Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Photoshopowe Improwizacje
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148
switek
Avek nawet calkiem fajny tylko ze za malo na nim widac zle ustawiles fotke. I nie wpychaj na sile napisow naucz sie najpierw robic dobre kolorki a pozniej kombinuj z napisami. Pozdro
Fuji
Jak chcecie to mówcie, dam osobno

Beto
dinho
Nastepny do kolekcji
Beto
Może ekspertem nie jestem, ale ocenię smile.gif
#Fuji - jak robisz paczkę, to nie rób takiego tła, zrób jakieś proste. Co do avków to ostatni mi się tylko podoba.
#dinho - hmm... nic specjalnego ;] wydaje mi się czy lekko rozciągnęłeś zdjęcia?

I przy okazji ocencie te poprzednie...

Witex15

Beto: Avki fajne, Assasin najlepszy.
Switek: Oceniasz, oceniasz ale jakoś nic nie robisz.

PS. Skąd bierzecie foty z filmów?
PS.2 Znacie jakiegoś dobrego tuta na avki?
Fuji

zabawa z k.selektywnym bo w CS3 to bardziej rozwiniete niz w 7, a mniej rozwiniety jest balans kolorów
Jocker
Witek, nawet niezle ale te avki są troche nie na czasie biggrin.gif (Zuraw, Miller i Lennon juz w Celticu nie grają ;ppp) A co do avkow to najlepszy Boruk i Nakamura.
Fuji, Smolarek całkiem niezly, reszta mi sie nie ppdoba.
Tomak
@Beto. W paczce z sensejem kuleją kolory. Tak samo jak w tych poniżej. W sumie najlepsze #1 z Kakashim i ten z Asassins Creed'a.
@Fuji i Witex - Dżoker wystarczająco wyczerpał temat ;d

elorap
Fuji
razor.
Tomu$ dziwne te usta u niektorych pań.Tu za czerwone[16] tu za bardzo orendżowe[2].
U niektórych to nie pasuje.
Reasumując paka wyszła.

Wolna chwile+Komp+Photoshop=Nowe Iłkonki

Jocker
Tomak i Razor, jak zwykle, swietnie.

A ja coś probuje wojowac z tymi sigami ;/
razor.
Ojojoj.. ;/

Tło wogole nie istnieje[sam kolor] Napis śmierdzący,render nie teges i twarz hujkowa.
Nie podobają mi się te florale wokolo renderka.Ramka :[
Wyszlo tak jakbyś robil to z jakiegoś tutka cienkiego.Mocny przeciętniak.
Może nastepnym razem bedzie lepiej.

Ja z Dżokerkiem w kebabie.Na pewno nie będzie to sig.Coś mocniejszego.
Please W8 biggrin.gif
razor.
Z Jockerem rolleyes.gif
Wydaje sie ze duzo nie zmienilem...
Bardziej raczej,klimatycznie...

Jego Start:

Mój Finał:

Dzięki ca collab biały nyggasie biggrin.gif

Cienki jestem w tapeciary...
Taka pewna dygresja,jak ustawić sobie napis pod Avkiem?Gdzie to mogę ustawić bo w Panelu Kontrolnym nie widzę.
dinho
@Jocker : Nie podoba mi się, ponieważ trochę puste tło jest.
@RazoR. : Fajne ikonki, najbardziej podoba mi się 3
@Tomak : Bardzo fajna paczuszka.

A teraz moje wypociny. Dopiero się uczę więc nie są to jakieś oszałamiające prace:
mdk66
Cytat(RazoR. @ Feb 28 2008, 17:28:32) *
Z Jockerem rolleyes.gif

Jego Start:

Mój Finał:

Taka pewna dygresja,jak ustawić sobie napis pod Avkiem?Gdzie to mogę ustawić bo w Panelu Kontrolnym nie widzę.

Co do podpisu pod avkiem... Trzeba mieć 501 postów żeby sobie ustawić.

Co do tapetki, to jest zajekurwabista, już na tapecie u mnie smile.gif
Tomak
Cytat(RazoR. @ Feb 28 2008, 18:28:32) *
obrazek

Mój Finał:

obrazek

klimaaaaaaaaa jest. dżoker przyjebał z ognikiem, a RazoR fajnie dopieścił. git

chłopy.
trzeba jakiegoś potrójnego kebaba zrobić ;]

@dinho
Ćwicz ćwicz, trening czyni masterem, dobry wybór fotek, natomiast kolorki można jeszcze pomęczyć.

elooooorap
Fuji

next: Lech, a jak beda fotki to jeszcze bardziej next : Zaglebie L.
Jocker
No Razor, super wykonczenie. Moze mogloby byc troszczeke ciemniej ale jest git ;]
Spodobał mi sie moj początek wiec postanowilem dokonczyc tą pracę.
Moja versja:

--
dinho, jest niezle. pracuj dalej.
fuji, poprubuj z ramkami i troche bardziej wyostrz. zobaczymy co bedzie.
Fuji
óbuj ;] jeszcze zrobione przed przeczytaniem twoich rad :
kostek
Ptak słaby, za mocno biała warstwa widoczna. Strasznie mdły i nieostry.
Pawłowski niezły. Gdybyś dał go jeszcze nieco bardziej w prawo i ten niebieski kolor lekko zmniejszył to byłoby ok.
Arboleda slaby. Blady, źle umiejscowiony... W ogóle fotka nie pasuje do avatar'a.

