Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Photoshopowe Improwizacje
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148
Jocker
Pierwszy avek średni, małe efektow, ale ujęcie dobre.
Drugi za to mi się nie podoba. Jest za ostry i brzydko wyglada twarz tego kogoś.
Ćwicz.
Giovani
CYTAT(Tomak @ Mar 27 2008, 15:41) *
Wszyscy uciekli na Arti i nie ma już komu komci pisać xP

Skminiłem se taką tapetkę

Szczęściarze z panoramą ustawią sobie na swoich kokpitach ;P

Śliczna tapetka, a aktorka najpiękniejsza jaką widziałem wink.gif
Uwielbiam Marte smile.gif
Pozdro
BadNewz
W sumie zauważyłem, że Pani Marta wzbudza swego rodzaju zainteresowanie (ba biggrin.gif), dlatego też pozwoliłem sobie zebrać trochę zdjęć owej Pani miejąc nadzieję, że kolega Tomak i spółka tongue.gif uraczy nas jeszcze paroma tapetkami czy też avatarami bo jakby co to ja nie mam nic przeciwko biggrin.gif

Zdjęcia duże i nieduże - 68 plików, waga: 8.84 MB ===> Download

Życzę owocnej pracy smile.gif
Tomak
Wprawdzie oficjalnie zakończyłem już karierę i dawno niczego nie robiłem... Ale czego się nie robi dla Marty wub.gif

ten dla mnie

i narazie tyle do wolnego użytku.

A tapetę to w jakim rozmiarze najlepiej ?
GooFy
Oh yeaah , Staną mi xD... Mistrzostwo Tomuś happy.gif
Troche odemnie, dawno nic nie robiłem więc nie bijcie mocno cool.gif
Artur "Borubar" happy.gif

Roger "Perejro"

i Reszta gangu Lecha K.

Kubbas
oO mój avson, nice.

Zajebiste prace jak zwykle tylko wiesz, że nie potrzebnie w niektórych napierdalasz efekt na efekcie cool.gif
BadNewz
CYTAT(Tomak @ Jul 15 2008, 13:47) *
Wprawdzie oficjalnie zakończyłem już karierę i dawno niczego nie robiłem... Ale czego się nie robi dla Marty wub.gif

ten dla mnie

Fotki się chyba nadały biggrin.gif

Ja proszę 1152x864 smile.gif
IronTiga
CYTAT

ten dla mnie

Nice! wub.gif rolleyes.gif

Jakby ktoś chciał któregoś (w co wątpię bo zrobił już świetne Tomak) to pisać smile.gif

Pozdro wink.gif

EDIT:
albo macie i jak sie podoba to brać tongue.gif
Jamnik
Zrobi mi ktoś avka z Rihanną wub.gif ?? Najlepiej w rozpuszczonych włosach (jak za czasów teledysku "Pon De Replay" ...tongue.gif
MaTi10
Moje 2 produkcje;] o ocenki proszę

kostek
Mati ujęcia słabe, a i kolorki przeciętne...
------------------------------------------------------------

Nad Rybusem w chuj długo siedziałem...
BiG
Fajne efekty ale napisy leżą i kwiczą =/
IronTiga
CYTAT(kostek @ Jul 18 2008, 15:51) *
Mati ujęcia słabe, a i kolorki przeciętne...
------------------------------------------------------------

Nad Rybusem w chuj długo siedziałem...

Puyol i Ibra najlepsze, a bardziej mi sie podoba z napisami (fajne są), ale u Rybusa napis jush słabszy i jakoś nie podoba mi się ten avek

Pozdro wink.gif

EDIT:
Mój Rycerzyk:
MaTi10
Kostek:pierwsze dwa avki fajne i napis na nich,ale avek z Rybą mi nie podchodzi i napis nie zbyt fajny wink.gif

Moje avki cool.gif Comments please.

Warszawski Superstar(Snajper)...

Robson

z góry dzy Panowie za komenty
IronTiga
Wszystkie trzy trzymają średni poziom najlepszy drugi a najgorszy trzeci smile.gif
W tym drugim trochę mi zapachniało stylem kostka i moim zdaniem dlatego jest najlepszy tongue.gif

Pozdro wink.gif

PS. A moich to nie komentuja dry.gif smile.gif
BadNewz
CYTAT(MaTi10 @ Jul 19 2008, 16:28) *
Kostek:pierwsze dwa avki fajne i napis na nich,ale avek z Rybą mi nie podchodzi i napis nie zbyt fajny wink.gif

Robson

Pierwszy przeostrzony, przekontrastowany, drugi dziwny jakiś, trzeci za mało kolorów i kontrastu.
Jamnik
CYTAT(MaTi10 @ Jul 19 2008, 16:28) *

Robson

Fajne avki, zwłaszcza ten drugi mi się podoba, pierwszy może troche za dużo kontrastu, ale z czasem na pewno będą lepsze smile.gif

Pzdr smile.gif
MaTi10
Skimniłem dziś takie avki rolleyes.gif comments please

(L)egionista

i Takie Ło z akcji happy.gif

And The Last One;d z Kostkowych Improwizacji:

kostek
Przede wszystkim kompletnie źle rozmieszczasz fotkę na avie...
Przez to Twoje prace wyglądają jak zwykłe, pomniejszone zdjęcia z lekkimi przeróbkami w PS.
Tyczy się to do wszystkich czterech ikonek.

