Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
kemocik
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
dr_idea
ej ktoś ma linka do tego OFa PesFan?
mlody_dg
Saha.... biggrin.gif (bramka)

http://s000.wyslijto.pl/?file_id=87889652376675745312
rahh
Jezeli jescze nie widzieliscie to koniecznie sciagnijcie ten filmik !! bahahahah muhahaha biggrin.gif:D:D

http://rapidshare.com/files/912386/Fifa_2007_-_parodia.avi

tylko 2,5 mega biggrin.gif biggrin.gif warto biggrin.gif
Y3low
A ja sobie zrobilem swoje logo tongue.gif

IPB Image

n-Sport by Y3low biggrin.gif
arm
QUOTE(rav16 @ Oct 28 2006, 20:20:31) [snapback]94936[/snapback]

IPB Image

Polsat Sport logo by rav wink.gif

Kapitalne!
Mógłbyś zrobić logo Canal+Sport albo Eurosport ???
... i zarzucic binem oczywiście! cool.gif
cronaldo
mam pes6 od 2 dni..i powiedzcie mi prosze czy jak zaczynam grac master lige to czy jesttam mozliwosc ustawienia sobie ukladow grup? bo ja nie chce zawsze grac z takimi samymi druzynami.. chce sobie sam ustawic grupy
norek
Ja zrobiłem takie logo wink.gif
IPB Image
Szadi
QUOTE(cronaldo @ Oct 29 2006, 10:14:59) [snapback]94977[/snapback]

mam pes6 od 2 dni..i powiedzcie mi prosze czy jak zaczynam grac master lige to czy jesttam mozliwosc ustawienia sobie ukladow grup? bo ja nie chce zawsze grac z takimi samymi druzynami.. chce sobie sam ustawic grupy

Można, ale trzeba sobie to odblokować w PES-SHOP.
tomixx
Człowieku leze przy tych pajacykach biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif hahaha normlanie nie wytrzmałem biggrin.gif
FANTA
Ej dajcie jakis film z gry [color=#FFFF66] PLEASE

STRZAŁ square.gif PODANIE x2.gif DOŚRODKOWANIE circle.gif PODANIE NA DOBIEG triangle.gif [size=6] Z GORY DZIEKI.
crash5
A czy jest już (kopia zapasowa) na ps2 dosepna w sieci lub u panów którzy sprzedają na targowisku? Oczywiscie chodzi mi o pes6 po polsku na PS2!!!
Arnold
QUOTE(norek @ Oct 28 2006, 14:46:34) [snapback]94877[/snapback]

Mistrzu nie cfaniakuj tak przede mna bo niczym mi nie zaimponujesz w tej kwestii.
W pilke gram 10 lat w klubie wiec nie mow mi co i jak wyglada. Wiem co mowie i
nawet jesli sie zdarzaja te kiksy to chyba nie za kazdym razem...ja nie chce kopac non
stop petard po oknach chce jedynie aby przyzwoicie ona leciala i to tyle.
P.S nie oczekuje odpisu na tego posta.
Ale dodam jeszcze jedno...PES to PES i grac w niego trzeba!:D:D:D

Nie cfaniakuje, poprostu Twój opis wyglądał tak, jakby sztyczność z piłką miałeś tylko na komputerze. Oczywiste jest, że jeżeli zwiększyli zakres błędu-jeśli można tak to nazwać, to dobry strzał będzie trudniejszy do wykonania. Kwestia praktyki i wszystko jest oki rolleyes.gif Ja do tych strzałów nie mogę sie pzyczepić.
Pro player
wiara nie wie ktoś gdzie można na necie znaleźć komentarze meczów?-Mam zamiar powrzucać sobie teksty Borka z prawdzowych meczów(popodmieniać) tylko że ciężko coś takiego znaleźć-chodzi chociaż o jakąś część komentarza-żeby było troche żywiej!
PS.-nie ma ktoś loga TVP2?
Bigbluee
Z reguły tylko czytałem tutaj topici i nie chciało mi się wypowiadać bo wiele by to nei zmieniło. Jednak teraz jest inaczej bowiem wiele osób pyta o odczucia dotyczące PES6 jeszcze przed premierą PL.
Moja recenzja gry:
Zaczynamy od plusów
- grafika: bardzo dobre tekstury piłkarzy, stadionów. Ogólnie wygląd na plus. Płynność gry się nie zmieniła. Na tym samym kompie chodzi dokładnie tak samo jak PES5.
- Indywidualna charakterystyka każdego gracza. Każdy zachowuje się inaczej, ma swoje charakterystyczne zagrania, ruchy, podania i strzały. Brawo smile.gif
- parady bramkarskie. Bardzo efektowna gra w wielu momentach. Co strzał to prawie za kazdym razem inna obrona i co ważne nie zawsze udaje sie bramkarzowi obronić nawet gdy piłka leci prosto w niego smile.gif
Na tym koniec plusów.

