Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
GugSik
no nie...pes4 ... kurka krew mnie zalewa...co jest podniecajacego w tym,ze podasz ,strzelisz i wchodzi ,tak jest w 70 % ,to jest radosc?to jest komputer ktory ma ustawione,ze z podania latwiej trafic...Sorry nie moge...
PES34
QUOTE(Ziomex @ Oct 27 2006, 23:14:35) [snapback]94763[/snapback]

Rasialdinho0 może nagrałbyś jakąś byle jaką bramke , tylko po to aby obczaić jak padają bramki w najnowszym pesku tongue.gif ??

podpisuje się smile.gif chce w końcu zobaczyć te " beznadziejne strzały "
GugSik
PES34 widze,ze jestes pelen werwy..tez nie chcialem sluchac narzekaczy,tez czekalem az zdobede ta gre ... i ,ze na pewno jest fajna .. smile.gif jak sie wam podoba to bardzo fajnie! tylko dziwie sie wam biggrin.gif
Riki101
Już nie długo sam się przekonam jak prezentuje się nowa czesc PESa i mam nadzieje ,że po rozegraniu kilku meczy nie bede mial takich zlych odczuc jak wy.Przypomne jak to było z poprzednią czescia gry gdy tez wszyscy na nią bluzgali i byli ogólnie nie zadowoleni a pozniej okazalo sie jednak ze nie jest tak źle.Oby...
Ziomex
Tak grają lamerzy (nie mówie że nim jesteś) i jeśli nie wiesz o co mi wogule chodzi to po kiego kurwa cwela sie odzywasz (sorki za przekleństwa) aha jeszcze jedno , czy ja powiedzialem ze podanie , strzal i gol to jakakolwiek radość ?? no właśnie dry.gif i jeśli ci sie pes 4 nie podoba to nie mój problem i weż wrzuć na luzik czlowieku tongue.gif to pierwsza zasada życia tongue.gif nie jesteś na luzie to cie nie ma
GugSik
QUOTE(Ziomex @ Oct 27 2006, 23:19:51) [snapback]94768[/snapback]

Tak grają lamerzy (nie mówie że nim jesteś) i jeśli nie wiesz o co mi wogule chodzi to po kiego kurwa cwela sie odzywasz (sorki za przekleństwa) aha jeszcze jedno , czy ja powiedzialem ze podanie , strzal i gol to jakakolwiek radość ?? no właśnie dry.gif i jeśli ci sie pes 4 nie podoba to nie mój problem i weż wrzuć na luzik czlowieku tongue.gif to pierwsza zasada życia tongue.gif nie jesteś na luzie to cie nie ma

hihihi ,nic dodac,nic ujac biggrin.gif wez na luz biggrin.gif
Ziomex
tongue.gif Luzik tongue.gif A tak na marginesie to o gustach sie nie dyskutuje tongue.gif tobie sie nie podoba a mi tak no i tak jest luzik wiec co z tego tongue.gif
Bartolek
Na pro-evopojawily sie 1 patche

PS. wie ktos mozejak zrobic tego of-a z pro-evo ktory robi oryginalne drużny i loga ???
Rasialdinho0
QUOTE(PES34 @ Oct 27 2006, 23:17:37) [snapback]94765[/snapback]

podpisuje się smile.gif chce w końcu zobaczyć te " beznadziejne strzały "

ok postaram sie nagrac , mam jedna fajna brame nawet smile.gif

ps: musze wam powiedziec ze gra nie jest wcale taka latwa i nie padaja w meczu wyniki 7-5 jak to niektorzy mowili dry.gif . Gram na najwyzszym poziomie i wyniki przewaznie zamykaja sie w 3 golach.
thmc88
to po co ściagaliscie piraty , pytam sie was ? i co teraz nie zamówicie ! a jasne nie zamawiajcie bedzie lepszy poziom online ...

sam nie grałem , powoluje sie na opinie tutejszych osób . Jedni ją chwalą inni mieszają z błotem .
Pes4 wg mnie był cudowny ! gra była dynamiczna (nie chodzi mi tu o nędzny komputer , tylko o gre z człowiekiem ) tak samo powinno byc w pesie 6 .

