Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
konon
witam
mam pytanie o wersje multilanguage - jak wyglada jej okladka?
na allegro maja 3xAnglik ale kazdy mi odpisuje ze jest tylko jeden jezyk.
czy ktos moze mi powiedziec jak odroznic wersje gdzie sa jezyki do wyboru od innych?

i czy to prawda ze w wersji multi jest polski, niem, ang, hisz, fra i ...wloski? blink.gif

z gory wielkie dzieki za odpowiedz bo juz sie zmagam z tym problemem kilka dni sad.gif
arm
QUOTE(konon @ Nov 17 2006, 17:27:35) [snapback]98218[/snapback]

witam
mam pytanie o wersje multilanguage - jak wyglada jej okladka?
na allegro maja 3xAnglik ale kazdy mi odpisuje ze jest tylko jeden jezyk.
czy ktos moze mi powiedziec jak odroznic wersje gdzie sa jezyki do wyboru od innych?

i czy to prawda ze w wersji multi jest polski, niem, ang, hisz, fra i ...wloski? blink.gif

z gory wielkie dzieki za odpowiedz bo juz sie zmagam z tym problemem kilka dni sad.gif

Ja mieszkam w Anglii i mam tę wersje PES6.
Na okładce są Adriano i John Terry. Co do języków to angielski, francuski, niemiecki, włoski, hiszpański i polski.
konon
QUOTE(arm @ Nov 17 2006, 22:08:15) [snapback]98290[/snapback]

Ja mieszkam w Anglii i mam tę wersje PES6.
Na okładce są Adriano i John Terry. Co do języków to angielski, francuski, niemiecki, włoski, hiszpański i polski.

dzieki za odpowiedz
a orientujecie sie, czy wersja polska z Zurawiem na okladce, bedzie miala wybor jezykow?
podejrzewam ze polski nawet jakby byl dobry, to sie szybko znudzi
StraY
QUOTE(konon @ Nov 17 2006, 22:27:29) [snapback]98295[/snapback]

a orientujecie sie, czy wersja polska z Zurawiem na okladce, bedzie miala wybor jezykow?
podejrzewam ze polski nawet jakby byl dobry, to sie szybko znudzi

PES6PL PC jest wersja multi

ps. wszystko co nie jest dopracowane szybko sie nudzi wink.gif
mibor
No to teraz a napisze swoje wrazenia z gry PES 6.Czekalem na nia z ustesknieniem.
I doczekalem sie,ale wielkiej kupy gowna.Gram w PES odkad pojawial sie na psx,i tak irytujacej wersji jeszcze nie bylo.Pierwsze co to gameplay zmieniony i to sporo i to na gorsze pilkarz ktory biegnie przez cale boisko i jest nietykalny??SMIECH,Pilkarz ktory biegnie z pilka jest szybszy od tego bez??SMIECH,system podan w tej grze to tragedniapilak leci w zupelnie innym kierunku niz chce podac.Gra zawodnikow bez piki to poprostu zenada.Jedyne co mi sie spodobalo to dodanie kilku ciekawych interwencji bramkarzowi,ale niestety zabranie mu rowniez kilku fajnych.I to co mnie zabolalo to to ze mozna opracowac schemat z ktorego bramka pada w 95%.Ato juz jest baaaaaaardzo niefajne.Co do pracy sedziego uwazam ze jest troche lepiej niz w 5.
Niestety na PES 6 zawiodlem sie i to baaaaaaaaaaaaardzo.Cos mi sie wydaje ze Konami osiadlo na laurach i nie przyklada sie do roboty a szkoda bo gdyby wyeliminowali kilka drobnych bledow z 5 i dodali troszke nowszych rzeczy bylo by swietnie.
konon
QUOTE(mibor @ Nov 18 2006, 02:12:09) [snapback]98329[/snapback]

