AdrianJ
Oct 23 2006, 14:47
QUOTE(GugSik @ Oct 23 2006, 14:18:58) [snapback]93801[/snapback]
W jakim temacie jest ten post o ,tym,ze juz jest maja ludzie wersje PC ,bo nie moge znalezc na forum evo-web...
Pro Evolution Soccer and Winning Eleven - PC
a temat nazywa sie : ive just bought the game - pc...
na konsoli sie lepiej gra gra chodzi ultra plynnie 0 przyciec a na komputerze jak na komputerze nawet najlepszym zdarzaja sie przyciecia
BZDURA!Mam ps2 i PC i ZAWSZE gramy z kumplami na pc(mamy przejsciowke WAREZ na pady do ps2

).Jak ja mam ogladac te skaczace piksele i niewyrazny ekran tv(rozdzialka tv a monitora PC...) to wole sobie grac na PC.
raul_ole
Oct 23 2006, 14:59
psmaras
Oct 23 2006, 15:18
BZDURA!Mam ps2 i PC i ZAWSZE gramy z kumplami na pc(mamy przejsciowke WAREZ na pady do ps2

).Jak ja mam ogladac te skaczace piksele i niewyrazny ekran tv(rozdzialka tv a monitora PC...) to wole sobie grac na PC.
Jak grasz na ruskim tv... ja z kumplami wolimy grac na konsoli :]
raul_ole
Oct 23 2006, 15:21
oczywiscie ze konsola lepsza ! od pesa 3 do 5 mialem pc i gralem w pesika wlasnie na nim jak zagralem na 5-ce na ps2 to mnie urzekla to jest to ! poweidzialem ! duzoo grywalniejszy, po czym sprzedalem pc i kupilem 360
QUOTE(Ader111 @ Oct 23 2006, 17:48:12) [snapback]93858[/snapback]
Pro Evolution Soccer and Winning Eleven - PC
a temat nazywa sie : ive just bought the game - pc...

Ader111 to radzisz nie kupowac PS-2.PRZERAZA MNIE TA ROZDZIELCZOSC NA PS A NA KOMPIE MOZNA SOBIE USTAWIAC .mysle ze masz racje szkoda kasy.Ja i tak gram tylko w PESa ,a podobno to ostatnia odslona PES6 na konsole PS-2.
QUOTE(raul_ole @ Oct 23 2006, 18:22:21) [snapback]93869[/snapback]
oczywiscie ze konsola lepsza ! od pesa 3 do 5 mialem pc i gralem w pesika wlasnie na nim jak zagralem na 5-ce na ps2 to mnie urzekla to jest to ! poweidzialem ! duzoo grywalniejszy, po czym sprzedalem pc i kupilem 360
Yyy lol to jak napisałes tego posta?
raul_ole
Oct 23 2006, 15:32
pc - do komunikacji konsola do grania poroste ! a kompa mam wartego 200zl tylko do neta
telewizor ma slaba rozdzielczosc i jest niewyrazny obraz? jezeli masz rubina czarnobialego to sie nie dziw. nie mozesz porownywac 2 rzeczy z roznych przedzialow klasowych... ja moge powiedziec, ze na moim monitorze ( 14 cali crt ) gry wygladaja gorzej niz na konsola + tv ( 42cale, lcd, hd ready, 400MhZ, telegazeta ), a w dodatku ten glos, glosniki od kompa ( sluchawki douszne ) sa straszne :/ a od tv ( 7.1 dts dolby full wypas o mocy 5000W ) daja rade!
ale imo ps2 dla pes6 nie warto kupowac bo prawie to samo bedzie na pc, wiec jezeli wydac pare tysiecy pln na sprzet wylacznie do grania w 1 gre to duzo, to odradzam
coz ja ps2 kupilem dla serii pes...
chyba przez rok na moim stoliku lezala gazetka neo+ otwarta na recenzjii peska, aż sie doczekałem i nie narzekam:D
raul ole rewelacyjnie wyglądają te mordki z x360

jak masz jeszcze jakies to wrzucja...pooglądamy sobie:D
raul_ole
Oct 23 2006, 17:16
fajne zdjatka. murawa jak na life

raul ole widze ze masz avatara na czasie

hala
raul_ole
Oct 23 2006, 17:39
tak jest Simon !!!