To , że nie ma Bundesligi ? ale wkrótce będzie . Osobiscie i tak ciesze sie chociaż z kilku licencji bo i tak wyjdą patche które będziemy ściągac

Faule w Pesie5 ... nie było źle . To jest moje zdanie , jesli będą wystepowac w troche mniejszej ilosci to bedzie idealnie

podania , złe strzały itp ... to ja chyba złe filmiki widziałem smile.gif wyglądało to fajnie nawet.. jak w życiu

grałem w Pesa3 bardzo mi sie podobał .. nadszedł Pes4 nie spodobał mi sie od razu , ale potem przesiadłem sie na niego ... wyszedł PEs5 to wywaliłem go od razu bo był nudny (0 - 0 w 10 meczach..) teraz gram w niego bardzo chętnie i nie odczuwam nudy , jest super ..a gra z kumplem to już przyjemnosc jak w pesie 4

PEs6.. pewnie na początku bedzie mi sie trudno przekonac , wiadomo nowy gamepley i inne zmiany ... ale wkoncu nadejdzie ten dzien gdy powiem , że 110 zł nie poszło na marne... , że będe sie cieszył strzelając kolejne gole , gdy gra będzie radością.. wszystkim tego życze..

PS... to jak wkoncu z tym komentarzem ;] moze CDP cos napisalo ? w sumie to mamy chyba w wersji Polskiej wybór angielskiego komenta nie ? ... mam nadzieje jak cos smile.gif
PES34
QUOTE(GugSik @ Oct 27 2006, 23:19:42) [snapback]94766[/snapback]

PES34 widze,ze jestes pelen werwy..tez nie chcialem sluchac narzekaczy,tez czekalem az zdobede ta gre ... i ,ze na pewno jest fajna .. smile.gif jak sie wam podoba to bardzo fajnie! tylko dziwie sie wam biggrin.gif

dlatego pisałem że mam nadzieje że nie będę miał takich odczuć jak ty , mam wielka nadzieje wink.gif

QUOTE(Ziomex @ Oct 27 2006, 23:19:51) [snapback]94768[/snapback]

QUOTE(GugSik @ Oct 27 2006, 23:21:13) [snapback]94769[/snapback]

hihihi ,nic dodac,nic ujac biggrin.gif wez na luz biggrin.gif

PANOWIE o co te kłótnie wink.gif o gustach się nie dyskutuje tak smile.gif jednemu się podoba drugiemu nie
GugSik
thmc.... i dlatego ciesze sie ,ze nie musialem kupic tej gry , i dlatego dema ludzie tez nie zobacza..wlasnie po to zebyscie kupili , ci ktorzy beda wielbic kazda czec serii PES biggrin.gif
norek
Jeszcze raz ktos kogos obrazi a posypia sie bany.
Temat jest o PES6 wiec kazdy ma swoje "WLASNE" zdanie
i niech sobie sie wypowiada w jaki sposob tylko chce jednak
obrazania jakiegokolwiek znosic nie bede...Pozdrawiam.
Ziomex

A tu przytocze moją historie miłości od pierwszego wejżenia tongue.gif :
Zobaczyłem ją , na pułce w sklepie eee sorki na torrentach tongue.gif
ściągłem , droga była kręta
Raz transfer 0 a raz 15
Wyłączał się Azureus razy kilkanaście
Jednak udało się
Ależ wtedy podnieta wzieła mnie
Włączam a tam ona tongue.gif piękna
Nie kupiona a ściągnieta
Zakochał żem sie w niej odrazu
I grałem aż dostałem kręgosłupa urazu
Po kilku tygodniach , wróciłem
uwolniłem swoją wewnętrzną siłę
I grałem aż do dzisjaj
A dzisja dane mi jest poznać pesa 6 oblicza
EE chyba poetą zostane:p
Historia o Pes 4 oczywiście tongue.gif
thmc88
GugSik pewnie po czesci masz racje... ja kupuje PEsa6 tylko ze względu na online ...
kazdej czesci pesa nie będziemy wielbic i pewnym jest , że błędy będą... ale nie zauważam ich po jednym meczu w Fife ;]

pes6 pewnie dużo zyska w online.. nie ma sensu grac z kompem bo mecze są nudniejsze...
a wszystko zobacze ok 5 listopada... mam nadzieje , że bedzie niezle .. jak nie to strace 110 zł ;]

