Orange_91
Oct 27 2006, 14:21
QUOTE(Patryk91 @ Oct 27 2006, 17:19:16) [snapback]94663[/snapback]
POMOCY CZEMU NIE MAM BOCZNYCH SEDZIOW LINIOWYCH ??
Bo ich nie ma w grze.
Bartolek
Oct 27 2006, 14:22
QUOTE(Orange_91 @ Oct 27 2006, 17:22:45) [snapback]94666[/snapback]
Bo ich nie ma w grze.
a na filmikach saczemu ??
GugSik
Oct 27 2006, 14:24
QUOTE(Patryk91 @ Oct 27 2006, 17:23:50) [snapback]94668[/snapback]
a na filmikach saczemu ??
a na filmach kibice machaja rakoma ,czemu ? wez sie zastanow
tylko na x360 sa liniowi
Bartolek
Oct 27 2006, 14:29
Jak dodac inna twarz np ronaldinha przez GGS ??
Orange_91
Oct 27 2006, 14:31
QUOTE(Patryk91 @ Oct 27 2006, 17:30:13) [snapback]94673[/snapback]
Jak dodac inna twarz np ronaldinha przez GGS ??
Tak jak w PES 5.Przeciagasz nowa twarz na stara.
Bartolek
Oct 27 2006, 14:40
A działa ten kitserver z twarzami do pes 6 z pes 5
owenik
Oct 27 2006, 14:57
Dzisiaj pierwszy raz miałem szansę zagrać w najnowszą odsłonę Pro Evolution Soccer. Spotkała mnie rzecz conajmniej dziwna, więc zamierzam to opublikować

Grałem z kumplem, on atakuje, jest gdzieś na 35 metrze, ja wyszedłem bramkarzem, przed bramką zostali tylko napastnik druzyny przeciwnej i tuż za nim obrońca. Sędzia po podaniu do napastnika odgwizdał spalony

jako linię offsajdu wyznaczono linię nie ostatniego obrońcy, a bramkarza

ehh
Jedna osoba pisze ze gra jest szybsza od pesa 5,druga osoba pisze ze gra jest wolniejsza od pesa5
To jak w koncu jest z tym pesem 6?
crash5
Oct 27 2006, 15:00
Witam was mam pytanie bo kumpel ma orginała mieszka za granica i sie zarejestrowal podał klucz od gry i mieli mu wysłac potwierdzenie!!!! CZy tak sie własnie rejstruje?? Czy inaczej?? Jak robimy cos zle to dajcie znać tu na forum!!!! Z góry dzięki. Pozdrawiam.
barney2005
Oct 27 2006, 15:12
Mam takie pytanie

czy da sie wogole w tym PEsie grac na dwoch ( tzn dwie osoby przy jednym komputerze ) ( klawiatura + pad ) ... ja nie moge tego ustawic
Ogród - wolniejsza
barney2005 - da sie ustaw pada tam gdzie jest drugi kontroler a nie 1
a wiec tak 6 odsłona jest zdecydowanie wolniejsza od 5:P
crash5
Oct 27 2006, 15:25
MOŻE KTOŚ ODPOWIEDZIEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam was mam pytanie bo kumpel ma orginała mieszka za granica i sie zarejestrowal podał klucz od gry i mieli mu wysłac potwierdzenie!!!! CZy tak sie własnie rejstruje?? Czy inaczej?? Jak robimy cos zle to dajcie znać tu na forum!!!! Z góry dzięki. Pozdrawiam
misiek1899
Oct 27 2006, 15:37
Czy Kitserver z PES5 będzie działał w PES6??
pawka20
Oct 27 2006, 15:42
QUOTE(owenik @ Oct 27 2006, 15:58:31) [snapback]94681[/snapback]
Dzisiaj pierwszy raz miałem szansę zagrać w najnowszą odsłonę Pro Evolution Soccer. Spotkała mnie rzecz conajmniej dziwna, więc zamierzam to opublikować

Grałem z kumplem, on atakuje, jest gdzieś na 35 metrze, ja wyszedłem bramkarzem, przed bramką zostali tylko napastnik druzyny przeciwnej i tuż za nim obrońca. Sędzia po podaniu do napastnika odgwizdał spalony

ehh

jak to cie dziwi to przeczytaj zasady gry w piłke nożną
saviolka
Oct 27 2006, 15:47
QUOTE(owenik @ Oct 27 2006, 15:58:31) [snapback]94681[/snapback]

ehh

Czy ty nie znasz zasad Piłki Nożnej.
Niektórzy mówią takie rzeczy że płakać się chce.