Moja rada?
Zrób za jednym razem 20 ikonek, poczekaj jeden dzień, otwórz wszystkie po kolei i zobacz, które się nadają.
Na oko z tych 20... Wystawisz maksymalnie pięć.
Też tak mam. Może w nieco innych proporcjach.
Pozdro... ;0
Beto
Noo... Tapetka super, we wszystkich wersjach. smile.gif

Wydaje mi się, że ostatni najlepszy...
razor.
Tomuś,chętnie tylko 3eba mieć jakiś pomysł.
Ja chętny jeste wink.gif Kto jescze?
Tomak
Mam taki pomysł, że może byśmy mogli dobrać kogoś, kto narazie jest trochę słabszy i się jeszcze uczy. W ten sposób my coś ładnego skminimy, a ktoś dzięki temu będzie miał pozytywną lekcję. Co o tym myślicie ? happy.gif
razor.
Ja bym proponował konkurs SmSowy rolleyes.gif

Pomysł chyba dobry.
To kto by uczestniczył w tym kolabie i kto z tych słabszych?
Należy przeprowadzić rekrutację biggrin.gif
Kto wyśle najwięcej smsow na podany numer zostanie przyjęty rolleyes.gif

Coś można wykminić.Poczekamy na zdania innych forumowiczó smile.gif
Tomak
Fuji, Witex15, mdk, Oni regularnie tu goszczą, możnaby zrobić jakiegoś battelka między nimi, a specjalna komisja w składzie do ustalenia wyłoniłaby ewentualnego zwycięzcę. ;]

ps. Umknęły mi wcześniej Twoje nowe ikonki. 1 najlepsza, 2 i 3 słabsze, ale na poziomie. ;]

@michau -> w ostatnim czasie najlepsza Twa wypocina. ;d
Fuji
Jako, ze moja osoba zostala wymieniona blink.gif mellow.gif unsure.gif to co mielibysmy robic ?
Tomak
Dobra, narazie pojawiła się taka idea, jutro pogadam z Razorem i obgadamy sprawę, jutro też zedytuję posta i dodam więcej szczegółów.
switek
Troche mnie tu nie bylo wiec ocenie tylko to co mi sie podobalo a wiec .... tapeta ale tylko wersja Jockera niestety u Razora. za jasno no i przydalby sie jakis gustowny napisik ;] Jocker jak mozna podbij mi psd na pw co ?;]

Co do waszego pomyslu to jestem za chetnie pomoge ;] 4575629 odezwijcie sie na gygy jak chcecie;] Pozdro ;]
Przemek23
Cytat(RazoR. @ Feb 28 2008, 17:28:32) *
Z Jockerem rolleyes.gif

Jego Start:

Mój Finał:

yeahh, Lil' Wayne biggrin.gif
kozak, mam już na pulpicie ;]
jeszcze jakbyście jakąś z Juelz'em Santaną odjebali to było by git. ;]
Witex15
Tag oraz avek.

Tapetka extra. smile.gif
switek
Tag za jasny i slaby nais. ikonka slaby bardzo napis.

Pierwszy w życiu Tag

razor.
Informuję,że dnia 29.02.2008r. w godzinach 17-21 zostanie wydana nyggasowa paka ikonek smile.gif I po tym przerwa z ikonami.Sigi,tagi,laye...

@Tomuś to zagadaj na gegie to pogadamy biggrin.gif Gdzieś tak daj znać o 15.00 to może na selfonie odbiorę wink.gif

Świtek jak to pierwszy tag.Słaby.Bez rewelacji.

@Wituś,Tag moglby się podobać gdyby nie ta pierdzielona jasność która jebie po oczach.Napis=Out.

Swoją drogą to zajebiście rozwija się ten temat rolleyes.gif
Podoba mi się to forum a przede wszystkim ten temat happy.gif
Jocker
QUOTE(Przemek23 @ Feb 29 2008, 01:01:59) *
yeahh, Lil' Wayne biggrin.gif
kozak, mam już na pulpicie ;]
jeszcze jakbyście jakąś z Juelz'em Santaną odjebali to było by git. ;]

Swój chłop ;] Zobaczymy co się da zrobić tongue.gif

#Witex, niezle. Ten tagi avek całkiem spoko ;]
#switek, tez całkiem fajnie. wersja z kolorami lepsza.

P.S Pod pojęciem 'tag' rozumiecie przerobione zdjęcie?
Witex15
Kolejny tag tym razem z Optimus' em Prime' m. smile.gif

Jocker ja pod pojęciem "tag", rozumiem że to sygna, w której używasz fotki zamiast renderu.

