Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch 2008 Vol. 2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
Widzewiak21
Legia
http://odsiebie.com/pokaz/88760---0c03.htm
Widzewiak21
Łkshttp://odsiebie.com/pokaz/88762---46a4.html
Widzewiak21
Odra http://odsiebie.com/pokaz/88764---4b84.html
Widzewiak21
Ruchhttp://odsiebie.com/pokaz/88769---1935.html
Widzewiak21
Sosnowiechttp://odsiebie.com/pokaz/88775---8412.html
Widzewiak21
Widzew http://odsiebie.com/pokaz/88786---caa3.html
Widzewiak21
Wisła http://odsiebie.com/pokaz/88791---3c96.html
Widzewiak21
Zagłębie Lubinhttp://odsiebie.com/pokaz/88794---5b3c.html
Widzewiak21
ten program pomoże nam zainstalować przyśpiewki adx converter http://odsiebie.com/pokaz/88796---d58b.html
Widzewiak21
instalacja rozpakowujemy adx converter i wszystkie przyśpiewki klikamy na load wybieramy przyśpiewkę np: Widzewa (każdą przyspiewke instalujemy pojedyńczo!!!!!!!!) kliikamy na otwórz następnię save as i podmieniamy plik w głównym folderze gry w katakogu kitserver img cs oto numery dla druzyn (w razie komplikacji podczas instalacji Proszę pisać pomogę proszę o wyrozumiałość jestem tu nowy i pierwszy raz coś takiego zrobiłem jeśli wam się spodoba postaram się w miare możliwośći to kontynłować życzę miłego grania !!!!!!!! ps. prosze o komentarze
330-334 - Polonia Bytom
345-349 - Cracovia
350-354 - GKS Bełchatów
355-359 - Górnik Zabrze
365-369 - Jagiellonia
370-374 - Korona
275-279 - Lech
280-284 - Legia
295-299 - ŁKS
305-309 - Wisła
310-314 - Odra Wodzisław
300-304 - Ruch
320-324 - Zagłębie Sosonowiec
325-329 - Widzew
460-464 - Zagłębie Lubin
artysta germanista
ej Widzewiak21 powaliło Cię tyle postów naraz? blink.gif
seba
Cytat(Ziutek @ Mar 31 2008, 23:32:59) *
Witam. Po zainstalowaniu przyśpiewek do OE Patch mam 2 (póki co tylko tyle wykryłem) problemy.

1. Po wybraniu drużyn przechodzę do wyboru strojów. Te jednak przez dłuższy czas (2-3 min) nie wyświetlają się i muszę wybierać w ciemno.

2. Po ustaleniu składów, przechodzę do wczytywania meczu (ekran, gdzie widać podstawowe "11" obu teamów). Mecz wczytuje mi się, ale dopiero po kilku minutach... dry.gif

Da się te problemy jakoś usunąć ?

PS. Te przyśpiewki trochę niewyraźne i ciche, ale to w następnej kolejności... póki co proszę o radę w w. wym. problemach.

To jest normalny objaw po zainstalowaniu dodatkow przy pomocy kitsrevera (bo pewnie tak instalowaleś). Dzieje się tak zazwyczaj po piewszym odpaleniu gry, potem idzie już znczanie lepiej (przynajmniej u mnie tak jest).
Pozdrawiam.
damianLBN
Cytat(e.adrian @ Apr 1 2008, 09:44:03) *
ej Widzewiak21 powaliło Cię tyle postów naraz? blink.gif

A co sie dziwsz kibice widzewa nie sa madrzy
Jacmen
A ty jesteś za to bardzo głupi, nie czepiaj sie kibiców Widzewa bo ja tego waszego rowerka sie nie czepiam. Znam kilku porządnych kibiców Motoru i ty na pewno się od nich nie zaliczasz. Do Widzewiaka21 czytałeś ty w ogóle regulamin ? Chyba nie, więc zajrzyj tam i zobacz, że post pod postem sie nie pisze. Jesteś tu nowy to może mod ci wybaczy wink.gif
seba
Uprzejmnie apeluję o spokój.
Widzewiak chciał pomóc z przyśpiewkami do OEP.
W związku z tym niech znawcy regulaminów stulą gęby jak nie maja nic do powiedznia na temat przyśpiewek gościa, który jest nowy na fotum i sypnał nieregulaminowo postami, ale z konkretnym i fajnym materiałem, który coś wnosi do tematu.

