Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
rav
Jak Odonkor ma prawie maksymalnego speeda, to ciekawe jakiego daliby Jeleniowi skoro brał na mundialu wszystkich Niemców.
AdekPS2PL
Witam wszystkich wink.gif Co do grania online w PES6 to tylko oryginaly (PS2 i PC) Jedynym minusem jest to ze Konami nie wypuscilo nowego PESa na Xboxa. Bo jak wiecie lub nie Xbox posiada wbudowany HDD i karte sieciowa co za tym idzie mozna grac na kopii w trybie Online. Posiadam Xa i szarpie codziennie w PES5 przez Xlinka (darmowe prywatne servery) smile.gif Ustawka np o 16:00 i gramy tongue.gif Co do PS2 to tylko oryginal + hdd+ network adaptor, PC oryginalna gra + jakies stale łącze (Neo itp.) I to by bylo tyle jesli chodzi o tryb Online.... Jak dla mnie to najlepiej pyka sie na PC i Xie w sieci, jesli chodzi o PS2 to rowniez gralem ale musze stwierdzic ze na konsoli Sony gra sie przecietnie (mam dziwne lagi i przyciecia. Z tego co wiem to serwery Sony sa strasznie obciazone. Moze to wina mojego łącza,ale mam Neo 2MB nie chwalac sie wink.gif

PES6 FRA krotko: Duzo lepszy w porownaniu z WE10. Poprawiony w stosunku do WE.
Moja ocena to 8+ 9- Poczekam na ENG Full Pal Version na PS2, PALowską na PC oraz na jakies patche do PES6 (moze czasy wemerici oraz wendetty powroca tongue.gif ) I wtedy stwierdze i napisze swoja opinie. Grajcie w PESa bo warto biggrin.gif
Ogród
Napiszcie,czy gra jest szybsza,czy wolniejsza od pes'a 5?
Pro player
QUOTE(Ogród @ Oct 17 2006, 13:35:33) [snapback]92868[/snapback]

Napiszcie,czy gra jest szybsza,czy wolniejsza od pes'a 5?

Szczerze to tempo jest bardzo podobne!-Wolniejsza od WE10
psmaras
QUOTE(AdekPS2PL @ Oct 17 2006, 12:19:52) [snapback]92865[/snapback]

Co do PS2 to tylko oryginal

A o patchowaniu numeru DNAS i swap magic slyszales dry.gif
who_me
pro player-jezeli mozesz to daj stasy Saganowskiego
Pro player
QUOTE(samuel666 @ Oct 17 2006, 15:57:08) [snapback]92877[/snapback]

pro player-jezeli mozesz to daj stasy Saganowskiego

niestety nie ma takiego zawodnika w Pesie jak Mr.Saganowski!
grubinho
Witam chciałbym wiedzieć kiedy wyjdzie demko PES 6
kostek
QUOTE(grubinho @ Oct 17 2006, 14:20:28) [snapback]92881[/snapback]

Witam chciałbym wiedzieć kiedy wyjdzie demko PES 6

Tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą... rolleyes.gif
who_me
nie ma?? przeciez on gra w ES Troyes AC(1 liga) i to chyba od zimy wiec musi byc .moze sprawdzales w reprezentacji PL tylko;]

ps:skad mozesz wiedzec ze tempo jest wolniejsze i skad ,ze nie ma sagana skoro nie masz jescze tej gry !omg LOL
Pro player
QUOTE(samuel666 @ Oct 17 2006, 16:33:50) [snapback]92883[/snapback]

nie ma?? przeciez on gra w ES Troyes AC(1 liga) i to chyba od zimy wiec musi byc .moze sprawdzales w reprezentacji PL tylko;]

ps:skad mozesz wiedzec ze tempo jest wolniejsze i skad ,ze nie ma sagana skoro nie masz jescze tej gry !omg LOL

