Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
klank
QUOTE(Qbeks @ Oct 22 2006, 14:01:05) [snapback]93649[/snapback]

Co Ty pierdzielisz ??!! Ja nie moge wygrac na 6*... No od czasu do czasu sie uda... A w Master League nie mam szans... Co ja robie źle ? Może jakieś porady ?? tongue.gif ph34r.gif

Qbeks...Spoks nie chodzi mi o to kto jest lepszy czy cos takiego ;)chodzi o ogulna rozgrywke... wrocily "rzeczy" z pes 4 mowa o wbieganiu w pole karne,kiwaniu sie na polu karnym itp rzeczach w pes 5 to tez bylo tylko ze fajnie stonowane wzdledem 4-rki ale jak to Konami zawsze cos "nagrzebia" w tym co nie trzeba wink.gif Ci którzy wyczają temat,zrozumieją mnie tongue.gif Pozdro! pesss the best smile.gif Niedlugo 10-latek mi minie grania w nasza ekstra serie smile.gif z tego co pamietam pierwszy iss 97 rok...
Qbeks
Sluchajcie a gdzie najszybciej wysyłają pesa 6 ? I kiedy ?
Jawor
QUOTE(Qbeks @ Oct 22 2006, 15:38:42) [snapback]93669[/snapback]

Sluchajcie a gdzie najszybciej wysyłają pesa 6 ? I kiedy ?

ja zamówiłem ULTIMIE napisali mi e-mail ze wysyłac beda 25-10.http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=4086
Pelas
ja zamówiłem na gram.pl tam wysyłają już we wtorek a jeśli wzięłęś za kurierem:p to masz gre już w środe
lukasso
Stadiony w Pro Evolution Soccer 6
Pro player
ludzie zobaczymy co to bedzie!
Już w tym tygodniu bedziemy wiedzieli 'co z tą Polską" wersją!
myśle ze łatwiejsza to nie bedzie!-szczerze to bardzo licze na polski komentarz-podobno nie ma byc zadnej wtórności!-na fifie po klku meczach już cie wk...iwa Szpak-oby na pesie Polski komentarz był plusem tej gry,a nie niepotzebnym dodatkiem! dry.gif

kgb0
Panowie nieprzejmujcie sie pes6 nie jest taki trudny na (professionalu) wystarczy sie przyzwyczaic do nowego gampleyu i beda wyniki jak we10. Juz w tej chwili orlami benchakera gole brazylie 6-1 itd.to jest kwestia przyzwyczajenia na poczatku sa male problemy a pozniej jest tylko lepiej bo po 1 jest ten przcudowny niedopracowany speed jak spokojnie mozna jednym zwodem tylko na chwile odwrocic uwage obroncy wlaczyc bieg i nas niedogoni a po 2 to tak jak pisalem wczesniej o skrajnych obroncach jak sie gra z taka brazylia, polaczkami trzeba tylko uwarznie grac w obronie i wyprowadzac kontry zostaja 2 obroncy a to nie problem ich rozklepac a po 3 drybling mozna spokojnie takim zurawiem krecic sie na polu karnym przeciwnika do usranej smierci i czekac na odpowiednim moment do oddania strzalu lub zagrac do zawodnika ustawionego na czystej pozycj i(bo wtedy biegna na nas 2 obroncy a nawet 3 to reszta naszych jest nie kryta) o to caly sekret spokojnie mozna wygrac potencjalnie najslabszym zespolem z druzynami z najwyzszej pulki

ps.acha pamietajcie gra komputerowa zawsze bedzie tylko gra a na kazda gre jest sposob
Rasialdinho0
Kgb zobaczymy jak bedizesz gral online z innymi ludzmi wink.gif
kgb0
QUOTE(Rasialdinho0 @ Oct 22 2006, 18:05:07) [snapback]93689[/snapback]

Kgb zobaczymy jak bedizesz gral online z innymi ludzmi wink.gif

no problem!!!