Efekty dotychczasowej pracy nad 2 Liga Patch 2008.

Menusy, herby parę składów

Flagi

Arka

Piast

Sląsk

Lechia

Stal

Jastrzebie

Katowice

Motor

Podbeskidzie

Pelikan

Polonia

Tur

Warta

Wisła

Odra

Znicz
seba
Polonia w kitsach od Dorina
FIFINHO9393
Czyli kiedy można się spodziewać całości
__SaNd1__
fainie zrobilisczie ale w lidze i master lidze i w pucharach nie ma logosow naprzyklad Orange Ekstraklasy Premier Ligy i Bundesligi a w pucharach nie ma logosow Euro 2008 i tak dalej sam stare loga z originalnei gry tak jak bez patcha ... jak to mozecie poprawicz to patch bedzie cudowny inaczej brawo za starania smile.gif
luki999
Gdzie trzeba zainstalować ten program by działał????
krzychu117
myślę ,żę wydamy patcha pod koniec kwietnia.
damianLBN
Dałoby sie zmienic stroje Motoru bo takie co wy zrobiliscie sa nieakutualne od sezonu 07/08?

Takie sa teraz:http:
http://84.16.252.21/~lubelskapi/motorlubli...le/photo25.html
http://84.16.252.21/~lubelskapi/motorlubli...le/photo51.html
Katalonczyk10
Ej Seba czemu nie bedzie Lks-u Lomza?:| Myslalem ze zrobisz:/ A jak nie bedzie to zrobisz druzyne co mozna wgrac zamiast innej druzyny z 2 ligi??Tak aby byl Lks:/ Bez Lks jakos nie bedzie mi sie chcialo tego instalowac:/ Plz:/ Dla Kibicow!:P
krzychu117
DamianLBN to nie sa stroje motoru sa to tylko zastepcze z pes 6:P stroje motoru dopiero maja byc. co do lks lomza to bedzie nawet kmita zabierzow bedzie ale wiecej nie zdradze.
zajac
mam pytanie jakie sa przyspiewki dla Lecha??
Katalonczyk10
Cytat(krzychu117 @ Apr 2 2008, 21:31:00) *
DamianLBN to nie sa stroje motoru sa to tylko zastepcze z pes 6:P stroje motoru dopiero maja byc. co do lks lomza to bedzie nawet kmita zabierzow bedzie ale wiecej nie zdradze.

Git:D Ale bedzie odrazu w wersji finalnej czy oddzielnie??To mozesz powiedziec:P:D
krzychu117
to nie jest pewnie ale jak dobrze pojdzie to w finalnej.
dupinho
mam pyytanie bo jestem nowy w dziale pes2008
czy ten patch to jest to samo co http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=10746 ??
nie trzeba tu nic wrzucac przez tego asf?? bo wrzucalem tak jak w tamtym temacie i nie dzialalo mi bo nie moge sie obsluzyc tym asf robilem wszystko tak jak pisało

Czyli to jest to samo ale latwiej sie instaluje tak ?? biggrin.gif
seba
Cytat(__SaNd1__ @ Apr 2 2008, 10:46:59) *
fainie zrobilisczie ale w lidze i master lidze i w pucharach nie ma logosow naprzyklad Orange Ekstraklasy Premier Ligy i Bundesligi a w pucharach nie ma logosow Euro 2008 i tak dalej sam stare loga z originalnei gry tak jak bez patcha ... jak to mozecie poprawicz to patch bedzie cudowny inaczej brawo za starania smile.gif