No to teraz a napisze swoje wrazenia z gry PES 6.Czekalem na nia z ustesknieniem.
I doczekalem sie,ale wielkiej kupy gowna.Gram w PES odkad pojawial sie na psx,i tak irytujacej wersji jeszcze nie bylo.Pierwsze co to gameplay zmieniony i to sporo i to na gorsze pilkarz ktory biegnie przez cale boisko i jest nietykalny??SMIECH,Pilkarz ktory biegnie z pilka jest szybszy od tego bez??SMIECH,system podan w tej grze to tragedniapilak leci w zupelnie innym kierunku niz chce podac.Gra zawodnikow bez piki to poprostu zenada.Jedyne co mi sie spodobalo to dodanie kilku ciekawych interwencji bramkarzowi,ale niestety zabranie mu rowniez kilku fajnych.I to co mnie zabolalo to to ze mozna opracowac schemat z ktorego bramka pada w 95%.Ato juz jest baaaaaaardzo niefajne.Co do pracy sedziego uwazam ze jest troche lepiej niz w 5.
Niestety na PES 6 zawiodlem sie i to baaaaaaaaaaaaardzo.Cos mi sie wydaje ze Konami osiadlo na laurach i nie przyklada sie do roboty a szkoda bo gdyby wyeliminowali kilka drobnych bledow z 5 i dodali troszke nowszych rzeczy bylo by swietnie.

ee tam,
takie gadanie, trzeba sie przyzwyczaic.
ja jeszcze w 6 nie gralem, ale pamietam jak PES 5 mialem to pierwszy miesiac pad latal dosc czesto. klalem ile wlezie, bo roznica miedzy 4 a 5 byla znaczna. jednak jak juz pojąłem jak grac to pad mogl odpoczac a ja stalem sie fanem 5 - godzin nie zlicze, bo gram do dzis nawet i sie nie nudze.
z 6 bedzie tak samo - narzekanie, ze to ze tamto, a potem pol zycia przed tv.
valdes
Mógłby ktoś wstawić to uaktualnienie komentarza?
Pro player
nIE POLECAM WGRYWANIA uAKTUALNIENIA!-BO PO JEGO WGRANIU KITSERVER NIE DZIAŁA!
WIEM BO MAM ORYGINAŁA,i szczerze mówiąć jak ktos wierzy że 22mb moga coś zmienic to sie grubo myli!
A te błędy w komentarzu!-ja wcześniej na piracie nie miałem żadnego błędu!-wystarczy dobry OF! i tyle!
Teraz mam oryginała i szkoda mi tych 120zł!-Uaktualnienie nic ciekawego nie wprowadza!-a gra online dla której kupywałem tą gierke też ma sporo błedów!SZKODA!
rapen
co Ty w ogole gadasz? aktualizacja wprowadza dodatkowe spolszczenie, np. bez tego pisze stoppage time a tak pisze doliczony czas, tak to prawda co to kitservera, nie dziala, ale co mi tam, wgralem k patch 0.71(czy jakos tak) i jest gites, a przez neta to mam tak samo jak moj kumpel, w pierwszej polowie normalnie a drugiej nagle lagi sie robia sad.gif, tez tak macie? tak pozatym to wszystko miodzio, polecam biggrin.gif
Pro player
QUOTE(rapen @ Nov 18 2006, 11:27:54) [snapback]98373[/snapback]

co Ty w ogole gadasz? aktualizacja wprowadza dodatkowe spolszczenie, np. bez tego pisze stoppage time a tak pisze doliczony czas, tak to prawda co to kitservera, nie dziala, ale co mi tam, wgralem k patch 0.71(czy jakos tak) i jest gites, a przez neta to mam tak samo jak moj kumpel, w pierwszej polowie normalnie a drugiej nagle lagi sie robia sad.gif, tez tak macie? tak pozatym to wszystko miodzio, polecam biggrin.gif

nie wie ktos czemu nie chce wogóle mi się zarejestrować gra klikam rejestracja a tu mi sie nie chce nic załadować?!

dj_adamus
Mógłby ktoś polecić jakiegoś OFa który nadaje się do Polskiej wersji, tak żeby komentarz na tym nie ucierpiał?
Co do kitserwera to mam pytanie czy będzie w najbliższym czasie do tej wersji 1.1?
Co do gry przez net to mam to samo - pierwsza normalnie, za to druga połowa zawsze są straszne lagi...
obszas
QUOTE(dj_adamus @ Nov 18 2006, 11:41:36) [snapback]98383[/snapback]

Mógłby ktoś polecić jakiegoś OFa który nadaje się do Polskiej wersji, tak żeby komentarz na tym nie ucierpiał?
Co do kitserwera to mam pytanie czy będzie w najbliższym czasie do tej wersji 1.1?
Co do gry przez net to mam to samo - pierwsza normalnie, za to druga połowa zawsze są straszne lagi...

