Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
rangiz
QUOTE(Szadi @ Oct 28 2006, 12:29:13) [snapback]94831[/snapback]

Kilka postów wstecz podalem linka do nowych muraw...

Wiem, ale nie podobaja mi sie.

KTOS WIE, DLACZEGO NIE MOGE GRAC NORMALNYMI DRUZYNAMI W KARIERZE TYLKO TYMI WYMYSLONYMI? wink.gif
herus
QUOTE(rangiz @ Oct 28 2006, 08:36:25) [snapback]94832[/snapback]

Wiem, ale nie podobaja mi sie.
KTOS WIE, DLACZEGO NIE MOGE GRAC NORMALNYMI DRUZYNAMI W KARIERZE TYLKO TYMI WYMYSLONYMI? wink.gif

Jak wlaczasz kariere to masz do wyboru trzy opcje. normalne druzyny, wymyslona druzyna ( Castolo i inni tam graja wink.gif) i ostatnia to stworz wlasna druzyne.

http://s003.wyslijto.pl/index.php?file_id=...701625159273096 <--- kawalek meczyq ;]
rangiz
QUOTE(herus @ Oct 28 2006, 13:38:01) [snapback]94836[/snapback]

Jak wlaczasz kariere to masz do wyboru trzy opcje. normalne druzyny, wymyslona druzyna ( Castolo i inni tam graja wink.gif) i ostatnia to stworz wlasna druzyne.
http://s003.wyslijto.pl/index.php?file_id=...701625159273096 <--- kawalek meczyq ;]

Wiem wiem ale moge wybrac tylko 1 opcje od gory reszta jest na szaro.
Arnold
QUOTE(norek @ Oct 27 2006, 22:17:02) [snapback]94738[/snapback]

Po kilku godzinach grania zal dupe sciskal. Jak mozna tak skiepscic strzaly?
Biegne sobie adriano....20 metr mysle zaj**ebie sobie a tu farfocel po ziemi...
mysle no trudno kiks...2,3,4,5,strzal dalej to samo...dół...
Co dalej...czasem gra wyglada jak jeden wielki nie wypal kiedy to sie przechwytuje pilke
i przechwytuja ja znowu tobie znowu przechwytujesz i znowu tobie...nerwica....

tongue.gif Na tym własnie stary polega realistyka. PES to symulator, a więc ma jak najrealistyczniej odzwierciedlać to co sie dzieje na murawie. Co piłka nie może poprostu piłkarzowi źle siąść na stope huh.gif ? zamiast siedziec przed monitorem pograj sobie z kumplami na boisku(no chyba, że graszw jakims klubie biggrin.gif to dopiero dziwi mnie Twoja opinia). Wogule to, piłkarz moze stracic równowage czy przy cieżkiej pozycji strzeleckiej piłka poszybuje gdzies daleko obok bramki-to normalne. Co do przechwytów-nie wiem co Ty chłopie chcesz, bo tu akurat jest to czuć odrazu, że pes to symulator, że przyjęcie czy prowadzenie piłki jest trudniejsze-piłka może odskoczyć w każdym momencie-zobacz jak we fifie sie klei, i czy to jest normalne jak każde przyjęcie jest idealne?. Włącz sobie TV i popatrz sobie na mecze, to zobaczysz tam identyczną sytuację jaką opisujesz z pesa, jest mnóstweoprzechtyów z obu stron, cała gra sie dzieje w środku pola. Dużo tez zalezy od atrybutów piłkarzy, co widać na boisku, że jedni mają wieksze panowanie an piłką a drudzy mniejsze.
Ziomex
Na tym własnie stary polega realistyka. PES to symulator, a więc ma jak najrealistyczniej odzwierciedlać to co sie dzieje na murawie. Co piłka nie może poprostu piłkarzowi źle siąść na stope ? zamiast siedziec przed monitorem pograj sobie z kumplami na boisku(no chyba, że graszw jakims klubie to dopiero dziwi mnie Twoja opinia). Wogule to, piłkarz moze stracic równowage czy przy cieżkiej pozycji strzeleckiej piłka poszybuje gdzies daleko obok bramki-to normalne. Co do przechwytów-nie wiem co Ty chłopie chcesz, bo tu akurat jest to czuć odrazu, że pes to symulator, że przyjęcie czy prowadzenie piłki jest trudniejsze-piłka może odskoczyć w każdym momencie-zobacz jak we fifie sie klei, i czy to jest normalne jak każde przyjęcie jest idealne?. Włącz sobie TV i popatrz sobie na mecze, to zobaczysz tam identyczną sytuację jaką opisujesz z pesa, jest mnóstweoprzechtyów z obu stron, cała gra sie dzieje w środku pola. Dużo tez zalezy od atrybutów piłkarzy, co widać na boisku, że jedni mają wieksze panowanie an piłką a drudzy mniejsze.