To jest najmniejszy problem, te logosy będą.
Mam tylko wątpliwości czy w trybie ML, gdzie mamy ligi A, B, C i D zmieniać nazwy i dawać logosy wszystkim tym ligom?
Dałem nazwę i logos OE zamiast ligi D, bo wiadomo że tą ligą będziemy najczęściej grać w ML (w końcu to patch z polskimi klubami), ale co z ligami A B i C? Do zamiany mamy angielską, hiszpanską, włoską, francuską i niemiecką a tylko 3 miejsca w trybie ML. Jeśli dam angieską, włoską i hiszpańską zamiast A B C, a potem przyjdzie chęć na niemiaszków czy francuzów to kiepsko będą wyglądaly ekipy niemieckie pod szyldem Serie A np.
Myślę, że lepiej zostać przy układzie w trybie ML - Liga A. B. C i OE.
No ale to jeszcze pod rozwagę - jakieś pomysły może?
Tomo93
NIe dzialaja mi przyspiweki z OEP Chants Pack. Te ktore byly w podstawowoej wersji patcha dzialaja. Czy wiecie moze w czym jest problem?

Muzyka w menu jest nowa i dziala dobrze.
sztacha
Witam.

Mam mały problemik z OEP Chants Pack. Te przyśpiewki coś nie teges. Gram Widzewem a tutaj doping Korony i Poloni Bytom.

Mam takie małe pytanka.

1. W instrukcji jest podane że trzeba w kitserver utworzyc folder img. Czyli co prawy przycisk myszki i utwórz nowy folder i nazywam go img.???
2. Należy skopiować tam foldery z patcha cs.imb i cv_1. Czyli kopiuj wklej czy przez jakiś program????
3. I czy mogę przez AFS wrzucic te przyśpiewki do katalogu img w grze. Cyz to powinno zatrybic.

Przepraszam za moje gupkowate pztania i prosz o wyrozumiaođc

seba
Cytat(Tomo93 @ Apr 4 2008, 14:57:19) *
NIe dzialaja mi przyspiweki z OEP Chants Pack. Te ktore byly w podstawowoej wersji patcha dzialaja. Czy wiecie moze w czym jest problem?

Muzyka w menu jest nowa i dziala dobrze.

Może nie usunąłeś plików, o których mowa w instrukcji.
seba
Cytat(sztacha @ Apr 4 2008, 22:19:26) *
Witam.

Mam mały problemik z OEP Chants Pack. Te przyśpiewki coś nie teges. Gram Widzewem a tutaj doping Korony i Poloni Bytom.

Mam takie małe pytanka.

1. W instrukcji jest podane że trzeba w kitserver utworzyc folder img. Czyli co prawy przycisk myszki i utwórz nowy folder i nazywam go img.???
2. Należy skopiować tam foldery z patcha cs.imb i cv_1. Czyli kopiuj wklej czy przez jakiś program????
3. I czy mogę przez AFS wrzucic te przyśpiewki do katalogu img w grze. Cyz to powinno zatrybic.

Przepraszam za moje gupkowate pztania i prosz o wyrozumiaođc

Ad1
Dokładnie
Ad2
Kopiuj wklej.
Ad3
Możesz, ale jeśli przebrnąłeś przez punkty 1 i 2, to instalacja jest zakończona i asf nie jest potrzebny.
Tomo93
Cytat(seba @ Apr 4 2008, 21:32:39) *
Może nie usunąłeś plików, o których mowa w instrukcji.

Sciagalem OE z linkow w tym temacie.

Probowalem takze wrzucac przyspiewki przez AFS ale tez nie dzialaly. Podczas meczu mam wrazenie jakby przyspiewka sie wlaczala i przez caly czas sie wieszala.
Orejlik
W patchu OE (nie pamiętam autora) zabrakło w Legi Warszawa Marcina Smolińskiego.
W twoim patchu jest ten zawodnik? I mógłbyś mi podać jego "wykonanie"(wszystko co potrzeba żeby go stworzyć.
Pytanie równiez do innych osób.
seba
Cytat(Orejlik @ Apr 5 2008, 11:12:26) *
W patchu OE (nie pamiętam autora) zabrakło w Legi Warszawa Marcina Smolińskiego.
W twoim patchu jest ten zawodnik? I mógłbyś mi podać jego "wykonanie"(wszystko co potrzeba żeby go stworzyć.
Pytanie równiez do innych osób.