..ps .. demko nigdy nie pokazuje całosci ... może to i lepiej , że go nie było .. zbyt wczesna opinia moze wszystko załatwic ;] na przekór wszystkim mam nadzieje , że PEs6 mi sie spodoba.. Ot jak słuchanie muzyki .. jedni lubą rock , drudzy metal , trzeci hiphop ,a inni techno i inne .... nigdy nie bedzie ideału dla wszystkich smile.gif
Ziomex
GugSik masz całkowitą racje tongue.gif ściągam tego pesa aby pograć z kolegami a nie z kompem . jedyna gra w jakiej mecz kompem był w miare dynamiczny i NIE nudny to pes 4 tongue.gif (moim zdanieM) ale też myśle że będzie strasznie powiewało nudą np. w Master Lidze :/ no ale cuż poradzić tongue.gif ja mam na szczęście w bloku 5 kolegów , wszyscy do mnie wpadają i gramy ze sobąxD

Zapomniałem dodać :
Luzik xD
Ziomex
Coś nie widać Rasialdinho0 ciekawe czy nagrał jakąś brameczke tongue.gif
PS. widziałem filmik z flip flapem z pesa 6 , wygląda o niebo lepiej niż poprzedniej odsłonie tongue.gif widziałem też jak koleś sobie grał mecz i jak strzelał gola to wcale nie było widać że takie tandetne są te strzały .
Rasialdinho0
QUOTE(Ziomex @ Oct 27 2006, 23:55:03) [snapback]94784[/snapback]

Coś nie widać Rasialdinho0 ciekawe czy nagrał jakąś brameczke tongue.gif
PS. widziałem filmik z flip flapem z pesa 6 , wygląda o niebo lepiej niż poprzedniej odsłonie tongue.gif widziałem też jak koleś sobie grał mecz i jak strzelał gola to wcale nie było widać że takie tandetne są te strzały .

nagralem , wlasnie wrzucam na serwa smile.gif

a oto i ona , moja pierwsza brama nagrana z pesa 6 biggrin.gif

http://www.sendspace.com/file/wsvjoi
Ziomex
O !! zara sie zobaczy tę brameczke:P powiedz Rasialdinho0 jak jest z dryblingiem w nowym pesie bo to jeden z najlepszych chyba atutów ( i ulubionych:P) pro evo

Edit:Sorry za dwa posty pod sobą , nie zauważyłem żeby nie zaśmiecać to usuńcie lepiej tongue.gif+
Rasialdinho0
o dryblingu to nie wiem zbyt duzo bo znam narazie podstawowe zwody i te z pes5 biggrin.gif . tych nowych nie wiem jeszcze jak sie robi tongue.gif
Bartolek
QUOTE(Rasialdinho0 @ Oct 27 2006, 23:56:08) [snapback]94785[/snapback]

Fajnie sie Casillas rzucil przy tym pierrwszym strzale. Ale bramka nie zafajna tongue.gif

PS. Niech ktoś odpowie na moje pytanie o OPTIONFILE bede wdieczny.
Rasialdinho0
QUOTE(Patryk91 @ Oct 28 2006, 00:04:17) [snapback]94790[/snapback]

Fajnie sie Casillas rzucil przy tym pierrwszym strzale. Ale bramka nie zafajna tongue.gif
PS. Niech ktoś odpowie na moje pytanie o OPTIONFILE bede wdieczny.

nie mowilem ze bedzie fajna, chcieli zobaczyc bramke a ta akurat strzelilem tongue.gif
Y3low
QUOTE(Rasialdinho0 @ Oct 27 2006, 23:56:08) [snapback]94785[/snapback]

Czym nagrywales? jakim programem??
Bo tesz mam pare brameczek smile.gif

Pozdrawiam.
Rasialdinho0
frapsem
Y3low
a jeszcze jedno pytanko jakos priorytety ustawiasz, zeby nie przycinal sie filmik?
wirtualna
Jedyne co moge powiedziec o nowym pesie to:
1. Poziom strasznie spadł (rozegralem kilka meczy)
2. Komentarz polski jest okropny - dla tych co znaja angielski az rzuca sie "w uszy" ze zdania są przetłumaczone z ang. komentarza słowo w slowo. A do tego ZERO emocji jakby komentowal to ktos nie interesujacy sie wogóle piłka nozną sad.gif I tyle co widzialem FIFE06 w Media Markt to teraz Szpakowski wypada tam rewelacyjnie... szkoda. Na szczęscie pozostaje nieporownywalna z fifą grywalność smile.gif
Rasialdinho0
QUOTE(Y3low @ Oct 28 2006, 00:17:26) [snapback]94795[/snapback]

a jeszcze jedno pytanko jakos priorytety ustawiasz, zeby nie przycinal sie filmik?

