Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Photoshopowe Improwizacje
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148
Tomak
QUOTE(norek @ Feb 15 2006, 22:30:18) [snapback]52906[/snapback]

IPB Image

QUOTE(::kostek:: @ Feb 16 2006, 11:30:53) [snapback]52946[/snapback]

IPB Image

Sorry, ale w ogóle jak można porównywać te dwa sigi? Norek ryje beret swoimi pracami za każdym razem,
jest o lata świetlne przed większością z nas, i taka jest prawda. ( Nie to że liżę dupętongue.gif ). W pełnej rociągłości popieram Rav'a .
Wy sobie sami ostro zawyżacie oceny :/

Wejdzie taki jeden z drugim, ni chuja zna się na photoshopie i grafice, i dopierdoli 8 albo 9 /10, do tego dopowie jakąś głupotę i myśli, że gangsta elo i w ogóle. Jeśli chcesz wystawić komuś 8 to najpierw porównaj sobie jego sig z sigiem norka albo ppatrykka, policz do dziesięciu i dopiero napisz...

KONIEC
konsej15
QUOTE(rav16 @ Feb 16 2006, 12:00:14) [snapback]52948[/snapback]

konsej - porównaj sobie Benka norka i Forlana kostka :/ Postać Forlana wygląda fatalnie, niestety, strasznie blada w stosunku do tła i to psuje cały efekt. Do tego tło też jest jakieś takie nie teges IMO. norek jest w robieniu sigów o kilka klas lepszy od kostka, przynajmniej na razie, więc nie ma co tutaj ich prac porównywać. A to wszystko przez to, że norek jest bardzo dobrze obeznany w Photoshopie, gdyż jako face-maker zna się na tym programie. Ocena Forlana: 3+/10 (jeszcze raz - fatalna jakość zdjęcia!).

no moze troszke przesadzilem ze kostek jest na tym samym poziomie co norek...norek jest najlepszym sigmakerem na tym forum i nie tylko...a jego sigi sa niesamowite...ale i tak mysle ze oceny dla kostka sa troche za niskie...bo robi lepsze sigi odemnie...<bo to byl dopiero moj 2 sig>... ja dostalem 2...a kostek dostal -3 i -4...tu sie troche z toba nie zgdodze...ale popieram ze norek jest poprostu najlepszy smile.gif! moze ja nie znam sie na ocenianiu sigow...wiec dlatego nie pisze ocen...tylko mowie czy mi sie podobaja czy nie...a tak wogule to kazdy ma swoje zdanie i koniec tematu biggrin.gif <nie odpisujcie na ten post>

a co do sigow....
to forlan i mintal kostka nie podoba mi sie zabardzo...ale poprzednie dwa sigi bardzo mi sie podobaja...
beny mccarthy norka jest kapitalny...bdb robota smile.gif

pozdro
..::SHADOW::..
Kto chce może ocenić
IPB Image
Pozdro tongue.gif tongue.gif
Zoller
Mój następny:

IPB Image

Pozdro
zyga
IPB Image

v2:

IPB Image
przemasem
IPB Image
do ocenki
korzen
Przemasm bardzo sredni sig z Lampardem, widac maly wklad pracy wlozyles wink.gif Pzdr.
zyga
slaby ten sig z Lampardem .. 4/10
rav
IPB Image

Ronaldinho Gaucho

Zoller, czcionka się kaszankowato świeci i tło za bardzo daje po oczach ...
zyga, drugi sig z Adriano byłby niezły, gdyby postać nie była aż tak bardzo potraktowana kontrastem. Z deka ciemno pod oczami.
przemasem, jakby w Paintcie robiony :/
Lanek
rav dobry sig, tylko jak juz napisales Ronni to nie potrzebnie jeszcze Gaucho. Zrob tego korekte, fajny render dales. 9/10 wink.gif
bobex77
To teraz ja:
IPB Image
skomentujcie
korzen
Świetne sigi naprawde.
empo
Siema, mógłby mi ktoś zrobić coś fajnego z Ronaldinho w rozmiarach 128x128 px?
Z góry dzięki

