Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Photoshopowe Improwizacje
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148
Zoller
A więc tak:

saviolka sig nawet fajny, ale ten render do du.. rozmazany i sig stracił efekt wink.gif 6/10

przemasem, prawa strona pusta, mogłeś kilka brushy wrzucić 5/10

norek, sig nawet fajny, ale nie podoba mi się ta otoczka dookoła Morientesa, lepiej by już wyglądał biały błysk zza niego wink.gif 8/10

Pozdro
Tomak
Shrek

IPB Image

norek co do Twojego siga mam takie samo zdanie co Zoller
kezman cieniutki
mam takie samo zdanie co poprzednicy nt. siga saviolki
playman zajebiaszczy sig, nie wiem co się innym w nim nie podoba ;/

;] pozdro

KELLY CLARKSON!

IPB Image

Chelsea vs. Barca

IPB Image

Oceńcie coś ;p
zyga
IPB Image IPB Image IPB Image

Oceniac i mowic ktora wersja najlepsza smile.gif .

EDIT:

Tomak, fajne te sigi, ale powtarzasz sie z tlem, moze daj cos od siebie ^^ . Staraj sie wlozyc troche wiecej wysilku w napis. Jednak moim zdaniem sigi b. ladne smile.gif .
Zoller
zyga ver2 najlepsza, fajnie Ci wyszła tapetka wink.gif

Tomak, moim zdaniem fajne sigi, tylko rób mniejsze, powinny lepiej wyglądać wink.gif

Kolejna pracka - Adriano:

IPB Image

Pozdrowionka wink.gif
..::PlaymaN::..
IPB Image
konsej15
tomak & playman & zoller- bardzo ladne sigi...szczegolnie zollera z cisse mi sie podoba
zyga-bardzo ladna tapetka...moim zdaniem v3 najlepsza

pzdr
szczegolnie zollera z cisse mi sie podoba

z cisse to ja zrobiłem tongue.gif
Riki101
Sig robiony powiedzny Zollerowskim stylem
IPB Image
ocenki

ps.
Zoller bardzo fajny sig z Adriano
Playman rowniez extra tak 3m
Tomak dobre sigi
Zyga niezle tapetki trzecia the best
IPB Image
Riki daj postać na luminosity smile.gif
bobex77
Riki fajny sig ale render nie pasuje
Playman ladny sig:)
tu moja pracka:
IPB Image
Bartolinho_13
To moja praca

Thierry Henry
IPB Image
zborek
QUOTE(..::PlaymaN::.. @ Mar 5 2006, 01:17:01) [snapback]55175[/snapback]

IPB Image

Playman,mogę wziąśc tego siga z Cescem???????????

PLX
smile.gif
Wojen89
Troche innym stylem smile.gif
IPB Image
Ocenki, uwagi mile widziane...
QUOTE(zborek @ Mar 5 2006, 19:13:41) [snapback]55367[/snapback]

Playman,mogę wziąśc tego siga z Cescem???????????

PLX
smile.gif

jasne smile.gif
pozdro rolleyes.gif
CJ-2005
IPB Image

prosze o ocenki biggrin.gif
przemasem
IPB Image
cj fajny sig
wojen widze ze robisz duze postępy jeszcze miesiąc i norek bedzie mógł sie schowac ze swoimi pracami (oczywiscie bez obrazy norek tongue.gif )
norek
no no bardzo ładne prace..tylko panowie nie poddupiac od siebie stylow tylko wymyslec wlasny wink.gif tongue.gif pozdro
kostek
IPB Image
po długiej przerwie...smile.gif
oceńta =]
RuDi
IPB Image
Mile widziane ocenki wink.gif

Wojen robisz znaczne postepy wink.gif
CJ-2005 sig swietny, tlo idealne komponuje sie z renderem
przemasem moze troche zbyt proste tlo wink.gif
kostek fajny sig tylko moze troche render moglby byc bardziej wyrazny
Zoller
fajny sig RuDi 8/10

AlanSmith

IPB Image

troche kombinowałem tongue.gif Pozdro
konsej15
rudi-fajny sig...smile.gif
zoller-fajny styl...bardzo mi sie podoba dobra robota smile.gif

pzdr
Wojen89
Świetny sig Zoller
Nowy sig, ale coś mi się nie udał tongue.gif
IPB Image
Ocenki, uwagi mile widziane.....
zborek
QUOTE(Wojen89 @ Mar 6 2006, 22:13:11) [snapback]55508[/snapback]

Świetny sig Zoller
Nowy sig, ale coś mi się nie udał tongue.gif
IPB Image
Ocenki, uwagi mile widziane.....

Całkiem spoko tylko jak dla mnie to troszkę za jasny chyba ten pikarz tongue.gif
Ale ogólnie to jest coraz lepiej 5,5/10.
smile.gif smile.gif
Johnes
IPB Image
Proszę o ocenki.
IPB Image
Tomak
PlaymaN, Twój sig w podpisie jest zacny ;d Zakochałem się w nim ;d

Pozdro dla Rikku :*:*:* ;]
kostek
playman u ronaldo rnder nie pasuje do reszty siga...i z fontem tez mogłes pokombinowac troche smile.gif