O piwko!-sam zobaczysz!
kgb0
po zagraniu kilku meczow musze stwierdzic ze gra sie duzo wolniej niz we10 i sama gra jest znaczaco rozna od we10 podania sa moim zdaniem za wolne pilka wydaje sie troche ciezszka, strzaly koszmar powrocily babole z 4 i trudno trafic w bramke w 1 meczu oddalem 20 strzalow ale tylko 5 celnych,drybling i poruszanie sie zawodnikow jest wolniejsze ale zachowanie obroncow jest duzo lepsze asekuruja sie nawzajem (caly czas porownuje do we10) hujosko ze nie ma bundesligi za to francuska jest z licencja i wiekszosc angielskiej a nie tylko kilka zespolow jak to bylo w poprzednich czesciach,ogolnie gra sie jak dla mnie dziwnie w porownaniu do we10 to na tyle zobaczymy jak wypadnie borek itd.
who_me
QUOTE(kgb0 @ Oct 17 2006, 17:06:32) [snapback]92906[/snapback]

po zagraniu kilku meczow musze stwierdzic ze gra sie duzo wolniej niz we10 i sama gra jest znaczaco rozna od we10 podania sa moim zdaniem za wolne pilka wydaje sie troche ciezszka, strzaly koszmar powrocily babole z 4 i trudno trafic w bramke w 1 meczu oddalem 20 strzalow ale tylko 5 celnych,drybling i poruszanie sie zawodnikow jest wolniejsze ale zachowanie obroncow jest duzo lepsze asekuruja sie nawzajem (caly czas porownuje do we10) hujosko ze nie ma bundesligi za to francuska jest z licencja i wiekszosc angielskiej a nie tylko kilka zespolow jak to bylo w poprzednich czesciach,ogolnie gra sie jak dla mnie dziwnie w porownaniu do we10 to na tyle zobaczymy jak wypadnie borek itd.

hehe po kilku meczach w 5tke ja chcialem zastac przy pes4 wiec moze trzeba zagrac nie kilka ,a kilkanascie zeby cos konkretnie powiedziec wink.gif ,,wiekszosc angielskiej a nie tylko kilka zespolow jak to bylo w poprzednich czesciach,, wiec chyba jednak nie grales w pesa6 ? blink.gif tylko ,arsenal i man UTD sa na licencji cool.gif

,,O piwko!-sam zobaczysz!,,
nie ma to jak nabic posta..jezeli nie grales w pesa6 to po co sie zgrywasz i piszesz takie posty?daj screena to ,,sam zobacze,,
SyNowizna
QUOTE(samuel666 @ Oct 17 2006, 19:19:49) [snapback]92908[/snapback]

hehe po kilku meczach w 5tke ja chcialem zastac przy pes4 wiec moze trzeba zagrac nie kilka ,a kilkanascie zeby cos konkretnie powiedziec wink.gif ,,wiekszosc angielskiej a nie tylko kilka zespolow jak to bylo w poprzednich czesciach,, wiec chyba jednak nie grales w pesa6 ? blink.gif tylko ,arsenal i man UTD sa na licencji cool.gif

,,O piwko!-sam zobaczysz!,,
nie ma to jak nabic posta..jezeli nie grales w pesa6 to po co sie zgrywasz i piszesz takie posty?daj screena to ,,sam zobacze,,

no co ty gadasz, przeciez mogl spokojnie grac w wersje na PS2; jakbys nie wiedzial to pojawila sie jakis czas temu na torrentach wersja francuska..

pozdro niedowiarku cool.gif
marcinkluska
Czy ktos moze dac screeny z statystykami zawodnikow Manchesteru Utd (Rooney, C. Ronaldo, Giggs, Schols, Saha, R. Ferdinand) Dziekuje jesli ktos sie tego podejmnie.
grzesssj
Siema jestem nowy i nie wiedzialem gdzie mam sie spytac .Wiec mam problem bo moje ps2 czyta tylko plyty Dvd - i nie wime jak mam nagrac gierke (nie pes) czy jest jakis sposob zeby nagrywac dvd- jak nagrywarka nagrywa tylko r+ ?? Bardzo prosze o POmoc !!!

