Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Photoshopowe Improwizacje
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148
Hayalet
A mi sie tam podoba tongue.gif Wole ten styl niż te "T3kn0 k00łka". Tylko nie wiem co tam te ptaki z tyłu robią (albo mam halucynacje bo grzybach znów unsure.gif )

@Rav: tapetka średnia ale Ronaldinho wyglada jakby miał aureole laugh.gif
@Zborek: sigi Twoje są coraz lepsze tylko staraj sie lepiej ten podpis dobrać bo wygląda jakby go ktoś inny niż "sigotwórca" umieszczał
..::PlaymaN::..
dawno mnie tu niebyło dry.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
co do sigmakerów na tym forum to norek jest najlepszy potem długa przerwa huh.gif
rav
Bardzo dobre sigi. Nie wiem który najlepszy.
norek
Dzieki PlaymaN wink.gif
btw bardzo dobre sigi....wszczegolnosci przypadly
mi do gustu sygnaturki tym stylem co Inzaghiego,
Henrego i Ronaldo...zajebiscie sie prezentuja....
pozdro
emo07
Nowa pracka

IPB Image

Prosze o ocenki!!
Capitan Tsubasa
Playman zajebiste Sigi

Emo jakis taki dziiwny trudno mi powiedziec co nie tak jest ...

Moja nowa pracka (osobiscie srednio mi sie podoba, ale to 2 po przerwie )

IPB Image
Capitan Tsubasa
Dla treningu biggrin.gif

IPB Image
rav
IPB Image
coley
rav fajna tapetka
a to moje nowe sigi oceńcie czy gites
IPB Image
IPB Image
Capitan Tsubasa
Rav fajowska tepate jedyne co mi sie niezbyt podoba to filtr na Ranaldinho ( te piksele )

Coley strasznie puste, przy Deco to juz wogole : Render, jeden brush i napis ...
rav
Dzięki za opinie smile.gif

IPB Image
norek
Rav render ladny ale tło i napis calkowicie do tego nie pasuja..musisz zmienic kolor BG...

IPB Image
Capitan Tsubasa

IPB Image

Prosze o ocenki !!!
Capitan Tsubasa
Ocencie cos ludzie ....

IPB Image
emo07
Capitan Tsubasa- ostatnie 2 sigi 8.5/10

Moje pracki

IPB Image

IPB Image

Oceniać!!
Baros
no to ja też dam swoją ostatnią prackę (wczorajszą) ale render był troszke słabej jakości i jest lekko jakby rozmazany:

IPB Image

proszę oceniać...

pozdro...
Bartolinho_13
To moja pracka, z bohaterem wczorajszego meczyku tongue.gif

Ronaldinho Gaucho

IPB Image
rav
norek, dzięki za komentarz, wszystko u Ciebie bajer, tyle że napis i kółka za nim kiepsko się prezentują (kółka bardzo rozmyte) smile.gif

Ronaldo9

IPB Image

Ballack

IPB Image

Eto'o

IPB Image

HenrySIG

IPB Image
daniel1990
Pozwól rav że sobie wypożycze sig z Henrym do mojego podpisu smile.gif
rav
QUOTE(daniel1990 @ Apr 19 2006, 19:51:13) [snapback]63207[/snapback]

Pozwól rav że sobie wypożycze sig z Henrym do mojego podpisu smile.gif

Nie ma problemu ;]
norek
ta tapetka z etoo i ballackiem calkiem fpyte: )
coley
witam wszystkich oto my new works
IPB Image
IPB Image
prosze o ocenki biggrin.gif
Capitan Tsubasa
IPB Image

Ocenki mile widziane, pozniej ocenie inne bo teraz nie mam czasu ...
kaczala
Super CT 9/10
Johnes
Rav super tapetki.
matrix
tongue.gif bardzo fajne tapetki rav, capitanie fajny sig
zborek
IPB Image

new.......
zyga
Widze, ze wszyscy poszli na przod biggrin.gif , zborek fajny sig, rav tapetki i sig z Henry'm bardzo mi sie podobaja tongue.gif .
----------------
Po dluugiej przerwie...

IPB Image

zborek
IPB Image

prosty sig robiony na szybkiego....

smile.gif
Nelson
Siemka Fotoszopowcy!

Mam 3 prośby: Prosiłbym o signaturkę Z Davidsem( tylko nie w koszulce tottenhamu).... Prosiłbym o awka z Henrym jak się cieszy po jakimś golu ;p... No i trzecia prośba to Sygnaturkę z Kaką(tylko nie w koszulce milanu)...

