Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
maciek_ssi
QUOTE(pela1613 @ Oct 26 2006, 18:13:22) [snapback]94480[/snapback]

mam pytanie do ludzi ktorzy sciogneli pesa 6 czy w wersji PL nie wywala w Master leugue? bo ja sie zastanawiam czy nie odwolac swojego zamowienia:p a niech majo kare za swoje bledy:p

A nie pomyślałeś czasem, że to wina pirata?
Rasialdinho0
QUOTE(Ogród @ Oct 26 2006, 18:16:43) [snapback]94481[/snapback]

To jest Borek według mnie.

zaraz zamieszcze prawdziwego borka , ewidentnie widac roznice...... ten z gry to nie jest borek

QUOTE(maciek_ssi @ Oct 26 2006, 18:23:25) [snapback]94482[/snapback]

A nie pomyślałeś czasem, że to wina pirata?

Nie ma roznicy bo to jest wersja ktora poszla na caly swiat dry.gif . Myslisz ze piraci zmieniaja cos w grze? Oni maja zawsze z oryginalu i jedynie crackuja.

http://www.sendspace.com/file/3lrt7j -- prawdziwy Borek , porownajcie sobie z tym komentarzpl.mp3

Pewnie cdp pomylilo dzwieki komentatorow bo mieli jakiegos swojego typa i wrzucili te co nie potrzeba biggrin.gif
Orange_91
QUOTE(Rasialdinho0 @ Oct 26 2006, 18:30:28) [snapback]94483[/snapback]

zaraz zamieszcze prawdziwego borka , ewidentnie widac roznice...... ten z gry to nie jest borek
Nie ma roznicy bo to jest wersja ktora poszla na caly swiat dry.gif . Myslisz ze piraci zmieniaja cos w grze? Oni maja zawsze z oryginalu i jedynie crackuja.
http://www.sendspace.com/file/3lrt7j -- prawdziwy Borek , porownajcie sobie z tym komentarzpl.mp3
Pewnie cdp pomylilo dzwieki komentatorow bo mieli jakiegos swojego typa i wrzucili te co nie potrzeba biggrin.gif

Ty sobie zartujesz twoim zdaniem to nie jest Borek?To jest Borek tylko ze czyta z kartki i tak niemrawo to wychodzi ale ewidentnie slychac ze to jego glos pozatym po co mieliby dawac glos jakiegos innego goscia skoro juz wczesniej zapowiedzieli ze to Borek ma komentowac.
Rasialdinho0
QUOTE(Orange_91 @ Oct 26 2006, 18:33:26) [snapback]94484[/snapback]

Ty sobie zartujesz twoim zdaniem to nie jest Borek?To jest Borek tylko ze czyta z kartki i tak niemrawo to wychodzi ale ewidentnie slychac ze to jego glos pozatym po co mieliby dawac glos jakiegos innego goscia skoro juz wczesniej zapowiedzieli ze to Borek ma komentowac.

Posluchaj sobie glos Borka ten co zamiescilem, a co za roznica czy czyta z kartki? Glos nie powinien mu sie zmienic. Mi sie wydaje ze jak gra byla tlumaczona w japonii (samo cdp powiedzielo ze wszystko robilo konami) to wsadzili jakas wczesniejsza wersje komentarza zamiast ta wlasciwa , po prostu sie pomylili , jak cdp teraz to przesluchalo to padlo i stwierdzili ze takiego shitu nie moga wypuscic , wiec wyslali testera do japonii (jak sami powiedzieli) z wlasciwymi dzwiekami.
pepe
po to ze ktos testowal to - i takie nagrania byly i moze przez pomylke nagrali 200 000 plyt z nie tym komentarzem co trzeba....ah jaki bylbym szczesliwy jakby to byl powod przesuniecia premiery a w prawdziwej wersji PL bylby suuuuper komentator:D

