Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Photoshopowe Improwizacje
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148
switek
Collab z zyga ;] on zaczynal ja konczylem ;] :

@sawyer : sig niezly troche twarz mi nie pasuje ale ogolnie gratki wink.gif
sawyer
Thx wink.gif
Co do tapetki to fajny pomysl, fajny napis, ale kolorki na essienie mi sie nie podobaja wink.gif
zyga
A to dalem switkowki jak cos:

Mortin
Cytat(switek @ Dec 26 2007, 10:43:11) *
Collab z zyga ;] on zaczynal ja konczylem ;] :

@sawyer : sig niezly troche twarz mi nie pasuje ale ogolnie gratki wink.gif

swietna tapetka, mimo wszystko, ze nie lubie czelsi to i tak mi sie podoba wink.gif
pozdro
matthew
Cytat(Tomak @ Dec 24 2007, 13:03:03) *
Zdjęcie jest raczej słabe.

Pod wpływem wczorajszego meczu i wątpliwości płynących z gry, wyniku i przemyśleń...

Powiem tak .. Visca el Tomak :]
p@blo
Kubus91
Kiedys pokazalem juz tu 2 sygnaturki. Teraz wracam i chcialbym zaprezentowac swoj najnowszy sig rolleyes.gif
Troche napis nie wyszedl.
sawyer
@Mlody...coraz lepiej, ale brakuje mi tu czegos wink.gif
@Kubinho....slabiutko, ale to twoj bodajze 3 sig, wiec nie ma sie do czego przyczepic, poprostu musisz duzo czwiczyc i czytac tutki

A to maly prezent tongue.gif

Jakos mnie ostatnio wzielo tongue.gif...prosze o ocenki biggrin.gif
Silent Killer
Super pracka wink.gif
--------------------

v1

v2

artysta germanista
mlody awek taki sobie sygna z malyszem fajna a na tej sygnie z KSG to napisu po lewej roczytać nie moge ;p
perONE
Cytat(sawyer @ Dec 26 2007, 23:31:33) *
A to maly prezent tongue.gif

Jakos mnie ostatnio wzielo tongue.gif ...prosze o ocenki biggrin.gif

dla mnie za bardzo rozmyta koszulka. Mam pytanko: czy mozesz troche bardziej wyrazniej ukazac koszulke? i Czy pozniej moge sobie porzyczyc sig na inne forum?
.:KUNA:.
Adas slaby, a Essien bdb jak i Roni;p
sawyer
Cytat(perONE @ Dec 27 2007, 11:39:24) *
dla mnie za bardzo rozmyta koszulka. Mam pytanko: czy mozesz troche bardziej wyrazniej ukazac koszulke? i Czy pozniej moge sobie porzyczyc sig na inne forum?

Jasne ze mozesz....niewiem czy o to ci chodzilo tongue.gif

Troszke ciemniejszy tamten byl ale musialem niektore rzeczy od nowa robic, wiec nie wyszlo mi to tak idealnie jak z v.1 wink.gif
perONE
o teraz gud.
dzeki
Mortin
Cytat(sawyer @ Dec 26 2007, 23:31:33) *

zajebisty, nic dodac nic ujac.. mozesz podeslac mi link do tutka z ktorego korzystales, gdyz ciekawia mnie niektore elementy na tej sygnaturce
pozdro
Jocker

Prosta tapetka, w sam raz dla mnie. :]
perONE
Tapetka ładna, taka discotekowa. tongue.gif
Dżoker ja bys mial chwilke to napisz na gg, jest robota do wykonania, takie male zlecenie.

@@Mortin
avek ladny, szczegolnie efekt matrixa
Mortin
ciekawa tapetka jocker wink.gif
a tutaj cos ode mnie
2Pac
p@blo
Dzięki sawyerowi zrobilem cos takiego

switek
@sawyer : ten fabregas slabszy od poprzedniego siga koszulka dziwna i znowu twarz , clipping mask kiepsko wyglada ;/

@...:Młody:... : sorki ale slabo co ty mu zrobiles z twarza ;/ chyba jadl na swieta pierogi z Czarnobyla ;/ , co te czerwone kreski robia na tym tyle ?? @_o jeszcze u sawyera jakos to na czerwonym tle wygladalo;/ Sorki nie podoba mi sie trenuj
bilak

nadal srednio ale chyba lepszy od Vegety
sawyer
Cytat(bilak @ Dec 27 2007, 18:46:12) *

nadal srednio ale chyba lepszy od Vegety

No lepszy jest, ale nadal slabo...przeczytaj jakis tutek na avka, bo kolorki kuleja tongue.gif

Edit: Wlasnie skonczylem biggrin.gif

coley
słabo, pusto ,brzydko zesmużowana koszulka i twarz rendera za ciemna
pracuj dalej
Kubus91
Moglby ktos moze podrzucic link do jakiegos dobrego tuta? unsure.gif ph34r.gif
Mortin
Cytat(coley @ Dec 27 2007, 17:14:58) *
[...]i twarz rendera za ciemna
pracuj dalej

no jasniejsza nie bedzie, wkoncu eto'o to nigga wink.gif
IMO bardzo fajny sig, tak trzymaj
pozdro
Tomak
Cytat(zyga @ Dec 26 2007, 12:02:29) *
A to dalem switkowki jak cos:

zyga się spisał, fajne kolorki, świetny napis. Natomiast switek mógł zająć się tylko renderem bo kolory zjebał.
switek

ps. W PS wygladalo lepiej ;/
Hayalet
liże kołnież

takie se
zyga
Switek stac cie na wiele wiecej, ale tak bywa gdy sie probuje czegos nowego.
Czy nie uwazacie, ze czas na zmiane skina forum?
Odsylam do tematu 'Grafika'.
Jocker
Świątek, słabiutko. Nie widzisz ze render jest duuuzo za nisko? Tło może być, kolorystyka na łatwizne, b&w. No i napis tez mozna by podrasować. Tutki, tutki.
Tomak
Co to tam ma na ramieniu ? Pieróg z Czarnobyla? Cienko.

