Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Maverick_pl
Chodzi raczej o ilość miejsca partycji systemowej. Nie odpowiedziałeś mi czy masz tak od początku odkąd masz
gre.

A tak naprawdę powinniśmy zacząć od tego jaki masz sprzęt, sterowniki itp...
Bombka
mam tak od poczatku odkad mam gre. athlon 3.0, 1gb RAM,GeForce 6600GT.sterowniki mam najnowsze ze stronki nvidi.
zagroo
elo ja mam pytanie mozna ustawić tak ze pad bedzie player 1 a klawa player 2 ? bo ja cos nie daje rady
AdrianJ
QUOTE(zagroo @ Nov 8 2006, 18:20:45) [snapback]96506[/snapback]

elo ja mam pytanie mozna ustawić tak ze pad bedzie player 1 a klawa player 2 ? bo ja cos nie daje rady

o.O
Pewnie ze da rade-ja gram na dwoch padach na PieCu.
SWiergi
Witam smile.gif Mam pewne pytanko, które dotyczy PESa 6.
Jeżeli włączam gre wchodze w opcje następnie w PES kontrola nad danymi potem plik opcji i tam na samym dole jest takie coś "PES wczytanie danych serii" wchodze w to a tam jest takie coś:

Wybierz dane do konwersji.

Nazwiska wszystkich graczy.
Wszyscy piłkarze poza tymi z prwdziwymi nazwiskami w PES 6
Nazwy klubów
Nazwy stadionów
Nazwa ligi/pucharu
Edytowane flagi i herby
Koniec

Czy wie ktoś może do czego te opcje służą?
Z góry dzięki za odpowiedź smile.gif
SyNowizna
mam taki problemik, a mianowicie zakupilem sobie przejsciowke PSX\PC i chcialbym sobie pograc na padziku od PSX na klawiature, ale w tym caly ambaras, ze klawiatura wtedy nie dziala sad.gif
zainstalowalem wszystkie stery, ktore mialem w pudelku z przejsciowka i nadal lipa..

jezeli ktos sie spotkal z czyms takim i jakos sobie poradzil, to prosze o pomoc.
maciek_ssi
QUOTE(SWiergi @ Nov 8 2006, 17:24:50) [snapback]96523[/snapback]

Witam smile.gif Mam pewne pytanko, które dotyczy PESa 6.
Jeżeli włączam gre wchodze w opcje następnie w PES kontrola nad danymi potem plik opcji i tam na samym dole jest takie coś "PES wczytanie danych serii" wchodze w to a tam jest takie coś:

Wybierz dane do konwersji.

Nazwiska wszystkich graczy.
Wszyscy piłkarze poza tymi z prwdziwymi nazwiskami w PES 6
Nazwy klubów
Nazwy stadionów
Nazwa ligi/pucharu
Edytowane flagi i herby
Koniec
Czy wie ktoś może do czego te opcje służą?
Z góry dzięki za odpowiedź smile.gif

Służy to do konwersji OF z PES5 do PES6. Kiedyś (w poprzednich wersjach) robiło się to w Settings.exe.
norek
QUOTE(zagroo @ Nov 8 2006, 16:20:45) [snapback]96506[/snapback]

ustaw player jeden klawe player dwa pada przeciez to w calkowitym rozrachunku nie ma roznicy bo se mozesz zmienic na ktora strone chcesz a niestety tak byc musi ze keyboard ustawiany jako ten z numerem 1.
Rasialdinho0
Mam oryginal juz biggrin.gif . Pojechalem do sklepu ultimy w wawie na ulicy chlodniej i kupilem wersje angielska ( w ktorej jest wersja polska) i zaraz ide grac online.

ps: CDP suxx , niech dalej czekaja z premiera do konca listopada
pawka20
KIedys juz oto pytałem, czy u was tez jest cos takiego, ze kiedy uderzacie rzut wolny carlosem zawodnicy w murze znikaja, apiłka ztrzymuje sie na wysokosci muru leci w gore i po chwili spada ???? huh.gif
NipponJapanBoy
QUOTE(pawka20 @ Nov 9 2006, 03:03:53) [snapback]96641[/snapback]
KIedys juz oto pytałem, czy u was tez jest cos takiego, ze kiedy uderzacie rzut wolny carlosem zawodnicy w murze znikaja, apiłka ztrzymuje sie na wysokosci muru leci w gore i po chwili spada ???? huh.gif