Nie musi tego jedna osoba robic wink.gif... Mam nadzięję, że podejmnie się ktoś jednej z tych lub kilku z tych prac smile.gif

Pozdro smile.gif

zyga
naucz sie sam robic
Crawler
No zyguś nie bądz taki. Mnie też męczyłeś kiedyś, niepamiętasz cool.gif
zyga
Znajdz mi gdzies w tym temacie, ze prosze kogokolwiek o Siga. tongue.gif

Po drugie prosilem kiedys, ale byl temat na zamowienia, a tu raczej pokazujemy swoje prace i je nawzajem pomiedzy soba komentujemy. Jak ktos nie umie robic sig'ow to raczej ten temat nie jest dla niego. biggrin.gif
saviolka
Po Dłuuugiej przerwie
IPB Image
oceniac
zborek
Ładny trochę mało efektów,ale moze byc.Tylko jescze herb gdizes bym tam wcisnał.
7/10

smile.gif
Nelson
quote name='saviolka' date='Apr 27 2006, 10:18:06' post='64667']
Po Dłuuugiej przerwie
IPB Image
oceniac
[/quote]

zwykły, ale bardzo ładny 8/10

Nawiązując do tematu, to przepraszam ,że "poprosiłem" o sigi unsure.gif ... Moji kumple nie maja tego programu, a ja nie mogę sciągnąć z neta znając moje łącze internetowe więc sam nie dam rady zrobić dry.gif

Nie wiedziałem, że będzie to taki wielki problem, i przepraszam za zamówienie dry.gif

zborek
IPB Image

najnowszy i prosze o ocenki... biggrin.gif
empo
IPB Image
rav
IPB Image

Dla Nelsona. Następne później. Pozdro.
Nelson
QUOTE(rav16 @ Apr 27 2006, 17:23:41) [snapback]64739[/snapback]

IPB Image

Dla Nelsona. Następne później. Pozdro.

Bardzo ci dziękuję!!! Moge go użyć jako sig ?? Z niecierpliwoscią czekam na następne smile.gif

Pozdro dla ciebie wink.gif
=@CiChY@=
IPB Image
tongue.gif
zyga
IPB Image

IPB Image

Troche sie pobawilem biggrin.gif .
rav
Moge go użyć jako sig ??

Jasne. Zaraz zrobię następnego.

@zyga - za dużo kombinowałeś i średnia to wygląda :]
rav
IPB Image

Wybaczcie, że post pod postem, ale trzeba jakoś odświeżyć topic. Szkoda, że nie ma funkcji usuwania swoich postów (tak jak np. na boardzie fifaserwis.com). Jeżeli to razi kogoś, to proszę o usunięcie powyższego posta. Pozdro smile.gif
Nelson
QUOTE(rav16 @ Apr 27 2006, 22:01:35) [snapback]64789[/snapback]

IPB Image

Wybaczcie, że post pod postem, ale trzeba jakoś odświeżyć topic. Szkoda, że nie ma funkcji usuwania swoich postów (tak jak np. na boardzie fifaserwis.com). Jeżeli to razi kogoś, to proszę o usunięcie powyższego posta. Pozdro smile.gif

Bardzo ci dziękuję,super prace... rolleyes.gif Do Kompletu brakuje tylko Magicznego Francuza

Pozdro
rav
IPB Image

W avkach jestem cieniutki, za mała przestrzeń jak dla mnie, nigdy nie wiem jakim stylem je robić. Pozdro.
Hayalet
Sidże wporzo ale avka nie widze wacko.gif

A mój sig znajduje sie w podpisie (ah.. wiem ze badziew ale co tam tongue.gif)

----------------
Jak ktos tez nie widzi to to jest avek
RAVa
IPB Image
_fucio_
Siema, mam dla was nietypowe zamówienie, nie proszę o sygnaturkę piłkarską, bo mam kilka, ale żadna mi się nie podoba na tyle, żeby zamieszczać. Więc jak ktoś może i jest chętny to zróbcie mi sygne z Anetą Zając (tylko bez komentarzy, fajna dupa) najlepiej z tymi renderami... biggrin.gif biggrin.gif

IPB Image

IPB Image

... dzięki. biggrin.gif

Proźbę kieruje szczególnie do rava16, bo jego styl najbardziej mi odpowiada, zajebiste robisz sygnaturki.

Nelson
QUOTE(Fotoszop @ Apr 27 2006, 22:35:22) [snapback]64801[/snapback]

----------------
Jak ktos tez nie widzi to to jest avek
RAVa
IPB Image

Rav, a mówiłeś, że w awkach jesteś cienki tongue.gif ... Powyższy się prezentuję świetnie smile.gif Mam już wszystko do kompletu rolleyes.gif

Dzięki wielkie.

Pozdro
rav
Dla _fucia_ wink.gif

IPB Image

Pozdro.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.