Switek: fajny smudż, kolorki słabe.

PS. Skąd bierzecie filmowe foty?
Fuji
mial byc OE pack, ale skorzystalem z rad kostka wink.gif
switek
Fuji jest progres fajnie wygladaja nawet dodalbym jakies fajne swiatlo i git ;] cwicz dalej
Witex15 slabe to cos dziwny rozmiar i slaby napis;/ cwicz
mdk66
Ktoś chyba o mnie mówił smile.gif Jakby co, to ja jestem chętny na coś takiego. Tylko nie dziś...

Ostatnio nic nie robiłem, poprostu mi się nie chciało smile.gif

Pozdro.
Fuji
ten mi sie bardziej podoba ;-P
Jocker
Kurwa Fudźi! biggrin.gif
Postęp potężny. Wszystko zajebiscie. Jedyne ramka moglaby byc o 1pxl mniejsza ;] Naprawde brawo!
Witex
Niezle, ale to nie moje klimaty smile.gif
switek
Moje wykonczenie ;] Pozdro ;]

Fuji niepotrzebnie wszedzie na sile te napis. Ale postaep jak juz zauwazono jest niezly;] Aha i nie wrzucaj po jednym avku zrob kilka i dopiero pokaz .
razor.
@switek
Za jasno!,napis taki amatorski(zadnych efektow na nim).Te floralne<?> wzorki w prawym górnym rogu mnie rozjebały.

@Fuji.Progressik jest ale bez przesady.Nie dodawaj napisów kiedy nie pasuja/Ani ramek

Fajne kadry,ale reszta dobra.Idzies w dobrym kierunku smile.gif
Beto
Oceńcie moją poprzednią paczkę "Naruto"
A teraz nowa: (Pewnie powiecie, że za ciemno rolleyes.gif )
Witex15
Cytat(Fuji @ Feb 29 2008, 15:50:25) *
ten mi sie bardziej podoba ;-P

Fuji: Wszystko jest git wink.gif , oprócz tego że wogóle nie wyostrzasz avków.

Beto: Paka fajna 1 i 4 najlepsze. smile.gif Dwójeczka przeostrzona.
Tomak
Dobra. Sprawy zostały ogarnięte i zrodziła się już konkretna propozycja małego konkursu, w którym nagrodą byłoby wzięcie udziału w 3 osobowej kolaboracji ;]

Tak więc. Poszukuję chętnych, którzy chcieliby wygrać wycieczkę na kebaba z Razorkiem i ze mną ;] Zwycięzcę wyłoniłoby ŻYRI w składzie:
@Razor
@Jocker
@switek
@moja skromna osoba

Tematem konkursowego siga - Dziewki, Laski, Lachony, Girlz, Bitchez, Ho'z. Czyli jednym słowem - panienki. (rozmiar max 500x200)
Tematem kolabu (sig/tag/czy inna potpisuffka) - Anime

Wszelkie daty, w których trzeba się zmieścić z konkursowym sigiem są do ustalenia. Każdy musi mieć równą szansę, więc tu czekam na Wasze propozycje co do czasu jakiego będziecie potrzebować na zrobienie siga z paniusią.

Zwycięzca konkursu będzie miał możliwość kebaba z nami, a to oznacza podpatrzenie kilku tricków i poprawienie swoich umiejętności ;d

Czekam na jakieś zgłoszenia, potwierdzenia a także propozycje dot. modyfikacji formuły konkursu itd.
razor.
Dzięki Tom biggrin.gif
Czekamy na zgłoszenia,to jescze raz napiszę/

Pamiętajcie,że wydaje dzisiaj pake z czarnuchami biggrin.gif
Fuji
Nie wiem czy to tag czy coś. ale nie bierzcie pod uwagę przy konkursie(chyba, że chcecie [wątpię]), bo mogę się przydać jedynie przy balansie kolorów i selektywnym, a od tego macie mistrza - Tomaka. kolejna porcja avków. tym razem już wyostrzone.
ver.1

ver.2

ver.1

ver.2

ver.1

ver.2

Jocker

Fuji, pierwsza wersja tego taga niezla. Co do avkow: 1szy mi sie nie podoba, ale Jarka v1 i oprawa fajne.

P.S "Nie wiem czy to tag czy coś. ale nie bierzcie pod uwagę przy konkursie(chyba, że chcecie [wątpię]), bo mogę się przydać jedynie przy balansie kolorów i selektywnym, a od tego macie mistrza - Tomaka."
To nie oni mają chcieć, tylko Ty. A wedlug mnie praca spokojnie nadaje sie na konkurs. Ale mimo to zmobilizowalbym sie i zrobil cos jeszcze.
razor.
Fuji zaproszenie wysłać?Najpierw to się zapisz wink.gif

Jocker ocenię twoją tapetkę ale l8er bo teraz opuszczam miejsce mego pobytu. heh

Obiecana NiggasowaPacka:

Fuji
ok zapisuję się, coś wykminię ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.