Jest to spowodowane tym, że jedna połowe hostuje twój przeciwnik a drugą ty, jedden z was musi miec słabe łacze, co powoduje lagi
mibor
QUOTE(mibor @ Nov 18 2006, 02:12:09) [snapback]98329[/snapback]

Człowieku nie badź śmieszny skoro nie grałes to skad wiesz jak jest??
Zagraj a sie przekonasz.
bledy w tej grze tak irytuja ze glowa mała.
Lisek
QUOTE(mibor @ Nov 18 2006, 13:12:55) [snapback]98398[/snapback]

Człowieku nie badź śmieszny skoro nie grałes to skad wiesz jak jest??
Zagraj a sie przekonasz.
bledy w tej grze tak irytuja ze glowa mała.

kto tu jest smieszny?? krytkujesz sam siebie czlowieku....
cambel
witam mam pytanie mam orginalnego pes 6 pl i nie moge zainstalowac kitservera wie ktos moze co trzeba zrobic
mibor
QUOTE(Lisek @ Nov 18 2006, 13:35:42) [snapback]98402[/snapback]

kto tu jest smieszny?? krytkujesz sam siebie czlowieku....

Racja źle zacytowałem hahah Wstyd tongue.gif
Bratankow dwoch Apator i Ruch
To wrzuci ktoś te 22 mb poprawionego pl? 22 mb to niejt tak dużo
gilmour
witam!
gram w pes6 pl 3dni i nie wiem jakim cudem niektórzy piszą że jest poziom trudności jest żenująco niski bo to nie prawda! to są wypowiedzi jakiś gówniarzy którzy wcale w pes6 nie grali i chcą się pochwalić i zakozaczyć smile.gif poziom trudności jest OK! gram teraz na 3 poziomie trudności czyli tym normalnym i powiem że nie wszystkie meczy wygrywam, a te które wygrywam to 2:1 albo 1:0.
co do samej gry to owszem jest kilka błędów, chyba przedewszystkim za duża ilość strzałów w KOSMOS, bo trochę to czasami staje się irytujące, pozatym napewno zbyt wielka ilość poprzeczek i słupków bo w REALU tak często to sie nie zdaża,
ale ogólnie gierka wgniata w fotel na maxa! ma tyle smaczków że napewno spędze z nią najbliższą zime smile.gif
lookass
Ja też uważam że poziom trudności jest wymagający i z 2 tygodnie temu przerzuciłem się na profesjonala i trudno mi się gra a zdarzają się często niespodzianki typu 4 : 0 w plecy z drużynami takimi jak Węgry smile.gif
Hayalet
poziom po 2 tygodniach grania jest denny...
Saragossa 7:1 Barca meczyk z kompem na Top Player 2 samobójce 1 autorstwa Puziola 2 Marqueza brawo panowie z Konami, pozostaje ino multi...
Pro player
Pytanie

Wie ktoś jak grac oryginalnym Pesem bez płyty?
jak zrobiłem obraz oryginała to mi nie chce chodzic!
Jak ktoś wie niech napisze!
NipponJapanBoy
QUOTE(Pro player @ Nov 20 2006, 11:30:55) [snapback]98885[/snapback]
Pytanie

Wie ktoś jak grac oryginalnym Pesem bez płyty?
jak zrobiłem obraz oryginała to mi nie chce chodzic!
Jak ktoś wie niech napisze!

sciagnij sobie no-cd crack... smile.gif
.::NorD::.
QUOTE(lukasso @ Oct 31 2006, 17:38:59) [snapback]95291[/snapback]

