Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Maverick_pl
Nie zrobiłem tak - uznałem że Polski mi wystarczy, a teraz chciałbym zobaczyć jak brzmi Hiszpański smile.gif
Pro player
Moja ostateczna ocena:

Plusy:
+bramkarze bronią lepiej,ale gdyby bronili tak samo to wyniki były by przesadnie wysokie
+lepsze animacje zawodników
+zwody są lepsze i o wiele bardziej wiarygodne(bardziej realistyczne)
+o wiele lepsze strzały niż w Piątce(tylko trzeba sie nauczyc!)
+tempo gry jest idealne-nie za szybki, nie za wolne
+komputer zaczął grac z głową-gra naprawde przemyslane akcje!

Minusy:
-baaardzo duży minus za komentarz!-chociż podobno są wieści że ma byc w oryginalnej finalnej wersji
poprawiony!- w co dokońca nie wierzę!
-rajdy skrzydłami sa przegiete!-kto kiedyś widział żeby zawodnik z piłką był szybszy od zawodnika bez?!-R1 za dużo potrafi w tej grze!-można grac poprostu prostą piłkę-R1,R1,R1 i gol!-trzeba by zmniejszyc im Speeda!
Widział ktoś kiedyś żeby J.Zanetti nie mógł dogonic jakiegoś pomocnika?
-całkowite wyeliminowanie przycisku x2.gif -gdy go wciskamy liczę na pressing, a nie na bierną postawe obrony-oni poprostu czasami przypatrują się temu co robią przeciwnicy!-przechwyt na połowie przeciwnika jest niemal niemożliwy!-ty dusisz x2.gif a komp poprostu kręci w bok u już go nie dogonisz!

Wiec są plusy i minusy jak w każdej grze-tylko uważam ze najważniejsze rzeczy są po stronie minusów, a a sprawy bardziej estetyczne po stronie plusów!
Tylko że kazdy "gracz" Pesa bardziej patrzy na grywalnośc ,a nie estetyke?-czyż dry.gif nie?

QUOTE(Maverick_pl @ Oct 31 2006, 12:58:40) [snapback]95256[/snapback]

Nie zrobiłem tak - uznałem że Polski mi wystarczy, a teraz chciałbym zobaczyć jak brzmi Hiszpański smile.gif

Zamień pSound za ten który język chcesz,czyli chyba Ssound!
kucharz
QUOTE(Pro player @ Oct 31 2006, 13:05:43) [snapback]95257[/snapback]

Moja ostateczna ocena:

Plusy:
+bramkarze bronią lepiej,ale gdyby bronili tak samo to wyniki były by przesadnie wysokie
+lepsze animacje zawodników
+zwody są lepsze i o wiele bardziej wiarygodne(bardziej realistyczne)
+o wiele lepsze strzały niż w Piątce(tylko trzeba sie nauczyc!)
+tempo gry jest idealne-nie za szybki, nie za wolne
+komputer zaczął grac z głową-gra naprawde przemyslane akcje!

w pelni podzielam zdanie ;-)

Minusy:
-rajdy skrzydłami sa przegiete!-kto kiedyś widział żeby zawodnik z piłką był szybszy od zawodnika bez?!-R1 za dużo potrafi w tej grze!-można grac poprostu prostą piłkę-R1,R1,R1 i gol!-trzeba by zmniejszyc im Speeda!

hmm.....akurat nie jestem do konca pewien czy zawodnik z pilka jest szybszy od tego "off the ball".
Wedlug mnie jest na odwrot ;-) ale to takie moje skromne zdanie ;-P
A to ze rajdy flanka sa przesadzone to fakt....momentami denerwuje to, lecz niekiedy dodaje to smaczku i emocji w rozgrywce ;-]
koczkodan
Jaki komentarz waszym zdaniem jest najlepszy w pes6?, czy ktoś przetestował wszystkie i jest w stanie się obiektywnie wypowiedzieć na ten temat ??. Wreszcie czy jest gdzieś dostępny Japan kommetary z We 10 i czy warto go ściągnąć.

pozdr.
szyma
QUOTE(Mike85 @ Oct 31 2006, 02:11:05) [snapback]95239[/snapback]

Duzym plusem jest to ze jest duzo trudniejsza niz 5.

