Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
FANTA
EJ MOŻNA TAK ZROBIC ZEBYSCIE MI DALI PLICZEK Z POLSKIM KOMENTARZEM ALBO ANGILSKIM BO JA MAM PESA 6 NO ICOS NIEMOZE ZNALEZN NIEWIEM CZY TAM WOGULE JEST sad.gif PLEASE BEDE BARDZO WDZIĘCZNY.???????????????
Pelas
Piwo dla Smotiego:p dobrze mówi:P w pełni się z nim zgadzam
dawid_18
Chcialbym sie zapytac czy robi ktos jakiegos Option File z Orange Ekstraklasa np. T-mac czy inni, bo jak Niemcy maja swoja Bundeslige czy Czesi zrobili tez cos podobnego z Banikiem Ostrava, to mysle ze my nie bedziemy gorsi java script:emoticon(':)', 'smid_3') ( oczywsicie zeby taka robota nie trwala w nieskonczonsc).
kgb0
http://www.sendspace.com/file/2g6yef

http://www.sendspace.com/file/47o820

bawilem sie na treningu
AdrianJ
QUOTE(Pro player @ Nov 1 2006, 22:35:26) [snapback]95443[/snapback]

Podobno jednak 11.11., a nie 03.11-pewne na 90%-he he !-Wirtus podaje 03.11, ale oni nie wiedzą sami dokładnie bo się z nimi kontaktowałem!-ORYGINAŁ 11.11.2006r.!

Jeden z redaktorow NEO+(Brat) twierdzi,że gra moze nie wyjsc nawet w drugim tygodniu listopada!A gdy jeden kolo zazartowal,ze na gwiazdke dopier bedzie pewni,Brat odpowiedzial:No i wykrakales...
Anyway szczerze watpie,zeby PES6 w 2 tygodnie uporal sie z tyloma bledami.Wiec koniec listopada/grudzien wydaje sie dosyc prawdopodobny..
Karvan
A moze jednak wzieli sobie do serca wypowiedzi graczy na temat komentarza Pana Borka i wzieli sie do roboty.
Dobrze by bylo smile.gif
Maverick_pl
A ja mam prośbe czy może ktoś wrzucić ten plik z trawami z tematu "Hasanie po sianie" na jakiś inny server lub przesłać mi ten plik ??
Ja cały czas jak chce to ściągnąć z RapidShare mam Valid session i nie mogę ściągnąć ...
Byłbym wdzięczny.
faronaldo
Wykonywał już ktoś karnego w meczu ??? Bo ja zagrałem z 8 spotkań i nawet wolnego do strzału bezpośredniego się nie moge doczekać. Jak to u Was wygląda ?? Bo jak dla mnie komp za mało kosi. A tak to się gra super.
SyNowizna
QUOTE(faronaldo @ Nov 2 2006, 13:33:36) [snapback]95507[/snapback]

Wykonywał już ktoś karnego w meczu ??? Bo ja zagrałem z 8 spotkań i nawet wolnego do strzału bezpośredniego się nie moge doczekać. Jak to u Was wygląda ?? Bo jak dla mnie komp za mało kosi. A tak to się gra super.

po kilkudziesieciu meczach mialem chyba z 3 karne i w prawie kazdym spotkaniu jakis wolny (szybki restart ciekawa opcja smile.gif )

PS. wie ktos jak wgrac k-patcha 0.1 zeby miec polskie litery w grze?
Maverick_pl
Ktoś już go zmienił że jest wersja k-patch.pl
malylania
wgraj k-patcha ale potem z oryginalnego 0_text podmien pliki unknow_00052 i unknow_00053
•volvo
QUOTE(faronaldo @ Nov 2 2006, 12:33:36) [snapback]95507[/snapback]

Mialem karnego ale to tylko w grze online bo z kompem zagralem na razie moze dwa mecze. Jak na razie strzelilem tez tylko jedna bramke z rzutu wolnego (takze online) - piekne okienko Tottim z 25 metrow wink.gif
hetfield88
jakie pliki odpowiadaja za pilki i w 0_text i w p_text?
Pro player
"System Windows nie może czytać tego typu dysku.Dysk moze być uszkodzony lub używa formatu niezgodnego z systemem windows"-takie coś mi wyskakuje jak próbuje otworzyć płyte(obraz jej)-
Co robić?-próbowałem wymazać pliki rejestru deamona i nic nie pomaga!-jak ktos wie niech pisze!