ps. Pes 6 mam juz zamowionego biggrin.gif nalezy sie konami 100zl za to ze gralem we wszytkie cz. za darmo

prosze o pomoc w mojej sprawie
Insulan
Zeby grac online w PES5 czy 6(w przyszlosci) wystarczy miec oryginalna gre czy cos jeszcze potrzeba ? ( oczywiscie mam stale łącze) smile.gif pozdrawiam
who_me
synowizma-slyszales o czytaniu ze zruzuminiem???przeczytaj moja tresc a potem swoja tongue.gif

marcinkluska- na str 4 jest troche statow ,ktore wczoraj dalem a jezeli chcesz man UTD to tutaj(bedziesz musial wszystki zobaczyc bo nie jest napisane ktory jest ktory) ;] http://members.home.nl/amar83/PES6/

2- http://www.reefur.com/files/pes6.rar -----tutaj masz kazdego zawodnika premier league pokazanego wiec MAN utd tez jest.
Tomak
QUOTE(marcinkluska @ Oct 17 2006, 20:34:12) [snapback]92915[/snapback]

Czy ktos moze dac screeny z statystykami zawodnikow Manchesteru Utd (Rooney, C. Ronaldo, Giggs, Schols, Saha, R. Ferdinand) Dziekuje jesli ktos sie tego podejmnie.

QUOTE(Tomak @ Oct 15 2006, 23:24:42) [snapback]92667[/snapback]

http://download.wqsk.com.cn/down/pes6forps2FR.rar

Ile razy jeszcze ten link się przewinie... Tam są ponoć wszystkie statsy.

SyNowizna
QUOTE(samuel666 @ Oct 17 2006, 21:42:30) [snapback]92934[/snapback]

synowizma-slyszales o czytaniu ze zruzuminiem???przeczytaj moja tresc a potem swoja tongue.gif

no, przeczytalem all jeszcze raz i dalej nie wiem o co ci chodzi - sapiesz do goscia i podwazasz to, ze gral w najnowszego PES'a; jakby to bylo czyms niemozliwym:P
Mendus
jest Juventus w PES'ie 6?
Mortin
tak... uwazam, ten temat za troche beznadziejny, bo jest tutaj sporo glupich pytan i czesto powtarzajacych sie.. z czego inni korzystaja i nabijaja posty..
Pro player
QUOTE(Mendus @ Oct 17 2006, 22:29:03) [snapback]92944[/snapback]

Wiara co za ciekawe pytania! ohmy.gif -masakra może jeszcze jakies ciekawe pytania-PEWNIE że jest!-wiara już sto razy o tym pisała-a jak tak ci sie nierciepliwi to sobie ogarnij wersje Francuską-jest już nawet dostepna spaczowana Francuska na angielski-ale to jeszcze ci dalekon do takich tematów! blink.gif
who_me
QUOTE(SyNowizna @ Oct 17 2006, 19:59:17) [snapback]92938[/snapback]

no, przeczytalem all jeszcze raz i dalej nie wiem o co ci chodzi - sapiesz do goscia i podwazasz to, ze gral w najnowszego PES'a; jakby to bylo czyms niemozliwym:P

wiec jescze raz przeczytaj i POMYSL dlaczego tak ,a nie inaczej napisalem wink.gif troche wysilku intelektualnego i bedzie OK biggrin.gif
AdrianJ
samuelowi chodzi o to,ze w nowym peesie na licencji sa tylko 2 druzyny angielskie,natomiast koloes pisze,ze "wiekszosc jest na licencji" co chyba mija sie z prawda,stad teza ze nie gra w PES6-rozumiesz?
SyNowizna
QUOTE(samuel666 @ Oct 17 2006, 23:21:00) [snapback]92958[/snapback]

wiec jescze raz przeczytaj i POMYSL dlaczego tak ,a nie inaczej napisalem wink.gif troche wysilku intelektualnego i bedzie OK biggrin.gif

stary, moze ty przeczytaj wszystko ponownie i napisz grzecznie ze nie zczailes o co biega..
uzasadnij dlaczego nie wierzysz, iz mozna juz pomykac w najnowsza odslone PES'a.
jakbym tylko mial PS2 to sam bym ci zapodal odpowiednie argumenty tongue.gif
AdrianJ
Synowizna-ty naprawde jestes slepy-przeczytaj co napisalem powyzej...
SyNowizna
QUOTE(Ader111 @ Oct 18 2006, 00:21:45) [snapback]92966[/snapback]

samuelowi chodzi o to,ze w nowym peesie na licencji sa tylko 2 druzyny angielskie,natomiast koloes pisze,ze "wiekszosc jest na licencji" co chyba mija sie z prawda,stad teza ze nie gra w PES6-rozumiesz?