na standardowych krecilem tongue.gif
Ziomex
Ha , a ja sie bałem że bez kitu ze strzałami jest źle , wystarczy wejść do tematu z bramkami z pesa 6 i zobaczyc sobie siaty Hawoka , piękne bramki po prostu , a czasu na strzelenie ich miał nie wiele . Już nie mam żadnych powodów aby sie martwić czy pro evo 6 mi sie spodoba . :]
mihalo
Kurcze trochę za łatwo strzela się z pierwszej piłki, ale to jest to czego brakowało w wersjach 4 i 5 smile.gif przypomina się stara dobra 3ka.

Trochę za mało fauli, ale ta odsłona jest nastawiona maxymalnie na niezakłucanie rozgrywki, szybko wznawine rzuty wolne, u COM także, dużo przywilejów, nawet szybciej tablice początkowe mijają smile.gif

Za łatwo można dojść pod bramkę rywala, naszczęście wyeliminowno trochę tą turniejowa zagrywkę z cofnięciem się i podaniem do ndbiegająceog zawodnika oraz strzały z kąta nie są aż tak skuteczne

Bramki z główek.... i znów przypomina się stary dobry PES3...

SyNowizna
QUOTE(norek @ Oct 27 2006, 22:17:02) [snapback]94738[/snapback]

A wiec znowu ja. Pograłem dzisiaj sobie cały dzien i powiem krotko....cieniutko jest.
Po kilku godzinach grania zal dupe sciskal. Jak mozna tak skiepscic strzaly?
Biegne sobie adriano....20 metr mysle zaj**ebie sobie a tu farfocel po ziemi...
mysle no trudno kiks...2,3,4,5,strzal dalej to samo...dół...
Co dalej...czasem gra wyglada jak jeden wielki nie wypal kiedy to sie przechwytuje pilke
i przechwytuja ja znowu tobie znowu przechwytujesz i znowu tobie...nerwica....
A jeszcze te jakze szybkie obroty zawodnikow...kiedy chcesz zmienic kierunek biegu....
10 razy w tym momencie by mi pilke zabrali....no i te momenty kiedy poprostu nic nie da sie zrobic...
Komentarz...nie wypowiadam sie w tej kwestii bo to juz w ogole katastrofa...
leci badziew po ziemi ledwo co sie toczy bramkarz w pokraczny sposob wybija pilke
a borek wyskakuje z tekstem "wspaniala parada"...no to ja chyba myle pojecia...
Co do tematu ladnych goli....to naprawde beda musialy dziac sie cuda aby cos ladnego wpadlo...
wracam do poczciwej piatki...coz ze bede sie wkurzal faulami ale lepsze to niz
kopac pilke z predkoscia idacego zolwia...

o lol, wyjales mi to z ust.. widze zaj...ste podobienstwo do fify - arcade - nie nawidze tego..- no nie, gram na czempionie i wiekszych problemow nie mam, zeby ich zrobic w banbuko..

ONLY WE9 LiveWareEvolution+SP 4.0!!

*jeszcze w trakcie testow:P
Total Victory
Po rozegraniu kilkunastu meczy w moich oczach PES 6 wyglada tak :
+ strzały (kto umie wyczuć jak strzelić to nie powinien na nie narzekać)
+ dynamika (w moim przekonaniu gra nie jest wcale wolniejsza, wystarczy miec taktyke pozwalającą na szybkie konstruowanie akcji)
+ samo sterowanie jest świetne
+ menu jest w porządku, porażających nowośći nie ma unsure.gif
+ z meczu na mecz coraz wieksza ochota na poznanie PES'a dogłębniej.
+ fajna rozgrywka Online się szykuje smile.gif

- wrzawa na trybunach, brak euforii radości po strzeleniu gola np jak na stadionach angielskich wink.gif (jak gram to czasem rodzice sie pytaja czy woda w klozecie sie spuszcza ciagle laugh.gif )
- brak klimatyczności poszczególnych stadionów
( oba minusy posiadają i tak z resztą wszystkie gry jakie znam z piłek na PC) chyba jedynie zadowalajace zachowanie kibiców (sound) było w This Is Football na PSX <lol>
- mogłoby być więcej nowych animacji
- niektóre twarze wprost irytują (np Fred, Gallas :| wszyscy polscy piłkarze)
- piłki wprost czerstwe jak i buty :|