2 Liga patch jest dodatkiem do OE patcha. Koncentrujemy się więc na zawodnikach drugiej ligi. Smolińskiego możesz spokojnie zrobić sobie sam. Ściągniej jakiegos edytora option file ( np. PRO EVO EDITOR lub ARG EDITOR), stwórz nowego gracza, nazwij jak trzeba, wymodeluj gębę (chocby w trybie edycji), zrób mu statsy, dodaj do Legii i po sprawie.
seba
Cytat(Tomo93 @ Apr 5 2008, 00:00:28) *
Sciagalem OE z linkow w tym temacie.

Probowalem takze wrzucac przyspiewki przez AFS ale tez nie dzialaly. Podczas meczu mam wrazenie jakby przyspiewka sie wlaczala i przez caly czas sie wieszala.

Aha, czyli tych plików tam nie powinno byc bo je osobiście usunąłem przygotowując linki. Niemiej jednak sprawdź.
Jeśli zastosowałeś się do instrukcji to wszystko powinno działać bez zarzutu. Rozumiem, że instalowałeś wszystko przez kitserver, a skoro tak to kombinacje z asf są niepotrzebne, bo pierwszeństwo odczytu mają pliki img z kitservera (a może kitservera nie zainstalowałeś?).
Co do Twoich wrażeń z "wieszaniem"się przyśpiewek to trudno mi się do tego odnieść, ale to chyba sprawa sposobu generownia przyśpiewek prze grę, a na to wpływu nie mamy.
Orejlik
Cytat(seba @ Apr 5 2008, 11:37:11) *
2 Liga patch jest dodatkiem do OE patcha. Koncentrujemy się więc na zawodnikach drugiej ligi. Smolińskiego możesz spokojnie zrobić sobie sam. Ściągniej jakiegos edytora option file ( np. PRO EVO EDITOR lub ARG EDITOR), stwórz nowego gracza, nazwij jak trzeba, wymodeluj gębę (chocby w trybie edycji), zrób mu statsy, dodaj do Legii i po sprawie.

Ale nie wiem jakie ma staty:)
czarekb
Cytat(Orejlik @ Apr 5 2008, 13:41:37) *
Ale nie wiem jakie ma staty:)

zachowujesz sie jak dziecko Orejlik, seba dobrze prawi! Jak jesteś dobrym kibicem to świetnie sobie poradzisz ze stworzeniem tego zawodnika. Nie stworzyłem go, widocznie go przeoczyłem i nie znalazł się w skarbie kibica, z którego korzystałem.
Tomo93
Cytat(seba @ Apr 5 2008, 11:53:53) *
Aha, czyli tych plików tam nie powinno byc bo je osobiście usunąłem przygotowując linki. Niemiej jednak sprawdź.
Jeśli zastosowałeś się do instrukcji to wszystko powinno działać bez zarzutu. Rozumiem, że instalowałeś wszystko przez kitserver, a skoro tak to kombinacje z asf są niepotrzebne, bo pierwszeństwo odczytu mają pliki img z kitservera (a może kitservera nie zainstalowałeś?).
Co do Twoich wrażeń z "wieszaniem"się przyśpiewek to trudno mi się do tego odnieść, ale to chyba sprawa sposobu generownia przyśpiewek prze grę, a na to wpływu nie mamy.

Kitservera instalowalem. Powiem jak zrobilem. Najpierw wszystko wedlug instrukcji podczas instalacji OE patcha. Potem z OEP chants pack skopiowalem foldery cs.img i cv_1.img do folderu img w kitseverze. Latke takze wrzucilem. Wszedlem w kitservera i kliknalem setup. Wyskoczylo mi sie sie zainstalowalo. Kiedy gralem mecz z Niemcami to sylyszalem przyspiewki ale tylko dla Niemcow. A mozna jesli przyspiewki zainstaluje przez asf a z kitservera usune te przyspiewki z folderu cs.img to moze dzialac? Tak jak wczesniej pisalem przyspiewki dla Barcy, Realu, klubow ktore mialy przyspiewki w OE patach mi dzialaja bez zarzutu.