Pierwsza jest całkiem niezła, ale Rocki całkowicie źle ustawiony. Mogłeś dać go całkiem z boku, najlepiej z lewej strony. Tak, że numer na koszulce byłby przy lewej krawędzi avka.

Trójka - zdecydowanie najsłabsza, kolory fatalne...
Czwórka - źle dobra fotka, wygląda jakbyś ją mocno rozciągnął, przez co straciła na jakości a poprzez wyostrzenie wygląda nieestetycznie.

Podsumowując:
Widać, że to twoje pierwszy prace - poczytaj tutoriale, podpatruj prace innych na GFXWorld...
p@blo
CYTAT(Quaresma @ Jul 15 2008, 17:26) *
Zrobi mi ktoś avka z Rihanną wub.gif ?? Najlepiej w rozpuszczonych włosach (jak za czasów teledysku "Pon De Replay" ...tongue.gif

robiony dawno temu
Jamnik
Wielkie dzięki smile.gif
MaTi10
Moje avki rolleyes.gif

Kostek dzieki za uwagi;]

Panowie dzięki za komenty i czekam na następne.
Jamnik
Bardzo fajne avki smile.gif Z każdymi kolejnymi prackami sie rozwijasz wink.gif

Pzdr biggrin.gif
BadNewz
Moim zdaniem za ciemne są, za mało też wyostrzone.

Ale ujęcia są dużo lepsze niż poprzednio wg mnie smile.gif.
MaTi10
Tak teraz widzę,za ciemne.

Następne pracki wink.gif Myślę że już lepiej

Licze na kolejne ocenki rolleyes.gif i sugestie co poprawiać w następnych avkach;]
Tomak
Slabo, widac ze dopiero zaczynasz, brakuje jakichs fajnych kolorow i wyostrzenia. Ujecia w tych dwoch ostatnich - klapa.
MaTi10
Tomak,masz może jakiś tutek??(tylko nie ten co ktoś dawał z kilkanaście stron wcześniej)
Tomak
Nie mam, moge polecic jakies forum graficzne, ktorych teraz jest na peczki.
GooFy
@Mati10 Ciemność, Widzę ciemność, ciemność widzę... tongue.gif Strasznie Ciemne i Nie wyostrzone tongue.gif Lipa Kolory... Tera pare Łodemnie

MaTi10
Goofy avki mi sie osobiście bardzo spodobały;]

a Tymczasem kolejne avki,a za poprzednie ocenki serdecznie Państwu dziękuję rolleyes.gif

;P

A ostatni avek wzorowany na avku Woopsa z GFX biggrin.gif

vis maior
Tomak, BiG, kostek albo Goofy moglibyście jakiegoś avka zrobić z tych zdjęć ? biggrin.gif

InOx

jak takie cos zrobic z inna twarzą ?
BiG
Robisz napisy, w tym wypadku szare - > Wklejasz zdjecie - > Desturate Ctrl+U -> Ctrl + G i juz biggrin.gif
kostek
Takie dwa eksperymentalne...
IronTiga
kostek pierwszy dobry, ale mi osobiście sie średnio podoba, ale drugi bardzo bardzo fajny smile.gif

--------

Dla pana co lubi WWO od pana co nie lubi WWO i w ogóle rapu :]

i dwie wersje Davida Guizy tongue.gif
v.1

v.2

Jakby ktoś chciał któregoś Davida to mówić wink.gif

Nom... to wsio biggrin.gif

--------

PS. Goofy jak ty to robisz że twoje avki są jakby lekko przyciemnione bo ja nie wiem jak użyć tego patentu, nakładasz na to szarego layera i zmniejszasz opacity czy jak?

PS2. Prosiłbym o ocenki sleep.gif biggrin.gif

Pozdro wink.gif
BadNewz
Możliwe, ale możesz spróbować zmniejszyć kontrast i po prostu przyciemnić smile.gif, przy odpowiednich 'proporcjach' efekt powinien być podobny.
Giovani
Dałoby się z tych zdjęć skimnić jakąś tapetkę ;P ??
Messi1
Messi2
Messi3
Będę wdzięczny wink.gif
vis maior
dzięki tiger ohmy.gif moge prosić o więcej cool.gif ?
IronTiga
CYTAT(vis maior @ Jul 29 2008, 10:41) *
dzięki tiger ohmy.gif moge prosić o więcej cool.gif ?