A co do Pes6 to ta gra jest znowu świetna,
a tym ktorym się nie podoba to niech poprostu nie grają.
A i jeszcze jedno

każda gra ma błędy.
ja mam poslka wersje a wy
jak zminic ustawienia klawiszy bo tam da sie zminic tylko na pada
calwin
Oct 27 2006, 15:59
QUOTE(hoti @ Oct 27 2006, 18:54:04) [snapback]94703[/snapback]
ja mam poslka wersje a wy
jak zminic ustawienia klawiszy bo tam da sie zminic tylko na pada
a ja chińską

ty masz dobrze
SyNowizna
Oct 27 2006, 16:15
rilołded
A ja po rozegraniu kilku meczu mogę powiedzieć jedno, gra jest super, wspaniale się konstruuje akcje, strzały nie mają niestety potężnego impetu, ale dużo im do realnych zagrań i tak nie brakuje. Wspaniała animacja poszególnych kopaczy (np. taki Zidane - poezja).
Polski komentarz mógłby być o niebo lepszy, w sumie to wbrew pozorom/obawom zawodzi Borek, Romek Kołtoń akurat włożył więcej zaangażowania w swoje kwestie co zdecydowanie słychać. Borek mówi tak jak do ściany... Ale jak na pierwszy raz jest nieźle (polski komentarz w PESie, nie pierwszy 'występ' mattiego bo jak niektórzy wiedzą brał on już udział w komentowaniu pewnej piłki... Hmmm ale jaka to nazwa była to nie pamiętam - Mundial? W każdym bądz razie miał już jakieś doświadzczenie).
Ehehhe zagralem juz z ponad 20 meczy, gralem Brazylia, Anglia, Barcelona itd.. itd.. i ogulnie jade kompa jak chce ale jest jeden wyjatek gram puchar europy Anglia, pojechalem Niemcow Portugalie, Hiszpenie jak chcialem ale za cholere nie moge wygrac z kim?? z Polska

maja takie ustawienia ze te ciotki jada mnie jak chca komp nimi miesza lepiej jak Brazylia

buehehehe paranoja co jak im strzele bramke to po chwili tak mnie jada i bramka

takie parówki z tych polaczków
Bartolek
Oct 27 2006, 17:04
Jest moze jakis kitserver do strojów i twarzyjuz wydany (czy mozna grac na tym od pes 5 ) ??
_DEVIL_
Oct 27 2006, 17:24
QUOTE(T-Mac @ Oct 27 2006, 15:20:01) [snapback]94639[/snapback]
moze i tak ale ja o tym nie wiedzialem bo nawet nie gralem w we10 ani nie widzialem tej gry w akcji