Gralem mecz z Hiszpania i oni mieli przyspiewki ktore bylo bardzo dobrze i wyraznie slychac. Ja gralem Polska i zadnej nie slyszalem.
krzysiek7
jakos nie chca mi sie scagac Przyspiewki ztego 4shared wie ktos jak to scagnac? aha no i mialem juz scagnietego OE Patcha
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=10746 <----- to sa przyspiewko do tego samego ?
jesli ktos wie jak to scagnac to niech napisze ^^
pozdro
marcin_p
Wgralem wszystko przez afs i powiem ze przyspiewki sa super. U mnie sa nawet wyrazne jednak dzisiaj grajac ML mecz Górnik Zabrze-Zagłębie Sosnowiec zamiast przyspiewek dla Sosnowca były przyspiewki..Korony Kielce sad.gif "Korona Kielce" itd;/
seba
Przyśpiewki działaja jednakowo, bez względu na to czy wrzucicie je przez asf czy kitserver
Sugeruję kitserver bo jest łatwiej i szybciej i dlatego, że wygodniej się podmienia w razie gdy skołujemy jakieś lepsze przyśpiewki - po to właśnie w pierwszym poście podałem sloty wszystkich przyśpiewek.
Jeśli komuś mieszają się polskie przyśpiewki tzn że spieprzył dziecinnie prostą instalację (Polak potrafi).
Coś tam piszecie, że jedne ładne drugie nieładne, jedne słychać dwa razy na mecz inne raz, ktos tam jakiejś nie usłyszał itp. Jesłi tak sie dzieje to znaczy że w danym spotkaniu gra rak właśnie doping generuje i to wszystko.
W Pes 2008 jest tak, że gdy jest mało publiczności to przyśpiewki słabo słychac, a czasem mogą nie wystąpić - taką jaby namiastke realizmu japońce chcieli pewnie wprowadzić.

Moja rady
- instalowac zgodnie z instrukcją i musi działać poprawnie
- uważać na plik unnamed 25 w folderze cv_1.img bo odpowiada za słoty przyśpiewek i jest ich mózgiem
- zanim napiszecie o problemie to spokojnie wszystko przetestujcie i sprawdźcie czy zainstalowaliście wszystko zgodnie z instrukcją
marcin_p
Cytat(seba @ Apr 5 2008, 19:39:51) *
Przyśpiewki działaja jednakowo, bez względu na to czy wrzucicie je przez asf czy kitserver
Sugeruję kitserver bo jest łatwiej i szybciej i dlatego, że wygodniej się podmienia w razie gdy skołujemy jakieś lepsze przyśpiewki - po to właśnie w pierwszym poście podałem sloty wszystkich przyśpiewek.
Jeśli komuś mieszają się polskie przyśpiewki tzn że spieprzył dziecinnie prostą instalację (Polak potrafi).
Coś tam piszecie, że jedne ładne drugie nieładne, jedne słychać dwa razy na mecz inne raz, ktos tam jakiejś nie usłyszał itp. Jesłi tak sie dzieje to znaczy że w danym spotkaniu gra rak właśnie doping generuje i to wszystko.
W Pes 2008 jest tak, że gdy jest mało publiczności to przyśpiewki słabo słychac, a czasem mogą nie wystąpić - taką jaby namiastke realizmu japońce chcieli pewnie wprowadzić.

Moja rady
- instalowac zgodnie z instrukcją i musi działać poprawnie
- uważać na plik unnamed 25 w folderze cv_1.img bo odpowiada za słoty przyśpiewek i jest ich mózgiem
- zanim napiszecie o problemie to spokojnie wszystko przetestujcie i sprawdźcie czy zainstalowaliście wszystko zgodnie z instrukcją

Wiesz instalowalem juz pelno dodatkow przez afs i teraz napewno sie nie pomylilem. Wszystkie przyspiewki dzialaja tylko akurat w tym jednym meczu byly pomylone, ale i tak dzieki za tak wspanialy dodatek. Pozdro
seba
Cytat(marcinpiast11 @ Apr 5 2008, 20:09:09) *
Wiesz instalowalem juz pelno dodatkow przez afs i teraz napewno sie nie pomylilem. Wszystkie przyspiewki dzialaja tylko akurat w tym jednym meczu byly pomylone, ale i tak dzieki za tak wspanialy dodatek. Pozdro

