Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Photoshopowe Improwizacje
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148
Tomak
Zawołajcie tu norka, bo on dobrze ocenia i zawsze mówi co jest dobrze a co źle tongue.gif Inni się do tego nie palą ( w tym ja tongue.gif ) ale obiecuję poprawę biggrin.gif
saviolka
no te wasze sigi cudowne temat sie rozkręciłtongue.gif hehe oby tak dalej:P
abus
IPB Image
kostek
tomak estetycznie i pomysłowo Twoje prace są na 5 ale tła strasznie monotonne i z małą ilością efektów smile.gif
nie to że się czepiam ale takie jest moje zdanie smile.gif possdro dla Ciebie smile.gif
abus
Geovanni Dos Santos
IPB Image
Lanek
Sigi Abus dobre, tylko malo róznorodne tlo wink.gif
Tomak
QUOTE(::kostek:: @ Jan 23 2006, 20:29:37) [snapback]50097[/snapback]

tomak estetycznie i pomysłowo Twoje prace są na 5 ale tła strasznie monotonne i z małą ilością efektów smile.gif
nie to że się czepiam ale takie jest moje zdanie smile.gif possdro dla Ciebie smile.gif

No i dzięki Ci bardzo, przynajmniej wiem co jest nie tak ;]
Bardzo dobrze, więcej takich konkretnych komentarzy tongue.gif

Pozdro ;]
kostek
kolejny sig tym razem specjalnie dla saviolki smile.gif oceń ktoś wreszcie mojego siga! co sie podoba a co jest nie tak smile.gif possdro

IPB Image

No i dzięki Ci bardzo, przynajmniej wiem co jest nie tak ;]
Bardzo dobrze, więcej takich konkretnych komentarzy

spoko. też uważam że powinno byc więcej komentów...szczególnie z 'ust' tych którzy sami robią bądź robili sygnaturki smile.gif pzdr

IPB Image dorobiłem avatar bazując na fotce s siga ale z nowym tłem smile.gif mi sie podoba biggrin.gif
norek
QUOTE(Tomak @ Jan 23 2006, 20:02:18) [snapback]50058[/snapback]

Urodzony zwycięzca - Giovanni dos Santos ;]

Sig dla Konseja:
IPB Image

CODE
http://img509.imageshack.us/img509/3909/sigdlakonseja6yp.jpg

I Avatarek do pary:
IPB Image

CODE
http://img496.imageshack.us/img496/277/avkonsej8fp.jpg

Ocenki please ;]

Shit, zapomniałem ramki w avku tongue.gif Sorry m8, poprawię to jutro, dziś już nie mam czasu.
Peace!

bardzo prosty a zarazem bardzo ladnie wygada...dobra robota...nie zawsze trzeba dac duzo aby wygladalo ladnie smile.gif
korzen
Jaaa wszyscy teraz tego Dos Santosa kochają ;P A ja sie dopiero dzis dowiedzialem kto to jest ;P
saviolka
QUOTE(::kostek:: @ Jan 23 2006, 20:57:34) [snapback]50110[/snapback]

kolejny sig tym razem specjalnie dla saviolki smile.gif oceń ktoś wreszcie mojego siga! co sie podoba a co jest nie tak smile.gif possdro

IPB Image
spoko. też uważam że powinno byc więcej komentów...szczególnie z 'ust' tych którzy sami robią bądź robili sygnaturki smile.gif pzdr

IPB Image dorobiłem avatar bazując na fotce s siga ale z nowym tłem smile.gif mi sie podoba biggrin.gif

Bardzo ale to bardzo ci dziekuje za siga i avka są one wprost przecudowne .. !! Jeszcze raz dzięki..!!!
kostek
Kto go kocha to go kocha, moze dlatego ze wyglada jak BABA ??? Och i ta fryzura uczesana na Ronaldinho.... MARZENIE
może on i ładny chłopaczek jest ale jednak wolę kobiety smile.gif ale chłopak ma talent i gra w Bracelonie nie ma żadnego znaczenia (fryzura też tongue.gif)

possdro

bardzo prosty a zarazem bardzo ladnie wygada...dobra robota...nie zawsze trzeba dac duzo aby wygladalo ladnie

wiadomo...zależy jaki sig wink.gif i jaki gust smile.gif

IPB Image po namowie norka zmieniłem czcionke i jest Dos Santos ver.2
norek
panowie....uszanujcie to ze jest taki temat i nikt sie za to ze ktos
probuje wykonac grafiki nie robi zadnych problemow...jednak zaczyna sie to
co w temacie ktory byl dawno temu..pisanie calkowicie nie do tematu...
nie oczekuje odpisu na ten post i licze na dalsze prace a nie konwersacje nie pasujace do tematu
...od tego sa gg i PM...pozdrawiam
Bo0os
QUOTE(abus @ Jan 23 2006, 19:59:58) [snapback]50098[/snapback]