To było dobre unsure.gif
dajenda
Mi sie nie podoba ,ze zabrano animacje strzalu z odchyleniem tulowia w bok ,ktora zostala dodana do PES5 ,naprawde fajnie ten strzal wygladal ,brak mi go troche(przynajmniej jeszcze go nie widzialem).Gra sie rzeczywiscie troche inaczej ,ale to pewnie kwestia przyzwyczajneia.Gra sie szybciej ,po podaniu pilki do przodu zawodnik jakos szybciej zaczyna nad nia panowac od razu sie odwraca i biegnie w PES5 trwalo to troche dluzej.Juz nie jest tak latwo minac zawodnika podczas begu zwyklym zwodem w lewo lub w prawo.Trudniej jest bronic sie przed klasowym rywalem ,nie jest juz tak latwo odebrac pilki ,moze tez troche dlatego ,ze gra jest poprostu szybsza a ja jeszcze przyzwyczajony do PES5 nienadazam reagowac na zachowania przeciwnika.
Dla mnie chyba moglaby byc troche wolniejsza rozgrywka ,podania chodza czasami jak po sznurku i szybko w PES5 pilka nieraz podskoczyla i byla wolniejsza sam nie wiem czy to plus czy minus ,poprostu inaczej.
Jak dobrze pamietam to opdpalony przezemnie PES5 rok temu wywarl chyba na mnie wieksze wrazenie niz uruchomiony wczoraj PES6.
Pro player
QUOTE(kucharz @ Oct 31 2006, 13:13:35) [snapback]95260[/snapback]

w pelni podzielam zdanie ;-)
hmm.....akurat nie jestem do konca pewien czy zawodnik z pilka jest szybszy od tego "off the ball".
Wedlug mnie jest na odwrot ;-) ale to takie moje skromne zdanie ;-P
A to ze rajdy flanka sa przesadzone to fakt....momentami denerwuje to, lecz niekiedy dodaje to smaczku i emocji w rozgrywce ;-]

To było z ironią!

PS. nie myslałem że to kidyś powiem(napisze):"komentarz w fifie jest lepszy niż w Pes6!"(Polski)
trybul
Mam takie odczucie tongue.gif , że ci co narzekają na pesa 6 poprostu są na tyle słabi, że potrzebują ogrania- trening, trening i jeszcze raz trening. Ja tak miałem przy przesiadaniu się z pes4 na 5, bardzo mi się 5-tka nie podobała aż nie nauczyłem się grać wink.gif
JTK
QUOTE(trybul @ Oct 31 2006, 17:20:53) [snapback]95287[/snapback]

Mam takie odczucie tongue.gif , że ci co narzekają na pesa 6 poprostu są na tyle słabi, że potrzebują ogrania- trening, trening i jeszcze raz trening. Ja tak miałem przy przesiadaniu się z pes4 na 5, bardzo mi się 5-tka nie podobała aż nie nauczyłem się grać wink.gif

Czy wiesz że da się spokojnie wygrywać mecze z wciśniętym przez całe 90 minut R1 laugh.gif
lukasso
Gra jest kiepska i nie godna tych 100zł
z meczu na mecz denrwuja mnie coraz bardziej bramkarze i te ich swietne parady
poziom czempion to smiech na sali owszem moze i cpu niezle rozgrywa pilke ale to co wyprawia w obronie
to przechodzi ludzkie pojecie
kilka fajnych animacji i nic poza tym
jednym slowem ZAL 0_0
Pro player
QUOTE(trybul @ Oct 31 2006, 16:20:53) [snapback]95287[/snapback]