PES FAN
norek
QUOTE(Smoti @ Nov 1 2006, 21:20:48) [snapback]95451[/snapback]

Gram juz troche w PES 6 i powiem szczerze ze podoba mi sie ta gra!i nie bede wogole narzekał bo nie widze sensu,jak kazda kolejna odsłona konami tak samo i ta ma swoje wady i zalety,jednemu cos sie podoba a drugiego to wkurza. Mysle ze te wszystkie narzekania przycichna troche wtedy gdy wyjdzie jakis porzadny patch,bo przyznac trzeba ze taki"goły"PES jest poprostu jak "zwykły banan"jednak po kilku modyfikacjach takich ludzi jak Manka,Norka,Mystiq'a,Capeli noi oczywiscie Ariela (od kit servera) PESy we wszystkich domach stana sie "bananami czykity:P" Ludzie dajcie czas nie tylko PES 6 ale i sobie,bo z tą wersja spedzicie kilka ładnych dni,tyg,albo i miesiecy pełnych piłkarskich wrazeń smile.gif
Pozdrawiam smile.gif
P.S. wie ktos o jakims programie w ktorym by mozna było utawic komus speclajna twarz(np.faces,facey...)

Jeszcze takowego programu nie ma ale niedlugo powinni cos wypuscic wink.gif
Bartezz
QUOTE(rav16 @ Oct 28 2006, 23:20:31) [snapback]94936[/snapback]

IPB Image

Polsat Sport logo by rav wink.gif

Bardzo fajne mógł byś dać Bina
Prosze rolleyes.gif
Pazdzioch
Jak nazywa sie ten program to wgrywania patchow ? Skad go sciagne ?? Sa juz jakies fajne pilki ??
Pozdro
NipponJapanBoy
QUOTE(Pazdzioch @ Nov 3 2006, 12:45:22) [snapback]95621[/snapback]
Jak nazywa sie ten program to wgrywania patchow ? Skad go sciagne ?? Sa juz jakies fajne pilki ??
Pozdro

www.google.pl blink.gif poczytaj sobie na forum...polecam tesh www.issonline.pl a progsy to GGS lu DKZ... Pozdro... ph34r.gif
Karol Johnn
Czy do zripowanej wersji ktora nie ma komentarza mozna takowy komentarz wrzucic recznie? Jak tak to bym prosil o jakis kontakt i wskazowki
pzdr
jacekz40
huh.gif Dziś zaczynam zabawę w PES6, mam mieszane uczucia po tych wszystkich komentarzach, jedno pewne i nikt mnie nie przekona - polski komentarz od razu wyłaczam, nawet próby nie będzie. Ale mam takie pytanie widze juz całą serię dodatków, stadiony itd, czy to jest do wersji na PC? A przy pomocy jakich programików będziemy zmieniać grę?
Smoti
Wiem pewnie zadnej nowosci nie napisze (dla starych wyjadaczy serii PES)ale jak przy instalacji PES 6 zaznaczymy wszystkie jezyki to pozniej w grze mozna dowoli nimi mieszac,np.miec polski jezyk w grze a komentarz np. włoski SWIETNA SPRAWA!!!! gram w pesa juz kilka ładnych lat i nigdy tego nie sprawdziłem w wczesniejszych wersjach blink.gif

p.s.rav zapodaj bina do tego logo polsat sport,bo jest wypasione,no chyba ze zrobiłes to po to by zrobic gula nam wszystkim smile.gif
Pazdzioch
wgralem jakiegos opton filesa i mam bundeslige lige angielska itp ale zamiast Ronalda w brazyli mam R.Oliviere i w polsce mam 2 Gancarczykow (Znilknol Bosacki ?)

ps Do czego sluzy Kitserver ?
SyNowizna
QUOTE(jacekz40 @ Nov 3 2006, 11:29:30) [snapback]95626[/snapback]

Ale mam takie pytanie widze juz całą serię dodatków, stadiony itd, czy to jest do wersji na PC? A przy pomocy jakich programików będziemy zmieniać grę?