HALA MADRID ! wreszcie mozemy byc dumni z Realu !
Riki101
Oct 23 2006, 17:39
QUOTE(raul_ole @ Oct 23 2006, 20:17:05) [snapback]93916[/snapback]
Szkoda że nie są to screeny w nieco lepszej jakości bo jednak takie... ekhe nie dają takiej satysfakcji ale zawsze lepsze to niż nic. A premiera nieubłagalnie się zbliża niedługo zaczniemy odliczac minuty ,sekundy do tej wiekopomnej chwili a filmiki wyglądają conajmniej zachęcająco więc czekamy...
AdrianJ
Oct 23 2006, 18:21
QUOTE(StraY @ Oct 23 2006, 18:35:57) [snapback]93879[/snapback]
telewizor ma slaba rozdzielczosc i jest niewyrazny obraz? jezeli masz rubina czarnobialego to sie nie dziw. nie mozesz porownywac 2 rzeczy z roznych przedzialow klasowych... ja moge powiedziec, ze na moim monitorze ( 14 cali crt ) gry wygladaja gorzej niz na konsola + tv ( 42cale, lcd, hd ready, 400MhZ, telegazeta ), a w dodatku ten glos, glosniki od kompa ( sluchawki douszne ) sa straszne :/ a od tv ( 7.1 dts dolby full wypas o mocy 5000W ) daja rade!
ale imo ps2 dla pes6 nie warto kupowac bo prawie to samo bedzie na pc, wiec jezeli wydac pare tysiecy pln na sprzet wylacznie do grania w 1 gre to duzo, to odradzam
Po pierwsze szczerze gowno mnie obchodzi jaki masz telewizor.Nie bede kupowal specjalnie TV-LCD by mi PES troche lepiej wygladal-idiotyzm,za mniejsze pieniadze kupie kompa.Nie mam zadnego rubina ani unitry-mam 28 calowego thomsona i mi to wystarczy.Jesli ktos mi wmawia,ze PES wyglada lepiej na TV niz na ekranie monitora(swoja droga-kiepski masz monitor wiec nie dziwie sie..) to nie mam nawet o czym rozmawiac z taka osoba.Wiem,ze moja wypowiedz jest obiektywna w 100% bo OD ZAWSZE gralem na psx i ps2 w iss/pes ale przerzucilem sie na kompa bo ladniej to wyglada.Dalej-dziwisz sie ze masz kiepski glos na sluchawkach od kompa?LOL no niezly argument xD
MEDIAPUNTO7
Oct 23 2006, 18:34
psmaras
Oct 23 2006, 19:51
Po pierwsze szczerze gowno mnie obchodzi jaki masz telewizor.Nie bede kupowal specjalnie TV-LCD by mi PES troche lepiej wygladal-idiotyzm,za mniejsze pieniadze kupie kompa.Nie mam zadnego rubina ani unitry-mam 28 calowego thomsona i mi to wystarczy.Jesli ktos mi wmawia,ze PES wyglada lepiej na TV niz na ekranie monitora(swoja droga-kiepski masz monitor wiec nie dziwie sie..) to nie mam nawet o czym rozmawiac z taka osoba.Wiem,ze moja wypowiedz jest obiektywna w 100% bo OD ZAWSZE gralem na psx i ps2 w iss/pes ale przerzucilem sie na kompa bo ladniej to wyglada.Dalej-dziwisz sie ze masz kiepski glos na sluchawkach od kompa?LOL no niezly argument xD
LOL. Najpierw pisales ze na tv nie da sie grac bo obraz jest paskudny, a teraz cos trujesz o tym na czym lepiej wyglada. Wiadomo ze na kompie jest wyrazniej ale roznica nie jest zbyt duza... PES w wysokiej rodzielczosci wcale ladnie nie wyglada

