Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
eecik
przeciez CDP spolszczalo PESA a nie KONAMI wiec to do nich trzeba miec pretensje
Pro player
Podobno CDP za późno dostał wersje od KONAMI!
eecik
A to POLSKA właśnie...
pepe
Polska premiera przesunieta na 3 lub 10 LISTOPADA>>>>:((( TO nie sciema! Niemcy juz graja:/
mibats
I mimo tego, że potępiam piractwo przy moich ukochanych produkcjach (tak, tak moje jedyne "orginały" to PESy) to jednak nie zdziwię się, jeśli przez takie oto posunięcia masa ludzi ściągnie PESa z sieci, albo kupi na giełdzie, a później zassają "spolszczenie". Eh, jak dla mnie jest to bardzo glupie posunięcie wydawcy...
Liberant
Coś mi się zdaje, że już wcześniej się doczekamy Option File do tego PESa 6, a niżeli pojawi się on u nas w Polsce :|

No cóż, ale wolę mieć gierkę trochę później, niż żeby przez cały rok wkurzała mnie ta polska wersja. Przecież nikt chyba nie chce, żeby polska wersja PESa wyglądała jak u FIFY (czyli żenująco). Ja osobiście nie.
maciek_ssi
QUOTE(mibats @ Oct 24 2006, 16:21:59) [snapback]94045[/snapback]

I mimo tego, że potępiam piractwo przy moich ukochanych produkcjach (tak, tak moje jedyne "orginały" to PESy) to jednak nie zdziwię się, jeśli przez takie oto posunięcia masa ludzi ściągnie PESa z sieci, albo kupi na giełdzie, a później zassają "spolszczenie". Eh, jak dla mnie jest to bardzo glupie posunięcie wydawcy...

Głupie? Pomyśl jaka "jazda" byłaby na CDP jeśli wypuściliby na rynek wersję z błędami.
ali
Jestem już sczesliwym posiadaczem PES 6 na PS2 (France) biggrin.gif kilka słów odemnie teraz...powiem ze zagrałem za mało meczy by cos wiecej powiedzieć..to tak jakos zawsze jak miałem nowego PES'a grałem w niego cały dzien przy tym spedziłem góra 2 godzinki i jakos juz nie miałem ochoty grać.. ohmy.gif podania dołem sa strasznie anemiczne a góra mniej dokłądne niż w WE10 cos sie chwali..dopisze cos pózniej jeszcze bo ide znów pykać..

PS: Jak sa jakies pytania to walić..
albin99
siemka dawno nic nie pisałem morze mi ktoś powiedzieć czy pes6 jest jusz dostepny na pc nie chodzi mi o polska wersje tylko obojetnie jaką jesli ktoś wie nie napiisze z góry dzięki
mibats
Racja, jednakże o jakich błędach może być mowa?
O błędach w "spolszczaniu", czyli komentarzu, bo nie wierzę, żeby CDP narobiło błędów w tłumaczeniu słówek typu: Match, international chellenge, appearance, master league itd. rolleyes.gif
Jedyne co ich tłumaczy to to, że Polski język jest po prostu "trudny" bo nazwiska się odmieniają i trzeba było tak przygotować komentarze, zeby nazwiska były w mianowniku. Ale, żeby na to potrzebowali tygodnia, a może i dwóch? blink.gif
Wosek07
QUOTE(mibats @ Oct 24 2006, 17:36:57) [snapback]94086[/snapback]

Racja, jednakże o jakich błędach może być mowa?
O błędach w "spolszczaniu", czyli komentarzu, bo nie wierzę, żeby CDP narobiło błędów w tłumaczeniu słówek typu: Match, international chellenge, appearance, master league itd. rolleyes.gif
Jedyne co ich tłumaczy to to, że Polski język jest po prostu "trudny" bo nazwiska się odmieniają i trzeba było tak przygotować komentarze, zeby nazwiska były w mianowniku. Ale, żeby na to potrzebowali tygodnia, a może i dwóch? blink.gif

jak mogli mieć problem z komentarzem skoro są polscy komentatorzy ? Nie ubliżajmy Borkowi i Kołtoniowi.
CD Projekt stwierdził, że są błędy w pisowni. Najwięcej w karierze. W jednym trybie podobne nie ma wogle przetłumaczone. Ale ciekawi jedno, czemu wykrywli to dopiero 2 dni przed premierą ?
mibats
Ot co, no chyba, że jest coś "większego" a oni się nie przyznają cool.gif tongue.gif
AFC
Kto wam powiedział że Pes 6 sprzedawają w niemczech już.Dziś byłem w niemieckim Media markt i w saturnie i nie było jeszcze pesa 6 a mieszkam w niemczeh huh.gif huh.gif mad.gif
dj_adamus
No niestety stało się najgorsze... Teraz trzeba czekać jeszcze dłużej na PESa.
Nawiasem mówiąc to ciekawe czy jakoś wynagrodzą to tym którzy złożyli Pre-order na gram.pl??
Nitro
QUOTE(dj_adamus @ Oct 24 2006, 20:19:25) [snapback]94093[/snapback]