Wiekszosc jest pod PC - wlasnie obczajam paczke z czarna muza - nawet, nawet;)

Program - DKZ Studio.

QUOTE(Pazdzioch @ Nov 3 2006, 12:50:34) [snapback]95632[/snapback]

Do czego sluzy Kitserver ?

do wgrywania strojow, butow, stadionow, flag - ogolnie bardzo waazny program:P
atomic
Dzis sciagnalem demo pesa6, pelna bede mial nie dlugo od kumpl a nie chce mi sie 3.5 gb sciagac z neta ;/

Jakie wrazenia? a takie ze po 1 meczu z kompem nei chce mi sie grac kolejnego ... :/ dno i kupa moolooooooo, jednak piatka da best.Zobacze jeszcze jak to bedzie z zywym przeciwnikiem.. no wlasnie i tu mam pytanie jak ustawic zeby mozna bylo grac na klawie i na padzie?
Pytanie tyczy sie tak dema jak i pelnej wersji.
SyNowizna
QUOTE(atomic @ Nov 3 2006, 14:57:10) [snapback]95645[/snapback]

Dzis sciagnalem demo pesa6, pelna bede mial nie dlugo od kumpl a nie chce mi sie 3.5 gb sciagac z neta ;/

Jakie wrazenia? a takie ze po 1 meczu z kompem nei chce mi sie grac kolejnego ... :/ dno i kupa moolooooooo, jednak piatka da best.Zobacze jeszcze jak to bedzie z zywym przeciwnikiem.. no wlasnie i tu mam pytanie jak ustawic zeby mozna bylo grac na klawie i na padzie?

pierwsza reakcja jest taka u wiekszosci; gra z kumplem to calkiem inna bajka;P

keyboard-->klawisze klawy;)
a pada musisz ustawic na player2!

Pro player
Z innej beczki!

-Nie wie ktoś gdzie mozna znależc pliki które przerobia nazwy reprezentacji w "WE9LE" z japońskich na Angielskie?

-jakie pliki były odpowiedzialne za herby ligi holenderskiej (polskiej) w "Pes5"?

Jak ktoś wie coś na którys z moich tematów(zapytań) niech napisze na forum!

Winning Eleven 9 L.E.
[size=7][color=#FFCC33] square.gif r2.gif

PS.-WE9LE naprawde bije Pes6 na głowe-gdyby jeszcze animacje w WE9LE były z Pes6,to by była gra kompletna-strzały soczyste!,no i w WE9LE jest ciekawa kamera typu "Wide"-naprawde ma bardzo szeroki zakres pokjazywania zdarzeń na boiskach-a ta szeroka kamera w Pes6 jest denerwujaca-przydało by sie żeby KONAMI pomyslało kiedyś o dodaniu jakichś Kamer-bo te powtarzające się nudzą!
-mogli by kiedyś wrzócic znowu mozliwośc symulacji faulu!-pamiętaj ze w starych "Isspro" była funkcja symulowania faulu!-pamietam : l2.gif +trojkat:- to było to-pamiętam że wtedy to realizm fify był tragiczny a w Isso był SZAŁ!(lata97-98-o ile dobrze pamiętam!)

