Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Photoshopowe Improwizacje
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148
SOLIDUS
QUOTE(..::SHADOW::.. @ Jan 31 2006, 22:32:15) [snapback]51120[/snapback]

Dzięki Riki101 za ocene.
Właśnie mi o to chodzi żeby komentowac te prace
żebym wiedział co poprawić.
PS. Riki101(albo któś inny) mógłbyś skomentowac poprzednia pracę(tą z Gerrardem)
Pozdro cool.gif

Siemka albo mi sie zdaje albo ten Gerard w SIGU ma jakies mega wielkie ŁAPY.Jesli tak chciales to spoko ale jesli to przypadek i cos nie wyszlo to zmien to.POZDRO biggrin.gif
..::SHADOW::..
To niestety tylko tak wygląda.
Gerrard wycinany ze zdjęcia i juz a tym zdjęciu miał
ale postaram znałeść lepsze zdjęcia
SOLIDUS dzięki za skomentowanie nastepnym razem postaram się lepiej.
Pozdro
Z tego zdjęcia korzystałem
ppatrykk
IPB Image
moj sig od dluzszego czasu tongue.gif kiedys robilem lepsze IMO ale walic biggrin.gif mam nadzieje ze sie poprawie i bedzie wsio ok smile.gif . Pozdro 4 all wink.gif . BTW - niezle niektore prace wink.gif . Jestescie coraz lepsi ^^
abus
Mój sig
IPB Image
korzen
siara_acm oto Userbary dla Ciebie :

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Prosze o ocenki smile.gif
konsej15
korzen-swietne uby...bardzo mi sie podobaja
abus-bdb sig...jest coraz lepiej
ppatrykk-sig dosc dobry...ttylko czcionka zamala i troche niewidoczna...i jeszce nie podobaja mi sie te linie biale w rogach...bylo by lepiej jakby ich nie bylo..
saviolka
ppatrykk powrociles nareście;d fajny sig smile.gif
abus sigi coraz fajniejsze .. brawo biggrin.gif
Korzen userbary bardzo ladne ..
zoller sig z Klose bardzo fajny
Zoller
next smile.gif :
IPB Image

Ocenki?
konsej15
zoller-bardzo fajny sig...podoba mi sie bardzo smile.gif troche ta czcionka napisu "baros"...taka clasyczna i prosta tongue.gif ...ale i tak dobra robota
Zoller
I kolejny sig (dla Maxiego z forum pro-evo), myślę, że jak na 5 sig to całkiem dobry. Proszę o ocenki smile.gif
wersja 1:
IPB Image

Pozdrawiam
korzen
Fajny sig, ale ten pasek w gifie beznadziejny. Dlatego lepszy jset ten pierwszy
Tomak
Macie coś ode mnie tongue.gif

IPB Image

Nie było mnie trochę, a tu jak wszedłem to się zaskoczyłem tongue.gif bo doczekaliśmy się Powrotu Króla ;]
Kozacki sig ppatrykk ;]

PS. OCENIĆ MÓJ !! biggrin.gif
Lanek
Tomak twój mi sie bardzo podoba. Fajne tlo dales i czcionke. wink.gif
konsej15
zoller-jest coraz lepiej...dobry sig
Tomak-no bardzo dobrze ze znowu robisz sigi...twoje prace sa swietnie...bardzo podoba mi sie twoj styl robienia sigow...pzdr
Crawler
Tomak wszyscy cię chwalą, sig naprawde dobry, ale... nie wiem czemu ale mi sie coś w głowie łopocze. Niby fajne a jednak czegoś w nim brakuje. Jak dla mnie to Del Piero i herb. Mało smile.gif NIe wiem co o tym sądzić. Ładne i bardzo dobre a zarazem nudne i do kitu. Nie mam zdania huh.gif blink.gif
Zoller
Kolejny sig, ocenki mile widziane
wersja 1:
IPB Image
Lanek
Zoller sig duzo lepszy od poprzedniego. Fajne tlo dales- 8/10 wink.gif
bobex77
Moj kolejny sig:
IPB Image
Zoller
Kolejna porcja sigów, ostatnia dzisiaj, bo już mi się nie chce tongue.gif Tym razem dla siebie smile.gif
wersja 1:
IPB Image