No wlasnie i dlatego jestes zaskoczony.Ja nagralem sie bardzo duzo w We10 i jak teraz sciaglem pes6 na ps2 to zabardzo nie jestem zaskoczony.Co nie oznasza ze nowy pes6 nie jest lepszy , gdyż jest i to o wiele
Riki101
Oct 27 2006, 17:25
QUOTE(Patryk91 @ Oct 27 2006, 20:05:55) [snapback]94716[/snapback]
Jest moze jakis kitserver do strojów i twarzyjuz wydany (czy mozna grac na tym od pes 5 ) ??
Nie ma wczoraj dopiero byla premiera
mcraczek
Oct 27 2006, 17:58
krotko o PES6:
-jakies gowniane strzaly,
-styl podan gorszy niz w PES5,
-jakies dziwne zachowania pilkarzy przy odbiorze pilki,
-mozna biec niemal przez cale boisko bark w bark - paranoja,
-brak bundesligi to juz przegiecie bezczelnosc panow z Konami przechodzi ludzkie pojecie,
-nadal brak masy klubow z licencja to jest po prostu porazka moze w PES18 doczekamy sie licencjonowanego PESa,
-nie wiem kto jest odpowiedzialny za murawe w grze ale serdecznie wspolczuje daltonizmu tej\tym osobom,
-jakos tekstur? kpina,
-menusy? tragedia,
-oprawa muzyczna? jak zwykle,
-komentarz? w sam raz na kolysanke,
-pilki? dno,
-falule? raz na 10 meczy teraz to jest dopiero realistycznie co nie?
-sama rozgrywka? niczym w Fifie...
a co mi sie podoba?
+ gorne podania
+ nowe animacje bramkarzy
Coz moja cierpliwosc juz sie skonczyla. Meczy mnie co rok patchowanie PESa bo bez jego gruntownego przeprowadzenia nie daje sie grac. PES6 cofajac pamiecia do PES4 i 5 nie zmienil sie w zadnym stopniu oprocz znacznych zmian w gameplayu tym razem na gorsze. Brak licencij to po prostu wstyd. Ogolnie rzecz ujmujac sram na jakies licencje ale taka firma jak Konami wypuszczajac od wielu wielu lat gre pilkarska bez licencji z mala iloscia lig okryla sie w moich oczach i pewnie wielu z was hanba. A jeszcze slowo o gameplayu. Grajac w PES5 czulem ze gram czulem ta symulacje teraz czuje sie niczym jakbym pykal w konkurencyjna gre wiadomo jaka. Zamieniajac kluby ktore zawsze byly w grze tyle ze tym razem opartych na licencji, zmieniajac gameplay na gorsze, dodanie zwodu, paru animacji zmienienie menusow i paru innych drobnych - tak wyglada roczna praca nad gra panow z Konami. Wiem ze moje zdanie gowno was obchodzi wielu zapalencow pewnie mnie tu zlinczuje ale wisi mi to. Ja w PES6 nie zamierzam po prostu grac i basta, a gbyby ktos sie mnie zapytal czy warto kupic PES6 z czystym sumieniem odpowiedzialbym ze NIE
QUOTE(Y3low @ Oct 27 2006, 19:29:55) [snapback]94711[/snapback]
Ehehhe zagralem juz z ponad 20 meczy, gralem Brazylia, Anglia, Barcelona itd.. itd.. i ogulnie jade kompa jak chce ale jest jeden wyjatek gram puchar europy Anglia, pojechalem Niemcow Portugalie, Hiszpenie jak chcialem ale za cholere nie moge wygrac z kim?? z Polska

maja takie ustawienia ze te ciotki jada mnie jak chca komp nimi miesza lepiej jak Brazylia