Gra jest kiepska i nie godna tych 100zł
z meczu na mecz denrwuja mnie coraz bardziej bramkarze i te ich swietne parady
poziom czempion to smiech na sali owszem moze i cpu niezle rozgrywa pilke ale to co wyprawia w obronie
to przechodzi ludzkie pojecie
kilka fajnych animacji i nic poza tym
jednym slowem ZAL 0_0

Obiektywna wypowiedż ,z którą się muszę niestety zgodzić .
Na 1-szy rzut oka nie powaliła mnie ta odsłona , a jak już próbowałem na siłę dopatrzeć się jakiś zalet to naprawdę ciężko było. Porównując do PESa 5 w tej części brakuje troszkę realizmu , podania są beznadziejne , wogóle tempo jest nieco za szybkie , twarze zrobione na odwal ( przykład : C.Ronaldo - textura twarzy przeostrzona , model włosów odstający 2 metry od czoła ) , beznadziejny polski komentarz ( częstotliwość wymawiania nazwisk piłkarzy = 0,000...1 , pozatym za dużo pierdolenia o bzdetach zamiast o konkretach). Jedyne pozytywy , które do tej pory znalazłem to poprawiony tor lotu piłki oraz interwencje bramkarskie . Nawet znalazłem ciekawą recenzję w jakimś czasopiśmie o PESie 6 , w której napisali że jak tak dalej będą sobie radzić panowie z konami to niedługo fifa ich prześcignie.
Jednym słowem lipa i już co tu dużó mówić , a ta niby dużo liczba zwodów na hu. się zda bo i tak trzeba troszkę nagimnastykować żeby je dobrze wykonać i w odpowiednim momencie. Pozostaje narazie grać na 5 odsłonie i czekać aż te liliputy się wezmą wreszcie do roboty.
zembi
hmm... teraz ja napsizę coś od siebie o tej grze po jakichś 2 tygodniach gry biggrin.gif A więc tak, faktycznie roi się od wad. Pomijając beznadziejny komentarz, czy fatalne twarze, np. Carricka huh.gif muszę wspomnieć o tych, które związane są również z samą rozgrywką, która do tej pory była atutem serii PES. I muszę przyznac że nadal jest. Wg mnie została ona znacznie ulepszona. Jedyną wadą, która aż razi w oczy jest to, że gdy biegniemy na bramkę przeciwnika z przewagą powiedzmy 2 na 1 to nasz partner, któremu w ostatniej chwili chcieliśmy wysunąć piłkę na pustą bramkę ucieka nagle do tyłu lub się zatrzymuje. To znacznie uniemożliwia przeprowadzenie niektórych akcji, w których szansa na bramke wynosi 1OO%. Ale cóż do tego trzeba się po prostu przyzwyczaić. Odnośnie zalet natomiast, których nie sposób zliczyć w tej grze, trzeba powiedzieć, że największymi z nich są świetne interwencje bramkarzy, fantastyczny system strzałów i realistyczne ruchy piłkarzy. One sprawiają, że rozgrywka niekiedy wygląda naprawde bardzo realnie. No i do tego te stadiony. Muszę pzyznać ,że w tym aspekcie KONAMI mnie miło zaskoczyło swoim dbalstwem o najmniejsze szczegóły aren. Oczywiście murawy, czy kolory krzesełek pozostawiają wiele do życzenia, ale dla kogoś, któ choć trochę umie się obsłużyc Photoshopem i GGS to zaden problem.
To by chyba było na tyle. Oczywiście niektórych pewnie zirytuje to, że tak się zachwycam tą grą i tyle zalet wymieniłem, pomijając wady, ale to moja szczera opinia o tej grze i tak samo szczera jest moja miłość do tej gry, która kwitnie coraz szybciej z dnia na dzień cool.gif cool.gif laugh.gif . Pozdrawiam. smile.gif
Pro player
Nie wie ktoś czy Juce zrobi exe. do tej oryginalnej wersji polskiej(uaktualnienie) zeby kitserver chodził?
tylko w polsce moze tak byc ze inny exe!
Venomik
niestety ja tez przylacze sie do zdanie tych forumowiczow ktorzy twierdza ze gra jest fatalna...moim zdaniem najbardziej wkurwiajaca jest gra koputera glowa...oni zawsze trafiaja i wygrywaja pojedynki glowkowe...90% bramewk jakie trace w Pesie jest po strzalach glowa...animacja pilkarzy fajna chodz niekiedy troche sztuczna...za latwo odbiera sie pilke przy grze cialem lub blisko siebie....smieszne sa dwie rzeczy 1 to jak owenem przepycham stama w walce o pilke...a 2 jak majac 2 metry przewagi nad tak wolnym zawodnikiem jak np W.Samuel i on mnie jeszcze dogania...ja wiem ze zawodnik biegnacy z pilka zawsze jest roche wolniejszy od tego bwez pilki...ale to juz chyba przesada...komentarz jest tragiczny...jakby go anemicy wypowiadali...zero emocji...dosc czesto komentarz nie trafia w to coi dzieje sie na boisku...czasem az za bardzo glupie zachowania bramkarzy....brak bundesligi...konami zamiast dodawac nam zespolow zeby bylo w czym wybierac....a oni kasuja stare panstwa i dodaja w ich miejsce nowe...smiech na sali...tak ciezko jest im zrobic nowe i co nowa odslona dodac pare z nich...jak tak dalej pojdzie to w pesie nigdsy nie zagramy kwalifikacji do MS z prawdziwego zdarzenia...podania takze sa strasznie tandetne....ja zauwazylem ze konami idzie w takim kierunku ze poprawia bledy z wczesniejszej edycji a pierdoli wszystko to co bylo dobre wczesniej...ehhh...jedyne plusy tej gry sa dwa......swietne strzaly na bramke i masa fajnych zwodow....smile.gif
mibor
a ja powiem krotko nie zdzierżyłem tej gry i wywaliłem ja.Bo dawno sie tak nie irytowalem jak przy tej grze.
gilmour
eee gadacie bajki smile.gif gra jest kozacka, jasne że ma błędy ale gdyby była perfekcyjna wtedy nie mieli by co poprawiać no i stała by się szybko nudna, dla mnie giera wymiata i jest lepsza od 5.
Pro player
idzie wyłączyć kursor w Pes6-usunąć zeby nad głowami zawodników nic niebyło
Ani numerku ani imienia?
michal_f
QUOTE(Venomik @ Nov 20 2006, 14:16:41) [snapback]98900[/snapback]

