Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Photoshopowe Improwizacje
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148
Fuji

Jocker
Aleks, nie wiem jak to ocenic biggrin.gif Ale chyba nie jest źle bo mi sie podoba tongue.gif
Fudzi, ehh. Zbyt ciemno i zielono. Ćwicz dalej. Dawaj mniej efektow i mniej kolorow.

--
W końcu naszła mnie wena na siga biggrin.gif
switek
@Jocker lewa strona naprawde supcio render niestety slabszy glownie za sprawa smudga. Twarz za bardzo sie odznacza. Napis klimatyczny. Ale prawa strona tla juz slabsza ten drugi render na mniejszym kryciu byc powinien. Rob wiecej sigow bo wiem ze robisz niezle wink.gif
@Fuji Jocker ma racje za zielona za ciemno. Cwicz.
Fuji
taka była fotka ;/

switek
Fuji jak patrzysz na tego ava i tevezem to Cie oczy nie bolą ?? bo ja patrzec nie moge;/ zbyt duzy kontras Rob na jakos nie na ilosc.
Witex15
Sprubowałem zrobić sygnę i mi tak wyszła. Przypominam że w sygnach jestem słaby.
v1.

v2.

v3.

fuji@ W 100% popieram wypowiedź switka. Pozdro
switek
Dawaj jakies tło w texturki bo sam zesmudgowany render + drugi render na mniejszym kryciu nie wystarcza. Ogolnie to nie ma co tu oceniac niestety. Czytaj tuty ,sciagaj psdki ,cwicz.
razor.
@Witex15,słuchaj świtka,dobrze gada rolleyes.gif .Tylko nie kopiuj warstw z .psd smile.gif

Wreszcie ukończona biggrin.gif

switek
4,7,10,12 extra smile.gif reszta klase nizej(slabe swiatla albo za jasne albo za ciemne) Jest progress KIU :]
razor.

Zabawa z Selectivem smile.gif
Dzięki Tomak! rolleyes.gif
Silent Killer
Cytat(Witex15 @ Feb 24 2008, 15:31:38) *
Sprubowałem zrobić sygnę i mi tak wyszła. Przypominam że w sygnach jestem słaby.
v1.

v2.

v3.

fuji@ W 100% popieram wypowiedź switka. Pozdro

Słabo.
Tomak
@RazoR.

Z paczki najlepsze jak dla mnie 1 2 3 6 8 9 11 i 12. Bardzo dobra robota ;]
Co do Marii - dobra robota. ;]

@Witex15

Sigi słabo Ci wychodzą. Czytnij jakiegoś tutka i pokaż coś dobrego ;]

ja:

Przemek23
Cytat(Tomak @ Feb 24 2008, 20:01:27) *
@RazoR.

@Witex15

ja:

świetne moim zdaniem.
najlepszy Krilan i Jiraya.
d-note
Cytat(Tomak @ Feb 24 2008, 20:01:27) *
@RazoR.

@Witex15

ja:

Wszystkie ikonki wyjebiaszcze tongue.gif
razor.
GJ Tomak wink.gif
Najlepsze: 2, 4, 5, 6, 10, 11.

Oceniajcie moją Marie Skłodowską tongue.gif i ANIME PAKĘ sad.gif)

razor.
Żeby nie wracać smile.gif

Jocker
Walka na anime packi - Tomuś vs Razor
Tomek, tylko Krilan i ten ktoś na nastepnym avku wyszły.
Razor, właściwie wszystkie świetne, moze tylko jedynka odstaje.
Zwycięzca- Razor biggrin.gif

P.S Dobra, avkow chyba już starczy. biggrin.gif Popróbujmy czegoś innego tongue.gifP
Witex15
Miało być coś innego niż avki, więc zrobiłem tapete. smile.gif
http://img248.imageshack.us/img248/1417/polskacopymk3.png
razor.
Jocker to nie mialobyc na oceny smile.gif
My,Z Tomakiem myśleliśmy o konkursie smsowym biggrin.gif

@Witex15 jak narazie nie jest źle,ale dobrze też nie jest smile.gif
Arek.PL
Siema, jest ktoś chętny do zrobienia "okładki" do patcha 6.5 ??