Święta racja i niech sie ludzie w końcu odczepią od tych strzałow bo wcale nie są takie złe.
rangiz
Strzaly sa ok, tylko trzeba je wyczuc na nowo. Tak na 2/5 paska z ok.30 m mozna tak podkrecic pilke ze bramkarz nawet nie drgnie wink.gif oczywiscie wszystko zalezy od pozycji i ulozenia nogi- jak na rzeczywistej murawie.

Kwestia wprawy!
Bo0os
co roku te same narzekania, co roku komuś coś nie pasuje, a jak sie pogra troche dłużej to sie człowiek przyzwyczaji do zmian.obym miał jak najszybciej to cudo smile.gif
Peras
Option File dla wersji PC (od PESFan)

to jest do PC czy PS 2 bo na stronie PESfan sa tylko do PS2 i Xbox'a

PS: a sorki nie zauwazyłm napisu PC w poście huh.gif sorki
kgb0
QUOTE(rangiz @ Oct 28 2006, 10:22:08) [snapback]94830[/snapback]

Super, juz lodmixer wgrany, kitserver tez, OF pesfan rowniez. niech tylko bundeslige dopracuja i bedzie pieknie wink.gif

Na duzego patcha pewnie poczekamy, czekam na jakis soundpack+lepsze murawy niz te ktore wyszly.

tam w opcjach przed ml musisz zaznaczyc match mode a tam domyslnie jest custom team
Rasialdinho0
Ja wam powiem ze z kazdym meczem pes6 robi sie coraz fajniejszy..... ciagle jakies nowe gole , zagrania wychodza . Nawet babole sa jak w rzeczywistosci , raz Saha mi nie trafil wogole w pilke biggrin.gif , zaraz nagram bo zrobilem powtorke
grzesssj
ma ktos linka do dobrego i fajnego OF na ps2 ?? Bardzo bym prosil !!

bo z pesfan nie moge sciagac prosil bym o LInka BRADZO !! z gory Dziekuje
Rasialdinho0
Saha nie trafia w pilke smile.gif :

http://www.sendspace.com/file/cg4w5u
Rand
Odnośnie Pesa mam pare uwag, co prawda wczesniej juz sie rozpisywałem, ale co tam.
1)Tylko ja mam takie wrażenie czy w We10 (to jest chyba ten najnowszy??) lepiej dopracowane były górne podania na wyjscie, zawodnicy przyjmowali te piłki lepiej. Może sie myle bo w WE grałem na playa i to z kumplem, w Pesa jak narazie gram singla.
2)W PES5 było zdecydowanie wiecej rzutów karnych, W pes 6 jak kogoś perfidnie nie skosisz to nie ma co na niego liczyć , ale może to i dobrze. Szkoda tylko że bramkarze prawie wogóle nie faulują, przy tylu sytuacjach sam na sam zachowują sie nadzwyczaj opanowanie, zresztą tak było we wszyskich PESach, a szkoda. W pes6 juz miałem sytuacje kiedy bramkarz perfidnie zaatakował mojego napastnika nogi, gdy tymczase piłka wyleciała spokojnie po za linie boiska, oczywiście faulu nie było. Powątpiewam czy bramkarze wogóle mogą faulować. Jak ktoś nagra taką sytuacje, fajnie jakby zamieścił (fajnie też jakby bramkarz chociaż raz dostał czerwona kartke tongue.gif)
3) na koniec chciałbym dodac że w komentarzu jest błąd. Zdarzyło mi sie to jeden jedyny raz ale w czasie meczu gdzieś 33 minuta była, ni z gruchy naglae Borek mówi cos w tym stylu "no i pozostaje mi podziękować od całego zespołu konami i życzyc dobrej nocy" no i dalej komentował mecz jak należy, troche sie zdziwiłem tymi słowami biggrin.gif:D
4) Miałbyć w Pesie nowy zwód, ma może ktoś go gdzieś nagranego??? i powiedzcie jak go sie robi, z góry dzieki.
Riki101
QUOTE(Rasialdinho0 @ Oct 28 2006, 13:04:57) [snapback]94859[/snapback]

Saha nie trafia w pilke smile.gif :
http://www.sendspace.com/file/cg4w5u

Hehe niezły kicks ale widac ,że obrońca maczał w tym palce tongue.gif
krolu
Rand , pate stron wcześniej któryś z użytkowników pokazywał screen'a jak bramkarz dostaje "czerwień"...
Yearman
QUOTE(Riki101 @ Oct 28 2006, 11:46:29) [snapback]94862[/snapback]