niestety ja tez przylacze sie do zdanie tych forumowiczow ktorzy twierdza ze gra jest fatalna...moim zdaniem najbardziej wkurwiajaca jest gra koputera glowa...oni zawsze trafiaja i wygrywaja pojedynki glowkowe...90% bramewk jakie trace w Pesie jest po strzalach glowa...animacja pilkarzy fajna chodz niekiedy troche sztuczna...za latwo odbiera sie pilke przy grze cialem lub blisko siebie....smieszne sa dwie rzeczy 1 to jak owenem przepycham stama w walce o pilke...a 2 jak majac 2 metry przewagi nad tak wolnym zawodnikiem jak np W.Samuel i on mnie jeszcze dogania...ja wiem ze zawodnik biegnacy z pilka zawsze jest roche wolniejszy od tego bwez pilki...ale to juz chyba przesada...komentarz jest tragiczny...jakby go anemicy wypowiadali...zero emocji...dosc czesto komentarz nie trafia w to coi dzieje sie na boisku...czasem az za bardzo glupie zachowania bramkarzy....brak bundesligi...konami zamiast dodawac nam zespolow zeby bylo w czym wybierac....a oni kasuja stare panstwa i dodaja w ich miejsce nowe...smiech na sali...tak ciezko jest im zrobic nowe i co nowa odslona dodac pare z nich...jak tak dalej pojdzie to w pesie nigdsy nie zagramy kwalifikacji do MS z prawdziwego zdarzenia...podania takze sa strasznie tandetne....ja zauwazylem ze konami idzie w takim kierunku ze poprawia bledy z wczesniejszej edycji a pierdoli wszystko to co bylo dobre wczesniej...ehhh...jedyne plusy tej gry sa dwa......swietne strzaly na bramke i masa fajnych zwodow....smile.gif