A jesli to jest borek to moze im sie niespodobal(bo jest to...gowniane) to moze nagrywaja od nowa:) bylby miodzio! (o ile poprawia:P)
arm
Mieszkam i pracuję w Anglii i dzięki temu juz dzisiaj mogłem kupić PES 6 gdzie oprócz 5 standardowych jezyków jest również nasz język ale faktycznie są błędy w pisowni albo brakuje litery w słowie. Po latach grania na angielskim komentarzu polski komentarz brzmi trochę dziwnie ale jak dla mnie jest ok i co najważniejsze nie słyszałem powtórzeń smile.gif , a że brzmi trochę sztucznie to chyba normalne przy nagraniu, przecież to nie jest transmisja meczu na żywo!

Co do rozgrywki po zagraniu kilku meczy na najwyższym poziomie to gra się trochę szybciej niż w 5, podania faktycznie czasami są flegmatyczne, bramkarze fajnie bronią, ale zdarza im się odbić piłkę przed siebie, fajna walka w polu karnym i o górne piłki, stwarza się dużo sytuacji i pada dużo bramek.

Sędzia nie udziela się za często, już nie gwiżdże każdego faulu lub kontaktu z rywalem, ale jak pojedzie się ostro kosą to od razu czerwona kartka. Nie ma sędziów liniowych, ławki rezerwowych są nadal puste. Piłki są średnie, butów jest w sumie 14 ale używać można tylko 9 niestety.

Nie ma opcji zmiany właściwości ekranu, a granie na rozdzielczości 800x600 jest trochę dupne.

Jak ktos ma jakieś pytania to ...pytać cool.gif
T-Mac
a teraz pytanko do ludzi ktozy usprawniaja swojego pesa smile.gif
ktos probowal juz wrzucic jakas morde do gry ??
lag2
Ja mam. Pójdzie na GF 2 MX 400 ?
Orange_91
Arm nie da sie nawet zmienic rozdzielczosci w opcjach settings poprzez start?
arm
QUOTE(T-Mac @ Oct 26 2006, 17:50:27) [snapback]94490[/snapback]

a teraz pytanko do ludzi ktozy usprawniaja swojego pesa smile.gif
ktos probowal juz wrzucic jakas morde do gry ??

Numery twarzy są bez zmian ???
T-Mac
jezeli odpali sie przez ggs i numery sa bez zmian to wyswietli ci bmp smile.gif iwszystko bedziesz wiedzial widzial gdzie wrzucic
El Ninio
Macie wymagania i więcej się o nie,nie pytajcie mad.gif

Minimalne

Windows 2000/XP
Intel Pentium III 800MHz or equivalent processor (Athlon/Duron/Celeron)
256 MB RAM
DVD-ROM Drive
NVIDIA GeForce 3 or ATI Radeon 8500 video card
DirectX 8.1 compatible sound card
DirectX 9.0c or higher (included on Disc 1)

*Network(TCP/IP 128 kbps or higher)

1.5GB free hard disk space

Zalecane

Windows 2000/XP
Intel Pentium IV 1.4GHz processor
512 MB RAM
DVD-ROM Drive
NVIDIA GeForce 4 Ti, ATI Radeon 9600, or higher
DirectX 8.1 compatible sound card
DirectX 9.0c or higher (included on Disc 1)

*Network(TCP/IP 1.5Mbps or higher)

4.7GB free hard disk space
maciek_ssi

Zmieniają, bo usuwają zabezpieczenie. Bywa też tak, że ten proceder "psuje" grę, np. nie da się wysiąść z samochodu w pewnej grze.
Zresztą, skąd niby krążą te kopie po internecie? Nie z oryginału? To z czego? Z pirata?

CDP nic nie robił przy polonizacji (bo zajmowało się tym Konami) jedynie sprawdzał postęp i jakość prac.
zyga
Omg, czytac nie moge poprostu tego co niektorzy tu piszą, co za lamerzy! Borek komentuje w PES6, a jak nie to moze twoj wujek ??
arm
QUOTE(Orange_91 @ Oct 26 2006, 17:57:14) [snapback]94493[/snapback]

Arm nie da sie nawet zmienic rozdzielczosci w opcjach settings poprzez start?

