ??? dzieki
www.google.pl
Soncker
Aug 16 2008, 16:38
Pomozecie gdzies po minucie wywala mnie do windowsa.Oczywiscie patch dziala ale wywala;/
Cofam wszystko dziala to bylo chyba jedno razowe;p;p jeszcze raz sory
Kamiloxx
Aug 18 2008, 08:44
a kiedy będzie nowsza wersja 3.0 ? Czy w ogóle wyjdzie??
Kamiloxx
Aug 18 2008, 13:32
aha i sorka bo moj kolega się pytał czy patch pójdzie na Piracie a dokładnie wersji Skullptura ??
de_rossi
Aug 18 2008, 16:50
Witam mam pare pytan.
Od dawna szukam jakiegos dobrego patcha polskiej ligi do PES 2008. Znalazlem ten teamt w google i przeczytalem pare stron [ cale 51 nie chcialo mi sie czytac

]
Po pierwsze : Czy na pierwszej stronie sa linki do tego najnowszego patcha o ktorym piszecie na stronach okolo 30...??
Po drugie : jezeli tak.... one nie dzialaja

Prosilbym o odswierzenie lub danie na inny serwer
Aha Seba ... dobra robota z tego co widze

BRAWO!!
Kamiloxx
Aug 18 2008, 16:52
linki działają,sprawdzałem wczoraj ;] a poza tym wiadome mi jest że pliki z tego serwera się nie kasują (chyba że uploader skasuje ;p ) ;]
Aha i prośba do wszystkich którzy mają patcha: Upniecie patcha na megaupload? Bo kur-- robiłem formata a linki z tego idą mi po 8-12 kb/s :/ z megaupload patrzę się na 1 plik - 100 kb/s ;p Plisska o ten patch na MU ;]
de_rossi
Aug 18 2008, 17:02
Teraz widze i rzeczywiscie linka chodza , ale przed chwila nic... Ale part 1 mi nie idzie za nic....
Juz mam ... dosc dziwny ten serw jak dla mnie... raz chodzi raz nie
Kamiloxx
Aug 19 2008, 10:06
bo strasznie dużo plików jest na 4shared ;] ja upłem z kolegami z 3GB różnych rzeczy GSM - Tapety dzwonki itp. ;] a zresztą wszystkie patche powinny być na tym serwerze ;] Szybki i bez limitów
mam pytanko ktos z was robil Loga do pesa tylko ze taki wyglad
http://forum.pesleague.pl/index.php?topic=29280.0 Sory ze wstawiam link z innego forum. Czy mogl by mi ktos wytlumaczyc jak mam zrobic take loga bez tych kitsow to sobie juz zrobilem tylko niemoge zrobic takich logosow te cienie rozjasnienia itd. dzieki z gory mam zamiar takie zrobic do polskich lig jak zrobie to wstawie
moze ktos wrzucic samego of'a z porobionymi transeferami ??? albo chociaz bez bo nie chce mi sie calego patcha sciagac a of mi sie zjebal...
marcisco
Aug 27 2008, 20:19
Witam ja mam pewne nietypowe pytanie do twórców tego patcha spodobała mi sie jedna piosenka po zainstalowaniu tego patcha i nazywa sie ona "sum 41 in toop deep"
sciagam z neta słucham w necie i w pesie jest inna piosenka a w necie inna byc moze to jest jakis rmx. i bardzo bym prosił o podanie pełnej nazwy tej piosenki lub o jakis link z wersja z pesa
bede wdzieczny
krystian99901
Aug 28 2008, 09:49
Ja sobie sam robię Ofy ale miałem błąd w Firefox i mi historie zjadło i stronkę ze statami zawodników wcięło. Weźcie poratujcie i podajcie mi tą stronę ona była jakoś na "z" chyba z4"coś tam".com
artysta germanista
Aug 28 2008, 09:53
CYTAT(DAKO @ Aug 24 2008, 03:42)

mam pytanko ktos z was robil Loga do pesa tylko ze taki wyglad
http://forum.pesleague.pl/index.php?topic=29280.0 Sory ze wstawiam link z innego forum. Czy mogl by mi ktos wytlumaczyc jak mam zrobic take loga bez tych kitsow to sobie juz zrobilem tylko niemoge zrobic takich logosow te cienie rozjasnienia itd. dzieki z gory mam zamiar takie zrobic do polskich lig jak zrobie to wstawie