No ale cóż!-pamietajcie o moim pytaniu(o pytaniach)

QUOTE(atomic @ Nov 3 2006, 14:57:10) [snapback]95645[/snapback]

Ściągnij sobie WE9LE to zobaczysz!-tempo gry większe niż w Pes5-ale nie jesteś żadnym 'dzikim koniem' na skrzydle(tragedia)-najlepszy GAMEPLAY w historii!
SyNowizna
stary, WE9LE jest kozak, ale poki co jeszcze nie przekreslil nowego PES'a:)
siekiera
siema mam pewien problem ktory byl poruszany na tym forum ale nie moge tego znalezc dry.gif chodzi o to ze nie mam napisow w menu jak to zrobic zeby bylo normalnie ci co mieli taki problem niech odpisza dzieki bardzo
ekrek4
Nie da się "Tommsens Chant Pack" drugiej części pobrać z innego źródła? Bo w megaupload wszystkie dla Polski ciągle zajęte. unsure.gif
Modulo
Nowego PESa dostałem 3 dni temu i musze powiedziec, że ciężko się przestawiało, nie raz dostałem po bani od starszej za łacinę, która się sypała z moich ust pod adresem tej gierki :] Ale podsumowując, ta gra ma naprawdę to coś w sobie. Wczoraj pierwszy raz grałem w PESa 6 po joincie i doceniłem jej piękno i chyba utwierdzam się w tym, że do tej gry potrzebny jest zielony stuff :] Dzisiaj kumpel ma wolną chatę, jedziemy po 3 g i mucimy całą noc :] Pozdro dla maniaków!! biggrin.gif

GLORY GLORY MAN UNITED!!

Aha mam pytanko, jakiego programu moge użyc, aby przetworzyc powtórkę z gry na filmik w formacie wmv np??
faronaldo
Mam pytanie bo to mój pierwszy PES na high detalach, dotąd grałem na low smile.gif Czy to normalne ze od czasu do czasu pojawia się na ekranie taki przesroczysty, wypukły pas (kurde trudno to wytłumaczyć, ale na innych grach ich nie ma), podobny do tego jaki wydnieje na TV jak sie kasete video przewija. Chyba ktoś skumał o co chodzi i mi odpowie....
mati
Pewnie masz wyłączoną synchronizacje pionową. Włącz ją w opcjach karty graficznej ( gra może działać wolniej ).
cambel
Siema gdzie mozna scaiagnac plik p_text
hoti
ej mozna np. z bratem grac na jednym kompie meidzy soba na dwoch klawiaturach oczy jak podlacze druga klawe to bedzie mozna wybrac ze i ja gram na klawiatrurze i moj brat
faronaldo
QUOTE(mati @ Nov 4 2006, 20:37:59) [snapback]95845[/snapback]

Pewnie masz wyłączoną synchronizacje pionową. Włącz ją w opcjach karty graficznej ( gra może działać wolniej ).

Dzięki mati. Pomogło. A gra nie zwalnia.
pawka20
Przydałaby się jakaś dobra paczka z butami ... blink.gif
baski18
a wiesz co to jest strona www.pro-evo.pl ... tam juz sa 4 paczki z butami.

Pozdro
JTK
Co do defensywy to można powiedzieć tylko jedno: w pełni wykastrowana. Konami w tej części zachwiało proporcje między obroną a atakiem. Sztuką jest gra w destrukcji, bo atakować teraz każdy potrafi sad.gif
pawka20
QUOTE(baski18 @ Nov 4 2006, 21:30:14) [snapback]95879[/snapback]

a wiesz co to jest strona www.pro-evo.pl ... tam juz sa 4 paczki z butami.

Pozdro

Ale te, które tam są mi nieodpowiadają. Chciałbym cos takiego: Nike Mercurial Talaria III FG żołte ; adidas f +50 niebieskie, czerwone, zielone; ADIDAS - PREDATOR ABSOLUTe złoto- czarne, biało -złote i biało-czarno-czarwone ; te nowe pumki, nike legend złote ronaldinho. Coś takiego bym własnie chciał !! dry.gif
who_me
QUOTE(JTK @ Nov 4 2006, 23:16:59) [snapback]95929[/snapback]

