Sig byłby dobry gdyby Christina nie miała na sobie tego blura usuń go a będzie ok
A teraz coś mojego, dawno nie robiłem nic z tej tematyki:
ocenki?
świetny 9,5 / 10 ps.czy mógłbyś mi zrobić siga z napisem This clan play fair
Ricochet
Jul 3 2006, 15:46
Ten temat jest zjechany.... wiecej info na gg Tyle ma do powiedzenia...!!
Riki101
Jul 3 2006, 15:59
eee mam pytanko smile.gif czy mógłby ktoś mi zrobić siga z napisem This clan play fair ?? ( a w tle różne gwiazdy piłki nożnej ??) - bezttego też może być rolleyes.gif z góry thx
Nie wiem czy o coś takiego chodzilo
Crawler
Jul 3 2006, 16:02
Po baaaardzo długiej przerwie powracam I... Wiem że w drugiej jest ucięty ogień. Zapomniałem o tym. Takie niedopatrzenie.
Ps. Crawler to mój drugi Nick jakby co.
rav
Jul 3 2006, 17:40
Łolpejper na zlecenie Mojsa (z innego forum, miał być taki hardkorowy) ...
Wracam do robienia sigów, chyba, że są zbyt słabe ...
Crawler
Jul 3 2006, 17:57
Haha. Emota. To moja pierwsza więc nie oceniać surowo. Emotka tutaj chyba pasuje? Robiona w Photoshopie:)
Probówałeś zrobić coś na styl wrnssrnn (czy jak mu tam;P), ale tak sobie wyszło. Rób własnym stylem, bo naśladowanie innych często nie wychodzi Wiem to ze swojego doświadczenia
Dam jakieś rady -Powinieneś dac jakiś ładny gradient na tło -Pattern jest za bardzo widoczny -i zła czcionka urzywaj takiej jaką masz w podpisie w ubku chyba visitor
Dla mnie wersje fajne, w tej grugiej tego światełka mogło by nie być. Sig z tutka... Abus ładne userbary Zyga fajna tapetka, dla mnie zbyt ciemna ale co tam Nelson coś Ci nie wyszło...