to ty chyba nie grales w ta sama gre co ja. piszesz ze gra glowa jest wkurzajaca i tu sie mylisz, po pierwsze jest o wiele lepsza niz w pes5, a po drugie to mi na ponad 100 meczy rozegranych z kompem i z kolegami stracilem bardzo malo bramek z glowki i o wiele wiecej trafilem. trzeba umiec sie ustawiac i nic wiecej. co do odbierania pilek jest troche wkurzajaca, czasami pilkarz wbiegnie w pole karne miedzy twoimi 2 obrancami i nie da sie zabrac mu pilki. co do tego ze pilkarze wolni bez pilki doganiaja szybkich z pilka to sie zgadzam ze to jest denerwujace. komentarz do bani i chyba nigy nie bedzie lepszy. sa nowe animacje bramkarzy, ale tez zdarzaja sie glupie bledy. biegnac zawodnikiem z dobrą zwinnoscia i szybkoscia wystarczy nacisnac R1 biec przez cale boisko. podania sa fatalne i czasami bardzo niedokladne, poziom jest banalnie prosty.
pomomo ze ta gra ma duzo wad i zalet to nie poprzestane na graniu w pes6 bo uwazam, ze jest lepsza od pes5, ale gorsza od WE9le
Hayalet
PES 6 to gejowska gra: od tyłu

Bramkarze są genialni:
http://www.youtube.com/watch?v=O5Aji-3E_lY
http://www.youtube.com/watch?v=DN_VaBm-soM
http://www.youtube.com/watch?v=vo3DzBnDbJY
http://www.youtube.com/watch?v=6r8gpU_N3dUhttp://www.youtube.com/watch?v=FPQpTFLyO8Q
http://www.youtube.com/watch?v=OiRJ3DcI9Us...ted&search=

puenta: No i chuj, że mają animacje, no i chuj, że biegają w licencjonowanych strojach, jak z tym co odpierdalają zasługuje na przedstawienia w cyrku, a nie na poważną japońską popierdółe jaką jest PES.
Bratankow dwoch Apator i Ruch
Wrzuci ktoś te 22 mb uaktualnienia?
snake
Na półce sklepowej masz smile.gif
JTK
QUOTE(Kaori @ Nov 20 2006, 21:01:44) [snapback]99096[/snapback]

PES 6 to gejowska gra: od tyłu

Bramkarze są genialni:
http://www.youtube.com/watch?v=O5Aji-3E_lY
http://www.youtube.com/watch?v=DN_VaBm-soM
http://www.youtube.com/watch?v=vo3DzBnDbJY
http://www.youtube.com/watch?v=6r8gpU_N3dUhttp://www.youtube.com/watch?v=FPQpTFLyO8Q
http://www.youtube.com/watch?v=OiRJ3DcI9Us...ted&search=

puenta: No i chuj, że mają animacje, no i chuj, że biegają w licencjonowanych strojach, jak z tym co odpierdalają zasługuje na przedstawienia w cyrku, a nie na poważną japońską popierdółe jaką jest PES.

Bez wątpienia w kategorii najlepszy pinball konami zgranie wszystkie nagrody biggrin.gif
StraY
ja moge dac linki do pes5 gdzie pilka wlatuje przez siatke,poprzeczke; zawodnicy zapominaja o powloce cielesnej i przechodza przez rywali i inne linki, pokazujace, ze KAZDA czesc KAZDEJ gry pilkarskiej jest chujowa. bezcelowe jest pokazywanie, ze pes6 jest gra slaba, bo jest gra b. dobra, z tym, ze dla jednych najlepsza czescia serii a dla innych nie.