Jak wiecej zalet i wad znajde to napiszę pewnie. Gra irytuje, zaskakuje i wciąga. Kto sie martwi niemiecka ligą to mnie to śmieszy i tak wyjdzie patch wiec luz. Poziom realizmu został ulepszony, co daje jeszcze bardziej satysfakcji smile.gif oraz sprawia to czasem nieprzewidywalność akcji :]
Y3low
A ja Zapodam 3 pliczki avi po 30sekund z pesa 6 dwie bramki i jeden fiflak bardzo efektownie to wyglada tzn ten fiflak biggrin.gif

http://rapidshare.com/files/957928/dema.rar.html
WBman
Gra sie fajnie ale bez rewelacji i powidzialbym ze PES5 nie był gorszy. Ale Konami jak zwykle fajne pierdółki robi, mozna nacieszyc oko, np. jak wygralem puchar, cieszą sie a potem ujęcie jakby z samolotu na 'miasto' w nocy, kupe świateł i na środku stadion tongue.gif
arm
Po zagraniu większej porcji spotkań mam mieszane uczucia co do 6, w 5 gra się ciężej, jest bardziej realistyczna, natomiast tutaj za łatwo dochodzi się pod bramkę,pada dużo bramek, strzały z pierwszej piłki za łatwo wchodzą, w powietrzu trzeba ostro walczyć o piłki bo dużo główek wchodzi i wystarczy chwila nieuwagi i brama siedzi, jedna główka weszła z lini pola karnego blink.gif
Na skrzydłach mozna sobie poszaleć,a jak pamietam w 5 było o to ciężko, nasi piłkarze fajnie wybiegają na wolne pozycje i dzięki temu czasami wychodzą niezłe akcyjki...

Jak pogram dłużej to będę mógł na 100% powiedzieć czy 6 bardziej mi pasuje niż 5. Jest dużo fajnych animacji, bramkarze też fajnie bronią, ale czasami zdarza im sie farfocle puszczać...
Ogólnie w wyglądzie dużo sie nie zmieniło,menusy zupełnie mi się nie podobają, czysty PES jest trochę nijaki i bez wyrazu, teksturom brakuje koloru, murawy stadionów wyglądają jakby non stop prażyły się w afrykańskim słońcu i nikt ich nie podlewał, dopiero po spaczowaniu PES 6 nabierze kolorów. Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości wyjdzie Kitserver!

Mordy niektórych piłkarzy są skopane, piłkarze są zupełnie do siebie nie podobni...
Arsenal nadal gra na Highbury, nie ma Stamford Bridge blink.gif , z repr które mieli usunąć pozostał gospodarz następnego mundialu RPA a wyleciał niestety Senegal

Może ktos wie co jest z piłkami, bo w grze jest ich 12 do wyboru ( i z tych 12 jedynie Teamgeist czerwono-biała jest ok, a reszta wygląda dupnie! ), a jak przeglądałem sloty z 0_text w Game Graphic Studio to znalazłem następne 12 piłek w tym te udziwnione piłki z WE10 jak melon czy mięso ale jest również Nike Aerow I lub II niebiesko-biała,Teamgeist biało-czarna, czy tez starsze piłki adidasa Pelias, Roteiro, Telstar, tylko że w grze jak wspomniałem jest 12 piłek natomiast w PES Shop nie ma innych piłek do kupienia, wię gdzie są pozostałe piłki ???
Tak jak napisał WBman gra sie fajnie ale bez rewelacji. Niektórzy forumowicze piszą że 6 przypomina Fife, nie wiem czy to prawda bo w Fife nigdy nie grałem! cool.gif
Pozdro dla wszystkich maniaków Pro !
Jimmy
Siema
Mam prosbe moze ktos wyslac mi gre PES-a 6 na poczte z tym programem Deamonem....
E-mail : [email protected]
Pozdro

Mani3k
QUOTE(Jimmy @ Oct 28 2006, 07:20:12) [snapback]94807[/snapback]