Pozdro
saviolka
Rav świetny sig kurde naprawde dobry.!! biggrin.gif
no no Bobex fajny sig.. bardzo mi sie podoba wink.gif wink.gif
A co powiecie na to tongue.gif
IPB Image
Pozdro dla wszystkich
Kto chce może ocenić
empo masz tu ronaldinho jeśli ci sie podoba
Ronaldinho ver.1
IPB Image
Ronaldinho ver. 2
IPB Image

PS. Sorry że dwa posty podrząd (nieedytowałem poprzedniego posta bo zapomniałem) biggrin.gif
rav
bobex77, ten sig już jest niezły smile.gif Nie podoba mi się tylko typografia i herb Barcy za bardzo rzuca się w oczy. Daj go większego i walnij na całą prawą stronę obok Ronni'ego (tak żeby było widać z 80% herbu, jego boki poza sigiem i za Ronniem). Na razie bez oceny.
shadow, brzydko wygląda ten efekt, bodajże Plastic Wrap i fotka Torresa tam na tyłach - fee ... 3/10
kostek
Shadow- średni ten sig...napaćkane tego wszystkiego... 2.5/10
Bobex- przez to że robisz te sigi takie wielkie to strasznei tam pusto...tło troche monotonne. znaczek nie zbyt pasuje...ale za estetyke + smile.gif więc 4.5/10
Rav16- no nawet Ci to wyszło smile.gif nie potrzebnie tylko ten napis RONLADINHO w tle...a tak to OK ale bez rewelacji 6.5/10

pzdr smile.gif

edit
Jerzy Dudek
IPB Image

prosił bym bardzo o ocenki smile.gif
pzdr
bobex77
taki sobie ten sig 5/10
patrze pod tym katem ze robisz o wiele lepsze smile.gif
kostek
taki sobie ten sig 5/10
patrze pod tym katem ze robisz o wiele lepsze

a które to są Twoim zdaniem 'te leszpe' huh.gif bo ja już sam nie wiem które są lepsze...te które robie ostatnio czy te (proste) które robiłem kiedyś...bo mi sie wydaje ze te nowe są już takie 'bardziej zaawansowane' gdyż nieco bardziej znam PS huh.gif heh...
bobex77
QUOTE(::kostek:: @ Feb 17 2006, 13:14:15) [snapback]53105[/snapback]

a które to są Twoim zdaniem 'te leszpe' huh.gif bo ja już sam nie wiem które są lepsze...te które robie ostatnio czy te (proste) które robiłem kiedyś...bo mi sie wydaje ze te nowe są już takie 'bardziej zaawansowane' gdyż nieco bardziej znam PS huh.gif heh...

to jest moje zdanie bo tamte mi sie bardziej podobaly
tu jest takie puste tlo
empo
Diękówa SHADOW

A oto co mi sie udało zdziałac tylko niestety nie umiem robić tych renderów itd

IPB Image
Cięzko mi sie na temat twojego wypowiedziec ponieważ sam robie lipne sygnaturki
Trzeba poczekac na opinie norka i wtedy bedziesz wszystko wiedział
empo
A znasz może jakąś strone skąd moge ściągnąć jakieś dodatki?? tzn pędzle itd...?
przemasem
QUOTE(empo @ Feb 17 2006, 15:25:39) [snapback]53145[/snapback]

A znasz może jakąś strone skąd moge ściągnąć jakieś dodatki?? tzn pędzle itd...?

tu masz wiele fajnych i dobrych "pędzli"
http://browse.deviantart.com/resources/app...rder=5&limit=24

przemasem już podał dobrą stronkę z dodatkami do photoshopa a ode mnie masz dobra stronke z poradami do photoshopa Grafik
bobex77
Świętej pamięci Kaziu Deyna:
IPB Image
Skomentujcie! smile.gif
Riki101
Bobex bardzo ładny sig

Mój nowy sig
IPB Image
ocenki
korzen
Bobex swietny sig, genialny pomysl, brawo wink.gif
Hayalet
Z deczka głupie ale nie miałem pomysłu na userbarki tongue.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
norek
QUOTE(Fotoszop @ Feb 18 2006, 01:16:38) [snapback]53237[/snapback]