Chylę nisko czoło przed wyjadaczem instalowania dodatków do pes 2008 i spieszę donieść, że moje nieśmiałe rady, tudzież sugestie dotyczące instalacji przyśpiewek i ich działania nie miały na celu podważania umiejętności kogokolwiek i w czymkolwiek, a wynikały jednynie z poczucie odpowiedzialności za ten dodatek i szczerej chęci pomocy w rozwiązywaniu związanych nim problemów (w 99% wyimaginowanych lub wynikających z odrazy do czytania wszelkiego rodzaju instrukcji)
Jeśli moje wskazówki kogoś uraziły to pokornie proszę o wybaczenie i jednocześnie oświadczam, że rzeczona wyżej szczera chęć pomocy ulega z tą chwią bezterminowemu odroczeniu.

Info dla oczekujących na 2 Liga patch
Dodałem Łomże, Kmitę oraz 6 drużyn 3 ligi (Flota, Ruch W. M., Raków, Górnk Łęczna, Hetman, KSZO). Dzięki temu można będzie można grać tryb ML ligą złożoną wyłacznie z polskich drużyn (40 polskich klubów).
Potrzebuję małej pomocy - nie moge w sieci znaleźć dobrych flag Hetmana Zamość.

Katalonczyk10
Cytat(seba @ Apr 5 2008, 21:36:35) *
Chylę nisko czoło przed wyjadaczem instalowania dodatków do pes 2008 i spieszę donieść, że moje nieśmiałe rady, tudzież sugestie dotyczące instalacji przyśpiewek i ich działania nie miały na celu podważania umiejętności kogokolwiek i w czymkolwiek, a wynikały jednynie z poczucie odpowiedzialności za ten dodatek i szczerej chęci pomocy w rozwiązywaniu związanych nim problemów (w 99% wyimaginowanych lub wynikających z odrazy do czytania wszelkiego rodzaju instrukcji)
Jeśli moje wskazówki kogoś uraziły to pokornie proszę o wybaczenie i jednocześnie oświadczam, że rzeczona wyżej szczera chęć pomocy ulega z tą chwią bezterminowemu odroczeniu.

Dodałem Łomże, Kmitę oraz 6 drużyn 3 ligi (Flota, Ruch W. M., Raków, Górnk Łęczna, Hetman, KSZO). Dzięki temu można będzie można grać tryb ML ligą złożoną wyłacznie z polskich drużyn (40 polskich klubów).

Swietnie:D rolleyes.gif Kiedy w przyblizeniu ma wyjsc ten patch??
Katalonczyk10
He instaluje te przyspiewki od Widzewiaka , i gdy rozpakowuje program i wlaczam go to jest taki dzwiek(taki dziwny:P) Jak jakis blad i nic sie nie wlacza i jest tak za kazdym razem co robic??
Katalonczyk10
Cytat(Katalonczyk10 @ Apr 5 2008, 23:43:23) *
He instaluje te przyspiewki od Widzewiaka , i gdy rozpakowuje program i wlaczam go to jest taki dzwiek(taki dziwny:P) Jak jakis blad i nic sie nie wlacza i jest tak za kazdym razem co robic??
damianLBN
Cytat(seba @ Apr 5 2008, 21:36:35) *

Super!Fajnie ze dodales Hetmana i Łeczną ,ale skoro dodasz te 8 drużyn to jakie usuniesz z gry?
seba
Cytat(damianLBN @ Apr 6 2008, 15:15:47) *
Super!Fajnie ze dodales Hetmana i Łeczną ,ale skoro dodasz te 8 drużyn to jakie usuniesz z gry?

Wypadnie z gry osiem drużyn ligi francuskiej.

PS
Flagi Hetmana już mam.
Brakuje mi tylko dobrych flag Floty Świnoujście. Proszę o jakieś materiały.
Katalonczyk10
Kiedy na wyjsc ten patch?? Jak tam postepy pracy??Ile procent juz wykonano??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.