No niestety stało się najgorsze... Teraz trzeba czekać jeszcze dłużej na PESa.
Nawiasem mówiąc to ciekawe czy jakoś wynagrodzą to tym którzy złożyli Pre-order na gram.pl??

no wlasnie kiedy jest premiera, bo juz sie nie moge doczekac.Miala byc pod koniec pazdziernika. sad.gif
Rand
Kicha że trzeba czekac, ale mam pytanie czy wyszło wogóle jakiekolwiek demo na pc??? bym se urozmaicił troche to czekanie :]
PES34
Djibril jeszcze nie widziałem takiego rozmiaru więc nie mogę ci odpowiedzieć , ale jak nie widziałem to znaczy że to może być to wink.gif

Nie interesują mnie rozmiary, torrenty i inne tego typu rozmowy. Myślę, że ludzi, którzy chcą się czegoś dowiedzieć o grze też nie. Żegnam więc te posty.
tV2
Dzieci kochane, synusie, coreczki, poproscie ladnie tatuski i mamuski, to moze peseczka na gwiazdaczke wam sprezentuja, a nie jak jakies zlodziejaszki, biednych programistow okradacie.
who_me
LOL

QUOTE(tV2 @ Oct 24 2006, 22:15:46) [snapback]94166[/snapback]

Dzieci kochane, synusie, coreczki, poproscie ladnie tatuski i mamuski, to moze peseczka na gwiazdaczke wam sprezentuja, a nie jak jakies zlodziejaszki, biednych programistow okradacie.

odezwal sie obronca ucisnionych laugh.gif

BANA temu na dole biggrin.gif:biggrin.gif:D:D
Pelas
chociaż pokażcie screen że wogóle ten torrent jest:P
tV2
Jezd torend, mam jush, sciognolem, kcesh lynka?
who_me
sparajal nie cem lynka dópą ty
Wosek07
I'm khcem lynka

P.S - mam linka ;p ale nikt go nie seeduje ;/
maciek_ssi
Panowie! Nosz, ileż można prosić?
who_me
nie popieram piractwa wiec nie odpisze duchu nieczysty tongue.gif
tV2
Za przeproszeniem, z waszym wodoglowiem, to byscie cala Afryke napoili.
jacekz40
A co do polskiego komentarza, bo to taka ciekawostka w PES. Wiem, że napewno nie będę chciał gry z polskim komentarzem, miałem próbkę w Fifie. W Fifę nie gram od dawna, ale miałem okazję chwilę popatrzeć jak grają inni, a przede wszystkim posłuchać polskiego komentarza... i po jednym meczu miałem dość słuchania i patrzenia. Podejrzewam, że efekt w PES-ie będzie dokładnie taki sam. Ten komentarz ujdzie przez jeden mecz, a później wysiadka. To psuje całą atmosferę gry.
lookass
QUOTE(samuel666 @ Oct 25 2006, 00:30:39) [snapback]94176[/snapback]

nie popieram piractwa wiec nie odpisze duchu nieczysty tongue.gif

A ja nie popieram tego kiedy ktoś śmieci na forum i pisze dwa posty z rzędu smile.gif

Samuel666 weź to jakoś zedytuj wink.gif
pawka20
QUOTE(jacekz40 @ Oct 25 2006, 08:09:18) [snapback]94214[/snapback]

A co do polskiego komentarza, bo to taka ciekawostka w PES. Wiem, że napewno nie będę chciał gry z polskim komentarzem, miałem próbkę w Fifie. W Fifę nie gram od dawna, ale miałem okazję chwilę popatrzeć jak grają inni, a przede wszystkim posłuchać polskiego komentarza... i po jednym meczu miałem dość słuchania i patrzenia. Podejrzewam, że efekt w PES-ie będzie dokładnie taki sam. Ten komentarz ujdzie przez jeden mecz, a później wysiadka. To psuje całą atmosferę gry.