Przestań jarać przed grą...! albo zmien dealera... blink.gif mi nic nie znika...a wam ? smile.gif
eecik
moze grasz w fife...
ps. mi nie znika:P
pawka20
U mnie tam znika i u mojego zioma tez, ale mamy gre z tego samego zrodła pewnie jest spierdolona . laugh.gif
eecik
cóż ja mam zrypaną wersje na ps2- komentatorzy walą takie gafy że szau hooya;
w wersji na PC tego nie mam
siekiera
QUOTE(eecik @ Nov 9 2006, 22:33:14) [snapback]96757[/snapback]

cóż ja mam zrypaną wersje na ps2- komentatorzy walą takie gafy że szau hooya;
w wersji na PC tego nie mam

no u mnie jest tak ze zaczyna sie druga polowa jest 0:0 a Borek mowi zaczynamy dogrywke wynik 1;0 zobaczymy czy zdolaja wysc na prowadzenie laugh.gif ph34r.gif
zembi
QUOTE(norek @ Nov 8 2006, 20:10:21) [snapback]96604[/snapback]

ustaw player jeden klawe player dwa pada przeciez to w calkowitym rozrachunku nie ma roznicy bo se mozesz zmienic na ktora strone chcesz a niestety tak byc musi ze keyboard ustawiany jako ten z numerem 1.

norku nie bierzesz pod uwage tego, ze w menu nie bedzie można korzystać z pada huh.gif a dla padowców to problem... wiem bo sam nim jestem tongue.gif
Pro player
nie wie ktos czy można sobie zrobić Logo Ligi mistrzów, i równocześnie mieć je z niwidocznym radarem?-
bo ja kwrzuce logo ligi mistrzów to mam też radar, a jak plik bez radaru(unknow 00151) to Loga też odrazu niemam!
Pliki game00 i game01 chyba odpowiadają za Radar-ale sam już nie wiem!-Jak idzie jakoś połączyć te dwie funkcje to napiszcie jak!-Please!
Logo TVP2 czaami nikt nie ma?-w jakim programie można te pliki edytować?! sad.gif
eecik
siekiera- a masz to w wersji na konsole???
jacekz40
laugh.gif A ja chciałem w tym miejscu dać wielkiego + PES6 za jedną małą rzecz, przynajmniej w jedny PES6 jest zdecydownie lepszy od poprzednich wersji, w końcu sędzia ostrzej karze kartkami komputerowych grajków. Zawsze, w poprzednich edycjach gry, cieli "komputerowcy" równo z trawą a sędzia "groził" im paluszkiem, sterowanych przez nas zadręczał kartkami. W końcu sprawiedliwość!!!
NipponJapanBoy
QUOTE(jacekz40 @ Nov 10 2006, 15:32:40) [snapback]96828[/snapback]
laugh.gif A ja chciałem w tym miejscu dać wielkiego + PES6 za jedną małą rzecz, przynajmniej w jedny PES6 jest zdecydownie lepszy od poprzednich wersji, w końcu sędzia ostrzej karze kartkami komputerowych grajków. Zawsze, w poprzednich edycjach gry, cieli "komputerowcy" równo z trawą a sędzia "groził" im paluszkiem, sterowanych przez nas zadręczał kartkami. W końcu sprawiedliwość!!!

