Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Ekstraklasa Patch 2008 Vol. 2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
seba
CYTAT(Veit @ nie, 25 maj 2008 - 10:41) *
Ale mi chodzi o to czy trzeba będzie mieć patch 1.2 wgranego (PES08) ???????? do prawidłowego działania?
Bo mi się kurna nie chce wgrać patrzcie w mój opis:D

Nie trzeba będzie instalowac ani patcha 1.2. ani spolszczenia
WKS
Kurde Seba gdzie takich ludzi szukac jak ty biggrin.gif xD
Veit
Super nie mogę się już doczekać:D
herubq3
a jak patrze na rar to widzie plik intro i titile
to znaczy że nowe są intra ?
czy z OE czarekb &paweli
krzychu117
o mnie to juz sie zapomnia...........biggrin.gif
seba
CYTAT(herubq3 @ nie, 25 maj 2008 - 11:26) *
a jak patrze na rar to widzie plik intro i titile
to znaczy że nowe są intra ?
czy z OE czarekb &paweli

Nie. Są te same co w OE czarekb&Pawelii
__SaNd1__
a po co wam nowe intro mellow.gif czekamy na 8,9 i 10 parta tongue.gif smile.gif rolleyes.gif
herubq3
CYTAT(__SaNd1__ @ nie, 25 maj 2008 - 11:39) *
a po co wam nowe intro mellow.gif czekamy na 8,9 i 10 parta tongue.gif smile.gif rolleyes.gif

ja się tylko pytam bo myślalem ze seba umnie robić intro
__SaNd1__
seba kiedy nastepne linki biggrin.gif
seba
CYTAT(herubq3 @ nie, 25 maj 2008 - 11:40) *
ja się tylko pytam bo myślalem ze seba umnie robić intro

seba umie robic intro, ale to które było w pierwszej wersji patcha jest moim zdaniem bardzo dobre i dlatego zostało
seba
CYTAT(__SaNd1__ @ nie, 25 maj 2008 - 11:42) *
seba kiedy nastepne linki biggrin.gif

80% 8 partu
damianLBN
CYTAT(WKS&RKS @ nie, 25 maj 2008 - 10:05) *
Sorry ze tu pisze ale tu najwiecej ludzi wchodzi kto byl na meczu z Arką przed spotkaniem puszczano nuty i jaki ma tytuł ta najnowsza Motoru ?

http://pride14.wrzuta.pl/audio/fLsX6pvYqB/
Nie moglem byc na meczu,ale chyba chodzi o to ?

A jak wam transfery ida?W ile mi sie part sciagnie przy 512ks?
WKS
To chyba cos innego ale dzieki ze sie podjełes wink.gif
herubq3
CYTAT(damianLBN @ nie, 25 maj 2008 - 11:51) *
http://pride14.wrzuta.pl/audio/fLsX6pvYqB/
Nie moglem byc na meczu,ale chyba chodzi o to ?

A jak wam transfery ida?W ile mi sie part sciagnie przy 512ks?

seba powiedz jakiego konwetera mpeg używasz i na jakie parametry ?
Proszę bo resztę wiem co i jak
__SaNd1__
a co sie stalo z polskim komentarzem do PES 2008 rolleyes.gif

damianLBN
CYTAT(__SaNd1__ @ nie, 25 maj 2008 - 12:04) *
a co sie stalo z polskim komentarzem do PES 2008 rolleyes.gif

A cos takiego mialo byc do tego patcha?
__SaNd1__
nie wiem poprostu spytalem co sie stalo s tym komentarzem preciesz byla wersja beta na 40% i dalej no info ... rolleyes.gif

herubq3
ja tam wiecej tego komenta ale nie bedzie robiony w 100 %
niedługo hojrak wyda ostatnie wydanie tego komentarza
WKS
no jescze tylko 2 party wszyscy czekamy w ciszy biggrin.gif
__SaNd1__
CYTAT(WKS&RKS @ nie, 25 maj 2008 - 13:54) *
no jescze tylko 2 party wszyscy czekamy w ciszy biggrin.gif

czekamy biggrin.gif
WKS
UWAGA
Kitsy dla Stali Stalowa Wola, Kmity Zabierzów, Odry Opole, Flloty Świnoujście, Hetmana Zamość, Ruchu Wysokie Maz., Rakowa Częstochowa i KSZO są tymczasowe.
Będą na bieżąco podmieniane w miarę postępów prac Dorina nad właściwymi kompletami.

Seba te tymczasowe czyli sa jako takie czy w cale nie ma sa inne kitsy za te zespoły bo jak choc jako takie to kozak tongue.gif
mafioso
Ile zostało do końca uploadu 9 partu? smile.gif
seba
CYTAT(WKS&RKS @ nie, 25 maj 2008 - 13:08) *
UWAGA
Kitsy dla Stali Stalowa Wola, Kmity Zabierzów, Odry Opole, Flloty Świnoujście, Hetmana Zamość, Ruchu Wysokie Maz., Rakowa Częstochowa i KSZO są tymczasowe.
Będą na bieżąco podmieniane w miarę postępów prac Dorina nad właściwymi kompletami.