Proszę o oceny
Lanek
Bobex sig dobry tyllko mogles dobrac tlo w innym kolorze.Tak 7/10
Zoller sig z Maciejem niezly. 8/10. wink.gif
Riki101
Zoller sig dobry ale kolo glowy fatalnie wyciete popraw to
7.5/10
Zoller
Zdołałem poprawić tylko normalnego siga, bo animowanego nie byłem w stanie bo usunąłem wszystko co robiłem w photoshopie ;/
update:
IPB Image
Zoller
Teraz już naprawdę ostatni tongue.gif

wersja 1:
IPB Image
wersja 2:
IPB Image
Ocenki mile widziane
Crawler
Bobex : Za niebiesko smile.gif
Zoller : Bardzo ładnie
Teraz ode mnie : IPB Image
Czemu nikt nie ocenia moich prac sad.gif Chodzi mi o te wcześniejsze.
Zoller
Fajne prace Lookkas. Inne niż wszystkie, to jest to = OK smile.gif Pozdro
tomek828
Tez sie pobawilem photoshopem biggrin.gif nie robilem avatarow czy sigow tylko "mały" fotomontaz

http://tinypic.com/view/?pic=n1f212 biggrin.gif
Tomak
Wracam na dobre tongue.gif

To dla Konseja ;]

IPB Image

CODE
http://img464.imageshack.us/img464/3091/adrianofinito2hw.jpg

A to dla Lanka

IPB Image

CODE
http://img464.imageshack.us/img464/4136/theodone0ef.jpg

Noty, noty tongue.gif Komentować ! ;]

Lookkas, DżDżOkocza wypasiony ;] Fajne paseczki i w ogóle wpada w oko ;]
Zoller GJ, tylko IMO trochę za bardzo rozmyłeś 'Magica' ;]

Pozdro ;]
Crawler
Dziekuje za oceny. Tomak jak zwykle bardzo ładnie co tu mówić. Tylko z efektami przesadzałeś biggrin.gif
To ode mnie ale zupełnie nie miałem siły go robić. Tak na szybko zrobiony. Więc proszę mnie nie zjechać.
IPB Image
Riki101
A teraz cos odemnie robione troche innym stylem
IPB Image

IPB Image
ocenki

ps.
Zoller ladne sigi ale ciagle to samo tlo
Lookas Jay Jay bardzo dobry a Robinho nie najlepszy
Tomak jak zwykle klasa
norek
No panowie widze znaczna poprawe...i bardzo dobrze...
to bylo na +
____
teraz -
mowilem cos chyba o gifach a widze ze dalej sie pojawiaja...prosze, jeszcze raz prosze darujcie te gify

no i druga sprawa...jesli macie oceniac to mowcie czy jest fajny lub co zmienic i nie wystawiac ocen...gdyz niektore conajmniej smiesza....ocena 8/10 jest ocena bliska idealu...nie to zebym cos chcial odjac pracom..ale sa ludzie ktorzy robia sygnatury naprawde takie ze w glowie sie nie miesci i ocena 8/10 dziwi...ale mniejsza z tym

temat sie rozkreca i rozkreca...i bardzo dobrze:)

Riki101 zachowuj proporcje w postaciach wink.gif
ppatrykk
masz racje Norek temat sie rozkreca i pojawiaja sie coraz lepsze prace smile.gif a co do tych + i - to tez sie z Toba zgadzam biggrin.gif
a teraz na mnie kolej tongue.gif nowa tapetka smile.gif
IPB Image
norek
QUOTE(ppatrykk @ Feb 2 2006, 03:53:21) [snapback]51254[/snapback]

masz racje Norek temat sie rozkreca i pojawiaja sie coraz lepsze prace smile.gif a co do tych + i - to tez sie z Toba zgadzam biggrin.gif
a teraz na mnie kolej tongue.gif nowa tapetka smile.gif
IPB Image

ppatrykk popraw post bo nie widac tej tapety na zadnym z for...
ppatrykk
jak nie widac o_O ? Klikasz i w otwartym oknie sie otwiera tylko musisz zjechac troche nizej wink.gif
norek
QUOTE(ppatrykk @ Feb 2 2006, 14:11:19) [snapback]51268[/snapback]

jak nie widac o_O ? Klikasz i w otwartym oknie sie otwiera tylko musisz zjechac troche nizej wink.gif

sory smile.gif pierwszy raz widze prace na takim serwerze smile.gif fajny pomysl smile.gif
____
Nistelrooy Signature
IPB Image
Zoller
Norek fajny sig. 8,5/10

Oto kolejne moje prace:

IPB Image

IPB Image

Wszystkie robię moim stylem, więc się nie czepiać tylko komentować smile.gif tongue.gif Pozdrawiam
norek
QUOTE(Zoller @ Feb 2 2006, 14:48:55) [snapback]51275[/snapback]

Norek fajny sig. 8,5/10

Oto kolejne moje prace:

IPB Image

IPB Image

Wszystkie robię moim stylem, więc się nie czepiać tylko komentować smile.gif tongue.gif Pozdrawiam

nieco puste tla...ale sprobuj robie tym stylem w rozmiarach 300/100 a nie 350/100 i
wowczas przestrzen zrobi sie mniejsza co zpowoduje wypelnienie tla....pozdrawiam....
Zoller
Dzięki za podpowiedź. Następnę będą już 300 x 100 smile.gif pozdrawiam
CJ-2005
oto moj drugi sing
IPB Image
prosze o ocenki
Zoller
QUOTE(CJ-2005 @ Feb 2 2006, 16:20:50) [snapback]51305[/snapback]

oto moj drugi sing
IPB Image
prosze o ocenki

Tło trochę zbyt puste i proste. Niepotrzebnie rozmazałeś herb, mogłeś podłożyć pod tło troszkę, by nie było mocno widoczne no i trochę czcionka nie pasuje. Jednak jak na 2 sig to dałbym 7/10. Pozdrawiam
Crawler
Powrót króla. Chociaż tło Guerrero pasuje bardziej do pana Rasiaka.
Norek jak zwykle ładnie.
Zoller źle wyciąłeś Gerrarda <między reką a głową>. A tak to bardzo ładnie, ale rośnie nam drugi Kostek cool.gif
CJ 2005 nie obraź się ale Żuraw Ci nie wyszedł.
To ode mnie <wiem że brzydkie ale tam> : IPB Image
I mam małe pytanie. Pewnie to głupie ale jak zrobic takie kostki jak w lewym górnym rogu siga Norka? Dziękuje z góry za odpowiedz.
Tomak
Adriano v.2

IPB Image

CJ trochę słabo, ale to dopiero początki więc się nie zniechęcaj.
Lookkas fajny sig z Guerrero.
Jocker
Siemka ;]

Od dłuższego czasu przyglądam się temu tematowi i musze powiedzieć że najwieksze wrażenie zrobiły na mnie sigi Tomaka.

Na temat sigów norka i ppatrykka nie bedę sie wypowiadał ponieaż oni są poza konkurencją biggrin.gif

Wszystkie sigi mi sie podobają ale w/w autorów najbardziej przypadły mi do gustu.

P.S Moze niedlugo sam cos stworz tongue.gif
CJ-2005
poprawilem troche Zurawskiego
IPB Image
prosilbym o jakie kolwiek uwagi
Zoller
CJ-2005 wciąż ten środek tła pusty, daj jakieś gwiazdki, lub coś innego bo miejsca jest sporo do wypełnienia. Jeszcze popracuj smile.gif
Crawler
Tomak Adriano ci nie wyszedł, albo mi sie po prostu nie podoba.
A CJ2005 rób mniejsze sigi, wtedy będziesz miał mniej miejsca do zapełnienia. Acha i rób ramkę.
Riki101
Tomak ta pierwsza wersja Adriano wydaje mi sie lepsza ten Adriano jakis taki fioletowy
CJ zyrawski nie najlepszy pusto w tle i zuraw mi sie wogule nie podoba ale pracuj
Lookkas sig dobry ale tam gdzie masz umieszczony napis mogles troche rozjasnic bo koncowych litere nie widac

A teraz cos odemnie:
IPB Image
ocenki
..::SHADOW::..
A teraz mała odskocznia
IPB Image
kostek
QUOTE(Lookkas_fan @ Feb 2 2006, 17:07:16) [snapback]51312[/snapback]

Powrót króla. Chociaż tło Guerrero pasuje bardziej do pana Rasiaka.
Norek jak zwykle ładnie.
Zoller źle wyciąłeś Gerrarda <między reką a głową>. A tak to bardzo ładnie, ale rośnie nam drugi Kostek cool.gif
CJ 2005 nie obraź się ale Żuraw Ci nie wyszedł.
To ode mnie <wiem że brzydkie ale tam> : IPB Image
I mam małe pytanie. Pewnie to głupie ale jak zrobic takie kostki jak w lewym górnym rogu siga Norka? Dziękuje z góry za odpowiedz.

heh dzięki lookas wink.gif niedługo powróce na scene i coś tam wyskrobie...narazie mam zapierdol....od pon do piątku szkoła do 3 a o 16 trening i wracam około 19 i jestem zmęczony i nie mam siły nic robić....mógł by juz skończyc ten cały gówniany okres przygotowawczy...a pierwszy mecz dopiero pod koniec marca...(z zagłębiem lubin biggrin.gif) potem polar wrocław...itp biggrin.gif

------------------------
Shadow....nie zbyt ciekwaie to wygląda...popracuj...słabe tło niestety...
Riki jest ok ale niestety 'zatrzymałeś się' chyba w sigowym rozwoju wink.gif
Tomak- jest bdb smile.gif podobaja mi sie Twoje sigi biggrin.gif
Zoller- coraz lepiej....widać duze postępy...

pzdr
Crawler
Kostek nie wiem za co mi dziekujesz smile.gif Nie chce ci psuć marzen ale to było do Ppatrykka. Ten powrót króla.
Ale może coś źle zrozumiałem ?
Tomak
Dla Siary_acm :

IPB Image

Może jeszcze dziś zrobię Deco dla siebie tongue.gif

Peace!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.