Dzięki wielkie za przypomnienie, całkiem o tym zapomniałem! Da się !
Mrsnh
czy wie ktos jak do cholery zmienic w tej grze klawisze?!
thmc88
pa :] spotkamy sie pewnie za kilka dni / miesiecy ....

w sieci może i jest PES 6 , ale jak chcesz sie bawic z cdkeyem , crackiem i zabezpieczeniem to prosze bardzo ..
www.google.pl jak nie znajdziesz to masz pecha ;] ja tu piractwa nie bede szerzył ..

mam zamówionego pesa w wirtusie i cierpliwie czekam na listonosza / kuriera smile.gif))

PS. jaki pad polecacie do PEsa ? DualShock od Sony do Ps2 + przejsciówka manty ? czy może jakis nieoryginalny do PS2 albo do PC jakis .... :] póki co grałem całe życie na klawie i coś tam potrafie ;] ale czas na zmiany ;] r1.gif r2.gif rox ;]
dawidek151
QUOTE(texas23 @ Oct 26 2006, 19:32:37) [snapback]94503[/snapback]

ej ziomy biggrin.gif powiedzcie jest juz w sieci polska wersja pesa 6 bo szukalem i nie znalazlem jak jest to podajcie na jakiej stronce obojetnie czy to torrent czy w partach na jakims serwerze tongue.gif

jesli nie chcesz zarobic 20% to nie pisz takich glupot.
arm a jakie ligi sa na licencji i ile wogole jest tych lig?

pozdro
Orange_91
QUOTE(Mrsnh @ Oct 26 2006, 19:29:23) [snapback]94500[/snapback]

czy wie ktos jak do cholery zmienic w tej grze klawisze?!

Start-Konami-Pro evolution soccer-settings i tam masz zakladki z konfiguracją.
SyNowizna
ale nie da sie w grze! dry.gif
mariuszenko
Chlopaki wrzuccie cracka bede wdzieczny smile.gif
zyga
mariuszenko napewno nikt ci go nie wrzuci ph34r.gif
E 9
Wrzucał już ktoś jakies mordy z PEs'a 5 do PEs'a 6???Proszę o szybko odpowiedz to tez to robie wink.gif
arm
QUOTE(dawidek151 @ Oct 26 2006, 18:40:35) [snapback]94507[/snapback]

jesli nie chcesz zarobic 20% to nie pisz takich glupot.
arm a jakie ligi sa na licencji i ile wogole jest tych lig?

pozdro

nie ma ligi niemieckiej, a na licencji są włoska, hiszpańska, holenderska i francuska, a w angielskiej jedynie Arsenal i Manchester United.
Pro player
Wiara ale farmazony tu pisze!-o ligach już dawno pisało na forum(nie tylko tym)!-albo jak zmienić ustawienia rozdzielczości i inne takie!-zaraz może ktoś sie zapyta czy jest Polska wersja!-Żal siedzieć przed kompem!-Nie mam słów(klawiszy) na to!
Andzi
Komentarz z meczu Polska-Portugalia w wykonaniu Borka i Kołtonia.