Człowieku ogranie ,a łatwość gry to są całkiem inne kwestie-Pes6 jest poprostu za łatwy!
A ty doradzasz trening?-chyba po to żeby wygrywać po 15-0!-wyżej pisałem o plusach i minusach nowej odsłony
PS-wiadomo że do nowej gry można sie przyzwyczaic, ale nie do tego jak przesadnie można kręcić obrońcami,
aha a komentarz Borka też można wyćwiczyc na treningu?-zobacz sobie jaka jest wersja komentarza "niemiecka"-jednak można się przyłożyć!-żadne debiuty ich nie tłumaczą-albo sie człowiek czegoś podejmuje,albo nie!
kucharz
QUOTE(JTK @ Oct 31 2006, 16:31:47) [snapback]95289[/snapback]

Czy wiesz że da się spokojnie wygrywać mecze z wciśniętym przez całe 90 minut R1 laugh.gif

.....smiech na sali ;-]
Mani3k
QUOTE(lukasso @ Oct 31 2006, 17:38:59) [snapback]95291[/snapback]

Gra jest kiepska i nie godna tych 100zł
z meczu na mecz denrwuja mnie coraz bardziej bramkarze i te ich swietne parady
poziom czempion to smiech na sali owszem moze i cpu niezle rozgrywa pilke ale to co wyprawia w obronie
to przechodzi ludzkie pojecie
kilka fajnych animacji i nic poza tym
jednym slowem ZAL 0_0

Już sam nie wiem co o tym myśleć, mam kilku znajomych (stazi wyjadacze PES'a) i uważają, ze cz. 6 jest naprawde bardzo dobra.
W grę jeszcze nie grałem, czekam, aż mi szanowne państwo z ULTIMA'y przyśle i wtedy się wypowiem.
Fakt jest taki, że nigdy nie cofam się do tyłu, bo bez sensu będzie granie w PES5, przy obecności 6-stki na rynku.
Co do bramkarzy to graj tak, aby bramkarz miał jak najnmniej do roboty. smile.gif
Pozdro.
lukasso
Co do bramkarzy to graj tak, aby bramkarz miał jak najnmniej do roboty

smile.gif
gram w PES od początku czyli 1,2?
oczywiscie nie cofne sie do 5 kiedy na rynku juz jest 6
postaram sie zeby jak najwiecej poztywnego wykrzesac z tej gry i cieszyc sie kazdym meczem

SyNowizna
o LOL, ja dzisiaj caly dzien ciupie z kumplami (doslownie:) i powiem, ze odkrywam coraz wiecej miodnosci; naprawde zajebiste sa emocje niekiedy biggrin.gif

draznia mnie te niedajace sie zatrzymac rajdy skrzydlami..

no musze konczyc bo piwko przyszlo tongue.gif
Maharadza
nie bede sie wypowiadał co do jakosci gry narazie bo za mało meczy rozegrałem ,ale motyw z graniem w przebraniach pingwinów ,jezdzac na strusiach i dinozaurach jest niezly wycie max ,zwlaszcza przy interwencjach bramkarzy <lol2>
Peras
a ja tak z innej beczki: ktoś napisał żę srodkowi obrońcy wychodzą na rożne.Jak to ustawić albo jakos zrobić bo u mnie nie za bardzo chca wychodzic
Wislak
siemka odblokowałem juz strusie i pingiwny i niewiem jak nimi zagrac ;/ jakas porada?
Maharadza
QUOTE(Wislak14Widok @ Oct 31 2006, 23:49:47) [snapback]95338[/snapback]

siemka odblokowałem juz strusie i pingiwny i niewiem jak nimi zagrac ;/ jakas porada?

nie wszytkimi druzynami mozesz grac jako strusie itp. np Barca nie mozna , Polska na bank mozna bo grałem ,jak to sprawidzic? wybierasz druzyne ktora chcesz grac i przy wyborze storjow w lewym dolnym rogu powinien byc znaczek przycisku "start" jesli go nie bedzie tzn ze akurat te druzyne nie mozesz przebrac za strusie hehe ,wybierz Polske potem start przy wyborze strojow i w bok,pojawią sie strusie pingwiny smile.gif osobiscie wydaja mi sie smieszniejsze pingwiny .pozdro
kemocik
<oftopik>
QUOTE(Wislak14Widok @ Oct 31 2006, 23:49:47) [snapback]95338[/snapback]

