QUOTE(norek @ Oct 27 2006, 22:17:02) [snapback]94738[/snapback]
Po kilku godzinach grania zal dupe sciskal. Jak mozna tak skiepscic strzaly?
Biegne sobie adriano....20 metr mysle zaj**ebie sobie a tu farfocel po ziemi...
mysle no trudno kiks...2,3,4,5,strzal dalej to samo...dół...
Co dalej...czasem gra wyglada jak jeden wielki nie wypal kiedy to sie przechwytuje pilke
i przechwytuja ja znowu tobie znowu przechwytujesz i znowu tobie...nerwica....

Na tym własnie stary polega realistyka. PES to symulator, a więc ma jak najrealistyczniej odzwierciedlać to co sie dzieje na murawie. Co piłka nie może poprostu piłkarzowi źle siąść na stope

? zamiast siedziec przed monitorem pograj sobie z kumplami na boisku(no chyba, że graszw jakims klubie

to dopiero dziwi mnie Twoja opinia). Wogule to, piłkarz moze stracic równowage czy przy cieżkiej pozycji strzeleckiej piłka poszybuje gdzies daleko obok bramki-to normalne. Co do przechwytów-nie wiem co Ty chłopie chcesz, bo tu akurat jest to czuć odrazu, że pes to symulator, że przyjęcie czy prowadzenie piłki jest trudniejsze-piłka może odskoczyć w każdym momencie-zobacz jak we fifie sie klei, i czy to jest normalne jak każde przyjęcie jest idealne?. Włącz sobie TV i popatrz sobie na mecze, to zobaczysz tam identyczną sytuację jaką opisujesz z pesa, jest mnóstweoprzechtyów z obu stron, cała gra sie dzieje w środku pola. Dużo tez zalezy od atrybutów piłkarzy, co widać na boisku, że jedni mają wieksze panowanie an piłką a drudzy mniejsze.