buehehehe paranoja co jak im strzele bramke to po chwili tak mnie jada i bramka

takie parówki z tych polaczków

widocznie za slabo grasz zeby ograc Polakow... moze przez to, ze lepsze druzyny atakuja 10 zawodnikami i latwo z kontry im strzelac gole, a slabsze teamy sie bronia?
ps. naucz sie ojczystego jezyka...
mam takie same odczucie co @mcraczek ;/ niestety...
baski18
Oct 27 2006, 18:21
To oznacza ze jestescie fifowcami - do widzenia z tego forum.
Pozdro
snok3r
Oct 27 2006, 19:01
QUOTE(baski18 @ Oct 27 2006, 21:22:22) [snapback]94733[/snapback]
To oznacza ze jestescie fifowcami - do widzenia z tego forum.
Pozdro
nie. tym razem sie panowie z konami nie spisali i tyle.
ppatrykk
Oct 27 2006, 19:04
QUOTE(mcraczek @ Oct 27 2006, 20:59:43) [snapback]94729[/snapback]
-brak bundesligi to juz przegiecie bezczelnosc panow z Konami przechodzi ludzkie pojecie,
To akurat nie ich wina tylko DFB
-jakos tekstur? kpina,
Na pewno lepsze niż w fifie ... Tam to dopiero wyglądają świetnie .A szczególnie twarze i fryzury kopaczy .
-faule? raz na 10 meczy teraz to jest dopiero realistycznie co nie?
Chyba gramy w inną grę ... o_O
-sama rozgrywka? niczym w Fifie...
Tak tak
A wiec znowu ja. Pograłem dzisiaj sobie cały dzien i powiem krotko....cieniutko jest.
Po kilku godzinach grania zal dupe sciskal. Jak mozna tak skiepscic strzaly?
Biegne sobie adriano....20 metr mysle zaj**ebie sobie a tu farfocel po ziemi...
mysle no trudno kiks...2,3,4,5,strzal dalej to samo...dół...
Co dalej...czasem gra wyglada jak jeden wielki nie wypal kiedy to sie przechwytuje pilke
i przechwytuja ja znowu tobie znowu przechwytujesz i znowu tobie...nerwica....
A jeszcze te jakze szybkie obroty zawodnikow...kiedy chcesz zmienic kierunek biegu....
10 razy w tym momencie by mi pilke zabrali....no i te momenty kiedy poprostu nic nie da sie zrobic...
Komentarz...nie wypowiadam sie w tej kwestii bo to juz w ogole katastrofa...
leci badziew po ziemi ledwo co sie toczy bramkarz w pokraczny sposob wybija pilke
a borek wyskakuje z tekstem "wspaniala parada"...no to ja chyba myle pojecia...
Co do tematu ladnych goli....to naprawde beda musialy dziac sie cuda aby cos ladnego wpadlo...
wracam do poczciwej piatki...coz ze bede sie wkurzal faulami ale lepsze to niz
kopac pilke z predkoscia idacego zolwia...
snok3r
Oct 27 2006, 19:22
QUOTE(norek @ Oct 27 2006, 22:17:02) [snapback]94738[/snapback]
Co do tematu ladnych goli....to naprawde beda musialy dziac sie cuda aby cos ladnego wpadlo...
teraz kazdy sie bedzie jaral ze strzelil z "przewrotki" (wreszcie wychodz...i to nawet czesto w porownaniu z poprzednimi odslonami)
Taaa i jeszcze bramkarz bardzo czesto wypuszcza pilke... :/ nawet takie szmaty... bleeee
saviolka
Oct 27 2006, 19:34
z waszych opowieści to wydaje mi się że Konami za bardzo chce tą gre realną zrobić
np te strzały o których mówił Norek.
W prawdziwych meczach też widzimy takie nieudane strzały , szybkie odbiory.
GugSik
Oct 27 2006, 19:44
ludzie ten pes jest najgorszy w historii moim zdaniem ,rowna sie z pes4

o czym tu dyskutowac...odwalili fuszerke..czekaja na nowa konsole ps3 ,teraz olali zupelnie ta czesc,jest do dupy slowo daje,gralem pare dni i nie da sie grac,wszystko z przypadku!
Pro player
Oct 27 2006, 19:45
Mam zamówionego oryginała-ae już gram w pesa(zgadnijcie jak)
Coraz bardziej żałuję że zamówiłem tego oryginała!-myśle że moją ocene może jedynie uratować gra online, a na to musze jeszcze poczekać z tydzień minimum!-najgorsze są strzały, to one najbardziej mnie frustruja,podania i gameplay idzie się przyzwyczaić!-w WE10 chociaż był gorszy od Pes6(moje odczucie), to jednak w WE10 zawodnicy z mocnym strzałem potrafili puscić taką Bombe-a w Pes6 albo mizernie, albo w niebo!-SZKODA-troche za mało jak na tyle czekania!-może za rok,dwa.....
Jak dla mnie gra nie jest widowiskowa, ot co. Ale narazie randomu nie zauważyłem.
Faule - idealnie wyważone, sędzia gwiżdże kiedy trzeba, a CZASEM coś przesadzi lub przymknie na coś oko (jak naprawdę).
Strzały - śmieszne kiksy, ale czy w prawdziwych spotkaniach padają same petardy wprost w okienko? No własnie... TU jest podobnie (przynajmniej u mnie). 2 - 3 kiksy, jakiś genialny strzał, kiks... PIĘKNA GŁÓWKA

(wspaniale wyglądające animacje kiedy piłkarze walczą w powietrzu, albo "zawieszony szczupak" coś pięknego).
Auty!!! Nareszcie można z nich ugrać coś konkretnego, bez pomocy <random mode>