Teraz wrzuce kilka kamyczków, a raczej całą taczkę, do ogródka Konami.
- GRYWALNOŚĆ: Zastanawiałem się czy można zrobisz lepszą piłką niż PES5. Jak wielkie było moje oczekiwanie na ta gre tak samo wielkie było rozczarowanie po rozegraniu ok 50 meczy w PES6(nie z komputerem). Byłem przekonany, że tej gry nie można popsuć i może być już tylko lepiej. Błąd.
*obrona: No właśnie. Czy w tej grze jest takie coś jak obrona? Przyciski Pressure i Pressure 2 są tragiczne. Tak jak w "piątce" można było śmiało podwajać krycie dzięki nim tak tutaj powodują one spowolnienie obrońcy i nieskuteczny odbiór. Biegnąc bark w bark można naciskac wszystko co się da i tak nie odbierze sie napastnikowi piłki. Autentycznie przetestowałem top zachowanie. Ustawiliśmy się z kolegą na początku boiska. Ja obrońca, on napastnik. On przebiegł całe boisko z wciśniętym R1 a ja odbijałem się stale od niego. NIe mogłem go wyprzedzić za żadne skarby i zabrać mu piłki. Inna sytuacja. Bięgnąc 1 na 1 z napastnikiem naprzeciwko nie ma szans go zatrzymać. Paradoksalnie trzeba wcisnąć R1 i z impetem wpaść na napastnika żeby go zatrzymać. Ani "X" ani "kwadrat" nie dają efektu a dodatkowo powodują zatrzymanie obrońcy na ugietych nogach zamiast blokade piłki. Atakujący wciska R2+kierunek i obrońca zostaje w blokach.
Kolejna sprawa. Napastnik, pomocnik o dobrej technice wjeżdża w pole karne jak w masło za każdym razem. W "piątce" wciśniecie R1 dłużej niż sekunde to była pewna strata i zatrzymanie sie na obrońcy. Tutaj R1 jest jak w fifie. Wciskasz i wszyscy się odbijaja jak od muru. Środkowi obrońcy nei reagują nawet jak atak idzie już sam na sam.Nie pomaga wciskanie podwajania krycia.
Jedyną możliwością odbioru piłki jest wślizg. Inaczej nie ma szans na obrone rozpędzonego Ronaldinho lub "Szewy". Jednym słowem gra obronna to tragedia.

*pomoc: Tutaj juz lepiej. Raczej nie ma się do czego przyczepić. Podają realistycznie na wiele sposobów. Jednak jest jedno ALE. Wykonując 5 klepek z rzędu w pomocy i ataku, przeciwna drużyna kompletnie nie wie co się dzieje. Wszystkie podania sa celne(LOL) a przecież wykonywane są na pełnej szybkości i czesto plecami do reszty świata. Ani pomocnicy ani obrońcy nie czują gry przy klepach. Nikt nie reaguje, że zawodnik ucieka.

*atak: Tutaj Konami dało popis. Piękne bramki. Efektowne strzały. Dobrze wyglądający napastnicy. Tylko jak kogoś bawi strzelanie 5 okienek w meczu albo 3 przewrotek to podziwiam. Tak jak w Pes5 ogromną radość sprawiało strzelanie goli i wywalczenie chociażby karnego po walce, tak tutaj strzelanie goli jest najmniejsza trudnością gry. Jak juz pisałem. R1 i jazda. CO bardziej wyrafinowanie zrobią R1, zwód R1 i wtedy całej obrony już nie ma. Osobiście widziałem jak kolega Realem przyjął piłkę Ciocinho nawłasnym polu karnym, poszedł do linii i wciśnął R1 i w przód. Po czym napił się piwa i jak już Cicinho(ze czerwoną strzałką formy) dobiegł do pola karnego gości zmienił kierunek na skośny, odłożył piwo i oddał strzał. Mecze kończą się po 4:4. W "piątce" każda bramka cieszyła. Nawet ta po karnym a tutaj po rozegraniu 50 meczy nie cieszy nic(niestety). Kiedyś trzebabyło się nieźle napicić aby oddac strzał a tutaj mamy po 30 strzałów na mecz.