No to masz problemy...
</oftopik>

Jutro demo Pesa 6 dla tych z czystym sumieniem biggrin.gif (tych, którzy nie ściągnęli giercy z netu)
AdrianJ
Po kilkudziesieciu meczach zmieniam swoje zdanie o 100%.PES 6 jest wart 120 zl.Gra z kompem na czempionie-@lukasso zagraj master league,druzyna z Minandą i Castolo na czele i pogadamy o poziomie trudnosci,bo to co piszesz jest bezposdtawne.CPU jest najbardziej dopasiony i najtrudniejszy z jakim sie spotkalem(a troche w to gram wink.gif ).Ale najlepsze gdy przyszedl z kumplem-takie emocje jak nigdy!A cieszylismy sie jak dzieci z akcji-przy czym dodaje ze wynikow powyzej 3:2,4:1 nie bylo(podobnie jak w PES5).Akcja po ktorej na srodku boiska zrobilem flip-flapa,przeszedlem balansem jednego pomocnika,by na koncu zaserwowac obrot a'la Zidane(galka analogowa) i trafic w poprzeczke bedzie snila mi sie po nocach!Oczywiscie nie myslcie sobie,ze bylo latwo to zrobic-przedewszystkim wyczucie i szczescie :)Ale jaki bylem podjarany khe khe!PES6 jest idealnie zbalansowany-do strzalow idzie sie przyzwyczaic i wychodza naprawde dobrze.
Rasialdinho0
QUOTE(Ader111 @ Nov 1 2006, 00:29:17) [snapback]95346[/snapback]

Po kilkudziesieciu meczach zmieniam swoje zdanie o 100%.PES 6 jest wart 120 zl.Gra z kompem na czempionie-@lukasso zagraj master league,druzyna z Minandą i Castolo na czele i pogadamy o poziomie trudnosci,bo to co piszesz jest bezposdtawne.CPU jest najbardziej dopasiony i najtrudniejszy z jakim sie spotkalem(a troche w to gram wink.gif ).Ale najlepsze gdy przyszedl z kumplem-takie emocje jak nigdy!A cieszylismy sie jak dzieci z akcji-przy czym dodaje ze wynikow powyzej 3:2,4:1 nie bylo(podobnie jak w PES5).Akcja po ktorej na srodku boiska zrobilem flip-flapa,przeszedlem balansem jednego pomocnika,by na koncu zaserwowac obrot a'la Zidane(galka analogowa) i trafic w poprzeczke bedzie snila mi sie po nocach!Oczywiscie nie myslcie sobie,ze bylo latwo to zrobic-przedewszystkim wyczucie i szczescie :)Ale jaki bylem podjarany khe khe!PES6 jest idealnie zbalansowany-do strzalow idzie sie przyzwyczaic i wychodza naprawde dobrze.

A ja wam to od poczatku mowie wink.gif
SyNowizna
powoli staaaje sie uzalezniooony od nowgo PES'a tongue.gif
Teofilowiak1908
ja juz sie uzaleznilem:P
gra wymiata wedlug mnie lepsza od 5 moze i troche bledow jest ale ma w sobie to "cos" co sprawia ze moje oczy odmawjaja juz posluszenstwa tongue.gif
czekam tylko na kitsy i bedzie juz kompletna bajadera biggrin.gif
Riki101
Trzeba przyznac ,że ja też po rozegraniu nastu meczów przyzwyczaiłem się do nowego PESa i nawet mi się spodobał mi moich wcześniejszych tak krytycznych recenzji smile.gif .PES 6 zrobił krok do przodu w stronę realizmu i nie wiem dlaczego dopiero podczas oglądania meczu Barca-Chelsea sobie to uświadomiłem. Poziom trudniości w meczach towarzyskich trzeba przyznac nie jest najwyższy ale zagrajcie sobie tak jak pisze Ader111 w Master Lidze a przekonacie się ,że źle nie jest tongue.gif

To na tyle dobranoc
Rasialdinho0
Teraz tylko trzeba czekac az CDP laskawie wyda pesa ! mad.gif mad.gif . i mozna smiga po online biggrin.gif .