ale jabym wolal zrobic jakis normalny turniej z prawdziwego zdarzenia.Przychodzi zaluzmy 50 zomkow kazdy daje z 50 zl na wiazd 3 pierwsze mijesca nagroda reszta no coz moze innym razem i oto chodzi!!!
grzesssj
:/ dlaczego nie ma nowego stadionu Arsenalu :/ mam nadzieje ze da sie im zmienic stadion na jakis wiekszy .

moze ktos dal by jakies zdjecia z pes-a 6 jakies notki itp.
Jawor
QUOTE(grzesssj @ Oct 22 2006, 18:13:17) [snapback]93694[/snapback]

:/ dlaczego nie ma nowego stadionu Arsenalu :/ mam nadzieje ze da sie im zmienic stadion na jakis wiekszy .

moze ktos dal by jakies zdjecia z pes-a 6 jakies notki itp.

no własnie szkoda ze niema nowego stadionu Arsenelu, ale czego zabrali stadion Chelsea Londyn ? Na plus to ze dodali Santiego Bernabeu.
mihalo
Jaracie się jakby te stadiony były ważne tak smao jak koszulki i licencje, wiadomo, że i tak wyjdzie patch który wszystko uaktualni i ulepszy więc na pewno stadion Arsenalu będzie.... ehh zawsze to samo...

Ja chciałbym się spytać czy skoro można swobodnie latać wokół bramkarza to można go też sfaulować gdy wykopuje piłkę.
who_me
tongue.gif kgb ty to nawet togo z brazylia po 7-0 podobno wygrywasz wiec juz nie badz taki skromny.

jak tak szybko wylapales styl gry CPU to nie chce wiedziec co bedzie za 2 miesiace biggrin.gif
klank
QUOTE(kgb0 @ Oct 22 2006, 17:49:27) [snapback]93686[/snapback]

Panowie nieprzejmujcie sie pes6 nie jest taki trudny na (professionalu) wystarczy sie przyzwyczaic do nowego gampleyu i beda wyniki jak we10. Juz w tej chwili orlami benchakera gole brazylie 6-1 itd.to jest kwestia przyzwyczajenia na poczatku sa male problemy a pozniej jest tylko lepiej bo po 1 jest ten przcudowny niedopracowany speed jak spokojnie mozna jednym zwodem tylko na chwile odwrocic uwage obroncy wlaczyc bieg i nas niedogoni a po 2 to tak jak pisalem wczesniej o skrajnych obroncach jak sie gra z taka brazylia, polaczkami trzeba tylko uwarznie grac w obronie i wyprowadzac kontry zostaja 2 obroncy a to nie problem ich rozklepac a po 3 drybling mozna spokojnie takim zurawiem krecic sie na polu karnym przeciwnika do usranej smierci i czekac na odpowiednim moment do oddania strzalu lub zagrac do zawodnika ustawionego na czystej pozycj i(bo wtedy biegna na nas 2 obroncy a nawet 3 to reszta naszych jest nie kryta) o to caly sekret spokojnie mozna wygrac potencjalnie najslabszym zespolem z druzynami z najwyzszej pulki
ps.acha pamietajcie gra komputerowa zawsze bedzie tylko gra a na kazda gre jest sposob
zgadzam sie z tym.Tak zwany powrót do gempleya z pes 4...Tak jest i pozostaje nam sie do tego przyzwyczaic.Aaa zreszta co ja tu bende sie rozpisywal(pisalem nieraz juz o tym)jak sie wkurze to sobie ze znajomymi bende gral w pes 5 tongue.gif i tyle bendzie z tego biggrin.gif
bartjuve
siemka. mam pare pytan do tych którzy juz grali w pesa 6 (np. francuska wersja).
1. Czy sa w 6 jakies nowy zwody?jesli tak to jaki?
2.Czy sa w 6 jakies nowe strzały?
3. Zmieniło sie moze cos w Master league? jakies nowe opcje?
who_me
QUOTE(klank @ Oct 22 2006, 17:36:20) [snapback]93719[/snapback]

zgadzam sie z tym.Tak zwany powrót do gempleya z pes 4...Tak jest i pozostaje nam sie do tego przyzwyczaic.Aaa zreszta co ja tu bende sie rozpisywal(pisalem nieraz juz o tym)jak sie wkurze to sobie ze znajomymi bende gral w pes 5 tongue.gif i tyle bedzie z tego biggrin.gif

juz ta bajke slyszalem gdzies ;] aha.. ile to bylo przechwalanek typu,,znam sposob na kompa itp,, jezeli to jest prawda co piszecie to nikt by w takie cos nie gral .bo po co skoro cos takiego mamy to w pewnej grze na litere F ?!?!