Pozdro
Tomak
Cytat(Jocker @ Feb 25 2008, 16:48:55) *
Walka na anime packi - Tomuś vs Razor

Nie żaden pojedynek, tylko na gadulcu się zgadaliśmy ;d
Fuji

Otylka Best ?
A anime packi - kopara zamiata podłogę
kostek
Razor anime pack baaardzo przeciętny, za to panny pod nim fajne. Szczególnie 1 i 2.
Fuji fajnie Motylka wyszła (Adam nie...). Ale mogłeś zrezygnować z napisu, np na rzecz jakiegoś ładnego brusha 'napisowego'. I ramka o pixel mniejsza może.
Ale kolorki fajne, ujęcie również. Twój best ever.
Fuji
debiut z tapetką unsure.gif słabsza od RazoRa
praktycznie to nic takiego dry.gif wacko.gif

brusz napisowy ?
jak macie jakies linki na brushe to podajcie na pw (chyba, ze mozna tu bo nie wiem)
switek
Fuji niestety i avki i tapetka slabe zbyt ostre kolory dajesz nie wiem sprawdz moze czy nie masz kontrastu monitora zmniejszonego bo jest za ostro ;/
Witex15 kolrki slabe w tej tapecie i efekt zdesturowania tla nie wyszedl bo zrobiles to niedokladnie przy nogach widac szczegolnie.

Paczka ktora zrobilem po obejrzeniu reportazu o Pucharze Narodow Afryki w Ghanie nie tylko ze strony sportowej.

Licze na rewanze za to ze ja komentuje kazdemu ;]
razor.
Mi nie skomentolaeś rolleyes.gif

Twoje avki bardzo ładne.Kolorki nieźle dobrane ale brak tego błysku.Trójka numer 3 zonk!Przekontrastowana.
Poza tym naprawdę ok.Tak trzymaj/
Witex15
Cytat(switek @ Feb 25 2008, 19:42:09) *
Fuji niestety i avki i tapetka slabe zbyt ostre kolory dajesz nie wiem sprawdz moze czy nie masz kontrastu monitora zmniejszonego bo jest za ostro ;/
Witex15 kolrki slabe w tej tapecie i efekt zdesturowania tla nie wyszedl bo zrobiles to niedokladnie przy nogach widac szczegolnie.

Paczka ktora zrobilem po obejrzeniu reportazu o Pucharze Narodow Afryki w Ghanie nie tylko ze strony sportowej.

Licze na rewanze za to ze ja komentuje kazdemu ;]

Świetne avki. Paka mała ale super. smile.gif
Jocker
QUOTE(Tomak @ Feb 25 2008, 20:18:03) *
Nie żaden pojedynek, tylko na gadulcu się zgadaliśmy ;d

No przecież wiem biggrin.gif Poprostu moja ocena byla w formie pojedynku ;p

-
fuji, no otylia zdecydowanie najlepszy twoj afek.
switek, swietnie, jak zwykle.
Bo0os
Cytat(Fuji @ Feb 25 2008, 19:14:29) *
debiut z tapetką unsure.gif słabsza od RazoRa
praktycznie to nic takiego dry.gif wacko.gif

brusz napisowy ?
jak macie jakies linki na brushe to podajcie na pw (chyba, ze mozna tu bo nie wiem)

fajne to
Fuji
woow, chociaż jednej osobie się podoba
taka (gorsza) wersja avka jamnika (nie wiem kto go robił, ale niech mnie nie osądza o plagiat z "xxx" ;D)