Dzsiiaj wieczorem cos jeszcze skminie smile.gif

Pozdro wink.gif

PS. vis dorzuć jeszcze ze 2 foty żebym miał większy wybór tongue.gif
MaTi10
Tiger avki fajne;]
GooFy
Tiger - jeśli chodzi oto jak robię taki efekt to słuchaj: Bawisz się z Blend Mode i Szarym kolorkiem tongue.gif zależy od jasności fotki to róznie wychodzi i zazwyczaj do każdego avka inaczej to robię tongue.gif. Avki z Guizą fajne a wwo takie jakby rozmazane tongue.gif znaczy się jakby bardzo małą fotkę powiększyć tongue.gif
Kostek- Nic dodać nic ująć, Dinho świetny tongue.gif
Vis- masz pan tongue.gif

I jeden z Adrianem dla mnie biggrin.gif
IronTiga
Dzięki GooFy smile.gif Avki jak zwykle zajebiste, najlepszy ten drugi dla Visa tongue.gif

--------

Jako że Goofy zrobił dwa kapitalne avki dla Ciebie Vis to ja zrobiłem tylko jednego, 3m:

--------

ło i jeszcze to, starsze prace ale chyba jeszcze ich tu nie pokazywałem:

jedyny sig/tag jaki do tej pory wykonałem

Pozdro wink.gif
GooFy
Niewiem jak oceniać bo niewiem jak wyglądał stock tongue.gif Być może tylko zmniejszyłeś go, a jeśli tak nie wyglądał to efekt ciemności nawet fajny, ale wszystko psuje napis tongue.gif Fuujj tongue.gif, Avek robiony z siga to wychodzi na to samo tongue.gif tyle że bez wzmianki o napisie. Avek dla Visa nadal taki hmmm to wygląda tak:

Wiesz już oco mi chodzi ? tongue.gif Coś takiego jest w twoich ostatnich avkach tongue.gif
IronTiga
CYTAT(.GooFy @ Jul 29 2008, 20:58) *
Niewiem jak oceniać bo niewiem jak wyglądał stock tongue.gif Być może tylko zmniejszyłeś go, a jeśli tak nie wyglądał to efekt ciemności nawet fajny, ale wszystko psuje napis tongue.gif Fuujj tongue.gif, Avek robiony z siga to wychodzi na to samo tongue.gif tyle że bez wzmianki o napisie. Avek dla Visa nadal taki hmmm to wygląda tak:

Wiesz już oco mi chodzi ? tongue.gif Coś takiego jest w twoich ostatnich avkach tongue.gif

Stocka już nie posiadam, ani nawet PSD żeby Ci pokazać, ale nie jest to gotowiec po dyskretnym retuszu. Co do tego rozmazywania na moich avkach nie wiem właśnie dlaczego na tych dla Vis'a to sie dzieje, może przez to że zmniejszam fote, bo powiększać to jej nie powiększam, czego to może być przyczyna? Robi wszystko tak jak zwykle i nigdy mi sie nie robiły takie rozmazane tylko te dla Vis'a. Może to przez Sharpen, ale chyba nie bo wyostrzam tylko raz po wklejeniu foty na dokument. Może wina fot? Kurde nie wiem zobaczymy jak kolejne mi będą wychodzić

Pozdro wink.gif
vis maior
goofy ths wielkie tobie tiger też :] możecie coś jeszcze wymyślić ?
GooFy
Jak zapodosz fotki to czemu ni tongue.gif Tera coś dla mnie cool.gif Któryś sobie wezmę albo wcześniejszy z Zagumnym...

Giovani
Jeszcze jedna fotka Messiego do tapetki jak cuś tongue.gif
Magic Leo
vis maior
CYTAT(.GooFy @ Jul 30 2008, 00:10) *
Jak zapodosz fotki to czemu ni tongue.gif Tera coś dla mnie cool.gif Któryś sobie wezmę albo wcześniejszy z Zagumnym...

to mało ich jeszcze? tongue.gif ciężko w necie konkretne znaleźć tongue.gif

Jamnik
Skoro tutaj także tapeki są robione to dałoby radę zrobić takową z tym motywem ?

IronTiga
Dwa nowe produkty by Tiger cool.gif :
wub.gif

i coś dla Visa:

jutro Ci może jeszcze jednego zioma z tej: http://images31.fotosik.pl/335/5d1b5e52b8dd44ed.jpg fotki skminie smile.gif
a resztą niech sie Goofiak zajmie, bo czuje ze jutro mnie leń złapie biggrin.gif tongue.gif

next:
Jutro pojawią sie pracki z wczorajszego i dzisiejszych meczy Polskich klubów w europejskich pucharach smile.gif

Pozdro wink.gif

PS. Te juz chyba nie są rozmazane jak na moje oko sleep.gif

PS2.
CYTAT
A ostatni avek wzorowany na avku Woopsa z GFX biggrin.gif

Ale jednak Woops zrobił go o klasę lub nawet dwie klasy lepszego :] Ale i tak widać poprawe smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.