Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Photoshopowe Improwizacje
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148
Johnes
Fajny sig z Kaką Tomak - 9,5/10.
No i ten collab ciekawie wyszedł, thx.
ppatrykk
@ Tomak - Henryk niezly - 7/10
Ronnie tez - 8/10 wink.gif
Moro fajny chociaz render i loga nie pasuja IMO do tla - 7/10 ale niezla robota chopcy ^^
Kaká niezly chociaz tlo za proste - 6/10
@ Riki101 - sig z Raúl'em calkiem fajny smile.gif , choc czcionka mogla by byc lepsza wink.gif - 7/10
@ Jocker - Figo calkiem niezly , chociaz render nie pasuje do tla , ktore zas jest dosc proste - 5/10
Mam nadzieje ze mnie nie zbootujecie za te oceny ^^ i ktore mam nadzieje zacheca Was do dalszej coraz to owocnej pracy ", . A oto moj nowy sig tongue.gif
IPB Image
..::PlaymaN::..
hehe nie wiem czy zrobie zamówione sigi w tym tygodniu sad.gif powodem mojej niewaidomej jest jutrzejsza wywiadówka dry.gif dry.gif ohmy.gif
norek
QUOTE(ppatrykk @ Feb 7 2006, 23:23:43) [snapback]51907[/snapback]

@ Tomak - Henryk niezly - 7/10
Ronnie tez - 8/10 wink.gif
Moro fajny chociaz render i loga nie pasuja IMO do tla - 7/10 ale niezla robota chopcy ^^
Kaká niezly chociaz tlo za proste - 6/10
@ Riki101 - sig z Raúl'em calkiem fajny smile.gif , choc czcionka mogla by byc lepsza wink.gif - 7/10
@ Jocker - Figo calkiem niezly , chociaz render nie pasuje do tla , ktore zas jest dosc proste - 5/10
Mam nadzieje ze mnie nie zbootujecie za te oceny ^^ i ktore mam nadzieje zacheca Was do dalszej coraz to owocnej pracy ", . A oto moj nowy sig tongue.gif
IPB Image

zgadzam sie mniej wiecej z ocenami ppatrykka.
_____
a co ppatrykk do Twojego siga to Bg jak CI juz ludzie nie raz mówili na innych forach...dzieło sztuki
Render rownie bardzo fajny no i pomysl z odbiciem tez niezly....8,5/10 ( nie lubie okraglych ramek tongue.gif )...pozdro
korzen
No, no ppatrykk zajebisty efekt w Twoim sigu. 10/10
Riki101
Poprawiony sig z Raulem
IPB Image
dj_adamus
IPB Image
Proszę o oceny. Pozdro.
zyga
Witam po krótkiej przerwie tongue.gif (pozdrawiam, pozdrawiam)

@ dj_adamus: mysle, ze powinienes zapoznac sie nieco z filtrami, i dawac je od czasu na render smile.gif

@ ppatrykk: jak zwykle, masz oryginalne pomysly, sig wyglada swietnie ph34r.gif

Kilka moich wypocin:

IPB Image

IPB Image

IPB Image

W nieco innym stylu:

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Kolejne sigi wkrotce ....
norek
zyga ten:...
IPB Image
...sig jest najlepszy w Twoim wykonaniu i naprawde b.ladny wink.gif
Jocker
Roberto Carlos:

IPB Image

-ppatrykk zajebisty sig !! Brawo !!
-zyga sigi tez wypas !!

Robinho:

IPB Image

P.S Ej no co jest z Wami ?? Komentarze !! wink.gif

Pzdr4all !!

zyga
QUOTE(norek @ Jan 17 2006, 21:48:29) [snapback]49321[/snapback]

FOTY PIŁKARZY:
http://www.sportsline.com/soccer/photos
a co do tych fotek to pomyslicie pewnie co to za szajs...male fotki....ale to tylko mylne wrazenie...
poprostu klikamy prawym przyciskiem myszy na pomniejszone foto/kopiujemy adres obrazka do przegladarki/ przykladowa nazwa to http://images.sportsline.com/u/ap/photos/A...514_lower.jpg /w miejsce linku gdzie jest lower wpisujemy 1024x768/po modyfikacjach link powinien wygladac tak http://images.sportsline.com/u/ap/photos/A...14_1024x768.jpg /po tym zabiegu mamy ladna duza fote smile.gif

A ja mam ciut problem, robie tak jak trzeba i zamiast duzego zdjecia wyswietla mi ze podany adres jest zly blink.gif

Moze sa jakies sposoby zeby jednak zobaczyc duze zdjecia, albo poprostu inna strona, moze Google, ale co wpisac wtedy, na forum Soccer-art wiele osob szuka na Google i znajduje bardzo dobre foty z ostatnich meczy... unsure.gif
Jocker
Postanowiłem poprawic jednego z moich pierwszych sigów:

Raul:

IPB Image

Raul Final:

IPB Image

K.O.M.E.N.T.Y !!!
zyga
QUOTE(Jocker @ Feb 8 2006, 15:01:44) [snapback]51965[/snapback]

Postanowiłem poprawic jednego z moich pierwszych sigów:

Raul:

IPB Image

Raul Final:

IPB Image

K.O.M.E.N.T.Y !!!