Według mnie (po 5 godzinach grania), gra jest świetna. Czekam na OF'a żeby zacząć ML i grać, grać i grać.
W drugiej kolejności jest kupno oryginalnej wersji gry co by popykać przez globalną pajęczyne.
Reasumując:
Wszystko 'in plus'.
ps. Troche za bardzo jest czuły "pasek strzału", albo mi się coś z

guzikiem

na padzie stało.
aż mi się nie chce ściągać pesa jak czytam te komentarze, dziwią mnie aż tak mocne słowa krytyki, niektórzy z kolei piszą że gra jest świetna widać zdania sa podzielone
GugSik
Oct 27 2006, 19:50
Ludzie ! ja kocham PES ale ta czesc jest naprawde kiepska,jak mozna powiedziec ,ze wszystko jest IN PLUS!? rozumiem,ze jestes fanatykiem ale to smieszne i tak...
PES34 pograj troszke,sam ocen , jezeli jestes dlugotrwalym graczem to na pewno podzielisz moje zdanie
Ja tam wiem jedno, gra się przyjemnie i to się liczy. Koniec z nerwicą której nietrudno było się nabawić w 5 części (faule)...
Ja tam wiem jedno, gra się przyjemnie i to się liczy. Koniec z nerwicą której nietrudno było się nabawić w 5 części (faule)...
Mi się BARDZO podoba! Gra BARDZO mi przypadła do gustu (4 po 2-ch meczach 'rzygałem', 5 była lepsza ale faule zabijają całą radość gry :/). W Pes 6 gra mi się wyśmienicie.
GugSik
Oct 27 2006, 19:54
Oran zazdroszcze Ci . ciekaw jestem z czego czerpiesz przyjemnosc grania....ze strzalow ktore na golo wchodza z pierwszej pilki i bez zadnych normalnych akcji!?
jeszcze w sumie nie powinienem się wypowiadać ale zgadzam się z przedmówcą , chyba lepiej jak są jakieś kiksy przy strzałach ,wtedy dopiero jest "radocha " gdy się trafi ładnego gola:)
QUOTE(GugSik @ Oct 27 2006, 22:55:40) [snapback]94752[/snapback]
Oran zazdroszcze Ci . ciekaw jestem z czego czerpiesz przyjemnosc grania....ze strzalow ktore na golo wchodza z pierwszej pilki i bez zadnych normalnych akcji!?
Bez żadnych normalnych akcji?! O czym Ty mówisz? Czy my aby na pewno mówimy o tej samej grze?
PES34: Oj tak, po ładnej bramce szczególnie jest radość.
GugSik
Oct 27 2006, 19:57
strzaly sa normalnie beznadziejne ,nie da sie uderzyc jak ktos jest przy tobie , tylko jak podasz i strzelisz ,mowie wam to jest syf z gilem
hihihihi ORAN , ok ja juz nie obrzydzam wam "cudownej gry"
radze odinstalować zamiast zniechęcać innych

mam nadzieje że nie będę tak samo reagował na nową cześć pesa jak wy gdy już zagram
Ja życze Ci aby gra się spodobała Tobie równie bardzo mocno jak mi.
Ziomex
Oct 27 2006, 20:09
Z tego co czytam to dla mnie gra będzie wprost wyśmienita

dlaczego ? bo od 2 lat gram w pesa 4 a z tego co slysze to pes 6 rowna sie do 4 i mam nadzieje że tak jest bo pes 5 moim zdaniem nie był zły ale po prostu mi nie pasował dlatego gram w 4 część. Ja tam rozumiem Oran'a , może i strzały są dupne ale sytuacji jest więcej (niż w Pes5) i tam chodzi o ideał , nie możesz udeżyć jako tako i gool , uderzenie idealne jest potrzebne aby bramkarz wyciągał piłke z bramki
W sumie to ja sie ciesze że pes6 taki jest ale niestety nie wszystkim przypadło to do gustu :/
Ale żem prooo napisał

dosłownie pro-fe-ska:p
Rasialdinho0
Oct 27 2006, 20:09
QUOTE(Rasialdinho0 @ Oct 27 2006, 23:10:23) [snapback]94761[/snapback]
nieźle !!!!!
Ziomex
Oct 27 2006, 20:13
Rasialdinho0 może nagrałbyś jakąś byle jaką bramke , tylko po to aby obczaić jak padają bramki w najnowszym pesku

??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.