. Ja tez jestem obiektywny bo mam PS2 podlaczone do Panasonica 21' kablem rgb i dobrego kompa podlaczonego pod samsunga lcd 17'. Gram na konsoli bo jest wiekszy konfort grania, a obraz jest gorszy tylko odrobine niz na kompie...
maciek_ssi
Oct 23 2006, 20:33
QUOTE(MEDIAPUNTO7 @ Oct 23 2006, 19:35:20) [snapback]93937[/snapback]
1. Europa, Bliski Wschód, a także prawdopodonie Australia oraz Afryka - regiony PAL. Oficjalnie 26-27 październik.
2. Tak, jak już ktoś powiedział - nie ma demo, dopiero po premierze gry.
I jeszcze jedna, drobna uwaga. Śmiejecie się, że Zjednoczone Emiraty Arabskie to kraj trzeciego świata. Mam dla Was radę: przyłóżcie się lepiej do geografii.
@lookassŻadna arabska. Pradopodobnie identyczna wersja będzie dostępna u nas w sklepach.
Pawson
Oct 24 2006, 07:34
Popieram, wersja sprzedawana w UAE posiada rowniez jezyk polski w wyborze. Jest to pelnoprawny PES6, ktory trafi do nas za dwa dni.
QUOTE(Ader111 @ Oct 23 2006, 21:22:10) [snapback]93935[/snapback]
rzeczywiscie nie mamy o czym rozmawiac :] musialbym wprost pisac,a to nie jest czadowe...ale wyjasnie ci troche moj poprzedni post: caly sprzet do grania jaki tam przedstawilem byl czysto teoretyczny, chcialem cie uswiadomic, ze nie idzie porownac smaku gowna i jablka ale zabraklo mi skilla
AdrianJ
Oct 24 2006, 08:44
Ile razy można powtarzać jedno i to samo?!
Odpoczynek.
moim zdaniem francuski lepszy:P
AdrianJ
Oct 24 2006, 08:52
A pytal sie ktos o twoje zdanie?
cambel
Oct 24 2006, 08:58
Wlasnie przed chwila dostalem maila od ULTIMA :
CD Projekt z przykrością informuje, że premiera bardzo oczekiwanej przez fanów polskiej edycji gry Pro Evolution Soccer 6 została przesunięta na początek listopada (pierwszy tydzień listopada).
Opóźnienie wydania spowodowane jest błędami, które zostały wykryte w polonizacji tego tytułu w masterze przygotowanym przez producenta gry.
Dostarczona wersja gry nie sprostała wysokim standardom jakości CD Projekt i dlatego podjeliśmy decyzję o odłożeniu premiery do czasu opracowania patch usuwającego wykryte błędy.
Jak zawsze dokładamy wszelkich starań żeby wydawane przez nas gry były dopracowane w najdrobniejszym szczególe i spełniały wysokie wymagania naszych klientów.
Pro Evolution Soccer – powszechnie uważana za najlepszą grę piłkarską – po raz pierwszy w historii ukaże się w polskiej wersji językowej. Tym bardziej zależy nam żeby premiera rodzimej wersji PES była idealnie przygotowana dla graczy. Za opóźnienie wszystkich oczekujących z niecierpliwością na ten tytuł, bardzo przepraszamy i jednocześnie obiecujemy, że dołożymy wszelkich starań, aby jak najszybciej podać precyzyjną datę premiery
Ale dol a juz mialem miec na weekend
QUOTE(Boski1985 @ Oct 24 2006, 11:59:36) [snapback]93994[/snapback]
CD Projekt z przykrością informuje, że premiera bardzo oczekiwanej przez fanów polskiej edycji gry Pro Evolution Soccer 6 została przesunięta na początek listopada (pierwszy tydzień listopada).
Opóźnienie wydania spowodowane jest błędami, które zostały wykryte w polonizacji tego tytułu w masterze przygotowanym przez producenta gry.
Dostarczona wersja gry nie sprostała wysokim standardom jakości CD Projekt i dlatego podjeliśmy decyzję o odłożeniu premiery do czasu opracowania patch usuwającego wykryte błędy.
Jak zawsze dokładamy wszelkich starań żeby wydawane przez nas gry były dopracowane w najdrobniejszym szczególe i spełniały wysokie wymagania naszych klientów.
Pro Evolution Soccer – powszechnie uważana za najlepszą grę piłkarską – po raz pierwszy w historii ukaże się w polskiej wersji językowej. Tym bardziej zależy nam żeby premiera rodzimej wersji PES była idealnie przygotowana dla graczy. Za opóźnienie wszystkich oczekujących z niecierpliwością na ten tytuł, bardzo przepraszamy i jednocześnie obiecujemy, że dołożymy wszelkich starań, aby jak najszybciej podać precyzyjną datę premiery
już wszędzie to pisze na gram.pl itd więc poczekamy sobie
ale i tak pewnie lada godzina będzie w sieci już więc no problem