no spoko, moze przeoczyl jakos te licencje smile.gif ale z tym ze tempo gry jest zdeka wolniejsze od WE 10 to fakt, bo juz pare osob o tym pisalo..

zreszta nie ma co dociekac; za 9 dni sie all okaze tongue.gif

pozdro

ps. mam DOSKONALY wzrok smile.gif)
who_me
QUOTE(SyNowizna @ Oct 17 2006, 22:31:09) [snapback]92971[/snapback]

no spoko, moze przeoczyl jakos te licencje smile.gif ale z tym ze tempo gry jest zdeka wolniejsze od WE 10 to fakt, bo juz pare osob o tym pisalo..

zreszta nie ma co dociekac; za 9 dni sie all okaze tongue.gif

pozdro

ps. mam DOSKONALY wzrok smile.gif)

Az lezka sie w oku kreci biggrin.gif Tutaj chodzilo mi TYLKO o to co napisal odnosnie ligi angielskiej.wiec po co pisze o tempie gry ??hehehe biggrin.gif teraz zrozumiales ?? laugh.gif laugh.gif nie pisz takich rzeczy bo z krzesla spadam biggrin.gif
SyNowizna
QUOTE(samuel666 @ Oct 18 2006, 00:43:42) [snapback]92972[/snapback]

Az lezka sie w oku kreci biggrin.gif Tutaj chodzilo mi TYLKO o to co napisal odnosnie ligi angielskiej.wiec po co pisze o tempie gry ??hehehe biggrin.gif teraz zrozumiales ?? laugh.gif laugh.gif nie pisz takich rzeczy bo z krzesla spadam biggrin.gif

mam pomysl: bedziemy tak na zmiane pisac posty i obydwoje sie z tego brechtac, oki? tongue.gif

tez jestes dobry ziom biggrin.gif
kgb0
male sprostowanko to tamtego postu gram na zmodyfikowanym OFie i wszystkie druzyny maja swoje stroje i herby

Nie interesuje nas ten sposób. Tyle w tym temacie.
who_me
QUOTE(SyNowizna @ Oct 17 2006, 22:53:02) [snapback]92973[/snapback]

mam pomysl: bedziemy tak na zmiane pisac posty i obydwoje sie z tego brechtac, oki? tongue.gif

tez jestes dobry ziom biggrin.gif

marne wyjscie z tej sytuacji cool.gif
nie jestem twoim ziomem cool.gif

ma ktos moze staty z edita FREDA z ol ?????
SyNowizna
QUOTE(samuel666 @ Oct 18 2006, 01:20:11) [snapback]92976[/snapback]

marne wyjscie z tej sytuacji cool.gif
nie jestem twoim ziomem cool.gif

o wow, co myslales ze bede ci referat wyglaszal rolleyes.gif

no, ziomami raczej nie bedziemy - laczy nas tylko PES biggrin.gif
klank
mad.gif wlasnie pare godzin temu dorwalem pes-ka na ps2 iii??? ludzie!! dlaczego oni poszli w styl arkadowy!!! Przeciez niemoze tak byc zeby jednym pilkarzem sie kiwalo pól obrony!! a gralem z francja na profesjonal ponad 10-siec meczy i ciagle to samo!! Mozna porownac to do wyscigow sad.gif ktory pilkarz szybszy tym lepszy(mowa o skrzydlowych wyuczymy się tego to bendziemy jednym pilkarzem tak"wariowac" ze glowa mala) o kiwaniu nie wspomne.A tak fajnie sie gralo w pes 5.Animacja w Pes 6 swietna,graficznie jak zawsze miód.Gram w tą serie od pierwszego iss-a i naprawde uwazam ja za najlepsza pilke jaka wogule kiedy kolwiek powstala-jeszcze moze sensible soccer tongue.gif .Ale zawsze sie trafi taki co musi zepsuc to co bylo dobre czyli gameplay.Po co oni w tym wogule "grzebali" sad.gif Podsumowujac:Gra swietna aleee dlaczego w stylu arkadowym sad.gif Ps:znajac zycie i tak bendzie sie w to grac smile.gif Bo na fife nieprzejde nawet jak w pes-ie zamiast pilki bendzie balon tongue.gif I love pes... smile.gif Pozdrawiam.
who_me
Mysle ,ze masz racje chociaz nie gralem jescze w 6 ,ale w 5 tez dalo sie takim ronaldo kiwac 3 playerow .. Jak jeleniem przejdziesz 3 i strzelisz bramke to wtedy mozna to nazwac bledem tongue.gif( mowie o sytuacji z ktora jest podobnie kilka razy w ciagu meczu) zazwtyczaj takie rajdy koncza sie blokie m przez def ;] CPU w pesie ma to do sibie ze potrafi podwoic krycie co robi bardzo skutecznie tongue.gif