sluszna uwaga... biggrin.gif teraz jest okey kiedy sedzia nie jest poblazliwy dla grajków komputerowych... smile.gif
Pro player
QUOTE(Pro player @ Nov 10 2006, 01:52:44) [snapback]96801[/snapback]

nie wie ktos czy można sobie zrobić Logo Ligi mistrzów, i równocześnie mieć je z niwidocznym radarem?-
bo ja kwrzuce logo ligi mistrzów to mam też radar, a jak plik bez radaru(unknow 00151) to Loga też odrazu niemam!
Pliki game00 i game01 chyba odpowiadają za Radar-ale sam już nie wiem!-Jak idzie jakoś połączyć te dwie funkcje to napiszcie jak!-Please!
Logo TVP2 czaami nikt nie ma?-w jakim programie można te pliki edytować?! sad.gif

I co nikt nie wie!?
texas23
witam
czy moglby mi ktos pomoc z ustawiniem klawiszy na padzie ?? nie czyta mi wogole klawisza odpowiedzialnego za strzal czy L1 L2 itp. wiem ze gdzies juz nbyl poruszany ten problem ale tych stron jest tak duzo.......... biggrin.gif prosze o pomoc!!
pozdro

p.s dobra looz jest juz ustwilem se wszystko i jest ok
Mooner
najnowsze komentarze Pl
wg mnie prezentują się wyśmienicie.. biggrin.gif
mic_TS
QUOTE(maciek_ssi @ Nov 8 2006, 22:29:41) [snapback]96591[/snapback]

Służy to do konwersji OF z PES5 do PES6. Kiedyś (w poprzednich wersjach) robiło się to w Settings.exe.

czyli mozna "przekopiowac" sobie lige polska ktora byla zrobiona dla PES5 do PES6 ?
SyNowizna
QUOTE(Mooner @ Nov 13 2006, 19:52:29) [snapback]97543[/snapback]

najnowsze komentarze Pl

noo, trzeba przyznac, ze nowy komentarz prezentuje sie dobrze;)

a ja myslalem, ze poprawia tylko literowki...

widac profesjonalizm w CDP - nie chca wypuszczac badziewia i chwala za to!:P
krolu
QUOTE(Mooner @ Nov 13 2006, 21:52:29) [snapback]97543[/snapback]

najnowsze komentarze Pl

a wg. mnie to jest to samo co w wersji Multi...a nawet jak coś zmienili w komentarzu, to nie bedzie tego słychac w wypowiedziach typu "Dzień dobry państwu"...
sleyo
A ja mam pytanie z innej beczki.Wie ktos czy bedzie mozna pograc w sieci ,jak sie ma NET24(netia)640kb?
eecik
wlasnie tez chcialem o tym napisac ale widze ze juz jest!!!;
normalnie masakrycznie sie ciesze nowy komentarz jest wyyyebany!!!
borek nareszcie przestal gadac jakby siedzial na kiblu; niech wypuszcza gierke nawewt w grudniu bo widze ze warto czekac;
PES forever;]
Simon
komentarz lepszy niz w multilanguage ale ja wcale nie uwazalem ze ten komentarz pierwszy byl taki straszny. mi sie on nawet podobal smile.gif nam sie wydaje ze jest beznadziejny bo jakby sie wschluchac w komentarz angielski to borek ma tekst komentatora angielskiego doslownie przetlumaczony na polski np He wasn't hungry enough for the goal - Jego głód bramki byl zbyt maly. Duzo jest takich kwestii tak samo jak ta ze druzyny zmienily strony po przerwie smile.gif
eecik
tak ale moj nastroj jest calkiem inny bo mi wala gafy caly czas;
tylko niekiedy powiedza cos normalnego; a tak caly czas glupoty gadaja- myla wynik, minute meczu jest 0:0 a tu borek mi wyskakuje on ma juz dzis hat - tricka itd...
ja chyba zessalem wersje super skopcona;] ale jak juz mowilem mam tak tylko w wersji ps2, na kompa jest lepiej ale w glosie borka 0 emocji a teraz moim zdaniem rewelka
zembi
po czym wy niby sądzicie, że pojaiwły się w końcu w komentarzu emocje:/ po tekscie 'witam państwa, nazywam się mateusz borek' chyba nie można tego stwierdzić:/ mad.gif
eecik
to posluchaj sobie poprzednie witam panstwa;
norek
QUOTE(sleyo @ Nov 13 2006, 21:16:00) [snapback]97579[/snapback]

A ja mam pytanie z innej beczki.Wie ktos czy bedzie mozna pograc w sieci ,jak sie ma NET24(netia)640kb?