Siema
Mam prosbe moze ktos wyslac mi gre PES-a 6 na poczte z tym programem Deamonem....
E-mail : [email protected]
Pozdro

Tym tekstem rozłożyłeś mnie na łopatki...
Jimmy
Jak Nie to Sory
Myślalem ze jestescie bardziej mili
mad.gif sad.gif mad.gif
kostek
/me tez padł ;DDDDDDDDDD lol

zeby nie było OT:
z tego co tutaj widze to co gracz to inna recenzja... trzeba wkoncu samemu stestować wink.gif
Mendus
na jakim najslabszym kompie uruchomiliscie pesa6? probowal ktos do podobnej konfiguracji: p3 1ghz, 256ram, gf2 32mb laugh.gif
Szadi
Option File dla wersji PC (od PESFan): Link

Pierwsza wersja Kitservera prosto od Juce (na razie tylko LodMixer): Link
marcin1320
Siema skąd macie pes6 ściągneliście czy kupiliście odpiszczie

dr_idea
QUOTE(Szadi @ Oct 28 2006, 09:14:21) [snapback]94816[/snapback]

Option File dla wersji PC jest na CrashOverall.net

To ciekawe bo szukam i szukam, a znaleźć nie mogę. :/ Bądź tak łaskawy i wrzuć go na jakiś serwer. smile.gif
Szadi
QUOTE(dr_idea @ Oct 28 2006, 09:24:52) [snapback]94818[/snapback]

To ciekawe bo szukam i szukam, a znaleźć nie mogę. :/ Bądź tak łaskawy i wrzuć go na jakiś serwer. smile.gif

Tam trzeba sie zarejestyrowac aby pobrac pliki.

mlynarz
QUOTE(Mendus @ Oct 28 2006, 08:44:58) [snapback]94812[/snapback]

na jakim najslabszym kompie uruchomiliscie pesa6? probowal ktos do podobnej konfiguracji: p3 1ghz, 256ram, gf2 32mb laugh.gif

Odpaliłem na Petiumie 1,7, GeForce 440 MX, 256 ramu - startuje przez 3d analyzera (zaznaczyłem tak jak w pesie 5tce) i chodzi w miare plynnie (oczywiście nie ma prownania, jak np gralme na pleyu). Gram na Low 800x600

PS jest juz LODMixer do 6tki? Ktos tu wyzej napisał "na razie tylko LODMixer" i nie za bardzo wiem jak to rozumiec :/
dr_idea
Ok macie OFa -> http://www.pro-evo.pl/download.php?id=010003
Szadi
Nowe murawy by Zeus (ok 100MB) : Link

Piękny Titlescreen z C.Ronaldo: Link

Preview:

IPB Image
delus
Co za beton - wrzucam OF do moich dokumentow/konami/proevo6/save/folder1 i nic. Nazwy sie nie zmieniaja, herby wciaz te same. Zaladowalem tez przez DKZ STUDIO flagi i dalej beton. W T F ?
Szadi
QUOTE(delus @ Oct 28 2006, 10:12:21) [snapback]94827[/snapback]

Co za beton - wrzucam OF do moich dokumentow/konami/proevo6/save/folder1 i nic. Nazwy sie nie zmieniaja, herby wciaz te same. Zaladowalem tez przez DKZ STUDIO flagi i dalej beton. W T F ?

Ściągnij sobie OF od PESFan (podalem linka kilka postów wyżej)
Na nim wszystko chodzi cycuś.
rangiz
Super, juz lodmixer wgrany, kitserver tez, OF pesfan rowniez. niech tylko bundeslige dopracuja i bedzie pieknie wink.gif

Na duzego patcha pewnie poczekamy, czekam na jakis soundpack+lepsze murawy niz te ktore wyszly.

KTOS WIE, DLACZEGO NIE MOGE GRAC NORMALNYMI DRUZYNAMI W KARIERZE TYLKO TYMI WYMYSLONYMI? wink.gif
Szadi
QUOTE(rangiz @ Oct 28 2006, 10:22:08) [snapback]94830[/snapback]

Super, juz lodmixer wgrany, kitserver tez, OF pesfan rowniez. niech tylko bundeslige dopracuja i bedzie pieknie wink.gif

Na duzego patcha pewnie poczekamy, czekam na jakis soundpack+lepsze murawy niz te ktore wyszly.

Kilka postów wstecz podalem linka do nowych muraw...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.