*sedzia: Odnosze wrażenie że gram w balecie a nie w piłkę nożną. Tu wracamy znowu do Pressure i Pressure2. Tak jak było to skuteczne w piątce tak tu przeszkadza w grze, ale przeszkadza nam a nie drużynie przeciwnej. Nie powoduje fauli, albo raczej sędzia nie chce gwizdać. Z drugiej strony gdy jedynym sposobem odbioru jest wślizg okazuje się, że za lekko nieudany wslizg sedzia praktycznie zawsze rozdaje kartki. Jeszcze nigdy czerwona kartka nie była tak często rozdawana za wslizg. Biegnąc obok zawodnika i wykonując wslizg, nawet trafaiajac w piłkę sędzia i tak da "żółtko" a często nawet czerwień. Natomiast faul bramkarza na wychodzącym sam na sam napastniku oceniany jest na żółta a nie czerwona kartkę. Sztuczna inteligencja wybitnie nie wyszła panom z Konami.

*Ustawienia gry: 2 pady + klawiatura? Niemożliwe a raczej możliwe na ultra nienormalnych ustawieniach. Klawiatura jest niewidoczna po prostu. Po 30 minutach główkowania znalazłem sposób na symulowanie obecności klawiatury jako trzeciego pada(LOL!). Support klawiatury pod PS/2 się skończył czy skośnoocy po prostu robili gre na laptopach i zapomnieli o klawiaturze na kablu?

Podsumowując. Gra jest poniżej wszelkich oczekiwań. Tak jak wszyscy zachwycali się PES5 gdzie gra przeszła najśmielsze oczekiwania, tak w PES6 z takim samym niedowierzaniem patrze jhak moznabyło zepsuć to wszystko co się udało w PES5. Gdzie lezy przyczyna? Czyżby Konami położyło la**ę na ta wersję szykując się juz na PS3?
WBman
Ech jednak popsuli tą gre dry.gif. No niewiem moze jeszcze sie nie przyzywczailem, ale poki co to wydaje mi sie gorsza i pod wzgledem gameplayu i grafiki ( wam tez wydaje sie to jakies niewyraźne ? zawodnicy zlani z otoczeniem i słabsze murawy ? bo gram na max. det. i takie mam wrazenie) od PES5 ph34r.gif
Pro player
Wie ktoś jak zrobic tą sztuczkę z podrzuceniem piłki piętką? r1.gif r2.gif l1.gif l2.gif
Hawok
gierka fajna lepsza od 6 ale jest jeden duzy minus ... POZIOM GRY !?!? na czempionie to poprostu paranoja ;/
rav
Czyli jednak nie idzie grać na dwóch - jeden na klawiaturze, a drugi na padzie? Bo próbuję i dojść do tego nie mogę ;/
KwiAtek
No ja jakos wczoraj dalem rade grac z kumplami, w tym jeden na klawiaturze i 3 osoby na padach...
Ustaw w settings.exe ph34r.gif
Tomak
QUOTE(rav16 @ Oct 29 2006, 14:04:26) [snapback]95028[/snapback]

Czyli jednak nie idzie grać na dwóch - jeden na klawiaturze, a drugi na padzie? Bo próbuję i dojść do tego nie mogę ;/

Wejdź w settings.exe, wybierz zakładkę Player2 i ustaw przyciski na padzie ;]
NipponJapanBoy
QUOTE(WBman @ Oct 29 2006, 14:10:12) [snapback]95014[/snapback]
Ech jednak popsuli tą gre dry.gif . No niewiem moze jeszcze sie nie przyzywczailem, ale poki co to wydaje mi sie gorsza i pod wzgledem gameplayu i grafiki ( wam tez wydaje sie to jakies niewyraźne ? zawodnicy zlani z otoczeniem i słabsze murawy ? bo gram na max. det. i takie mam wrazenie) od PES5 ph34r.gif