Hehe niezły kicks ale widac ,że obrońca maczał w tym palce tongue.gif

Raczej nogi.... tongue.gif
PES34
ludziska mam problem sad.gif wie ktoś jak uruchomić tego PESa?? wiecie jaką mam wresje, odezwijcie się do mnie na gadu 9246698 , tylko ta porada smile.gif z góry dzięki
norek
QUOTE(Arnold @ Oct 28 2006, 11:47:36) [snapback]94838[/snapback]

tongue.gif Na tym własnie stary polega realistyka. PES to symulator, a więc ma jak najrealistyczniej odzwierciedlać to co sie dzieje na murawie. Co piłka nie może poprostu piłkarzowi źle siąść na stope huh.gif ? zamiast siedziec przed monitorem pograj sobie z kumplami na boisku(no chyba, że graszw jakims klubie biggrin.gif to dopiero dziwi mnie Twoja opinia). Wogule to, piłkarz moze stracic równowage czy przy cieżkiej pozycji strzeleckiej piłka poszybuje gdzies daleko obok bramki-to normalne. Co do przechwytów-nie wiem co Ty chłopie chcesz, bo tu akurat jest to czuć odrazu, że pes to symulator, że przyjęcie czy prowadzenie piłki jest trudniejsze-piłka może odskoczyć w każdym momencie-zobacz jak we fifie sie klei, i czy to jest normalne jak każde przyjęcie jest idealne?. Włącz sobie TV i popatrz sobie na mecze, to zobaczysz tam identyczną sytuację jaką opisujesz z pesa, jest mnóstweoprzechtyów z obu stron, cała gra sie dzieje w środku pola. Dużo tez zalezy od atrybutów piłkarzy, co widać na boisku, że jedni mają wieksze panowanie an piłką a drudzy mniejsze.

Mistrzu nie cfaniakuj tak przede mna bo niczym mi nie zaimponujesz w tej kwestii.
W pilke gram 10 lat w klubie wiec nie mow mi co i jak wyglada. Wiem co mowie i
nawet jesli sie zdarzaja te kiksy to chyba nie za kazdym razem...ja nie chce kopac non
stop petard po oknach chce jedynie aby przyzwoicie ona leciala i to tyle.
P.S nie oczekuje odpisu na tego posta.
Ale dodam jeszcze jedno...PES to PES i grac w niego trzeba!:D:D:D
grzesssj
nie moge sciaga z tego FileFront-a moze ktos wrzucic ten OF Pro Evolution Soccer 6 PS2 Option File BIN/CUE na np. rapita ?? ten Of jest na tej stronie (wczesniej juz ktos podawal) http://download.issonline.pl/index.php?act...egory&id=57
Rasialdinho0
http://rapidshare.com/files/1015094/lob.wmv.html

co myslicie o tym lobiku ? wink.gif
szyma
Mógłbyś go wrzucić na jakiś inny host wink.gif
djzib0
Moje pierwsze wrażenia z gry w PES6 na PC.

napewno jest inaczej niz w pes5. faktycznie podania sa wolniejsze a co za tym idzie nie ma tak bardzo dynamicznych akcji jak w pes5. bramkarze uskuteczniaja fajne parady i naprawde nie jest tak latwo strzelic bramke:D.
polski komentarz jest jakis bez zycia. borek gada bez zadnych emocji praktycznie ale mi to i tak nie przeszkadza.
w sumie to wszystko co moge powiedziec po 2 rozegranych meczach. aha pierwsza bramke jaka stracilem to z rzutu wolnego i strzelil mi ja bramkarz przeciwnej druzyny biggrin.gif
Yearman
QUOTE(Rasialdinho0 @ Oct 28 2006, 13:14:43) [snapback]94883[/snapback]

niekiepski... dry.gif
klank
Po rozegraniu na ps2 ponad setki meczyków ze znajomymi nie z zadnym komp. bo moim zdaniem gra z komp.to zaden sprawdzian dla tej gry,stwierdzam ze nasz pes 6 to taka 4-reczka bardziej dopracowana.Znikneła ta realistyka z 5-tki teraz mozemy smigac pilkarzami po sklydlach kiwac sie na polu karnym itp.Poprostu poszli w strone "łatwo,miło i przyjemnie biggrin.gif "Dam jeszcze szanse pes-kowi jak wyjdzie polska wersja(moze inny gameplay bendzie niz w francuskiej wink.gif ale w to to chyba sam nie wierze tongue.gif )A jak i polska bendzie taka sama to raczej pozostane przy 5-tce.Pozdro. PS:poza rozgrywką gra wyglada jak zawsze przecudownie.
Y3low
Panowie jak zobaczycie ten filmik to padniecie na ryje... po wgraniu kitserwera animacje pilkarzy sie zmienily!! ale jak tongue.gif biegaja jak pajacyki musicie to zobaczyc zwala na maxa biggrin.gif a bramkarz jak smiesznie sie zachowuje...