Z deczka głupie ale nie miałem pomysłu na userbarki tongue.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

tło wyglada b.fajnie ale te napisy...wszystkie do wymiany
przemasem
Świetny Deyna; A to mój nowy sig oceniajcie
IPB Image

oraz userek
IPB Image
bobex77
Fotoszop fajne userbarki ale jak mowi norek napisy do wymiany
hehe BArtosz jako wierny kibic Legii nie moge:) dzieki za ocene:P
przemasem fajny sig z fredem
dobry userbarek smile.gif
kostek
łochcho ale tu sie słodzenie zaczęło unsure.gif ....

przemasem:
dziwny ten sig jakiś huh.gif jak nie sig wink.gif 2.5/10

bobex-
fajny render i czionka ale...za duzo wolnej przestrzeni tam. 4.5/10

riki-
też nic nadzwyczajnego...ale jakoś mi ten sig przypadł do gustu biggrin.gif nie wiem czemu... 6/10
zyga
Robson Robinho de Souza

IPB Image

Oceny mile widziane ...
Tomak
Bardzo fajny sig zyga, mnie się podoba ^^

Sig z p. Deyną świetny, bardzo mi się podoba czkolwiek może herb za bardzo widoczny

::kostek:: wiem czemu Ci się podoba, bo Ronaldo ma zajebisty żelik ;d a poza tym liz liz liz liz
kostek
::kostek:: wiem czemu Ci się podoba, bo Ronaldo ma zajebisty żelik ;d a poza tym liz liz liz liz
akurat na tej fotce to ja u Ronaldo 'żeliku' nie widze huh.gif tongue.gif
a to 'liz liz liz' to było do mnie dry.gif ? huh

--------------
zyga
nawet nieźle smile.gif fajny pomysł smile.gif 5.5/10
przemasem
przemasem:
dziwny ten sig jakiś huh.gif jak nie sig wink.gif

Kostek czemu jak nie sig?

To może ten bedzie przypominał siga tongue.gif
IPB Image
zyga
przemasem:

Mysle, ze twoje sigi sa dobre (o ile zaczynasz z Photoshopem). Moze kilka rad ci dam.... Sprubuj troche pobawic sie z renderem... na tlo dajesz za duzo rzeczy, ktore sa za mocno widoczne. Ale moim zdaniem z czasem sam do tego dojdziesz smile.gif
a teraz coś na 1/8 LM (wiem że słabe)
IPB Image

kostek
Wayne Rooney
IPB Image

bardzo bym prosił o ocenki...co bym wiedział co jest 'nie tak' a co 'ok' smile.gif

pzdr
Piotvex88
Shadow sig z poruwnaniu z innymi niestety slaby ale ciekawy pomysl pracuj dalej:)
kostek bardzo ladny sig z rononeyem
bobex77
podzielam zdanie piotvexa:)
a to moja praca:
IPB Image
zyga
IPB Image

Wybazgrana i wypaćkana tapeta Robinho (w 5 minut) tongue.gif
zborek
Bobex wypasiony ten sig z Goku ssj3.
Zyga tapetka też całkiem fajna.
smile.gif smile.gif
Riki101
Nowy sig dla outsajdera
IPB Image
zborek
Riki a byś mogł mi zrobic jakiegos siga z Cescem w koszulce ARsenalu home 06???
Z góry thx.
tongue.gif tongue.gif
IPB Image
===============================================
IPB Image Chyba najlepszy do tej pory- oceniajcie biggrin.gif
Napiszcie co jeszcze można dodac żeby to wyglądało bardziej efekciarsko tongue.gif

PS. ::kostek:: dzięki za pomoc przydała się
Pozdro biggrin.gif
(mój 100 post tongue.gif )
rav
shadow, pomysł może i dobry, ale wykonanie fatalne :/ 2/10 dwa następne sigi również słabe :/
kostek, fatalny kolor, prawa strona sygnaturki kiepsko wygląda ... 5/10
bobex, fonty kiepskie, logo DBZ zmoczone i postać Goku spłaszczona, fajne tło ... 4/10
zyga, to miało być coś na styl tych tapet z soccer-art.co.uk , co nie? Kiepsko Robinho wygląda, jednolity zielony kolor wszystko psuje ... 4/10 ...
tomek828
moze ktos zrobi grafike na temat NBA All Star Weekend 2006 ??
bylo by bardzo fajnie biggrin.gif

pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.