Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Photoshopowe Improwizacje
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148
zyga
IPB Image
konsej15
fotoszop...sig bardzo fajny...dobra robota
zyga...jak zwykle rowny poziom...sig mi osobiscie sie podoba ...pzdr smile.gif
Koniuszy
a ja tez bede robił www biggrin.gif z sporcie w którym bedzie duzo sigów i avków piłkarskich smile.gif na dysku mam 58 mb biggrin.gif:D tego smile.gif moze ktos szkrobinie lycout biggrin.gif
rav
IPB Image
Hayalet
@Rav: Duży ten sig i mokry tongue.gif
@zyga: fajny sig tylko jak dla mnie to ronaldo za bardzo rozmyty
@Koniuszy: 58 mb to niby duzo?

IPB Image
zborek
O Fotoszop widze,że zrobiłes siga z ziomem z Tekkena5.Całkiem fajny jak dla mnie 7/10.
biggrin.gif biggrin.gif
rav
IPB Image
konsej15
rav...oba sigi bardzo udanee... smile.gif
fotoszop...dosyc prosty...ale przyzwoity sig...

huh.gif
przemasem
IPB Image

P.S. rav fajne sigi (jak zawsze)
kostek
zyga- R9 świetny...render bdb i reszta również 9/10
rav- na ronnim lewa strona spoko ale render i prawa średniwka 7/10 w van persie lepszy 8/10
fotoszop- niestety, ale nic ciekawego nie widze w tym sigu 5/10
przemasem- ćwicz wink.gif
Hayalet
IPB Image
zborek
Fotoszop dosyć prosty,ale przyzwoity sig.Według mnie 6,5/10.

Pozdro
smile.gif smile.gif
Bartolinho_13
Moja nowa pracka

IPB Image
Dorin
....ale fadny krzynówek przydałby się tylko jakiś fajny napis i będzie miodzio.
Lanek
No Krzynówek trzeba przyznać imponujący brakuje tylko podpisu,a co do Crissa to nie podoba mi się render. wink.gif
Zoller
Po przerwie smile.gif :

IPB Image

Pozdro
konsej15
no zoller po przerwie b.dobry sig...szczegolnie tlo mi sie podoba...moglbys cosik jeszce pokombinowac przy renderze...ale i tak bdb robota biggrin.gif
Zoller
IPB Image

Pozdro
saviolka
zajebisty ten C.Ronaldo!!
konsej15
zgdzam sie z saviolka...swietny sig..bravo zoller...bdb powrot:P pzdr
Zoller
Praca na konkurs na GraphicForArt.xt.pl :

IPB Image

Pozdrawiam
Hayalet
Mi sie cos nie podoba - za bardzo sie rzucają w oczy pixele tła, kurde jakby to inna osoba robiła w porownaniu to tego swietnego C. Ronaldo tongue.gif Popracuj jeszcze nad tym sigiem a na pewno bedzie git wink.gif
Lanek
zoller sig z Cristiano świetny, gorzej z tym konkursowym wink.gif
rav
Z Ronaldo IMHO jest beznadziejny, jeszcze te fonty :/ Nie wiem, czym się tak podniecacie. Jak dla mnie to ta sygnaturka jest jakieś 2 epoki do tyłu.
Drugi sig także bardzo przeciętny.
Zoller
No tak, nie każdemu się musi podobać. Warto wziąć pod uwagę, że to moje początki z photoshopem. rav16 chciałbym widzieć jedne z pierwszych twoich prac smile.gif Dzięki za krytykę, ale mogłeś szczegółowo powiedzieć, co ci się nie podoba smile.gif Pozdro
rav
Początki nie były zachwycające, nie mam już starych śmieci na dysku.
Nie wiem co mi się nie podoba konkretnie w Ronaldo, jakoś tak cały sig mi nie podpasował. Po prostu taki gust wink.gif Powodzenia przy następnych.

IPB Image
saper
rav16:

Jak dla mnie to tapetka słaba nic tam takiego ciekawego niema.

Oczywiście napis ładny jebłeś ale to i tak za mało moim zdaniem.

Popracuj nad innymi pracami może coś się ładnego trafi.