Tak.
Można pograć bezproblemowo na 256kb wiec prosze nie zadawac wiecej glupich pytan.
Maharadza
a ja mam takie pytanie: czy jak teraz gram w wersje z netu i gram juz ktorys sezon w master league i niechcialbym tego stracic (mam wgranego patcha z tymi normalnymi kibolami),to jak kupie sobie orginał i bede chcial pograc w sieci i podam klucz i hasło od tego orginalu to wszysztko bedzie si?? bo jak chcialem sprawdzic czy moge przez neta na tej wersji z netu posmigac to wyskoczyl komunikat ze musze podac cd-key i password.
thmc88
teoretycznie tak .. możesz pograć na cdkeyu i hasle , ale wtedy nie bedziesz miał nowego komentarza...

lepiej przeinstalować gre , a zostawić sobie pliki do DKZ i Save...
baski18
Wielu tu pisze ze ma problemy z komentarzem ze mowi ze jest np. 3:0 a tak naprawde jest 1:0 itp.

Problem polega na tym ze sciagneliscie OF innego urzytkownika i wszystkie dane sie zamienily lacznie z komentarzem.

Jak to zmienic ?? usunac OF i wlaczyc gre od nowa smile.gif

Edit: Przesłuchałem komentarze i w jednym z ostatnich plikow Kotłonia jest przez chwilke jego sławne "yyy" biggrin.gif

Pozdro
Ujmeny
Witam,

Czy ktoś z was odszedł zabezpieczenia klawiatury uniemożliwiające wciśniecie kilka przycisków na raz? Osobiście mam taki problem, zwłaszcza w obronie, gdy na raz używam strzałek kursora, R1, R2, X.

System operacyjny to Windows XP.

PS
Proszę nie wspominać nic o zakupie pada.
Maharadza
mi ten komentarz ktory mam nie przeszkadza Borek nie razy krzyczy "bramkaaaaaaaaaa!!" ,wiadomo to troche dziwne ze krzyczy Bramkaaa , a nie Gooooool ,zobaczymy jak bardzo sie rozni ten poprawiony od tego ktory mam.Są błędy bo nie raz tak mialem ze gralem druga polowe dogrywki ,strzelilem bramke a Borek mowi ze nadal jest bezbramkowy remis,ja tam nie wiem ,mi to nie przeszkadza w zupełności a niektorzy maja z tym jakis problem smile.gif
Karvan
Dzisiaj ultima mi przesłała info ze moje zamowienie z PES 6 PL zostalo zrealizowane (paczka wysłana) wiec juz wysylja gre. Juz ja maja. biggrin.gif
dj_adamus
Właśnie przed godzinką przyszła przesyłka z gorącym jeszcze PESem 6.
Zdziwiłem się bo są w niej dwie płyty! Jedna z grą i druga z patchem. Ciekawe co ten patch poprawia, ale to jest chyba przyczyna tego że trzeba było na tą grę tak długo czekać...

Jak na razie pierwsze wrażenie są dobre, komentarz taki sobie, ale wydaje mi się że debiut Borka i Kołtonia wygląda lepiej niż debiut Szpaka i Szaraka w Fifie... Co do reszty to za wcześnie by oceniać.
SWiergi
QUOTE(dj_adamus @ Nov 16 2006, 13:04:43) [snapback]97977[/snapback]

Właśnie przed godzinką przyszła przesyłka z gorącym jeszcze PESem 6.
Zdziwiłem się bo są w niej dwie płyty! Jedna z grą i druga z patchem. Ciekawe co ten patch poprawia, ale to jest chyba przyczyna tego że trzeba było na tą grę tak długo czekać...
Jak na razie pierwsze wrażenie są dobre, komentarz taki sobie, ale wydaje mi się że debiut Borka i Kołtonia wygląda lepiej niż debiut Szpaka i Szaraka w Fifie... Co do reszty to za wcześnie by oceniać.

a gdzie kupowałeś pesa na ultimie?? czy na wirtusie??