Geovanni Dos Santos
IPB Image

Z początku myślałem że to kobieta laugh.gif Serio tak wygląda na tym zdjęciu tongue.gif

Kostek zrobił fajną improwizacje z Nim
norek
...z nudów zrobiłęm siga z Crespo...jakby ktos chcial go do podpisu..to prosze bardzo..all free to use smile.gif
IPB Image
Riki101
Oto mój kolejny sig piszcie czy sie podoba
IPB Image
norek
sig dla Lanka:

v.1
IPB Image
_____
v.2
IPB Image

roznia sie ramka wink.gif

poki nie bedzie jego fot z meczu nic fajniejszego robic mi sie nie chce:>
abus
FCB
IPB Image
kostek
norek crepso bardzo fajny biggrin.gif a ten dos santos taki średni...ale to przez brak fotek...też zanim go zrobiłem to siedziałem na googlach i szukałem czegoś dobreg...ale i tak gówno:P nic nie ma! hehe
possdro

---zaraz też coś zrobie biggrin.gif
siara_acm
Temat mógłby się nazywać "Warsztat Grafików" lub "Photoshop Warriors".
Tomak zmajstowałbyś mi jakąś sygnaturkę z Gennaro Gattuso i avatarka z panią Mélissą Theuriau ??
Z góry dzięki.
abus
IPB Image
Capitan Tsubasa
Spróbijcie zrobić jakieś fajne Sigi z Cristiano Ronaldo !!!:) W necie pełno dobrych fotek !!! .... proszę smile.gif
Lanek
Norek wielkie dzieki za siga. Jest swietny. Pozdro wink.gif
kostek
zrobiłem sig z swoja pierwszą animacją biggrin.gif
Messi ft. Dos Santos smile.gif
IPB Image
sig jest dla saviolki tongue.gif

possdro
ps. Abus mało efektów znowu :/ spóbój troche to pourozmaicać tongue.gif

ver2
IPB Image

Messi sig
IPB Image
saviolka
Teraz to mnie rozje.. SIG jest wypasiony na maxa.. kurde jak ci moge dziekować..;d poprostu masakra!!!
korzen
Moj nowy sig :

IPB Image - Lay Down Your Guns wink.gif
Crawler
A to mój :
IPB Image
Jescze może dzisiaj zrobię coś stylem Tomaka <z uszanowaniem>. tongue.gif
Tomak
Pierwsze primo : Dzięki norek za komenta ;]
Drugie primo : siara acm - zrobię Ci ale na 90 % na jutro, jestem dość zajęty tongue.gif
Kolejne primo : Kostek - fajnie, że z animacją sig, ale IMHO za szybko się obrazki zmieniają tongue.gif Na ver.2 jest spoko ;]
Ostatnie primo : Lookkas czekam na efekt ;]

Pozdro 'Sig Warriorzy biggrin.gif'
Capitan Tsubasa
Chcialbym powtorzym moja skromna prosbe smile.gif Skrobnijcie SiDŻA Cristiano Ronaldo !!!:) proszę....
korzen
No no fajne sigi ludzie ;]
daniel1990
Z małą pomocą Lookasa i Kostka udało mi sie wystrugać pierwszego siga smile.gif Tylko sie nie śmiać

IPB Image
Crawler
Czemu mielibyśmy się śmiać ? Tylko Fabregas... trzeba było odrócić to zdjęcie. Ale jak na pierwszego to fajne.
Acha, sig typu ala Tomak, już prawie skończyłem, tylko musze pilnować młodszego brata. I teraz nie mam czasu.