ps: jescze 4 dni i to sprawdze sam i zaobacze jak to jest z tym waszym wygrywaniem 7 -0 z brazyliaaa ]:-
> dry.gif
klank
QUOTE(samuel666 @ Oct 22 2006, 20:11:34) [snapback]93727[/snapback]

juz ta bajke slyszalem gdzies ;] aha.. ile to bylo przechwalanek typu,,znam sposob na kompa itp,, jezeli to jest prawda co piszecie to nikt by w takie cos nie gral .bo po co skoro cos takiego mamy to w pewnej grze na litere F ?!?!

ps: jescze 4 dni i to sprawdze sam i zaobacze jak to jest z tym waszym wygrywaniem 7 -0 z brazyliaaa ]:-
> dry.gif

samuel666 Nie o to chodzi!!!!!!!!! o jakies wygrywania po 6-0 czy cos takiego... Sam zobaczysz jak jest.A najlepiej jak pograsz sobie z kims innym.Ja wczoraj gralem ze znajomym i jak narazie srednio ten gamepley wyglada sad.gif kgb ma racje.Myslicie ze mi nie zalezy na tym zeby ta gra byla ekstra!!! zalezy i to bardzo!! ale jak to konami musi wprowadzic nieraz takie cos zeby sie gralo ogulnie latwiej i przyjemniej wink.gif moze presja kogos...... biggrin.gif czyzby?? wink.gif
Prz3m4s
nie wiem czy gdzies juz to było, ale jezeli ktos moze to prosił bym o podanie sładu reprezentacji Polski w PESie 6 i o napisanie jakie są ligi i jakie kluby są w other

z góry dzięki wink.gif
kgb0
QUOTE(samuel666 @ Oct 22 2006, 20:11:34) [snapback]93727[/snapback]

> dry.gif

Przeciez takie kosmiczne wyniki nie padaja zakazdym razem tylko raz nakilka meczy.Jest bardzo duzo czynnikow
wplywajacych na wynik meczu i na gre naszego przeciwnika i obojetnie czy to jest player czy CPU.Ale najwazniejsze jest to, ze seria KONAMI jest tak nieprzewidywalna w kazdej chwili moze sie zdarzyc cos czego nigdy niewidziales mimo rozegrania mnostwa meczy a najwazniejsze jest to ,ze masz bardzo duza swobde
a pilka moze sie roznie zachowac niekoniecznie tak jak bys sie spodziewal. PES6 nie jest zly jest bardzo fajny
Moim zdaniem jest duzo lepszy we10 i od pes5 jak kazda czesc wnosi cos nowego w pes 6 jest to gamepley Jak w kazdej czesci ma mnostwo zalet ale i tez minusow.Acha grajac z komputerem nie jest az tak latwo wygrac ale sami zobaczycie jezeli na poczatku strzelicie jedna bramke to komputer zaraz probuje odrobic straty i rzuca sie do ataku przez to narazonyjest na szybka konterke.Ale jezeli my stracimy brame to cofnie sie i bedzie skutecznie bronil i wyprowadzal grozne kontry(jak pamietam nie bylo to tak widoczne w poprzednich odslonach)no i git.A brazylia to bardzo mocna druzyna i zobaczycie jak zajebiscie graja z klepki.W sumie gre CPU oceniam najwyzej z calej serii.Ale czlowiek zawsze bedzie madrzejszy od komputera bo go stworzyll!!!