Goła 'piątka' wygladala tak samo...poczekaj na Patcha...a wtedy zacznie sie zabawa... biggrin.gif
kemsi
Ja też mam problemy z tymi przyciskami. Chcę mieć włączonego tylko pada i ustawione na nim przyciski, ale to mi się nie udaje. Gdy wchodze w setting.exe i biorę np. player 1 wpisuje swoje przysicki(klikam na ikonki przycisków) zatwierdzam to w grze są nadal przyciski stare. Natomiast gdy wezmę pada jako drugiego playera to mogę normlanie grać na padzie, ale w tym samym momencie musi grać jako player jeden klawiatura. Wie ktoś co z tym zrobić? Bo chcę mieć tylko pada w grze.
SOLIDUS
Wy juz sobie gracie a ja mam inny problem....mianowicie taki :

http://img218.imageshack.us/img218/1672/beztytuufr4.jpg

Robi sie tak kiedy juz klikam w ikonke PES-6 chce grać a ty...jakis błąd.. sad.gifsad.gif

Co mam z tym zrobić..? Prosze o pomoc.
Dj_Dario
QUOTE(SOLIDUS @ Oct 29 2006, 14:55:29) [snapback]95040[/snapback]

Robi sie tak kiedy juz klikam w ikonke PES-6 chce grać a ty...jakis błąd.. sad.gifsad.gif

nie ma cracka, odezwij się na gg to Ci zapodam link
Musze powiedziec ze mam gre od wczoraj, i szybciej mi przypadla niz PES5 na poczatku. Na razie męcze się na klawie, ale czekam na przejściówke do Duala 2 rolleyes.gif

Wkurwia mnie menu, muzyka, twarze, zobaczcie Kake, i jego głowę. Ale to kwestia dobego patcha biggrin.gif
Pro player
Ludzie czym więcej gram w tego nowego Pesa tym bardziej mnie denerwuje!
Już nie kupie oryginała!-chyba że w wersji ostatecznej bedzie poprawiony komentarz borka( w co niewierze),
Ten GAMEPLAY-poprostu biegają, jakby taktyki niebyło(jak nasi za Bońka)-Poziom śmiesznie prosty!-na championie wygrywam bez kłopotów,-za duże wyniki-strzelam-trace-i tak co chwile!
Lepiej mogli wydać Piątke z mniejszym odgwizdywaniem fauli!-i to by było lepsze od Pes6!-ludzie liczyli na zmiany, a tu:

+ruchy zawodników

-GAMEPLAY
-KOMENTARZ

"bigaja jak na spidzie!"
Riki101
Po rozegraniu ok 5-10 meczów muszę przyznac ,że zawiodłem się na tej odsłonie PESa.
najpierw minusy:
-górne piłki a w szczególności dośrodkowania ze skrzydeł są dosc sztuczne (nie wiem jak to dokładnie nazwac) a na dodatek wolne
-PES jeszcze nigdy tak bardzo nie przypominał FIFY (!!!) grając w tą odsłone to jakbym grał w w prosukcję EA Sports okropieństwo mad.gif
-twarze...jak by to opisac??Ludzie z KONAMI robią mordki na poziomie przeciętno-początkowego facemakera
-stroje od KONAMI wyglądają poprostu fatalnie nie rozumiem jak można tak zepsuc proporcje w szerokości i długości stroju które w poprzedniej części były dobrze wywarzone a teraz...yyy
-jak zwykle spartoczone murawy naprawdę nie wiem czy oni w Japonii mają takie szare murawy czy co
-w poprzedniej części było za dużo fauli??teraz nie ma ich wogóle ,nawet nie ma kiedy przetestowac szybkiego rozpoczęcia gry huh.gif
-poziom Champion jest jedną wielką kpiną szczególnie w obronie gdy komp puszcza praktycznie wszystkie akcje szybkościowe (atak jeszcze w miarę) ale poziom trudności jest zdecydowanie za niski
-o komentarzu nie wspomnę

to chyba na tyle minusów teraz plusy:
+bardzo dobrze skonstruowany system strzałów (nie wszystkim się podoba ale mi zdecydowanie tak) smile.gif
+komputer potrafi przeprowadzac ładne akcje i w efektowny sposób je wykorzystywac
+w miarę aktualne składy