Co do defensywy to można powiedzieć tylko jedno: w pełni wykastrowana. Konami w tej części zachwiało proporcje między obroną a atakiem. Sztuką jest gra w destrukcji, bo atakować teraz każdy potrafi sad.gif

barcelona faktycznie mozna niezle jezdzic ,ale wcale nie tak czesto konczy sie to golem. w tym pesie6 jest duza roznica pomiedzy takim np celticiem a barca i chyba to jest + moim zdaniem z tymi atakami skrzydlami nie jest tragicznie bo komp grajac sredniakiem tez potrafi namieszac i wygrac nierzadko. gdyby kazda akcja co druga taka akcja konczyla sie gole to ludzie zapewne by w to nie grali bo jest to juz schemat ,ktory mamy w fifie.

ps:ci ktorzy twierdza ,ze z CUP z pilka przy nodze biegnie szybciej od zawodnika bez pilki(takie same staty) niech lepiej kilkanascie razy sprowokuja sytuacje i sie raz jescze zastanowia bo ja po pierwszych dziesieciu meczach tez sie nad tym zastanawialem.Co nie zmienia faktu ,ze jest to troche przesadzone moim zdaniem.

ps2: moze mi ktos napisac co daja wysoki stat(jak sie to przejawia na boisku) agility(zrecznosc) i rosponse??
Pro player
Zna ktoś już numery plików odpowiedzialnych za twarze zawodników?
Chodzi mi o Reprezentantów Polski!
norek
QUOTE(Pro player @ Nov 5 2006, 10:02:04) [snapback]95957[/snapback]

Zna ktoś już numery plików odpowiedzialnych za twarze zawodników?
Chodzi mi o Reprezentantów Polski!

Jest tylko jeden krzynowek z reprezentantow Polski i nie wiem czy tylko takiego udajesz czy poprostu jestes tak cienki umyslowo. Faktycznie po wejsciu do editmode masz 22 zajebiscie odwzorowanych pilkarzy naszej repry. Zastanów się kolejnym razem nad wypowiedzia ktora bedziesz mial zamiar napisac.
Modulo
Sorry, że w tym temacie ale mam mały problem dotyczący stadionów, aplikuje za pomoca DKZ Stamford Bridge i Anfiled Road, a tu lipa nic się nie zmienia w grze. Używam DKZ Studio 0.90, może do do zaaplkowania potrzeba nowszego, jeżeli taki wogóle jest?? A może jest to spowodowane czymś innym?? Thx za pomoc biggrin.gif

GLORY GLORY MAN UNITED!!
lukasso
napisz dokladnie co robisz
krok po kroku
eecik
a ja szukam paczzzzzzza do peska6 na ps2,; linki ze stronki download mi nie chodza;/
zarzuccie cos dlamnie proooooosze
moje gg:8891918
NipponJapanBoy
wyszedl wlasnie Kirsever do pes6...wiadomo jush czy mordki z piatki beda pasowaly do szustki...? bo strojee owszem...ale o morkach nie pisali...Pozdrawiam

QUOTE(SyNowizna @ Nov 3 2006, 16:48:00) [snapback]95644[/snapback]

Wiekszosc jest pod PC - wlasnie obczajam paczke z czarna muza - nawet, nawet;)

Program - DKZ Studio.

do wgrywania strojow, butow, stadionow, flag - ogolnie bardzo waazny program:P

KS mozna wgrywac buty...? blink.gif pierwsze slysze...
SyNowizna
QUOTE(Danioo7 @ Nov 5 2006, 13:23:46) [snapback]95989[/snapback]

KS mozna wgrywac buty...? blink.gif pierwsze slysze...

szczegolow sie czepiasz biggrin.gif chyba nie mozna jednak.
Modulo
QUOTE(lukasso @ Nov 5 2006, 12:40:01) [snapback]95981[/snapback]

napisz dokladnie co robisz
krok po kroku

Chodzi o te stadiony z ISS Online, jest tam jeden pilk DKZ, biorę apply patch in folder (tak jak w instrukcji), wszystko fajno, ładnie, zakończone powodzeniem, ale w grze i tak nie ma tych stadionów wink.gif
SyNowizna
Panowie, jest jakis zloty przepis na strzelanie bramek z wolnego?, bo ja odkad gram w PES'a (jakies 2 lata) strzelilem moze z 5 wolnych;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.