PlaymaN, Twój sig w podpisie jest zacny ;d Zakochałem się w nim ;d

Pozdro dla Rikku :*:*:* ;]

patrzcie, patrzcie...marudzacy zawsze do tych co (niby huh.gif) nabijaja tomak, sam nabija huh.gif brawo blink.gif łochcho

edit:
nie jestem jakis cfaniak abo gangsta. chodzi mi o to co napisał lanek. i smieszy mnie to... a co tak wszyscy w obronie tomaka? bo ma 735 postow?
kostek tu się mylisz mad.gif Tomak poprostu ocenił mojego siga którego mam w podpisie smile.gif
korzen
Fajne sigi. ale wszystkie takie same wink.gif
PS. Jezu, Tomak wiecej sie nie da do podpisu wcisnąc? W ogole co to za wielkosc...
Tomak
QUOTE(::kostek:: @ Mar 7 2006, 14:56:54) [snapback]55551[/snapback]

patrzcie, patrzcie...marudzacy zawsze do tych co (niby huh.gif) nabijaja tomak, sam nabija huh.gif brawo blink.gif łochcho

Co się burzysz gangsterze? Napisałem posta żeby ocenić siga PlaymaN'a ;p ŁOHOHO LOL

QUOTE(korzen @ Mar 7 2006, 15:06:29) [snapback]55554[/snapback]

Fajne sigi. ale wszystkie takie same wink.gif
PS. Jezu, Tomak wiecej sie nie da do podpisu wcisnąc? W ogole co to za wielkosc...

Specjalnie dla Ciebie mogę tam wcisnąć coś jeszcze ;d 450x150 a co ?

PS. Zmówiliście się na mnie czy co ;/ ;p
dzenda_dzenda
...zacytuje Dańca z jego słynnego skeczu o Andrew Golota : "popierniczylo was? blink.gif " co Wy sie tak przywalacie do Tomaka blink.gif tylko sie odezwie a Wy już fafarafa co to on wygaduje, chłopaczyna normalnie wyraża swoje skryte uczucia co do Rikku a tu taka reakcja...
rozliczajta sie siebie ze swoich czynów a nie bedziecie osądzać innych...
Ty Kostek to masz jakiś przerost ego że tak sie rzucasz? Gangster sie znalazł bedzie rozliczał z tego kto co pisze...skończta

(nie odpisujta mi na posta(że niby wielki obrońca uciśnionych ph34r.gif ) , karitas nie jestem nie przyjmuje podarków hojnych) narciarz
Lanek
: tomak nikt sie na ciebie nie burzy tylko twoim zdaniem wszyscy nabijają posty tylko nie ty. unsure.gif
Zoller
IPB Image

Nie wyszło, następne sigi już bez wtyków filmowych wink.gif Pozdro
RuDi
Zoller fajne te "filmowe" sigi wink.gif

Kolejny sig odemnie wink.gif
IPB Image
Zoller
IPB Image

Pozdro
Tomak
Wydaje mi się, że sigi robione poprzednim stylem a'la PlaymaN lepiej Ci wychodziły i ładniej wyglądały ^^
Zoller
Oto moja pierwsza tapetka, oceńcie ją łagodnie, bo wiecie, że początki bywają trudne wink.gif

IPB Image
P.S Ciężko znaleźć duże zdjęcie, dobrej jakości, znacie jakieś strony gdzie są duże, ostre zdjęcia piłkarzy? prócz gettyimages, thx z góry
kostek
zoller duze foty mozna znalezc chyba tylko na google...dajesz zeby ci wyszukiwał tylko 'duże' obrazki =] js kilka znazlazłem smile.gif a tapetka....srednia smile.gif fota nie ostra..ale to twoje poczatki wiec loos smile.gif
norek
QUOTE(Zoller @ Mar 8 2006, 20:16:54) [snapback]55743[/snapback]

Oto moja pierwsza tapetka, oceńcie ją łagodnie, bo wiecie, że początki bywają trudne wink.gif

IPB Image
P.S Ciężko znaleźć duże zdjęcie, dobrej jakości, znacie jakieś strony gdzie są duże, ostre zdjęcia piłkarzy? prócz gettyimages, thx z góry

tło fajne ale render....brak slow...nie powinienes uzywac malych fot i ich poszerzac gdyz cholernie traci to swoj efekt...nizej masz calkiem niezla fote smitha...pozdro
http://img404.imageshack.us/my.php?image=s...3deshirt7fd.jpg
Zoller
thx norek, wiem, że render do d..y był wink.gif Podaj stronę, gdzie znajdujesz te duże zdjęcia, no chyba że to w grafice google. pozdro
rav
Herb ManU potraktuj Shift + Ctrl + U.
Zoller
Alan Smith update:

IPB Image

Pozdro
zborek
Zoller wypasik tapetka.Dobzre dobrane tło i niewidze większych zastrzezen.Jak dla mnie 7,5/10.
smile.gif smile.gif
bobex77
zoller fajna tapetka jakbys mial chwile to zrobilbys mi:)?
konsej15
zoller bardzo ladna tapetka...podoba mi sie:D...no i nareszczie dobrej jakosci zdjecie-dzieki norkowi...pzdr chlopaki
Lanek
zoller bardzo dobra tapetka, jak będziesz miał czas to może skrobniesz jakąś z R10?
Zoller
IPB Image

Mogę poprzerabiać w razie jeśli coś nie pasuje. Może zbyt białego i szarego. Oceńcie sami smile.gif
IPB Image
sig po przerwie biggrin.gif
zoller niezła tapeta smile.gif
Hayalet
huh.gif blink.gif ohmy.gif ph34r.gif PlaymaN kozacki sig! Brawo!

EDIT: IPB Image
konsej15
zoller...tapetka taka sobie...ze smithem bardziej mi sie podobala...
playman...swietny sig...dobra robota
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.