Podsumowując: ta odsłona jest jedną z gorszych serii PES ,zamiast poprawiac gameplay poprzedniej części kompletnie go zmienili to chyba nie był dobry wybór. Kilka fajnych i ciekawych elementów ale ogólnie nic nadzwyczajnego w porónaniu do poprzedniej części.Miejmy nadzieję ,że KONAMI zbiera siły przed kolejną odsłoną i ona będzie całkowicie dopracowana ale nie ma usprawiedliwień!
andrzejrafi
elo
widze ze wiekszosc juz ma gierke
niestety nie ja i narazie nikt nie ma ode mnie
moze ktos sie odezwac na 9074487 i podpowiedziec co i jak
bede wdzieczny
pozdro
Dupeczka
PES 6 niestety nie podoba mi się mad.gif Więc pozostaje mi granie w genialne WE2002 smile.gif
GugSik
QUOTE(Dupeczka @ Oct 29 2006, 17:15:29) [snapback]95057[/snapback]

PES 6 niestety nie podoba mi się mad.gif Więc pozostaje mi granie w genialne WE2002 smile.gif

Bo pes6 to kontynuacja pes4 ,nie czujecie tego ?nastepne wydanie bedzie kontynuacja pes5 i znow bedziecie sie podniecac...taki jest sposob konami zeby kazdy w nia gra...i ci co lubia arkade ,i ci co lubie symulacje..tak sobie to wymyslili ,ze co roku zeminiaja rodzaj gry ...
mati--15
...
Geran
Jakby jeszcze ktoś nie wiedział pojawił się właśnie option file do nowego pes'a może wreszcie trroszkę dłużej pogram tongue.gif oto link http://www.pesfan.com/bulletin/showthread.php?t=140662 (do admina dajcie może newsa na stronie?)
hoti
PES jest super jak zaczynam grac to nie moge sie oderwac fajna jest rozgrywaka ,,spotkania miedzynarodowe,,

wogole jest dosc trudno strzelic brame i to jest spox a nie jak w fife 07 ide graccc
grzesio1712
Mówcie co chcecie, ale dla mnie PES 6 sie podoba. Trudno jest strzelić bramke, ciężko jest sie dostać pod bramke przeciwnika, trzeba grać więcej piłką. Utrudnili także strzały po dośrodkowaniach smile.gif
szyma
Obczajcie co zrobił VDS huh.gif

http://www.bestsharing.com/files/ms001163006/VDS.avi.html
Y3low
QUOTE(szyma2 @ Oct 29 2006, 21:56:33) [snapback]95097[/snapback]

No i to chlopie zdarza sie bardzo czesto przynajmniej mi... z 2-3 razy na maczyk i cholernie mnie to wku... :/
grzesssj
wie ktos moze czy pilke nieke ktora jest tylko a LFP jest to KUpienia w pes-shop ?? zeby miec ja np.do innych lig ??
mihalo
QUOTE(grzesio1712 @ Oct 29 2006, 21:04:45) [snapback]95085[/snapback]

Mówcie co chcecie, ale dla mnie PES 6 sie podoba. Trudno jest strzelić bramke, ciężko jest sie dostać pod bramke przeciwnika, trzeba grać więcej piłką. Utrudnili także strzały po dośrodkowaniach smile.gif

ja mam dokładnie przeciwne odczucia smile.gif
Bigbluee
QUOTE(GugSik @ Oct 29 2006, 19:09:46) [snapback]95063[/snapback]

Bo pes6 to kontynuacja pes4 ,nie czujecie tego ?nastepne wydanie bedzie kontynuacja pes5 i znow bedziecie sie podniecac...taki jest sposob konami zeby kazdy w nia gra...i ci co lubia arkade ,i ci co lubie symulacje..tak sobie to wymyslili ,ze co roku zeminiaja rodzaj gry ...

Coś CI się chyba pomyliło. Nie ma takiego czegoś jak 2 letnie zmiany. Jak chcą zarabiac to bazują na sukcesie poprzedniej wersji. Dzięki PES5 ludzie kupują PES6 w ciemno. A czy potem kupią w ciemno PES7 skoro PES6 to tragedia? Wątpie. Dlatego zakończ dywagacje bo nei masz racji

QUOTE(grzesio1712 @ Oct 29 2006, 21:04:45) [snapback]95085[/snapback]

Wytłumaczyć to można w 1 sposób. Osoby posiadające bardzo duże umiejętności manualne z PES5 grając w PES6 nie mogą się nadziwić jak się prosto strzela gole. Absolutnie w każdym meczu minimum 20 strzałów i 4 gole. Brazylii nei ma co w ogóle brac bo ładowanie 7 goli w 1 połowie mnie nie bawi.
szyma
I jeszcze jedno dlaczego bramkarz Benfici na taki sam strój jak gracze z pola huh.gif

JTK
Nie ma co dużo gadać PES6 to kiepska gra ,wręcz gorsza od 4 sad.gif Brak dema był chyba celowym zagraniem Konami.