ps.Pamietajcie na pes nie ma jednoznacznego sposobu i nigdy nie bedzie tylko poprostu sa w meczu nie ktore sytulacje w ktorych mozemy przewidziec jak zachowa sie cpu i to mozemy skutecznie wykozystac tylko trzeba troche pograc!!!! PES6!!! rolleyes.gif
kgb0
jak ktos chce pogadac o nowym pesie zapraszam na gg 2034929 bede do 23
gorol
a ja mam takie pytanie: czy beda nowi klasyczni piłkarze lub druzyny
hetfield88
ej czy sklep gram.pl to pewne zrodlo i czy na pewno przysla gierke przed premierą ?????
Wosek07
A wie ktoś może jak wysyłają gry na Wirtus.Pl ?
Już nie moge się doczekac tego PES6 wink.gif
eecik
Odp. nie da sie sfaulowac bramkarza jak ma pilke
PES34
nie wiem czy to jużgdzieś było więc zapytam , jakie są rozsądne wymagania sprzętowe? tak bym mógł sobie pograć na wysokich ustwieniach?
AdrianJ
Wiecie,ze Zjednoczone Emiraty Arabskie(UAE) cieszą się już oryginalną wersją PC? dry.gif
Linki:
opakowanie z grą http://s2.supload.com/image.php?get=Pictur...61022072714.jpg
obrazek z gry http://uae4up.com/uploads/09389f43f6.jpg
obrazek z gry nr. 2 http://uae4up.com/uploads/0b58c1d747.jpg
konfiguracja video http://uae4up.com/uploads/fbd75b13a1.jpg
Nosz (pipi) jestesmy za zjednoczonym panstwem eskimosow nawet??
aha wiecej na forums.evo-web. tongue.gif
wymagania jeszcze podam :
1) System Requirements

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:

Windows 2000/XP

Intel Pentium III 800MHz or equivalent processor (Athlon/Duron/Celeron)

256 MB RAM

DVD-ROM Drive

NVIDIA GeForce 3 or ATI Radeon 8500 video card

DirectX 8.1 compatible sound card

DirectX 9.0c or higher (included on Disc 1)

*Network(TCP/IP 128 kbps or higher)

1.5GB free hard disk space

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:

Windows 2000/XP

Intel Pentium IV 1.4GHz processor

512 MB RAM

DVD-ROM Drive

NVIDIA GeForce 4 Ti, ATI Radeon 9600, or higher

*Network(TCP/IP 1.5Mbps or higher)

4.7GB free hard disk space

SUPPORTED CHIPSETS:

NVIDIA - GeForce 6800, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti, GeForce3

ATI - Radeon x800, 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500
i najwazniejsze : http://uae4up.com/uploads/0a7d4d528c.jpg
Qbeks
Ooo w Emiratach Arabskich dali wersję z tongue.gif polskim ? biggrin.gif Wypasik biggrin.gif
Wosek07
A to gra pójdzie mi na High Detalach biggrin.gif
Szkoda, że nie będzie wyglądać jak na X360 ;p
A w następnej części PESa będzie już ta lepsza grafa?
Już nie moge się doczekać ;p Jak ktoś puka do drzwi to licze, że to listonosz z PESem cool.gif
who_me
sorry ze na niektorych troche naskakuje ,ale strasznie mnie drazni kiegy ktos tylko potrafi wytykac bledy ,zapominajac o pozytywach nowej serii(ktore sa komentowane w znikomym stopniu)
(L)egia_Warszawa
Nie znam się zabardzo,ale czy na karcie graficznej NVIDIA 6200 pójdzie mi Pro Evolution Soccer 6 bo Pro Evolution Soccer 5 mi poszło.Prosze odpowiedzcie.
pepe
QUOTE((L)egia_Warszawa @ Oct 23 2006, 11:48:35) [snapback]93784[/snapback]

Nie znam się zabardzo,ale czy na karcie graficznej NVIDIA 6200 pójdzie mi Pro Evolution Soccer 6 bo Pro Evolution Soccer 5 mi poszło.Prosze odpowiedzcie.