Render calkiem fajny, ale tlo jakby do niego nie pasuje smile.gif Ogolnie to idzie ci niezle

Przed chwila wyskrobalem Morientesa (mial bys Ronaldo, ale foty nie znalazlem sad.gif )

IPB Image
Tomak
Bardzo fajny Morientes ;]

El Nino - Mój ulubiony kat Barcy tongue.gif ( innego nie ma ^^, )

IPB Image

Ocenki

Jocker nie wiem co Ty w tym raulu poprawiłeś oprócz dodania loga :|
zyga
QUOTE(Tomak @ Feb 8 2006, 16:02:07) [snapback]51977[/snapback]

Bardzo fajny Morientes ;]

El Nino - Mój ulubiony kat Barcy tongue.gif ( innego nie ma ^^, )

IPB Image

Ocenki

Jocker nie wiem co Ty w tym raulu poprawiłeś oprócz dodania loga :|

Fajny ten sig, mam nieco podobne zdanie jak ty, co do tego kata Barcy ;D

Oto moj Torres:

IPB Image

Oceny i komentarze mile widziane wink.gif

EDIT: v2:

IPB Image
abus
Mój sig:
IPB Image
kostek
łooooł smile.gif kilka ostatnich prac naprawde na wysokim poziomie smile.gif

najbardziej podobają mi się torres i Morientes smile.gif

possdro
CJ-2005
Jefferson Farfán
IPB Image
prosze o ocenki smile.gif
Jocker
Djibril Cisse:

IPB Image

pozdro i ocenki ;P
kostek
Mancini

IPB Image

ocenki smile.gif

========================
Jocker nie jest źle...ale zauważam że teraz wszyscy sobie wkecili styl tomaka wink.gif starajcie się zrobić coś..swojego...oryginalnego wink.gif possdro
Jocker
Christian "Bobo" Vieri:

IPB Image

::kostek:: - daje sigi Tomaka stylem bo Tomak mnie uczył tworzyć te cacka.
moze niedlugo poszukam innych tutkoow. wink.gif
(Mancini fajny ale stać Cię na więcej ;P nie podoba mi sie zbytnio jego zdjęcie )

Pozdro4all !!
saviolka
kostek mancini 9/10
Jocker tak jak mowił Kostek popróbuj czegoś innego..a sig z Vierim 8/10
kostek
JOCKER SPOKO smile.gif
Vieri dość fajny smile.gif ale pusty wink.gif i czcionka mogła by być lepsza smile.gif

ps. a mojego to juz czemu nei oceniłeś tongue.gif ?

EDIT:
aha spoko wink.gif a fotka...taka jakaś norlana chyba wink.gif co w niej jest nie tak tongue.gif? a czy stać mnei na więcej? nie wiem...staram sie robic teraz kazdego siga 'innym nieco stylem' tongue.gif possdro

pzdr
dj_adamus
Najnowszy sig w tematyce zbliżających się IO:
IPB Image

Jeśli ktoś byłby tak dobry i udzielił mi jakichś porad tu, albo na PW, co mam jescze zmienić\poprawić w moich sigach to był bym bardzo wdzięczny. Pozdro.
kostek
nooo adamus chyba jeden z Twoich lepszych sigów wink.gif + za pomysłowość wink.gif ale i wykonanie bdb smile.gif pzdr
Jocker
Hmmm... Co mi sie nie podoba w fotce ?? A no to ze tak ten Mancini jakos gługio wygląda ;P Rozdziawił morde jakos tak nienaturalnie... mocno. tongue.gifP Ale za to podobają mi sie bardzo efekty na tym sigu i za to brawa dla Ciebie :]

Pzdr4all!!
kostek
Freddy Adu
IPB Image

oceńcie jeśli mozecie wink.gif
Jocker
Bardzo fajna sygnaturka !!

A apropo Adu to normalnie kilka sekund tegu wpadlem na pomysl zeby go robic, juz szykam fot, wchodze na forum...patrze...nowy post w "Photoshopowe Improwizacje" wbijam sie i patrze za ::kostek:: mnie uprzedził tongue.gif
Zonk wink.gif
daniel1990
Dj_Adamus bardzo ładnie
Kostek fajny Adu.