SyNowizna
QUOTE(StraY @ Nov 20 2006, 22:46:18) [snapback]99130[/snapback]

ja moge dac linki do pes5 gdzie pilka wlatuje przez siatke,poprzeczke; zawodnicy zapominaja o powloce cielesnej i przechodza przez rywali i inne linki, pokazujace, ze KAZDA czesc KAZDEJ gry pilkarskiej jest chujowa. bezcelowe jest pokazywanie, ze pes6 jest gra slaba, bo jest gra b. dobra, z tym, ze dla jednych najlepsza czescia serii a dla innych nie.

i o to chodzi, nic dodac, nic ujac;)
pawka20
Ale co niektorzy pierdola głupoty, mowicie ze strzaly sa słabe bo leca w niebo, ze podania sa do kitu bardzo niedokładne, itp. itd. Ja wam powiem dlaczego tak jest nie potraficie grać !!!!!!!! Do huja waclawa gra jest zajebista wink.gif
Yearman
Ma ktos jakis fajny ballpack?? szukam takiej pileczki jaka grala polska reprezetacja z Belgami NIKE z żółtym elementem.Mam ballpack z kiservera ale tam jej niema.

P.S.= Pes biggrin.gif
Bramkarze kiksuja, podania zdazaja sie niedokladne ale to tak ma byc bo gra chce sie zblizyc do symulatoraa tak jest w prawdziwych meczach.
Pro player
Nie wie ktoś który plik odpowiada za kursor?
Można albo wybrać 1 albo swoje imie- a ja bym chciał całkiem usunąć kursor nad zawodnikiem podczas meczu!
Nie lubie jakichś mapek i numerków nad głowami zawodników!

Sciągnełem jakiś plik unknow151.txs i w nim jest pklik odpowiedzialny za kursor!-tylko który?
Zrobił by mi ktos kursor przezroczysty i bez radaru?
Radaru już nie mam ale po ściagnięciu z gamming.com patcha który miał usunąć kursor-on tylko zmienia cyferke nad zawodnikiem na niebieski pasek nad głową!
klank
Gram dziesięc lat w tą wspaniałą serie i pierwszy raz wole sobie odpalić capitana cubase niż to wariactwo arkadowe biggrin.gif Ten kto się zna na piłce bendzie wiedział o co mi biega tongue.gif PES 5 Rządzi tongue.gif biggrin.gif Pozdrawiam.
JTK
Ależ to wspaniała gra biggrin.gif Władca R1 Zagadka: Jaki to poziom trudności ? smile.gif
klank
QUOTE(JTK @ Nov 21 2006, 21:47:08) [snapback]99312[/snapback]

Ależ to wspaniała gra biggrin.gif Władca R1 Zagadka: Jaki to poziom trudności ? smile.gif

biggrin.gif
matthew
W PES'a zacząłem grać od częsci numer 3. Przy numerku 4 i 5, kiedy odpakowywałem grę, instalowałem i zaczynałem pierwszy mecz przez bardzo długi czas nie mogłem się od niej oderwać. Non-stop wgrywałem patche, poznawałem nowe zagrania, strzały, grałem on-line itd. Co do części 6 - zgoda, jest to bardzo dobra gra, mnóstwo nowych rzeczy, większa swoboda w poruszaniu się, ale.... Jakoś to już nie to samo. Czasem wolę włączyć PES5 bo jest w nim to coś czego nie ma w PES6. PES6 to jakby.. odgrzany kotlet biggrin.gif Nie wiem jak to wytłumaczyć tongue.gif

QUOTE(JTK @ Nov 21 2006, 19:47:08) [snapback]99312[/snapback]

Niezłe laugh.gif Zapewne poziom Top Player, zgadłem ? tongue.gif
Michael
W pesie 6 są o niebo efektowniejsze strzały głową niz w 5. Gram w 2 dni a już strzelilem bramke z główki co przez rok w 5 nie strzeliłem...
rapen
QUOTE(Michael @ Nov 23 2006, 08:11:42) [snapback]99565[/snapback]

W pesie 6 są o niebo efektowniejsze strzały głową niz w 5. Gram w 2 dni a już strzelilem bramke z główki co przez rok w 5 nie strzeliłem...