http://rapidshare.com/files/755925/Polska-...ugalia.mp3.html

laugh.gif laugh.gif laugh.gif ohmy.gif
Rand
W sumie dobrze że nie ma niemieckiej ligi. Na szczeście jest miejsce na stworzenie jednej ligi, sądze że to miejsce powinna znalesc liga polska, natomiast pare czołowych niemieckich drużyn dałoby sie stworzyc zamiast np pes team itp Zresztą Bayern jest, wystarczyłyby jeszcze ze 4 zespoły niemieckie, no i liga polska. Jednak zanim ktoś zacznie robić jakiekolwiek patche trzeba sobie pograc innymi drużynami :]
Co do komentarza po 2 meczach jakoś średnio mi to pasuje, czasami zapominałem ze Borek cokolwiek gada a czasami wrecz denerwował. Zwłaszcza: "Oto Kezman, Petrov, Luccin, oto Aguero. . . " i tak wkółko, jakoś niegdy nie słyszałem żeby ktoś komentował w ten sposób po co to "Oto" !? Po za tym narazie nie słyszałem żadnych emocji w jago głosie, może jeszcze bede miał okazje, no i szkoda ze tak rzadko odzywa sie Kołtoń, i gdzie jego sławne yyyy. biggrin.gif Powinni dyskutować, no ale co ja wymagam cudów nie da sie zrobić.
Aha jeszcze co warte podkreślenia o samej rozgrywce to że bramkarze lepiej nie bronili nigdy. Naprawde są nieźli jak wychodze sam na sam to zwykłym strzałem cieżko jest pokonać bramkarza, miałem tak 3 sytuacje Eto'o i żadnej niewykorzystałem.
FANTA
rolleyes.gif ANDZI JAK SCIĄGA SIĘ TEN KOMENTARZ CZEBA ZAPŁACIĆ?

LECH ZAWSZE W MOIM SERCU x2.gif
robredo
QUOTE(FANTA @ Oct 26 2006, 20:45:58) [snapback]94524[/snapback]

rolleyes.gif ANDZI JAK SCIĄGA SIĘ TEN KOMENTARZ CZEBA ZAPŁACIĆ?
LECH ZAWSZE W MOIM SERCU x2.gif

nie trzeba........ masz tam opcje free smile.gif kliknij i wpisz 3 literki z obrazka i sciagaj smile.gif
texas23
chcialem poprostu sciagnac i zobaczyc jak sie prezentuje polska wersja sad.gif a ty mi odrazu procenty chcialbys dac smile.gif nie kupie kota w worku jezeli polska wercja bedzie ch***** to kupie ang dlatego chcialbym sciagnac sobie piracka wersje i zobaczyc smile.gif
Rand
Z tego co wiem nie ma wersji poslkiej i angielskiej, jest europejska, ma sie podczas instalacji wybór języka więc zawsze możesz zmienić język.
texas23
aha dzieki za info ale na torrentach widze np wersja hiszpanska czy angielska ale jezeli mowisz prawde to sprawdze sciagne i zobacze smile.gif jezeli by ktos wiedzial cos jeszcze to prosze zeby tutaj napisal biggrin.gif
Peras
PES jest juz na http'ach ale ja tam wole oryginał.Póki co ściągnę zobacze co i jak ale potem kuppuje (po raz pierwszy - człowiek z czasem mądrzeje tongue.gif )
zembi
o kur... komentarz z meczu polska-portugalia prezentuje sie fatalnie...:/ po prostu dno jak dla mnie:/
SyNowizna
bo jest b. kiepski, choc czasem sa przeblyski..
zembi
no szczególnie kwiestie w przerwie i po meczu, albo Pauleta!! hehe albo 'otrzymał...' blink.gif heheheh
baracuda
mam pytanko jest może w grze JUVE??
norek
QUOTE(edi09_99 hetman @ Oct 26 2006, 19:50:14) [snapback]94512[/snapback]

Wrzucał już ktoś jakies mordy z PEs'a 5 do PEs'a 6???Proszę o szybko odpowiedz to tez to robie wink.gif

bez problemu pasuja.Wrzucalem i wszystko jak nalezy. pozdrawiam.