online się pogra jak przyjdzie oryginał
SyNowizna
Oct 24 2006, 09:39
i jaka tu sprawiedliwosc na tym forum??
ja za taka informocje dostalem warna!
Wosek07
Oct 24 2006, 09:41
QUOTE(Boski1985 @ Oct 24 2006, 09:59:36) [snapback]93994[/snapback]
no dokładnie ;/ ale dół
Tak się już nastawiłem a tu lol. Wielka szkoda, jestem na prawdę zawiedziony.
Mam nadzieję, że nie będzie trzeba długo czekać.
Już mam taką obsesję, że co godzine przeglądam ten temat i patrze czy coś nowego nie jest wstawione
AdrianJ
Oct 24 2006, 09:44
QUOTE(Winek @ Oct 24 2006, 12:06:14) [snapback]93995[/snapback]
już wszędzie to pisze na gram.pl itd więc poczekamy sobie
ale i tak pewnie lada godzina będzie w sieci już więc no problem

online się pogra jak przyjdzie oryginał

Hehe moze to i lepiej?Skoro gra ma jakiegos buga to niech go lepiej usuna i bedziemy sie cieszyc z dopracowanej gry w PL.
QUOTE(SyNowizna @ Oct 24 2006, 12:40:36) [snapback]93999[/snapback]
i jaka tu sprawiedliwosc na tym forum??
ja za taka informocje dostalem warna!
Ano life is brutal(pewnie zaraz i ja dostane).
SyNowizna
Oct 24 2006, 09:56
QUOTE(Ader111 @ Oct 24 2006, 12:45:12) [snapback]94001[/snapback]
Ano life is brutal(pewnie zaraz i ja dostane).
hehe, moze Ci sie uda..
co do PES'a to mam nadzieje, ze niebawem jakis relase sie pojawi, nawet z drobnymi bledami, ale to i tak lepsze niz czekanie do listopada
w Niemczech gra jest już w sprzedaży

info od zioma z pes.com.pl który mieszka w Deutschland
SyNowizna
Oct 24 2006, 10:03
QUOTE(Winek @ Oct 24 2006, 12:59:29) [snapback]94003[/snapback]
w Niemczech gra jest już w sprzedaży

info od zioma z pes.com.pl który mieszka w Deutschland

z jakimi jezykami?
Pro player
Oct 24 2006, 10:03
z tym poprawieniem błędów to pewnie wielka ściema!-3 dni przed premierą a oni wielce teraz znaleźli dopiero jakies błędy-ŁADNA ŚCIEMA!-to może niech poprawią wszystkie błędy jaikie wiara wypisuje na forum jak są tacy wspaniałomyślni do graczy!-ciekawe co poprawiają?-może znaleźli jakiś błąd ortograficzny w MENU!-he he
QUOTE(SyNowizna @ Oct 24 2006, 13:04:17) [snapback]94004[/snapback]
z jakimi jezykami?
niewiem on dopiero zainstalował i pewnie gra 1 albo 2 mecz tak więc czekamy na recke od niego

jak tylko napisze to wam tu wkleje
SyNowizna
Oct 24 2006, 10:08
QUOTE(Pro player @ Oct 24 2006, 13:04:24) [snapback]94005[/snapback]
ciekawe co poprawiają?-może znaleźli jakiś błąd ortograficzny w MENU!-he he

hehe, dobre
tez mi sie wydaje, ze cos nam chlopcy mydla oczy; teraz, tuz przed premiera jak juz kazdy jest maksymalnie napalony, to ku... kaza czekac do 9.11 na PL

(tej daty nie jestem pewny)
who_me
Oct 24 2006, 10:15
w sumie rok temu w niemczech pes tez byl 2 czy tam jeden dzien przed nasza premiera;]
Pro player
Oct 24 2006, 10:23
QUOTE(samuel666 @ Oct 24 2006, 13:16:26) [snapback]94010[/snapback]
w sumie rok temu w niemczech pes tez byl 2 czy tam jeden dzien przed nasza premiera;]
ale nie tydzień,albo dwa po ich premierze!
who_me
Oct 24 2006, 10:32
winek-tobie moze chodzi o gre na PS2 w niemczech bo takie info znalazlem ale o PC nie bylo wzmianki...?
maciek_ssi
Oct 24 2006, 10:35
W tamtym roku edycja na PC została wydana przez CDP w listopadzie, bodajże 18, czyli miesiąc po premierze.
I jeszcze coś z pierwszej ręki:Akashi | CD Projekt | [ Ekipa gram.pl ] | 24.10.2006, 13:35
Jeżeli nie przeszkadza ci brak polskich czcionek, brak niektórych tekstów, błędne tłumaczenia czy napisy niemające sensu to tak taka polska wersja niestety powstała.
Zapewne wiesz także, że wersją bazowa jest wersja z PS2, do której w przyszłości nie da się zrobić poprawek by jakość lokalizacji była naprawdę dobra. Niestety konami użyło jakiś starych tekstów i stąd to małe późnienie.
Oczywiście moglibyśmy wydać grę na szybko byle by sprzedać, ale o to chyba w tym wszystkim nam nie chodzi. Najważniejsze jest to by jakość gry, tłumaczeń nie pozostawiała nic do życzenia.
Chyba wolisz wersje „Polską” a nie „Polskawom”?
pozdrawiamhttp://www.gram.pl/news.asp?id=2794
QUOTE(samuel666 @ Oct 24 2006, 13:33:56) [snapback]94015[/snapback]
winek-tobie moze chodzi o gre na PS2 w niemczech bo takie info znalazlem ale o PC nie bylo wzmianki...?