Przestan Mateusza mozna słuchac non stop chocby gadał w kołko to samo tongue.gif
Yearman
QUOTE(jacekz40 @ Oct 25 2006, 08:09:18) [snapback]94214[/snapback]

eeetaaam. Polski komentarz to podstawa i jedna z najwiekszych zmian-przeciez w dotychczasowych PES-ach zawsze ci sami komentatorzy byli-nuda-ja juz wlaczalem winampa.Swoja droga na polskim komentarzU nie trzeba poprzestawac-chetnie poslucham innych. Ma ktos moze probke tego polskiego komentarza ?
who_me
QUOTE(Yearman @ Oct 25 2006, 09:00:56) [snapback]94219[/snapback]

eeetaaam. Polski komentarz to podstawa i jedna z najwiekszych zmian-przecierz w dotychczasowych PES-ach zawsze ci sami komentatorzy byli-nuda-ja juz wlaczalem winampa.Swoja droga na polskim komentarzy nie trzeba poprzestawac-chetnie poslucham innych. Ma ktos moze probke tego polskiego komentarza ?

slownik ort !!!
who_me
jest juz potwierdzona...

sorry za brak edit

nie pytaj sie glupio ile tutaj1!!
SyNowizna
QUOTE(samuel666 @ Oct 25 2006, 11:21:25) [snapback]94221[/snapback]

jest juz potwierdzona...

ciekawe gdzie, hehe
who_me
chyba nie myslisz ,ze tym txtem mnie sprowokujesz do napisania gdzie po to zebys sobie to sciagnal maly !! cool.gif
pawka20
QUOTE(samuel666 @ Oct 25 2006, 10:21:14) [snapback]94226[/snapback]

chyba nie myslisz ,ze tym txtem mnie sprowokujesz do napisania gdzie po to zebys sobie to sciagnal maly !! cool.gif

Samuel idz juz spac bo męczysz oczy rolleyes.gif
who_me
jest maly problem.....ja raczej malo spie
T-Mac
milego sciagania - pewnie nie jeden z was zacznie bluzgac gdy juz bedzie chcial instalowac gre
jak na razie to same sa FAKE
>Kornel<
a skad ta pewnosc ?
SyNowizna
wlasnie sobie slucham probek komentarza i musze powiedziec, ze troche sztucznawo dry.gif
Winek
QUOTE(SyNowizna @ Oct 25 2006, 15:34:09) [snapback]94255[/snapback]

wlasnie sobie slucham probek komentarza i musze powiedziec, ze troche sztucznawo dry.gif

daj linka drogi kolego też sobie posłucham smile.gif
bobex77
skad sluchasz?
pawka20
daj link do tych probek !!!!!!!
SyNowizna
ale lipa - usuneli juz to z tego forum z ktorego sciagalem dry.gif

jest kolo 100 kwestii i odpalam przez dkz studio

ps. dokladnie 439 plikow:)
Simon
tak, tak. a jak byles maly to podgladales ojca w kapieli
Andzi
QUOTE(SyNowizna @ Oct 25 2006, 15:42:03) [snapback]94259[/snapback]

ale lipa - usuneli juz to z tego forum z ktorego sciagalem dry.gif

jest kolo 100 kwestii i odpalam przez dkz studio

ps. dokladnie 439 plikow:)

Jak mozesz to wrzuc to na jakis serwer. Wiem ze zajmuje to 18 mb.
SyNowizna
QUOTE(Simon @ Oct 25 2006, 15:47:06) [snapback]94261[/snapback]

tak, tak. a jak byles maly to podgladales ojca w kapieli

sssij niedowiarku!

http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=...414464937571111
maciek_ssi
Spectator Mode (tryb widza online) Bajer! biggrin.gif

http://img119.imageshack.us/img119/5247/snap0068kv9.jpg
http://img157.imageshack.us/my.php?image=dsc01433qu8.jpg

@SyNowizna

Dzięki za link. ;-)
Riki101
Też sciągnąłem tą próbke komentarza smile.gif narazie wysłuchałem tylko kilku komentów ale nie prezentuje się to tak super może to dlatego ,że brak tej atmosfery meczowej...
Maverick_pl
Ciekawe to ale ten komentarz jakiś taki bardzo drętwy się wydaje. Wiecie może który plik jest z "GOOOOL" ??
mic
dzieki za linka do komentarza, ale...... jakos nie mam zamiaru sciagac i psuc sobie tej calej niespodziewanki ktora mnie czeka :]

MY KCEMY PES'a! circle.gif square.gif triangle.gif x2.gif happy.gif

pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.