Pozdrawiam,
saper
Zoller
No jakoś tapetka nie szczególna. Zdarzają się czasami takie dni, kiedy nie wychodzi smile.gif
Pozdro
saviolka
no rav jak na Ciebie to tapetka srednia ale nie jest zle... smile.gif
Johnes
IPB Image
Rav tapetka przeciętna, stać Cię na więcej tongue.gif
Nie wiem co jest z ramka, w Ps ją mam, a jak już zapisuje to nie sad.gif
rav
IPB Image
WBman
Fajniuchne Rav, podobają mi sie te kułeczka tongue.gif
Zoller
Rav fajny sig. Może trochę zbyt duże opacity tych kół i strzałek w tle, ale mi się podoba smile.gif

Johnes, tło nie pasuje do rendera, zbyt jasne moim zdaniem, mogłeś je bardziej urozmaicić, przeciętnie smile.gif
zborek
Zrobiłem swojego pierwszego siga w zyciu.
Wiem,że narazie jest do bani,ale dopiero zaczynam robić.
Oto on:

IPB Image

tongue.gif tongue.gif
Hayalet
Coś Ty z tym Cesciem zrobił tongue.gif Jakby nie było podpisu bym nie poznał ale ćwicz, ćwicz smile.gif
@Rav: sig z sisinio fajny chociaż nie lubie tego "tekno" stylu z kolkami i innymi duperelami, ta tapetka średniawa jak dla mnie to za jasna na deska - przyciemnij moze tło i jakies fajne rendery na ronaldiniu zrob...
@Johnes: troche przekombinowane, tło rozowe a ronaldo prawie czarny, no i napis tez nie pasuje do reszty, pracuj wink.gif
Zoller
Jak ocenicie mojego siga w podpisie? Widziałem na innych forach właśnie robione sigi tym stylem, więc i ja postanowiłem spróbować. Pozdro
bobex77
zoller mi sie naprawde podoba ten sig ale troche za jasny moze fajnie by wygladal jakbys powielil warstwe z tłem usunal z niej kolor (moze dodal gussian blur zalezy jakby wyszlo) i dal na soft light i pokombinowal z kryciem.ale to taka moja mysl:P
zborek musisz jeszcze wiele popracowac ale bedzie lepiej;) pracuj nad tlem no i nad renderem
rav sig wporzo ale mam takie same odczucia jak zoller
no to na tyle pozdro
Zoller
A który z tych sigów jest wg. was najlepszy?

1:
IPB Image

2:
IPB Image

3:
IPB Image

zborek
Wprawdzie to za dużo się nieróżnią,ale dla mnie jakos 1 najfajniejszy.
smile.gif smile.gif
Bartolinho_13
Mój nowy sig( tło dostałem od saviolki, ale jeszcze je troche stuningowałem tongue.gif )

IPB Image
Dorin
Miałem chwile i zrobiłem tapete, może komuś się spodoba smile.gif

IPB Image

Na tej pierwszej jakoś pusto było to zrobiłem mały update:

IPB Image
Zoller
Przyzwoicie smile.gif Jednak na pulpit bym nie dał, bo jakoś 'ostra' te tapeta wink.gif

Nie znaczy to jednak, że jest słaba, bo tak serio jest dobra, tylko jakoś mi akurat do gustu nie przypada wink.gif

Pozdrawiam i powodzenia przy następnych pracach!
zborek

Zrobiłem siga kolejnego.Może trochę lepszy od tamtego poprzedniego tongue.gif tongue.gif .
Oto on:

IPB Image

smile.gif smile.gif
Bartolinho_13
To moja nowa pracka
Kaka'

IPB Image
szyma
Zrobi mi ktos C.Ronaldo na tle ma byc herb man u i ronaldo w czerwonej koszulce diablow.Bo te ktore byly ostatnio robione nie przypadly mi za bardzo do gustu
SZAKI
Czy idzie zrobić jakoś animowanego gifa który nie psuje jakości fotek!??!Jeśli ktoś umie takie coś zrobić to proszę bardzo o kontakt. Z góry dziękuję
zborek
Zrobiłem kolejnego siga oto on:

IPB Image

oceny plx
smile.gif smile.gif
zyga
IPB Image

Po dluugiej przerwie tongue.gif .

Zborek po co dajesz napis Sig by ktos tam, bez tego lepiej by wygladal caly sig, zielony ?? Nie pasuje kompletnie do reszty siga, wywal to i bedzie lepiej a wogle to takie napisy nigdy nie moga byc pogrubione, najlepiej ledwo widoczne, wystarczy nawet sam twoj nick :].
zborek
IPB Image

Tym razem cos chyba niewyszło mi.
sad.gif sad.gif
Lanek
zyga bardzo ładny sig 9/10 ciekawy przede wszystkim
zborek jak dla mnie to fatalnie 2/10 wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.