co do logosów to ten link nie działa, a po drugie czytaj regulamin = wywal sygnature bo jest ona niedozwolona na tym forum
Mowisz masz niema Sygnaturki a te loga to juz zalatwilem niejaki saresak ma mi zrobic do Oe i 2 polskiej ligi a te loga wygladaja tak
FC-HODNIK
Aug 29 2008, 19:09
rafael91
Aug 30 2008, 08:10
Czy jest planowanie wydanie Ofa (update) z transferami do tego patcha po zakończeniu okna transferowego ??
baski18
Aug 30 2008, 09:04
Pytanie - czy jest możliwe, że SP3 sprawia, że gra po załadowaniu patcha chodzi bardzo po woli ? Miałem format i zainstalowałem wszystko na nowo, ale gdy podmieniam pliki coś się psuje w grze i podczas ładowania plansz spowalnia kompa (trzeba czekać jakieś 20s), aby włączyła się kolejna plansza - o grze nie ma mowy.
Kolno1967
Sep 5 2008, 08:50
Kiedy można spodziewać się aktualizacji ofa?.Okienko transferowe już jest zamknięte a aktualizacji nie widać.
Może twórcy po prostu nie mają czasu?
Ogarnij się trochę, jak wyjdzie takowy OF to na pewno się o nim tutaj dowiesz.
Kolno1967
Sep 5 2008, 16:02
Zaglądam tu dość często.Lecz ofa na razie nie ma i nie wiadomo kiedy będzie.
czesc tom oj pierwszy post na tym forum i mam mały problem z tablicą wyników po pierwsze gdy gram mecz np. bundesligi to mam pokazane orange

a po drugie loga druzyn mam na srodku ekranu a wynik i puste miejsce ( tam gdzie powinny byc loga) w rogu jesli juz to było to niech mi ktos poda strone bo niechce mi sie sprawdzać 53 stron
pozdrowienia
scoreboard taki jest z logiem orange a co do tych logów to ustaw sobie w settings tam gdzie masz zainstalowanego pesa zaznacz kropke 4:3 bo masz pewnie ustawonią 16:9 chociaz troszke traci sie na tym na grafice mi na przyklad to wogole nie przeszkadzało
663marcin
Oct 11 2008, 10:53
A mi się nie chce uruchomić.Robię wszystko tak jak w instrukcji i wyskakuje mi coś takiego:"Either the file is damaged or was not corretly installed.Please uninstall before installoing it again"Pomóżcie
Witam zapraszam na dyskusje do tematu OE patch 2.0 jest ktoś chętny na zrobienie w ogóle nowego patcha???Sam nie chce sie za to zabierać bo sam w PESFANie za wiele nie zrobie
fanbarcy1926
Oct 11 2008, 13:27
Mam pytanko:
Czy jest możliwe by zainstalować dwa PESy 2008 na 1 komputerze??? Pytam bo chcialbym 1 oryginalnego a drugiego z Patchem ligi polskiej. Chylę głwę nad pracami - jesteście naprawdę niezwykli. Pozdr!
wydaje mi sie ze jest to nie mozliwe chodzi tu o wpisy w rejestrze
CYTAT(fanbarcy1926 @ Oct 11 2008, 14:31)

Mam pytanko:
Czy jest możliwe by zainstalować dwa PESy 2008 na 1 komputerze??? Pytam bo chcialbym 1 oryginalnego a drugiego z Patchem ligi polskiej. Chylę głwę nad pracami - jesteście naprawdę niezwykli. Pozdr!
663marcin
Oct 11 2008, 16:16
A mi się nie chce uruchomić.Robię wszystko tak jak w instrukcji i wyskakuje mi coś takiego:"Either the file is damaged or was not corretly installed.Please uninstall before installoing it again"Pomóżcie
Na początek wielkie dzięki - super sprawa z tym patchem.
Druga rzecz:
http://www.poloniabytom.com.pl/index.php?o...=4&Itemid=5 - link do aktualnego składu Polonii Bytom
Bardzo prosiłbym o zrobienie z Grzegorza Podstawka także napastnika bocznego oraz jeśli uważacie to leciutkie polepszenie tegoż zawodnika.
PrzemGKM
Oct 15 2008, 11:03
Witam! Mam pytanie czy te link w 1 poście są aktualne? BO jak je sciągam to sciąga mi pliki muzyczne
Druga sprawa: Mogłby ktoś podac mi jakiegos patcha z poprawionymi nazwami, dodanymi jakimis nowymi ligami(najlepiej z OE