Seba te tymczasowe czyli sa jako takie czy w cale nie ma sa inne kitsy za te zespoły bo jak choc jako takie to kozak tongue.gif

Jako takie, wczoraj na szybko skleiłem.
__SaNd1__
CYTAT(mafioso @ nie, 25 maj 2008 - 14:23) *
Ile zostało do końca uploadu 9 partu? smile.gif
WKS
spokojnie dopiero pewnie Seba zaczą biggrin.gif pewnie z jakies 60-70%
__SaNd1__
CYTAT(WKS&RKS @ nie, 25 maj 2008 - 14:27) *
spokojnie dopiero pewnie Seba zaczą biggrin.gif pewnie z jakies 60-70%

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
WKS
Jeszcze jeden ! jeszcze jeden ! Forum czeka my czekamy.... biggrin.gif za duzo pije biggrin.gif
__SaNd1__
juz sciongam tongue.gif czekamy na ostatniego parta z patcha rolleyes.gif
WKS
szybko powinno pójsc bo ostatni ile moze miec? z 50mb ?
__SaNd1__
CYTAT(WKS&RKS @ nie, 25 maj 2008 - 14:52) *
szybko powinno pójsc bo ostatni ile moze miec? z 50mb ?

no jak seba zauploudije ostatni part to wtedy zobaczymy tongue.gif rolleyes.gif smile.gif
__SaNd1__
juz sciognelem wszystkie 9 party czekam na ostatni 10 part tongue.gif smile.gif rolleyes.gif
seba
Szanowni widzowie 91% 10 partu smile.gif
__SaNd1__
CYTAT(seba @ nie, 25 maj 2008 - 15:21) *
Szanowni widzowie 91% 10 partu smile.gif

brawo seba rolleyes.gif
seba
Komplet
WKS
Dzieki stary za wszystko zadzisz jednym słowem i powie ci to kazdy w Polsce kto sciagnie tego patcha i bedzie naginał w PES 08 wielkie dzieki jestes Kozak
Swiezak
no wielkie słowa uznania dla Mistrza Seby za tak ekspresowe wystawienie , pokłony smile.gif
herubq3
Dziękujemy seba
zdradź mi twoją tajemnice z intrem do pes2008
jak zrobić
__SaNd1__
brawo seba sciongam ostatniego parta pozniej zainstaluje pogram i podam swoje opinie na temat patcha ale na pewno jest swietny smile.gif tongue.gif wink.gif
seba
CYTAT(WKS&RKS @ nie, 25 maj 2008 - 14:27) *
Dzieki stary za wszystko zadzisz jednym słowem i powie ci to kazdy w Polsce kto sciagnie tego patcha i bedzie naginał w PES 08 wielkie dzieki jestes Kozak

Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca.
Ściągajcie, grajcie, oceniajcie i mówcie co trzeba poprawić, zmienić (ja juz bym pozmieniał wiele rzeczy).
Wszystkie sensowne spostrzeżenia i sugestie będą brane pod uwagę w kolejnych poprawkach OEP 2008.
WKS
Jedynie jak cos poprawic to numery zespołow 2 ligi co pisałes to ja sie tym zajme na PW najwyzej ci bede pisał
seba
Zamieściłem pierwszy mały update OFA. Podesłał mi go wczoraj czarek, kiedy patch juz był w trakcie uploadu, dlatego wrzucam dopiero teraz.
kksm
Czy te link z 1 strony tego tematu są poprawne???
seba
CYTAT(kksm @ nie, 25 maj 2008 - 14:54) *
Czy te link z 1 strony tego tematu są poprawne???

Tak.
mafioso
Druga liga chyba trochę niedopracowana. Nie wiem jak w innych kluback, ale w Warcie np. na bramce jest Dariusz Cudny - obrońca, w pomocy Klatt - typowy napastnik, oprócz tego w składzie jakiś Kubicki tongue.gif - Ale i tak gratki za wydanie patcha tongue.gif
ScOuT
Czy moglbym prosic o troche screenow Slaska ? Z meczu, sklad itp. smile.gif Dziex
Windziak
Ale ekstra... szkoda że mam takiego ********* kompa... :/ bo bym se pograł 3.ligowcem biggrin.gif
seba
CYTAT(mafioso @ nie, 25 maj 2008 - 15:04) *
Druga liga chyba trochę niedopracowana. Nie wiem jak w innych kluback, ale w Warcie np. na bramce jest Dariusz Cudny - obrońca, w pomocy Klatt - typowy napastnik, oprócz tego w składzie jakiś Kubicki tongue.gif - Ale i tak gratki za wydanie patcha tongue.gif

Cudny jest ustawiony na obronie, Klatt w napadzie, a na bramce Kubicki, Szmatuła i Grabowski. Wszystko jest naprawdę w porządku pod tym względem. Wiem na czym ten problem polega i jak go błyskawicznie rozwiązać.
Wystarczy w edycji w ustawieniach formacji druzyny (w tym przypadku Warty) kliknąć na proste ustawienia i na umiejętności, a następnie zatwierdzić. Wtedy wszyscy gracze ustawią się na swoich pozycjach tak jak należy.
Of był ostatnio kilka razy modyfikowany i ostatecznie przeoczyłem tą sprawę.
Veit
Takie pytanko sa przyspiewki Polskich drużyn ?

marcin_p
CYTAT(Veit @ nie, 25 maj 2008 - 15:47) *
Takie pytanko sa przyspiewki Polskich drużyn ?

Oczywiscie ze sa, nie ma tylko dla Kmity i Freskovi:smile.gif
mafioso
CYTAT
Wystarczy w edycji w ustawieniach formacji druzyny (w tym przypadku Warty) kliknąć na proste ustawienia i na umiejętności, a następnie zatwierdzić. Wtedy wszyscy gracze ustawią się na swoich pozycjach tak jak należy.

Albo jestem totalna lama, albo to nie działa tongue.gif - Faktem jest, że gdy zaznaczam zalecane, to formacja się nie zmienia... sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.