Teraz ja

IPB Image

Nie gnójcie mnie za bardzo tongue.gif Starałem sie smile.gif
Riki101
Kostek sig z Adu dobry ale stac Cie na więcej nie podoba i sie tlo a dokladnie to jego kolory
daniel sig calkiem niezly nie pasuje mi tu flaga

A teraz moje dwa nowe sigi:
IPB Image

IPB Image
ocenki
kostek
spoko wink.gif

Daniel widać jakies postępy wink.gif tylko Adamowi nart nie widać wink.gif
Riki- sig z Żurawiem fajny 8/10 a Defoe m isie nie podoba...6/10

possdro smile.gif
Hayalet
Bo dłuższej przerwie powróćiłem do robienia sigów z nowym stylem ale nie wiem czy jest lepszy :/

IPB Image

IPB Image
kostek
fotoszop:
pierwszy sig średni. pusto strasznie. i postać Messiego zabardzo nasycona.
drugi fajny smile.gif bdb pomysł i wokonanie ok smile.gif pzdr
norek
QUOTE(zyga @ Feb 8 2006, 17:05:57) [snapback]51978[/snapback]

Fajny ten sig, mam nieco podobne zdanie jak ty, co do tego kata Barcy ;D

Oto moj Torres:

IPB Image

Oceny i komentarze mile widziane wink.gif

EDIT: v2:

IPB Image

no bardzo ladny pomysl i wykonanie...naprawde b.dobry poziom....Morientes rowniez bardzo fajny...
Zapodaj linka do epdzli z tymi strzalkami jak mozesz...pozdro
bobex77
2 wersje siga
IPB Image
IPB Image
a ten jakis czas temu robilem:
IPB Image
do hondy mam fajny efekt ale nie chce spowalniac forum.
tak samo do trezka

prosze o ocene:)
norek
Probowalem zrobic cos innego...nie wiem jak to wyszlo....
IPB Image
abus
IPB Image
kostek
abus dość fajny ten sig z henkiem wink.gif lepszy niż poprzednie...norek? nie wiem co tam jest...mało iwdac..i ogólnie to...robiłeś lepsze chyba wink.gif pzdr
SZAKI
A czy ktoś mógłby mi zrobić jakiegoś nowego SIGa?? Najlepiej z cieszącym się Makaayem i w tle Alianz Arena oraz podpisy SZAKI i troszkę mniejszy podpis Roy Makaay. Z góry dziękuje!
Lanek
Norek nie wiem kto jest na sigu, bo jest nie wyraźny.Abus sig z Henrym fajny. Pozdro,. wink.gif
saviolka
IPB Image
daniel1990
saviolka przyzwoity sig wink.gif

Mój :

IPB Image

bobex77
Daniel 1990
niepodoba mi sie pierwsza postac (zle wycieta i jakas taka nieskomponowana w tło)
6.9/10
a tu moja praca:
IPB Image
Jocker
QUOTE(daniel1990 @ Feb 10 2006, 20:59:50) [snapback]52293[/snapback]

saviolka przyzwoity sig wink.gif

Mój :

IPB Image

rob ramki wink.gif
zyga
Tutaj sa pedzle, o ktore prosil norek. Polecam tez innym tongue.gif

PS. Czy ktokolwiek ma dostep do czcionki, ktora napisane sa numery i nazwiska na koszulkach Realu ??

Z gory dziekuje wink.gif .
SZAKI
Kiedyś widziałem Siga z Helguerą ze skrzydłami anioła! Czy mógłby ktoś tutaj wkleić tego SIGa! pzdro
zyga
IPB Image

Tapeta niestety bez rendera, nie znalazlem foty.
dj_adamus
QUOTE(zyga @ Feb 10 2006, 19:45:46) [snapback]52304[/snapback]

PS. Czy ktokolwiek ma dostep do czcionki, ktora napisane sa numery i nazwiska na koszulkach Realu ??

Z gory dziekuje wink.gif .

Tu jest czcionka Realu:
http://s26.yousendit.com/d.aspx?id=3P6EZZ2...PX3JGOQX3S6WBXA

Pozdro.
kostek
Ronaldinho Gaucho for Saviolka smile.gif
IPB Image

ocencie =) jak wyszło smile.gif
dj_adamus
IPB Image

Ocenki i sugestie mile widziane rolleyes.gif

kostek - bardzo fajny render Ronaldinho, ale jak dla mnie tło troche mało urozmaicone smile.gif
Pozdro 4all.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.