a co do juventusu to jest...ale w others clubs A wink.gif

A co do wlasnych spostrzezen to tak:
Sedzia nie gwizdze tak jak w piatce co pozwala cieszyc sie akcjami.
Ładne animacje bramkarzy, niektore wygladaja jak z prawdziwych aren swiatowych.
Piłkarze tacy jak ronaldinho czy adriano posiadaja wlasne animacje strzalu podczas gry.
Co do komentarza to niestety tak jak myslalem. Szczerze mowiac suche buly....zabardzo
emocji to komentarz nie wzbudza a borek mowi o strzelonej bramce tak jak o sniadaniu
ktore zjadl z rana. Co do edit mode to duzo nowych slotow na twarze oraz wiele ciekawych
modeli pod wlosy wiec facemaking jeszcze polepszy swoje osiagniecia. Butow dali niby 14 a 9 do uzycia.
Peshop....na HOOj komu strusie ;D Troszke zdziwily mnie strzaly bo troszke jakby mniej polotu w nich
ale zagralem zaledwie 3-4 mecze wiec to narazie tyle co moge o tym powiedziec. Pogram dluzej
pochwale sie dalszymi spostrzezeniami. Pozdrawiam.
Rand
QUOTE(baracuda @ Oct 26 2006, 20:36:06) [snapback]94549[/snapback]

mam pytanko jest może w grze JUVE??

Jest ale w others. tam też znajdziemy Bayern z racji ze ligi niemieckiej nie ma ;]

PS.
Sorki za powtórke, nie zauważyłem że norek juz napisał odpowiedz :]
Adanio
Kometarz z meczu Polska-Portugalia jest tragiczny!!!!Zero emocji Kołtoń sie odzywa raz na 5 minut a Borek strasznie przynudza.Miejmy nadzieje ze cd-projekt go poprawi i bedzie warto czekac i zakupic oryginała.Pozdrawiam smile.gif
Laska_1986
Polska-Portugalia co do tego meczu to komentarz jest słaby...
Tak jak pisali wcześniej inni użytkownicy brak jest emocji w wypowiadanych kwestiach oraz co niektóre kwestie są co tu dużo mówić bardzo sztuczne:/
Wyglądało by to o wiele lepiej gdyby wypowiadane kwestie były dłuższe min. 3 sek., były zawarte w nich emocje i od czasu do czasu była poprowadzona krótka rozmowa między komentatorami. No ale co ja oczekuje od gry?tongue.gif

P.S. W pesie przynajmniej głos nie jest zniekształcany w niektórych kwestiach tak jak to miało miejsce w fifie:P
Riki101
QUOTE(Adanio @ Oct 26 2006, 22:53:46) [snapback]94553[/snapback]

Kometarz z meczu Polska-Portugalia jest tragiczny!!!!Zero emocji Kołtoń sie odzywa raz na 5 minut a Borek strasznie przynudza.Miejmy nadzieje ze cd-projekt go poprawi i bedzie warto czekac i zakupic oryginała.Pozdrawiam smile.gif

No chyba właśnie z tego powodu premiera w Polsce została przesunięta.Też mam nadzieję ,że poprawia komentarz a w szczególności teksty Borka wink.gif a co do Kołtonia to mimo ,że rzadko się odzywa to jednak wywiązał się ze swojej roli w miare dobrze smile.gif
T-Mac
nic nie poprawia na bank jest za pozno
Rasialdinho0
QUOTE(T-Mac @ Oct 27 2006, 00:25:36) [snapback]94559[/snapback]

nic nie poprawia na bank jest za pozno

Jednak cos poprawia:

"
Akashi
CD ProjektEkipa gram.pl
24.10.2006, 23:35

Naprawdę już odpowiedzi na 99% pytań powtarzanych non-stop dawałem wcześniej. Poza tym Dla jasności dzień wcześniej dostaliśmy wersję do sprawdzenia „finałową” no niestety gdybyśmy jej nie sprawdzili pewnie taka wybrakowana wersja by się pojawiła w sprzedaży. Sorka że wrócę do HoMM V ale jak pamiętacie 2 poprawki już wydało Ubi bez porozumienia z nami. Przypominam, że Konami robiło tłumaczenia a my mieliśmy je tylko zweryfikować czy są poprawne, dalszą historię pisałem wcześniej… tak więc proponuje co niektórym poczytać.

a tak dla jasności w Tokyo jest +7 godz.