Pojdzie, spokojnie - nie martw sie, na kompach nie starszych nic 3 letnie pojdzie na kazdym:D
Pro player
QUOTE(Wosek07 @ Oct 23 2006, 11:09:21) [snapback]93781[/snapback]

A to gra pójdzie mi na High Detalach biggrin.gif
Szkoda, że nie będzie wyglądać jak na X360 ;p
A w następnej części PESa będzie już ta lepsza grafa?
Już nie moge się doczekać ;p Jak ktoś puka do drzwi to licze, że to listonosz z PESem cool.gif

Jeszcze nie masz Pesa 6, a już myslisz o nowszej wersji-bo grafika ci nie odpowiada?!
Wiara jak będziemy nie grając w Polką wersje już myślec o następnej wersji to nie ma sensu kupowac tej!
Taki kraj -zawsze jest wszystkim źle!
Po drugie każdy by chciał miec zajebista gragike, a najlepiej na 256 mb i jeszcze na jakiejs badziewiastej karcie to pociągnąc!-niechwaląc się(mam 2 gb Ramu i karte 256 mb i 256 bitową)-grafika nie jest wcale zła-jak ktos woli z Xboxa to niech gra na Xboxie!

sory za błędy ale klawiatura mi "haczy" podczas pisania

QUOTE(Wosek07 @ Oct 22 2006, 23:26:33) [snapback]93761[/snapback]

A wie ktoś może jak wysyłają gry na Wirtus.Pl ?
Już nie moge się doczekac tego PES6 wink.gif

W tym tygodniu dostaniesz!
Z tego co wiem to do piątku powinieneś dostac!-kurirem
-jak zamówiłeś zwykłą przesyłką to możesz poczekac do nastepnego tygodnia!
laugh.gif

Sorki, nie wie ktos gdzie można obejrzec te konkursowe bramki? square.gif
GugSik
QUOTE(Ader111 @ Oct 23 2006, 09:58:37) [snapback]93779[/snapback]

Wiecie,ze Zjednoczone Emiraty Arabskie(UAE) cieszą się już oryginalną wersją PC? dry.gif
Linki:
1) System Requirements

W jakim temacie jest ten post o ,tym,ze juz jest maja ludzie wersje PC ,bo nie moge znalezc na forum evo-web...
Wosek07
QUOTE(Pro player @ Oct 23 2006, 12:06:17) [snapback]93799[/snapback]

Jeszcze nie masz Pesa 6, a już myslisz o nowszej wersji-bo grafika ci nie odpowiada?!
Wiara jak będziemy nie grając w Polką wersje już myślec o następnej wersji to nie ma sensu kupowac tej!
Taki kraj -zawsze jest wszystkim źle!
Po drugie każdy by chciał miec zajebista gragike, a najlepiej na 256 mb i jeszcze na jakiejs badziewiastej karcie to pociągnąc!-niechwaląc się(mam 2 gb Ramu i karte 256 mb i 256 bitową)-grafika nie jest wcale zła-jak ktos woli z Xboxa to niech gra na Xboxie!

spokojnie, ja nie mówie, że ta wersja jest zła czy już czekam na następną. Po prostu jestem ciekaw kiedy zostanie wprowadzona nowa grafa do PESa. Już zamówiłem swojego PESa i brakuje mi cierpliwości szczególnie do polskiego komentarza.
Ja też mam kartę 256 mb i 256 bitową tongue.gifP Ale mam 1256 RAMu i tak spokojnie wystarczy wink.gif pozdrawiam
who_me
...ciekawe czy wiedza co to jest torrent tongue.gif ?
lookass
Jeśli to prawda z tą arabską wersją to mogliby wrzucić gdziekolwiek a potem by się rozeszło smile.gif
Wosek07
QUOTE(samuel666 @ Oct 23 2006, 12:52:05) [snapback]93810[/snapback]

...ciekawe czy wiedza co to jest torrent tongue.gif ?

nie wszyscy są widać tacy sprytni tongue.gif
Ja tam wole poczekać, aż przyślą mi mojego wink.gif
Ale pewnie na polskich stronach już w środe lub czwartek ukaże się PES.
GugSik
QUOTE(lookass @ Oct 23 2006, 15:01:43) [snapback]93813[/snapback]