) bo juz tyle patchów sciagnelem i żaden mi nie działa...najlepiej zeby był prosty w instalacji

Mm oryginalnego PESa mogą patche przez to nie działac?
krzychu117
Oct 16 2008, 07:58
Witam chciałem poinformować ,że recenzja naszego patcha ukazała się w CDA.
PrzemGKM
Oct 16 2008, 10:24
O DZIĘKI!
luczynhks
Oct 23 2008, 18:01
może ktoś wstawic jeszcze raz part 6 ?? bo obecny linki mi nie chodzi :/ z góry dziekuje
aughj1
Oct 25 2008, 21:26
czesc w jaki sposób sie edytuje ten dodatek ?
chodzi mi o to ze chce przeniesc znicz pruszków do innych a motor lublin do Orange Ekstraklasy
prosze o upload OEA 2008 vol.2 part.8 poniewaz link umieszczony w pierwszym poscie nie dziala,a nigdzie indziej nie moge tego znalezc

z gory dziekuje
Buru19M50
Nov 8 2008, 20:35
prosze o podanie linka do OEP 2008 vol.2.part08 bo podany link nie dział prosze !!!:))
matys18
Nov 10 2008, 22:22
Ponawiam prośbe o wrzucenie ponownie part.8 ponieważ wygasł
barcafan73
Nov 14 2008, 11:25
Mam pytanko.Czy ten patch działa w wersji rip skullptura?Po zainstalowaniu go w/g instrukcji przestała mi działac gierka (czarny ekran ).Musiałem ją przeinstalować.
misiek199414
Nov 29 2008, 15:13
part 8 nie dziala czy ktos moglby cos z tym zrobic??
Piwoszu
Dec 14 2008, 14:08
Ma ktoś stroje polskiej ligi na sezon 08/09 bo w tym patchu są tylko na 07/08 .Jak ktos ma to prosze wrzucic chocby paru klubów z gory dziekuje
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Dec 15 2008, 09:00
CYTAT(Piwoszu @ Dec 14 2008, 15:12)

Ma ktoś stroje polskiej ligi na sezon 08/09 bo w tym patchu są tylko na 07/08 .Jak ktos ma to prosze wrzucic chocby paru klubów z gory dziekuje

No skoro pojawi sie Ekstraklasa Patch do PES 2009 Polecam na nim bys popychal w PES-ika jak wyjdzie
Cristiano2
Mar 25 2009, 16:56
Ściągłem i jest błąd w 4 pliku ;/.
Sorki ze odświeżam stary temat, ale ostatnio wzieła mnie ochota aby Zaciupać w Pesika 2008, ale czysty pes to słabizna wieć mam pytanie czy są gdzieś linki do lepszych serwerów np Rapidshare? gdyż tutaj jak mam sciagac 2kb na sek, jeden part to załamka totalna.
z góry dzięki za pomoc.
CYTAT(warson @ Jun 1 2009, 21:21)

Sorki ze odświeżam stary temat, ale ostatnio wzieła mnie ochota aby Zaciupać w Pesika 2008, ale czysty pes to słabizna wieć mam pytanie czy są gdzieś linki do lepszych serwerów np Rapidshare? gdyż tutaj jak mam sciagac 2kb na sek, jeden part to załamka totalna.
z góry dzięki za pomoc.
Ja aktualnie sobie to pobieram i nienażekam 30min i mam part
Kurde mimo ze mi sie ładnie pobrało zaistalowałem to aby herby mi zmieniło i te przyspiewki a piłkazy i nazwy klubów nie ( jak ktos wie czemu niech powie ) ale wim ze z odpowidzia na starozytny temat moge nienatrafic
Zaco mam ostrzezenie ( juz mi dizła ) fajny patch
Za niekorzystanie z opcji edytuj, teraz również dostaniesz.
///Orange_91No spoko
maxi2213
Sep 22 2009, 15:57
ee........ skad mam pobrać update ???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.