tryb 2vs 2 musi byc czadowy , szczegolnie jak jestes z kims zgrany smile.gif
SyNowizna
QUOTE(Rasialdinho0 @ Nov 1 2006, 01:42:53) [snapback]95353[/snapback]

tryb 2vs 2 musi byc czadowy , szczegolnie jak jestes z kims zgrany smile.gif

uwierz mi, ze dzisiaj od 12 do 21 gralem non stop z ziomami! przerwa na obiad jedynie biggrin.gif

cos jest w tym PES'e ze nie moge sie oderwac i jak nie gram troche to mnie skreca tongue.gif

ludzie tez krytykowalem ta odslone, ale chyba jest tak jak z 5 - czas wszystko weryfikuje smile.gif
nawet bardziej mnie wessal niz 5 laugh.gif
Maharadza
ja po przeczytaniu tych wszystkich negatywnych komentarzy inaczej podchodzilem do tego pesa,przed poprzednimi pesami nie czytalem komentów wiec zawsze bylem max podjarany jak tylko dostałem w swoje łapy nową odsłone.Tutaj niektorzy pisali ze bramki non stop wpadaja , z przewrotek w okienka... przesada ,chyba ze jeste ktos takim max kozakiem w pesa to moze ona mu sie nudna wydawac.Sa mecze w ktorych strzele trzy bramy a sa takie w ktorych za ch*** nie moge trafic w bramke , i jeszcze te podania,nie tak jak w 5 ze naciskasz podanie i leci do najblizszego teraz dzieki tym dokladnym podaniom mozna sobie pileczke na wolne pole wysunąc i obiec przeciwnika tongue.gif raz mi sie tak udalo biggrin.gif nic tylko grac i grac .pozdro
Mani3k
"Po co tyle krzyku? Nie wiem" na przyszłość zanim się wypowiecie krytycznie o grze, warto przy niej troche posiedzieć... bo później wychodzą takie "jaja" jak teraz. A wielu zapewne po przeczytaniu tych opini, patrzy na PES'a 6 krzywą miną.
Pozdro.

PS. Ultimka znowu przesunęła sobie premiere, z 3 na 10 Listopada... zabawni. smile.gif
fantomas
mam tą grę od 3 dni...
spoko
Na początku miałem w ogóle jakiś problem z klawiszologią ale chuj
Jak zaczeliśmy grać dwóch na dwóch to wiecie wynik 7-2 w chuj prosto sie strzela bramki iw ogóle komentarz i uwagi Romana to czerstwo..ogólnie to słabe wrażenie ale z czasem to mi coraz bardziej podoba..zainstalwoałem sobie jakieś pierdoły częśc z PES5 cześć z PES6 już i spoko się gra np wczoraj grałęm dwa mecze i za chuj nie mogłem strzelić bramki..
ale spoko podjara jest grą
ogólnie to nie jakaś rewelacja..spodziewałem się więcej ale myśle że jak będzie jakis superpatch to będzie się grąło...Idę grac
Luiczi
Dlaczego w Master League nie mogę używać 'master league secret players' ani zawodników z classic teams? Włączyłem w ML, żeby się pojawiali a kiedy chce ich znaleźć to wyświelta mi, że nie ma zawodników o tym nazwisku blink.gif WTF? To samo tyczy się zawodników bez drużyn, np nie moge mieć w składzie Bos'a po go nigdzie nie ma mimo, że w pesfan editor jest...
Kupiłem tych zawodników/drużyny w sklepie więc naprawdę nie wiem o co chodzi jagby blink.gif
kornelito1990
witam biggrin.gif ejst juz jakis OF ktory wrzuca wszytskie oryginalne herby ?
NipponJapanBoy
QUOTE(kornelito1990 @ Nov 1 2006, 18:00:26) [snapback]95406[/snapback]
witam biggrin.gif ejst juz jakis OF ktory wrzuca wszytskie oryginalne herby ?