Ja dostałem wczoraj e-maila ze przesyłka została zrealizowana czyli jak listonosze nie bede strajkować tongue.gif to dostane jutro PESa biggrin.gif
who_me
patch ???? cos on wnosi do gameplay'u ???
dj_adamus
Ja kupowałem na gram.pl. Dokładniej to ta druga płytka to jest aktualizacja do versji 1.10.
Po kilku meczach zauważyłem w czasie przerwy lub po meczu czasami ekran robi się czarny słychać dzwięk, ale nic nie widać. Nie wiem dlaczego.
Poza tym to wgranie jakiegokolwiek OF = błędy w komentarzach ("Rozpoczynamy 2 połowę" rzecze Borek a ja dopiero mecz zaczynam:) )
Co do samej gry to troche trudniej wg. mnie strzelić bramkę, ale jeszcze muszę dłużej pograć żeby całkiem to stwierdzić.
Miłego grania życze innym.
mlynarz
No to się dj adamus przyzwyczaj....W 5tce to się zdarzało raz na miesiąc, teraz zdarza mi się to co kilka spotkań (ten czarny ekran)....wina option file?! cholera wie... sad.gif
mihalo
czy jest patch zmieniający menu Master League?
thmc88
u mnie na pes6pl nie działa kitserwer....
na zwykłej wersji (bez patcha) działa bez problemu ehh...
no i online cos nawala ... albo przerwie mecz albo wogóle nie połączy z graczem ... wina gry czy tego , że mam jeszcze sieciowe ip ? ...
SWiergi
Właśnie dzisiaj, kiedy przyszłem z meczu zobaczyłem, że u mnie na biurku leży jakaś paczka. Otworzyłem patrze... a tam moja UKOCHANA GRA tongue.gif PES 6!! Otwieram a tam dwie płytki ( jak już wczesniej mówil dj_adamus) gra i uaktualnienie. Instrukcja jest dołączona, która jest dobrze opisana smile.gif

PES wywołał na mnie pozytywne wrażenia. Komentarz napewno lepszy. biggrin.gif Moim zdaniem PES 6 jest lepszy od swojej poprzedniej wersji smile.gif pozdro biggrin.gif
Rokefeler19
QUOTE(SWiergi @ Nov 17 2006, 14:46:32) [snapback]98153[/snapback]

Właśnie dzisiaj, kiedy przyszłem z meczu zobaczyłem, że u mnie na biurku leży jakaś paczka. Otworzyłem patrze... a tam moja UKOCHANA GRA tongue.gif PES 6!! Otwieram a tam dwie płytki ( jak już wczesniej mówil dj_adamus) gra i uaktualnienie. Instrukcja jest dołączona, która jest dobrze opisana smile.gif

PES wywołał na mnie pozytywne wrażenia. Komentarz napewno lepszy. biggrin.gif Moim zdaniem PES 6 jest lepszy od swojej poprzedniej wersji smile.gif pozdro biggrin.gif

czy jest roznica w kometarzu w wersji od cdproject a tej poprzedniej?
ile miejsca zajmuje uaktualnienie ( ile zajmuje 2 plytka?)
rangiz
Mogłbyś wstawić te 22 mb uaktualnienia do PESa? Bardzo proszę.
SWiergi
QUOTE(Rokefeler19 @ Nov 17 2006, 14:17:09) [snapback]98159[/snapback]

czy jest roznica w kometarzu w wersji od cdproject a tej poprzedniej?
ile miejsca zajmuje uaktualnienie ( ile zajmuje 2 plytka?)

Tak jest. Borek nie popełnia tyle błędów, ogólnie jest lepszy od poprzedniej wersji.

21mb.

QUOTE(rangiz @ Nov 17 2006, 16:08:24) [snapback]98175[/snapback]

Mogłbyś wstawić te 22 mb uaktualnienia do PESa? Bardzo proszę.

Jak znjade czas to wrzuce bez problemu smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.