http://rapidshare.com/files/1024680/zwala.rar.html
coley
QUOTE(Y3low @ Oct 28 2006, 16:34:28) [snapback]94894[/snapback]

Panowie jak zobaczycie ten filmik to padniecie na ryje... po wgraniu kitserwera animacje pilkarzy sie zmienily!! ale jak tongue.gif biegaja jak pajacyki musicie to zobaczyc zwala na maxa biggrin.gif a bramkarz jak smiesznie sie zachowuje...

no śmiesznie to wygląda a jest to zapewne wynikiem zabawy z lodmixerem (ustawienia na very low)
podobne akcje były w pes5
lala6000
Warto go kupic czy lepiej se darowac i za te kase jakas "sikorke" zbajerowac??
Y3low
QUOTE(coley @ Oct 28 2006, 16:45:29) [snapback]94895[/snapback]

no śmiesznie to wygląda a jest to zapewne wynikiem zabawy z lodmixerem (ustawienia na very low)
podobne akcje były w pes5

Nie wszystko mam Very High :]
hoti
mam 3 pytania zwiazane z pes 6

1.Jak sie wrzuca niska pilke
2.Jak sie tak poscina pilke tak jak oni to robia wiecie taka lekka pilka do gory nad obroncami
3.jak sie robi zwody,oprocz tych beznadziejnych nic nie dajacych przekladanek
Smoti
Niska piłke wrzucasz(z boku np.)wciskajac 3 razy szybko dosrodkowanie (u mnie na padzie to 3x kółko)smile.gif poza rtym polecam trening i troche sie pobawic,zapewniam nie ma nic przyjemniejszego niz znalezienie samemu nowego zwodu. Dla mnie 6 jest w porzadku,tylko ten polski komentarz blink.gif Pozdro

p.s. ma juz ktos moze liste face & hair z PES 6 ???
hoti
dobra zwody ok.

ale wiecei oni czesto tak podcinaja nad obroncami pilke jak to sie robi pes nawet spoko jest no fakt komentarz lipny szczegolnie borek
Patrol91
Witam!podajcie linka do cracka please!!
z góry dzieki
pozdro
Pro player

koniec w chuj-dawno się tak nie uśmiałem!-najlepszy filmik na tym Forum! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Jak ktos bedzie coś wiedział o jakimś stadiumserverze, ballserverze itd. niech da znać!-chodzi mi o kompletny nie z samym LODmixerem! square.gif
Riki101

HAHA zajebiste laugh.gif z czymś takim się jeszcze nie spotkałem
saluch
co w paramaetrach kompa jest najważniejsze do grania w Pesa6?

mam Durona 1600, 768 ram, geforce 5200 128 mb i mi nie chce na medium śmigac:/
Ogród
procesor i karta graficzna u ciebie sa za słabe na medium
Lisek

dawno sie tak nie usmialem... smile.gif
PES34
właśnie rozegrałem swój pierwszy mecz w pesa:) tak wszyscy narzekali na strzały a ja sadze że do tego strzału nie można się przyczepić i jest w miarę , spójrzcie :
http://www.sendspace.com/file/3gllo6

aha pes wymiata smile.gif
Y3low
Bardzo smiesznie to wyglada biggrin.gif jak bedzie mi sie nudzic to sobie bede wlaczac tak dla zwaly i bede tak meczyki grac, na poprawe chumoru biggrin.gif
BartekRym

/me leży tongue.gif
Smoti
heh ten filmik to jakis kabaret starszych panow jest smile.gif niezłe... smile.gif
Maharadza
o kur... popłakałem sie po tym filmiku,jakie jaja!! buahahahahahahah no genialne
Bo0os
leże :DDD
Riki101
Jeśli ktoś jest zniesmaczony brakiem Bundesligi w PES6 to właśnie pojawił się patch dodający tą ligę smile.gif

http://www.pro-evo.pl/download.php?cmd=click&id=831
Y3low
ee tam ja czekam na polska lige tongue.gif
rav
IPB Image

Polsat Sport logo by rav wink.gif
norek

Powiedz mi jakzes tego kitservera wgral bo tez tak chce!
Ubaw po pachy jakby nie patrzec.
Y3low
A ten dla pes-a 6 wgralem...
Mendus
haha przejaja z tego filmiku biggrin.gif mam nadzieje ze mi sie tak nie popiepszy jak zmniejsze na very low :]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.