wyszedl ze dwa dni temu...poszukaj linka pare postów wyzej... biggrin.gif

QUOTE(Maharadza @ Oct 31 2006, 22:02:04) [snapback]95321[/snapback]
nie bede sie wypowiadał co do jakosci gry narazie bo za mało meczy rozegrałem ,ale motyw z graniem w przebraniach pingwinów ,jezdzac na strusiach i dinozaurach jest niezly wycie max ,zwlaszcza przy interwencjach bramkarzy <lol2>

obłędne to jest...<lol2>
kornelito1990
gdzie odblokowac te pingwiny i reszte ? biggrin.gif a jest juz jakis kitserver ? ...
Maharadza
w pes-shop ,poszukaj a znajdziesz
Pro player
Może i można się przekonać do tej "Szóstki", ale choć Pesa5 za jakiś czas pewnie przebije to jednak dla mnie "Winning Eleven 9 Liveware Evolution" RULEZ!
PS>może ktoś wie czy wyszło jakieś tłumaczenie komentatora z "Dziewiątki"(bo o ile wiem ciagle nie ma,i pewnie niebedzie!)>obym się mylił!

"WINNING ELEVEN 9 LIVEWARE EVOLUTION" RULEZ!->krok w przód!
PES6>one step back!
zembi
hmmm którego patcha z bundesligą byście mi polecili bo wyszło ostatnio kilka optionfile'i i nie wiem którego wybrac...
SyNowizna
QUOTE(Pro player @ Nov 1 2006, 18:49:47) [snapback]95427[/snapback]

Może i można się przekonać do tej "Szóstki", ale choć Pesa5 za jakiś czas pewnie przebije to jednak dla mnie "Winning Eleven 9 Liveware Evolution" RULEZ!

zagadzam sie; najbardziej podobaja mi sie tam te ssoczyste sytrzaly tongue.gif

ale 6 ma w sobie to cos! biggrin.gif

co do komentarza w WE9LE to jest oki (siuuuut! tongue.gif ) i teraz nie moglem sie przyzwyczaic do angielskiego w szostce cool.gif
hoti
jak sie strzela technicznie w pes 6 na klawie
JTK
Następny rodzynek 1-2 smile.gif Działa bardzo podobnie jak w we2k2 , przecudownie 1-2 do "tyłu" i jazda (w jedenj linii tez świetne) smile.gif
zembi
pomoże mi ktoś wybrać najlepszego optionfile czy nie?? mad.gif
Bombka
sprawdzaliscie juz moze kitservera do pesa6?nie wiem czy to tylko u mnie,ale raczej nie bo widzialem podobne komentarze, po jego instalacji gra jakos przyspiesza i sie tnie,ktos juz rozwiazal ten problem?a druga sprawa,czy da sie przerobic stroje z pesa5 tak aby pasowaly do 6?czytalem ze stroje z 6 sie roznia,ale moze wystarczy jakas drobna korekta?
Y3low
Dajcie info na glownej stronie ze wyszlo DEMO PES 6 tongue.gif
JuveR
Wiadomo już kiedy odbedzie się premiera w Polsce? Bo już nie mogę się doczekać aby w to zagrać. Na stronie której zamawiałem(www.witrus.pl) pisze że 3 listopada.
Karvan
W oczekiwaniu na ofyginala dorwałem demo .
Musze powiedziec , ze jestem mile zaskoczony.
Na poczatku gra wydawala sie troche drętwa, szczegolnie system podac ale
jednak po rozegraniu 2, 3 meczy zaczynam łapac o co tu chodzi.
Gra sie zupelnie inaczej niz w PES 5 . Gra jest maxymalnie zblizona do tego co dzieje sie na prawdziwych murawach w realu.
Trzeba dokładnie mierzyć , żeby celnie zagrać piłke do partnera.
To jest to o co chodzi KONAMI.
Nie zauwazam przenikania textr. Zawodnicy wręcz obijaja sie o siebie.
Masa nowych animacji , ruchy zawodników Super.
Gra głowąi wrzutki wszystko zblizone do realnej gry.
Strzały jak na razie mi totalnie nie wychodza ale pracuje nad tym.