Mam oryginała PESa5 ,wiem że był warty swojej ceny i dla byle jakiego PES6 nie odstawie go na półkę !
Cyta
QUOTE(SOLIDUS @ Oct 29 2006, 13:55:29) [snapback]95040[/snapback]

No mam ten sam błąd, poradziłeś sobie z tym?
Pazdzioch
Hmm jesli to co tutaj piszecie okaze sie prawda to ja chyba sie rozplacze sad.gif Juto bede mial dopiero gre i bede mogl sam sprawdzic obym sie nie rozczarowal ph34r.gif Wierze w KONAMI !!
Y3low
A ja tylko czekam kiedy ludzie z IO & POLEVO ockna sie z letargu i zrobia polska lige dla pes6 z przyspiewkami itd... duzo roboty chyba nie bedzie... tongue.gif
QUOTE(Cyta @ Oct 29 2006, 23:32:40) [snapback]95115[/snapback]

No mam ten sam błąd, poradziłeś sobie z tym?

biggrin.gif Kup oryginał. Albo poszukaj w sieci sposobu. Tu raczej go nie znajdziesz.
Bombka
Powiem tak,myslalem,ze gorszego komentarza niz w fife nigdy nie uslysze,i co...nigdy nie mow nigdy:)pes pl jest beznadziejny,ten komentarz jest po prostu smieszny,jak to uslyszalem to przez chwile poczulem sie jak w ski jumping z szaranowiczem w tle.Borek i Kolton komentuja bez jakichkolwiek emocji,a powtarzajacy sie co chwile tekst "to adriano,to beckham,to zurawski..." tak mnie wkurwil,ze wylaczylem gre i ja usunalem.nie wiem czemu sie czepiacie fauli?u mnie ich ilosc w meczu jest w sam raz.bardzo mi sie podobaja podania,juz nie sa powolne,pilka leci szybko i po ziemi.poziom trudnosci tez pozostawia wiele do zyczenia.reasumujac,konami zjebalo gre na calej linii.
saluch
witam

nie rozumiem opinii niektórych, że niby Pes6 jest grą wolniejszą od 5 i można spokojniej rozgrywać piłkę. Według mnie, jest wręcz odwrotnie, a to dlatego, że przeciwnik w tej wersji gra bardzo agresywnie i krótko kryje, co sprawia że spokojnie możemy sobie powymieniać pare podać tyko na swojej połowie (i to nie zawsze). To pressing przeciwnika sprawia że jestesmy zmuszeni grac bardzo szybko, czasami nawet z klepy, a pomagają nam w tym szybkie podania (piłki zagrywane po ziemi są w mojej ocenie o wiele szybsze nic w Pes5). Tak więc ja narazie nie rozegrałem meczu w którym tempo było wolne ( a takie mecze były w Pes5). Wypowiadajcie sie na ten temat. Pozdro
jacekz40
sad.gif ja nie musiałem czekać na grę aby mieć obawy co do polskiego komentarza, byłem pewny, że to chłam dla przedszkolaków. PES to symulacja gry w piłkę a nie słuchanie głupot jakiegoś Borka. Kto tego nie rozumie, to szczerze współczuję. Komentarz angielski ma jedną ogromną zaletę: w opcjach ustawia się głos komentarza prawie na miniumum, i w żaden sposób nie psuje, nie przeszkadza w grze, można się skupić na tym co najważniejsze, czyli na GRZE !!! A polski komentarz, niestety niesie niebezpieczeństwo, ze zaczynamy się w pieprzenie głupot, które nasze ucho wychwytuje...i bardzo, bardzo wkurza. Tego byłem pewny od początku, dlatego mówię zdecydowanie NIE - polskiemu komentarzowi.
thmc88
hmmm sam nie wiem juz ... ja nie grałem i nie zamierzam używac pirata tej gry ..

mój kuzyn ma pesa6 pl prawie legal i mowi ,że komentarz jest fajny i gra też.. dodam, że w pesa nigdy nie grał bo jest FIFAmaniakiem .. i to zatwardziałym .. juz sam nie wiem co o tym myslec... mi tam komentarz nie przeszkadza bo go moge wyłaczyc albo zmienic na ang
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.