Jeśli to prawda z tą arabską wersją to mogliby wrzucić gdziekolwiek a potem by się rozeszło smile.gif

Jezeli kto kolwiek ma juz to w rekach to ,dzis w nocy ,lub jutro rano mielibysmy to na calym swiecie smile.gif
Jawor
QUOTE(kgb0 @ Oct 22 2006, 21:55:28) [snapback]93740[/snapback]

jak ktos chce pogadac o nowym pesie zapraszam na gg 2034929 bede do 23

witam.ty grasz na konsoli PS 2?Zastanawiam sie czy kupic PS 2 I CZY TO MA SENS.SA JAKIES ROZNICE GRAC NA PS2 CZY NA PC ?
Rasialdinho0
koeljny filmik !

http://youtube.com/watch?v=HWo42Csyn10

ale zajebisty gol w 3 min , widac ze popracowali nad animacja zawodnikow smile.gif
Jawor
QUOTE(Ader111 @ Oct 23 2006, 09:58:37) [snapback]93779[/snapback]

Linki:
1) System Requirements

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:

Windows 2000/XP

Intel Pentium III 800MHz or equivalent processor (Athlon/Duron/Celeron)

256 MB RAM

DVD-ROM Drive

NVIDIA GeForce 3 or ATI Radeon 8500 video card

*Network(TCP/IP 128 kbps or higher)

1.5GB free hard disk space
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:

Windows 2000/XP

Intel Pentium IV 1.4GHz processor

512 MB RAM

DVD-ROM Drive

NVIDIA GeForce 4 Ti, ATI Radeon 9600, or higher

*Network(TCP/IP 1.5Mbps or higher)

4.7GB free hard disk space

SUPPORTED CHIPSETS:

NVIDIA - GeForce 6800, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti, GeForce3

ATI - Radeon x800, 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500
i najwazniejsze : http://uae4up.com/uploads/0a7d4d528c.jpg

GRAM W PES5 COŚ MI SIĘ ZACZĘŁA GRA CIĄĆ,JAK MIAŁEM PACHA TO WSZYSTKO BYŁO OK.TERAZ GRAM NA GOŁYM PES I MI SIĘ COŚ ZACZĘŁO CIĄĆ.NIE WIEM O CO CHODZI?KOMPA MAM OK.
who_me
http://youtube.com/watch?v=DMblO1MWi5Q&...ted&search=

5 gwiazka to chyba nie jest ;]
kgb0
QUOTE(samuel666 @ Oct 23 2006, 15:16:45) [snapback]93820[/snapback]

w PES 6 nie ma gwiazdek!!!

to jest chyba na tym najslabszym poziomie nawet nie wiem jak sie nazywa chyba easy bo nigdy nie gram na nizszym niz najwyzszy czyli proffesional. Zobacznie jak komputer nie poradnie wychodzi z wlasnej polowy
albo nie biegnie za napastnikiem w obronie na polu karnym!!!!!.Na professionalu cpu gra o niebo lepiej gra presingiem ,krotkimi podaniami i nie pozwala odebrac sobie tak latwo pilki .Nie sugerujcie sie tym filmikiem bo to jest na najslabszym poziomie
Jawor
QUOTE(kgb0 @ Oct 23 2006, 16:21:50) [snapback]93823[/snapback]

w PES 6 nie ma gwiazdek!!!

kgb0 Ty grasz na konsoli czy PC ? Czy jest jakaś różnica między konsolą a PC,chodzi o gre PES . (np.w grafice).Mam okazję kupić PS2 i nie wiem co zrobić,czy zostać przy PC czy kupić konsolę?Z góry dzieki.
kgb0
QUOTE(Jawor @ Oct 23 2006, 16:26:24) [snapback]93825[/snapback]

kgb0 Ty grasz na konsoli czy PC ? Czy jest jakaś różnica między konsolą a PC,chodzi o gre PES . (np.w grafice).Mam okazję kupić PS2 i nie wiem co zrobić,czy zostać przy PC czy kupić konsolę?Z góry dzieki.