Nie chce się powtarzać jak zdarta płyta co 2 posty,…"

"
Akashi
CD ProjektEkipa gram.pl
26.10.2006, 12:10

Dla jasności to ja byłem osobą, która sprawdzała wersję w Japonii oraz wersje tą finalną, błędy w obu wersjach są dokładnie takie same poprawili kilka elementów, ale główne problemy zgłoszone w sierpniu nie zostały usunięte. Niestety Konami użyło prawdopodobnie jakiejś wersji roboczej tłumaczeń a nie tej sprawdzanej przez nas z uwagami odnośnie braków w tłumaczeniach czy w fontach.

Ale o tym pisałem już wcześniej naście razy."

SyNowizna
no wlasnie, poprawia ale tylko tekst
Total Victory
Wiem ze to jest forum nie warez. Wiem ze 20% dostane jak co. Nameczylem sie wiele zeby sciagnac PES6 bo chce kupic pozniej. Brakuje mi ostatniego pliku. To jest plik zwany niby crackiem (pes6.exe). Mam dobra wersje, koles na forum na ktorym jestem zarejestrowany zrzucal screeny i normalnie juz wczoraj rezal z tej wersji torrenta ktora ja posiadlem. Mam pytanie czy ktos moze mi na PW pofatygowac sie pomoc mi ostatnim kroku do odpalenia ukochanego PES... ! Z gory dzieki. Tak samo jak wy wszyscy odliczam godziny, dni, noce itp itd do Premiery, jak jest ktos kto pomoze mi i sie nie bedzie szczypał z pomocą, to na PW. Dzieki. Kody rejestracyjne posiadlem, meka byla ogromna zeby je pobrac. Nikt kota w worku nie bedzie kupowal. Wiec do zobaczenia jakby co na Online.
Y3low
QUOTE(Rand @ Oct 26 2006, 20:09:04) [snapback]94517[/snapback]

Co do komentarza po 2 meczach jakoś średnio mi to pasuje, czasami zapominałem ze Borek cokolwiek gada a czasami wrecz denerwował. Zwłaszcza: "Oto Kezman, Petrov, Luccin, oto Aguero. . . " i tak wkółko, jakoś niegdy nie słyszałem żeby ktoś komentował w ten sposób po co to "Oto" !?

Chłopie a jak mnie to drażni!! bez sensu to!, moze jest tylko nagrane same oto i wezme i usune te oto i zrobie sama cisze i podmienie... bo mnie szlak trafia! tongue.gif laugh.gif
SyNowizna
hehe, sprobuj szczescia
oto eto biggrin.gif
T-Mac
tak przegladam sobie mordy w pes6 i sobie mysle co skosne oczy to skosne
chyba po pijaku robili je - sa tragiczne, dobrze ze jest tego troszke na necie wiec moze da rade wrzucic smile.gif
Pelas
wlasnie przed chwilo wstałem i instaluje PESa 6:P a w szkole to chyba zasne tongue.gif nigdy nie wstawałem tak wcześnie rano:P tongue.gif ale PES jest napewno tego warty:P

moje wrażenia są jak najbardize pozytywne;P a to co wyprawia KRYŚKA to przechodzi wszelkie pojęcie;P bardzo dobrze poprawiony flip flap jest no i wcześniej wspomniana gra bramkarzy: bardzo podoba mi się ten motyw w MASTER LIDZE że możesz warunki gry określić czyli czy chcesz rozwijać piłkarzy czy inne drużyny mają często kupować piłkarzy: ogólnie jestem za:P a co do komentarza: KOŁTOŃ wspaniała robota a co do Borka to już nie za bardzo:P Był taki motyw że jak grałem Polską w Pojedynku miedzynarodowym czyli iNternational Challenge to grałem 1y mecz z Bośnią i Hercegowiną:P W pewnym momencie powiedział że chyba chcą uśpić rywala:p a ja se myślę ze chyba on chce uśpić mnie:P

Mam nadzieje że wkrótce wyjdzie jakiś patch bo jak powoływałem zawodników w INTERNATIONAL CHALLENGE to było tam prau graczy jak PLAYER 124 i inne nr.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.