co?! nigdy nie strzeliles bramki glowa?! LOL! ja duzo takich strzelam...
Tomaszzz
Chodziło mu o to, że w szóstce strzelił tak ładną bramkę głową jakiej nie strzelił w piątce. wink.gif
jacekz40
smile.gif Bardzo mnie cieszy, że tak wiele krytyki płynie pod adresem PES6, bo nie ma co owijać w bawełnę. Pewnie i trzeba chwalić co dobre w nowej grze, muszą być i + i -. Tylko, że juz dalej to problem, bo wielu poprostu się mija z prawdą. Krytyka podań, bezensu! Właśnie to jest jak do tej pory jedyna wersja tej gry gdzie podania są bardzo realistyczne. A to że czasami piłka leci do tyłu a my wciskaliśmy strzałkę w bok, to nic nowego, w każdej wersji tej gry był taki babol. W końcu atakujący przyjmuje normalnie piłkę przy lini bocznej, wiele czytałem waszych komentarzy ale prawdę mówiąc chyba nikt tego nie zauważył, bądź nie napisał o tym. W PES5 w 90% taka piłka przyjmowana w biegu przy lini bocznej boiska była ....po chwili na aucie. Teraz jak idzie prostopadłe podanie przy lini, to zawodnik przyjmuje i dalej zapierdziela wzdłuz lini, a jak już zgubi to rzadkość... tongue.gif . Ale to na marginesie bo mnie już paluchy bolą od grania a co niektórzy dopiero paczyszki dostali. I tu muszę "przyłożyć" niektórym gostkom, jak można napisać? - cytuję "wracam do domu, otwieram paczkę, zainstalowałem..gra super, bomba, lepsza od PES5...itd". A wpisów takich jest od diabła. Sorry Batory - po intro i po tym jak się ładuje - gry się nie ocenia, i nie ocenia się po jednym meczu - to dziecinada. Niedługo bądą co niektórzy oceniać po okładce i pudełku. rolleyes.gif
rapen
masz racje jacekz40, ja na poczatku tez nie bylem przekonany do PES 6, pewnego dnia kumpel mnie zaprosil na "swoja" wersja pesa (ja wolalem czekac na swoja paczke), pierwsze 4 mecze to niezbyt, mysle"kurde co oni zrobili? czy cos sie zmienilo?" ale po 5 meczach zaczalem ta gre KOCHAC! tydzien pozniej gralismy na 2 6h bez przerwy! pozniej dostalem swoja paczke i po tych ok 60 meczach ktore rozegralem moge stwierdzic ze ta gra JEST LEPSZA OD POPRZEDNIEJ WERSJI! jest bardziej taka jakby to powiedziec.."zywa"! lepsze animacje pilkarzy itp. gra sie przyjemniej, no i jest polski komentarz, co prawda musze przyznac ze nie do konca udany ale za rok czuje ze bedzie dobry smile.gif moglbym jescze wiele pisac o tej grze ale to forum a nie czasopismo do ktorego piszemy recenzje smile.gif a tamci co krytykuja? cos mi sie wydaje ze to "dzieci fify" ale to moje przeczucie. Moja ocena PES 6? 101/100 biggrin.gif pozdro ^^

PS. sory ze tak sie rozpisalem tongue.gif
who_me
nie wiem jak mozna oceniac gre tak wysoko skoro maly blad( R1 ) robi z tej gry po 2 tygodniach niegrywalny SHIT
lala6000
QUOTE(samuel666 @ Nov 24 2006, 19:06:34) [snapback]99892[/snapback]

nie wiem jak mozna oceniac gre tak wysoko skoro maly blad( R1 ) robi z tej gry po 2 tygodniach niegrywalny SHIT

R1 pozwala roziwjac swoja fantazje w tej grze biggrin.gif Etoo i Sprobuj zlapac zajaczka biggrin.gif a i tak najlepsze jest odwracanie sie na R2....biegniesz na skrzydle R2 4 zawodnikow zostaje w tyle ,zbiegasz w pole karne biggrin.gif strzal biggrin.gif i pilka sie zakreca i jest juz w bramce biggrin.gif..............LIPA............
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.