Sig oczywiście do wzięcia. Ktoś powie a dam inną ksywę.
Kaka : IPB Image
Powiedzcie która wersja lepsza.
korzen
IPB Image

Oceniajcie wykonanie, poniewaz kolorystycznie nie bedzie sie wam to podobac...skierowane jest to do sluchaczy U2, oni będa wiedziec o co chodzi smile.gif Ale wszystkie oceny są dla mnie wazne ;]
rav
Capitan Tsubasa - ja raz tam kiedyś sygnaturkę z nudów z Crisem zrobiłem ...

IPB Image

Możecie sobie wziąć.
jastrzab
.
kostek
to i pokazuje moje nowe dzieło: zrobiłem nowego Schweinsteigera i połączyłem animacją z Riquelme który mi się podoba smile.gif dzieło jest zarezerwowane dla mnie biggrin.gif ale oceńcie czy Wam się podoba!
IPB Image
POSSDRO

ps.
bartosz duży ten sig...i bez żadnego tła sad.gif i z mała ilością efektów sad.gif
rav- fajny sig smile.gif podoba mi się bardzo biggrin.gif
lookas- fajnie tylko nie podoba mi się kolor tła...
daniel- ja na 1st raz to ejst OK smile.gif tylko szkoda ze tą fote tak "ścięłeś" tongue.gif

a tutaj sama syganturka z batianem smile.gif
IPB Image
Riki101
Oto moje nowe dzielo
Wbrew temu co tu zobaczycie odpowiadam "nie jestem piromanem"
Jesli komus sie podoba ten sig moze napisac dodam nick i macie
IPB Image

ps1 korzeń nawet spoko
ps2 bartosz zanim dodasz glownego bohatera daj jakis filtr i kilka efektów'
ps3kostek jak zwykle bardzo ladny sig tylko widze ze musiales zmniejszyc jakosc
ps4 oceniajcie mój sig
kostek
riki spoko jest smile.gif tylko mogłes cos pokombinowac z efektami mieszania smile.gif np znaczek dac 'łagode światło' czy coś takiego bo tym razem tego za dużo jest tongue.gif
>Kornel<
Riki zrobilbys mi siga z C.Ronaldo i dopisal gdzies mojego nicka ? bylbym bardzo wdzieczny biggrin.gif a chlopaki widze daja rade biggrin.gif pzdr
norek
Ze Roberto sig:
IPB Image
Riki101
QUOTE(>Kornel< @ Jan 25 2006, 02:17:53) [snapback]50253[/snapback]

Riki zrobilbys mi siga z C.Ronaldo i dopisal gdzies mojego nicka ? bylbym bardzo wdzieczny biggrin.gif a chlopaki widze daja rade biggrin.gif pzdr

trzymaj
IPB Image
konsej15
kostek swietny sig riQuelme- Schweinsteiger...dobra robota
saviolka
no kostek twoj sig ekstra brawo!!!!
abus
IPB Image
Oceniajcie!!!
rav
Sygnaturka z Leo Messim.

IPB Image

Przyjmuję requesty.

edit

IPB Image

Poprawiłem troszkę.
kostek
abus ogólnie ok ale mogłeś czcionke dać na nakładke i ją powielić raz żeby aż tak ostro się w oczy nie rzucała smile.gif
Rav bardzo ładna sygnaturka smile.gif też miałem z tej foty robić wink.gif
possdro

England team wink.gif
IPB Image
Tomak
Woooow! rav, Twój sig całkiem fpytę ;] GJ
Kostek, dobry sig, ale troche napis się miesza z tym czarnym brushem.

IPB Image

Chyba nie odstąpię od tego stylu, bo fajnie i łatwo się tak robi sigi, a efekt końcowy jest satysfakcjonujący tongue.gif
kostek
IPB Image
IPB Image
oto moje kolejne signy smile.gif oceńcie:)

Woooow! rav, Twój sig całkiem fpytę ;] GJ
Kostek, dobry sig, ale troche napis się miesza z tym czarnym brushem.

no jeden który chociaż powie co jest nie tak... possdro dla Ciebie Tomak smile.gif
Tomak
Spoko kostek tongue.gif
Sig z Rooneyem mi się bardziej podoba, fajne masz pędzle, ja muszę ściągnąć parę bo bida u mnie tongue.gif

Tak wpadłem na pomysł, że może byśmy zrobili jakiegoś Sig Turnieja tongue.gif Co Wy na to ?
rav
IPB Image

Frank Lampard

IPB Image

Ronaldinho Gaucho

IPB Image

Gio Dos Santos
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.