mi zawsze sie cos nie podobalo kiedy wychodzila nowa czesc;]chicalem nawet wracac do starej ale zrozumialem jedno;p : zeby sie przyzwyczaic do nowej ver trzeba pograc min miesiac.

ps:sorry za styl pisania ale jest 5 rano biggrin.gif

dziwne ,ale nikt nie pytal sie o :

czy tak jak w pes5 obroncy przy spalonym ustawiaja sie w idealnie prostej linii(to mnie dobijalo dry.gif )??

czy przy corner kick'ach nasi srodkowi obroncy wchodza w pole karne?

czy Saganowski jest w ES Troyes AC (1 liga FR) ???
Pro player
Ludzie premiera 26.10.06?-wie ktos na 100%-bo jeden gosciu dzisiaj napisał mi ze 3.11.06!
Konami niby potwierdza 26.10.06!-ja mu napisałem posta że bredzi,chyba bredzi?!-Cd Projekt oficjalny Polski wydawca mi napisał że 26 premiera, 27 w sprzedaży-Oby tak było!
Dreed
to ze premiera 26.10 nie oznacza to ze w tym dniu se kupisz ^^
AdrianJ
Pewnie-jak zamowil pre order moze dostac wczesniej wink.gif
Pro player
QUOTE(Ader111 @ Oct 18 2006, 12:26:32) [snapback]92994[/snapback]

Pewnie-jak zamowil pre order moze dostac wczesniej wink.gif

dokładnie!
Dostałem wiadomośc od swojego sprzedawcy że najprawdopodobniej dzien po premierze bede mógł popykać w Pesa!-ale niestety za przesyłke płace troche więcej niż normalnie-ale nie dużo!
klank
QUOTE(samuel666 @ Oct 18 2006, 06:44:31) [snapback]92987[/snapback]

Mysle ,ze masz racje chociaz nie gralem jescze w 6 ,ale w 5 tez dalo sie takim ronaldo kiwac 3 playerow .. Jak jeleniem przejdziesz 3 i strzelisz bramke to wtedy mozna to nazwac bledem tongue.gif( mowie o sytuacji z ktora jest podobnie kilka razy w ciagu meczu) zazwtyczaj takie rajdy koncza sie blokie m przez def ;] CPU w pesie ma to do sibie ze potrafi podwoic krycie co robi bardzo skutecznie tongue.gif

mi zawsze sie cos nie podobalo kiedy wychodzila nowa czesc;]chicalem nawet wracac do starej ale zrozumialem jedno;p : zeby sie przyzwyczaic do nowej ver trzeba pograc min miesiac.

ps:sorry za styl pisania ale jest 5 rano biggrin.gif

dziwne ,ale nikt nie pytal sie o :

czy tak jak w pes5 obroncy przy spalonym ustawiaja sie w idealnie prostej linii(to mnie dobijalo dry.gif )??

czy przy corner kick'ach nasi srodkowi obroncy wchodza w pole karne?

czy Saganowski jest w ES Troyes AC (1 liga FR) ???

