Nie rozumiesz fundamentalnych postaw tworzenia gier. Inteligencja (realna) komputera nie istnieje, to tylko linia cyfr stworzona przez człowieka. Która jeśli jest dobrze skonstruowana to sprawnie funkcjonuje:
- Podania dochodzą do celu,
- Napastnik nie cofa się w takau,
- Bramkarz nie wpada z piłka do bramki.
To wszystko wina (te elementy pojawiają się w PES6) oprogramowania, jego kodu. Każdy o tym wie, ale nie wiedzieć czemu ty tego nie chcesz pojąć.
Rozumiem, że nie przyznasz się do błędu. Internetowy dialogi są niezwykle trudne, pozbawione elementów niewerbalnych rzadko prowadzą do wniosków, ale do przekomarzania się. W 4 oczy szybko bym ci udowodnił, że się mylisz. I to bardzo. Nawet nie ja, każdy rozumujący człowiek, posiadający trochę wiedzy ci to wytłumaczy. Tak, samo jak źle oceniasz podania w innych wersjach. Sprawdź z L1 plus trójkąt. Zrób to dla mnie i zanim coś napiszesz sprawdź tą konfiguracje w pierwszej i ostatniej komputerowej (PC) wersji tej gry. Różnica jest ogromna.
Nie mam już sił na taki dialog. Odpadam, bo do niczego to nie doprowadzi.
Sam sobie udowadniasz, że myślisz jak człowiek z epoki początku rozwoju elektroniki. Nie pisz "kiedyś", ale pisz "dzisiaj", "teraz". Bo, zaraz ci zaytuję słowa pana Gatsa o ilości pamięci... yhhhh...
Pozdrawiam.
Już nie odpiszę.