Na konsoli ps2 bo na pc jeszcze nie ma ale szczerze ci powiem ,ze na konsoli sie lepiej gra gra chodzi ultra plynnie 0 przyciec a na komputerze jak na komputerze nawet najlepszym zdarzaja sie przyciecia i to wkur..a
totalnie a jezeli chodzi o grafike jest taka sama. Nie ma roznicy w detalach tylko ,ze na konsoli grafika jest wyswietlana w rozdzielczosci 640-480 a na pc sobie zmienic na 1280 i bedziesz mial obraz ja zyleta(kupujesz konsole i nie martwisz sie czy mi ta gra pojdzie czy nie gry sa robione pod konsole).Radzil bym ci kupic konsole bo na ps 2 jest tyle gier i wiekszosc tych co nie wychodzi na pc,konsola troche wiekowa bo z 1998 roku i jeszcze mnostwo gier wyjdzie wiesz ilu ludzi ma na swiecie konsole ps2 nawet ci nie powiem bo duzo
I zaloze sie o 100zl ze PES6 nie jest ostatnim PESEm na ps2 tak samo bylo z pesem na psx ostatnia maial byc pro evolution soccer a pozniej zrobili jeszcze kilka czesci ale niestety nie zta grafika bo pes6 jest ostatnia gra na tym silniku graficznym

ps.za hu.a nie oplaca sie modernizowac pc jezel ikonsola kosztuje 399zl w mediamarkt awypasiona karta 2 razy tyle a na dodatek nie dlugo w chodza karty z directx10 i te najlepsze teraz za 2 000 beda slabsze zreszta tyle jest tych kart na rynku lepiej dac sobie spokoj.PC jest do PRACY a konsola do GRANIA!!!
Peras
w grafice róznica na korzyść PS2 jezeli ma sie słabą kartę ale jak się ma dobrą wiekszej różnicy nie ma (przynajmniej dla mnie) a jeżeli chodzi o sterowanie nie ma problemu bo pad mozna podłaczyc i pod PC i pod PS2 wystarczy odpowiednia przejsciówka.

PS: ktoś napisał ze nie ma liniowych czy to napewno prawda?na filmikach byli i pokazywali spalone napewno... fajan sprawa ten szybki rzut wolny no i po filmikach animacje też super wykonane smile.gif
eecik
kurcze to walka maja;/ nie maja w swoim jezyku gry;/
moze jak u nas wydaja to tez nie bedziemy mieli do wyboru polskiego???tongue.gif
(L)egia_Warszawa
A w takich sklepach ja Media Markt itp. gra może być kiedy w dniu premiery czy po premierze bo facet z Media mi powiedział że dostawę z Pes6 będą mieli już 25-26 październik ale nie wie czy odrazu w tym dniu co dostawa będą sprzedawali...
Liberant
QUOTE(kgb0 @ Oct 22 2006, 21:21:30) [snapback]93734[/snapback]
Ale jezeli my stracimy brame to cofnie sie i bedzie skutecznie bronil i wyprowadzal grozne kontry

No ale mam nadzieję, że jak CPU strzeli bramkę z 2:0 dla nas (czyli strzela gola na 2:1 dla nas), to się nie cofnie tylko jeszcze bardziej rusza do przodu uskrzydlony tym golem, co?

Z tego filmiku co ktoś podał to najbardziej chyba podoba mi się publiczność, bardzo żywiołowo reagują. Tego w poprzednich częściach nie było! smile.gif
StraY
QUOTE(kgb0 @ Oct 23 2006, 16:42:04) [snapback]93830[/snapback]
na konsoli sie lepiej gra gra chodzi ultra plynnie 0 przyciec a na komputerze jak na komputerze nawet najlepszym zdarzaja sie przyciecia

kupa prawda, na dobrym komputerze nic nie ma prawa przycinac

A w takich sklepach ja Media Markt itp. gra może być kiedy w dniu premiery czy po premierze bo facet z Media mi powiedział że dostawę z Pes6 będą mieli już 25-26 październik ale nie wie czy odrazu w tym dniu co dostawa będą sprzedawali...

czekac nie powinni tylko wypluja co maja na polki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.