Tyle ze w pes 5 tak jak piszesz mozna bylo przejsc np ronaldo trzech playerow tylko to bylo poprostu duzo,duzo trudniejsze niz w pes6.Masz racje ze dopieo minimum po miesiacu grania bedzie mozna wydac jako taki werdykt wink.gif wkazdym badz razie widac odrazu jedno,w pes 6 gamepley jest bardzo podobny do tego z 4-rki.Mi osobiscie to za bardzo nie pasuje.. ale sa rozne gusta i gusciki tongue.gif co do spalonych to zauwarzylem ze jest ich jakby mniej,podobnie jak fauli.A czy sie ustawiaja w jednej linni?? Chyba tak ale jeszcze dokladnie sprawdze.Przy roznych obroncy wchodza w pole karne,mimo to zauwarzylem ze jest sporo latwiej strzelic bramke z glówki.I bardzo wazna kwestia-znow mozna latwo sobie wchodzic pilkarzem w pole karne i tak samo podawac w pole karne do naszego pilkarza(to co mnie wkurzalo w pes 4).Zreszta jak ktos czytal wywiad kiedys z naszym mistrzem europy w pes 4 to o tym mowil ze 90% bramek wlasnie tak strzelal.W pes 5 bylo to fajnie stonowane i juz tak latwo niedalo sie "wariowac" na polu karnym biggrin.gif Niestety niema Saganowskiego w ES Troyes AC.
kusik
QUOTE(Mendus @ Oct 17 2006, 22:29:03) [snapback]92944[/snapback]

Jest w other league i jest calkiem mocna druzyna ;]

klank zaczynam sie zastanawiac czy aby napewno grasz w PES6. Moze nie jestem wybitnym gracze, ale fajnie masz ze przechodzisz cala druzyne. To moze com na profesjonalu potrafi przedryblowac polowe Twoich ludzikow. Wcale nie mija sie tak latwo obroncow. Grales Francja, podawales na Henryka i moze dlatego Ci to wychodzilo sprobuj kims innym tak zrobic smile.gif Takie z Was kozaczki na tym forum... a ja mam slonia w klatce smile.gif
AdrianJ
tez szczerze watpie w to co mowo ow koles.Moze gra w fife(nawet na fifie 2007 nie jest to tkie latwe)?ALbo gra na nizszym poziomie-niech zagra na najwyzszym.
klank
QUOTE(kusik @ Oct 18 2006, 17:21:05) [snapback]93017[/snapback]

Jest w other league i jest calkiem mocna druzyna ;]

klank zaczynam sie zastanawiac czy aby napewno grasz w PES6. Moze nie jestem wybitnym gracze, ale fajnie masz ze przechodzisz cala druzyne. To moze com na profesjonalu potrafi przedryblowac polowe Twoich ludzikow. Wcale nie mija sie tak latwo obroncow. Grales Francja, podawales na Henryka i moze dlatego Ci to wychodzilo sprobuj kims innym tak zrobic smile.gif Takie z Was kozaczki na tym forum... a ja mam slonia w klatce smile.gif

Kusik przeczytaj mój pierwszy post na poprzedniej stronie to bedziesz wiedzial ze niegram w fife smile.gif nie przechodze calej druzyny chodzi mi o to ze ogulnie mozna duzo latwiej dryblowac przed polem karnym i w polu karnym.Wcale nie mija sie tak łatwo obronców?noo na pewno duuużo latwiej niz w pes 5.Nie grałem Francja tylko Z Francją.A o Henku dobrze mówisz jak mi komputer zaczol nim wariowac to glowa mała tongue.gif Reasumujac niestety chlopaki trzeba prawde powiedziec to jest powrót do gamepleya z pes-4.Ale tak jak napisalem poprzednio i tak bende w to gral chociaz cieeezkoo mi sie bedzie przestawic z pes 5. Ps:I kusik nie żadne kozaczki bo za dlugo sie w tą pilke gra(i lat ma tongue.gif ) żeby popisywac się na forum smile.gif
kusik
Wielu juz mowilo ze jest dobrych a jak widzialem jak graja to sie malo nie posikalem. Szczerze to mi sie latwiej wymienialo pilke w polu karnym i dryblowalo w PES5 niz w WE10 czy PES6. Narazie zbyt malo gralem w szostke zeby ja ocenic dlatego ide sobie pograc i wtedy moze przyznam Ci racje ale mam nadzieje ze nie smile.gif
klank
QUOTE(kusik @ Oct 18 2006, 18:34:53) [snapback]93029[/snapback]