Taki krytyk z ciebie się zrobił, a sam nie potrafisz publiki zadowolić.
ComeBack
Czego wyznacznikiem sa "Tutki"? im wiecej obejrzało sie "tutków" tym jest sie lepszym grafikiem? dlaczego? po podglada sie prace innych i poniekad kopiuje czyjas wyobraznie? gratuluje ...
POZDRAWIAM;)
switek
@Jocker : masz racje z kolorystyka zrobilem wersje kolorowa ale nie podobalo mi ise dlatego zdesaturowalem ;p

@Tomak : To ze nie robie ciagle takich samych prac na tym samym stajlu i ze nie zawsze to wychodzi fajnie to juz chyba moj problem wiec luzuj. Mam prawo do wyglaszania wlasnego zdania . Wiec odpusc sobie i lepiej sam zacznij cos robic.

@ComeBack: Widzisz widocznie niekotrzy wola byc podziwiani za kopiowanie prace innych niz wymyslic cos swojego.

Przepraszam za OT i Pozdrawiam
Jocker
"Tutki" nie są wcale do 'podgladania' czy kopiowania. One ukazuja wiele mozliwosci o ktorych istnieniu nie wiemy. Z tutków uczymy się podstaw. Z kazdego tutka nauczymy sie czegoś nowego. No i gdy juz mamy wystarczajaca wiedze, mozemy stworzyć cos 'swojego'. Oczywiscie nie popieram kopiowania, czy robienie identycznych sigow z tutoriali ale nauka z tutków jest wskazana.
POZDRAWIAM;)
switek
Cos takiego :

b&w

matthew
Cytat(switek @ Dec 28 2007, 22:22:50) *
Cos takiego :

b&w

Mi się bardzo podoba, IMO ver.1 ładniejsza smile.gif (czyt. bardziej klimatyczna)
Tomak
Cytat(switek @ Dec 28 2007, 22:01:11) *
Widzisz widocznie niekotrzy wola byc podziwiani za kopiowanie prace innych niz wymyslic cos swojego.

Buehehe, Ty za to nigdy nie zajrzałeś do żadnego tutka. Gratuluję.

Nowy sig zdecydowanie lepszy od poprzedniego, tak trzymać, nie popuszczać.

aaa, no i ps. To kiedy coś zrobię i pokażę, zależy tylko ode mnie, więc wstrzymaj się z takimi tekstami ;] Zwykle opłaca się czekać na moje wypociny.
zyga
Switek sig z Rooneyem bardzo fajny. 1 wersja lepsza... wink.gif
perONE
sigi z shrekiem ladne. czoywiscie I ver. IMO lepsza.
Jocker
No no, pozytywne zaskoczenie. Bardzo ładny sig, jednakże twarz Róneja 'ssie'. Chyba twoja da best.
switek
Na inna stronke do konkursu swiatecznego ;p Wiem ze rozmiar dziwny ale chialem cos innego zrobic ;]

Hayalet
Dół nosa mi się nie podoba, razem z zębami; dłoń przez to, że obcięta jest nieproporcjonalna do reszty, trochę kompozycja spierdzielona.
zyga
A tutaj ja czyms plune.

Korzystalem z tego:

http://img180.imagevenue.com/view.php?imag...3_122_398lo.jpg
sawyer
switek sig srednio na jeza, bo mi sie nie podoba tongue.gif
zyga...ladnie ale mogles wiecej wycisnac, a i rozmiar dziwny tongue.gif
zyga
Wiem, ze moglem ale juz sily dzisiaj nie mam.

PS. Switek: Fajnie wyszlo, fajne cycki. biggrin.gif
switek
No musze powiedziec ze niezly klimacik wink.gif podoba mi sie smile.gif Jedynie ten kwadracik moglys usunac ;] pozdro ;]

sawyer
2 najlepsza, pozostale srednie tongue.gif
zyga
Swoja droga, takie male pytanie z mojej strony. Czy myslicie o osiagnieciu czegos znacznie wiecej, niz tylko pokazywanie sigow lub avkow tutaj? Np. tworzenie okladek, layoutow, plakatow...?
Damian.
dry.gif
Mój drugi sig w życiu(1 pokazywałem z pół roku temu ;D)

kostek
Cytat(switek @ Dec 29 2007, 17:06:11) *
No musze powiedziec ze niezly klimacik wink.gif podoba mi sie smile.gif Jedynie ten kwadracik moglys usunac ;] pozdro ;]

Druga rewelacja, trzecia fajna.
Pierwsza nie! ; p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.