Jak dla mnie KONAMI poszlo w dobrym kierunku.
Pro player
QUOTE(rafal-duzy @ Nov 1 2006, 19:35:25) [snapback]95439[/snapback]

Wiadomo już kiedy odbedzie się premiera w Polsce? Bo już nie mogę się doczekać aby w to zagrać. Na stronie której zamawiałem(www.witrus.pl) pisze że 3 listopada.

Podobno jednak 11.11., a nie 03.11-pewne na 90%-he he !-Wirtus podaje 03.11, ale oni nie wiedzą sami dokładnie bo się z nimi kontaktowałem!-ORYGINAŁ 11.11.2006r.!
krolu
QUOTE(Karvan @ Nov 1 2006, 21:01:19) [snapback]95442[/snapback]

W oczekiwaniu na ofyginala dorwałem demo .
Musze powiedziec , ze jestem mile zaskoczony.
Na poczatku gra wydawala sie troche drętwa, szczegolnie system podac ale
jednak po rozegraniu 2, 3 meczy zaczynam łapac o co tu chodzi.
Gra sie zupelnie inaczej niz w PES 5 . Gra jest maxymalnie zblizona do tego co dzieje sie na prawdziwych murawach w realu.
Trzeba dokładnie mierzyć , żeby celnie zagrać piłke do partnera.
To jest to o co chodzi KONAMI.
Nie zauwazam przenikania textr. Zawodnicy wręcz obijaja sie o siebie.
Masa nowych animacji , ruchy zawodników Super.
Gra głowąi wrzutki wszystko zblizone do realnej gry.
Strzały jak na razie mi totalnie nie wychodza ale pracuje nad tym.

Jak dla mnie KONAMI poszlo w dobrym kierunku.

no dokładnie, wszystko ładnie,pięknie ale tych strzałów jeszcze nierozkminiłem... huh.gif .Wyprowadziłem sobie ładna akcje, mam sporo miejsca[mysle sobie kopne ją mocno], a tu.....klops.jeden wielki klops biggrin.gif
dobra, ide probować dalej.Pozdrawiammm
SyNowizna
QUOTE(krolu @ Nov 1 2006, 20:40:08) [snapback]95444[/snapback]

no dokładnie, wszystko ładnie,pięknie ale tych strzałów jeszcze nierozkminiłem... huh.gif .Wyprowadziłem sobie ładna akcje, mam sporo miejsca[mysle sobie kopne ją mocno], a tu.....klops.jeden wielki klops biggrin.gif
dobra, ide probować dalej.Pozdrawiammm

tak od 20 m radze tylko muskac klawisz strzalu, bo inaczej gala leci w kosmos ohmy.gif
krzy$2
Witam
Mam taki problem poniewaz sciagnalem obcieta wersje Pesa rozpakowalem wszystko pieknie..ale nie uruchamia mi sie..tzn menadzer zadan wykrywa psa i ile zajmuje ramu natomiast nie wlancza sie gra.. czy ktos mial podobna sytuacje? ( na innym forum widizalem ze gosc tez sciagnal ta wersje i mu dziala)
pozdro
Smoti
Gram juz troche w PES 6 i powiem szczerze ze podoba mi sie ta gra!i nie bede wogole narzekał bo nie widze sensu,jak kazda kolejna odsłona konami tak samo i ta ma swoje wady i zalety,jednemu cos sie podoba a drugiego to wkurza. Mysle ze te wszystkie narzekania przycichna troche wtedy gdy wyjdzie jakis porzadny patch,bo przyznac trzeba ze taki"goły"PES jest poprostu jak "zwykły banan"jednak po kilku modyfikacjach takich ludzi jak Manka,Norka,Mystiq'a,Capeli noi oczywiscie Ariela (od kit servera) PESy we wszystkich domach stana sie "bananami czykity:P" Ludzie dajcie czas nie tylko PES 6 ale i sobie,bo z tą wersja spedzicie kilka ładnych dni,tyg,albo i miesiecy pełnych piłkarskich wrazeń smile.gif
Pozdrawiam smile.gif
P.S. wie ktos o jakims programie w ktorym by mozna było utawic komus speclajna twarz(np.faces,facey...)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.