Wielu juz mowilo ze jest dobrych a jak widzialem jak graja to sie malo nie posikalem. Szczerze to mi sie latwiej wymienialo pilke w polu karnym i dryblowalo w PES5 niz w WE10 czy PES6. Narazie zbyt malo gralem w szostke zeby ja ocenic dlatego ide sobie pograc i wtedy moze przyznam Ci racje ale mam nadzieje ze nie smile.gif

Czy ja napisalem ze jestem mistrzem w to albo cos w tym stylu tongue.gif Kusik ja tez musze jeszcze spooro meczy rozegrac zeby napisac cos dokladniej.A Gampley to golym okiem widac ze zmieniony na bardziej arkadowy.Myslisz ze ja nie jestem z tego powodu wkurzony?? Jestem i to bardzo ale co sie poradzi dry.gif przed nami duzo godzin z pes 6 biggrin.gif zobaczymy jakie opinnie benda jak pojawi sie polska wersja. Mam fajny stary szaliczek Pogoni kiedys zamienilem sie na szalik legii.Bo zauwarzylem ze jestes za Pogonia Ja za Legia(wiesz o co chodzi) biggrin.gif
kusik
Hmm to trzeba bylo przyjechac w niedziele na mecz... smile.gif Widze ze bramkarze lepiej sie zachowuja wzgledem WE10 gdzie wybijali wiekszosc strzalow i to zazwyczaj przed siebie co jest niewybaczalne. Schemat z WE10 czy PES5 z biegiem po skrzydle i podaniem do srodka juz nie wchodzi caly czas, ba trudno strzelic tak bramke. Pisze to po meczu Real - Barca nie Francja - Chiny ;p klank coz kazdy ma swoj gust tongue.gif mi bardziej do gustu przypada WE10/PES6 niz PES5 ale i tak najlepszy z tych nowych jest WE9.
klank
QUOTE(kusik @ Oct 18 2006, 19:10:12) [snapback]93034[/snapback]

Hmm to trzeba bylo przyjechac w niedziele na mecz... smile.gif Widze ze bramkarze lepiej sie zachowuja wzgledem WE10 gdzie wybijali wiekszosc strzalow i to zazwyczaj przed siebie co jest niewybaczalne. Schemat z WE10 czy PES5 z biegiem po skrzydle i podaniem do srodka juz nie wchodzi caly czas, ba trudno strzelic tak bramke. Pisze to po meczu Real - Barca nie Francja - Chiny ;p klank coz kazdy ma swoj gust tongue.gif mi bardziej do gustu przypada WE10/PES6 niz PES5 ale i tak najlepszy z tych nowych jest WE9.

Noo bylem trzy razy u was biggrin.gif Przed meczem zawsze melanzyk w policach wink.gif Ja Kusik poruwnuje pes 6 do pes 5.I tylko o takim poruwnaniu mówie.Jeszcze raz ci pisze gralem Wlochami z Francja na profesional i nie mowie ze wygrywalem bo pare razy wygralem i pare razy przegralem,poprostu inaczej sie gra niz w pes 5.Noo prawda kusik kazdy ma swoj gust mi np bardziej podoba sie pes5-bardziej "symulatorowa" tongue.gif jak mozna to wogule tak nazwac.Pozdrawiam!Legia-Pogoń dwa bratanki i do pilki i do szklanki biggrin.gif
SyNowizna
QUOTE(kusik @ Oct 18 2006, 19:10:12) [snapback]93034[/snapback]

mi bardziej do gustu przypada WE10/PES6 niz PES5 ale i tak najlepszy z tych nowych jest WE9.

a jeszcze lepszy jest WE9 LE cool.gif

QUOTE(Prz3m4s @ Oct 18 2006, 20:34:02) [snapback]93057[/snapback]

simi93 czy wiesz ile to jest 11mb/s ?? :/

pewnie ma 11 KB\S a to juz jest bida dry.gif
GeloElo
kiedy wyjdzie demko pes6 ?? niewiemcie moze ??
maciek_ssi
@SyNowizna

Coś Ci się namieszało. ;-)

@GeloElo

Pradopodobnie po 26 października.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.