już nie tylko w Niemczech jest ale także w Szkocji i Holandii

wszystko na PC... zaglądajcie na pes.com.pl tam się wszystkiego dowiecie

i jeszcze coś !
w całej Europie jak i chyba na całym świecie gra jest wydawana także w wersji PL także z naszymi komentatorami ! jest do wyboru kilka języków w tym Polski !
ponoc komentarz Borka i Kołtonia jest w deche!
http://www.forum.pes.com.pl/index.php?show...amp;#entry99997tutaj czytajcie tego posta jacko pisze recke bo on mieszka w Niemczech i co chwile coś od siebie dodaje
jc2006_TS
Oct 24 2006, 11:01
to kiche nam chłopcy odwalili ale w czwartek i tak będe tPESa miał

Niepowiem skąd żeby banana niedostac
Pro player
Oct 24 2006, 11:18
Powinli chociaż demo polskiej wersji puścic!-a nie żeby ciągle ściągac i ściągac!
fantomas
Oct 24 2006, 11:35
siewka
dawno tu nic nie pisałem..
mam sprawe do kogoś z Was...bo już mnie wkurza to przesuwanie daty premiery..odinstalowałem pes5 z jakies 3 miesiące temu i takie mam ciśnienie na gre w pes'a że znów chce sobie zainstalować ale gdyby ktos pomógł i dał jakis link do superpatcha lub nazwe który mniej więcej ma zaaktualizowane składy itp..taki wiecie najnowszy...bo czekam i czekam na pes6 myśląłem że teraz jak będe miał przerwe w budzie to bede grał a nie po cmentarzach jezdźił a tu lipa..
no więc jak ktoś może podac to byłbym wdzięczny..
aha i przepraszam ze off topic ale nie chciałem nowego tematu zakładać i nie jestem trochu w temacie bo dawno nie miałem kontaktu z pesem
SyNowizna
Oct 24 2006, 11:40
http://img206.imageshack.us/my.php?image=pes6nm7.jpghttp://img206.imageshack.us/my.php?image=pes6yl6.jpgi tak jest np. w niemiecckiej wersji..
ale ponoc bledow w tekscie jest masa, a CD Projekt za pozno dostal wersje finalna z Tokio i nie podolali z poprawka na obiecana premiere..
Wosek07
Oct 24 2006, 11:41
lookass
Oct 24 2006, 11:48
Kurde ja chce w swoje łapki dostać narazie chociaż tę szkopską wersję
Mógłbyś poprosić tego kumpla żeby nagrał jakiś ciekawy fragmencik komentarza Borka i Kołtonia ?
to jakis bezsens;/ czyli polskawa wersja wyjdzie? dopiero bedzie wal jak niektorzy z uzytkownikow ktorzy zamowili peska dostana to spartaczona wersje;/
SyNowizna
Oct 24 2006, 11:54
QUOTE(eecik @ Oct 24 2006, 14:50:34) [snapback]94029[/snapback]
to jakis bezsens;/ czyli polskawa wersja wyjdzie? dopiero bedzie wal jak niektorzy z uzytkownikow ktorzy zamowili peska dostana to spartaczona wersje;/
takiej wersji nie beda rozsylac. dopiero jak porawia, czyt. raczej przed 10.11
maciek_ssi
Oct 24 2006, 11:56
@eecik
Jak spartaczoną? CDP obiecuje, że Konami poprawi błędy. Nikt, kto zamawiał grę w Ultimie czy gram.pl nie dostanie wersji, która jest dostępna w niemieckich sklepach.
moim zdaniem z lekka bezsens nie mogli napisać że spartaczoly sprawę i wyślą gre:P a patcha jakiegoś pozniej na necie zapuśić

myśle ze te rozwiozanie byloby lepsze dla obu stron
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.