ver.2

switek
Ja robilem tamtego avka ;p Twoj ma niestety slabe kolorki ;/ (za ciemno) efekt na palcu nie dosc ze krzywo to on nie bardzo jest fajny ;p a i te xx sadze ze Ty je napisales normalna czcionka ja to zrobilem troche inaczej;p pozdro wiecej komenatzry prosze co do avkow ;p
Fuji
Nie robiłem arialem xD

razor.
Fuji przeczytaj jakieś tutki i dopiero twórz bo teraz jest bardzo słabo.
Źle umieszczasz fotki...
Fuji
to jak mam umieszczać ? tak mniej wiecej

zapomnialem dodac do tamtego posta
co to ten brush napisowy ?
switek
No niestety slabo najbardziej kuleja kolory a potem umiejscowianie fotek. W tym z etoo juz lepiej ale w tym zdjeciu ciekawszym bylo to ze on robil to zdjecie krkiciowi i jego tez mozna bylo dac na tego ava. A brush napisowy to jak samam nazwa wskazuje brush ktory tworzy napis.
Rafciu666
usunął by ktos z tego obrazka tło tak zeby nie prześwitywal przez twarz obrazek z pod spodu????
dj_adriano

kolejna zabawa z avatarkami
Tomak
@tfu, UP miało być biggrin.gif

nienajgorzej, poćwiczysz trochę i się wkręcisz ;]

Fuji
*Tomak - paka niesamowita
*switek - mozesz na pw wyslac strone z brushami albo strony ?
Lepsza ? ( na pewno "lepsza, ale kolorki kuleją")

Tomak
@Fuji
Myślę, że to Twój najlepszy avek. Idź dalej w tym kierunku ;]

co do sprawy bruszy, tekstur i innych pierdół - www.deviantart.com !
Fuji

ver.2

zestaw sig z avkiem (sig prymityw )
Jocker
QUOTE(Tomak @ Feb 26 2008, 19:32:29) *

Całkiem nieźle ale lepsze panienki mogłeś wybrać xD Oczywiscie z wyjątkiem Krysi i Ciary ;*
A z chłopcow najlepszy Knoxwille.

~Fudzi, sigi...ekhm. Natomiast avki coraz lepiej.
Tomak
Cytat(Fuji @ Feb 26 2008, 20:35:55) *

ver.2

zestaw sig z avkiem (sig prymityw )

Słabo słabo, czytnij jakiegoś tutka na siga i rób w innych rozmiarach sigi, max to 500x200.
Fuji
to bylo robione zeby odpoczac od avkow ;D tak "dla jaj"
perONE
tomak paka zajebista. podobaja mi sie te zywe kolorki
dinho
Mój pierwszy w życiu avatar.

switek
Wiec tak:
@dj_adriano : pierwszy bylby calkiem w porzaadku gdyby nie ramka lepiej sboie je czsami odpuscic. Reszta kiepskie.
@fuji :
CYTAT
Lepsza ? ( na pewno "lepsza, ale kolorki kuleją")
nie chcesz to nie rob.... co do tego avka od razu lepiej wyglada jak dales a krkiciem. Twoj best chociaz troche ciemno. Co do"sygnaturek" to cwicz czytaj tuty bo slabo. Avek tez nie najlepszy. Odpusc sobie narazie napisy.
@Tomak paczuszka miodna ;] trojeczka najlepsza reszta troche slabsze ale tez na poziomie ;]
@dinhio : calkiem wporzo tylko troche zle ustawiles fotke i za duza ramka(dla mnie mogloby jej w ogole nie byc.

Pozdro ;] (widzicie ja zawsze wszystkich oceniam smile.gif )
Witex15
Switek, oceniłeś wszystkich to teraz oceń mnie. tongue.gif
switek
Spoko ;p Wiec tak kolor koszulki wmaire fajny ale brakuje jakiegos swiatla na nia. Twarz i tlo ikonki ma dziwne kolory. Ramka slaba. Cwicz.
Fuji
Nowy photoshop, nowy avek

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.